Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום כפי שציינתי, סרטים בFHD-1080P עובדים באיטיות מעצבנת!!! עם דיליי כזה, עצירות.. HD עובדים טוב, בתחילה חשבתי שזה קורה בגלל דיסק קשיח תקול לכן הקריאה איטית ומכאן התקיעות.. כרגע המחשב עובד עם SSD חדש זה שנקנה במכירה הקבוצתית, שוב, כל הכבוד! זיכרון לא חסר, 6GB, WIN 7 Ultimate 64Bit, זוג כרטיסי מסך 9600GT שעובדים בתצורת SLI טמפרטורת עבודה תקינה, של כרטיסי המסך כ-48 מעלות שזה לא הכי נמוך אבל עדיין, לא אמור לגרום לתקיעות כאלו.. כל הדרייבירים מעודכנים כולל של כרטיסי המסך, בקיצור, לא מוצא שום סיבה שזה יקרה! יש רעיון?! כמובן שמותקנת חבילת קודקים ל64bit K-lite הכי עדכנית... רעיונות?! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הועתק מ PCSTATS Forums. How to make Windows Mail work in the Windows 7 Operating System Many people have been disappointed to discover that Windows Mail is not included in Microsoft's Windows 7 operating system. In it's place is a new email program called Windows Live Mail that's earned its fair share of scorn. Windows Live Mail does have nearly the same feature set as Windows Mail, except for a few crucial areas which seem to be deal breakers. In Windows Live Mail; 1) Email accounts are listed separately in the left column instead of combined into a single Inbox. With multiple email accounts this can get messy, fast. 2) Importing email from other mail programs can be m…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לי סיסמא לווינדווס כמה ימים לפני שטסתי לחו"ל ושחזרתי גיליתי ששכחתי אותה איך אני יכול לאפס או לשחזר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי WINDOWS XP PRO SP3 שנרכש באופן חוקי לפני מעל 3 שנים . עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה העדכונים והכל נעשה באופן תקין . הערב אני פתאום מקבל הודעה שבגלל שינויים מהותיים בחומרה אני צריך לאמת מחדש את ה XP . לאורך כל הזמן מופיעה ההודעה שאני חייב לאמת תוך 3 ימים . בכל פעם שאני נכנס לדף של מיקרוסופוט שאליו אני מוכוון במטרה לאמת את המפתח אני לא מצליח לבצע את האימות . למישהו יש רעיון מה נפל עליהם ?? נ.ס לא ביצעתי שום שינוי חומרתי כבר די הרבה זמן ואני לא מבין מאיפה יצאה ההודעה הזאת ...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב XP 64 ה page file שלי נמצא במחיצה אחרת (לא ב C),שאני מנסה לבטל את automaticaly restart הוא נותן לי הודעה שאם יש לי ב C קובץ PF שהוא נמוך מ0 אז הוא לא יכול לרשום את קבצי ה dump. האם אני חייב לשים את ה PF ב C?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP פרו וכולו באנגלית רציתי לדעת איך להפוך את כולו לעיברית במקום START שיהיה התחל וכד' תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת בעיה שצצה לי כל זמן קצר, וחיפשתי בפורומים השונים ובתמיכה של מיקרוסופט ואין הסבר מדויק כיצד אפשר לתקן. אינני יודעת מה קרה שזה התחיל, זה קרה אחרי שהוצאתי את כל החוטים מהמחשב לשם ניקיון חדרי, ושנדלק המחשב התחילה הבעיה הזאת. אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה זה התוכנית הזאת ואיך אפשר להיפטר ממנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות 10 פרו שפה עברית גירסה 2004. אני עשיתי סיסמא כניסה Windows 10 ויש לי אופיס 2013 פרו שפה עברית. אני עשיתי עידכונים מלאים וגם אופיס עידכונים מלאים. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה, וכתוב "הזן את שם משתמש והסיסמה שלך עבור השרת הבא.". אני הכנסתי סיסמה וסימנתי למטה בריבוע קטן "שמור סיסמה זו ברשימת הסיסמאות שלך" וזה עובד בלי בעיות. שאני מכבה מחשב. אחרי 10 דקות או יותר או פחות אני מדליק מחשב נייח. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום שוב ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה. זה קורה לי לפעמיים מבקש סיסמה. נסיתי להבין מאיפה הבעיה תקלה אאוטלוק 2013. אני נסיתי לבטל סיסמה כניסה Windows 10 והפעלתי מחשב מחדש. ו- Windows 10 …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN7 וברצוני לחזור לXP. כאשר אני מכניס דיסק התקנה מקורי של XP ומגדיר בביוס BOOT דרך הCD (בעדיפות ראשונה וגם ניסיתי דרך הCD בלבד!) המחשב לא עולה ומציד לי מסך שחור שבו רשום שעליי להכניס דיסק לכונן וללחוץ על מקש כלשהו. כמובן שזה המצב הנוכחי אבל הCD לא מזוהה ע"י המחשב. לעומת זאת כאשר אני נכנס למחשב שלי הCD כן מזהה את הדיסק הנוכחי. מה עליי לעשות? תודה מראש, אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אאוץ': עולם המחשבים האישיים ספג ירידה של יותר מעשרה אחוזים בהיקף המכירות ברבעון האחרון של שנת 2015 לעומת מקבילו ב-2014 זוכרים על ההתכווצות במכירות המחשבים האישיים שהגיעה באמצע שנת 2015, לפני ההשקה של חלונות 10? ובכן, דיווח חדש של חברת חקר השוק IDC מסכם את השנה שעברה, ומגלה שהשקתה של מערכת ההפעלה לא תרם לשיפור המצב, ואולי אפילו להיפך. לפי הנתונים העדכניים, ברבעון הרביעי של 2015 קצת פחות מ-72 מיליון מערכות מחשב שולחניות וניידות – לעומת כ-80 מיליון יחידות שנמכרו בתקופה המקבילה ב-2014, כלומר ירידה תלולה מאוד של 10.6 אחוז, אשר משלימה שנה חלשה עם מכירות כוללות של כ-276 מיליון יחידות. הכי פחות מאז שנת 2008 וירידה כללית של כ-10.4 אחוזים לעומת כמות היחידות שנמכרה בעולם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי win2k pro ו-sp3 הבעיות עצמם התחילו עוד לפני ההתקנה של הsp3 קורה לי הרבה פעמים שהשולחן עבודה פשוט קופא, שום לחיצה של העכבר לא מגיבה עליו, רק תזוזה, וכל הקיצורי דרך נעלמים. אפילו f5 לרענון לא עוזר... כלום פשוט מת...אבל התוכנות עצמם שפועלות ברקע לא מושפעות בכלל והכל פועל כרגיל הנה תמונה מוקטנת שתמחיש את המצב (אם יקח לה קצת זמן לעלות, זה כי היא בbmp, בבקשה חכו...) זה משגע אותי זה קורה באמצע הרבה דברים חשובים ואני צריך לעשות log off או ריסטרט בשביל לסדר... תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב מישהו יודע למה בצייר אי אפשר לשמור בפורמט jpg ?? זה משגע אותי לשמור בbmp תמונות קטנות עם גודל של מגה.... מישהו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרגיש כאילו זה חלונות 3.11 זה גם אשכרה נראה כמוהו עם כל האריחים שלהם 8.1 עלק אפילו שם אין לזה מרוב שזה בדיחה רעה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה עושים? מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש במחשב שלושה כוננים קשיחים, הראשי הוא החדש ביותר ובו XP במשני מותקן ME המשני היה הראשי עד שנוסף החדש ובו הותקן XP באיתחול מקבלים תפריט איתחול ובו בחירה בין ה-XP לבין ה-ME אך משום מה זה לא עובד. ניסיתי להשתמש ב-BOOT (מתוך חלונות) הנמצא בתוכנה פרטישון מג'יק אך מתקבל חלון 'דוס' ובו אפשרות לבחור *רק* מהדיסק הראשי (להקיש את ה-ID) בכל זאת בחרתי את הברירה היחידה שהופיעה שם ולא עזר מה יכולה להיות הסיבה? והאם אפשר לנהל את תפריט האיתחול מתוך XP? בנוסף האם יש עוד תוכנות היכולות ליצור תפריט איתחול ליותר ממערכת הפעלה אחת? וכמובן אם כן מה השם שלהן ומהיכן אפשר להוריד אותן?
-
איך אני יכול לגרום לכך שהתצוגה של תקיית הmusic ותת התקיות שיש באותה תקייה ראשית (תקיית הmusic)תהיה באופציה של list? וגם בתקיות אחרות אני רוצה שיראו הכל בתצוגה של icon ולא tiles ושגם התת תקיות יהיו באותה אופציה. מבלי לעבור אחד אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הwindows XP SP1 התקנתי Kaspersky Avtivirus 5 PRo, הדכנתי את כל הדכוני האבטחה. ויש לי בעיה מעצבת של spyware, כל פעם שאני מהתחל את המחשב מותקנת לי תוכנה מעצבנת שכויכול חוסמת ספיוור, וכל פעם שאני מוחק את התוכנה, לאחר ההתחול, התוכנה מותכנת בחזרה בלי ידיעתי. וגם כל דקה בערך קופץ לי פופאפ של בתוכנה לאתר של התוכנה, וגם דף הבית של האקספלור תקוע על דף הבית של התוכנה הזאת. התקנתי מלא תוכנות שאמורות להתגבר על הבעיה הזאת כמו: ad-aware 6,spy but,past ptrol אבל אף אחת מהתוכנות לא מורידות לי את הדברים שתיארתי למעלה. למישהו יש תוכנה להמליץ לי? יכול להיות זה בעיה ברג'סטרי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מותקנים על המחשב הבילד האחרון של וינדוס 7 גם בגרסת 32 ביט וגם ב64 ביט.שמתי לב שכאשר סוגרים חלון נגיד אז הארו נתקע לשבריר שנייה בסגירה וגם קצת בפתיחה מישהו שם לב לזה? כמובן שאין קשר לדרייברים וגם לא לעוצמת המערכת (שכמו שאתם רואים בהחלט מספיקה מעל ומעבר).זה לא נורא קריטי אבל בויסטה לא ראיתי דבר כזה.שם הכל נפתח ונסגר יותר חלק. כאילו יש רעידות בFADE של החלון מה שנקרא. אשמח לדעת האם גם אתם שמתם לב לזה והאם יש דרך לתקן את זה...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי win xp גרסה 7. כאשר התקנתי את ה sp3 משום מה הוא הפך את התצוגה של הxp 7 לסוג של win 2000 נכון לעכשיו עשיתי שיחזור למחשב והוא חזר למצב שמותקן בו רק הsp2 אני מעוניין להתקים את הsp3 אבל ללא התצוגה המכוערת של חלונות 2000 למישהו יש פתרון? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[תעזרו לי להגדיר כותרת מתאימה] הבעיה היא כזאת: כשפותחים מספר חלונות בפיירפוקס (אין לי מושג איך זה באקספלורר) וזה עובר את היכולת של הבר להכיל את כולם בשורה אחת, אז נתפח תת בר נוסף כשבקצה הבר מופיעים חצים כדי שיהיה אפשר לתמרן בין החלונות הפתוחים. מה שקורה אצלי הוא, לאחר 4 חלונות פתוחים החצים מופיעים באמצע הבר. תמונה: איך ניתן לפתור את הבעיה, זה מעצבן בטירוף !! תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של DELL ובו הותקנה מערכת הפעלה של ויסטה. בנוסף קיבלתי מחיצה לשחזור מערכת ההפעלה. כלומר, ברגע שאני רוצה לשחזר את המצב הראשוני אני עושה מספר פעולות פשוטות והמצב חוזר לקדמותו, כאשר כל הדרייבים למיניהם כבר מותקנים. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי (מחשב נייח) ובו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 מקורית וקיבלתי גם את הדיסק עצמו. אני מעוניין לבנות מחיצה עם הגיבוי של המחשב כך שאוכל לשחזר את המצב הראשוני כל פעם מחדש כמו במחשב הנייד. איך עושים את זה? מקווה שהבנתם ושתוכלו לעזור. הפנייה למדריך קיים (בעברית/אנגלית) יעזור בהחלט. תודה מראש, יגאל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה האח הקטן שלי כנראה עשה משהו ונעל לי סרגל שורת המשימות תמונה: חייב עזרה דחוף! זה משגע!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה - בווינדוס XP ,מפרמטים לפטופ עם הארדיסק חדש באותו אופן שמפרמטים מחשב נייח?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד לנובו עם ווינדוס 10(64)חדש ואני חושב שיש זלילת ראם. האם זה תקין שכלום לא פתוח, כלומר רק הדלקתי את המחשב וראם תופס כמעט 3גיגה? בהמחשב הקודם שלי עם הווינדוס 7 כשכלום לא היה פתוח לא היה בכלל שימוש בראם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-