עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by neogod,

חבר שלי קנה מחשב חדש amd 3000 939 mb gigabaty nforce 4 hd wd 160gb sata geforce 6600 gt pci e gigabyte עכשיו הוא קנה אותו בלי מערכת הפעלה וכאשר ניסיתי להתקין ווידוס XP אז הצלחתי רק לפרמט את סי ולבצע את העתקת הקבצים הראשונה ואחרי הפעלה מחדש של המחשב הוא לא עולה דרך ההארד דיסק אלא רק דרך הסי די רום והוא מתחיל לבצע את כל התהליך מחדש! אם אני מוציא את הדיסק אז הוא מגיע לשלב שהוא מנסה לעלות דרך הסי די ונתקע!!!! ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות של ההפעלה! ולא עזר ואני חושד שהבעיה היא עם ההארד דיסק , מכיוון שאף פעם לא השתמשתי בדיסק SATA אני לא יודע איך להגדיר אותו!!!! מישהו יודע במה הבעיה? או איך אפשר לפתור זאת!!! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by dabaz,

שלום רב, אני לא מצליח להעלות את הווינדוס במצב רגיל, רק ב SAFE MODE. הוא פשוט נתקע ב: "verifing pool dmi data" ניסיתי להפעיל את ה NERO כדי לגבות דברים, אבל מופיעה לי הודעה שחסר הקובץ win-aspi בווינדוס. עכשיו, רציתי לדעת אם הקובץ עצמו חסר בגלל שאני נמצא ב SAFE MODE או שזו הבעיה שבגללה הווינדוס לא עולה בכלל במצב רגיל. אם תוכלו לעזור לי כמה שמהר, אני ישמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם כרגיל שיש בעיה אני פונה לטובים ביותר אז ככה זה המקרה המוזר ביותר שקרא לי אתמול אמרתי נעשה ניקוי יסודי למחשב פירקתי אותו כרגיל זה לא פעם ראשונה שאני עושה את זה פשוט לפרק את המחשב כדי לנקות אבק , כרגיל הוצאתי את כל הדיסקים הוצאתי את הכרטיס מסך ופשוט ניקיתי את כל החיבורי וכ"ו בקיצור אחרי הנקוי המחשב שלי נקי מתמיד אני בא להפעיל אותו מחדש שמח וטוב לבב ,בהתחלה המסך לא הופעל בכלל! זאת אומרת לא קיבל אוט מהכרטיס מסך, לא נבהלתי אמרתי אולי יש משהו שלא מחובר כמו שצריך פתחתי את המחשב חיזקתי חיבורים בדקתי שהכל במקום , טוב אני מדליק את המחשב, המחשב עולה מנסה להעלות וינדואז מעלה לי את הטעינה של וינדואז ואז הוא מתחיל להריץ לי צ'אק דיסק כרגיל אני מבטל אותו ואופ המסף שום נכבה לא …

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by levio,

יש לי windos vista (פצצה)עכשיו איך אני מתקין את הדרייבר של nvidia והורדתי אותו לגרסא שלי כי יש לי x86 אז בבקשה מה שעוזר nvidia FX יש לי

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

התקנתי וינדוס הפסקתי באמצע ועכשיו מתי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה אומר לי לבחור מערכת הפעלה איך אני מבטל את זה?

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by crabrocket,

ש לי ווינדוס ויסטה בייסיק, ובכל פעם שאני נכנס אליו הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט, והדרך היחידה להיכנס אליו היא בsafe mode שזה לא כל כך עוזר לי. אם למישהו יש פתרון לבעיה אני ממש אשמח לשמוע. *למנהלים מצטער על כל ההודעות בבקשה תמחקו אותם, הייתה לי בעיה במחשב וזה פשוט לא טען את העמוד של פרסום ההודעה, ופתאום הצלחתי לפרסם הודעה ואז גיליתי שזה פרסם כב ר 6הודעות*

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  7. זה קרה ב4 משחקי ילדים שניסיתי להתקין לאחותי ובכולם היתה הבעיה כשניסיתי להפעיל את ההתקנה או שזה קרה בהפעלה אוטומטית. אנא עזרו לי להבין מה הבעיה. כמו כן ניסיתי לשנות ב"תאימות" את מערכת ההפעלה וגם זה לא פעל. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by ski_farm,

יש לי שני מחשבים אשר עובדים ברשת על שני המחשבים מותקן xp serves paek 2 הרשת פועלת וניתן להכנס לדיסק הקשיח וכו' של המחשבים מן המחשבים השניים כאשר אני מפעיל את הremote אני כותב את השם של המחשב השני ברשת (אליו אני רוצה להכנס) ומופיע לי חלון שדורש שם משתמש וסיסמא באף מחשב אין סיסמא ואני לא יודע על איזה שם משתמש מדובר בקיצור צריך עזרה בהפעלת remote desktop בין 2 מחשבים תןדה לכול העוזרים ski_farm

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by Box,

שלום, אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאתי אז אני צריך את עזרתכם... ניסיתי להתקין עם 2 דיסקים שונים של המערכת הפעלה. גם ב64 ביט וגם ב32 אני מקבל את אותה התוצאה. אני מתקין את Windows אחרי פירמוט ההארד דיסק. כאשר הוא מסיים את ההתקנה ועושה לראשונה BOOT מההארד דיסק מופיעה האנימציה של הStarting Windows ומופיע מסך שחור ולא קורה כלום. לאחר ריסטרט אני יכול לבחור איך לעלות את המחשב. כשאני בוחר Start Windows normally אני מקבל את אותה התוצאה. כאשר אני בוחר Safe Mode הוא טוען את הדרייברים וממש לפני שהוא עולה הוא רושם לי שהוא לא יכול לסיים את ההתקנה של מערכת ההפעלה כאשר הוא בסייף מוד. לא עשיתי שינוים בBIOS או בחומרה בזמן האחרון. לפני הפירמוט היה לי ויסטה. שוב, התופעה מתרחשת כאשר א…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by AmitMa,

שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו Win XP. זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הכל היה יפה עד שהפעלתי אותו לאחר זמן מה ואחרי מסך הטעינה של ה Win‏ המסך נהיה שחור וה Win‏ לא עלה. ניסתי שוב כמה פעמים, וכלום. הפעלתי את המחשב במצב בטוח והפעלתי מחדש ושוב אותו דבר. רק אחרי שעשיתי שיחזור מערכת ה Win‏ עלה רגיל. אחרי כמה זמן, שכיבתי את המחשב והדלקתי לאחר כמה שעות, שוב אותו דבר והבעיה חזרה עוד כמה פעמים. פירמוט לא פטר את הבעיה. מישהו יכול לעזור? יש סיכוי שזה בגלל שהוצאתי את השקע? תודה.

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  11. בעקבות הת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245809.0 אני פותח עוד ת'רד. בהמשך למאורעות משם, עכשיו הXP שלי עובד, אבל ה-VISTA לא עולה בכלל נותן שגיאה שהקובץ winload.exe פגום בערך: 0x00000d אני מניח לעצמי שזה אומר לכם בדיוק את מה שזה אומר לי. אבל אולי מישהו כבר נתקל והצליח להציל את הVISTA. בנוסף, יש לי עוד שאלה, לגבי ההרשאות, VISTA נעל לי מלא קבצים ומסמכים שאני לא יכול לגשת אליהם מה-XP, אם תתנו לי דרך יעילה שעוקפת את זה(כולל הסרת הVISTA) אודה לכם מאוד. תודה מראש, לב.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by XDude,

שלום, מה המצב? חבר שלי התקין XP על WIN98 ועכשיו לא מופיע לו תפריט של בחירה של מה לעלות את הXP או את ה98. אפשר לעלות את XP דרך הדוס? , אם כן אז איך? תודה!

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by mironm,

יש לי XP PRO מקורי מחבר וכשאני מנסה להפעיל אותו דרך האינטרנט הוא כותב לי את ההודעה הבאה איפה שתריך להכניס את ה cd key: לפי רישומינו חרגת ממספר הפעמים שבאפשרותך לבצע הפעלה של Windows באמצעות מפתח מוצר זה....... אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by Monte,

אהלן, אתמול פרמטתי את המחשב שלי, וכשרציתי לעשות אקטיבציה למערכת, עם המפתח שברשותי, נתקלתי בשגיאה שאומרת שהמפתח אינו מתאים למוצר, או לסירוגין גם שאינו תקין. בעצם, המפתח שיש לי הוא לWindows 8, שבעצם מקנה לך את היכולת לשדרג גם ל8.1. השאלה שלי היא אם אפשר לעשות את זה רק דרך התקנה קיימת, ואני חייב לפרמט שוב והפעם ל8 ופשוט לעדכן ל8.1, או שאני יכול גם בדרך כלשהי עכשיו? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by liav12,

יש לי בעיה בהפעלת הוינדוס, תמיד שאני מדליק את המחשב מופיע לי באמצע שהוא עולה לוינדוס הודעה ובה רשום שחסר לי הקובץ shlddrv.vxd ואין לי מושג למה הוא עושה לי את זהההה...זה גורם לי לחרא של עבודה בוינדוס. למישהו יש מושג למה זה מופיע??

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by lirany85,

שלום! כשאני מפעיל את ווינדוז מילניום מופיעה לי ההודעה הבאה: "explorer גרם לשגיאה ב- shell32.dll explorer ייסגר כעת. אם אתה ממשיך להיתקל בבעיות, נסה להפעיל מחדש את המחשב". מישהו יודע מה זה אומר?? ואיך מתקנים את זה?? כי הווינדוז בכלל לא עולה אחרי שאני לוחץ על "סגור". הוא פשוט לא עושה כלום... בבקשה תעזרו....

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by SharonSx,

היו לי הרבה בעיות במחשב אבל כאזת בחיים לא... אני מדליק את המחשב הכל טוב ונפלא ואז הוא נשאר במצב DOS ומראה לי את ההודעה הבאה: Invalid boot.ini file booting from C:\Windows עברו כמה שניות וזה נעלם ובמקום זה מופיע לי: Windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>\system32\hall.dll> please re-install a copy of the above file מה אני צריך לעשות...?? מישהו מכיר תתקלה?? תודה שרון,

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by edi17,

חברים!!! אז ככה... הבעיה שלי לא מסובכת כל כך... פשוט אין לי מושג איך אני פותר את הבעיה המעצבנת!!! אתם בטח מכירים שאתם לוחצים כפתור ימני על קובץ, קיצור דרך כדי להיכנס לשם... הבעיה שלי היא שתמיד אבל תמיד היה לי באפשרויות אופציה Open לאחר התקנה מחדש של המחשב - אין Open אלא רק Open With!!! איך אני מסדר את הבעיה הזאת?!!? הצילו...... מקווה שמשהו יוכל לעזור לי!!! בתודה אדי נ.ב צירפתי תמונה לבעיה... הנה אני מנסה להיכנס לתוך כונן c ואין לי אפשרות של Open! אלא רק Open With!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  19. איפה שרשום WINDOWS וזה נכון יש קן כזה שעושה סיבובים כאלה אז הוא עושה לי פשוט הרבה לפחות איזה 10 למה ? איך מתקנים את זה ?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  20. שלום לכם שוב . הפעם ניסיתי להפעיל את הSpeech Recognition והופיעה לי השגיאה הבאה איני יכול לדעת איך לפתור זאת משום שאין מספר תקלה וכשהתקשרתי למיקרוסופט ישראל אז תימני אחד דיבר איתי והוא אמר "חכה רגע על הקו" וניתק את השיחה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by muli90,

יש לנו בבית שני מחשבים....המחשב שלי ועוד אחד...במחשב השני נתקלתי לפני כמה ימים בבעיה מוזרה.. הפעלתי את המחשב והוא פעל רגיל שהוא הגיע וקטע שהוא טוען את ה-windows הוא סיים לטעון אותו וממש לפני הכניסה לwindows הוא הפעיל את עצמו מחשב... וככה שוב שוב... :'( מישהו אולי יודע מה זה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. שלום.. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב שלי ופתאום הופיע לי המסך שהמחשב לא הופעל מחדש כראוי ושואל אותי באיזה מצב להפעילו (SAFE MODE, LAST KNOW CONFIGURATION וכד') ניסיתי כבר את כולם, ובכל אחד מהפעמים הוא עושה ריסטרט. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הבטריה.. ולא עזר. זקוק להצעות.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by Bose,

מאז שפירמטתי את המחשב יש לי התרעה של 30 יום להפעלה כמו שרובכם יודעים, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו על אף שניסיתי עשרות פעמים. יש לי XP PRO SP1 מקורי עם עדכון ל-SP2 ומה שיש בפרינט סקרין זה תמיד התוצאה הסופית אחרי המון ניסיונות כושלים. יש לי התרעה של 3 ימים, מה יקרה עם הווינדוס לא יפעל עד אז? והאם יש דרך אחרת להפעיל את ה-WINDOWS? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by X-BLADE,

שלום. יש לי ווינדוס XP פרופשיונל. יום בהיר אחד הוא הפסיק לעלות ובמקום זאת הוא מודיע לי שיש לי קובץ פגום ושעליי להכניס את הדיסק של הווינדוס ומשםלהכנס לREPAIR ולתקן את הקובץ. הקובץ הוא: system32/DRIVERS/pci.sys עכשיו כשאני מכניס את הדיסק ונכנס לREPAIR אני מקבל חלון דוס שחור שאין לי מושג מה לכתוב בו על מנת לתקן את הקובץ. (כשאני כותב פשוט את שם ומיקום הקובץ אני מקבל הודעה שזו פקודה לא חוקית). כיצד מתקנים אותו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by kong,

שאני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך שחור וכתוב a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart התקנתי איזה משחק ישן והוא שינה את הקובץ הפעלה של המערכת. boot.ini מה אני יכול לעשות בכדי להגיע למערכת בלי פירמוט??? משהו דרך הביוס??לתת כאילו הוראה שהוא לא יקרא לכונן a ??? משהו כזה? :nixweiss:

• 12 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.