עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itaic,

שלום לכולם. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 במחשב וכשאני מנסה להתחיל בהתקנה אני מקבל את ההודעה windows could not format a partition on disk 0. ואז את מספר השגיאה 0x80070057 מישהו יודע מה אפשר לעשות ולמה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אוקיי אז ככה חבר הביא לי מחשב ישן, המחשב היחידי בבית שלו P3 מגעיל עם 128SD בכל מקרה היה לו XP והוא רוצה 98, עכשיו יש לי דיסק "מיוחד" עם כל הווינדוסים שיש. מה שעשיתי הוא נכנסתי להקתנה של XP דרך דיסק, פירמטתי את הכונן פירמוט מלא ואז במקום לתת לו לטעון ולהעתיק את הקבצים של ווינדוס XP עשיתי ריסטרט, כשאני מנסה להתקין את ווינדוס 98 הוא פשוט רושם לי שיש איזה בוט ווירוס, משהו מוזר שבחיים שלי לא שמעתי עליו הרי פירמטתי עכשיו! חייב עזרה, תודה רבה! *חשוב לציין פירמטתי לFAT32. *אין לי דיסק אחר של 98. כמו כן יש לי עוד שאלה, הווינדוס 98 הוא באנגלית, והחבר טוב החבר לא יודע אנגלית והוא רוצה עברית, כיצד אני עושה את זה?למשל בXP יש MUI XP שגם אותו יש לי אבל ל98 אין לי מושג, תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by tiger3,

יש לחבר שלי הארד דיסק SATA אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ואז הוא נכנס להתקנה אני לוחץ F6 בשביל להתקין את ה - SATA הוא מתקין וממשיך בהתקנה אני מפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הוינדוס הוא מעתיק את הקבצים ואז מפעיל את המחשב מהתחלה ואז במקום להמשיך בהתקנה של הווינדוס הוא שוב פעם נכנס לדיסק בהפעלה אוטומטית ואם אני מוציא את הדיסק הוא כותב לי invailed partition table תעזרו לי אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by erez_levy,

שלום לכולם וערב טוב. כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות (קרוב לשנה). הוא עושה לעצמו ריסטארטים מתי שמתחשק לו ועוד כל מיני בעיות. בקיצור, החלטתי שאני רוצה לפרמט כי אמרו לי שזה כנראה יעזור. (המחשב היה גם בבדיקה במעבדה ולא מצאו שם בעיות עם החלקים) במזל היום בצהריים הצלחתי לגבות את כל הדברים במחשב ע"י כך שהעברתי אותם לכונן שבו הווינדוס לא מותקן. אחר כך באתי להדליק את המחשב, הוא נדלק, קפא, ואז נכבה וכשהפעלתי אותו מחדש הוא כבר קרס והופיעה לי השגיאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to…

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  5. קודם כל שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים,ואשמח אם תוכלו לעזור לי. ולבעייתי: אני מעוניין להתקין מערכת win xp pro על מחשב בבית שבו מותקנת מערכת ווינדוס 98. החלטתי לפרמט ,ולהתקין את הווינדוס אקס פי בעזרת הדיסק הפעלה. כשאני מכניס את הדיסק והמחשב עולה אני מבקש ממנו boot from CD ואז אחרי זמן מה ,מתקבל כבר המסך הכחול של תחילת ההתקנה של האקס פי,אבל אז אני מקבל את ההודעת ארור הבאה: File\i386\KDCOM.DLL couldn't be loaded. The error code is 32768 setup cannot continue press any key to exit. חיפשתי במספר אתרים וגם בפורום פה לגבי הבעיה הזאת,ולא מצאתי אף נושא שדן בה. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהדריך אותי איך לפתור את הבעיה ולא לקבל את הארור הזה. תודה,עומר.

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס XP PRO X64 הכנסתי את הדיסק לכונן, עשיתי BOOT מהכונן, עולה לי המסך הכחול הזה שכתוב למעלה ווינדוס ולמטה זה טוען דברים, שזה מסיים לטעון כתוב "setup is starting windows" כמו תמיד.... הבעיה שזה נשאר ככה יותר מארבעים דקות ולא משתנה!!! אולי אני צריך לעשות משהו? ויש לי 64BIT (אפילו ניסתי את הדיסק על מערכת 32BIT וזה עצר אותי לפני המסך הכחול) שוב, אני ממש מצטער שפתחתי עוד תרד פשוט לא ענו לי ולדעתי גם לא היו עונים לי לעומק. תודה רבה אלון

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מנסה להתקין ווינדווס אקס פי במחשב שנמצא בעבודה, יצרתי מחיצה אחת גדולה של FAT32 וממש לפני שהמסך הכחול של ההתקנה עולה מופיעה לי הודעה (עדיין בדוס) INF file txtsetup.sif is corupt or missing setup cannot continue. press any key to exit יצא לי כבר להתקין אקס פי על מחשבים וליראות ארורים מוזרים אבל את זה פעם ראשונה אני רואה... חיפשתי כבר בגוגל ולא מצאתי כלום למישהו יש מושג ממה זה יכול להיגרם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rabbit,

the copy made by setup of the file listed below is not identical to the original זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס זה בדיוק בשלב שהוא מתחיל להעתיק קבצים דרך הדוס מדובר במחשב עם לוח חדש ומעבד חדש העברתי את ההארד דיסק למחשב אחר והתקנתי בהצלחה כאשר אני בא למחשב הזה עם אותו הארדיסק הוא לא מעתיק ונותן את ההודעה הזו הלוח המדובר הוא abit is7-e2g

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. המחשב חדש לחלוטין הורכב היום...הכול מחובר כמו שצריך אבל כשמחברים את המחשב לחשמל ומדליקים הכול עובד אך המסך אינו עולה למרות שהמחשב מחובר בD-SUB (היציאה הכחולה) ולא בDVI ואפילו החלפתי למסך CRT ועדיין כלום לא מופיע על המסך המסך כאילו במצב המתנה בזמן שהמחשב עובד.. המפרט הוא: E4500 965P-DS3 160GB SATA2 WD HEC 400W TRT-F 2GB קרוסייר. אני אובד עצות

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. היי יש לי את הקובץ הנ'ל בתוך דיסק של וינדוס XP SP2 בעברית, אני חושב שהשתמשתי גם בNLITE אך לא בטוח כי זה היה מזמן. יש לי איתו שתי בעיות: 1. הוא קופץ על שלב הפירמוט ויצירת הכוננים בהארדיסק וישר מתקין את הווינדוס בלי לפרמט את המחשב. ואני לא רוצה שהוא יקפוץ על השלב הזה. 2. בהמשך ההתקנה קופץ חלון שבו רשום שההתקנה ללא התערבות נתקלה בבעיה אני לוחץ על אנתר, הוא נותן לי אפשרות לרשום יוזר אדמינסטרטור וססמא, אני סתם לוחץ אנטר והוא עובר את השלב הזה וכל השאר אוטומטי. השאלה איך מתקנים את זה ואם אני רק אשנה פרטים בקובץ הנ'ל זה יוכל לפתור את הבעיות הללו?. (בעיקר את הראשונה) ואלה פרטי הקובץ winnt.sif הנמצא בדיסק ההתקנה: ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=1 MsDosInitiated="0" Unatten…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. שלום רב, אתמול התחלתי להתקין ווינדוס ויסטה, אך בתחילת ההתקנה נתקלתי בבעיה. לאחר החלונות בהם אני בוחר את השפות בתחילת ההתקנה ואחרי שאני לוחץ על כפתור ההסכמה של רשיון השימוש, אני לוחץ על התקנה. אני מגיע לחלון בו רשום לי היכן אני רוצה להתקין את הווינדוס אך אין לי שם שם כוננים. כאשר אני לוחץ על BROWSE, קופצת לי ההודעה הבאה: Load Drive: to install the device driver needed to access your hard drive, insert the installation media containing the driver files, and then click OK. ואז מופיעות לי האופציות הבאות Browse, OK ו- Cancel. מה הבעיה? ניסיתי לשנות כל מיני דברים בביוס אך זה לא עזר, וזאת הפעם הראשונה שאני נתקל במשהו שמבקש את הדרייברים של ההארד דיסק. נ.ב. לפני ששיניתי משהו בבי…

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  13. שלום לכולם הביאו לי ווינדוס ויסטה בעברית ושאני בא להתקין אחריי שאני בוחר איזה כונן הוא רושם לי שהוא מעתיק קבצים ובערך ב50 אחוז זה נתקע פירסמתי תמונה למטה מישהו יודע למה זה קורה ומה הבעיה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by OHANA,

אני מכניס את הדיסק של הווינדוס עושה ריסטרט ואז עולה ההתקנה של הווינדוס ואז כשאני לוחץ ENTER כדי להתקין את הווינדוס מחדש הוא אומר לי... לבדוק שכל הכוננים מחוברים ודולקים כמו שצריך וכו'... והכל מחובר ופועל כמו שצריך... ד"א הבעיה במחשב נייד. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by r0075,

אחותי קנתה מחשב חדש ויש לי ווינדוס XP בסיסי ללא העידכונים- וניסתי להתקין אותו וכשהוא מגיע למסך הכחול אז הוא יוצא מההתקנה והוא רושם במסך כחול אחר שהקובץ pci.sys לא נמצא או משהו כזה (הודעת שגיעה שהווינדוס בד"כ רושם) מה אני עושה- יכול להיות שצריך להתקין את האקספי עם החבילת עידכונים?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  16. אני מכניס דיסק של Win XP pro ENG עושה בוט מהדיסק ומתחיל בתהקנה לאחר שהמחשב מבקש לעשות ריסטרט על מנת להמשיך בהתקנה ואז הוא כבר עושה בוט מהארדיסק על מנת להמשיך בהתקנה, במקום להמשיך את ההתקנה הוא עושה ריסטרט. ניסיתי עם כל מיני גרסאות ווינדוס בינהם גם עותק מקורי. מדובר על מחשב חדש לגמרי הגיע אתמול מהחנות. מפרט אם זה משנה E6750 GA DS3L 320AAKS 2GB KINGSTONE 667 CL5 8800gt הכונן מחובר בחיבור IDE ומג'ומפר כסלייב (ניסיתי גם אחרת וזה לא שינה) וההארדיסק מחובר בחיבור SATA מן הסתם לא צריך ג'ימפור. והוא מאסטר. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by amer22,

לא מזזה את הדיסק .. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. אני רוצה להתקין vista x64 sp1 התוכנית התקנה עולה מהדיסק אוטומטית ומופיע הסרט טעינה של ווינדוס ואז הפס הירוק של וויסטה ואחרי זה פשוט מופיע מסך שחור עם עכבר וזהו. הבנתי שיכול להיות שזה בעיה בביוס או בחומרה אבל אני לא מצאתי בעיה כזאת. amd 3000+ 3gb ram 7800gt nf4 lanparty 160g wd sata לגבי הram ניסיתי להתקין גם עם 2g ram בלבד כי הבנתי שזה יכול לגרום לבעיות כשמתקינים עם מעל ל3g ram אבל זה לא עזר. הכונן שלי נקי, עשיתי פירמוט אחרי שראיתי שההתקנה לא עולה אבל זה גם לא עזר. אם יש לכם רעיון לגבי זה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by elior021,

בעיה: התחלנו תהליך של התקנת וינדוס XP במקום ויסטה. הייתה בעיה שהוינדוס לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח(SATA?? הורדנו דרייבר כדי שהמערכת תצליח לזהות את הדיסק בקשיח, השתמשו בדיסקאון קי, עברנו את כל התהליכים F6, וכשהגענו למצב שבו מופיעה ההודעה לגבי כונני SCSI ושיש ללחוץ S לחצנו והופיעה הודעה כי ווינדוס לא מזהה כונן פלופי במחשב להעתקת דרייברים ממנו. מה עושים?!:\

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by Treack,

שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64BIT 3200 SOCKET 939 עם לוח אם תואם. דיסק קשיח SATA של WD, הגדרנו הכל, חילקנו ופירמטנו את הדיסק ל-5 מחיצות. קודם ניסנו להתקין Windows XP PRO (צרוב), אך באמצע תהליך ההתקנה אירעו הרבה שגיאות והסידירום לא יכל לקורא הרבה קבצים. אחרכך, שהXP לא הותקן בהצלחה, הפעלנו דרך הBOOT את וינדוס 98 מקורי שיש לי. הכל נטען, הוא עושה SCANDISK אך כשהתקנה עולה - המחשב נתקע, הנורה בסידירום לא דולקת וכנ"ל המחשב.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

אני מתקין וינדוס 98 על וינדוס XP ,כלומר שיחליף את הXP, וב56% אחרי תחילת ההתקנה(ניסיתי פעמיים) הוא כותב שיש איזה קובץ שהוא לא יכול להשלים להעתיק אותו, ויש שם אפשרות SKIP FILE אבל זה לא עוזר יש הצעות? תודה.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. יש לי דיסק קשיח רפטור SATA ולוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NSC-939 יש לי בעיה להתקין את וינדוס ,ובכלל לפרמט את הדיסק החדש לעבודה. לא הגיע דיסקט ולכן אני צריך ליצור לבד ,לפי הספר הם נמצאים בתיקיה בשם bootdrv ושם הם אומרים לי לבחור את הדרייבר "המתאים" - יפה מאוד עד כאן ,רק חבל שלא אומרים לי איזה. בפנדה שהלוח נרכש מהם אמרו לי לפנות ל - קובץ שבתוך התיקיה בשם nvsataxp.exe לשים דיסקט וליצור דיסקט ל SATA . עד כאן הכל טוב ויפה ואכן כך עשיתי. כאשר אני מתקין את וינדוס מהדיסק אני לוחץ F-6 כדי להתקין את הדרייבר ,מגיע ליצירת המחיצה ומבקש לפרמט ל -NTFS. הפרמוט מתחיל ,ממשיך ל -1% ונתקע ,כמו שהיה מקודם. עכשו אני בטוח שהדיסק תקין מכיוון שהיום החלפתי בחדש בגלל אותה בעיה ,הלוח גם כן חדש שגם הזמנת…

23. Started by 111111,

שלום לפני כמה ימים ניסיתי להתקין וינודוס במחשב שיועד לפירמוט בקיצור הכנסתי תתיסק עשיתי ממנו בוט הכל עבד חלק במהלך הפירמוט והעתקת הקבצים אל הדיסק הקשיח לאחר מכן המחשב עושה ריסט לעצמו וניכנס לתפריט של וינדוס (התפריט שבצד שמאל רשום לך כמה זמן נשאר) במצב הזה ההתקנה פועלת כבר מהדיסק הקשיח לאחר כמה דקות הוא נתקע ורושם לי הודעת שגיאה בקשר לקובץ אני לא יודע מה לעשות הדיסק חוקי ובמצב מצויין כנ"ל לגבי המצב הבראותי של המחשב בנוסף ניסיתי עוד שני דיסקים שונים וגם להם הבעיה חזרה בנוסף ניסיתי שני כוננים שונים דבר שלא פתר את הבעיה האם אתם יודעים מה הבעיה והאם אני יכול לסדר את זה לבד?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by eegg,

אני כרגע משדרג מחשב ישן מ95 ל98 אבל אני לא מצליח כי ההודעה הזאת מופיעה ולא מאפשרת לי: אני צריך עזרה תודה Setup error: windows character set mismatch! Setup has detected an incompativle windows character set. setup can not proceed! You have to install windows into a clean directory . Press any key to continue. כשאני לוחץ על כפתור זה פשות יוצא

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ameermoadi,

שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנת וינדוס XP אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה ואז אומר לי שהדיסק הקשיח לא מזוהה במחשב זאת אומרת אני לא מצליח להגיע למצב שבוא אפשר ללחוץ F8 כל הזמן הוא חוזר על אותה הודעה שוינדוס XP לא מזהה דיסק קשיח וזה אותו הדבר גם לגבי וינדוס 2000 מאשי כן אני מצליח להתקין את וינדוס 98 בלי בעיות אבל XP ו 2000 לא הולך אמרו לי שזאת בעית לוח אם , אם כן למה אפשר להתקין את 98 ואת XP לא ? אודה לעזרה .

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.