עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idang,

שלום לכולם, ביצעתי איחוי דיסק לשני הכוננים במחשב שלי ויש קבצים שלא ניתנים לאיחוי. כיצד ניתן לפתור את זה ? ראו קבצים מצורפים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  2. שלום, בזמן האחרון נעלם לי מקום מהדיסק קשי בלי שהתקנתי כלום עשיתי סריקת ווירוסים וספייור וזה לא עוזר... כל פעם נעלם עוד איזה 1GB סתם ככה (לדוגמא: היום בבוקר היה לי 9GB פנוי ועכשיו יש לי 6GB פנוי ולא התקנתי כלום...) אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by hichcock,

היי עשיתי פירמוט שכחתי איך לבטל את הדבר המפגר הזה כל פעם שאני רוצה להתקין משהו או דברים כאלו קופץ חלון שכביכול מבקש מהאדמין אישור בשביל לבצע פעולה זו אני מאשר זה ממשיך. יש דרך לבטל את זה שזה לא יופיע... מישהו יכול להגיד איך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by thebenjamin,

הכל התחיל כשעלתה הודעה של a disk read error occured מאז המחשב עלה והכל היה בסדר... עזבתי את המחשב וכשחזרתי ראיתי שהוא עשה ריסט.. ניסיתי לפתוח משהו כלום לא מגיב... ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לוחץ על התחל וכלום לא קורה.. לא מגיב והבאר התחתון כל הזמן עם סימן שאלה... ניסיתי את השילוב ctrl+alt+del כלום לא קורה... ניסיתי להעלות בsafe mode והופיע לי מסך כחול עם שגיאה 0x000000F4 איך אני מחזיר את הדברים לשגרה.. עדיף בלי פרמוט כי אני אאבד מידע חשוב

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום, אתמול הפעלתי את המחשב מחדש לאחר תקלה קטנה עם הסורק. ומאז הווינדווס מסרב לעלות, הוא נשאר במסך עם הקוביות המרצדות ולא מתקדם לשום מקום. נכנסתי ללא שום בעיה למצב בטוח, ולמצב בטוח עם .comands. אך מצב בטוח עם רשת, הפעלה אחרונה שעבדה ומצב רגיל נתקעים באמצע. הפעלתי איחוי דיסק ממצב בטוח בתקווה שאולי הוא יעלה על בעיה בהרד דיסק אך גם זה לא עזר. גם כיבוי המחשב לכמה שעות לא עזר. למישהו יש פיתרון בבקשה? יום נהדר רפי

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  6. יש לי בעיה כבר הרבה זמן- עכשיו זה ממש מתחיל לעצבן- במחשב מסויים יש לי 9 הארדיסקים + מגירה נשלפת עם 3 דיסקים קשיחים (נקבה אחת, וכל פעם מכניס זכר שונה). בכל המגירות הנשלפות יש בעיה- לחיצה כפולה לא פותחת את התוכן של אותו הארדיסק, אלא פותחת חלון חדש,סייר. אם לוחצים קליק ימני, הברירת מחדל היא AUTO . צריך לחיצה ימנית ואז "פתח". עכשיו הארד דיסק אחד מאותם 9 שבמחשב זה גם קרה. המחשב לא מחובר לאינטרנט, ואין וירוסים (זו התקנה חדשה מאתמול). איך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. יש לי VISTA 32 BIT מדי פעם אני בודק process הפעם לא מצאתי תשובה מדוייקת למה ה process הספצפי משוייך האם זה SPYWARE או משהו שקשור במערכת http://img141.imageshack.us/img141/794/csrss.jpg בתודה מראש .

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by asafpizza,

יש לי מדיה סנטר במחשב ותמיד הוא התעדכן אוטומטית ולאחרונה הוא לא מתעדכן גם ידנית אומר שאין חיבור לאינטרנט למרות שהמחשב מחובר לאינטרנט מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by EviLeader,

אני פותח את המחשב.. וקופצות לי הודעות MSDOS שחורות כאלו שכתוב שהמריץ שלהן זה explorer.exe. מאוד מוזר. אחרי שאני סוגר את החלונות המחשב נתקע, רק כשאני ממזער אותן אפשר להשתמש במחשב אבל גם אז, הכול איטי יותר. מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  10. האם למישהו יש ניסיון בהפצת מערכת הפעלה בעזרת Microsoft Deployment Toolkit? בעיה בהתקנת עברית תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. היום הבאנו מחשב חדש הביתה ניסיתי להתקין וינדוס, זה התחיל טוב התחיל לטעון את הקבצים ואז פתאום זה כותב הודעת שגיאה משהו pci.sys address: ועוד הרבה אותיות ומספרים כמו 78bardf 74abtr משהו כזה... זה גם כותב לבדוק אם יש מספיק מקום על הכונן וכל מיני שטויות עכשיו הדיסק הוא BOOTABLE ועובד על מחשבים אחרים בדקתי אותו מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by amit_amit,

שלום קניתי נייד חדש, ויש בו WIN XP ואני צריך למצוא דרך לשתף קבצים בינו ובין נייח אחר. עכשיו חשבתי על מזוודה, אבל אני לא מצליח לגרום לכך שעדכון המזוודה יוסיף קבצים חדשים למזוודה. יש פתרון אחר לשיתוף וסינכרון קצבים בין שני מחשבים?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  13. הבעיה צצה פתאום .. הווינדוס לא מאפשר לי לפתוח קבצים רק תקיות .. תעזרו לי , מזה יכול להיות ואיך לתקן את זה רציתי לפרמט אבל אם יש פתרון אז סתם חבל מי שלא מצליח לקרוא .. הוא רושם לי " אין אפשרות גישה להתקן, לנתיב או לקוץ לצוינו . יתען שאין לך הרשאאו מתאימות לשם גישה לפריט "

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי בעיית USB במחשב שלי: כאשר אני מחבר התקן נייד חדש למחשב (HD נייד, FLASH, מצלמה) - הוא עובד בסדר גמור. אבל לאחר מכן, כאשר אני מנסה לחבר אותו שוב - המחשב לא מזהה אותו יותר, או לעתים (באופן רנדומלי) מזהה כ-UNKNOWN ולא נותן לעבוד איתו. הבעיה לא קיימת עם ההתקנים האלו במחשבים אחרים, הבעייה היא בכל יציאות הUSB, הבעייה לא קיימת עם המקלדת והעכבר האלחוטיים ביצעתי הסרה והתקנה מחודשת של מנהלי ההתקנים ללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה,איתי

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  15. Started by cateye,

שאלתי את זה ב"אינטרנט ורשתות" אבל אף אחד לא יודע אז אני ינסה להתקין אותה, אבל מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות כדי שאם זה יעשה לי איטיות אז אני יוכל לשחזר את המצב הקודם? או איך אפשר לשחזר את המצב ללפני שהשימוש בתוכנה (ככה אני יוכל לנסות ומקסימום אני ישחזר) תודה מראש *עריכה : או האם אני יכול להתקין XP בנוסף לVISTA על אותו המחשב ולהעביר קבצים בינהם?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. יש לי מספר משתמשים על המחשב..רציתי לדעת איך אני חוסם גישה לשאר המשתמשים(חוצממני) את הגישה לכונן מסויים. ז"א- להפוך את הכונן לאישי שלי.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. בס"ד שלום לכם יש אפשרות לבצע גיבוי של הגדרות מערכת ששיניתי במערכת למשל: הגדרות בלוח בקרה, שינוי של שירותי מערכת יש כאלה שביטלתי אם יש אפשרות כזו עד כמה זה כדאי לעשות זאת? כמו כן יש אפשרות לבצע שיחזור להגדרות האלה של וינדוס? תודה רבה תיזכו למצוות !

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש עם מעבד I7 של אינטל ומפרט מתקדם מאוד (8 ג'יגה זיכרון DDR 3), כעת אני מנסה להתקין מספר משחקים וכולם קורסים לי עוד לפני שאני נכנס אליהם, המשחקים המדוברים הם הנסיך הפרסי וריימן 3. מערכת ההפעלה היא וינדוס אקס פי 64 ביט, אין לי מושג מה הבעיה כי רק בהקלקה על הקובץ הפעלה המשחק קורס ולא עושה כלום. האם המשחקים לא מותאמים לעבוד או שמדובר בהתקנה לא טובה של החלונות, אני דאגתי לעדכן את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך אבל גם זה לא עזר. בכל מקרה תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. Started by ac1240,

אני לא מצליח להוריד בUTORRENT כמו שצריך עם ה WIN 7 והתקנתי כבר את ה PATCH ככה שאני לא מבין מה הבעייה לקובץ שבדקתי יש 800SEED 37 LEECH

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by maormark,

פירמטתי את המחשב, והתקנתי את הווינדוס מחדש, כשהתקנתי את הווינדוס , הווינדוס בא לי עם מדיה פלייר 11 מובנה אני רגיל למדיה פלייר 10, לא אוהב את ה11 הזה. נכנסתי להוספה והסרה ואין שם כלום על מדיה פלייר כי הוא בא מובנה, איך אני יכול להסיר את המדיה פלייר 11, אני משתגע מזה כבר... תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. טוב חברה יש לי בעיה ממש רצינית ומשונה כאשר אני לוחץ לחצן ימיני על כונן D שלי במחשב יש ג'יבריש משונה כזה חשבתי לעצמי אולי זה בעיה בשפה אז התקנתי את השפה העברית אבל עדיין הבעיה קיימת. הינה תמונה כדי שתבינו למה אני מתכוון: בהתחלה הבעיה הייתה בשתי הכוננים ורק בהם אחרי שפירמטתי את המחשב והשתמשתי בכונן D ככונן גיבוי וב C בצעתי פירמוט הבעיה נעלמה מכונן C אך נשארה בD

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. כי מצאתי את זאת Windows 7 Little Tweaker 1.1 אבל נראה שהיא עובדת רק עבור WIN7 32BIT וכל השאר שאני מוצא הן תוכניות ל VISTA שגם עובדות עבור WIN7 אבל לא במחיוד בשבילו.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by ellell,

נסיתי לפרמט הדיסק שבמחשב את כונן /:C בפירמוט מלא ונעצר לי על 32% ונתקע ולא זז, אבל בפירמוט מהיר עבר בהצלחה. מה הסיבה לכך ואם יש תיקון לבעיה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. אהלן אנשים, היום התקנתי על מחשב חדש ויסטה אולטימייט- ובהצקנה חילקתי את ההארד דיסק לשתי כוננים וכעת אני רואה רק אחד מהם וחסר לי עוד כונן שבו אמורים להיות עוד 200 ג'יגה...מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. Started by redead,

וכן יש לי כבר את SP1 מותקן.. פשוט ללכת לאתר של מיקורסופט ולהוריד עצמאית?

• 11 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים