עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by JHONLEV,

פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בכדי לקבל את אותו מחשב ישן שהיה לי, רק נקי. או שאני צריך שוב לעדכן ולהתקין את כל הדרייברים, את כל התוכנות, את כל ההגדרות. לעשות הכל ממש מההתחלה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Meir787,

שלום, חבר שלי התקין כונן קשיח חדש במחשב. המחשב כרגע מריץ WIN98, והכונן לא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה. בדקתי את המחשב ומצאתי שהוא התקין הכל נכון, ואין שום בעיה חומרתית, כולל BIOS. אם מישהו יוכל לעזור ולהושיט יד כאן, זה יהיה נהדר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רכשתי מחשב חדש ואני מתקין עליו את ssd הישן ( שנה + ) על הדסיק הישן יש מערכת הפעלה (win 11) האם מערכת ההפעלה תפעל במחשב החדש ? תודה

5. איך ניתן לדעת אם יש לי WINDOWS XP על בסיס 32 ביט או 64 ביט??? ובנוסף ארצה לדעת איזה מהם עדיף לאילו צרכים? תודה רבה אני הייתי אופיר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ofir,

היי, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 1 200 מגה הרץ 32 זיכרון פנימי, לאחרונה התקנתי לו מערכת הפעלה win 98 אך נתקלתי בבעיה-כאשר אני מפעיל את המחשב הוינדוס עולה ולאחר מספר דקות עבודה 3 לכל היותר המחשב פשוט נתקע ללא אפשרות להגיב מצידי, חוץ מלבצע ריסטרט כמובן, האם הבעייה קשורה למערכת ההפעלה? והאם התקנת לינוקס תפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by stingeR-,

אוקיי , התקנתי Windows XP Pro Hebrew+SP1 , עכשיו , איך אני הופך את מערכת ההפעלה לאנגלית?(את כולה... אנגלית עם תמיכה בעברית...) אני יודע שזה בטח פשוט , אבל בינתיים לא הצלחתי לסדר אנגלית... ואני פשוט לא יכול להסתכל על המסך שזה בעברית!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום הכונן שלי מחולק ל-2 מחיצות : 1. XP 2. ווינדוס 7 ה-XP נמצאת משמאל ל-7 (מבחינת סדר המחיצות) ה-7 הותקנה אחרי ה-XP כיצד מסירים את המחיצה של ווינדוס XP ומרחיבים את המחיצה של ווינדוס 7 שתתפוס את כל נפח הכונן? טכיצד מסירים לאחר מכן את האופציה של WIN XP ב-DUAL BOOT? ע"מ ש-7 יעלה אוטומטית? תודה מראש (:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by blackhawk,

שלום, אני מעוניין לדעת אם יש פקודה\סקריפט שאפשר להריץ ב powershell או ב cmd על מנת לראות את העידכונים שמחכים להתקנה?(בתחנה רגילה - לא בדומיין) הרצתי חיפוש בגוגל וכל מה שמצאתי היה פקודה ב powershell "get-pending" אך היא עוסקת בעידכונים שמגיעים מה WSUS. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קראתי פעם שאם אני מעוניין לשדרג את הויסטה שלי לגירסת 64 סיביות - אז יש לי אפשרות חינמית בהנחה שרכשתי את הגירסה הראשונה במיקרה שלי זה היגיע עם המחשב הנייד שרכשתי אז האם אפשרי להוריד ממיקרוסופט גירסת תקליטור ( מה עוד שלא קיבלתי אחת...כשררכשתי את המחשב) ו64 ביט ? THX

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by LRa,

שלום, האם יש אפשרות להגדיר לווינדוס שהמשתמש הוא admin? ניסיתי לעשות זאת דרך ה-UAC כמו בווינדוס 7, אבל זה לא עוזר. תוכנות עדיין לא מופעלות כאדמין. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by law89,

אם אני רוכש סיריאל של אופיס, האם יש חובה להיות מחובר לחשבון של מיקרוסופט? במידה וכן, האם אחרי ההתקנה ניתן לבטל אותו / להתנתק ממנו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dudidu08,

התקנתי לא מזמן WIN7 64 ביט למחשב עם 3 ג'יגה ראם יש לי בעיות איטיות חמורות מאז שהתקנתי את הווינדוס הזה למרות שאמרו לי שWIN7 דווקא קליל הוספתי איפלו DISKONKEY של 2 ג'יגה ועשיתה המהרה וזה לא עזה בכלל רק כשאני מדליק את המחשב ועולה הווינדוס השימוש בזכירון עומד על 90-100% אני לא יודע מה לעשות.....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RVD,

ישנם 2 תהליכי IEXPLORE.EXE שהופיעו לי לאחרונה ב task manager וכשאני מנסה לסגור אותם הם חוזרים.. =\ הנה לוג מצורף מתוכנת hijackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:32:32, on 26/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspers…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. טוב אז יש לי מסך CRT של LG דגם: FLATRONez T710SH והקצב רענון אצלי הוא 60! ובCRT 60 זה לא משהו... המסך מסוגל להגיע לקצב של 85 אבל כשאני עושה את זה יש לי הודעת שגיאה. עכשיו חיפשתי למה ההודעה ושמתי לב שהווינדוס בכלל לא זיהה את המסך שלי, הוא זיהה דגם ישן יותר שלא תומך בקצב רענון גבוה יותר. אני חייב דרייבר למסך ואני לא מוצא בשום מקום בגוגל. אפשר עזרה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ענקית הטכנולוגיה תערוך מסיבת עיתונאים ב-3 באוקטובר, בה היא עתידה להדגים לנו את הגישה שלה אל אחד מהטרנדים החמים ביותר בשוק - במסגרת חלונות 10, כמובן לכתבה

17. Started by LermanIsUberCool,

i know this question is stupid, but how do i type hebrew on english winxp pro? i can read, but not type

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Fetalo,

שוב הגיע העונה הזאת בחודש שההארדיסק שלי מפוצץ בזבל ויש בעיות בוינדוס שנגרמו על ידי אחים קטנים ואני צריך לפרמט הבעיה: אני לא מצליח! אני עובד ב XP והדרך היחידה שאני מכיר היא לעשות Repair ושם להיכנס ל Dos ולכתוב :Format C הוא נותן לי ת'אזהרה ואחרי שנייה חוזר למצב הרגיל של \:C ומפרמט הוא בטוח לא תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ברשותי מערכת ההפעלה Windows XP Pro מותכנת יחד עם שרת האינטרנט IIS 5.1 הובכן היום התקנתי את ה Microsoft .NET FrameWorks ומאז בכל פעם שאני נכנס למחשב אני מקבל את מסך ה WELCOME של Windows תוך המתנה לכך שהבחר כביכול בשם המשתמש/חשבון שאני רוצה ליכנס עימו ל Windows . עכשיו העיניין שיש לי רק חשבון אחד ואני מעוניין לחזור למצב הוקדם בו לא ההיתי זקוק בכלל לבחור פשוט הוא היה נכנס אוטומטית עם ש המשתמש שלי. אז שאלתי אליכם הוא כיצד אני משיב את הכניסה האוטומטית ללא הצורך בבחירת המשתמש? אודה לעזרתכם, חגי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז ככה.. אני עכשיו במחשב של אחותי.. קיצר המחשב שלי חצי שנה לא עבד כי לא היה לי כרטיס מסך.. קיצר קניתי עכשיו כרטיס והכל.. המחשב עבד כרגיל.. עכשיו.. הכנסתי את הדיסק של windows על מנת לפרמט במקום delete עשיתי install על כונן C שכבר קיים בו windows עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה http://img108.imagevenue.com/img.php?image=74066_DSC00029_123_955lo.JPG ניסיתי ללחוץ r אבל לא עובד.. ניסיתי גם F8 וגם delete אולי לשנות משהו בביוס אבל כלום לא עובד.. פשוט עושה ריסט עוד פעם ועוד פעם.. מה לעשות? ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. התקנתי במחשב במחיצה הראשונה Windows XP Professional x64 SP2, ובמחיצה השנייה Windows Vista Ultimate x64 (שתי המחיצות הן Primary Partition). עד עכשיו, הכל היה בסדר. באמצעות ה-Boot Menu יכולתי להעלות גם את XP וגם את Vista. בימים האחרונים, לא נכנסתי בכלל ל-XP ועליתי רק עם Vista. עכשיו ניסיתי לעלות עם XP, ואני מקבל מסך כחול ואתחול מיידי של המחשב ישר על ההתחלה (גם במצב רגיל וגם ב-Safe Mode). אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי פגע במחיצה של XP זה שהיתה לי בעיה בויסטה, וביצעתי שיחזור של המחיצה של ויסטה באמצעות קובץ Image של Acronis True Image. אבל, הקובץ Image היה רק של המחיצה של ויסטה ואני שיחזרתי אותו למחיצה של ויסטה, כך ש-XP לא היה אמור להיפגע. מצד שני…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by PzD,

staklo.. ani yahol lirshom beicrit ba ICQ or MSN or internret.. aval matai sheze magia ledvarim nagid kmo po : be halonot text kaele ze roshem li kaha: ?? ח?ט??? ??? ?????? Rashamti po ma kore? hakoltov?? tiro aih ze niaia ze kiailo dofek Jibrish be ivrit... ve ze lo kashor le kidoodim

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני לא ממש בטוח שהשאלה הזאת קשורה לפה אבל לא מצאתי פורום שרתים ככה שלפה זה נראה הכי מתאים אם לא אני מתנצל, תעבירו ותגידו לי לאיפה ההודעה שלי עברה... שאני מתקין חלונות מסוג שרת אני נתקל בחלון הבא: http://www.melonportal.co.il/Images/mozar.JPG מה כדי לבחור כאן? מזה בעצם? תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בחיפוש בפורום מצאתי את המדריך הבא: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html רק מה שקצת "מדאיג" שהקישורים שם להורדת ISO לגרסאות השונות של Win7 לא נמצא על השרתים של מיקרוסופט או לפחות הדומיין מראה שכך. איך אפשר לדעת שמדובר בגרסאות אוטניטיות נטולות ג'אנק וספיי? אשמח לקישור רשמי מהאתר של מיקרוסופט ואז אהיה רגוע. תודה וחג שמח.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים