עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ziv0798,

יש לי בעייה של קידוד עברית במחשב(Windows 7) חלק מהעברית מופיע כריבועים וחלק כעברית, העברית מקודדת (ע"פ אקספלורר) לפי utf-8 .צירפתי תמונה להמחשה, אבל זה קורה גם בחלונות "עזרה" של ווינדוס 7! תודה! http://www.s iz.co.il/codes.php?i=rlnzmyjykjz5.png

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי. בזמן האחרון הופיעו לי שני קבצים על המחשב. אחד מהם הוא exe והוא האחרון ביניהם והאחר הוא קובץ חסר סיומת בגודל אפס שלא רוצה להימחק. אז ככה. קובץ ראשון : הורד בעזרת תוכנת שיתוף קבצים וזה דבר לא נדיר להוריד וירוס ב"מסווה". הקובץ כאמור, בסיומת exe (שהורץ ) ובגודל של ~23 מגה. כאשר הקובץ הורץ הופיע לשבריר שנייה חלון דוס קטן ונסגר. הקובץ מסרב להימחק עם ההודעה הבאה (לא משהו לא מוכר) : ניסיתי לבדוק אם יש קבצים חשודים ב-processes אך מתברר שאין אף תהילך שקשור לקובץ (סגרתי כל מה שאפשר). כמו כן עשיתי restart והוא עדיין מסרב להימחק. ניסיתי למחוק אותו עם תוכנת "מחיקה קטלנית" וזה גם לא עזר. יש לי אנטיוירוס נורטון 2005 מעודכן וזה לא מזהה וירוס וכן המחשב לא מחובר למחשבים א…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by arik100,

שלום, כל איזה חצי שנה אני מפרמט את המחשב - כונן C וכרגע נגמרו לי התקליטורי DVD הקטע הוא כזה אני מתלבט מה לעשות לקנות דיסקים DVD חדשים? או לקנות כבר DOK ולפרמט תמיד דרכו? למה DVD? כי זה יותר פשוט. למה USB? כי זה לא דורש צריבה כל פעם , וגם אני מרוויח DOK , וגם במחשב החדש אני לא מתכנן לשם כונן. השאלה היא כמה פשוט זה יהיה לפרמט דרך USB והאם כל מחשב תומך בזה (של השנתיים-שלוש האחרונות ויותר חדשים).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי מחשב שהווינדוס נדפק בו ולא עולה, אז אני מתכוון להתקין אותו מחדש (XP). האם איזשהם קבצים ימחקו (חוץ מקבצי המערכת כמובן)? האם תיקיית My Documents תימחק?

5. Started by sos,

שלום! אני רוצה לפרמט את כונן הC שלי אבל מערכת הקבצים שלו היא NTFS. כאשר הכנסתי את הBOOTDISK הוא אומר לי כל מיני דברים על זה שאין לי מערכת קבצים של FAT32 והוא לא נותן לי גישה לכוננים שלי (חוץ מכונן A, דרך אגב השתמשתי בBOOTDISK של WIN98). אז אם מישהו יודע מה לעשות בבקשה שיסביר בקלות ובצורה ברורה. ואחרי שאני מפרמט את המחשב איך אני מתקין את הווינדוז (היה לי WINXP PRO ואני רוצה להתקין אותו שוב) דרך הדיסק כלומר איך להיכנס לתוך הדיסק ולפתוח קובץ אשר יפתח לי את ההתקנה. תודה רבה לעוזרים!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ^oz,

אהלן לכולם, כבר די הרבה זמן אני נתקל לפעמים בהודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל יישומים מסוימים (ולא כל כך חשובים האמת), והתעלמתי ממנה, עד שלפני כחצי שעה הורדתי את העדכונים למנהל ההתקן של VIA ניסיתי להתקין אותו ווהודעה המחורבנת צצה שוב, ואין לי מושג איך אפשר לפתור אותה. היא מגיע בחלון של :"NTVDM KERNEL:missing 16-bit system module" ובגוף ההודעה רשום:"please reinstall the following module to your system32 directory:user.exe" טוב, אז יצאתי וחיפשתי אחרי ה USER.EXE בספריית הסיסטם32 לא שמעו עליו בכלל, ובדיסק של XP אין שום זכר לחרא הקטן, מה לדעתכם אני צריך לעשות (חברה הימנעו מהמילה פירמוט, את זה תמיד אפשר לעשות...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avigdo,

מישהו מכיר אתר שמכיל טקסטים של ספרי הדרכה, ביחוד בנושא של רגיסטרי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום יש לי חלונות 10 פרו שפה עברית גירסה 2004. אני עשיתי סיסמא כניסה Windows 10 ויש לי אופיס 2013 פרו שפה עברית. אני עשיתי עידכונים מלאים וגם אופיס עידכונים מלאים. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה, וכתוב "הזן את שם משתמש והסיסמה שלך עבור השרת הבא.". אני הכנסתי סיסמה וסימנתי למטה בריבוע קטן "שמור סיסמה זו ברשימת הסיסמאות שלך" וזה עובד בלי בעיות. שאני מכבה מחשב. אחרי 10 דקות או יותר או פחות אני מדליק מחשב נייח. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום שוב ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה. זה קורה לי לפעמיים מבקש סיסמה. נסיתי להבין מאיפה הבעיה תקלה אאוטלוק 2013. אני נסיתי לבטל סיסמה כניסה Windows 10 והפעלתי מחשב מחדש. ו- Windows 10 …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by natan805,

ראיתי באיזה אתר הורדות שנותן לינק להורדת תוכנה שתאפשר תמיכה ב4 גיגה זיכרון . ואני לא הבנתי איך זה שהוינדווס החדש לא תומך ב4 גיגה זיכרון ו win xp כן תומך הלינק של ההורדה פגום ואני באמת רוצה לדעת האם באמת win7 לא תומך ב4 גיגה? האם יש הורדה חוקית להורדת התוכנה כדי שהוינדווס כן יתמוך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מה קורה אנשים? נתקלתי בבעיה מוזרה בוינדוס...ניסיתי לעשות sistem restore ...שמתי על תאריך כל שהוא ואחרי שהוא העלה את המחשב אז כשעלה הוינדוס הוא אומר לי ש"השיחזור לא הושלם,נסה תאריך אחר" ....וככה ניסיתי עוד אחד ולא הצליח...וככה את כולם...ואף אחד לא הצליח.. מה נסגר עם הוינדוס הזה? יש לכם פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Nurit2005,

אני גרפיקאית ועד היום השתמשתי רק בוינדוס 7. עכשיו אני רוצה לשדרג ל8.1. רציתי לדעת אם כדי לשדרג, להישאר עם 7 או לשדרג לוינדוס אחר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, רכשתי מחשב חדש ויש לי בבית דיסק של מערכת ההפעלה WIN7 64 BIT גרסת השדרוג. בנוסף יש לי גם דיסק של WIN VISTA 32BIT. האם אני יכול להתקין התקנה נקייה של WIN7 64BIT(כאמור הדיסק שיש לי הוא בגרסת השדרוג)? או שאני חייב להתקין את הויסטה 32BIT, ורק אז לשדרג ל WIN7 64 BIT? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shacharoren,

הי יש לי בעיה שאני לא רואה את התמונות הממוזערות thumbnails בקבצי וידאו סטנדרטיים כגון avi and mpeg וכו'. מדובר ב XP והעיניין נדפק לא מזמן כי ראיתי בעבר. כמו כן אין בעיה עם קבצי תמונה אלא רק עם קבצי וידאו. מה העיניין?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם התקנתי אתמול WIN7 אז הכל קצת חדש לי השתמשתי בויסטה בזמן האחרון ואני זוכר שהיתה תכונה בויסטה ששולחן העבודה היה מציג סרטונים (בתור טפט) (כאלה שבאו עם הויסטה) של נחלים וכל מני דברים כאלה. רק ששכחתי את השם של התכונה הזאת ואני לא מצליח למצוא משהו דומה ב7. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hagay,

היי אז ככה נמאס לי מהוינדוס אק פי הזה.. ואני רוצה להתקין וינדוס 98 אז ככה הפעלתי את המחשב דרך הדיסק של הוינדוס אק פי ועלה לי 3 אפשריות 1. להתקין את הוינדוס 2.לתקן את הוינדוס ואפשריות אחרות 3.לצאת בחרתי האפשרות השניה ואז הגיע לי למסך שחור והוא שואל אותי ככה: "which windows installation would you like to log onto" אז לחצתי על 0 וזה לא עשה כלום וחצתי על 2 וזה לא עשה כלום (וככה זה ממשיך) ושלחצתי 1 הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמא של המערכת אז רשמתי את הסיסמא והוא רושם לי שהיא לא נכונה ... ואני זוכר את הסיסמא שלי... אז מה אני עושה? ובכלל איך אני מפרמט ב וינדוס אק פי ..???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Guy950,

במהלך השדרוג מ8 ל8.1 אני כנראה לחצתי על משהו ועכשיו יש לי הנחיה קולית באנגלית על כל דבר שעושים במחשב. אני מחפש איך לכבות את זה אך לא מצליח, יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. מודם\פקס אנלוגי מחובר לXP. איך אני חוסם שיחות כך שאי אפשר יהיה להוציא שיחות פקס (רק לקבל פקסים)?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. החייגן שלי לא שומר את הסיסמא והכפתור של שמירת הסיסמא אפור תמיד מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by iveco,

אני מנסה לשים את האייקונים האלה בתיקיות גיבוי בכונן קשיח נפרד ואני לא מצליח איך עושים את זה ? חרשתי על כל האייקונים DLL לא מצאתי כלום אני רוצה את האייקונים האלה ! זה האייקון שמצאתי ב WINDOWS שמתי את זה בתיקיית גיבוי סרטים אבל אני רוצה את האייקון של סרטי וידאו :

20. Started by שמנואל,

שלום. יש לי שלוש מחיצות בהארדיסק C,D,E ב- D וב E אני מאחסן קבצים שונים. וב-C את מערכת ההפעלה. פירמטתי את C ע"מ להתקין עליה שוב את ה-XP והופתעתי לגלות שעוד בשלב שלפני הפירמוט מחיצה D הפכה ל-C , כך שלא נותרה לי ברירה והתקנתי את המערכת על מה שנותר - וזהו D . עכשיו אני צריך להתרגל לכך שהווינדוס נמצא על D והייתי רוצה לשנות את האותיות בחזרה. איך עושים את זה ? אני מניח שצריך תוכנה צד שלישי. האם זה בכלל מומלץ ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. משום מה דלוק אצלי יותר מדי SVCHOST......למה זה לעזעזל?!?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by חצרוני,

שבוע טוב אבקש את עזרתכם בהתקנת חלונות 8 על מחשב חדש. אציין, כי יש לי 2 כוננים: SSD ומגנטי רגיל. כמובן, אני מעוניין להתקין בכונן SSD. הלוח אם הוא ג'יגה בייט H77D3H ובכן, כאשר אני מגיע לשלב של בחירת כונן להתקנה: היכן ברצונך להתקין את WINDOWS ? מופיעות לי 3 אפשרויות: 1. כונן 0 מחיצה 1 : שמור ע"י המערכת. סוג : מערכת. 2. כונן 0 מחיצה 2: סוג : ראשי. 3. כונן 1 מחיצה 1: בכל הכוננים, המערכת מתריעה: "לא ניתן להתקין כי הדיסק הנבחר כולל מחיצות מסוג MBR. במערכות EFI, ניתן להתקין את WINDOWS בדיסקים מסוג GPT בלבד". כאמור, אבקש את עזרתכם המפורטת בהתקנה. תודה מראש חצרוני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by morans,

היי לכל העוזרים צצה לי פתאום בעיה. האייקון של האינטרנט אקספלורר נראה מוזר... ונעלמה גם האפשרות להוסיף אותו מה- properties>desktop>customize desktop מה עושים? (הוספתי תמונות) תודה לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by testi,

שלום אנשים... אתמול לאחר אתחול המערכת התחילו הצרות. הווינדוס עולה עד למסך ה WELCOME הכחול ואז מאתחל ושוב עולה למסך ההוא ומאתחל (בלולאה), המצב קורה גם כשאני מעלה ב SAFE MOSE ונכנס ליוזר ההוא (הוא כן מצליח להיכנס ליוזר ADMIN). ניסיתי לתקן את המצב ע"י בחירת LAST GOOD KNOWN CONFIGURATION במסך הפתיחה של ווינדוס (F8) וגם ע"י הרצת המערכת אחורה כמה ימים ע"י SYSTEM RESTORE - גורנישט. הרצתי SCANDISK ובדקתי ווירוסים ולא נמצאו שום בעיות שכאלו. בשביל להמשיך לעבוד יצרתי יוזר חדש/זמני ע"י כניסה ב SAFE MODE ל ADMIN, אבל כל ההתקנות של התוכנות והמשחקים וגם הגישה ל"מסמכים שלי" מתאפשרים רק מהיוזר ה"חסום" (מהיוזר הנוכחי ומה ADMIN הוא לא מאפשר גישה). יש למישהו רעיון מה יכול לגרום למצב ואולי דר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם. אני לא בטוח אם אני שואל את השאלה במקום הנכון עם זאת.. יש לי מחשב נייד ישן יחסית Acer Extensa 5620z התקנתי עליו את מערכת ההפעלה החדשה Windows 8 ואני לא מצליח למצוא את ה-Drivers של המחשב מה אני יכול לעשות כדי להביא את המחשב Up tp date? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים