עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by haim652,

שלום חברים, יש לי ווינדוס ויסטה באנגלית 64 ביט, יש לי SP1, מישהו בבקשה יכול להביא לי הורדה ממיקרוסופט להורדת הSERVICE PACK 2 - 64BIT, חפשתי ולא מצאתי. אני מאוד ישמח ויודה למי שיעזור לי. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  2. שלום, אתמול הפעלתי את המחשב מחדש לאחר תקלה קטנה עם הסורק. ומאז הווינדווס מסרב לעלות, הוא נשאר במסך עם הקוביות המרצדות ולא מתקדם לשום מקום. נכנסתי ללא שום בעיה למצב בטוח, ולמצב בטוח עם .comands. אך מצב בטוח עם רשת, הפעלה אחרונה שעבדה ומצב רגיל נתקעים באמצע. הפעלתי איחוי דיסק ממצב בטוח בתקווה שאולי הוא יעלה על בעיה בהרד דיסק אך גם זה לא עזר. גם כיבוי המחשב לכמה שעות לא עזר. למישהו יש פיתרון בבקשה? יום נהדר רפי

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by thebenjamin,

הכל התחיל כשעלתה הודעה של a disk read error occured מאז המחשב עלה והכל היה בסדר... עזבתי את המחשב וכשחזרתי ראיתי שהוא עשה ריסט.. ניסיתי לפתוח משהו כלום לא מגיב... ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לוחץ על התחל וכלום לא קורה.. לא מגיב והבאר התחתון כל הזמן עם סימן שאלה... ניסיתי את השילוב ctrl+alt+del כלום לא קורה... ניסיתי להעלות בsafe mode והופיע לי מסך כחול עם שגיאה 0x000000F4 איך אני מחזיר את הדברים לשגרה.. עדיף בלי פרמוט כי אני אאבד מידע חשוב

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  4. שאלה מה בבבדל בינהם??Windows XP X64 Retail Windows XP X64 Corp

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש עם מעבד I7 של אינטל ומפרט מתקדם מאוד (8 ג'יגה זיכרון DDR 3), כעת אני מנסה להתקין מספר משחקים וכולם קורסים לי עוד לפני שאני נכנס אליהם, המשחקים המדוברים הם הנסיך הפרסי וריימן 3. מערכת ההפעלה היא וינדוס אקס פי 64 ביט, אין לי מושג מה הבעיה כי רק בהקלקה על הקובץ הפעלה המשחק קורס ולא עושה כלום. האם המשחקים לא מותאמים לעבוד או שמדובר בהתקנה לא טובה של החלונות, אני דאגתי לעדכן את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך אבל גם זה לא עזר. בכל מקרה תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. היום הבאנו מחשב חדש הביתה ניסיתי להתקין וינדוס, זה התחיל טוב התחיל לטעון את הקבצים ואז פתאום זה כותב הודעת שגיאה משהו pci.sys address: ועוד הרבה אותיות ומספרים כמו 78bardf 74abtr משהו כזה... זה גם כותב לבדוק אם יש מספיק מקום על הכונן וכל מיני שטויות עכשיו הדיסק הוא BOOTABLE ועובד על מחשבים אחרים בדקתי אותו מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by hichcock,

היי עשיתי פירמוט שכחתי איך לבטל את הדבר המפגר הזה כל פעם שאני רוצה להתקין משהו או דברים כאלו קופץ חלון שכביכול מבקש מהאדמין אישור בשביל לבצע פעולה זו אני מאשר זה ממשיך. יש דרך לבטל את זה שזה לא יופיע... מישהו יכול להגיד איך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום. יש לי VISTA 32 BIT מדי פעם אני בודק process הפעם לא מצאתי תשובה מדוייקת למה ה process הספצפי משוייך האם זה SPYWARE או משהו שקשור במערכת http://img141.imageshack.us/img141/794/csrss.jpg בתודה מראש .

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by amit_amit,

שלום קניתי נייד חדש, ויש בו WIN XP ואני צריך למצוא דרך לשתף קבצים בינו ובין נייח אחר. עכשיו חשבתי על מזוודה, אבל אני לא מצליח לגרום לכך שעדכון המזוודה יוסיף קבצים חדשים למזוודה. יש פתרון אחר לשיתוף וסינכרון קצבים בין שני מחשבים?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  10. בס"ד שלום לכם יש אפשרות לבצע גיבוי של הגדרות מערכת ששיניתי במערכת למשל: הגדרות בלוח בקרה, שינוי של שירותי מערכת יש כאלה שביטלתי אם יש אפשרות כזו עד כמה זה כדאי לעשות זאת? כמו כן יש אפשרות לבצע שיחזור להגדרות האלה של וינדוס? תודה רבה תיזכו למצוות !

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by EviLeader,

אני פותח את המחשב.. וקופצות לי הודעות MSDOS שחורות כאלו שכתוב שהמריץ שלהן זה explorer.exe. מאוד מוזר. אחרי שאני סוגר את החלונות המחשב נתקע, רק כשאני ממזער אותן אפשר להשתמש במחשב אבל גם אז, הכול איטי יותר. מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  12. הבעיה צצה פתאום .. הווינדוס לא מאפשר לי לפתוח קבצים רק תקיות .. תעזרו לי , מזה יכול להיות ואיך לתקן את זה רציתי לפרמט אבל אם יש פתרון אז סתם חבל מי שלא מצליח לקרוא .. הוא רושם לי " אין אפשרות גישה להתקן, לנתיב או לקוץ לצוינו . יתען שאין לך הרשאאו מתאימות לשם גישה לפריט "

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. Started by demultiplexer,

אהלן, יש לי שרת שעובד על חומרה ישנה ואני רוצה לשדרג אותו. אני לא רוצה להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אלא רק ליצור image ולהעביר אותו לחומרה החדשה. אני מניח שזה לא יעבוד בגלל הבדלים בחומרה (הציפסטים שניהם של אינטל אבל אני מניח שזה לא מספיק בשביל לעבוד). מה אני אמור לעשות כדי שזה יפעל? תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם למישהו יש ניסיון בהפצת מערכת הפעלה בעזרת Microsoft Deployment Toolkit? בעיה בהתקנת עברית תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  15. אני לא יודע למה המחשב שינה בעצמו את השומר מסך לדבר הזה ואין לי אפשרות לשנות למשהו אחר מישהו יודע איך אולי אפשר לתקן את זה??

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה מותקן על המחשב. זאת ההתקנה השניה שלו כבר אחרי שהראשונה קרסה מסיבות לא ברורות. יש לי שאלה. לפני הפירמוט בהתחלה שהייתי שם את המחשב על מצב שינה הוא ממש היה נכבה כזה המאווררים היו נכבים וכו' הוא לא היה עושה רעש לא כלום... ועכשיו [לאחר ההתקנה השניה] שאני עושה מצב שינה הוא סך הכל מכבה את המסך =\ מישהו יכול להסביר לי אולי איך להחזיר את זה לכמו שזה היה פעם? תודה

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by cateye,

שאלתי את זה ב"אינטרנט ורשתות" אבל אף אחד לא יודע אז אני ינסה להתקין אותה, אבל מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות כדי שאם זה יעשה לי איטיות אז אני יוכל לשחזר את המצב הקודם? או איך אפשר לשחזר את המצב ללפני שהשימוש בתוכנה (ככה אני יוכל לנסות ומקסימום אני ישחזר) תודה מראש *עריכה : או האם אני יכול להתקין XP בנוסף לVISTA על אותו המחשב ולהעביר קבצים בינהם?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בעיית USB במחשב שלי: כאשר אני מחבר התקן נייד חדש למחשב (HD נייד, FLASH, מצלמה) - הוא עובד בסדר גמור. אבל לאחר מכן, כאשר אני מנסה לחבר אותו שוב - המחשב לא מזהה אותו יותר, או לעתים (באופן רנדומלי) מזהה כ-UNKNOWN ולא נותן לעבוד איתו. הבעיה לא קיימת עם ההתקנים האלו במחשבים אחרים, הבעייה היא בכל יציאות הUSB, הבעייה לא קיימת עם המקלדת והעכבר האלחוטיים ביצעתי הסרה והתקנה מחודשת של מנהלי ההתקנים ללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה,איתי

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  19. Started by redead,

וכן יש לי כבר את SP1 מותקן.. פשוט ללכת לאתר של מיקורסופט ולהוריד עצמאית?

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by braveheart24,

שלום כולם חייב עזרה דחוף יש 2 קבצים שאני לא מצליח למחוק בשום דרך- ניסיתי כל מיני תוכנות וגם דרך DOS וSAFE MODE לא נמחק יש למישהוא מושג איך מוחקים??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ac1240,

אני לא מצליח להוריד בUTORRENT כמו שצריך עם ה WIN 7 והתקנתי כבר את ה PATCH ככה שאני לא מבין מה הבעייה לקובץ שבדקתי יש 800SEED 37 LEECH

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by maormark,

פירמטתי את המחשב, והתקנתי את הווינדוס מחדש, כשהתקנתי את הווינדוס , הווינדוס בא לי עם מדיה פלייר 11 מובנה אני רגיל למדיה פלייר 10, לא אוהב את ה11 הזה. נכנסתי להוספה והסרה ואין שם כלום על מדיה פלייר כי הוא בא מובנה, איך אני יכול להסיר את המדיה פלייר 11, אני משתגע מזה כבר... תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אהלן אנשים, היום התקנתי על מחשב חדש ויסטה אולטימייט- ובהצקנה חילקתי את ההארד דיסק לשתי כוננים וכעת אני רואה רק אחד מהם וחסר לי עוד כונן שבו אמורים להיות עוד 200 ג'יגה...מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. Started by ellell,

נסיתי לפרמט הדיסק שבמחשב את כונן /:C בפירמוט מלא ונעצר לי על 32% ונתקע ולא זז, אבל בפירמוט מהיר עבר בהצלחה. מה הסיבה לכך ואם יש תיקון לבעיה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  25. טוב חברה יש לי בעיה ממש רצינית ומשונה כאשר אני לוחץ לחצן ימיני על כונן D שלי במחשב יש ג'יבריש משונה כזה חשבתי לעצמי אולי זה בעיה בשפה אז התקנתי את השפה העברית אבל עדיין הבעיה קיימת. הינה תמונה כדי שתבינו למה אני מתכוון: בהתחלה הבעיה הייתה בשתי הכוננים ורק בהם אחרי שפירמטתי את המחשב והשתמשתי בכונן D ככונן גיבוי וב C בצעתי פירמוט הבעיה נעלמה מכונן C אך נשארה בD

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים