Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים כמו שכתוב בכותרת השגתי הארד דיסק אחר במקום זה שהתקלקל לי אני מנסה להעלות מערכת הפעלה חוקית של XP PRO אבל לא נותן לי להתחיל כי בעת ההדלקה של המחשב מופיעה לי ההודעה הבא ntldr is missing וללחוץ על סטרל ואלט ודיליית יחד על מנת להפעיל את המחשב מחדש וגם העניין הזה לא עוזר כי חוזר חלילה.אה וכל העת הCD של מערכת ההפעלה נמצא בצורב .האם למישהו יש נסיון בפתרון בעיה כזו ?תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי win 7 על כונן D,איך אני מוחק את win 7 מבלי לפרמט את כל כונן D ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יהיה ניתן לסבול את תפקודה של ויסטה על מחשב כזה ? המפרט - לוח אם (כרטיס מסך משולב) - ASUS P5G-MX - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1771&modelmenu=2 מעבד - INTEL PENTIUM DUAL CORE E2140 http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=888212&familyID=1&culture=en-US זכרון - 1024MB KINGSTON לא מעוניין לשחק משחקים ולא מעוניין להפעיל תוכנות גרפיות. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז ככה נמאס לי מהוינדוס אק פי הזה.. ואני רוצה להתקין וינדוס 98 אז ככה הפעלתי את המחשב דרך הדיסק של הוינדוס אק פי ועלה לי 3 אפשריות 1. להתקין את הוינדוס 2.לתקן את הוינדוס ואפשריות אחרות 3.לצאת בחרתי האפשרות השניה ואז הגיע לי למסך שחור והוא שואל אותי ככה: "which windows installation would you like to log onto" אז לחצתי על 0 וזה לא עשה כלום וחצתי על 2 וזה לא עשה כלום (וככה זה ממשיך) ושלחצתי 1 הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמא של המערכת אז רשמתי את הסיסמא והוא רושם לי שהיא לא נכונה ... ואני זוכר את הסיסמא שלי... אז מה אני עושה? ובכלל איך אני מפרמט ב וינדוס אק פי ..???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החשבון של ה-administrator המובנה נעול וגם חשבון המנהל הנוסף היחידי במערכת. הם לא הופיעו לי במסך הכניסה למערכת (Win XP). העתקתי מחדש את קבצי המערכת מדיסק ההתקנה ונוצר חשבון User מסוג Limited user. דרכו נכנסתי ל-administrative tools בלוח הבקרה ואז גיליתי שזה מה שקרה לחשבונות המנהלים. מה ניתן לעשות?!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את הקובץ המקורי של מייקרוסופט 64 BIT ? ולמה זה לא מזהה את המערכת שלהם שהיא 64???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם יש לי WINDOWS XP על בסיס 32 ביט או 64 ביט??? ובנוסף ארצה לדעת איזה מהם עדיף לאילו צרכים? תודה רבה אני הייתי אופיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב המסך לא נדלק לי ונשאר במצב standby רק לאחר כ-10 נסיונות של לחיצה על כפתור ריסט או כיבוי של המחשב אז המחשב מצליח לעלות לוינדווס כרגיל. ניסיתי להחליף מסך וקיימת אותה בעיה . מה אפשר לעשות ? (אין מה לפרמט את המחשב מכיוון שלפני חודשיים פירמטתי אותו והכל היה בסדר גמור. תודה ענקית לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין גם וונדוס 7 וגם xp על אותו מחשב ושתיהיה לי בחירה???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשמע פשוט נכון? אבל זה משגע אותי אני רוצה למחוק את הדרייבר הזה שמופיע באוורסט: http://img213.imageshack.us/img213/6173/driverusb2xv.jpg איך אני עושה את זה?? מרוב ייאוש ניסיתי פשוט למחוק את הקובץ מ - C:\WINDOWS\system32\drivers אבל הוא מופיע מחדש כל פעם. אני מניח שיש דרך נורמלית למחוק אותו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב אולי להתקין שתי מערכות הפעלה..יש לי שני הארדיסקים של 500 וחשבתי להתקין win xp על 60 ג'יגה ואת כל השאר לתת לויסטה אולטימייט 64ביט, עכשיו השאלה היא כזו- חבר אמר לי שבשביל שלא יהיה בלבול בין המערכות אז כאשר אני מתקין אז כל פעם לנתק הארדיסק אחד כלומר כאשר אני מתקין את הויסטה לנתק אחד ואז לנתק את זה שעליו התקנתי את הויסטה ולחבר את השני (שהיה מנותק לפני כן) ולהתקין את האקספי, השאלה האם זה אכן נצרך ושנית האם כאשר אני מתקין את הויסטה ובעצם בזמן ההתקנה ההארדיסק השני מנותק ואח"כ מחליף בין ההארדיסקים זה לא יצור מצב שהויסטה לא תזהה את ההארדיסק השני שעליו מותקן האקספי (אבל תופס רק 60 ג'גיה) בגלל שהוא לא היה מחובר בזמן ההתקנה? מקווה שהבהרתי את עצמי..תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול קודם שפתחתי פה מוקדם יותר בנוגע למסכים כחולים, שבינתיים לא מוצאים מרפא לבינתיים, לא מטריד אותי במיוחד לנסות להתקין את הווינדוס מחדש בתנאי ואוכל לשחזר את כל המידע שלי להתקנה החדשה. במידע אני מתכוון לסיסמאות, הגדרות דפדפנים ושל תוכנות מותקנות - למשל פיירפוקס, תוכנות כמו uTorrent שכרגע נמצאות באמצע עם הגדרות וטורנטים ומידע כזה או אחר. אני מודע לכך שעבור התקנה חדשה אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות ואין לי בעיה עם זה, אבל האם לאחר מכן ניתן להעביר קבצים ממקום כזה או אחר כדי לשחזר את המצב הנוכחי שלי בכל תוכנה ותוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ARCHOS 9 עם WINDOWS 7 STARTER נעלם לי סמן הפיכת אנגלית לעברית ולא ניתן להכניס סיסמא.(שמופיע בצד ימין למעלה) מה עלי לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום!!! חבר התקין לי לפני כחודשיים ווינדוס 7 מהדור הכי ראשון לפני כשבוע קיבלתי הודעה לפיה עליי לגבות את המחשב כי תוקף הרשיון תם בעוד 9 ימים במשך כל השבוע לא קיבלתי שום הודעה נוספת בעניין היום קיבלתי מחדש הודעה שבה כתוב שתוך יומיים יפוג התוקף מה עליי לעשות כדי לחדש את התוקף של הרשיון??? ומדוע הווינדוס שאמור להיות תקף עד 2011 עושה לי בעיות?(הגירסה הינה חוקית מהאינטרנט) אודה אם תעזרו אני ממש נואש (החבר שהתקין לי במילואים ויש לי רק יומיים) נ.ב היה זכור לי שיש פורום למערכות הפעלה אבל לא מצאתי אותו במידה וכן אני מצטער שלא פניתי לפורום הנכון ומקבש שתעבירו אותי אילו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום. אני מקבל הודעת שגיעה באת חיפוש באתר ספציפי אחד,אתר אמין וגדול... את הודעת השגיאה אני מקבל בvimeo.com כאשר אני מנסה לחפש משהו בתוך האתר יש לי וינדוס 8.1 מקורי,מחשב חדש,firefox שאני די בטוח שהוא מעודכן לגרסא האחרונה... ממה השגיאה הזאת יכולה לנבוע?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש בטוח שהשאלה הזאת קשורה לפה אבל לא מצאתי פורום שרתים ככה שלפה זה נראה הכי מתאים אם לא אני מתנצל, תעבירו ותגידו לי לאיפה ההודעה שלי עברה... שאני מתקין חלונות מסוג שרת אני נתקל בחלון הבא: http://www.melonportal.co.il/Images/mozar.JPG מה כדי לבחור כאן? מזה בעצם? תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה קורה אנשים? נתקלתי בבעיה מוזרה בוינדוס...ניסיתי לעשות sistem restore ...שמתי על תאריך כל שהוא ואחרי שהוא העלה את המחשב אז כשעלה הוינדוס הוא אומר לי ש"השיחזור לא הושלם,נסה תאריך אחר" ....וככה ניסיתי עוד אחד ולא הצליח...וככה את כולם...ואף אחד לא הצליח.. מה נסגר עם הוינדוס הזה? יש לכם פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישו יודע איך אני מעיף אותו כי התקנתי 7.5 ועכשיו יש 2 .
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פרמטתי את המחשב וחילקתי למחיצות ושמתי לב שסך הכל יש לי 130GB במקום 160GB... איפה ה-30GB שלי?!, איך אני מחזיר אותם? תודה וערב טוב.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום ברצוני לדעת כיצד ניתן לשבור את מחסום ה 3 גיגה של חלונות XP.אני עובד עם 3 תוכנות בו זמנית ואני רוצה להתקין 4 גיגה על המחשב. הבנתי ש 64 ביט תומכת אבל אני לא רוצה לפרמט כי הכל עובד חלק.יש פיתרון אחר?? התקנת ויסטה לא ממש קורצת לי וטוב לי עם מה שיש. אני רוצה מערכת שלא תיקח משאבים אלה תדע לנצל אותם כראוי. תודה רבה על העצות ויום טוב לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי HD502HF של סמסונג ומערכת ההפעלה WIN7U, ולאחרונה, בעזרת HDTUNE, אני שם לב שהתהליך explorer.exe פשוט לוקח לי את כל מהירות הקריאה והכתיבה. כאשר יש את הבעיה ואתה מריץ BENCH ב-HDTUNE, המהירות הממוצעת היא 15 מגהבייט (שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק מתעסק בקבצים קבצים ששוקלים מעל 8 ג'יגה) כאשר אתה סוגר את התהליך, המהירות הממוצעת היא 99 מגה, תקין. למישהו מכם יש רעיון מה הבעיה ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אופיס 2007 אנטפרייז וכתוב עליו 32ביט, רציתי לדעת אם זה יסתדר עם ויסטה 64ביט? ואם יש כזה דבר בכלל גרסה של אופיס ל64ביט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב התקנתי ווינדווס אקס פי בהתקנה עשיתי את כל ההגדרות הרגילות של השפה ובווינדווס עצמו אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ולהיפך בעזרת ALT + SHIFT רק בעזרת ה LANG BAR אני מצליח לעבור שפה אין פשוט ה ALT SHIFT מנוטרל מודה לכם על העזרה בתודה עידן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה בטעות מחקתי את כול תיקיית הGAMES שלי שהיא היתה 20 GIGA של מישחקים וזה לא מופיע לי בסל מיחזור!#!@%$@#% בבקשה תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-