עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pavlo,

שלום לכולם, בעת הפעלת המחשב אני מקבל את המסך הכחול (Blue screen of death) ורציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המחשב ללא פירמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש. יש לציין שהמחשב לא עולה בשום צורה גם לא SAFE MODE. תודה רבה לעוזרים מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DooM Man,

נכנסתי לאתר שלהם ולא ממש הבנתי מה זה. מן מערכת הפעלה שתומכת באלטרנטיבת מעבדי ה-64-BIT החדשים של AMD בשביל יותר ביצועים במערכת ההפעלה? אם לא אז מהי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי בעיה שכל מיני משחקים שפועלים ב- OpenGL לא עובדים לי ואמרו לי שככה זה לכולם ב - XP ושיש לזה תיקון חיפשתי מלא זמן את התיקון אבל לא מצאתי מישהו יכול בבקשה להביא לי את הלינק לתיקון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הי זה נראה לי קצת מוגזם לא ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by roKp,

יש לי 1G זיכרון כמה זיכרון וירטואלי להקציב למערכת? תודה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זו למעשה אותה בעיה שהתחילה ב XP SP2, מספר ההתחברויות הוגבל אז רציתי לדעת איך להתגבר על זה גם ב ויסטא תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום ברצוני לדעת כיצד ניתן לשבור את מחסום ה 3 גיגה של חלונות XP.אני עובד עם 3 תוכנות בו זמנית ואני רוצה להתקין 4 גיגה על המחשב. הבנתי ש 64 ביט תומכת אבל אני לא רוצה לפרמט כי הכל עובד חלק.יש פיתרון אחר?? התקנת ויסטה לא ממש קורצת לי וטוב לי עם מה שיש. אני רוצה מערכת שלא תיקח משאבים אלה תדע לנצל אותם כראוי. תודה רבה על העצות ויום טוב לכולם.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by davidzada93,

הייתי רוצה לדעת איך עושים שבמאפיינים של המחשב שלי יהיה כיתוב ותמונה וקישור לתמיכה שאני שם כמו שעושים hp וכמו שיש בתמונה המצורפת:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, היום התקנתי ויסטה ובאתי להתקין את חבילת השפה בעברית מה-WINDOWS UPDATE באמצע ההורדה של חבילת השפה, נתקע האקספלורר ונסגרה ההורדה דרך ה-WINDOWS UPDATE, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל את העידכון של החבילה מופיעה לי בסוף הודעת השגיאה מס' 2, בדקתי באתר MICROSOFT מה אפשר לעשות עם שגיאה זו, נתנו איזה קובץ תיקון בשביל זה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את קובץ התיקון אני מקבל את השגיאה הבאה: "The update does not apply to your system" וכל פעם שאני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את אותה שגיאה, חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פיתרון, וכל זה בגלל שאני עושה התקנה של החבילה, הוא לא מוריד מחדש כי הוא רואה שיש לו כבר את הקובץ, אבל הקובץ פגום כי ההורדה שלו נפסקה באמצע אז... התקנה נכשלת ואנ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ביצה,

אהלן! פעם שהיה לי WIN7 בטא אז הפעלתי את המדיה סנטר ואז גם פעל לי המדיה סרבר והצלחתי לשתף קבצים בקלות עם ה-PS3. עכשיו יש לי WIN7 אולטימייט מלא, והפעלתי את המדיה סנטר וה-PS3 לא מצליח להסתנכרן עם המחשב. ואני לא זוכר מה עשיתי פעם בבטא שהצלחתי, אז בקשתי אליכם היא איך מפעילים את המדיה סרבר ב-WIN7? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב עולה רק בsafemode. ניסיתי להריץ adawre spybot ואנטי וירוס. ניסיתי לעשטת system restore וגם זה לא עזר. יש למישהו עוד רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה שב-C יהיה לי כ-80 ג'יגה +-, וב-D יהיה לי את רוב הנפח והמשקל. חייבים לפרמט גם את D בשביל זה? או שאבוד וחייבים פירמוט מלא בשביל זה? תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by IlanF,

בעיה מוזרה קוראת לי באייקונים בויסטה.. הויסטה מסרבת להציג את האייקונים באיכות גבוהה... תראו הבדלים בין אייקון של 256x256 ואיקון של 48x48 שעשיתי... זה בטוח לא אמור ליהיות ככה... מה שמוזר זה שאת האייקונים הרגילים של ויסטה זה מציג כרגיל באיכות מעולה. (אם הבעיה הזאת קשורה ליכולת שלי ביצירת אייקונים, תעבירו בבקשה את הפוסט הזה לפורום עיצוב וגרפיקה )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מיקרוסופט עוד לא הספיקה להוציא DX 9.0L וכבר יוצאים כל מיני גרסאות "פרוצות" של DX10? במקרה מצאתי את הקובץ הנ"ל ברשת: http://depositfiles.com/en/files/894026 הקובץ לא נבדק על-ידי, ואין עליו הרבה מידע ברשת ולכן אני לא מומלץ להתקין את זה כלל, פתחתי את הנושא בכדי ליידע ולדון בו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. איכשהו הצליח להתנחל לי במחשב איזה וירוס למרות שהיה מותקן לי אנטי וירוס (NORTON 2002) לאט לאט כדרכם של ווירוסים הוא מכרסם לי בכל המערכות (את XP אני כבר לא יכול להעלות) ההודעה: norton anti virus detected a virus on your computer object name: .../sys32/winlogon.exe virus name: W32.elkern.4926 action taken: UNABLE TO REPAIR THIS FILE! ניגשתי לאתר של SYMANTEC ושם הורדתי כלי שעיודו לטפל בווירוס זה ע"י מחיקתו הבעיה היא שהקבצים הנגועים הם קבצי מערכת (SVCHOST וSERVICES) בגלל זה כל פעם שאני מפעיל את היישום (במצב בטוח כדרוש) המחשב עושה REBOOT לכן ניסיתי להתקין מחדש את ווינדוס 2000 בידיעה מוחלטת שידבק שוב אך בתקווה שאולי יש סיכוי שהפעם אני יספיק להתקין את האנטי וירוס לפני או שמישהו מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yotam.m,

מישהו יודע מהו הקובץ הנ"ל מה השימוש שלו או תפקידיו? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mic,

כשאני עושה : START RUN: DXDIAG אני הולך לSOUND וזה מה שזה כותב: The file smwdm.sys is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs. You may be able to get a signed driver from the manufacturer of the hardware device. האם זה בעיה רצינית או לא לשים לב לזה? מישהו יודע מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by huber,

שלום חברים. במחשב מסויים אצלנו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: [imgbig]http://i1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhuba/IMG_20131203_131108_zpsc3d118c5.jpg[/imgbig] ההודעת שגיאה קופצת שוב ושוב כל פעם שסוגרים אותה ונמצאת תמיד בחזית ולכן מפריע לתצוגה. חיפשתי בגוגל פתרון לבעיה הנ"ל ללא הועיל, ניסיתי להריץ SFC ולא נמצאו תקלות. גם סריקת ווירוסים לא העלתה דבר. אשמח לכל רעיון אחר שעולה בראשכם. תודה מראש.

19. Started by lala2008,

היי לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי...קניתי מחשב נייד חדש, אבל התקינו לי ווינדוס 7 באנגלית בטעות יש אפשרות להתקין אותו בעברית יש לי את הדיסק הוא מקורי. אבל צריך לפרמט אותו לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם אפשר ות להוריד איזה עדכון שיהפוך את הווינדוס לעברית? אני מסתבכת עם האנגלית בווינדוס הזה ..הוא חדש לי יש בו מלא הגדרות מסבכות ... בקיצור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ... טנקסס

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מיקרוסופט מציע לאמריקאים רישיונות לויסטה ולעוד כמה תוכנות בחינם, בתמורה למעקב אחרי הרגלי השימוש שלהם בתוכנות (למשך 3 חודשים), גם ע"י סקרים וגם ע"י תוכנה שמותקנת ועוקבת. http://wfp.microsoft.com האם היית מסכים לזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by froggy,

שלום. מותקן אצלי במחשב WIN XP 32BIT יש לי דיסק קשיח 80 GB. הדיסק מחולק, DRIVE C - 20GB היכן שהוינדואוס מותקן דרייב C מלא ב19GB. ולכן כל פעם שמורידים קבצים גדולים הדיסק מתמלא, ואי אפשר להמשיך להוריד. 1. איך לדעת מה זבל בדרייב C? האם יש מקומות נפוצים בתקיית וינדואוס שמתמלאים בקבצי זבל? 2. האם ניתן להגדיר שהתיקיה זמנית תהייה בדרייבר אחר (D למשל)? בשביל למנוע מגרייב C להתמלא. 3. האם ניתן להגדיל את נפח דרייב C ללא פירמוט? תוחדה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by athi,

geforce 7900gt amd athlon 4200 זה יפעיל ויסטה טוב?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

אני צריך לינק לRELEASE CANDIDATE 2 של הDX9,מהר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AngelicDemon,

היי שלום. אני מקבל הודעת שגיעה באת חיפוש באתר ספציפי אחד,אתר אמין וגדול... את הודעת השגיאה אני מקבל בvimeo.com כאשר אני מנסה לחפש משהו בתוך האתר יש לי וינדוס 8.1 מקורי,מחשב חדש,firefox שאני די בטוח שהוא מעודכן לגרסא האחרונה... ממה השגיאה הזאת יכולה לנבוע?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חלונות 8 רושם לי תקלה ולא מצליח להבין מה צריך לעשות לפני שעושה ריסטרט הוא רושם CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT לאחר ריסטרט שולח תמונה זאת http://i44.tinypic.com/2nkuwyv.png

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.