Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מזה יומים המחשב שולח דואר באופן עצמאי למספר כתובות מצומצם המכילות וירוס. יש לי WIN XP HOME אנטי וירוס מעודכן (לא גילה לי וירוס). עשיתי סריקת וירוסים אוןליין באתר של MCAFEE ולא גילה לי דבר. די ברור לי שיש לי תועלת או שמהו כזה במחשב. אשמח לקבל עצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי לאחותי הקטנה מחשב ומערכת הפעלה (VISTA ULTIMATE) באנגלית והתקנתי עליה גם SP1. עכשיו אחותי רוצה שהממשק יהיה בעברית ואני יודע שיש קובץ שהופך את הממשק לעברית (אני מקווה שאני לא מדבר על דברים לא חוקיים,אני מזכיר שיש לי מערכת הפעלה חוקית). אם אני מתקין על הויסטה עם ה-SP1 את הקובץ שהופך אותה לעברית אמורים להיות בעיות עקב העובדה שעדיין לא יצא SP1 בעברית או שזה לא קשור כי כבר התקנתי SP1 באנגלית ועכשיו אני רק הופך את השפה ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס לניהול ל prformane זה מראה לי את השגיאה הזאת לא הבנתי מה זה אומר מישהו יודע מה זה אומר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום למומחים יש לי בעיה באינטרנט EXOPLORER ב win 7 64BIT. ברגע שאני לוחץ תוך כדי גלישה באינטרנט על האקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות עד שהוא פותח לי דף אינטרנט אני יישמח לקבל פיתרון לבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כולם יש ברשותי WinXP [מקורי :], אך הוא כולל בתוכו SP1.. אני אוטוטו מרענן את המחשב ועושה פירמוט, ואין לי ממש כוח להתקין את SP2 מחדש ואת כל העידכונים... האם יש איזושהי דרך לאחד את אותם העידכונים ואת חבילת ההרחבה לתוך דיסק אחד, שכאשר אני מתקין איתו, הוא כבר כולל בתוכו את כל העסק? אם אני זוכר נכון היה פה מדריך לאחד את חבילת ההרחבה להתקנה, אבל האם אפשר גם את העידכונים? או שאני חולם בהקיץ תודה! :}
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי אני מצרף תמונה כדי להסביר על מה מדובר.. לפי מה שזכור לי זה התחיל אחרי העדכון האחרון של windows update אבל לא בטוח לגבי זה.. האם זה בעיה נפוצה לאחר העדכון האחרון או שזה קורה רק לי? ניסיתי לעשות reset לstore דרך ההגדרות וזה לא פתר את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב , היום בבוקר התעסקתי עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אח שלי , באיזהשהוא שלב , לא היה פוסט , אז איפסתי את הביוס , ואחרי שאיפסתי אותו , המחשב פתאום כתב "missing operating system" מסתבר שאיך שהוא נמחקה המחיצה שעליה מותקן הוינדוס(נמחקה , אין כזאתי מחיצה...) , עכשיו , הדיסק של הXP PRO שלי הלך , אז הלכתי לקחת אחד מחבר , אבל הבעיה היא , שלדיסק שלי היה בוט , ואצלו אין , עכשיו אני שואל אותכם , איך אני גורם למחשב לעשות בוט מהדיסק כאשר אין כזה? אני יודע שצריך לרשום משהו בדוס , אבל איך אני מגיע לדוס? עם בוט דיסקט , כן גם את זה אני יודע , אבל אין לי בוט דיסקט ואף פעם לא התנסיתי בזה.. , עזרה בבקשה. ד"א : למחשב אין פלופי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התגלו מס' בעיות מציקות במחשב שלי: 1.כשולחן העבודה עולה כל מה שאני רואה זה רק את הרקע(בלי התחל וכל האייקונים).הדרך היחידה שבה אני יכול "להחזיר" למצב נורמלי את השולחן עבודה זה להפעיל את הexplore דרך מנהל המשימות... 2.כמעט בכל תיקיה במסמכים שלי יש "תיקיות כפילות" לדוגמא התיקיה "התמונות שלי" בתוך התיקיה "התמונות שלי".כשאני לוחץ על התיקייה הכפילה נפתח לי "המסמכים שלי"...כשאני מוחק את אותה תייקיה היא חוזרת לאחר ריסטרט למחשב או אחרי כמה דקות... 3.לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ מסויים(דרייבר, RAR למינהם) המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה קורה גם בפיירפוקס וגם בIE (בדקתי טמפ' למחשב והם בטוח לא הגורם לריסטים האלה) הריסטים קורם גם למשל כשאני מכניס את הדיסק של GTA IV או סתם מנס…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני כמה חודשים התקנתי ויסטה אחרי שימוש של שנים בXP בזמן האחרון היו לי בעיות במחשב ולפני שפתרתי תבעיה נתתי תארד דיסק וכרטיס זכרון אחד לאח שלי ושהצלחתי לפתור תבעיה ביגלל שיש לי רק 512 מגה כרגע וארד דיסק קטן החלטתי להתקין WIN 2000 בכל מיקרה השימוש בXP מאוד דומה לשימוש בWIN 2000 בXP יש כמה דברים יפים יותר בממשק אבל לא משהו באמת מורגש בעבודה שותפת יש גם כמה דברים שלא ניתמכים בWIN 2000 אבל לא הבחנתי בחיסרון משמעותית ויסטה יותר יפה אבל יותר איטית אבל לא איטית או גרועה כמו שעושים מימנה ואני הרצתי אותה על המחשב הזה (מפרט בצד) שהוא מיושן מה שמצוין בWIN 2000 זה המהירות היתחול יותר מהיר בהרבה גם מXP וגם מויסטה בכל מיקרה אחרי שימוש בשלושת המערכות אני חיב לצין שכו…
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קניתי Hauppauge PVR-150 והמדיה סנטר לא מפסיק להציק. בהתחלה לא עבד כמו שצריך, דרייברים חדשים סידרו את העיניין. אבל אחרי כמה זמן (יום-יום וחצי) שהוא עובד טוב פתאום הוא מחליט לשבות לי ולא להראות תמונה בכלל (רושם Loss of Signal) או להראות תמונה מקרטעת מאוד. הסרה והתקנה מחדש של הכרטיס טלויזיה מסדרת את הבעיה, שוב, באופן זמני. אני עובד על Vista Home Premium x64. בבקשה שמישהו יגאול אותי מהייסורים האלה, רק רציתי לראות טלויזיה :'(
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה הגדרתי כמה מקשי קיצור לכמה תוכנות (וזה עובד) ואז חשבתי ועשיתי קיצורי דרך מוסתרים לאתרים מסויימים (יענו וואלה נענע HW וכאלה) וגם להם שמתי מקשי קיצור אבל של מספרים הבעיה היא שזה עובד רק בזמן שאני מגדיר ואם אני מתחיל מחדש ת'מחשב זה כבר לא עובד אבל שאני מסתכל בהגדרות ההגדרה עדיין קיימת
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, כאשר לוחצים על כיבוי, הwindows מבצע הפעלה מחדש. ביטלתי תחת כשל במערכת את הסימון מ"הפעל מחדש באופן אוטומטי", אך לא מופיעה הודעת שגיאה. מה עשויה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי בקספרסקי וזה מצא וירוס שלא ניתן למחוק אז עשיתי GO TO FILE וזה הלך לתיקיה בשם temporary internet files (או תת תיקיה של זה) והיה שם הרבה קבצי אינטרנט ותמונות אז מחקתי את כל מה שהיה שם ועכשיו הוא מראה לי הודעה שקבצי מערכת חסרים !! וכמעט בטוח אם אני יפעיל מחדש תמחשב הווינדווז לא יעלה שוב!! מה לעשות????????? זה דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש אפשרות להעלים קבצים דרך וינדוס איך ניתן לחזור ולראות אותם?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
וירוס Backdoor.Blarul ניפתח על המחשב והרס את כל האיקונים מחקתי אותו א בל זה נישאר ניסיתי לשנות לאיקונים אחרים אבל עדיין נישאר בדת קצת הרוס מה לעשות אני חושב שצריך לשנות משהו ב REGISTRY מה אני צריך לעשות בבקשה תעזרו זה חשוב לי בתודה . ???
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אנשים שאלה פשוטה אפשר למצוא את ווינדוס ויסטה (בטא 1) באימיול ?
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, במהלך העבודה על המחשב אני מבצע חיפושים שונים של קבצים מכל מיני סוגים, כרגע אני עובד עם ויסטה וצורת החיפוש שם לא ממש נוחה לי, החיפוש בחלונות XP (זה עם הכלב מהצד) היה לי נוח הרבה יותר (אפשרות לחפש רק קבצי WORD או רק קבצי P.POINT וכו'), האם יש איזו תוכנה שמאפשרת חיפוש בויסטה בצורה דומה לזו שהייתה ב - XP? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי ויסטה כרגע ואני רוצה להתקין שוב. אבל כשאני בוחר לעשות FORMAT בהתחנת הויסטה ומתקין, עדיין אני רואה שיש שאריות. בקיצור, איך עושים FORMAT מלא לא דרך התקנת ויסטה? האם יש תוכנה או משהו שאני יכול לעלות מDOK ולעשות FORMAT ל C? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. הבעיה הזאת התחילה מזמן, יש לי מחשב די חדש וחזק... הרצתי בדיקה ארוכה של MemTest ולא התגלה כלום. המסך הכחול הזה קורה בגלישה באינטרנט, באמצע משחק או אפילו במצב שינה. אןי לי מושג כבר מה לעשות בבקשה עזרו לי אין לי כבר מושג זה משתגעעעע עדכון: הוספתי קובץ DMP... [attachment deleted by admin]
-
- 45 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני HD במחשב משום מה (לא יודע למה) , WIN XP (ושאר התוכנות) מותקן על HD שמופיע לי בתור כונן D. ויש HD נוסף שמופיע בתור כונן C. היום באתי להוציע את ההארד השני , ומסיבה לא מובנת ברגע שאני מוציא אותו אני מקבל את הודעת השגיאה מהכותרת והמחשב לא מוכן לעלות, למרות שההארד דיסק עם מערכת ההפעלה עדיין נמצא בפנים ברגע שאני מחזיר את ההארד דיסק השני הכל חוזר לעבוד ואני לא מבין למה זה ככה ואיך אני יכול לשנות את זה ע"מ שאוכל להוציא את ההארד דיסק השני
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ok,i have a simple question,which i couldnt find any useful info on google... i want to know if the SP2 windows update will come with the .NET Framework 1.1 or any other version of the framework??? thanks in advance. I used to call myself "Shortboarder" 1
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ דאבל קליק על קובץ TXT. הוא לא נראה כלל על המסך אך בשורת ההתחל הוא נראה. כדי לראות אותו אני צריך ללחוץ עליו בשורת התחל עם לחצן ימני ושם על MAXIMAIZE. אבל אז הוא נפתח על כל המסך, אני רוצה שיפתח בחלון בגודל בינוני. ואני גם מעוניין כשאני מפעיל אותו שהוא יראה, ולא יהיה רק כסמל בשורת התחל. מה הפתרון לבעיה וממה זה נובע ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי גם מחשב נייד (של אחותי בעצם). לפני שההורים שלי יצאו מהבית שלשום הם כיבו את המחשב נייד. הייתי צריך משהו מהמחשב הנייד וכשפתחתי אותו גיליתי שהווינדוס לא עולה בכלל. הוא מגיע למסך שכתוב "טוען את ווינדוס..." והוא נתקע על זה. הווינדוס פשוט לא עולה. עכשיו זה לא המחשב שלי, ואני לא רוצה להגיד להם שפתחתי אותו כשלא היו בבית. אם אני יכול לסדר את זה איכשהוא עד מחר שהם חוזרים הבייתה כאילו לא קרה, אז אני אשמח מאוד. דרך אגב זה ווינדוס ויסטה אם זה משנה משהו. וזה מחשב נייד, לא מחשב רגיל אז לא להתבלבל. מה אני עושה במצב כזה?!
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת הפעלה WIN XP PRO לוח אם של SHUTTLE דגם:AV61 כשהיה לי וינדוס 98 היה מותקן לי 4IN1 הכי חדשים לאותה תקופה שהורדתי מהאינטרנט אז כדאי להתקין את זה או לא? או שהדרברים של XP מספיק טובים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל מסך כחול באופן אקראי לחלוטין במחשב נייד עם XP. בקובץ ה-MINIDUMP שבדקתי מצויין למטה שהתקלה בעקבות הקובץ ntoskrnl.exe. כיצד מתקנים מצב זה? ניסיתי דרך מסוף השיחזור של XP להחליף את קובץ זה עם המקורי מתוך הדיסק -> הצלחתי להעתיק לאחר ריסטרט כשהמחשב עולה אני מקבל מסך כחול עם Fatal Error. החזרתי את המצב לפני ההחלפה של הקובץ וביצעתי תיקון לקובץ ה-BOOT.INI. כשהעלתי את המחשב לאחר הזנת סיסמא קיבלתי שוב מסך כחול. מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-