עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני עומד לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק בגודל 160GB. אני מתכוון ליצור שתי מחיצות (C ו- D), כאשר הווינדוס תותקן על C, ובכונן D יהיה כל שאר ה"זבל" (משחקים, תוכנות, הורדות וכו'). מה הגודל המינימלי למחיצה C שעליו הייתם ממליצים? או במילים אחרות - על איזו חלוקה הייתם ממליצים בין C ל- D? ** שימו לב שהגודל המעשי של ההארד דיסק הינו 156.25GB (מחלקים 160,000 ב- 1024). בתודה מראש, נמרוד.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kurt,

שלום! כשאני מדליק את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו של פנטיום 4 פרוס על כל המסך לשניות ספורות ואחרי זה מייד מגיע הלוגו של ווינדוס לא משנה אם אני לוחץ F8 או del זה לא עושה כלום. זה מעצבן כי אני לא יכול לגשת לדוס ולעשות כל מיני פעולות כמו לפרמט ככה זה היה מאז שקניתי את המחשב ורק עכשיו שמתי לב שאני צריך להיכנס לדוס ואני לא יכול מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by frodo,

יש לי WINDOWS XP PRO(גם את הדיסק וגם את הדיסקטים של האיתחול),איך אני מוחק הכל מהמחשב שיהיה רק הדוס,מוחק ממש הכל כמו שקיבלתי אותו(לא קניתי ערכת הפעלה).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by asdasdasd,

מערכת : WIN98 EDO 96 פנטיום 1 מה לדעתכם הזכרון הוירטואלי שמומלץ לשים לו עכשיו ידנית ?? הוא נהייה ממש איטי אין לי מושג למה (שום דבר לא עולה בהתחלה...אין וירוסים) פשוט פעם אחרונה שנגעתי לו בזיכרון הוירטואלי המחשב לא עלה איך בדיוק אני עושה את זה ? (300 מגה פנוי יש כרגע על ההרדיסק) 96 זוהי כמות הזכרון מה לשים מינימום\מקסימום לביצועים מרביים? תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by darkie,

מדי פעם אני רואה בTask Manager שהSVCHOST לוקח יותר מידי משאבים זה קורה מדי פעם ודיי תוקע את המחשב, בדרך כלל SVCHOST הספציפי הזה לוקח 30MB מהזיכרון לעומת שאר תהליכי הSVCHOST שלוקחים בסביבות ה5MB. משהו פה לא בסדר? והאם יש עוד תוכנות לפי התמונה שיכולות להיות וירוסים וכו'? http://img358.imageshack.us/img358/2843/fucksvc1ia.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by roadrunner,

אני מקבל הודעות מתוכנות שונות שה-WRITE CACHE לא פועל וההרד דיסק ממש איטי :'( H.D IBM 45 MB ABIT KT7 כל הדרייברים מעודכנים יש למישהו פיתרון לבעיה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by G-FoRcE,

מהזה ה SYSTEM RESOURCES? מהזה ה USER RESOURCES? מהזה ה GDI RESOURCES? איפה המחשב תוקע אותם? ולמה הם תמיד נגמרים לי אחרי יומיים אפילו אחרי שאני סוגר את כל התוכנות הפועלות ברקע? תודה מראש נ.ב יש לי WINDOWS 98

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by efee123,

אם אני רוצה להתקין win7 על כונן נייד 500gb שמתחבר בחיבור usb ושאני אוכל לעשות ממנו boot בכל מחשב שאני רוצה. זה אפשרי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. Vista 64bit עם 6GB RAM. יש סיבה להשאיר את הזיכרון או שדי בטוח לכבות? א. יש תוכנה צד שלישי שתראה לי במדויק כמה זיכרון המערכת צורכת ברגע נתון על מנת שפשוט אשפוט לפי המצב בשטח אם יש או אין צורך? ב. יש אפשרות שהזיכרון הוירטואלי יופעל רק כשנגמר המקום בRAM? (נראה לי אופטימלי..) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם יש הסבר למה אני לא יכולה לפתוח קבצים מדיסק און קי בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה העברתי קבצי mp3 לדיסק און קי ממחשב xp. במחשב אחר שמותקן בו וינדוס 7 64 לא ניתן לפתוח, הקבצים מופיעים בחלקם וכתוב שהגודל הוא 0.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. אני רוצה לנסות את ווינדוס 8. האם אני צפוי להיתקל בבעיות תאימות של דרייברים? או שמדובר באותה מערכת בשינוי אדרת? תודה מראש! [מפרט מחשב בצד]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט מציינת אבן דרך משמעותית נוספת כשהיא זוכה לנתח של 12 אחוזים משוק המחשבים האישיים, וחולפת על פני חלונות XP האלמותית התוכנית רחבת ההיקף של מיקרוסופט מכוונת לכך שמערכת החלונות 10 תשתלט על עולם ה-PC באופן מוחלט בתוך קצת יותר משנתיים מהיום, ובינתיים אנחנו מקבלים עוד המחשה לכך שהיא כנראה בדרך לשם. לפי נתונים עדכניים של השירות netmarketshare, המערכת שמוצעת כעדכון חינמי למאות מיליוני צרכנים כבר מחזיקה ביותר מ-12 אחוזים מנתח שוק מערכות ההפעלה (עבור מחשבים נייחים וניידים, אך לא כולל טאבלטים וסמארטפונים), ובכך חולפת למעשה על פני הנתח שמחזיקה חלונות XP הוותיקה – והופכת למערכת ההפעלה השנייה בפופולריות שלה בתחום, אחרי חלונות 7 שעדיין חולשת על מע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ענקית הטכנולוגיה תערוך מסיבת עיתונאים ב-3 באוקטובר, בה היא עתידה להדגים לנו את הגישה שלה אל אחד מהטרנדים החמים ביותר בשוק - במסגרת חלונות 10, כמובן לכתבה

14. שתי היצרניות המצליחות משוק הסלולר יציעו מחשבים ניידים מוזלים וקומפקטיים שמתבססים על חומרת ה-ARM המוכרת להן היטב לכתבה

15. Started by Gico,

יש לי: מחשב חדש, עם כונן ראשי חדש (ריק ולא מפורמט), צורב DVD מחשב נייד (WinXP) עם כונן קומבו (קורא DVD, צורב CD בלבד) על המחשב הנייד יש Image של התקנת Win7, תוכנת PowerIso, תוכנת צריבה רשת ביתית מדיות DVD\CD DOK של 8GB מה הדרך הכי פשוטה להתקנת Win7 על המחשב החדש? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by maxwell10,

האם יכול להיות שהרצת סרט באמצעות windows media player נותנת איכות תמונה גבוהה יותר אילו מריצים את אותו הקובץ האמצעות תוכנה אחרת? למשל VLC או BS Player

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by AiXC,

יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gman_il,

מי שידרג ויכול לתת רשמים? אני עובד עם זה בעבודה אבל בבית זה משהו אחר. כל המשחקים עובדים עם זה בצורה תקינה? יש תמיכה של דרייברים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zzroni,

יש לי את הגרסא האנגלית של windows me ואני לא יכול לראות עברית בכלל ! בלוח הבקרה בregional and languige settings לא מופיע לי בכלל האפשרות של בחירת עברית. יש מלא שפות חוץ מעברית. מישהו יודע אם אפשר להוסיף עברית ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sos,

טוב כמו שאתם יודעים יש לי בעיה ואפשר לראות אותה בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44343 עכשיו נראה לי שאני יודע מה לעשות אז אני צריך עזרה. מישהו יודע איך להפוך את כונן C מNTFS לFAT32 (כזכור אני לא מצליח להתקין את WINXP )?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by LRa,

האם קיים משהו טוב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zvkel,

יש לי כרגע במחשב 4 משתמשים כאשר אחד הוא האדמין והשאר lmited users אני רוצה לעשות שהמשתמשים בקבוצת הלימטיד לא יוכלו לעשות ריסט למחשב אלא רק log off כדי שאם איזה תוכנה מסוימת רצה ברקע (על הuser של האדמין ) המשתמשים האחרים לא יוכלו לעשות למחשב ריסט או לכבות אותו למישהו יש מושג איך עושים את זה או אם זה בכלל אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by neogod,

לאחר קניית מחשב חדש החלטתי לעבור סוף סוף ל WIN XP מ WIN2K , אך משום מה ה XP ממש לא יציב : כל הזמן התוכנות קורסות וקופץ החלון של SEND/DONT SEND REPORT הווינדוס מעודכן עד לאוקטובר 06 , ומשום מה לא נותן לי לעדכן יותר מכיוון שחסר אצלי ג'יניוויין !!! אין אפשר לסדר את חוסר היציבות ?!?!??!?! אני כבר משתגע אף פעם זה לא קרה לי ברמה הזאת בווינדוס 2000 !!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.