עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בתור אחד שיש לו טונות של חומר על המחשב אהבתי שWIN7 מכילה כל כך הרבה דרכים נוחות לסדר אותו אהבתי את כל LIBRARYS שניתן להרחיב שפועלות לא רק בצורה אסטתית אלא גם משולבות בתוך כל התוכנות ההרחבה של ה WORKGROUP הדי מיותר והמעיק בגרסאות הקודמות ושידרוגו פשוט מעולה, אם שמת לב שיש עכשיו 2 רמות שיתוף, האחת זה השיתוף הישן והטוב שאפשר להגיד מה שבה לכם איך שבה לכם. והשני זה ה HOMEGROUP / PUBLIC GROUP שלכם והם נפרדים משאר הרשת שעובדת כמו קודם השיפור פה שיש לכם אפשרות להגדיר פוליסה והגדרות שיתוף בערך כמו הפרופילים לרשת אלחוטית למשל אני הגדרתי שבקשת הביתית אני משתף הכול חופשי וברשת הכללית אני לא משתף כלום. מעבר לזה יש קבוצות חדשות בשיתוף הפשוט למשל HOMEGROUP שבעצם יש לכם אפשרות עכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. העלתי לינוקס מדיסק בשביל לשמור את המידע ולא הייתה שום בעיה. שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") מישהו יכול לנסות לעזור באיבחון הבעיה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  3. יש לי כמה תוכנות שאני משתמש בהם באופן תקוף אבל אם אני אנעץ את כולן לא ישאר לי מקום אני מעונין לדעת אם אפשר לנעוץ תקיה ואז ריחוף מעליה יראה את הקישורים בה מתפריט ליד בערך כמו שאם נועצים את WMC אז ריחוף מעליו נותן כמה אפשרויות ... OFF TOPIC כמו כן המלצה חמה לPLUGIN ל WMC http://www.mediabrowser.tv

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by huber,

שלום אנשים. בימים האחרונים שמתי לב שהפונטים בדפדפן השתגעו. אחרי בדיקה קצרה הסתבר לי שזה לא הסתיים שם וכל הפונטים במערכת הפעלה התחלפו מברירת המחדל לפונטים שונים ומשונים. חיפשתי בגוגל פיתרון לאיחזור ברירת המחדל בפונטים של הויסטה ומצאתי את הפתרון הבא: http://www.vistaforums.com/Forum/Topic13567-44-1.aspx עקבתי אחרי ההוראות והרצתי את הפקודה שאמורה לשחזר את קבצי המערכת אך בסוף ההרצה אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ושום דבר לא קורה. מה עוד אפשר לעשות, בהנחה שהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה היא אופציה לא רצויה? http://server3.uploadit.org/files/huber69-error.jpg

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. שלום לכולם, הורדתי את הWIN 7 החדש ורציתי להתקין אותו, אך החשש שלי שיהיו איזושהם תקלות מכיוון שכבר יש לי WIN XP ו VISTA מותקן. השאלה האם זה יגרום לבעיות? או שאפשר פשוט להתקין רגיל מערכת הפעלה נוספת?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by onadiv,

שלום, הורדתי את ה BUILD 7100 של ה7 ואני לא מצליח לצפות בקבצי MKV למישהו יש רעיונות מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מתחיל לעצבן כאשר אני מעביר משפה אחת לשפה שניה דרך SHIFT+ALT שמופיע לי פעמיים אנגלית וזה נותן רושם שזה לא מתחלף אך בעצם זה עובר מUS ל AUSTRALIA. הששאלה שלי היא כזאת.. ישנה אפשרות לבטל את אחת מהשפות הללו שלא יופיעו בבחירת השפות? כרגע זה מופיע כך אך חייב לציין שבSETTING של השפות הUS לא מופיע, מחקתי אותו בעזרת REMOVE תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. שלום לכם! אמא שלי קוראת לי היום ואומרת לי שהרקע של האיקונים(בשולחן עבודה) ניהיו כחולים. ראיתי כל מיני פתרונות ואף אחד לא עזר לי. אז פניתי למומחים ועוד בעיה, באינטרנט אקספלורר איפה שהשורה שיש MENU וכל השאר, היא צבועה בשחור. מה לעשות? אריאל

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  9. שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים, ובמהלך תיקוני המחשבים שאני עושה אני ניתקל בהרבה מחשבים (נייחים וניידים) שזקוקים לפירמוט. הבעיה היא שרוב הלקוחות שלי קנו את המחשב שלהם כשהווינדוס כבר מותקן מראש (OEM) כשהסיריאל מודבק על המחשב אבל אין להם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כשאני מתקין את הווינדוס בעזרת הדיסק החוקי שלי, ההתקנה לא מזהה את הסיריאל החוקי של הלקוח. הדיסק נעול רק לסיריאל שלי. רציתי לדעת עם קיימת גירסה של וינדוס שבה אני יכול להזין כל סיריאל (חוקי כמובן) לכול מחשב. תודה לכול העוזרים[br]פורסם בתאריך: 07-05-2009, 08:13:37 טוב, הבעיה ניפתרה, אפשר להתקין את מערכת ההפעלה עם הסיריאל של הדיסק ואחרי ההתקנה לשנות את הסיריאל לסיריאל המקורי של הלקוח (שמודבק על המחשב)צריך רק לוודא שהגירס…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. יש לי וינדוס XP בדיסק קשיח הפנימי ואני רוצה לנסות את וינדוס 7 על דיסק קשיח חיצוני הכנתי מחיצה חדשה השאלה שלי איך אני יבחר איזה מערכת הפעלה תעלה בזמן עליית המחשב? אם אני ינתק את ההרדיסק החיצוני מהמחשב הכל יחזור לקדמותו? ואיך אני מתקין את וינדוס 7 על הדיסק קשיח החיצוני? תסבירו לי בבקשה את התהליך. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  11. ידוע לי שזה לא אפשרי סתם ככה ולא יעזור כלום. אני אוהב לשחק המון משחקים ישנים, ויש לי מלא מהם. אין שום בעיה לשחק משחק מאד ישן - מריצים dosbox והכל עובד 100%. אין לי בעיה לשחק משחקים מאד חדשים, מתקינים עובד, מקסימום עושים איזה compatibility mode והכל בסדר. יש בעיה מעצבנת עם כל מה שבאמצע. אין שום דרך להריץ 16 ביט. ניסיתי קצת לבדוק את נושא ה-VirtualPC אבל הוא לא תומך ב-Direct3D אז המשחקים לא ממש יכולים לעבוד שם. יש איזהשהו פתרון לדבר הזה??? נראה לי מגוחך שאני יכול להריץ אמולטור של ווינדווס על לינוקס ולשחק בזה (WINE), אבל על ווינדוס חדש אני לא יכול . לעבור לווינדוס 32 ביט זה לא אופציה. ואני גם לא רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה שלמה בשביל 2-3 משחקים שנמצאים על הגבול הזה בדי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shiral03,

שלום לקוראים,במחשב השני שלי היה ויסטה היום התחלתי לפרמט אותו לXP התחיל פירמוט ואחרי שמסיים מפעיל את עצמו מההתחלה כדי להתקין את הוינדוס אבל הוינדוס(ההתקנה) לא עולה תמונה של מה שהוא רושם לי: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=461298155.JPG

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  13. יש לי כרגע 2 מערכות הפעלה על המחשב.. איך אני מסיר אחת מהם וכשאפעיל את המחשב לא יהיה לי את המסך בחירה של איזה וינדוס להעלות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by wooper,

היי אני רוצה להפחית את המקום שהמערכת לוקחת כרגע עם התוכנות זה לוקח 20 גיגה על c ביטלתי את ה system restore יש עוד הצעות ?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by danglam,

שלום! לאחר שקיבלתי BLUE SCREEN, שלחתי ERROR REPORT והאבחנה (האוטומטית של מיקרוסופט) הייתה שלא ידוע מה בדיוק הבעיה אבל היא קשורה לאנטי-ווירוס (המליצו לבדוק שאין 2 תוכנות אנטי-ווירוס מותקנות וכו'). האם ניתן לסמוך על האבחנה הזאת או שזו יכולה להיות חארטה? תודה!

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by alergic,

אני מפרמט את המחשב לעיתים די קרובות ומשום מה אחרי שבוע-שבועיים של שימוש המחשב נהיה איטי להחריד... אני לא יודע מה הבעיה ולפי דעתי אני מתחזק את המחשב בצורה די טובה.. האם יכול להיות שהחומרה עצמה מתיישנת או שיש איזשהם אי תיפקודים במערכת בגלל התקנה לא טובה או משהו?... זה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=561026 זה התוכנות המותקנות: µTorrent Acrobat.com Adobe AIR Adobe Flash Player 10 ActiveX Adobe Flash Player 10 Plugin Adobe Reader 9.1 Apple Software Update Avanquest update CCleaner (remove only) Counter-Strike DMIView EasyTune5 ESET Online Scanner v3 Face-wizard filehippo.com Update Checker High Definition Audio Driver Package - KB888111 Internet Download Manag…

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  17. שלום! יש לי מעבד 5200 של amd ו 2 גיגה זיכרון במהירות 800 כמובן ddr2 ורציתי לדעת אם ויסטה ירוץ חלק על המחשב שלי.. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 690 צפיות
  18. שלום וברכה, אני לא יודע איך זה קרה אבל כשהדלקתי את המחשב, הוא לא הסכים להיכנס לשולחן העבודה הרגיל שלי, אלא הוא כל הזמן נכנס רק לשולחן עבודה שהוא קורא לו "פרופיל זמני" (כאילו פתחתי פרופיל חדש). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? ז"א שהוא ייכנס לשולחן העבודה הרגיל שהיה לי תמיד עם כל ההגדרות הישנות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by dyn,

אז ככה התקנתי את התוכנה כדי להשתמש בבוט ל-2 מערכות הפעלה מ-2 הארד דיסקים שונים. התוכנה פועלת והכל עובד, אבל עכשיו אני רוצה למחוק אותה... ניסיתי לעשות לה uninstall אבל עדיין אני מקבל את הצג שאומר לי לבחור בין 2 מערכות.. אני רוצה לעשות את זה כי אין לי כבר את ה ההארד דיסק הקודם שעליו היה XP (בנוכחי יש לי ויסטה).. יש למשהו רעיון אין אני מבטל את החלון שמציג 2 מערכות כדי שהמחשב יריץ ישר את ה VISTA מההארד דיסק הנוכחי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז אני יודע שהחלפת כ.מסך לדוגמא זה לא דבר נורא , בד"כ עדכון דרייבר ובזה זה נגמר זכרונות גם אין בעיה מה לגבי החלפת מעבד לבד והחלפת לוח לבד הכווה למערכות ההפעלה הביתיות הנפוצות XP ו- Vista אשמח לשמוע בעיקר ממי שהתנסה , שהשדרוג עבר חלק או כאלו שנאלצו להתקין מחדש את כל מע. ההפעלה בעקבות השדרוג

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. אהלן יש לי וינדוס ויסטה עם חשבון משתמש אחד שהוא administrator במחשב שעליו אני מחובר תמיד הבעיה היא כזאת אין לי הרשאות לבצע שינויים בכל מיני תיקיות במחשב ושאני מנסה לתת הרשאות לכונן הוא נותן לי אקסס דיניי ואני לא מבין למה זה קורה אם אני מחובר כמנהל מחשב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  22. שלום ! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח חדש במחשב שלי תחת ויסטה ולמלאת אותו חומר לחבר שלי (גם לו יש ויסטה) כבר פעם היסתבכתי בכזה מצב שהכונן שהגיע אליו לא היה בבעלותו והוא לא יכל לשנות בו כלום ונאלצתי להגיע אליו הביתה ולבזבז זמן בלקבל בעלות ולשנות הרשאות . האם יש דרך להמנע מכך ושהכונן לא יהיה מוגבל תחת בעלות או הרשאות כלל ? בתודה מראש ! מחכה לתשובתכם !!!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by barhanin,

שלום חברים הורדתי היום את הגרסה האחרונה של WIN7 הקובץ ירד לי אחרי זמן מה הקובץ שוקל 2.35 G אבל שאני פותח אותו יש שם סה"כ קובץ מסמך טקסט של 135 קילו בייט השאלה המתבקשת1 איפה הWINDOWS?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by emil001,

היי, מתכבה לי כל הזמן המחשב מעצמו, השגיאה כזאת 0X00000001 והוא מפעיל זמן כזה מ-25 לפעמים מ-50 ועד ל-100 ומתכבה. למשהו יודע על מה מדובר?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by gilke85,

יש לי עכשיו ויסטה ואני רוצה לנסות את החלונות החדש.. איך מתקינים גם את 7 מבלי לפרמט את ויסטה (DUAL BOOT) בנוסף, אם אני עושה את זה ומשאיר את ויסטה אני אצטרך להתקין דרייברים מחדש גם ל-7? או לא? תודה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים