עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avihy.a,

התקנתי לא מזמן את ה- 7 בגרסאת 64 BIT והיא עובדת כמו חלום, למעט בעיה אחת: משום מה, ה- WINRAR תוקע לי את המחשב! וכשהוא לא תוקע לי את המחשב, הוא עובד פי 10 יותר לאט ממה שהוא היה עובד כשהייתי עם XP ב- 32 ביט. כמובן שהורדתי את הגרסא הכי מעודכנת של WINRAR וב- 64 ביט. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה המפרט שלי: Core i7 6 גיגה זיכרון DDR3 לוח אם גיגה בייט EX58

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הי. אני רוצה להשתלט על מחשב win px ממחשב win 7. העניין הוא שאני רוצה שגם המשתמש השני יוכל לראות מה אני עושה. אפשרי? אם כן איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roadrunner,

אני מקבל הודעות מתוכנות שונות שה-WRITE CACHE לא פועל וההרד דיסק ממש איטי :'( H.D IBM 45 MB ABIT KT7 כל הדרייברים מעודכנים יש למישהו פיתרון לבעיה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום חברים, קניתי לפני כמה ימים אולטרא בוק של אסוס, דגם asus ux32-r3008h יש בו 500GB HDD ו - 24GB SSD פרמטתי וניסיתי להתקין את ווינדוס 8 על הSSD אך עלתה שגיאה ולאחר כמה ניסיונות התייאשתי והתקנתי על הכונן הרגיל. רציתי לשאול אם את מערכת ההפעלה אמורים באמת להתקין על כונן הSSD וזה פשוט לא עבד לי או על הכונן הרגיל ולהוסיף דרייברים/תוספים/ משהו שאמור לגרום למערכת ההפעלה לעבוד איכשהו בעזרת הSSD בצורה מהירה יותר. ??? כל עצה, הארה והערה תתקבל בברכה. גלית

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני חושב שמשהו נכנס במחשב שלי במנוחה - המעבד עובד על 50% - הוא מתחמם קצת (37 מעלות במקום 27 ) מקרטע מאוד בדקתי עם נורטון\ADAWERE - וכלום ומשום מה - הFIREWALL לא מוכן לעבוד פתרונות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב! לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של DELL ובו הותקנה מערכת הפעלה של ויסטה. בנוסף קיבלתי מחיצה לשחזור מערכת ההפעלה. כלומר, ברגע שאני רוצה לשחזר את המצב הראשוני אני עושה מספר פעולות פשוטות והמצב חוזר לקדמותו, כאשר כל הדרייבים למיניהם כבר מותקנים. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי (מחשב נייח) ובו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 מקורית וקיבלתי גם את הדיסק עצמו. אני מעוניין לבנות מחיצה עם הגיבוי של המחשב כך שאוכל לשחזר את המצב הראשוני כל פעם מחדש כמו במחשב הנייד. איך עושים את זה? מקווה שהבנתם ושתוכלו לעזור. הפנייה למדריך קיים (בעברית/אנגלית) יעזור בהחלט. תודה מראש, יגאל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Woltrex,

ה CPU שלי כל כמה דקות קופץ ל 100% ואחרי כמה שניות זה ניפסק ואז שוב קופץ.... רק התמול פירמטתי ומאז זה התחיל אני לא יודע מה לעשות עשיתי חיפוש בפורום אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה התהיך שקופץ ל 100% הוא "תהליך לא פעיל של המערכת" של SYSTEM תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tatush3,

בעיה אם explorer.exe שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום בדקתי אם SPYWARE DOCTOR וזה לא עזר כלום עשיתי sfc /scannow ולא עזר כלום יש לי WINDOWS XP PRO מעבד Q-8300 זכרון 3GB בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The Terminator,

עשיתי פורמט למחשב שלי... התקנתי חלונות אקס פי, ופתאום לחיץ ה-START מטושטש קצת, בעיקרון הוא אמור להיות חלק. זה לא רק לחיץ הסטרט, זה עוד כל מני דברים אחרים. מה שמפריע לי פה זה לא שהלחיץ הוא מטושטש, אלא שיש איזו יכולת ירודה של כרטיס המסך שלי שהוא GF2 GTS. יש לכם מושג איך מתקנים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. (המקרה התרחש פעמיים, זה מספר הפעמים שכיביתי אותו) כמו שכתבתי בכותרת, כיבוי מלא לא מעלה פוסט, אם הוא כן מראה פוסוט (מה שמצריח הרבה ניסיונות) ברגע שהוא מגיע לחיפוש הכוננים זה אורך הרבה זמן ובסוף הוא מציג שאין כוננים מחוברים. אחרי זה הוא ניגש להעלאת מערכת הפעלה, לוקח לו זמן לחפש כונן ל-BOOT ובסוף הוא כותב שהפעולה נכשלה ושצריך להכניס דיסק לביצוע BOOT, עכשיו זה החלק שגרם לי לחשוב שזאת בעיה תוכנתית. הכנסתי את הדיסק של ה-WIN8, ביצעתי תיקון לדברים שמונעים את הפעלת WIN והבעיה נפתרה והוא עולה (הכל מזוהה בלי בעיה)... אבל זה חזר עוד פעם אחרי זה וגם אז אותו הדבר והבעיה נפתרה באותה הדרך. חשוב לציין שאין את הבעיה הזאת בזמן כיבוי והדלקה (לא רק כיבוי). אם למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מנסיבות שלא צריך לפרט נעלם לי קובץ בשם control.exe במערכת... הקובץ אמור להמצא בתקיית הSYSTEM32 שבתקיית המערכת (בדרך כלל: C:\Windows\System32). אני אשמח אם מישהו פה בפורום ישלח לי את אותו הקובץ המדובר בכל דרך כלשהי... לאחר שהקובץ ישלח אלי אני אשמח אם ינעלו את הדיון כלא היה תודה מראש, רגמן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kurt80,

מה ההבדלים בין שתי הגרסאות ומה מומלץ למשתמש ממוצע כמוני? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

יש לה קובץ exe?אני רוצה לנסות לפתוח אותה שישתמש ביותר מ 3gb ram

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

הידעתם? כמות הזמן שניתן לחסוך עם קיצורי מקלדת בסביבת העבודה עשויה להגיע לעד כחצי ממנה. בואו להכיר את הטריקים הקטנים שיעשו את החיים שלכם לקלים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/תנו-לאצבעות-ללכת-במקומכם-המדריך-המלא-ל/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by LRa,

שלום, האם יש אפשרות להגדיר לווינדוס שהמשתמש הוא admin? ניסיתי לעשות זאת דרך ה-UAC כמו בווינדוס 7, אבל זה לא עוזר. תוכנות עדיין לא מופעלות כאדמין. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי לכולם כן, גם עכשיו, אם יש ברשותכם מפתח חוקי של חלונות 7 ולא נעשה בו שימוש, קרי, חלונות לא מותקן בשום מחשב אחר או לא נעשתה אקטיבציה במערכת אחרת, אזי, אפשר להשתמש במפתח המוצר לאקטיבציה של חלונות 10 או חלונות 11 בהתאם לסוג המוצר ( HOME או PRO ) של חלונות 7.

17. Started by arik100,

שלום, כל איזה חצי שנה אני מפרמט את המחשב - כונן C וכרגע נגמרו לי התקליטורי DVD הקטע הוא כזה אני מתלבט מה לעשות לקנות דיסקים DVD חדשים? או לקנות כבר DOK ולפרמט תמיד דרכו? למה DVD? כי זה יותר פשוט. למה USB? כי זה לא דורש צריבה כל פעם , וגם אני מרוויח DOK , וגם במחשב החדש אני לא מתכנן לשם כונן. השאלה היא כמה פשוט זה יהיה לפרמט דרך USB והאם כל מחשב תומך בזה (של השנתיים-שלוש האחרונות ויותר חדשים).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lamborghini,

מה זה אומר ה sp1 .. ? כי אני רואה שיש גרסא רגילה ויש את ה sp1..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LIOR42,

האם ישנה אפשרות של חלוקה למחיצות לפני ההתקנה ב-WINDOWS XP

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אני משתמש ב-Windows XP Professional with SP3 (Heb) וכל פעם כשאני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אני מקבל את ה-ERROR הבא: The cabinet file "Disk1.cab" required for this installation is curropt and can't be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM or a problem with this package." בכל התקנה המערכת לא מצליחה לפתוח קובץ CAB שונה. חיפשתי קצת בגוגל אך לא מצאתי תשובה חד משמעית לפתרון הבעייה, ניסיתי מס' דברים (כגון, "לרשום" את ה-MSIEXEC ו-CabinetView) אך ללא הצלחה. אשמח באם תוכלו לעזור בפתרון התקלה. *רק אציין שיש ברשותי עותק חוקי של Windows XP Pro. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AlcHEMisT,

שלום לכוווווולם! שאלתי היא כדלקמן: יש ברשותי win xp home בעברית ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין גירסת hebrew enable כמו ב win98 , פשוט אני רגיל לאנגלית ועברית ומחשב לא מסתדרים לי ביחד. אם כן, איך? אשמח לקבל תשובה.... חג שמח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by patrik,

אני משתמש בווינדוס XP MCE (בגלל העיצוב) והשעון במשך היום מחזיר שעה אחת אחורה , זה קורה לי אפילו בווינדוס XP PRO. בעייה מוכרת? יש פתרון? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמו האפשרות שהייתה ב ME ו98.... משום מה נראה לי שיש לי בעייה בזיכרון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sos,

שאלה שחבר שלי שואל... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ויש לי בעיה,כשאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לווינדוס,הכוונה לדסקטופ,אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט,וזה ממשיך שוב פעם ושוב פעם...בלי הפסקה. נכנסתי לביוס,והכל שם תקין,(דרך אגב,כשאני בביוס,המחשב נשאר דלוק ולא עושה ריסטרט). אני חושב שאולי זאת תוכנה שגורמת לכך,מה אתם אומרים,מה לעשות? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.