Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי להשיג את הBETA מחברי הטוב בפורום אחר, ונכון לעכשיו נשמתו משוטטת בגן עדן גיהינומי יפה, לפניכם מספר לינקים להורדה ב2 אתרים שונים: <צונזר> או לחלופין: <צונזר> אני בודק בפורום אחר מה הSP1 BETA עושה לWINDOWS, האם היא באמת מתקנת המון בעיות ומשפרת ביצועים או שלא? תשובה בקרוב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעייה. תודה רבה, אשר. (מועתק מאנגלית) Hello, I wanted to install 3 little programs in my computer. before download, I created a Restoe Point. After download and using the programs. I wanted to go back to the previous status (System Restore) , BUT I discovered all My Restore Points I've maded in my computer was gone... The 3 programs are: [list type=decimal] [*]Seareh Everything [*]DeskPins [*]CloseAll I know "Search Everything" (EXE File) left junk on my computer. but I don't know how to uninastall this program and cleaning my computer as this software has no uninstalltion option. I want all my Restore Points BACK, and cleaning my…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעת הפעלת המחשב אני מקבל את המסך הכחול (Blue screen of death) ורציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המחשב ללא פירמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש. יש לציין שהמחשב לא עולה בשום צורה גם לא SAFE MODE. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם XP ופעם ראשונה זה קורה לי? למה גם 256 DDR לא מספיק לXP?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית וקטנה לסידור favorites
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שני דברים: 1. איך אפשרק להעיף את סל המחזור משולחן העבודה? 2. יש את הדבר הזה ב-7 שכל תיקייה שאני פותח או כל חלון מופיע לי בשורת מצב למטה בצורה מצומצמת. נגיד פתחתי שני חלונות אקספלורר הם יופיעו לי באותו מקום, סגרתי את שניהם אז הריבוע של ה-E ייעלם. יודעים למה אני מתכוון? יופי. השאלה כזו: המסנג'ר (windows live\msn) לא יוצא משם גם אחרי שאני לוחץ על האיקס. הדרך היחידה שהצלחתי להעיף אותו זה רק אם סגרתי לגמרי את התוכנה (עם יאהו שהוא כמוהו גם יורד למטה באותה צורה בדיוק אין לי את הבעיה הזו). טיינקס.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעדיף לשדרג לוונדווס 8 ולא למחוק את ווידווס 7 ולהתקין מחדש את 8 ,כי יש לי הרבה תוכנות מותקנות במחשב ושמירות של משחקים שאי אפשר לשחזרם. האם עדכון לוונדווס 8 גורם לבעיות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני עושה : START RUN: DXDIAG אני הולך לSOUND וזה מה שזה כותב: The file smwdm.sys is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs. You may be able to get a signed driver from the manufacturer of the hardware device. האם זה בעיה רצינית או לא לשים לב לזה? מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נכון כי מערכת הפעלה זו הכי יציבה שיש? מי בלבל את המוח יותר מדי ואמר כי היא לא מפעילה משחקים? למה היא לא שווקה בעיברית? למה מערכת חלונות לא מצורפת עם msconfig כי הייתי צריך להשיג אותו בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא ממש אוהב את הסאונד של ווינדוס 7 שהוא עולה ושהוא מתכבה. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד צלילים חדשים לווינדוס ככה שאני יוכל לשנות את הווינדוס לגמרי :jump:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות פורמט ואני רוצה לפני כן להוריד את העידכון ולצרוב אותו על דיסק בכדי שהמחשב יהיה מוגן מפני הוירוס. מאיפה אני יכול להוריד את העידכון, חיפשתי שאתר של מייקרוספט ולא מצאתי. אז תנו לי קישור בבקשה! תודה ויום טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... יש לי שאלה כאשר אני מחליף חלונות בויסטה אם הלחצנים alt+tab אז הוא מראה לי את ההחלפה הרגילה כמו ב XP אבל אם אני לוחץ למטה בquick bar על האיקון Switch between windows אז הוא הוא מפעיל את הפונקציה של ויסטה! יש אפשרות לעשות שאפונקציה תפעול אם alt+tab --- חשוב לציין שליפני כמה זמן זה עבד לי!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי זה נראה לי קצת מוגזם לא ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בXP ומאוד רוצה להתקין את האולטימייט או הום אדישן 64 ביט מהסיבה הפשוטה שהבנתי שזיכרון 4 גיגה נתמך במלואו וכן נהול המשאבים טוב יותר מגירסות 32 ביט, אבל... יש לי מיספר תוכנות ציור וכן תוכנות ליצירת תמונות פנורמה שהגירסאות שלהן קצת ישנות ואני לא בטוח האם הם יכולות לרוץ על ויסטה באופן כללי בכלל!!! אבל על הצד שהם כן יכולות לרוץ על גירסת 32 ביט, האם ניתן להתקין אותם על גירסת 64 והם יפעלו כמו שצריך? אני שואל את השאלה משום שהבנתי שבגירסת 64 ביט קיימת תיקייה בפרוגרם פייל המיועדת להתקנת יסומים של 32 ביט - אז מה זה בעצם אומר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק עם 8G זיכרון ו- SSD. בזמן האחרון אני משחק הרבה במשחק רשת החינמי BLACKLIGHT שהוצע לי פה (משחק כבד יחסית) ושפתאום נמאס לי אני לוחץ ALT+F4 במקום להתנתק ואז לתפריט ואז ולצאת...וככה מעוד משחקים אחרים. היציאה היא מיידית ואני תמיד בדעה שהמחשב הוא כדי לשרת אותי ולא להפך..לכן הוא דולק 24/7 עם OC ואנלא מחפש ולחסוך מימנו מאמץ עם זה נוח לי. אבל האם אני הורס משהוא פיזי בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עשיתי פירמוט למחשב שלי דרך ההגדרות של הווינדוס ושכחתי לגבות כמה קבצים האם אפשר לשחזר את הקבצים האלה? יש לי SSD תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז אני מנסה ליצור חייגן על ווינדוס 7 SP1, אבל יש לי כמה שירותים לא פועלים שמונעים ממנו לעבוד. הצלחתי "לאתר את הבעיה" לשירות Secure Socket Tunneling Service שכל פעם שאני מנסה להפעל אותו נראה שהוא מתחיל ואז קופצת הודעה שהשירות ניסה להתחיל ואז הפסיק. בלי סיבה ממשית. יש למשהו פתרון לעניין?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים: WD Caviar 10gb Maxtor D740X 40gb וחילקתי את ה MAXTOR לשני Partitions ככה: Partition 1: 37gb Partition 2: 3gb ואת ה WD השארתי שלם. רציתי להתקין Win98 SE על הפרטישן הקטן ו XP על הפרטישן הגדול. התקנתי קודם את ה SE וראיתי שהכל עובד ואז התקנתי XP. כשאני רוצה להפעיל את ה SE מהתפריט כשמעלים את המחשב פשוט מופיע מסך שחור עם הסמן המהבהב של ה DOS ולא קורה כלום. ה XP עובד מצוין. אני חושב שהבעיה היא בקובץ boot.ini שכתוב שם שה- SE נמצא בכונן C - מה שלא נכון, הוא נמצא ב E. תוכן הקובץ boot.ini : [boot loader] timeout=5 default=multi(0)disk(0)partition(1)\windows [operating systems] multi(0)disk(0)partition(1)\windows="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetec…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכיול להסביר לי מה ההבדל בי הרגיל ל Windows XP 6 in 1 לבין Windows XP 8 in 1 לבין Windows XP Media Center והאם החבילות עיברית תומכות בהם ???? אם אפשר פירוט של כל אחת ממש תודה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה netware? win xp pro בעברית, אני מנסה לשנות את הדרך של הכניסה למחשב בחשבונות משתמשים. שאני מסמן את "השתמש במסך פתיחה" ו "השתמש בהחלפת משתמשים מהירה" הוא כותב לי שבגלל ה NETWARE אי אפשר לשנות.. מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי היום הייתה לי הפסקת חשמל בבית, אחרי שהחשמל חזר הדקלתי את המחשב אבל הוא לא עלה בכלל לוינדוס אחרי מלא ניסיונות בסוך איכשהו הצלחתי להתקין וינדווס מחדש אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור בין שני מערכות הפעלה החדש או הישן שאני בוחר את הישן המחשב לא עולה ושאני בוחר את החדש השמחש עולה. אני מבקש עזרה למחוק את וינדוס הישן ושאני יפעיל את המחשב אני לא יצרך לבחור וינדוס אלה שהוא יעלה לבד. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני לוקח דיסק קשיח ומתקין עליו מערכת XP ואת הדרייברים שבאו עם התקליטור שקיבלתי בקניית המחשב, לאחר מיכן אני מעביר את הדיסק למחשב אחר לגמרי חדש יותר מהמחשב שלי, האם אני צפוי להתקל בבעיות כל שהם בגלל שהמפרט של המחשב החדש שונה משלי? (כלומר כרטיס הקול שלו שונה כרטיס המסך שונה לוח האם שונה)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו לינוקס...ממש לא יודע איזו גירסה. ויש לי דיסק של וינדוס XP מקורי. אכשיו האם אני יכול להתקין וינדוס בלי להסיר לינוקס? ואחר כך להסיר את הלינוקס מהוינדוס? איך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ל יWIN 7 והסמל ש להIE בשורת המשימות התהפך כאילו הוא כתוב בכתב מראה... איך מחזירים אותו לקדמותו? ניסיתי למחוק אותו ולהצמדי שוב אך זה לא עזר שמתי לב עוד שכל הסמלים התהפכו זאת אומרת הWMP למשל במקום שהשפיץ של החץ יהיה ימינה הוא שמאלה ..למשל סמל של אימיול במקום שהחמור יהיה ימינה הוא שמאלה (זה עברית ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי על המחשב את מערכת ההפעלה XP PRO ובן דוד שלי הביא לי VISTA ULTIMATE . יש לי דברים חשובים על המחשב ואין לי כח לגבות ואח"כ להחזיר הכל, אני רק רוצה לנסות את ויסטה . יש אפשרות להתקין ויסטה על הכונן של ה-XP , להתנסות קצת ואז למחוק ככה שאני יוכל להמשיך רגיל עם ה-XP ללא פירמוט? תודה רבה רבה מראש ואני ממש חייב עזרה כי אני רוצה לנסות את זה כבר מחר ..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-