Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
- 

שלום. ברשותי מחשב נייד של חברת טושיבה וכשקניתי אותו הוא הגיע עם וינדוס ויסטה (מותקן עליו) ניסיתי להתקין עם דיסק מקורי את xp אך לאחר שהוא מעלה את ההתקנה הראשונית שבה הוא טוען את קבצי ההתקנה אני מגיע למסך שבוא נכתב לי: ללחוץ ENTER בשביל להתחיל התקנה - אם אני לוחץ הוא אומר שהוא לא מזהה כונן או מקום פנוי למרות שיש מקום והמטרה היא לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס חדש ללחוץ R בשביל לתקן - וגם את זה ניסיתי והוא מגיע לאותה ההודעה וללחוץ F3 בשביל יציאה מה עושים? אשמח לתשובה מהירה בנושא ממי שיודע...
- 

- 5 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

היום הבאנו מחשב חדש הביתה ניסיתי להתקין וינדוס, זה התחיל טוב התחיל לטעון את הקבצים ואז פתאום זה כותב הודעת שגיאה משהו pci.sys address: ועוד הרבה אותיות ומספרים כמו 78bardf 74abtr משהו כזה... זה גם כותב לבדוק אם יש מספיק מקום על הכונן וכל מיני שטויות עכשיו הדיסק הוא BOOTABLE ועובד על מחשבים אחרים בדקתי אותו מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
- 

- 4 תגובות
 - 610 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב ישן קצת שהיה בו XP ופעל בסדר.. פתאום היום הוא לא הצליח להעלות את הוינדוס אז הוצאתי את הHD חיברתי למחשב אחר עם מארז USB כזה גיביתי את כל החומר ועשיתי פורמט לכונן אחר כך החזרתי אותו למקום וניסיתי להתקין XP עם דיסק שכבר התקנתי ממנו לפני איזה שבועיים והוא מעלה לי את המסך הכחול והכל אבל בהתחלה בטעינות הראשונייות הוא רושם לי: file KDCOM.DLL could not be loaded setup will stop blablabla לחץ על כפטור כדי לצאת.. ניסיתי עם שני דיסקים בשני כוננים שונים וזה או שזה מציג את ההודעה או שזה נתקע קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שהHD פגום (כן הוא ישן) איך אני יכול לבדוק את זה? יש תוכנה משהו?
- 

- 1 תגובה
 - 765 צפיות

- 

- 

היי כולם, ניסיתי היום להתקין את מערכת ההפעלה Windows Vista ultimate וקיבלתי בהתקנה את ההודעה הזאת: Windows could not update the computer's boot configuration. installation cannot proceed בדקתי אם המחשב שלי כשיר להתקנת ויסטה דרך ה- Windows Vista upgrade advisor של מיקרוסופט ואני יכול להריץ את מערכת ההפעלה בלי בעיות (לפיהם). מה אני עושה ???
- 

- 2 תגובות
 - 661 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, התקנתי ויסטה בגרסת ההום פרמיום 32 ביט תהליך ההתקנה עבר חלק, כשהגעתי לסוף ההתקנה הוא כתב לי שההתקנה לא הצליחה והוא החזיר אותי בחזרה לאקספי כשהאקספי עלה קיבלתי את ההודעה שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת כמה עובדות שאולי יעזרו: לפני ההתקנה פירמטתי את הכונן של הויסטה בפורמט מלא (לא מהיר) ב-NTFS וקבעתי אותו כPrimary בנוסף לווליום הזה, יש לי עוד כונן עם אקספי פרו עליו. את הויסטה התקנתי דרך בוט מהדיוידי תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
- 

- 5 תגובות
 - 890 צפיות

- 

- 

האם ניתן לעשות זאת? יש לי ויסטה על המחשב האם אני יכול פשוט להפעיל את ההתקנה ולהתחיל או שאני חייב להפעיל את ההתקנה דרך כונן DVD תודה מראש
- 

- 6 תגובות
 - 695 צפיות

- 

- 

שלום, אני מנסה להתקין ויסטה 64 SP1, אך ללא הצלחה (יש לי 4GB זכרון).. אני עובר את כל התפריטים, עד שאני מגיע לתפריט המחיצות, כאשר אני מנסה להתקין את ויסטה (מחקת את המחיצה, פרמטתי והכל כמה פעמים), אז אני נתקל בהודעה הזאת: windows is unable to find system volume that meets its criteria for installation. הכונן הוא: WD 250GB YS וניסתי להתקין אותו עם מחיצה אחת בודדת (של כל ה250 ג'יגה). מה הבעיה??
- 

- 1 תגובה
 - 635 צפיות

- 

- 

יותר נכון - ה-Boot בכלל לא מזהה את הדיסק וממשיך לטעינת XP. הכונן מוגדר בביוס כראשון בתור.. תודה מראש.
- 

- 14 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אהלן חבר'ה השבוע התקנתי ויסטה תוך כדי ההתקנה פתאום עולה לי איזה שגיאה שאומרת שאי אפשר להעתיק קבצים או משהו כזה .. מישהו יודע אולי מה הבעיה? או שאולי זה קרה למישהו ?
- 

- 5 תגובות
 - 635 צפיות

- 

- 

הייי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשים כל אחד מהם 250GB הראשון הרגיל XP ורציתי להתקין ויסטה על הדיסק קשיח השני שהוא ריק האלה... התקנה הושלמה שמתי שם משתמש וסיסמא כרגיל .... וברגע שהויסטה מופיעה בסיסמא ושמתי ת'הסיסמא שלי ושומר ת'הגדרות ונכבר לבד אוקי... פתאום נעצר הבעיה לפני פיתחה של ויסטה רשום בעיה BOOTMGR IS COMPRESSED
- 

- 1 תגובה
 - 731 צפיות

- 

- 

שלום, רכשנו מחשב נייד Dell Vostro 1500. את מערכת ההפעלה- Vista Ultimate 32bit אני התקנתי בעצמי, התקנה שעברה בצורה חלקה. לאחר סיום ההתקנה הווינדוס מנסה לעלות, לאחר פעם אחת שהפס של הטעינה רץ אני מקבל מסך כחול ומיד ריסט. המצב מתרחש גם כשמנסים לעלות מ-Safe Mode. האם זה בסדר שפשוט פירמטתי בהתחלה וניגשתי להתקין ווידנוס? ממש כמו במחשב נייח? מה דעתכם?
- 

- 14 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום , <אני עורך את המודעה כי אני לא בטוח שזה קשור ל RAID) תצורה המחשב: שלוש דיסקים ב RAID0 דיסק 1 נוסף עבור OS אני מנסה להתקין ויסטה, יצרתי כבר פרטישינים(בפטרישן D יש כבר XP). לאחר שלב ה UPDATING WINDOWS המחשב עושה RESTART מסודר אך כאשר ממשיך ל COMLETING INSTALATION הוא פשוט נתקע בערך בשלושת רבעי הדרך,ז"א הכל נראה עובד אבל התהליך לא מתקדם. <עריכה מחדש> אחרי בערך שעה וחצי הוא זרק הודעה "המערכת לא יכלה להשלים את ההתקנה עבור כמה רכיבים,אנא התחל את המערכת והתקן מחדש"ץ ניסיתי כפי שהוצע להוסיף את הדרייברים של ה RAID 0 (המערכת לא ביקשה אני הוספתי בתחילת ההתקנה ע"י כפתור "DRIVER") אך ללא הועיל- אותה בעיה. אין שום בעיה בחומרה לדעתי,כי התקנה ה XP (שכללה את הדרייברים של הR…
- 

- 3 תגובות
 - 746 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, היום התקנתי ויסטה ובאתי להתקין את חבילת השפה בעברית מה-WINDOWS UPDATE באמצע ההורדה של חבילת השפה, נתקע האקספלורר ונסגרה ההורדה דרך ה-WINDOWS UPDATE, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל את העידכון של החבילה מופיעה לי בסוף הודעת השגיאה מס' 2, בדקתי באתר MICROSOFT מה אפשר לעשות עם שגיאה זו, נתנו איזה קובץ תיקון בשביל זה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את קובץ התיקון אני מקבל את השגיאה הבאה: "The update does not apply to your system" וכל פעם שאני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את אותה שגיאה, חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פיתרון, וכל זה בגלל שאני עושה התקנה של החבילה, הוא לא מוריד מחדש כי הוא רואה שיש לו כבר את הקובץ, אבל הקובץ פגום כי ההורדה שלו נפסקה באמצע אז... התקנה נכשלת ואנ…
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

לא מליח לאמת את החוקיות הזאת יש למישהו קראק להביא לי ? windows 7 32bit ultime תודה רבה לעוזרים!
- 

- 1 תגובה
 - 1.2k צפיות

- 

- 

יש לחבר שלי בעיה מוזרה במחשב.... ניסיתי להתקין לו חלונות 2000 אבל איך שהמחשב מאתחל את עצמו אחרי כמה פעולות שהוא עושה מופיע מסך כחול שמודיע על שגיאה יש הרבה גיבריש וגם כתוב שיש בעיה בבוט דיוויס!! וכל זה לאחר שהמחשב הוגדר מחדש (עם FDISK) ופורמט! מישהו נתקל במשהו דומה?!?!!?!!? (על המחשב הותקן בעבר גם XP וגם 98 ללא בעיות מיוחדות) ההודעת שגיאה שמופיע (באנגלית ולא בגיבריש או מספרים הקסדצימלים) היא INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE
- 

- 12 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

יש לי במחשב 4GB , פירמתי את המחשב ואז הכנסתי לו דיסקט איתחול כדי שאנ יוכל להגיע לדוס ומשם להתקין חלונות 98 כשדיסקט האיתחול סיים את העבודה גיליתי שמופיע לי בכונן C רק 8MB ובכונן D רק 1MB (זה שני הכוננים היחידים שיש לי מלבד הסידירום והדיסקטים) כשהפעלתי מהדיסק את ההתקנה של חלונות 98 קיבלתי הודעה שההתקנה דורשת 205MB פנוי ושאין לי מספיק מקום (כאשר אני נכנס מהדיסקט לקובץ hdisk אז הוא מראה לי שיש לי 4GB) למה המחשב לא מזהה לי את כל ההארדיסק ? איך פותרים את זה?
- 

- 5 תגובות
 - 594 צפיות

- 

- 

קניתי VISTA וכשאני עושה סט אב מופיעה לי ההודעה הזו : מה הבעיה? יש מצב שגרסת VISTA היא 64 ביט ו XP שלי הוא 32 ביט? אם כך המצב מה הפתרון ?
- 

- 10 תגובות
 - 771 צפיות

- 

- 

אני מתקין xp pro על מחשב עם הארד דיסק יחיד, אחרי פירמוט מלא בעזרת הדיסק של חלונות, עוברים קבצי ההתקנה ל HDD והמחשב מאתחל, אחרי האיתחול, במקום לעלות ולהתחיל את ההתקנה, המחשב רושם ntldr is missing עם כל מני סימנים מוזרים... יש לציין שעל הדיסק הזה הותקן בעבר חלונות7 אבל הוא עבר פירמוט. הדיסק הוא IDE כרגע מוגדר CD כאופציית עליה ראשונה וה HDD שניה. כשאני מחבר הארד דיסק SATA למחשב, עליו יש מערכת הפעלה עובדת, אני רואה שאכן כל הקבצים עברו לדיסק IDE עליו רציתי להתקין...ויש שם NTLDR ו BOOT.INI וכל הקבצים הדרושים....
- 

- 4 תגובות
 - 794 צפיות

- 

- 

אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב די ישן (Pentium 3) משום מה אני לא מצליח לגרום למחשב לאתחל מכונן התקליטורים אז ניסיתי להריץ את הקובץ WinNt שב-CD, לאחר שאתחלתי מדיסקט אתחול של Win98 ההתקנה התחילה אך מהר מאד המחשב הוציא הודעה שכדאי להפעיל את SMART DRIVE. מכיוון שאיני יודע מה זה ואיך לעשות זאת לחצתי על "Continue without Smart Drive" ההתקנה המשיכה אך מהר מאד נתקעה. אולי זה בגלל שאין Smart Drive (אולי לא) בכל אופן אני רוצה לדעת מה זה ה-Smart Drive ואיך מעלים אותו אשמח לקבל עזרה והדרכה תודה
- 

- 2 תגובות
 - 515 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. ראשית עליי לציין, שבאתי לפה מאחר שלא ענו לי בפורום אחר (חומרה - תמיכה טכנית), ויש אפשרות שהבעיה נובעת דווקא מה- Windows. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. החלפתי את הכרטיס בחדש, אך כפי שששיערתי, אותה הבעיה …
- 

- 2 תגובות
 - 675 צפיות

- 

- 

אני ניסתי להתקין אותה עם הדיסק של XP (כמו שמצויין באתר הרישמי של XEROX), והוא רושם לי את השגיאה בתמונה. מה לעשות?
- 

- 3 תגובות
 - 831 צפיות

- 

- 

אני רוצה להתקין מדפסת וברגע שאני לוחץ על הוסף מדפסת אני מקבל חלון שבו רשום: "השלמת הפעולה לא הצליחה.שירות ההדפסה ברקע לא פועל" מה עושים??
- 

- 4 תגובות
 - 850 צפיות

- 

- 

שלום אמממ .. ניסיתי היום להתקין את המדפסת, Canon BJC-4300 (ישנה, אבל עובדת כמו שצריך ;D), קיצר הדיסק של הדרייבר שיש לי מתאים רק לווינדוס 95/98, ניסיתי להתקין בכל זאת דרך הדיסק ולא עבד, אז נכנסתי לאתר של Canon והורדתי את הדרייבר לווינדוס אקס-פי שמתאים למדפסת הזו. התקנתי את הדרייבר, אבל המדפסת פשוט לא מופיעה לי ב - "מדפסות ופקסים". ניסיתי להוסיף את החומרה ידנית דרך הווינדוס עצמו בלי דרייבר, לנתק ולחבר שוב ושוב את המדפסת, להפעיל מחדש את המחשב, ופשוט שום דבר לא עוזר אין לי מושג מה לעשות .. כשאני נכנס ל - "מדפסות ופקסים" ולוחץ בצד על "הוסף מדפסת" זה מראה לי את ההודעה הבאה ואפילו לא נכנס לאשף ולא נותן לי לנסות להתקין את המדפסת : מה עושים ?! איך אפשר להתקין בכל זאת…
- 

- 0 תגובות
 - 798 צפיות

- 

- 

אני מנסה להתקין מדפסת עכשיו ההתקנה גם דרך ווינדוס וגם דרך הדיסק דרייברים אומרת לי שה- service Print Spooler לא פועל.. אז הלכתי לשרמוטה הזה שמתי לו כאפה והוא לא רוצה להידלק הקוטף שזיפים הזה אומר לי: Error 1068: the dependency service or group failed to start אני חסר אונים. המורה שלי להיסטוריה יהרוג אותי. אעעעע לא רוצה למות בגיל כל כך צעיר עריכה: google iz di best.
- 

- 2 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

התקנתי ויסטה לפני שבועיים וכרגע אני לא יכול להתקין מדפסת של hp הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כלום לא עוזר... ידוע לכם אם HP הוציאו סט דרייברים תואם ויסטה??
- 

- 2 תגובות
 - 1k צפיות

-