Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
אני צריך ליצור מסמך המתאר את שמות התיקיות בתיקיה מסוימת. (מדובר בתיקיית מוסיקה. מחולקת באופן של תיקיה לכל אמן, ובתוכן תיקיה לכל אלבום). אני צריך קובץ טקסט המציג את שמות כל האלבומים לפי אמנים. (כ-250 דיסקים שהעברת למחשב ועכשיו אני מעוניין למכור ליד שניה). איך עושים את זה? (ניסיתי לעשות DIR דרך ה-CMD כדי להעתיק משם, אבל העברית יוצאת מחורבשת) אגב - את ה-RIP עשיתי דרך ה-Windows Media Player ככה שזה נמצא גם שם ב-Library. גם אותה לא מצאתי איך אפשר ליצא למסמך טקסט. אשמח מאד לסיוע. תודה רבה, ערן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 1 200 מגה הרץ 32 זיכרון פנימי, לאחרונה התקנתי לו מערכת הפעלה win 98 אך נתקלתי בבעיה-כאשר אני מפעיל את המחשב הוינדוס עולה ולאחר מספר דקות עבודה 3 לכל היותר המחשב פשוט נתקע ללא אפשרות להגיב מצידי, חוץ מלבצע ריסטרט כמובן, האם הבעייה קשורה למערכת ההפעלה? והאם התקנת לינוקס תפתור את הבעייה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי קנו אתמול את המחשב מותג של lenovo הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..1537.&list=1&sort=3&glist=1&uin=30003&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הבנתי שמחשבי מותג לא מביאים לך קוד ל-windows, ואני רוצה להתקין להם ssd על המחשב, ולהתקין שם windows 10 מחדש. השאלה אם זה אפשרי, כי לפי מה שהבנתי הם מגבילים את ה-windows לדיסק הקשיח שאיתו הגיע המחשב.. מישהו מכיר את זה? תודה! גיא
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
i must know it!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שם הקובץ W98UNDO.DAT בווינדוס XP הקובץ מוסתר...ולכן אני בטוח שלא אני יצרתי אותו... מה אתם מציעים למחוק או לא??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי WIN7 חדש על מחשב שלי לאחר שהיה נמאס לי מהבעיות של הישן ... ובאופן מוזר, כול פעם אחרי שאני מתקין את הווינדוס, מתקין חלק מהדרייבים ומחכה ומדליק המחשב נתקע על השולחן עבודה בלי עכבר, רק התמונת רקע ובלי אפשרות לעשות כלום ... חשוב לציין שמדובר בגרסה מקורית ... תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מערכת הפעלה windows 7 64bit מותקנת במחשב שלי. לעיתים קרובות, ובזמן האחרון זה כמעט תמיד, כאשר אני מפעיל את המחשב, בזמן שמערכת ההפעלה טוענת(הסמל של ה windows), המחשב פשוט נתקע ולא ממשיך את הטעינה. כדי לפתור את הבעיה אני צריך לעשות לו ריסט ואז מערכת ההפעלה עולה כרגיל. השלב בו המערכת הפעלה נתקעת, זה עוד לפני שרואים את הסמל של ה windows זז. כלומר, רואים מסך שחור שבו רשום - windows, אבל אין את הסמל שזז(מה שאומר שהמערכת הפעלה הפסיקה לטעון) והמחשב לא עולה למסך הכניסה. אני חושד שזה קשור להארדיסק. הבעיה התחילה לפני שנה כשהחלפתי את הארדיסק. לפעמים המחשב עולה ממש לאט בלי שיש לו תהליכים כבדים, וגם לפעמים אם אני נכנס לתיקיה במחשב שלי, לעיתים קורה שאני לא רואה את תוכן התיקיה, ויש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
במחשב שלי שני כוננים קשיחים: C ו D. ב- C יש לי מערכת הפעלה XP שקיבלתי עם המחשב. לימים הוספתי את כונן D ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - XP אני מעונין לפרמט את C ולכן עשיתי בדיקה מקדימה:וניתקתי את C וניסיתי להפעיל את המחשב. הוא הודיע שאין לו מערכת הפעלה. חיפשתי היכן נמצא הקובץ boot.ini ומצאתי אותו ב C עם שתי שורות המאפשרות להפעיל או את C או את D. [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect יצרתי קובץ חדש ב …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום אני חייב סיוע דחוף התקנתי את מערכת WIN7 על כונן HD חדש לאותו מחשב שיש לי בכונן :C את מערכת XP נאמר לי שאוכל לבצע בחירה לאיזה מערכת אני יכול להשתמש כך שאוכל ללמוד על WIN7 ורק לאחר שליטה יעביר את כל התכולה לכונן החדש עכשיו אני לא מסוגל להכנס לXP הנמצא בכונן :C אבקש סיוע דחוף בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יוצר ע"ג כונן USB נייד את האפשרות לבצע boot ולהתקין Windows XP? במילים אחרות - במקום להשתמש בדיסק ההתקנה של Microsft על מנת להתקין Windows XP אני מעוניין להשתמש בדיק חיצוני נייד עם ממשק USB.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המראה של הווינדוס שלי משעמםםםםם וזה אפילו כבר מתחיל להוריד לי את החשק מהמחשב. אני רוצה מראה חדש עם הרבה טבע שהשורת התחל שלי תשתנה שהאייקונים שלי סוף סוף יהיו מסודרים חלונות חדשים ומעניינים. אני רוצה משהו חדש ומרהיב עם הרבה תוספות. בכל אופן הנה לכם תמונה של הDESKTOP שלי אחרי שמחקתי חצי מהאייקונים שהיו לי על המסך(כל המסך היה מלא באייקונים). תחשבו על משהו יפה ואני מוכן לעשות כמעט כל דבר. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מקליק על rate this computer לא קורה כלום, לפי הצעות לפתרון באינטרנט מחקתי את תכולת C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore וריסטרתי, אך זה לא עזר. לאחרונה החלפתי זכרונות מ2 סטיקים של800MHZ 1GB לסטיק 2GB 666MHZ
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימייט 32X (יכול ליהיות שב 64 אין את כל הבאלגן הזה..) התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי TMNT ויש לי ארטפיקים מטורפים ! TRACKMANIA לא עובדים, כולם ! התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיימת גירסה של חלונות 10 שאפשר להתקין בלי שתדרוש את כל הפרטים האישיים, או לחילופין, האם אפשר להתקין בלי לתת את כל הפרטים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו לינוקס...ממש לא יודע איזו גירסה. ויש לי דיסק של וינדוס XP מקורי. אכשיו האם אני יכול להתקין וינדוס בלי להסיר לינוקס? ואחר כך להסיר את הלינוקס מהוינדוס? איך?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב ערכת שפה באמהרית, לא משנה איזה ווינדוס. כי ווינדוס אין לי בעיה להתקין.. בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף שפת קלט במקלדת רוסית אבל אין לי בהגדרות רוסית למה ואיך אני יכול להוסיף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו לי ש 2 מסכם כחולים ועליהם כתובות 1 STOP 0X000050 (XE2E75NC8,0X00000000,0X8755C67,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8755C67 BASED AT F8755000 DAESTAMP 4037139A 2 STOP 0X000050 (0XFF0DD93C,0X00000000,0XF835C31,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8735C31 BASE AT F873500' DATESTAMP 4037139A בדקתי את הזיכרונות, רציסטר ובסנדרה והכל תקין הקריסה רנדומלית זה מה שרשם בפעמיים האחרונות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב שלי... התקנתי חלונות אקס פי, ופתאום לחיץ ה-START מטושטש קצת, בעיקרון הוא אמור להיות חלק. זה לא רק לחיץ הסטרט, זה עוד כל מני דברים אחרים. מה שמפריע לי פה זה לא שהלחיץ הוא מטושטש, אלא שיש איזו יכולת ירודה של כרטיס המסך שלי שהוא GF2 GTS. יש לכם מושג איך מתקנים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב היה ב STANDBY (נייד) כשה פתחתי אותו הופיע לי מסך כחול לפי מה שהצלחתי להבין זה קשור להרד דיסק , ניסיתי להריץ את התוכנה של WD לא מצא שום בעיה ניסיתי גם MEMTEST על דרך גם אין בעיות . יש עוד הצעות? Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 24, {1904fb, fffff88006eb6228, fffff88006eb5a90, fffff88001685884} Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+164 ) Followup: MachineOwner --------- 1: kd> !analyze -v ***************************************************************************…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. ונעבור לשאלות: 1. מה הפקודה שאני צריך לרשום ב run כדי לקבל את האופציה שאני יכול לבחור איזה תוכנות יעלו אם המחשב ואיזה לא ? (שוכחים, קורה) 2. למישהו יש מושג איך מפעילים.מתקינים netmeeting ב XP PRO?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי להשיג את הBETA מחברי הטוב בפורום אחר, ונכון לעכשיו נשמתו משוטטת בגן עדן גיהינומי יפה, לפניכם מספר לינקים להורדה ב2 אתרים שונים: <צונזר> או לחלופין: <צונזר> אני בודק בפורום אחר מה הSP1 BETA עושה לWINDOWS, האם היא באמת מתקנת המון בעיות ומשפרת ביצועים או שלא? תשובה בקרוב.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוספת העתידית שאמורה לאפשר להמשיך בעבודה בדיוק מאותה נקודה בכל מחשב שבבעלותכם זמינה למשתמשים שמהווים חלק מתוכנית ה-Insiders של מיקרוסופט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-