עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by שון,

שלום חברים אני חייב עזרה דחוף אני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 ולא הולך ז"א אני מכניס לCD ROM המחשב טוען מתקין מעתיק את הקבצים עושה RESTAT ואז שהוא מנסה לעלות הוא ניתקע ניסיתי כמה דיסקים ובכולם אותה הבעיה . אך שאני מנסה להתקין WINDOWS XP רגיל , אין בעיה הוא מתקין עד הסוף ללא בעיה. זה קורה רק כשאני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 אני מבקש ממכם מאוד שתעזרו לי תודה

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  2. הי היום נתתי את ההארדיסק שעליו היה מותקן לי הWINDOWS למימוש אחריות בKSP. בנתיים אני עובד על מערכת לינוקס ואני רוצה להתקין XP על הארדיסק 160 GB SATA שיש לי (NTFS שיש בו רק גיבויים). על הכונן שבו אני רוצה להתקין WINDOWS קיימים כל הגיבויים שלי ואני לא רוצה לפרמט אותם בשום אופן. כשאני מנסה להתקין עליו WINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה בהתקנה - "This disk does not contain a windows XP-compatible partition" - הוא רוצה בקיצור שאני אפרמט את המחיצה הזו, או שאשתמש באחרת (שאין לי, כל השאר הם של LINUX) איך אני יכול לתקן את זה? אני רוצה להתקין WINDOWS על הכונן הזה (יש 9GB פנויים שם) ואין שום סיבה שאני לא אוכל להתקין את זה שם. כבר לא מעט פעמים התקנתי WINDOWS על כונן שכבר היו בו קבצים בל…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by nicirnTAL,

WINXP PRO אני זקוק לעזרה דחוף: ממש בתחילת ההתקנה, הוא כותב לי שהוא לא מזהה כונן מידע המוני (או משהו כזה), אני מניח שהוא מתכוון לצורב שמחובר לבקר SCSI, לחצתי על האפשרות לפרט לו איזה באיזה כונן מדובר, אבל הוא מבקש דיסקט, והדריברים נמצאים על תקליטור! בבקשה עזרה, אני עדיין באמצע ההתקנה ואני לא יודע מה לעשות... ??? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by scorpions,

קניתי ארדיסק חדש של IBM 80 GB 120 GXP חילקתי אותו לשלושה והתקנתי עליו WIN98 ב-:C ובעת התקנת WINXP הוא ניתקע אז העתקתי אליו את WINXP וניסיתי להתקין את זה כך הוא התקין אך לא היה מוכן לשנות אותו ל-NTFS לכן ניכנסתי ל-WIN98 וע"י פרטישן מג'יק שיניתי אותו ל-NTFS הוא עלה פעמיים עידכונים וכאלה אבל מאז הוא מסרב בתוקף לעלות הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת כי אם הינך רואה מסך זה יש לך בעיה בהתקני החומרה הפעלתי במצב בטוח אך הכול מותקן כמו שצריך יש למישהו מושג מה יכול להיות או אם יש בעיה בהתקנת WINXP על ארדיסק זה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by Hagai21,

לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק, מופיעה ההודעה NTLDR is missing Press any ket to restart. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by אריאלקה,

מותקן לי במחשב חלונות 98 והתקנתי עליו חלונות xp. במקביל מחקתי את רוב מרכיכי חלונות 98. התקלה: הדלקתי את המחשב מחדש והוא אינו פותח את החלונות ועל המסך השחור כתוב באנגלית שהוא לא מוצא את החלונות. מה עלי לעשות?

7. Started by אריאלקה,

התקנתי במחשב xp בנוסף על חלונות 98 למניעת כפילויות מחקתי את מירב מרכיבי חלונות 98 עכשיו שאני פותח את המחשב כתוב באנגלית שהמחשב אינו מזהה את החלונות (זה כתוב על מסך שחור)

8. Started by davidreznic,

יש לי דיסק עם ויסטה. עשיתי מחיצה ורציתי להתקין שם XP. שמתי את הCD , הוא העתיק את כל הקבצים, אתחל ואז כתב :DISK READ ERROR BOOTMR IS MISSING" הקטע הוא שאחרי זה גם הויסטה סירבה לעלות והציגה את הודעת שגיאה, למרות שלא נגעתי בה. את הויסטה סידרתי, אבל אני עדיין לא יוכל להתקין את XP. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by finish,

המחשב שלי ניכבע היום בבוקר אחרי שקפץ החשמל בבית מאז הווינדוס לא עולה והוא אומר לי לנסות לעשות ריפייר בהתקנה של ווינדוס ניסיתי ואני מקבל שגיאה במסך כחול של BAD_POOL_CALLER ניסיתי גם להתקין ווינדוס כרגיל אבל אחרי שאני לוחץ F8 שאני מאשר התקנה הוא מביא לי את אותו מסך כחול עם השגיאה הזאת מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by Crash5,

שלום רב, בכל פעם שאני מעלה את המחשב במטרה לבצע התקנה של מערכת ההפעלה Windows XP כאשר ה BOOT הוא הסידירום ובו מערכת ההפעלה Windows XP קצת אחרי הטעינה ההתחלתית אני מקבל את ההודעה הבאה: .An unexpected error (804585536) occurd at line 1768 in d:\xpsp1\base\boot\setup\arcdisp.c press any key to continue וכאשר אני לוחץ פשוט מתבצע איתחול למחשב והכל חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by Raffael,

בתחילת ההתקנה, לאחר העתקה של כ60% מקובצי ההתקנה מהCD, אני נתקע עם בעיה בהעתקה של קבצים מסוימים. לפעמים זה הקובץ בתמונה ולפעמים קובץ אחר. ניסיתי להתקין ממדיות שונות, מקוריות. ניסיתי על HDD שונים. אותה תוצאה. מה גורם לזה? איך אני יכול להתגבר על זה? האם אני יכול להעתיק את קבצי ההתקנה האלה דרך מחשב אחר, בחיבור של הדיסק באמצעות מתאם USB ולאחר מכן התקנה של הדיסק במחשב המיועד והמשך התקנת המערכת? תודה. אני לא מצליח להוסיף כאן תמונת מסך, אז מה שכתוב בה: the file mshtml.dll was not copied correctly אפשר לנסות שוב (לא מצליח), לדלג (לא מצליח) או לבט את ההתקנה (מצליח )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nivezrati,

שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by idans94,

שלום יש לי מחשב נייד מדגם X50GL של ASUS עכשיו שאני מנסה להתקין וינדוס XP אני מקבל את ההודעה הזאת http://www.siz.co.il/down.php?i=2znnrnelewjw.jpg ואני לא יודע מה לעשות דרך אגב על המחשב מותקנת vista bussines תודה לכל מי שיעזור

14. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אני מנסה להתקין xp pro אחרי שזה עושה boot from cd זה העללי את המסך הכחול של ההתקנה ועקבתי אחרי ההוראות בחרתי ב fat 32 זה התקין ואז המחשב עושה ריסתרט ובמקום להעלות אןתפעם את המסך של ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא עולה. מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by val,

יש לי WINDOWS 98 SE וניסיתי להתקין XP בעזרת דיסק שידרוג. לאחר האיתחול הראשון מופיעה הודעה האומרת ש-WINDOWS נסגר כדי למנוע נזק למחשב. מה אפשר לעשות במצב כזה? במחשב מותקן AMD 2600 על לוח ABIT AN7 אם זה עוזר....

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. בזמן התקנת ווינדוס XP פרו, אני מקבל את השגיאה שהקובץ, D:\I386\asms The parameter is incorrect..... מה יכולה להיות הסיבה? זה דיסק שהשתמשתי בו מלא פעמים כדי להתקין את ווינדוס, יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by izikd,

יש לי בעיה מאוד מוזרה בהתקנת הXP זה אומר שיש לי בעיה משהו בביוס עם השעון הנה תראו תמונה 1 ואז כשאני לוחץ על OK זה מה שזה מראה לי: תמונה 2 וזה מה שזה רושם לי אם מישהו לא הבין מה כתוב שם: Error: Setup has encountered an error (system file time out of sync, error code is 800b0101). Please verify that your computer is using the correct date and time and re-run Setup. This can be done by accessing the BIOS during system startup. *** Fatal Error: Setup failed to install the product catalogs. This is a fatal error. The setup log files should contain more information. *** תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by rambo88,

מה המצב חברה תראו יש לי ווינדוס אקס פי פרו ואני מעוניין להתקין מהדורה ביתית עכישו הורדתי ווינדוס ביתי עם סרוויס פאק 1 boot כמובן ושמתי אותו בסידירום לאחר מכן במקום שיעלה לי המסך הכחול כמו שאתם מכירים שמתקינים אקס פי אז הוא קורא מהדיסק והוא מביא אותי לאחר כמה שניות למצב של דוס עכשיו לא הבנתי למה זה אז רשמתי את הפקודות e: שזה הדיסק שלי שם ואז co i386 אינטר ואז winnt ואז הופיע מסך כחול והוא רשם משהו עם could not continue ללחוץ על אינטר בשביל ריסט משהו כזה בקיצור אני לא מצליח ולא יודע למה יש למשהו תשובה תודה נ.ב-יש לי מערכת הפעלה xp pro מותקן

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by amit501,

התקנתי XP PRO באנגלית ואין לי את האפשרות ב-הגדרות שפה שם לבחור בעברית. זה צריך להיות שם או שצריך להתקין OFFICE? ודרך אגב ניסיתי להתקין את OFFICE PRO בעברית ונרשם בעברית הפוכה( שכן אין תמיכה בעברית) שבמחשב שלי אין תמיכה דו-כיוונית ולכן ההתקנה נעצרה. משהו מכיר את הבעיות הללו? תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by Gnome,

נסיתי אתמול לעשות פירמוט והתקנה של ה-WINDOWS במחשב של דוד שלי דרך הדיסק של ה-WIN XP PRO עצמו. הבעיה היא שכשאני לוחץ ENTER עוד במסך הראשון כדי להתחיל את כל התהליך של ההתקנה מופיעה הודעה שההתקנה לא הצליחה לזהות את ה-HD, יש לוודא שהוא מחובר וכו'... יש לציין כי ה-HD (בעל חיבור SATA) מחובר והוינדווס XP שמותקן עליו פועל תקין והכל בלי בעיה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור או להציע פתרון כי הרצתי כמה חיפושים באתר ובגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אז ככה, מסיבות מסוימות אני רוצה ליצור מחשב וירטואלי בתוך הויסטה, באמצעות VPC. התקנתי את התכנה והגדרתי מחשב וירטואלי, והכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להתקין את XP Pro. אני לא מצליח לגרום ל-VPC לקלוט את הדיסק, גם אם אני משתמש בדיסק הפיזי עצמו (שנמצא בכונן DVD) וגם אם אני מריץ אימג' שלו שיצרתי. בכל פעם אני מקבל את ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מיותר לציין ששיניתי את ה-boot sequence כך שהוא ינסה להריץ קודם את הכונן DVD הוירטואלי. אם אין לזה פתרון, זה אומר שאני צריך לזרוק עכשיו הרבה כסף כדי לשדרג את הויסטה לאולטימייט (כרגע יש לי הום פרימיום), וממש לא בא לי לעשות את זה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by Burned,

אחרי שהיה לי לינוקס ולא אהבתי, פירמטתי את ההארד דיסק דרך מחשב אחר. אחרי שהחזרתי אותו ניסיתי להתקין XP. המחשב זיהה את הדיסק ועלה עד הקטע של Setup will now inspect your computer hardware and configuration. אחרי זה היה מסך שחור ולא קרה כלום.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by saxo,

הרכבתי מחשב חדש אני מנסה להתקין XP אבל ללא הצלחה, אחרי שהוא מסיים את ההתקנה הפשוטה (שוכללת את הכנת המחיצות) הוא אמור לעשות ריסט ואז להמשיך עם הגראפית אבל אצלי הוא עושה ריסט ואז חוזר להתקנה הפשוטה ככה בלי סוף, נסיתי לבטל את הבוט מהCD ולא עזר לא עלה כלום.. מדובר על XP PRO + SP 2 בעברית הגירסא של CROW למי שמכיר אין לי מושג מה לעשות :\ הנה המפרט של המחשב: Athlon 64 3000+ GIGABYTE K8NF-9 512Mb 400MHz AData MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  24. רכשתי מחשב חדש לפני שבועיים. מזה מספר ימים XP קורס כל פעם. פרמטתי את HD וכאשר אני מתקין XP (חוקי לחלוטין) במהלך ההתקנה כל פעם מופיעה לי ההודעה ש NTLDR IS MISSING. הצלחתי להתקין בסופו של דבר אך המחשב ממשיך לקרוס ש XP עולה. יש לי 2 HD בגודל של 160 (עליו אני מנסה להתקין XP) ו 500. הסתכלתי בהודעות ישנות שקשורות לנושא אך לא הצלחתי לפתור את התקלה. ניסיתי להריץ פקודת FIXBOOT לאחר כניסה ל REPAIR בדיסק התקנה אך הוא כל הזמן אומר לי UNRECOGNIZED. צריך את עזרתכם חברה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tirani8,

שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.