עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני יודע שזה באג ידוע, וכבר פתרו לי את הבעיה הזאת בעבר בפורום הזה (אבל אני לא מצליח למצוא הפוסט ההוא). אני זוכר שהפתרון היה פשוט מאוד, אבל אני לא מצליח לזכור מה הוא היה בדיוק. אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי שוב איך פותרים את הבעיה הזאת.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by assaf990,

win xp pro sp2 hebrew שגיאה בעת ההתקנה של: Microsoft .NET Framework 3.0: ערכת שפה של x86 ‏KB928416 קוד שגיאה: 0x13EC ניסיתי להתקין שוב אך הבעייה חזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by prozaq,

מה קורה חברים ? עשיתי 2 מחיצות במחשב אחד ראשי שהויסטה עליו והשני התקנתי עליו XP , עכשיו חשבתי שזה יציג לי כשמדליקים את המחשב את התפריט בחירה בין הווינדוסים כמו שהיה פעם וזה לא מציג זה פשוט מעלה את ה XP ... יש למישהו מושג איך אני עושה תפריט בחירה כזה או איך אני בוחר מה יעלה ? או פשוט איך אני מעיף את ה XP הזה ומשאיר רק את הויסטה ? תודה רבה לכם ! מקווה שתעזרו

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by bg1987,

שלום לכולם, היום אחרי שפירמטתי את המחשב המשפחתי שלנו, הבנתי שאני צריך להפעיל משטר דיקטטורי על המחשב הזה, הכוונה בגלל שהמשפחה מבינה במחשבים ובגלישה בטוחה באינטרנט כמו שאני מבין בבוטניקה וכשיש 3 אנשים שמתשמשים במחשב הם מצלחילם למלא אותו בכ"כ הרבה זבל ווירוסים שהוא לא שורד הרבה זמן. אז אני מחפש עכשיו דרכים לנעול פיצרים מסויימים במחשב. מה שאני אוצה לעשות זה: נעילה מוחלטת של IE וFIREFOX, אי אפשר לשנות כלום, לא HOMEPAGE לא להוסיף TOOLBARS שום הגדרות. רק להוסיף מועדפים נעילה מוחלטת של STARTUP, מניעה של כל תוכנה שהיא להוסיף את עצמה לSTARTUP, רק באישור סיסמא (יענו run as admin) אופציונאלי, הגבלת גישה של משתמשים לחלקים בדיסק הקשיח, זאת אומרת. אין אפשרות לשמור קבצים שלא בתקיות מסויי…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן בווינדוס לבצע את הדבר הבא: פתיחה של קובץ אחד- תפתח גם קובץ אחר. לדוגמא : אם פתחתי את הצייר (mspaint.exe) , יפתח גם פנקס הרשימות (notepad.exe) . תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by Chura,

היי, מצאתי בארון אוזניה BT (מוטורולה H700). החלטתי לחבר אותה למחשב כמיקרופון ואוזניה, הבעיה שלא הצלחתי. יש לי מתאם BT שמחבר את המקלדת והעכבר, של לוג'יטק (MX5500), והצלחתי לעשות PAIR ביניהם, אבל הוא מבקש דרייברים (ויסטה). למישהו יש מושג מה הוא רוצה ??

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by Radeon38,

אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד מפעילים את התמיכה של 4 גיגה (שכידוע עובדת יפה במערכת שרתי 2003 שהיא אותו קרנל כמו XP) הנה הטקסט מהבוט איני boot.ini timeout=10 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /PAE /basevideo /noexecute=optin /fastdetect אחרי שהכנסתי את הפרמטר PAE המחשב עדיין רואה 2.5 גיגה מתוך 4.למרות שנאמר שאחרי הכנסת המילה PAE לתוך המיסמך הזה זה אמור לאלץ את המערכת XP לזהות 4 גיגה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  8. Started by GmaRa,

אהלן אהלן, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, במידה ולא קבלו את התנצלותי מראש . אני מריץ התקנה בפקודת WINNT מתוך DOS מדיסק של WINXPPROSP3 ואני מקבל הודעה: Could not finde a place for Swap File. אשמח לעזרה, תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by TAMIRRR013,

ה cmd לא מגיב לקודות לדוגמא אני כותב Ipconfig ןזה מה שהוא כותב http://www.zix.co.il/images/z-7212076.JPG אמרו לי להיכנס ל להפעלה ואז ל gpedit.msc ןזה מה שזה כותב http://www.zix.co.il/images/z-67960964.JPG מה עושים כדי לתקן את הבעיה? ד"א אני לא יודע אם זה הפורום הנכון רק לא ידעתי איפה לפרסם

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by KF,

שלום אנשים, הופיעו לי צלליות על האייקונים בשולחן עבודה.. איך מסירים אותן ? http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg תודה. עריכה-פתרתי את הבעיה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. מותקן אצלי במחשב ווינדווס XP, פעם אחרונה שהוא עשה בעיות היה לפני יותר מחצי שנה ז"א הפירמוט האחרון היה לפני קצת יותר מחצי שנה, זאת אותה הבעיה כמו אז, רק שאז לא היה לי כוח להתעסק עם זה ופשוט פירמטתי ועכשיו אני רוצה לבדוק אם יש דרך אחרת לסדר אותו. אז ככה, באיזשהו שלב לפני כמה ימים הווינדווס פשוט התחיל לעבוד לאט בטירוף, במסך טעינה של הווידווס (זה שיש את הסמל ומן טעינה כזאת) הוא נמצא בערך דקה-דקה וחצי. והוא פשוט עובד נורא לאט, אי אפשר להפעיל כל מיני דברים במקביל כמו בד"כ, משחקים עובדים גרוע מאוד, סרטים בקושי עובדים, שלא נדבר על סרטי HD... מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לסדר אותה מבלי לפרמט? אם אפשר.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  12. שיש לי ווירוסים גם בזיכרון וגם בקבצי הפעלה של וויסטא כול תוכנות האנטי ווירוס NOD+AVAST+AVG ראוי לציין שבלוח אם שלי התקלקל סלוט של אחד הזכרונות תודה

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by D-j-d,

שלום, לפי מה ששמתי לב אני לא היחיד עם הבעיה שהפונט בויסטה ניהיה מודגש לאחר מחיקת המשחק LEFT 4 DEAD.. דוגמה: למישהו יש מושג איך לסדר את העסק הזה? תודה לעוזרים =] ![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 17:32:03 אוקי אז כבר מצאתי פתרון לבדי והינה הוא :http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109201941AAeM3SP ותרגום: לאחר מחיקת L4D הפרוץ הוא מוחק גם כל מיני פונטים לא תקינים שאלו ובקיצור הוא פשוט מוחק לכם פונטים... והם מוחלפים באחרים. עכשיו תורידו את הפונטים האלו שהעלאתי עבורכם : http://rapidshare.com/files/203649334/FONTS.rar.html את הפונטים הללו תכניסו לתיקיה: C:\Windows\Fonts מה שצריך לעשות זה להכנס לעורך הרישום: Start -> Run -> regedit לאחר שאת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכם, יש לי מחשב שעליו מותקנת XP(OEM) אך באנגלית. אני מחפש דרך להעביר את זה לאנגלית, אפי' במחיר של מערכת הפעלה חדשה, אך שלא יגיע למחיר של RETAIL. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  15. האם זו בעיה במערכת הפעלה או בחומרה ואיך ניתן לסדר ללא פרמוט? לא נשמעו צפצופים..

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by snupon,

שלום אני חדש, רק נירשמתי אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לאו אני אלמד במשך הזמן. נעלמו לי האייקונים משורת המשימות - של העוצמה , ושל הוצאת החומרה באופן בטוח. אם תוכלו עזור לי להחזירם אני אודה לכם . (לפעמים פתאום הם מופיעים אך רוב הזמן הם אינם) תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by guyby,

אתמול סוף סוף הצלחתי להתקין שתי מע' הפעלה - ויסטה 32BIT מותקנת ראשונה - XP PRO 32BIT במחיצה שניה. עבדתי לפי מדריכים שהוצעו כאן, בכל מקרה זה לא היה פשוט. אחרי ההתקנה של XP עלה רק XP, הייתי צריך שוב להכניס את ה-CD של ויסטה ולבצע תיקון. אח"כ עלה שוב רק ויסטה. רק ע"י EASYBCD הצלחתי להתקין... ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  18. ערב טוב , כל פעם כשאני מחברת את הדיסק און קי שלי לכניסת ה-USB בקידמת המארז , מופיעה ההודעה המצורפת (בצילום מסך) האם הכוונה שהדיסק עצמו הוא בתקן USB2 אבל המחשב שלי לא תומך בזה ? או שצריך להתקין דרייבר שיתמוך? ואיך בכלל מבטלים את ההודעה שלא תקפוץ כל פעם ? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Yakim Peled,

יש לי בעיה מוזרה מאד. אני יוצר תיקיה חדשה והיא מוגדרת לקריאה בלבד. אני מבטל את זה, לוחץ אישור וכשאני בודק שניה אח"כ היא שוב מוגדרת לקריאה בלבד. גם חלק מהתיקיות הישנות מפגינות את זה. ולפני שתשאלו, לא הצלחתי לברר אם יש איזו קורולציה למשהו (זמן יצירה, כונן וכד'). הקטע הוא שבתיקיות שלא מפגינות את זה אני יכול לשנות את הפרמטר הזה כרצוני והוא נשאר כפי שסימנתי אותם באחרונה. ניסיתי לעשות הפעלה מחדש - ללא תועלת. אני תמה. האם יש באיזה מקום איזשהו checkbox שאומר "פתח כל תיקיה לקריאה בלבד" שצריך להוריד לו את הסימון? הסתכלתי בלוח הבקרה -> אפשרויות תיקיה אבל לא מצאתי שום דבר כזה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by dolev16,

שלום, היום השתנה לי משום מה הפונט במחשב בהכול אנטרנט,אייקונים כל דבר שקשור לכתב(אפילו בסרטים) רציתי לדעת איך אני מחזיר להגדרות הרגילות הקודמות של המחשב.. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by manticore,

קיבלתי לפטופ עם ויסטה בעברית. יש אפשרות להחליף את הממשק לאנגלית מבלי להתקין מחדש?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. Started by gkman,

אני אדמיניסטר ואני רוצה לראות (לא לשנות!!!) את הסיסמאות של שאר המשתמשים במחשב יש דרך לראות את זה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. לא אכפת לי להגדיל את הרוחב של כל השורה.

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  24. בוקר טוב. יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הוט,ככה בעצם אני צופה בטלוויזיה, אבל יש לי בעייה ,המדיה סנטר פשוט מסרבת להציג לי על כל המסך (16:9) ,זה מצליח להציג רק 4:3 ,אחרי כל ההגדרות הנכונות של המסך שלי, כלום לא עוזר, יש דרך כלשהי לסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  25. שלום, תופעה מוזרה מאוד תקפה את המחשב של אשתי. כאשר אני מקליד, לא משנה מהי השפה שבחרתי (עם אלט-שיפט או מסרגל השפה עצמו) התוצאה היא הקלדה באנגלית. המחוון למטה מראה "HE" ועדיין, התוצאה היא תמיד אותיות באנגלית. רקע שאולי יכול להועיל: המקלדת שלה חדלה מלהגיב לפני פסח, זמן מה השתמשה במקלדת שלי, אח"כ במקלדת הוירטואלית ועכשיו קנינו מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, זהה למקלדת שלי. קשה לי להאמין שהבעיה היא מהמקלדת ולא ממע' ההפעלה, אבל בכל אופן מדובר במקלדת הזו של מיקרוסופט. אודה למי שיוכל לתת כיוון לפתרון...

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים