עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by LIOR42,

האם ישנה אפשרות של חלוקה למחיצות לפני ההתקנה ב-WINDOWS XP

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tempw,

יש לי בעיה במחשב עם תוכנת האקספלורר והפיירפוקס במחשב (windows xp sp2) החל מהבוקר, בטעות הותקנה תוכנית בשם surf robot אך הסרתי אותה עם התקנה/ הסרה. סריקה עם ad awere ותוכנת HijackThis , לא העלו דבר. המפליא הוא שתוכנות כמו אימיול ו ICQ עובדות ללא כל הפרעה. מ אני יכול לעשות כדי לגרום לאקספלורר והפיירפוקס לשוב ולעבוד?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מתכוון לרכוש בתחילת שבוע הבא מחשב חדש, רציתי לדעת איזה גרסא של מערכת ההפעלה החדשה כדאי לי להתקין, 64/32 ביט ומה ההשלכות של כל בחירה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, יש לי טאבלט עם וינדוס 8 (אריחים). כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנה הוא רושם לי שלאפליקציה זו אין אפשרות לפעול במחשב זה ושכדי למצוא אפליקציות עבור מחשב זה פתח את חנות וינדוס. איך אפשר לעקוף את הבעייה הזו? תודה מראש מאיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. פתאום אני רואה רק סמלים ואין שמות וזה משגעע בקשה תעזרו ליי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MooMoo,

טוב.. קיבלתי מחשב חדש לגמרי ( P-233, 32 MB RAM, 6GB H.D.D) ועשיתי לו מודינג מוזר.. בקרוב בגלרייה. אבל הייתי חייב להתקין עליו וינדוס 98 בגלל המערכת החלשה.. טוב התקנתי והכל עובד.. עכשיו האינטרנט GATEWAY שלי הוא עובד על וינדוס XP אז לקחתי את הדיסק של XP והתקנתי ב98 גם את ה REMOTE DESKTOP CONNECTION ואת NETWORK SETUP WIZARD, טוב האינטרנט עובד ואני יכול להתחבר למחשבים אחרים ברשת בREMOTE DESKTOP אבל אני לא מצליח להתחבר אליו... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות.. כי חיפשתי אבל ???... בתודה מוומווו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

שלום רב התקנתי ווינדווס אקס פי בהתקנה עשיתי את כל ההגדרות הרגילות של השפה ובווינדווס עצמו אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ולהיפך בעזרת ALT + SHIFT רק בעזרת ה LANG BAR אני מצליח לעבור שפה אין פשוט ה ALT SHIFT מנוטרל מודה לכם על העזרה בתודה עידן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by wooper,

היי אני מנסה להתחבר למחשב מרוחק השאלה למה זה דורש credentials בשביל להתחבר? אין לי סיסמא במחשב וגם למחשב מרחוק אין

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכם, בוינדוס 8 כאשר המסך נכבה במחשב הנייד אני נאלץ להזין סיסמה כאשר אני מעיר אותו אני מעוניין לבטל את האפשרות הזאת, האם זה אפשרי? המחשב לא נכנס לשינה ולא להיברנציה, אלא רק המסך כבה, ואני רוצה שבהזזת העכבר המסך ידלק ישירות לאיפה שהייתי. יש אפשרות של ביטול סיסמה בהערת המחשב אבל כאשר מבטלים הקלדת סיסמה בהערת המחשב אז אין מסך סיסמה גם כאשר המחשב חוזר משנת החורף אבל דווקא בחזרה משינה או משנת חורף אני כן מעונין בסיסמה אז האפשרות הזאת לא מתאימה לי. האם הדבר אפשרי? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. יש לי Windows XP Professional באנגלית, וגם Windows 98 על אותו כונן. כשאני מפעיל את המחשב יש לי תפריט בו אני בוחר את מערכת ההפעלה אותה ברצוני להריץ. היום הבאתי הביתה דיסק-קשיח של חבר, וניסיתי להתקין לו Windows XP Professional בעברית. ההתקנה עברה בהצלחה, אבל גם אחרי שניתקתי את הדיסק-הקשיח שלו עדין נשארה לי אפשרות בתפריט להריץ את ה XP בעברית, למרות שכשאני בוחר אפשרות זו אני מקבל הודעת שגיאה שהכונן-הקשיח עליו המערכת מותקנת אינו זמין. זהו הרקע. השאלה שלי היא כזאת: איך אני מוריד מהתפריט את האפשרות להרית את ה XP העברי? ועוד שאלה: איך אני יכול בכלל למחוק את Windows 98? כמו שהבנתם, אני רוצה רק את Windows XP Preofessional באנגלית... אשמח לקבל עצה. תודה מראש, Nitro.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

שלום היום כשהעלתי את המחשב, הופיעה הודעה של הנורטון אנטי וירוס2002 שיש לי וירוס בקובץ הזה. ריסטטתי את המחשב וזה לא עלה. דיברתי עם חבר של אבא שלי שגם לו יש WIN2000, הוא חיפש את הקובץ ובא לשלוח לי. כשהוא בחר את הקובץ בתפריט החיפוש, הופיע בדיוק אותה הודעה אצלו, וגם לו יש את אותו אנטי וירוס. אני מעוניין לדעת אם זה בעיה ספציפית שלנו, או שזה משהו שמייקרוסופט שתלו. אז בבקשה, כל מי שיש לו XP\2000, תעשו ככה: start->search->for files and folders->kernel.sys אם יש לכם אנטי וירוס, תבחרו את הקובץ. אם מופיעה לכם הודעת הוירוס שאומרת שזה BACKDOOR.TROJAN או וירוס\טרוייאני אחר, וזה לא יכול להימחק, תודיעו פה. הקובץ נמצא בתיקייה C:\winnt\system32\drivers תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Or4more,

שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש וחזק, והתקנתי עליו windows 7 64bit. משבוע שעבר התחילה בעיה שהמחשב נתקע וכל התוכנות (כולל הווינדוס) "לא מגיבות", ועל מנת לפתור את הבעיה יש לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה הבעיה הייתה ממש נוראית וקרתה ממש דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב, ושחזור מערכת פתר את הבעיה עד למחרת. עכשיו התדירות של הבעיה פחות נוראית, אבל זה עדיין קורה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ayb,

ערב טוב. ביצעתי שידרוג לWIN XP מ WIN98 וWIN XPלא מזהה את המודם ולא מסוגל לבצע התקשרות. כמו"כ שמתי לב ששאר התקני החומרה אינם מזוהים ב-XP, כאשר כל אותם התקנים עדיין מזוהים ופעילים ב-98. (אגב, האם שידרוג ה-XP לא אמור להסיר את 98 באופן אוטומטי?) המחשב הינו פנטיום 1.7 והמודם הוא מודם רגיל. אשמח ליהנות מעזרתכם האדיבה. AYB

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שמתי לי סיסמא לווינדווס כמה ימים לפני שטסתי לחו"ל ושחזרתי גיליתי ששכחתי אותה איך אני יכול לאפס או לשחזר אותה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני משתמש ב XP 64 ה page file שלי נמצא במחיצה אחרת (לא ב C),שאני מנסה לבטל את automaticaly restart הוא נותן לי הודעה שאם יש לי ב C קובץ PF שהוא נמוך מ0 אז הוא לא יכול לרשום את קבצי ה dump. האם אני חייב לשים את ה PF ב C?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

קניתי עכשיו WD 250G JD ורציתי לשנות את מצב החלוקה של הכוננים אצלי (בלי לפרמט, אני מחליף לוח כנראה - אז אני יפרמט). זה הולך ככה 20G כונן C (WINDOWS) 30G כונן D ו60+G כונן E אני רוצה לחבר את כונן D ו E ושהוא יקרא כונן E ומה שקניתי יהיה כונן D אפשרי בלי לפרמט? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לאחותי יש מחשב נייד עם XP חוקי. אין את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה, אבל הסיריאל רשום על מדבקה בחלק התחתון של המחשב. השאלה שלי היא, אם מותר לי להשתמש באותו הסיריאל גם למחשב הנייח, או שהוא יחסם במקרה ואעשה את זה? וזה משנה אם במחשב הנייד שלה התקנתי מחדש את ה-XP כבר פעמיים או שלוש? זה נחשב לשימוש במחשב אחר הכוונה כל פעם מחדש?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Electric Boom,

קיבלתי לא מזמן, שרת. ניסיתי להתקין עליו win2k ,הכל הלך יופי, עכשיו הוא בא לשלב של ההתקנה "עצמה"(כניסה לGUI,אתם בטח מבינים...),ופשוט לא קורה שום דבר. מה לעשות,לחכות?התקנה מחדש?לוותר על win2k ולעבור למערכת אחרת,ואם כן יש המלצות? אם כבר פוסט אחרי הרבה זמן,רציתי להגיד שאני נורא נורא אהבתי את כל המראה החדש, זה נתן פוש רציני לאתר הזה אחרי תקופה לא קצרה של "יובש". KEEP IT UP

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by josephu,

אני מחפש סרבר בארץ שמעדכן את הזמן לפי שעון קיץ לסינכרון של ווינדוס. לפי מיקרוסופט זה אמור להיות פרוטוקול SNTP. אופ טופיק - מה הדרך הכי קלה להגיע לדוס (דוס אמיתי - לא command prompt) באקס פי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היום כשניסיתי להדליק את המחשב, הוא סירב לעלות. הוא הגיע למסך של הXP (מערכת ההפעלה היחידית שלי, יש לציין) שמודיע שיש צורך לסרוק את דיסק E: (דיסק שמשמש להתקנת תוכנות ולאגירת רוב במידע שלי) בScanDisk. לאחר הסריקה, כל פעם, ללא יוצא מן הכלל, המחשב התחיל לעלות, ואז איתחל את עצמו והודיע שהייתה בעיה בעליית המחשב, והציע לי לעלות במצב בטוח, מצב רגיל, Last Known Good Configuration, וכו'. בחרתי כמובן בקונפיגורציה הטובה האחרונה, אך ללא הואיל. לאחר כמה וכמה נסיונות, נכנסתי למצב בטוח, והרצתי System Restore. קפצתי חזרה לשלשום, והעלתי לשמחתי את המחשב, בהצלחה. לפחות, למשך כמה דקות... אחרי כמה דקות, המחשב שוב אתחל, ומאז כל ניסיון עלה באיתחול תוך פחות מדקה מעליית המערכת. פניתי לאתר של חברת מ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לאחותי יש לה מדבקה רישיון מקורי, ומותקן חלונות 10 פרו,שפה עברית. יש לה מחשב נייח בבית. עכשיו לא נידלק מחשב. הבעיה מקור זה הלוח אם ASUS H310M-A R2.0 לא נידלק. ולא תקין. בלוח אם יש לה אחריות. החליפו לה לוח אם חדש אותו דבר דגם. היא הדליקה מחשב ועלה חלונות 10. והכל עובד פיקס. אבל הרישיון לא נותן לי לעבור רישום של חלונות 10. בגלל שהחליפו לה לוח אם חדש אותו דגם. ולא מופיע לי לעשות רישום טלפון רישיון. אני רוצה לעשות טלפון רישום רישיון חלונות 10. בדקתי בחיפוש גוגל ומצאתי פקודה slui.exe נסיתי בדוס פקודה CMD ולחצתי "הפעל כמנהל"..ורשמתי פקודה "slui.exe 4"..ושום דבר לא ניפתח חלון רישום טלפון. וגם נסיתי בחלונות 10 ורשמתי פקודה slui 4. ושום דבר לא ניפתח…

23. Started by asmy999,

ביצעתי סימנתי טקסט להעתקה מאתר בעברית, הדבקתי על מסמך WORD ,סדר המילים והאותיות התהפך בהדבקה .(רואים את כל האותיות, פשוט הסידור שלהן התהפך) כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש, אסף

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by avivlevy,

אוקי יש לי שני מחיצות D-20G C-130G עכשיו מותקן על C WINDOWS ועכשיו התקנתי גם על D.... אני רוצה למחוק את הWIN שבC אבל שכל הקבצים שבו ישמרו.... איך אני עושה את זה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב! לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של DELL ובו הותקנה מערכת הפעלה של ויסטה. בנוסף קיבלתי מחיצה לשחזור מערכת ההפעלה. כלומר, ברגע שאני רוצה לשחזר את המצב הראשוני אני עושה מספר פעולות פשוטות והמצב חוזר לקדמותו, כאשר כל הדרייבים למיניהם כבר מותקנים. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי (מחשב נייח) ובו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 מקורית וקיבלתי גם את הדיסק עצמו. אני מעוניין לבנות מחיצה עם הגיבוי של המחשב כך שאוכל לשחזר את המצב הראשוני כל פעם מחדש כמו במחשב הנייד. איך עושים את זה? מקווה שהבנתם ושתוכלו לעזור. הפנייה למדריך קיים (בעברית/אנגלית) יעזור בהחלט. תודה מראש, יגאל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים