עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zaroor,

שלום אולי מישהו יודע איך לפתור בעיית דפדפן באינטרנט כל פתיחת חלון בקטן וצריך להגדיל, בסרתי והחזרתי את הדפדפו וגם מחקתי היסטוריה ולא עוזר...איך פותרים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sherlock1212,

מה זה קבצי החלפה(pf) והאם זה צריך להיות ככה: (1.85GB http://img400.imageshack.us/img400/2988/150015001488151315014ca.png והאם הicq צריך להעלות כל כך הרבה? (לפני שהפעלתי את הicq זה היה על איזה 300 מגה)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם אז ככה יש לי קובץשל סרטון שהורדתי והוא קובץ RAR ,כשאני מנסה למחוק אותו רשום שזה נמצא בשימוש. חיפשתי בפורום ובגוגל קצת וניסיתי את הדברים הבאים: לעלות את המחשב ב-safe mode ןלמחוק אותו אבל זה לא עזר. ניסיתי דרך תוכנת total commander אבל דרכה גם לא הלך. הבנתי שכדאי להעלות את המחשב עם דיסקט אתחול של WIN אבל אין לי אפשרות כי המחיצה NTFS. יש למישהו עוד הצעות איך אני מוחק אותו????

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Stranger,

הוירוס של התולעת שתקפה את כל ישראל וגורמת לריסטרטים ובעיות בווינדוס... אני רוצה לדעת משהו... אם אני מתכנן לעשות פורמט סתם ככה, וצרבתי את הקובץ שמתקן את הווינדוס ומגן עליו מפני הוירוס אז אם אני מתקין אותו אחרי הפורמט אז המחשב מוגן?? כלומר אין גרסאות כל פעם לעידכון של הוירוס?? אני לא צריך להוריד את הקובץ מחדש?? זה מספיק להתקין אותו שוב מהדיסק??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036938,00.html לפי מה שרשום כאן - זה אפשרי. השאלה היא אם זה באמת פועל ולא מזיק למערכת ההפעלה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום חברים, קניתי לפני כמה ימים אולטרא בוק של אסוס, דגם asus ux32-r3008h יש בו 500GB HDD ו - 24GB SSD פרמטתי וניסיתי להתקין את ווינדוס 8 על הSSD אך עלתה שגיאה ולאחר כמה ניסיונות התייאשתי והתקנתי על הכונן הרגיל. רציתי לשאול אם את מערכת ההפעלה אמורים באמת להתקין על כונן הSSD וזה פשוט לא עבד לי או על הכונן הרגיל ולהוסיף דרייברים/תוספים/ משהו שאמור לגרום למערכת ההפעלה לעבוד איכשהו בעזרת הSSD בצורה מהירה יותר. ??? כל עצה, הארה והערה תתקבל בברכה. גלית

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי. בזמן האחרון הופיעו לי שני קבצים על המחשב. אחד מהם הוא exe והוא האחרון ביניהם והאחר הוא קובץ חסר סיומת בגודל אפס שלא רוצה להימחק. אז ככה. קובץ ראשון : הורד בעזרת תוכנת שיתוף קבצים וזה דבר לא נדיר להוריד וירוס ב"מסווה". הקובץ כאמור, בסיומת exe (שהורץ ) ובגודל של ~23 מגה. כאשר הקובץ הורץ הופיע לשבריר שנייה חלון דוס קטן ונסגר. הקובץ מסרב להימחק עם ההודעה הבאה (לא משהו לא מוכר) : ניסיתי לבדוק אם יש קבצים חשודים ב-processes אך מתברר שאין אף תהילך שקשור לקובץ (סגרתי כל מה שאפשר). כמו כן עשיתי restart והוא עדיין מסרב להימחק. ניסיתי למחוק אותו עם תוכנת "מחיקה קטלנית" וזה גם לא עזר. יש לי אנטיוירוס נורטון 2005 מעודכן וזה לא מזהה וירוס וכן המחשב לא מחובר למחשבים א…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני חושב שמשהו נכנס במחשב שלי במנוחה - המעבד עובד על 50% - הוא מתחמם קצת (37 מעלות במקום 27 ) מקרטע מאוד בדקתי עם נורטון\ADAWERE - וכלום ומשום מה - הFIREWALL לא מוכן לעבוד פתרונות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by שמואל דקל,

שלום. התקנתי מערכת הפעלה home מהאתר של מיקרוסופט שמיועדת למחשבי oem , על מחשב נייח שהרכבתי בעצמי. הפעלתי את הרשיון ב kmspico והוא אמר לי שאני צריך להחליף את הרשיון ל Retail בשביל להפעיל אותו. מאחרי ההפעלה, אינני מצליח להוריד עדכונים דרך הוינדוס אופדייט. הוא מתחיל להוריד עדכון ל windows defender ואחרי מספר שניות כתוב שאין עדכונים. תודה מראש לכל העוזרים!

10. אהלן, המחשב הוא E6600, 8800GTS, מחשב חזק יחסית.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים ואינטרנט.. לדעתכם כדאי ויסטה או שזה מיותר?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש משהו שמשגע אותי כל שניה קופצים לי אתרים למסך גם אם אני גולש וגם אם אני לא זה מעצבןןןןן...אפילו אם סתם אני רק מתכתב באיסי קיו ואפילו לא באתר של אינטרנט זה קופץ אין לי מושג איך להפטר..ניסיתי אד אוור, וינדוס וושר, אנטיוירוס וכלוםםם.... ועוד בעיה זה גם שאני לוחץ על הריבוע של האתר האינטרנט כדי לפרוש את האתר על כל המסך הוא נותן לי חצי מסך, זתומרת הוא לא מגדיל אותו עד הסוף הנה למשל אני יביא תמונה. אני אודה מאוד לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by koren100,

כשסיימתי להתקין את הווינדוס 7 הוא עשה RESTART אחרי זה הוא הגיע ל windows starting ואח"כ windows is updating registery files אחרי זה הוא עשה RESTART שוב ואז אחרי ה WINDOWS STARTING הוא נשאר על מסך שחור ורואים רק את העכבר. אחרי איזה חצי שעה שהוא על מסך שחור עשיתי RESTART ואז הוא רשם לי באנגלית משהו ההתקנה לא הסתיימה כמו שצריך וכו'... ואז הוא שאל אותי לבחור על אחד מהקטגוריות start windows normally safe mode safe mode with network כשאני לוחץ על הווינדוס נורמלי הוא חוזר למסך שחור ואני רואה רק את העכבר כשאני עושה SAFE MODE הוא רושם לי שיש לי בעיה בגלל שההתקנה לא הסתיימה כמו שצריך ואחרי זה התקנתי תווינדוס עוד פעם והייתה את אותה בעיה (מסך שחור) ועכשיו החזרתי ל XP. מה עושים ?! מפ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בוקר טוב יש לי מחשב שמערכת ההפעלה (ויסטא) לא עולה גם לא במצב safe mode.הווינדוס מתחיל לעלות ועשה עושה ריסט למחשב . כעת רציתי לדעת : 1) מה האופציות שלי על מנת להוציא את כל החומר החשוב מהדיסק (שירים ,תמונות וכו'). מה הכלים שאתם ממליצים עליהם ? 2)במערכת הפעלה ויסטה - ישנה אפשרות לעלות עם דיסק ההתקנה - ולבצע repair . השאלה היא האם ה cd חייב להיות בדיוק אותה גירסה כמו מה שיש במחשב או יכול להיות גרסה גבוהה יותר של ויסטה (לדוגמא ultimate). 3)שאלה נוספת - אך על מערכת הפעלה xp. בעת עליית מערכת ההפעלה מופיע כי קובץ מסויים בתוך תיקית windows\system32 פגום. מה עושים במצב זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by StarMo,

אני לא יכול לראות ג'אווה בXP. כשאני מנסה להוריד את התמיכה אני מגיעה להודעה באתר של מיקרוסופט שאי אפשר להוריד את החבילה הזאת וצריך להוריד את ה-SP1 שכולל את זה. אז ניסיתי להוריד את הSP1 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שיש לי registraition number לא חוקי.. הטכנאי התקין לי את המערכת, ולא הייתי פה כשהוא התקין.. מישהו יודע איך אני בכל זאת יכול להתקי את התמיכה בג'אווה לאקספלורר בלי לפרמט? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. תוכנת ה'צייר' האיקונית מתעדכנת אחרי הרבה מאוד זמן והופכת לאפליקציית חלונות 10 אוניברסלית לכתבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם ניתן להתקין דיסק ווינדוס XP גרסת OEM על כמה מחשבים??? עריכה: XP גרסת Home edition זה דחוף.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני חושב אולי להתקין שתי מערכות הפעלה..יש לי שני הארדיסקים של 500 וחשבתי להתקין win xp על 60 ג'יגה ואת כל השאר לתת לויסטה אולטימייט 64ביט, עכשיו השאלה היא כזו- חבר אמר לי שבשביל שלא יהיה בלבול בין המערכות אז כאשר אני מתקין אז כל פעם לנתק הארדיסק אחד כלומר כאשר אני מתקין את הויסטה לנתק אחד ואז לנתק את זה שעליו התקנתי את הויסטה ולחבר את השני (שהיה מנותק לפני כן) ולהתקין את האקספי, השאלה האם זה אכן נצרך ושנית האם כאשר אני מתקין את הויסטה ובעצם בזמן ההתקנה ההארדיסק השני מנותק ואח"כ מחליף בין ההארדיסקים זה לא יצור מצב שהויסטה לא תזהה את ההארדיסק השני שעליו מותקן האקספי (אבל תופס רק 60 ג'גיה) בגלל שהוא לא היה מחובר בזמן ההתקנה? מקווה שהבהרתי את עצמי..תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי מחשב שהווינדוס נדפק בו ולא עולה, אז אני מתכוון להתקין אותו מחדש (XP). האם איזשהם קבצים ימחקו (חוץ מקבצי המערכת כמובן)? האם תיקיית My Documents תימחק?

19. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... לפני כשבוע בערך האקספלורר שלי הפסיק לעלות! ברגע שאני פותח אוצו הוא ישר כותב : The Page Cannot be Displayed אין לי מושג איך זה קרה...יכול להיות שעשיתי משהו אבל קשה לי להאמין שזה קשור אליי... אני בעיקרון משתמש במוזילה ולא באקספלורר..אבל יש דברים שבשבילם אני חייב את האקספלורר וזה נורא מעצבן שהוא לא עובד!!! חשוב לציין שהאינטרנט עובד מצויין וכל התוכנות שמשתמשות בו עובדות מצויין! דרך אגב שאני פותח אותו הוא כותב למטה את זה: Opening page res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll\dnserror.htm אודה למי שיוכל לעזור! בתודה וברכה , Anas-Nanas

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כמו האפשרות שהייתה ב ME ו98.... משום מה נראה לי שיש לי בעייה בזיכרון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by LIOR42,

איך יוצרים דיסק A: של -WINXP?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by desert,

לכתוב בדוס באקספי בעברית-לא מצליח אני פשוט רואה ג,יבריש מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ערב טוב. אני מנסה לחשוב אם יש דרך כל שהיא לקבל ממיקרוסופט את קבצי ה-ISO להורדה לשתי הגירסאת, ה-32 ו-64 ביט של וינדוס 8, אך לשלם בעבור מערכת אחת. נניח שכרגע יש לי מערכת וינדוס 7 של 64 סיביות, לכן אקבל את גירסת ה-64 סיביות של וינדוס 8 בעת הרכישה דרך האסיסטנט. ונניח שבהמשך ארצה להתקין על מחשב אחר את גירסת ה-32 סיביות. איך אפשר לעשות את זה ללא עלות נוספת, ובלי ללכת לחפש מחשב שעליו מותקנת מערכת 32 ביט?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by שמנואל,

שלום. יש לי שלוש מחיצות בהארדיסק C,D,E ב- D וב E אני מאחסן קבצים שונים. וב-C את מערכת ההפעלה. פירמטתי את C ע"מ להתקין עליה שוב את ה-XP והופתעתי לגלות שעוד בשלב שלפני הפירמוט מחיצה D הפכה ל-C , כך שלא נותרה לי ברירה והתקנתי את המערכת על מה שנותר - וזהו D . עכשיו אני צריך להתרגל לכך שהווינדוס נמצא על D והייתי רוצה לשנות את האותיות בחזרה. איך עושים את זה ? אני מניח שצריך תוכנה צד שלישי. האם זה בכלל מומלץ ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים