עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by X-_PLOSIVE,

הנה ההודעה שבאה אתם יודעים אולי מה זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ויסטה אולטימייט, או שזה רק עושה תיקון? אני צריך תיקון של איזה פרוטוקול שאני לא רואה שום דרך אחרת לתקן אותו פרוטוקול רשת...

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by yossi21,

אני מנסה להתקין ווינדוס 7 על לפטופ חדש של חברת ASUS, בחלון של הבחירת מחיצה להתקנה אני מקבל הודעה שאומרת: "אין אפשרות להתקין את Windows בדיסק זה. הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג MBR.במערכת EFI, ניתן להתקין את Windows בדיסקים מסוג GPT בלבד". מישהו נתקל בעבר בהודעה כזאת? איך מתמודדים עם מצב זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 9.4k צפיות
  4. Started by shaithebest,

בלפ טוב שלי יש 2 גיגה זיכרון כשהמחשב עובד בלי שום תוכנה פועלת אני רואה שהזיכרון שלי משתמש ב35 עד 40 אחוזים מה2 גיגה שלו אני עם הויסטה הום פרמיום והיתי רוצה שהויסטה יקח כמה שפחות מהזיכרון בטח צריך להוריד מהאפקטים ומהתלת מימד אבל האמת שאני מה לא מתלהב מהשטויות האלה תנו לי XP ואני מבסוט הקיצר אך ני מצמצם? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by WHITE_ZOMBIE4,

כאשר ההתקנה מגבה את הקבצים הוא כותב לי שatapi.sys לא קיים ואי אפשר להעתיק אותו אבל האו כן קיים כ עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי אותו מה הבעייה? איך מתקנים את זה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. התקנתי ויסטה לפני שבועיים וכרגע אני לא יכול להתקין מדפסת של hp הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כלום לא עוזר... ידוע לכם אם HP הוציאו סט דרייברים תואם ויסטה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום במחשב הנייד שלי התקנתי לאחרונה ווינדוס 7, אך בגלל תקלה שהייתה במחשב הייתי חייב להתקין קודם את ויסטה (היה עליו XP בהתחלה..) כעת כשאני מעלה את המחשב הוא שואל אותו אם אני רוצה להפעיל את הווינדוס 7 או "גרסאות קודמות של ווינדוס" (אני מניח שאם אני אבחר באפשרות הזו הוא יתן לי לבחור בין XP לויסטה..). השאלה שלי היא איך אני מסיר לחלוטין (ללא שאריות..) את ה XP והויסטה- בלי לפגוע כמובן בווינדוס 7... תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by DJ_Yaniv,

רציתי לשאול אם המחשב שלי יעבוד בסדר על Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit (המחשב בחתימה) וגם האם המשחקים יעבוד בסדר ללא תקיעות? כי שמעתי יש בעיות בויסטה 64BIT תודה מראש לעוזרים..

9. Started by TecNodRom,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא של OEM לגרסא RETAIL הרי בכדי שזה יגיע לחנויות זה נשלח זמן רב לפני להכנת העותקים. אז האם יש לי OEM מלפני חודש עם הגרסא 6.1.7600.16385 זה אותו הדבר כמו הRETAIL שהגיע לחנויות ביום חמישי האחרון? תודה!

10. שלום לאחר שעשיתי עדכון מהחנות ל 8.1 , באתי להיכנס ל LOG IN ואחרי שאני מזין את הסיסמא הוא נותן לך מסך שחור ומראה לי רק את העכבר. הדברים שניסיתי לעשות הם: 1. נכנסתי למצב בטוח וגם שם הוא עושה לי את זה. 2. ניתקתי את המסך טלוויזיה מהמחשב וזה עדיין מראה לי מסך שחור. אין לי איך להגיע לשולחן העבודה בשביל לעדכן את הדרייבר, תודה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. 1. איך מתקנים את האיכות הירודה של אייקונים בTray שלו. 2. איך עושים LOCK TASKBAR\STARTBAR וכל השאר... אין כפתור כזה כמו בXP 3. האם AstonShell עובד עליו? 4. האם הToolBar של מדיה פלייר 10 יעבוד עליו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ravid,

זה המצב שלי, בעבר השתמשתי בדיסק של XP כדי להגיע אל ה DOS אבל עכשיו הוא מפעיל ישר את ההתקנה שלו במקום לשאול אותי אם אני רוצה משהו אחר. הייתי מכין דיסקט הפעלה אבל הדיסקט שלי לא נראה לי תקין וגם אין לי בכלל דיסקטים . אז איך אני מגיע ל DOS? יש מצב שדרך ה Recovery? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SHLOMI71,

שאני מפעיל את המחשב תמיד נפתח חלון ההתחברות לאינטרנט אין ב- startup שום תוכנה ואפילו בילתי את האנטי וירוס. איך אני מוצא מה מפעיל את החיבור בהפעלת המחשב? תודה שלומי

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  14. משהו מוזר חברים.. כשאני בודק כמה מקום יש במחיצה אז הוא אומר 247 אבל כשאני מסמן את כל הקבצים כולל החבויים הוא מראה 209 תפוס ויש עוד 22 פנוי כלומר חסרים לי פה 16 גיגה שלמים!!!!!!! יש לציין שניסיתי לעשות גוסט למערכת WIN7 ושמרתי את הגיבוי על המחיצה הזאת פעמיים! ואני פשוט לא רואה את קובץ הגיבוי!! לפי מיטב הבנתי אם אמצא את הקבצים האלה אגיע ל16 גיגה שחסרים לי ניסיתי בכל דרך לחפש את הקבצים אך הם לא עלו שם הקובץ הוא win7.gho עזרה????

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by sebi,

אני עומד לקנות מחשב נייד לרוצה להריץ עליו ויסטה עכשיו אני רוצה לדעת אם 1GB זיכרון יספיק בשביל שהיא תעבוד כמו שצריך

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by idang,

שלום, קיבלתי אתמול שני מסכים כחולים בשעות שונות (12:45 ו- 17:23). לאחר בדיקת קבצי Minidump מתברר שהבעיה היא בקובץ parport.sys (מצ"ב הלוג). מה עלי לעשות כדי לתקן קובץ זה / לתקן מסך כחול זה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

הקמתי שרת WDS כדי לבצע התקנות מהרשת. שאני מריץ את ההתקנה ממחשב לקוח התקנת החלונות עולה (במקרה הזה ויסטה) אך מודיע שאין את הדרייבר לכרטיס הרשת ויש צורך להכניס את הדרייבר להתקנה. יש למישהו מושג איך מבצעים זאת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by הגיימר,

יש לי מחשב ווינודס 7 אחרי כבוי פתאומי כשהסייר לא הגיב נוצר מצב שהווינדוס עולה חלק אך המסך שחור בלי סייר כלל רק סמן העכבר בלבד וניסיתי תיקון אתחול ושחזור .התיקון גילה שהכול תקין והשחזור לא עובד אשמח לפתרונות נ.ב סליחה אם לא פעלתי לפי חוקי הפרום תודה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by WootaCoolin,

איך קוראים לגרסה המומלצת להורדה של Windows 8.1? קראתי בוויקיפדיה וראיתי שניתן למצוא "Pro, רגיל ו-Enterprise" - למי מה שהבנתי עדיף את ה-Pro אז השאלה שלי היא מה השם המדויק? שאני אדע מה לחפש להורדה (ואם יש לכם מקור זה בכלל יהיה נחמד, כי אין לי כבר TL, אבל אני מניח ש-THEPIRATEBAY יספק את הסחורה) אגב - קראתי בקשר ל-activation crack והגעתי למסקנה שה-KMS הכי טוב, נכון? תודה! נ.ב אם זה רלוונטי - אני מתכוון להתקין באנגלית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by FaT_GEnERaL,

איך אני מבטל את WINDOWS FIREWALL יש לי ווינדוס איקס פי

21. לפעמים (כערך כל שלוש או ארבע פעמים) שאני מדליק את המחשב העכבר והמקלדת מספיקים להגיב כבר כשהwindows עולה עם התוכנות שהוא מפעיל בכל פעם שהמחשב עולה ורק reset פותר את המצב. יש גם פעמים שהמחשב דולק כבר זמן מסוים ופתאום העכבר או רק הכפתור הימני שלו מפסיקים לעבוד. למישהו יש מושג אין לפתור את זה? נראה לי שזה התחיל אחרי שהתקנתי את העידכון האחרון של windows

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by Shay17,

מה זה הקבצים האלה ? אפשר למחוק אותם ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  23. Started by yuda911,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש ואני עוד מעט אמור לקבל אותו... 8) המפרט בערך כזה: מעבד: AMD ATHELON 3500 64Bit זיכרון: Kingstone 1GB DDR2 667Mhz דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200RPM 16MB כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT 256MB קודם כל אני מניח שכדאי לי להתקין ווינדוס XP 64bit, לא? ואם לא אז למה לא? דבר שני... מה לעזאזל אני אומר לעשות עם 250GB??? :-\ אמנם יש לי הרבה מאד סרטים ושירים אבל איך לדעתכם אני אמור לחלק את ההארד דיסק? מחיצה נפרדת לווינדוס ומנחיצה נפרדת לתוכנות ומחיצה נפרדת לסרטים, שירים ומשחקים? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שלתוכנות ולווינדוס יהיה אותה מחיצה ומחיצה נפרדת לשירים, סרטים, משחקים וכו'? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שבכלל כדאי לי סידור שונה? מה דעתכם? תודה מראש........ :-*

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by YairGOW,

יש לי ווינדוס 7 - 32 ביט, ואני רוצה לעבור ל64 ביט. רציתי לדעת אם יש לי תמיכה בו: יש לי 4GB RAM DDR2. מעבד: כרטיס מסך: אגב, אני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט כשידרוג ל32 ביט, או שאני צריך להסיר את גירסאת ה32 ביט ואז להתקין מחדש כמו פירמוט?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.