עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב,אני מנסה להפעיל סרט כולל כתוביות ואני רואה ג'יבריש?תוכלו לחלוק איתי מחכמתכם ולתקן את בעייתי?תודה ויומטוב לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by xgamer,

יש לי ווינדוס XP פרו וכולו באנגלית רציתי לדעת איך להפוך את כולו לעיברית במקום START שיהיה התחל וכד' תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by L1ron,

שאלה - בווינדוס XP ,מפרמטים לפטופ עם הארדיסק חדש באותו אופן שמפרמטים מחשב נייח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי יש לי משחק מאוד ישן שעושה מגוון בעיות במחשבים של היום הצלחתי לפתור את כל הבעיות בעזרת תוספות של פקודות כאילו ואחרות לקובץ עכשיו כשהכל מוכן אני רוצה לקמפל מחדש את הEXE של המחשק ולכלל בתוכו את הפקודות שלי איך אני עושה? כל מה שאני יודע לעשות זה להכין קובץ הפעלה (BAT) ולהגיד לו START A.EXE -COMMAND הבעיה שהקובץ BAT שלי לא יודע לפעול ללא הA.EXE המקורי ככה שכשאני יקמפל את הBAT לEXE הוא לא יהיה עצמאי, איך אני יכול לעשות שהEXE החדש שלי יכיל בתוכו את A.EXE של המשחק וככה הוא יפעל באופן עצמאי??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zaroor,

שלום אולי מישהו יודע איך לפתור בעיית דפדפן באינטרנט כל פתיחת חלון בקטן וצריך להגדיל, בסרתי והחזרתי את הדפדפו וגם מחקתי היסטוריה ולא עוזר...איך פותרים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לאח שלי מחשב Pentium 3 800 מגה הרץ והוא רוצה לעבור לווינדוס XP PRO. האם זה יעבוד על המחשב שלו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Hitman_47,

הורדתי Windows Server 2003 ואני רוצה להתקין אותו 1 אם הוא שווה משהו 2 אני צריך סיריאל ??????????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mikko,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3390311,00.html

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yotam.m,

שלום חברים, אתמול התחילה בעיה מוזרה באחד מהמחשבים ברשת (WIN 10) שאינו מצליח להתחבר לשאר המחשב ברשת. דברים שעובדים: 1. כל המחשבים רואים אחד את השני כולל תיקיות משותפות ורואים גם את שלי (WIN10) 2. המחשב שלי (WIN10) שולח פינג לשאר המחשבים ברשת כולל שליטה מרחוק (RDP) שגם עובדת. * לא מצליח לגשת לאמצעי אחסון משותפים באף אחד מהמחשבים (שניהם מריצים WIN7) ניסיתי לאתחל תהליכים ולחפש בעיות במתאם אצלי אבל לא הצלחתי להתקדם מפה יש רעיונות?

10. Started by Or4more,

שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש וחזק, והתקנתי עליו windows 7 64bit. משבוע שעבר התחילה בעיה שהמחשב נתקע וכל התוכנות (כולל הווינדוס) "לא מגיבות", ועל מנת לפתור את הבעיה יש לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה הבעיה הייתה ממש נוראית וקרתה ממש דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב, ושחזור מערכת פתר את הבעיה עד למחרת. עכשיו התדירות של הבעיה פחות נוראית, אבל זה עדיין קורה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למחשב להוריד כמה וכמה סוגים של ספייואר ומלוואר כפתרון זמני אפשר לעשות את הצעד הבא: עריכה - יצא פאטצ' חצי-רשמי שמתקן את הבאג, במידה והשתמשתם בשיטה הרשומה למעלה תחזירו את המצב לקדמותו ע"י לחיצה על start > run , תכניסו את הערך הבא : regsvr32 /i shimgvw.dll ותלחצו OK לאחר מכן תתקינו את הפאטצ' בעמוד הזה: http://www.hexblog.com/2005/12/wmf_vuln.html לידיעה המקורית : http://www.f-secure.com/weblog/archives/archive-122005.html

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The UnKnown,

Ok... my friend have 128MB RAM, and many applications require more virtual memory... i think he just need to configure the VM, what do you say ? what should be the configurations ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BenK,

שלום.. יש לי בעיה שאני רוצה לנסות לפתור ע"י התקנה נוספת של WinXp על אותו עותק... ככה שהקבצים החשובים יוחלפו.. האם אני צריך פשוט ללחוץ על Install בSetup של הדיסק ואז לעשות Upgrde? אולי יש הצעות אחרות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

אני צריך לינק לRELEASE CANDIDATE 2 של הDX9,מהר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. החייגן שלי לא שומר את הסיסמא והכפתור של שמירת הסיסמא אפור תמיד מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by KoM,

אם יש לי וינדוס 98 מותקן על הארדיסק אחד, ווינדוס 2000 על כונן שני אחר, ויש בינהם דיואל בוט. אם אני אוציא את הכונן עם הוינדוס 98, אני יצליח להעלות את ה-2000 על הכונן המשני האחר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לאחר התקנת הדרייבר החדש של nvidia וערכת הכלים החדשה ששוחררה... נתקע המחשב בזמן שניסיתי לעשות משהו עם כלי הדיאגנוסטיקה... לאחר ריסוט המחשב, בזמן העלאת windows vista home pre 64 bit.... המחשב קפא ומת.... במהלך ניסיון הפעלה באמצעות safe mode התגלתה הבעיה ככשל בתיחול הדרייבר של הכרטיס מסך... ניסיתי להריץ תיקון למחשב באמצעות דיסק ההתקנה של הוינדווס... וזה גם לא עבד... וניסיתי לבצע גם system resotre לזמן מוקדם יחסית... וגם זה לא עבד... אני דיי אובד עצות למישהו יש רעיון???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by desert,

לכתוב בדוס באקספי בעברית-לא מצליח אני פשוט רואה ג,יבריש מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ברשותי מחשב די ישן ועלוב שלפני כמה ימים התקנתי עליו WIN98 SE. כשאני מכניס לתוך חיבור הUSB שלו,זיכרון נייד המחשב אומר שאין לו את הדרייבר המתאים,מה אני צריך לעשות? פרטים על המחשב: (CPU Type Intel Celeron II, 800 MHz (8 x 100 +Motherboard Name PCChips M754LMR Motherboard Chipset ALi M1631 ALADDiN TNT2 ( System Memory 112 MB (SDRAM (BIOS Type AMI (08/22/01 ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מתאים. אגב מקודם כשבתור ניסוי התקנתי עליו WINXP,הUSB עבד מצוין.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mrsph666,

שלום, איזה נפח מומלץ להגדיר ל-swap file? ברירת המחדל של Windows הגדירה אותו לכ-50% מעל הזכרון הפיזי, שזה נראה לי לגמרי מיותר. המערכת היא כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB DDR3 1TB HDD Windows 7 64bit המחשב משמש לגיימינג, אך ספק שהוא אי-פעם הגיע לשיא בשימוש בזכרון הפיזי, גם כאשר העומס עליו היה מקסימלי. מה תגידו, רבותי? כמה להגדיר ל-swap file? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by slrr,

אני רוצה להתקין 7. אני נכנס לאתר של גיגבייט כדי להוריד דרייברים אבל שאני בוחר WIN7X64 הוא מראה לי דרייברים לא כולל כמה דברים (לדוגמא צי'פסט). http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2740&ost=windows+7+64bit#anchor_os אז מה זה אומר שאני לא צריך להתקין אותם??? זה יתקין לבד??? או שצריך להתקין את הגירסת ויסטה שלהם??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nissim_y,

אני מנסה להתקין מסך חדש במאפייני תצוגה -> הגדרות -> מתקדם -> צג מוגדר מסך הכנס-הפעל כפתור המאפיינים כבוי ולא ניתן לשנות את תכונות המסך איך בכל זאת אני מכני את הדרייבר החדש ? :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. סליחה על הכותרת המורכבת אבל היא מסבירה את מה שקורה לי בדיוק. יש לי לוח אם מבוסס אנפורס 4 A8N פרמיום ובמנהל התקנים כל רכיבי ה ACPI מזוהים תקין.אולם רכיב התוכנה ההיברנט ומצב סטנד ביי אינם מתפקדים כלל.גם המחשב כאשר פותחים את הפלוסבמנהל התקנים מסומן כמחשב ACPI מולטיפרוססור. אשמח לעצות ועזרה. מקווה שהסברתי את הבעיה בצורה נכונה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mic,

כשאני עושה : START RUN: DXDIAG אני הולך לSOUND וזה מה שזה כותב: The file smwdm.sys is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs. You may be able to get a signed driver from the manufacturer of the hardware device. האם זה בעיה רצינית או לא לשים לב לזה? מישהו יודע מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. יש ברשותי מחשב עם WIN XP PRO OEM מקורי. הגרסא של הוינדוס היא גרסא עברית. אני רוצה לשנות את הגרסא לאנגלית ולפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש את הוינדוס בגרסא אנגלית. האם יש דרך לשנות את השפה מבלי להתקין מחדש את הגרסא האנגלית ? האם הסריאל שלי יעבוד על הגרסא האנגלית של הוינדוס ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.