Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. אחרי פירמוט מחשב P3 והתקנת ווינדוס XP מצאתי את הדבר הזה לא מותקן במנהל ההתקנים. מה זה ואיך מסדרים אותו ? אציין שאין לי את הדיסק של לוח האם (מחשב ישן...). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד לפני כחודש עבדתי עם 2 כוננים קשיחים בXP. התקנתי ויסטה בכונן שלישי כשהקודמים מנותקים (לא הייתה אפשרות אחרת). איך עכשיו ניתן לאפשר שהמערכת תעלה גם מXP (כלומר לפי בחירה שלי ממערת הפעלה זו או החדשה יותר)?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אני יודע שקיימת תוכנה כזאת שמשנה אם אני רוצה את השפת ממשק של הווינדוס מאנגלית לעברית.. מצאתי אותה וקוראים לה : multilanguage user interface Windows Xp ככה קוראים לה? עכשיו רציתי לדעת האם היא ניתנת להורדה או האם היא בתשלום ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מצטער אם השאלה הזו הופיעה כבר, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... איך אני מסיר את ההודעה שמופיעה בכל פעם שאני מאתחל את ווינדוס שאומרת שהעותק ברשותי הוא לא מקורי. מקווה שלא להתקל בתשובות כמו "תקנה מקורי", או משהו בסגנון. תודה לכם מראש! תומר
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המפרט רשום. היו בעיות של וירוס VUNDO ולא עזר כלום,רק פירמוט. 1.בוצע פירמוט מלא לכל הכונן הקשיח דרך HIREN. 2.הותקנה מערכת הפעלה כולל SP2 במחיצה נפרדת.כולל התקנה מלאה של דרייברים לוחM. 3.בדיקת ה-HD עם HDD REGENERATOR שוב מ-HIREN במשך 12 שעות ללא בעיות כלל. 4.בדיקת זכרונות MEMT86 במשך 3.5 שעות ללא בעיות(הבנתי שצריך לעשות 7 שעות,אחכה לתגובה בנושא). 5.טפ' מצויינות ומבוקרות כל הזמן. שאלות: 1.האם יש מצב למעבד פגום. 2.האם יש אפשרות לבדיקת מעבד EXTENDED כי אחרת המחשב יתקע. 3.מה עוד יכולה להיות הבעיה? עריכה:שכחתי דבר חשוב.. ב-SAFE MODE זה עובד בסדר גמור.לא נתקע ולא כלום.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG קיבלתי איתו דיסק Vista Ultimate וחבר שלי קנה מחשב כמן שלי עם XP התקנתי את הXP שלו היו לי הרבה וירוסים פירמטתי לVISTA אני עכיו רוצה לפרמט ולשים XP אבל משום מה הVISTA ישר נכנס ואין לי אפשרות BOOT נכנסתי לBios והכל תקין פקודת בוט מופעלת והדבר הראשון שהוא מריץ בבוט זה את הכונן שלי. מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים windows xp sp2 Hebrew.ישנו יישום מסויים שכאשר אני פותח אותו אני מקבל את ההודעה בקובץ המצורף, וכן לא ניתן לראות את תמונת האייקון האמיתית שלו. לעומת זאת,יש לי windows xp sp2 English שכן פותח לי את הקובץ ומאפשר לי לראות את תמונת האייקון המקורית. אני משתמש בזכויות של administrator וכן בתוכנת אנטיוירוס AVG free שאות הניטרלתי לצורך הבדיקה. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש סרבר בארץ שמעדכן את הזמן לפי שעון קיץ לסינכרון של ווינדוס. לפי מיקרוסופט זה אמור להיות פרוטוקול SNTP. אופ טופיק - מה הדרך הכי קלה להגיע לדוס (דוס אמיתי - לא command prompt) באקס פי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים ותודה מראש נכנסתי באינטרנט לאיזורים אשורים ומשום מה כל האיקונים בשולחן העבודה כול הקיצורי דרך למינהם הפכו ללבן כזה מה עלי לעשות על מנת שיחזרו הסמלים??
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני צריך מדריך לפירמוט המחשב והתקנת ווינדוס xp מפורט מאוד (אם אפשר גם תמונות).
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
ערכתי בEBAY MOTOR ואני חושב שגם בGOOGLE חיפוש ל2 שאילתות שהיו כתובות לי על דף. (לפני חודש וחצי) הדף הלך לאיבוד, ואני זקוק נועשות למה שהיה כתוב שם למחר, אחרת יעשו ממני המבורגרים. הauto-complete מופעל, ולא בוצע שום מחיקה של קבצים מאז. מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שחיפשתי דרך הauto-complete או דרך אחרת? תודה רבה MOO
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת להתיקן: xp פרופשיונל 32 ביט או ויסטה פרימיום 32 ביט. נתוני המחשב שלי הם: q6600 ep45ds3 4 gb זכרון . מה אתם ממליצים? למחשב של משחקים.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הורדתי את הדפדפן IE החדש (7 אני חושב) ואני רוצה לחזור לישן. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html מישהו ניסה להתקין את כל העדכונים ביחד? עשיתי ריסט אחרי הראשון ולא הצלחתי להתקין את השניים האחרונים. הוא כותב לי "העדכון לא חל על המערכת שלך" יש לציין שהווינדוס ויסטה שלי הוא בעברית. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
רצים אצלי במחשב יותר מדי תהליכים.. זה מגיע ל-45 ממוצע.. אני לא יודע בדיוק מה להוריד ומה לא. אני יביא תמונה של כל התהליכים שלי.. ותגידו לי מה להסיר ואיך בדיוק? כי ניקיתי רוגלות ווירוסים והכל !! תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני מרגיש כאילו זה חלונות 3.11 זה גם אשכרה נראה כמוהו עם כל האריחים שלהם 8.1 עלק אפילו שם אין לזה מרוב שזה בדיחה רעה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאני מנסה לגשת למשחב שקיים ברשת שלי דרך שם שיתוף אני מקבל חלון על יוזר וסיסמה אבל בשורה של היוזר מופיע באפור GEUST איזה הגדרות GPO אני צריך לשנות ככה שאני יוכל להיכנס עם כול יוזר ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב שני כוננים קשיחים: הראשי הוא SATA מוגדר ככונן E, המשני כונן IDE מוגדר C. בזמנו, כשהתקנתי את WIN XP, הגדרתי שהיא תותקן על E ואכן ספריית WINDOWS וכל התוכניות נמצאות עליו. אבל, משום מה, הוא הגדיר את ה- BOOT.INI מכונן C, עכשיו אני רוצה להוציא (לנתק) את כונן C, אבל לא ניתן להעלות את מערכת ההפעלה בלעדיו. איך אני מעביר את ה- BOOT בלבד מ- C אל E ? הבנתי ששניתן לבצע זאת בעזרת פקודת FIXMBR, האם מישהו יודע? ניסה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
א. לגבי הפרוססור - אין לי נורטון אנטי וירוס, והפרוססור הזה עולה לי כל איתחול ואינו מופיע ב- CONFIG. מצ"ב תמונה היכן ה nvsvc32.exe במחשב. ב. איך מוחקים ת'רשימה של כל פרטי האיתחול שהועלו אי פעם..מעיק... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שהFAORITES שלי יגובו על בסיס שבועי, אז הלכתי לBACKUP שבSYSTEM TOOLS והגדרתי בכל וBLABLABLA וכשהו דרש סיסמא סתם לחצתי ENTER ואז כשהלכתי לschedule task לעשות הרצת בדיקה (אני לא כ"כ סןמך על מכונות) הוא כתב לי שהוא לא יכול להריץ אותו כי: "לא הוכנסה סיסמא מתאימה"!!! דחילק,זה לא תוכניות של מע' הביון של מטוס הפלקון זה כולה הFAVORITES שלי...!!! מה כבר ביקשתי???
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
SANI ROSM BAVRIT ZA ROSM ??י?י??????????????? י?י?ג????ג?????ו??‗ AIH ANI MSDR AT ZA? MA LIRSOM BCOTRT?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה ורציתי לשאול מה עדיף: 1) לעשות פורמט ל C..ולא לגעת ב D ו E 2) לעשות פורמט לכל המחשב אני מעדיף לעשות רק ל C אבל שמעתי שזה יכול לעשות בעיות..זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מציקה! שאני נכנס למחשב שלי לתיקיות האייקונים בדקסטופ עושים ריפרש לבד... איך אפשר לסדר את זה? זה התחיל לי רק עכשיו.... לא התקנתי שום תוכנה.!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לאחרונה כל הסמלים על השולחן עבודה שלי השתנו לצבע כחול. אני רוצה להחזיר אותם למצב הרגיל ללא מילוי . תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-