עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by arik100,

אהלן אני מריץ WIN10 INSIDER הכי מעודכן עם OFFICE 2013 64BIT SP1 והתיקון אוטומטי ומזהה שגיאות פשוט לא עובד ניסיתי להוריד מהלינק שהוא מביא זה לא עובד [ATTACH=CONFIG]9432[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9433[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ווינדוס 7 64 מחשב תוכנות מינימלי דרייברים עדכניים יחסית ? חשוב ? ב- PROCESSES המקסימום מראה על 4 % שימוש ב- CPU מתוך 2 GB תפוס 1 GB למערכת הפעלה... התוצאות - כל המשחקים עומדים על 100% שימוש - לא היה לפני התופעה התחילה לאחרונה ללא שינוי או עידכון... תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אממ אוקיי אז ככה לאחרונה ידשתי את האינטרנט לאחר תקופת הקפאה ממושכת ושמתי לב שעם חיבור האינטרנט הופיע לי מספר תהליכים.. אשר לוקחים לי הרבה משאבים מן המערכת כדוגמא: isafe.exe vsmon.exe וה internet explorer התחיל להשתמש בכ120 מגה ראם.. פתאם ה svhost מופיע לי כ10 פעמים וכל, מישהו יודע איך אני יכול להגבי תוכנות אלה בכמות המשאבים וכל'? בתודה מראש, דור [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by kkffiirr,

שלום, ניסיתי לארגן הקלטה פנימית בויסטא עם תוכנת הCAMSTASIA STUDIO ולא הייתה לי אפשרות כזו. בדיקה בהגדרות ההקלטה גילתה שחוץ ממיקרופון וLINE IN, וCD AUDIO שהיו מנוטרל, אין אפשרות של הקלטה פנימית מה שאני מחפש זה דבר מקביל לSTEREO MIX שהיה לי בXP. מה לעשות? הציעו לי לחפש אם יש DISABLED DEVICES שהוא לא מראה, ובכן, אין כלום. עדכנתי דרייברים! לוח אם ABIT fatal1ty f-i90hd ואני משתמש בכרטיס שעל הלוח. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by danidin1313,

עברתי פה על כמה נושאים ונוכחתי לדעת שייש פה אנשים שבהחלט יודעים על מה הם מדברים. אז אני בהחלט ישמח אם מישהו יעזור לי עם הבעיה שלי. כשאני מכבה את המחשב הוא רושם לי שגיאה בקובץ DLL ואז נפתח לי חלון שאני יכול ללחוץ על סיים כעת והוא מכבה את המחשב. מה זה ה-DLL הזה והאם יש לי אפשרות לתקן את איכשהו. תודה רבה מראש לעוזרים. דני

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. במקום צירוף המקשים שחייבים לעשות עכשיו? זה לא נוח ואני מעדיף לבחור מקש שלא בשימוש כדוגמת זה שנמצא משמאל לספרה "1"

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  7. לאחרונה התווספו לי שלושה קבצים חדשים בעת הפעלת המערכת: ntuser.dat, ntuser.dat.log ו-ntuser.i כל פעם שאני מוריד מהם את הוי בMSCONFIG, הם פשוט חוזרים לאותו מצב אחרי הפעל מחדש. מה הקבצים האלה? איך אפשר להוריד אותם?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tal.hwzone,

שלום יש לי בעיה עם משונה עם המחשב. מותקנת אצלי מערכת הפעלה windows xp pro ולאחרונה יש לי תקלה: לאחר ניתוק מהאינטרנט נתקעת מערכת ההפעלה (נשארת תמונת הרקע ללא האייקונים) ןהמחשב נתקע. בחלק מהמקרים המחשב מאתחל עם נגיעה על מקש כלשהוא ובמקרים אחרים אין בריריה אלא לעשות restart מהכפתור. הדבר היחיד שלמדתי על התקלה הוא שהיא מתרחשת אך ורק לאחר ניתוק מהאינטרנט - בדיוק חצי שעה לאחר הניתוק. אשמח לשמוע על הסברים אפשריים ועוד יותר על פתרונות. בתודה מראש טל לא בטוח שקשור אבל שווה לציין: כשאני בודק ב-event log אחרי כל תקלה כזאת, יש הודעת אזהרה: The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a …

9. גם כאשר אני לוחץ START וגם בMY DOCUMENTS.. איך אני משחזר את התמונה? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. האם מישהו יודע על התנגשות בין כרטיס Fire Wire ו-XP SP2 ומה עושים?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  11. Started by Belgid,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…

12. שלום חבר'ה יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל תמחשב הכל פועל טוב ויפה ואז אם אני עושה ריסט או מכבה תמחשב, אני מפעיל תמחשב (או ריסט לא צריך אפילו להדליק) המחשב מגיע לדף טעינה של הוינדוס עם הריבועים הירוקים שרצים על המסך ואז המחשב עושה לעצמו ריסט (לפעמיים מיראה מסך כחול). כדי שאני יוכל להיכנס לוינדוס כרגיל אני צריך להוציא תבטריה מהלוח אם שהמחשב כבוי מחשמל ואז הכל עולה כרגיל. עכשיו יש לי אזהרה כזאת כהמחשב עולה אחרי שאני מוציא תבטריה: http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6e2ff9abd1f7b41509c2da930c0030000.aspx אולי מישו יודע מה הבעיה.? ועוד שאלה, יש איזו תכונה שבודקת את כל הקבצים של הוינדוס טובים? בודקת תוינדוס הכל טוב ויפה בו? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש שתומך ב64 BIT השאלה אם יש באגים בWINDOWS XP64 BIT או שהוא עובד חלק כמו הוינדוס הרגיל?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by geniaXP,

לפני חצי שנה שדרגתי את הוינדוס 7 שלי ל10. עשיתי אקטייבציה והכל. אחרי פחות מחודש החלטתי שאני לא אוהב והשתמשתי במנגנון שמאפשר לי לחזור ל7. עכשיו השאלה היא האם וינדוס 10 שלי לנצח ואני יכול להתקין אותו על המחשב הנוכחי גם אחרי ה29 ביולי או שלא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by udicol,

חבר נתקל בתופעה מעצבנת כאשר גילה כי ב- Toolbar של מערכת ההפעלה מופיע תוסף ZTa שלא ניתן להסירו. ה-Toolbar אינו מופיע אלה מוסתר אבל מופיע ברשימה. לאחר בירור קצר גיליתי כי מדובר בשירות של look2me, וחברת סמנטק ממליצה לעדכן את האנטי וירוס ולבדוק את כל הקבצים במחשב. כמו כן נכתב שם באתר כי יש להסיר מפתחות ב- Regsitry. כמובן שישר הלכתי ועשיתי מה שמומלץ באתר סמנטק: לאתר: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/spyware.look2me.html הבעיה היא שמחקתי כל הזמן את המפתחות והם הופיע כלעומת שבאו. לא ניתן היה להסיר את המפתחות לצמיתות. בדקתי כמובן את כל השירותים במערכת וביטלתי כל מה שלא מוכר. אח"כ חקרתי כל מילה ומילה באתר של סממנטק וגיליתי את שם הקובץ החשוד: msg{ABA15760-…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. (המקרה התרחש פעמיים, זה מספר הפעמים שכיביתי אותו) כמו שכתבתי בכותרת, כיבוי מלא לא מעלה פוסט, אם הוא כן מראה פוסוט (מה שמצריח הרבה ניסיונות) ברגע שהוא מגיע לחיפוש הכוננים זה אורך הרבה זמן ובסוף הוא מציג שאין כוננים מחוברים. אחרי זה הוא ניגש להעלאת מערכת הפעלה, לוקח לו זמן לחפש כונן ל-BOOT ובסוף הוא כותב שהפעולה נכשלה ושצריך להכניס דיסק לביצוע BOOT, עכשיו זה החלק שגרם לי לחשוב שזאת בעיה תוכנתית. הכנסתי את הדיסק של ה-WIN8, ביצעתי תיקון לדברים שמונעים את הפעלת WIN והבעיה נפתרה והוא עולה (הכל מזוהה בלי בעיה)... אבל זה חזר עוד פעם אחרי זה וגם אז אותו הדבר והבעיה נפתרה באותה הדרך. חשוב לציין שאין את הבעיה הזאת בזמן כיבוי והדלקה (לא רק כיבוי). אם למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by שי shybar 9,

חבריי המלומדים שלום. מאוד פשוט-כשאני נימצא בדף כונן c-אני לוחץ כפתור ימני לראות כמה זיכרון בשימוש וכמה פנוי.. הוא אומר לי ש120 גיגה בשימוש. לאחר מכו אני ניכנס לכונן c-בוחר את כל התיקיות ופלא יש רק 60 בשימוש.. בעצם אני לא מודע ל 60 שנעלמו. עשיתי מספר בדיקות בתוכנות שהתקנתי ועדיין לא מבין. בבקשה חברים..

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by matan_s,

שלום.. התקנתי עכשיו WIN 7 RC1 7127 X64 ואני לא מסתדר עם האקטיבציה. אלו ההוראות של הפאץ': Windows 7 64Bit Manual Activation By Orbit30. Follow these step: First select show hidden files\folders! 1: Click start - in search type services - open and in right panel scroll down to Software Protection, highlight it and select stop in left panel. 2: A. Now go to: %WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\and take full control of 'pkeyconfig.xrm-ms' (Right click it - Select Properties - Security tab and take full control over it) B. Now delete the file pkeyconfig.xrm-ms, and copy and paste with the new one. 3: A. Now go to: %WinDir%\SysWOW64\spp\tokens\pkeyconfig\and take full …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מכירים את המשחק NBA נכון? יש לי כאן את המשחק NBA95 התקנתי אותו נסיתי להפעיל אותו הוא עלה עד לרגע שנכנסים למשחק ללחוץ Play הכוונה להתחיל לשחק ואז הוא יוצא בחזרה ל-Windows. יכול להיות שזה בגלל שמותקנת מערכת הפעלה WinXp Pro? אם כן, מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק זה? חייבת להיות דרך כלשהי נכון? תודה לתומכים

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  20. שלום היום סתם הסתכלתי במחשב שלי לחצתי על מאפיינים במחשב שלי ופתאום אני רואה שיש שלוש משתמשים שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי אם משתמשים/פרצו למחשב בלי לדעת? התמונה: http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png תודה למגיבים! [br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 14:34:24 http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ward,

יש לי בעיה מאד מאד מוזרה כל הזמן יוצא לי בעיה ( שלח\אל תשלח) לתוכנה ששמה WMI איך אני נפטר מזה !!! צריך תמונה מצורפת ??.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. שירות הסטרימינג הפופולרי ממשיך להשתדרג, אך בינתיים רק עבור בעלי חומרה ספציפית לכתבה

23. היום כשניסיתי להדליק את המחשב, הוא סירב לעלות. הוא הגיע למסך של הXP (מערכת ההפעלה היחידית שלי, יש לציין) שמודיע שיש צורך לסרוק את דיסק E: (דיסק שמשמש להתקנת תוכנות ולאגירת רוב במידע שלי) בScanDisk. לאחר הסריקה, כל פעם, ללא יוצא מן הכלל, המחשב התחיל לעלות, ואז איתחל את עצמו והודיע שהייתה בעיה בעליית המחשב, והציע לי לעלות במצב בטוח, מצב רגיל, Last Known Good Configuration, וכו'. בחרתי כמובן בקונפיגורציה הטובה האחרונה, אך ללא הואיל. לאחר כמה וכמה נסיונות, נכנסתי למצב בטוח, והרצתי System Restore. קפצתי חזרה לשלשום, והעלתי לשמחתי את המחשב, בהצלחה. לפחות, למשך כמה דקות... אחרי כמה דקות, המחשב שוב אתחל, ומאז כל ניסיון עלה באיתחול תוך פחות מדקה מעליית המערכת. פניתי לאתר של חברת מ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי כולם רכשתי מחשב נייד עם ויסטה המצויינת למעלה בגרסאת 64 ביט ואני לא יכול להתקין איתה דריבר לחומרה שאני חייב אז אני צריך לעבוד עם 32 ביט השאלה היא האם הרשיון של ה 64 יעבוד על 32??? ואם כבר אז האם ניתן לעשות דואל בוט ככה שברגיל אני יעבוד עם 64 ביט וכאשר ארצה אפעיל את ה 32 ביט לשימוש בחומרה שאני צריך. קו המחשבה שלי אומר שמבחינת אקטיוציה זה אותו מחשב עם אותה חומרה אז לא צריכה להיות בעיה אבל מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. ערב טובים חבר'ה. בדיוק הגיע הווינדוס וויסטה 32 ביט שהזמנתי מהאתר של התדרות המורים ורציתי לשאול כמה שאלות. האם זה דיסק לשדרוג בלבד? אני הבנתי ש-32 ביט לא מנמל 4 GB ראם ורציתי לשאול האם משחקים המותקנים על הווינדוס כן ינצלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.