עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Gohan,

קניתי 256 DDR במו שעזרו ואמרו לי ... הכשיו יש לי 512 .. אז אני צריך לדעת איך לבטל את הזכרון הוירטאלי..מישהו יכול לעזור לי?? :-[ תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז כמו שאמרתי אני מדליק את המחשב, נידלק שולחן העבודה וכל מה שאני יכול לעשות זה להיכנס לכמה תמונות שיש לי על שולחן העבודה וכמה תוכנות שלמזלי אחת מהן זה הדפדפן אני לא יכול להיכנן לתיקיות אני לוחץ פעמיים על התיקיה הוא פותח לי סריקה של תוכנת סריקה (SEARCH & DESTROY) למי שמכיר , עושה סריקה של כל הקבצים בתקיה שרציתי להיכנס ויוצא וככה גם במחשב שלי הקבצים שלי וכל התיקיות שקיימות במחשב חוץ מתמונות ותוכנות שיש על שולחן העבודה הנה תמונה להמחשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי שני מחשבים: 1)פנתיום 3 450MHz וזיכרון 512M RAM 2)פנתיום 4 3GHz וזיכרון 770M RAM לשניהם רכשתי דיסק קשיח ישן בטכנולוגית IDE (אין בהם SATA) בנפח של 500G בשניהם מותקן win xp 32bit sp2 בתפריט הביוס של שני המחשבים המחשב רושם שישנו דיסק קשיח בגודל של 500.1G ניסיתי לפרמט את הדיסק כדי להכניסו לשימוש ניסיתי לפרמט דרך החלונות עצמם וגם דרך התקנה של חלונות חדש (שניהם win xp 32bit sp2) בפורמט NTPS אבל בשני הדרכים המחשב מזהה דיסק קשיח של 465G בלבד ולא ניתן לפרמט יותר אני מכיר את הרעיון שכל 1M שווה 1024K ולכן הגודל שרשום הוא לא האמיתי אבל הביוס מזהה את הגודל האמיתי, בנוסף יכול להיות הבדל של כמעט 30G האם החלונות שלי לא יכול לעבוד עם דיסק בגדלים כאלו או איך אני פותר את הבעייה כדי ש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה לסגור את מסך המחשב דרך קיצור דרך ולא דרך הלחצן של המסך(פיזית). יש אפשרות כזאת? תוכנה? יצירת קיצור דרך? מדובר בווינדוס ויסטה. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by JonyPony,

אוקיי. אני שוקל לשדרג לWIN7 אבל לא בטוח אם כדאי לי. אם אשדרג אני מתכוון להוסיף לפחות עוד 2 ג'יגה לזכרון פנימי (סה"כ יהיה 4) ולהתקין גירסאת 64BIT. הארם תהייה בעייה עם דרייברים ו\או תאימות למשחקים? (אם הנושא דומה כבר הועלה - אני מתנצל) :

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ori24,

שלום לכולם, אתמול פתאום משום מקום כל הפונטים בוינדוס הפכו לבולד כלומר לכהים. בכל התוכנות ובכל בתפריטים של הווינדוס הפונטים הפכן לעבים וכהים. באינטרנט הכותרות הפכו לכהות ואילו הכתב עצמו הפך לנטוי בכל האתרים. איך מסדרים את זה שיחזור למצב הקודם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by digitalic,

איך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מישהו זוכר מה רושמים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, בכל פעם שאני מכניס למחשב DVD הוא מציג לי את הקבצים המרכיבים את הDVD במקום להראות אותו. מה אני צריך לשנות כדי שברגע שאני מכניס DVD הוא יראה לי את הסרט ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by YoTaMi,

לא מליח לאמת את החוקיות הזאת יש למישהו קראק להביא לי ? windows 7 32bit ultime תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by A.Iniesta,

התקנתי ווינדוס XP על נטבוק ששודרג לSSD. ההתקנה לא יכלה לרוץ מבלי שהגדרתי בביוס את הSSD כIDE. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייברים המתאימים - ועדיין, כשאני מגדיר בביוס AHCI, אני מקבל מסך כחול וריסטרט בעת ההפעלה, ואין מנוס מלהחזיר לIDE, כדי שניתן יהיה להשתמש במחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי XP

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מה המצב חבר'ה ?.. בזמן שהשתמשתי במחשב קיבלתי מסך כחול וזה יצר קובץ dump שלפי מה שהבנתי פענוח שלו יכול להוביל למציאת התקלה במחשב .. אני אשמח אם מישהו יפענח את הקובץ dump שהתקבל אצלי .. צירפתי את הקובץ (סתכלו למטה) תודה מראש והמשך שבוע טוב, משה [attachment deleted by admin]

14. Started by doker,

אני מנסה להתקין windows 7 על WESTERN DIGITAL WD5000AAKX Caviar Blue 500GB 7200 RPM 16MB cache SATA 6.0Gb/s ובמהלך ההתקנה מופיע השגיאה שלא נמצא כונן... בBIOS הכונן מזוהה ניסיתי לטעון את הדרייברים שבאים עם הלוח אם של המחשב ועדיין לא מזהה מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה אוכל לעשות ? זה כבר קרה לי פעם ונאלצתי לעשות התקנה חדשה . יש לי את הסריאל הנוכי שבו השתמשתי לוינדוס ובלת ברירה חיפשתי סריאלים באינטרנט אולי הם יעבדו . הוינדוס שמותקן לי כרגע הוא כבר עם ACTIVISION ולצורך העניין Windows vista[TM] ultimate 64Bit Build 6000 לצורך העניין קוד השגיאה הוא : 0xc004f033 מה אוכל לעשות בנידון ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yoniby,

Hi, I can't write in hebrew.. not in the explorer, not in the office or the icq.. when i'm trying to turn it from english to hebrew - ctrl+shift or alt+shift nothing happen.. any ideas? thx

17. Started by jacko_il,

שלום לכולם, שמתי לב שפונקצית ה PRINT SCREEN בויסטה עובדת רק לגבי שולחן העבודה ולא עובדת כאשר נמצאים במשחק (בניגוד ל XP). מאחר ומאד חשוב לי לשמור צילומי מסך ממשחקים הייתי שמח לדעת אם יש דרך לעשות את זה .. עשיתי על זה חיפוש בגוגל איזה שעה ולא מצאתי כלום לגבי זה. הדבר הקרוב היחיד שמצאתי זה הסברים על כלי ה SNIPPING שיש בויסטה, אבל זה שוב לא רלוונטי לצילום מסך ממשחק.. תודה לעוזרים, שחר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by roKp,

יש לי 1G זיכרון כמה זיכרון וירטואלי להקציב למערכת? תודה....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפעמים די רחוקות כאשר אני סוגר את המחשב הוא מודיע לי פתאום שאין לי מספיק זיכרון לתוכניות,משהו כזה ושיש סיכוי שחלק מהתוכניות יחסמו מלעלות! מה זה?? אגב אני עובד במחשב כל היום ואין שום בעיות איתו ,אבל אני פשוט מוכר את המחשב היום!!!!!!!!!!!, ואני לא רוצה בעיות עם הקונה שהיא במקרה בת דודה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי פנטיום 3 800 ו-256 זיכרון!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בצורה היפותטית כמובן. האם שדרוג לWINDOWS 8 מWINDOWS 7 בגרסה פרוצה אמורה לעשות בעיות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by King Of Action,

I formatted the hardisk and i installed win xp proffesional . but...the win supports only english . I c'ant write in hebrow and etc. What can I do ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, כאשר ה AERO מופעל אני לא יכול להגדיל סרטוני FLASH לצפייה במסך מלא - סרטונים כמו ב GAMESPOT או ב SOUTH PARK STUDIO ודומים.. הסרט פשוט קופא או שהוא פשוט לא נפתח למסך מלא וסתם נשאר בחלון קטן כזה ונתקע או מקרטע.. (אין שום בעיה לצפות בסרטונים בחלון הקטן). יש לי גם בעיה עם סרטים שאני רואה מהמחשב עצמו וה AERO , אבל את זה עוד אפשר לעקוף בעזרת כך שה BSPLAYER פשוט מכבה את ה AERO כשהוא מפעיל סרט ומחזיר אותו חזרה כשאני סוגר את הסרט.. אבל לא מתאים כל פעם לסגור את ה AERO כשאני רוצה לצפות בסרטים ברשת ולהחזיר אותו ידנית שוב בסיום.. השאלה שלי - ממה נובעת הבעיה בכלל ? יש לזה פתרון כלשהו או פשוט לבטל את ה AERO ולהשאיר את המראה המכוער הקלאסי ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לי 2 שאלות: שלום, 1.אין לי פלופי אבל המחשב מזהה אחד... במחשב שלי אין פלופי ואני גם לא רוצה אבל הWIN מזהה שכן יש לי, איך זה יכול להיות ואיך אני מעיף את הפלופי הזה? נכנסתי לDEVICE MANAGER ועשיתי שם הסרה על הפלופי... הבעיה שעם הריסטרט הראשון הפלופי חוזר ושוב מופיע ומציק לי. איך אני יכול להעיף אותו תמידית ? רציתי לציין גם שיש לחבר שלי בדיוק אותו מחשב בלי פלופי, ואצלו אין שום בעיה כזאת... בכלל, אף פעם גם המחשב לא זיהה שיש לו פלופי או משהו דומה ככה שלא היה צריך להתעסק עם זה. אז איך אני מעיף את הפלופי הזה תמידית ? 2. פירמוט דיסקים קשיחים מלבד-C והגדרתם... קראתי את כל הדיונים שהיו על זה אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית... איזה ALLOCATION UNIT SIZE אני צריך לה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by guyl3,

שלום לכולם , אני מעוניין לבצע Dual-boot למערכת שלי חילקתי את הכונן שלי לשניים 250GB כל אחד C ו D מעוניין לעשות התקנה על כונן D שהוא extended של C בעת ההתקנה טוען את כל הדרייברים עד הסוף מגיע ל WINDOS setup..ונתקע שם שאלותי הם : האם בגלל שהמערכת המותקנת היא WIN 7 אני לא מצליח לעשות clean install על כונן D ? או האם בגלל שהיא 64 ביט והמערכת שאני רוצה להתקין היא 32 ביט? או שפשוט אי אפשר להתקין XP ברגע שהמערכת הראשונה היא 7 WIN או VISTA **אני מנסה להתקין על מחשב נייד שהושק עם WIN 7 בבדיקתי באתר היצרן ( ASUS ) יש עדכון ביוס - ביצעתי גם אותו לגרסא האחרונה -כדי להסיר ספק . אני יודע של 7 WIN יש XP MOD אל הוא עובד רק עם גרסת ה ULTIMATE - ובלי שם קשר אני מעדיף לעבוד עם המערכת …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ADIR_M,

כל עיקרון ה"חלונות" לא עובד. לא גרירה בין תיקיותצ לא גרירה לתוך תוכנות כגון WINAMP משתמש בWINXP SP2 עשית עדכון בדקתי וירוסים וSPY

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים