עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ram277,

יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE עם WINDOWS VISTA HOME PREMIUM‬ ‬ שסיסמת הכניסה היתה בעיברית. כעת אני לא יכול ליכנס ל WINDOWS כי הוא לא מאפשר לי לשנות מאנגלית לעיברית. חלון ה LOGIN שונה מ XP אין בו אפשרות לשינוי שפה ע"י העכבר אלא רק ב ALT+SHIFT ופונקציה זו לא עובדת.( CAPS LOCK אינו לחוץ)‬

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן חברים, כל כמה זמן מופיע לאחותי במחשב הודעה של כיבוי תוך כמה שניות,יש בעיות להתחבר לאינטרנט ואי אפשר להריץ תוכנות - בפרט אנטיוירוס. מן הסתם הבעיה היא וירוס/ים השאלה שלי מה אפשר לעשות כשאי אפשר להתקין בכלל אנטיוירוס והאנטיוירוס שהיה לה בכלל נוטרל איכשהו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תוכנת ה'צייר' האיקונית מתעדכנת אחרי הרבה מאוד זמן והופכת לאפליקציית חלונות 10 אוניברסלית לכתבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Or4more,

שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש וחזק, והתקנתי עליו windows 7 64bit. משבוע שעבר התחילה בעיה שהמחשב נתקע וכל התוכנות (כולל הווינדוס) "לא מגיבות", ועל מנת לפתור את הבעיה יש לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה הבעיה הייתה ממש נוראית וקרתה ממש דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב, ושחזור מערכת פתר את הבעיה עד למחרת. עכשיו התדירות של הבעיה פחות נוראית, אבל זה עדיין קורה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LermanIsUberCool,

i know this question is stupid, but how do i type hebrew on english winxp pro? i can read, but not type

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אם אני לוקח דיסק קשיח ומתקין עליו מערכת XP ואת הדרייברים שבאו עם התקליטור שקיבלתי בקניית המחשב, לאחר מיכן אני מעביר את הדיסק למחשב אחר לגמרי חדש יותר מהמחשב שלי, האם אני צפוי להתקל בבעיות כל שהם בגלל שהמפרט של המחשב החדש שונה משלי? (כלומר כרטיס הקול שלו שונה כרטיס המסך שונה לוח האם שונה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, היה לי ספייוור והעפתי אותו מהמחשב. מאז התוכניות שאני נכנס אליהן כל כמה דק' ממזערות את עצמן ולא קורה כלום.. נגיד אני באמצע משחק אז פיתאום זה ממזער את עצמו ולא נפתח לי חלון או תוכנית אחרת (לפעמים תוכניות ממזערות את עצמן כאשר עוד תוכנית נפתחת..). ד"א.. לפעמים שזה ממזער אז אני מנסה לחזור וזה ממזער עוד פעם.. צריך לחכות איזה 10 שניות ואז זה נותן להיכנס ואחרקי כמה דק' עוד פעם זה קורה..כאילו מישהו מנסה לצאת לי מהתוכנה/משחק. מה אפשר לעשות? ניראה לי שעדיין נשאר לי איזה קובץ מהספייוור. עם איזה תוכנה אתם חושבים היא תעיף אותו הכי טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by avigdo,

מישהו מכיר אתר שמכיל טקסטים של ספרי הדרכה, ביחוד בנושא של רגיסטרי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לחברי הפורום שלום!!! חבר התקין לי לפני כחודשיים ווינדוס 7 מהדור הכי ראשון לפני כשבוע קיבלתי הודעה לפיה עליי לגבות את המחשב כי תוקף הרשיון תם בעוד 9 ימים במשך כל השבוע לא קיבלתי שום הודעה נוספת בעניין היום קיבלתי מחדש הודעה שבה כתוב שתוך יומיים יפוג התוקף מה עליי לעשות כדי לחדש את התוקף של הרשיון??? ומדוע הווינדוס שאמור להיות תקף עד 2011 עושה לי בעיות?(הגירסה הינה חוקית מהאינטרנט) אודה אם תעזרו אני ממש נואש (החבר שהתקין לי במילואים ויש לי רק יומיים) נ.ב היה זכור לי שיש פורום למערכות הפעלה אבל לא מצאתי אותו במידה וכן אני מצטער שלא פניתי לפורום הנכון ומקבש שתעבירו אותי אילו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. רק התחלתי עם מערכת ההפעלה הזו וכבר תקלות למה נעלם לי סל המחזור משולחן העבודה ? פיתאום...בלי התראה? איך משחזרים ? THX

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ONKYO,

יש לי win2k pro ו-sp3 הבעיות עצמם התחילו עוד לפני ההתקנה של הsp3 קורה לי הרבה פעמים שהשולחן עבודה פשוט קופא, שום לחיצה של העכבר לא מגיבה עליו, רק תזוזה, וכל הקיצורי דרך נעלמים. אפילו f5 לרענון לא עוזר... כלום פשוט מת...אבל התוכנות עצמם שפועלות ברקע לא מושפעות בכלל והכל פועל כרגיל הנה תמונה מוקטנת שתמחיש את המצב (אם יקח לה קצת זמן לעלות, זה כי היא בbmp, בבקשה חכו...) זה משגע אותי זה קורה באמצע הרבה דברים חשובים ואני צריך לעשות log off או ריסטרט בשביל לסדר... תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב מישהו יודע למה בצייר אי אפשר לשמור בפורמט jpg ?? זה משגע אותי לשמור בbmp תמונות קטנות עם גודל של מגה.... מישהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by hitman47,

עשיתי Repair לווינדוס שלי בגלל שהיו כמה בעיות עם הזיהוי כרטיס מסך ועוד כמה הבעיות נפתרו לאחר ה Repair עכשיו ה Wga חזר בדיסק של הווינדוס יש את הדבר הזה שמבטל הפעלתי אותו וזה מה שהוא כותב לי : http://img205.imageshack.us/img205/ עזרה בבקשה זה ממש מאט ומציק ..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pssheba,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] איך אני מעביר תמונות מהמצלמה לדיסק? שלום, ב xp חיברתי את כרטיס התמונות של המצלמה ליציאת usb ובסרגל המשימות היה מופיע צלם חדש ירוק המודיע לי על מדיה נוספת במחשב. ב windows 7 זה לא עובד !!! למען האמת מאז שעברתי ל windows7 שום דבר לא עובד לי אבל פרה פרה: איך מעתיקים ב windows7 תמונות מכרטיס מצלמה המחובר למחשב ה USB ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mrsph666,

שלום, איזה נפח מומלץ להגדיר ל-swap file? ברירת המחדל של Windows הגדירה אותו לכ-50% מעל הזכרון הפיזי, שזה נראה לי לגמרי מיותר. המערכת היא כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB DDR3 1TB HDD Windows 7 64bit המחשב משמש לגיימינג, אך ספק שהוא אי-פעם הגיע לשיא בשימוש בזכרון הפיזי, גם כאשר העומס עליו היה מקסימלי. מה תגידו, רבותי? כמה להגדיר ל-swap file? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכל קוראי הפורום. אני מחזיק ברשותי מערכת הפעלה WIN7 RC שכאמור תפסיק לפעול בקרוב. אם ארצה להתקין מערכת חוקית מגרסת HOME PREMIUM האם אצטרך לפרמט את כל מערכת ההפעלה או שאפשר להתקין את ה - Home על הRC(שהיא כאמור גרסת ULTIMATE) בלי לאבד את התוכן בהארדיסק? תודה למשיבים, אלון!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, לפני כמה ימים המחשב בבית התחיל לעשות בעיות: הוא פשוט נתקע (הכל קופא) כמה דקות לאחר ההדלקה. כשמאתחלים את המחשב הוא שוב בסדר ואז שוב נתקע אחרי כמה דקות (בד"כ משהו בין חצי דקה ל-4-5 דקות). ניקיתי אבק וניסיתי לבדוק טמפ' עד שהוא נתקע והמעבד בערך על 33 מעלות, אז כנראה שהתחממות זו לא הבעיה. הרצתי memtest86 מהדיסק של אובונטו, והוא רץ איזה 7 פעמים, כך שנראה שלא מדובר בבעיה בזכרונות. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות, אז כרגע אני חושד בדיסק הקשיח ובמערכת ההפעלה (אני מוכן לחשוד בכל דבר שהוא, אבל אז נראה לי שאלו דברים שכבר ממש אין איך לבדוק...). לפני שאני מתחיל להסתבך פה עוד יותר, הייתי שמח לקבל ייעוץ לגבי מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק האם מדובר בבעיה בדיסק הקשיח או במערכת הה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי אני רוצה להכין התקנה אוטומטית של XP PRO עם קובץ תשובות מוכן ולהוססיף גם תוכנות אפילו להתקנה... אני מכיר תוכנה בשם Nlite שיודעת להכין תשובות מראש כמו הסידי קי וההגדרות משתמשים ולעשות כל מיני הגדרות מראש אבל אני מחפש מדריך בעברית שמסביר איך לעשות את כל הסיפור של התקנה אוטומטית בלי התערבות המתקין בעצם לשים את הדיסק וההתקנה תהיה אוטומטית לגמריי...וגם יותקנו בנוסף למערכת ההפעלה כמה תוכנות מסויימות שאני רוצה... מי שמכיר מדריך בעברית אני אשמח מאוד לדעת עליו....כי באנגלית אני מכיר כבר אבל זה יותר מידי לקרוא....(: תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי בעיה שכל מיני משחקים שפועלים ב- OpenGL לא עובדים לי ואמרו לי שככה זה לכולם ב - XP ושיש לזה תיקון חיפשתי מלא זמן את התיקון אבל לא מצאתי מישהו יכול בבקשה להביא לי את הלינק לתיקון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום חברים, לאחרונה התקנתי במחשבי חלונות 7 ופתחתי מספר חשבונות משתמש, כל חשבון מיועד לתחום עבודה מסויים (גרפיקה, אודיו, משרדי, וחשבון ניהול). חשבון הניהול מוגדר כ- admin ויתר החשבונות הם חשבונות רגילים שמוגדרים כחשבונות מקומיים. השאלה - כיצד להתקין תוכנה בחשבון במערכת כך שקיצור הדרך אליה, יופיע רק בדסקטופ של חשבון יחיד ולא בדסקטופים של כל החשבונות (התקנתי כמה תונות בחשבון הניהול וקיצורי הדרך הופיעו בכל החשבונות. כאשר מחקתי קיצור דרך בחשבון מסויים, הוא נמחק גם מהדסקטופ של חשבון הניהול. כיצד ניתן למנוע זאת?) תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yosizach,

ברשותי דיסק של windwos xp pro sp1 אני רוצה להשאר עם הגירסא הזו ללא עדכון לה sp2 הבעיה היא אחרי התקנת הwindwos והעידכונים של ה....sp1 ממש כמה דקות אני מכבה את הפיירואל והמחשב הולך קפוט כיביתי לה 5 דקות לקבל קבצים באיסקיו ואחרי זה המחשב לא הצליח לגלוש באיטרנאט הודיע לי על תוכנת ריגול ולא הספקתי כלום זה כבר פעם 10 ... ממש עיינוי סיני ... פעם 10 שהתקנתי ... windwos עכשיו עוד לפני שנכנסתי לאיטרנאט הדלקתי את הפיירואל אבל אני לא יכל לקבל קבצים מהאיסקיו נמשל או להיכנס לסרברים ב emule בהsp2 הוא שואל אותך פה לא.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by roKp,

יש לי 1G זיכרון כמה זיכרון וירטואלי להקציב למערכת? תודה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IlanF,

בזמן האחרון שמתי לב לדבר מוזר ומציק במיוחד, כשאני לוחץ על alt+shift כדי להחליף שפת כתיבה לוקח לו משהו כמו שנייה עד שהוא מחליף את השפה. ברוב המקרים אני גם צריך להחזיק את הכפתורים לשנייה הזאת עד שהוא מחליף את השפה, אחרת אני אמשיך לכתוב באותה השפה. לאחרונה התחלתי להקליד די מהר, והדבר הזה הופך כתיבה של שילוב עברית ואנגלית למשימה מאוד מסובכת. זה קורה לי בכמה מחשבים שיש לי, כמה עם ווינדוס 8 ועוד כמה עם ווינדוס 7, אבל לפני כשבוע יצא לי לעבוד על מחשב עם XP ושם החלפת השפה היא מיידית עם הלחיצה ושם לא היה לי בעיה להקליד. מחיפושי באינטרנט אחר פתרון לבעיה ההזויה שלי מצאתי עוד כמה משתמשים בודדים שמתלוננים על הדבר הזה, אבל לצערי לא היה ברשותם פתרון. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הדבר הזה?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום ברצוני לדעת כיצד ניתן לשבור את מחסום ה 3 גיגה של חלונות XP.אני עובד עם 3 תוכנות בו זמנית ואני רוצה להתקין 4 גיגה על המחשב. הבנתי ש 64 ביט תומכת אבל אני לא רוצה לפרמט כי הכל עובד חלק.יש פיתרון אחר?? התקנת ויסטה לא ממש קורצת לי וטוב לי עם מה שיש. אני רוצה מערכת שלא תיקח משאבים אלה תדע לנצל אותם כראוי. תודה רבה על העצות ויום טוב לכולם.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zaroor,

שלום אולי מישהו יודע איך לפתור בעיית דפדפן באינטרנט כל פתיחת חלון בקטן וצריך להגדיל, בסרתי והחזרתי את הדפדפו וגם מחקתי היסטוריה ולא עוזר...איך פותרים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.