Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי התקין כונן קשיח חדש במחשב. המחשב כרגע מריץ WIN98, והכונן לא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה. בדקתי את המחשב ומצאתי שהוא התקין הכל נכון, ואין שום בעיה חומרתית, כולל BIOS. אם מישהו יוכל לעזור ולהושיט יד כאן, זה יהיה נהדר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת בעיה שצצה לי כל זמן קצר, וחיפשתי בפורומים השונים ובתמיכה של מיקרוסופט ואין הסבר מדויק כיצד אפשר לתקן. אינני יודעת מה קרה שזה התחיל, זה קרה אחרי שהוצאתי את כל החוטים מהמחשב לשם ניקיון חדרי, ושנדלק המחשב התחילה הבעיה הזאת. אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה זה התוכנית הזאת ואיך אפשר להיפטר ממנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת נתקעת ב 3 מתוך 3 ב 75% ומתחילה ב RESET שוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב שלי... התקנתי חלונות אקס פי, ופתאום לחיץ ה-START מטושטש קצת, בעיקרון הוא אמור להיות חלק. זה לא רק לחיץ הסטרט, זה עוד כל מני דברים אחרים. מה שמפריע לי פה זה לא שהלחיץ הוא מטושטש, אלא שיש איזו יכולת ירודה של כרטיס המסך שלי שהוא GF2 GTS. יש לכם מושג איך מתקנים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i must know it!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשהו יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יכול לראות ג'אווה בXP. כשאני מנסה להוריד את התמיכה אני מגיעה להודעה באתר של מיקרוסופט שאי אפשר להוריד את החבילה הזאת וצריך להוריד את ה-SP1 שכולל את זה. אז ניסיתי להוריד את הSP1 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שיש לי registraition number לא חוקי.. הטכנאי התקין לי את המערכת, ולא הייתי פה כשהוא התקין.. מישהו יודע איך אני בכל זאת יכול להתקי את התמיכה בג'אווה לאקספלורר בלי לפרמט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוירוס של התולעת שתקפה את כל ישראל וגורמת לריסטרטים ובעיות בווינדוס... אני רוצה לדעת משהו... אם אני מתכנן לעשות פורמט סתם ככה, וצרבתי את הקובץ שמתקן את הווינדוס ומגן עליו מפני הוירוס אז אם אני מתקין אותו אחרי הפורמט אז המחשב מוגן?? כלומר אין גרסאות כל פעם לעידכון של הוירוס?? אני לא צריך להוריד את הקובץ מחדש?? זה מספיק להתקין אותו שוב מהדיסק??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אתמול התקנתי את ה-Windows 7 Ultimate 64 BIT, הכל היה טוב ויפה אבל היו לי כמה בעיות ממש מוזרות שהשתגעתי מהן. 1. הסאונד של שירים היה נמוך יותר ממה שאני שומע בדרך כלל באוזניות (ושיחקתי בכל ההגדרות של הווליום כלפי מעלה, התקנתי את הכרטיס קול והכל וזה עדיין ממש חלש יחסית לשמע באוזניות ב-XP). 2. הכרטיס מסך - יש לי אפשרות לחבר את הממיר של Yes למחשב - ככה אני כרגע ותמיד הייתי עם ה-XP (כן חזרתי ל-XP בכונן קשיח השני) - בקיצור אז דרך התוכנה WinDVR הייתי רואה והייתי מקליט תוכניות. ב-Windows 7 התקנתי את התוכנה ולא הצלחתי לראות כי זה בעצם לא זיהה חומרה, הכרטיס מסך הותקן מחדש כמובן דרך הדרייבר שהיה באתר של הכרטיס מסך שמתאים ל-Windows 7 64 BIT, אבל עדיין גם בתוכנה WinDVR הוא רשם שהו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני יודע שאולי הכותרת שלי לא כל כך מובנה אבל אני ינסה להרחיב פה על הבעיה שיש לי . קניתי כונן קשיח חדש וההיתי צריך להתקין ווינדווס XP מחדש עליו עכשיו יש לי עותק מקורי של ווינדווס XP הום אודישן בעיברית ... התקנתי אותו והכל עבר כרגיל וסבבה . אבל כאשר התקנתי את חיבור האינטרנט והתחברתי לאינטרנט , אחרי זמן מאוד קצר התצוגה הופכת לתצוגה הישנה הקלאסית מהגירסאות הישנות יותר של הווינדווס והוא מנתק לי את החיבור ואני לא יכול להתחבר עוד עד שאני לא עושה ריסטרט . ניסיתי להתקין עוד כמה וכמה פעמים את הווינדווס מחדש אבל כלום לא עובד הבעיה פשוט חוזרת על עצמה ! אני ממש מיואש פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה ... יש פתרונות לבעיה המוזרה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שויסטה משתמשת בכל הזכרון שלי (יש לי 2 ג'יגה). לדוגמה ב-Task Manager רשום כרגע שרק 4 מגה פנויים. הרבה פעמים זה אף מגיע למצב שרשום שם 0. למה זה קורה ומה ניתן לעשות? לא יודעת אם זה קשור אבל בזמן האחרון הגלישה שלי באינטרנט ממש איטית ואמרו לי בתמיכה של בזב"ל שאם המחשב שלי גם איטי (והוא די איטי) אז זה בעיה של המחשב/ויסטה. מדובר בויסטה ULTIMATE חוקית עם SP1. המפרט שלי: Nforce 4 ASUS A8N-SLI AMD 64 Dual Core +3800 2gb DDR 400Mhz PC3200 Sapphire ATI X800XL 256mb האם כדאי לי לחזור ל-XP? למרות שלא בא לי תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור/לייעץ.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי WIN 7 X64 ויש לי שאלה קצת אידיוטית אבל בכל זאת כבר יומיים שאני מנסה לשנות הגדרות כדי שהוינדוס לא יכבה את עצמו לאחר כחצי שעה +- שאני לא משתמש במחשב וזה כדי שהאימיול לא יכבה מה שקורה כרגע. איך אני עושה זאת???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה CPU שלי כל כמה דקות קופץ ל 100% ואחרי כמה שניות זה ניפסק ואז שוב קופץ.... רק התמול פירמטתי ומאז זה התחיל אני לא יודע מה לעשות עשיתי חיפוש בפורום אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה התהיך שקופץ ל 100% הוא "תהליך לא פעיל של המערכת" של SYSTEM תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה בזמן הקרוב מחשב שהרכיבו לי פה בפורום ב10K אז וויסטה זאת לא בעיה. אבל כולם אומרים שהXP מהיר יותר והטכנאי אומר שבאפילו 20 אחוז יותר מהיר. אז כמו שהבנתם אני רוצה המלצה למערכת הפעלה (שתריץ משחקים כבדים בשקט) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שני דברים: 1. איך אפשרק להעיף את סל המחזור משולחן העבודה? 2. יש את הדבר הזה ב-7 שכל תיקייה שאני פותח או כל חלון מופיע לי בשורת מצב למטה בצורה מצומצמת. נגיד פתחתי שני חלונות אקספלורר הם יופיעו לי באותו מקום, סגרתי את שניהם אז הריבוע של ה-E ייעלם. יודעים למה אני מתכוון? יופי. השאלה כזו: המסנג'ר (windows live\msn) לא יוצא משם גם אחרי שאני לוחץ על האיקס. הדרך היחידה שהצלחתי להעיף אותו זה רק אם סגרתי לגמרי את התוכנה (עם יאהו שהוא כמוהו גם יורד למטה באותה צורה בדיוק אין לי את הבעיה הזו). טיינקס.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא רוצה להזמין תכנאי שיפרמט לי... אם יש לי תדיסק של הווינדוס איך אני עושה לבד? יש לי בכונן C תווינדוס והכל בD אני ישאיר את D רגיל איך אני עושה? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בחנות מחשבים רקע של מחשב שהוא בעצם עשבים כאלה והם זזים קיצור אחד הדברים היפים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחיפוש בפורום מצאתי את המדריך הבא: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html רק מה שקצת "מדאיג" שהקישורים שם להורדת ISO לגרסאות השונות של Win7 לא נמצא על השרתים של מיקרוסופט או לפחות הדומיין מראה שכך. איך אפשר לדעת שמדובר בגרסאות אוטניטיות נטולות ג'אנק וספיי? אשמח לקישור רשמי מהאתר של מיקרוסופט ואז אהיה רגוע. תודה וחג שמח.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן התיקיה windows\installer עברה כל גבול והיא לוקחת כמעט את כל C. ברשותי WinXP Home, מה ניתן לעשות \ לכווץ את הדבר הענקי הזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. איך אני יכול לבטל ב xp את החלון המעצבן שקופץ כשאני מכניס סי די? 2. יכול להיות שאני ימטרך לפרמט אז: p.3 450 250 mb sdram 40 gb win xp או win 2000???????????????????????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סרבר 2003 ואליו מחוברים עוד 20 תחנות ,התחנות בעלות מערכת הפעלה 98, כשהתחנה עולה ועושה logon לרשת אז רץ script של מיפוי מדפסות ומיפוי כוננים, רציתי לדעת מדוע כש-users עושים logon ל-TERMINAL SERVER ה-script רץ שוב והוא רושם הודעת שגיעה "1314" ומבקש שוב user name &password , וה-users מכניסים סיסמה נכונה והכל כמו שצריך, אז אני לא מבין מדוע זה קורה, ממה נובעת הבעיה. בבקשה עזרה דחוף. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, כבר די הרבה זמן אני נתקל לפעמים בהודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל יישומים מסוימים (ולא כל כך חשובים האמת), והתעלמתי ממנה, עד שלפני כחצי שעה הורדתי את העדכונים למנהל ההתקן של VIA ניסיתי להתקין אותו ווהודעה המחורבנת צצה שוב, ואין לי מושג איך אפשר לפתור אותה. היא מגיע בחלון של :"NTVDM KERNEL:missing 16-bit system module" ובגוף ההודעה רשום:"please reinstall the following module to your system32 directory:user.exe" טוב, אז יצאתי וחיפשתי אחרי ה USER.EXE בספריית הסיסטם32 לא שמעו עליו בכלל, ובדיסק של XP אין שום זכר לחרא הקטן, מה לדעתכם אני צריך לעשות (חברה הימנעו מהמילה פירמוט, את זה תמיד אפשר לעשות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-