Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה : כשאני רוצה להוריד קובץ הוא לא מביא לי לאן להוריד למחשב , בדר"כ הוא שואל לאן אני רוצה להוריד ואני מסמן מיקום. עכשיו הוא אפילו לא מתחיל את ההורדה. אשמח לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי לפני מספר ימים את הוויסטה אולטימט וכשאני מנסה להוריד ממשק של אנגלית אני מקבל הודעת שגיאה מספר CODE2, יש משהו שניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני נכנס למשתמש מסוים ואז אני רוצה לעבור למשתמש אחר (בלי להתנתק) אז כאשר אני לוחץ על המשתמש השני, המסך נכבה והמחשב לא מגיב לכלום רק אם אני מפעיל אותו מחדש. בהתחלה חשבתי שיש לי בעיה בוינדוס אז פרמטי את המחשב ובכול זאת זה לא עזר תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אהלן לכל הבא לעזור תודה מראש.. לפני כמה ימים פתאום שבאתי לעשות Switch User הופיע לי חלון שבראשו רשום Unlock Computer והיה אפשר לשים בו רק את המשתמש שלי שהוא האדמניסטרטור ואם ניסיתי לרשום את המשתמש של אחי זה אמר שהוא לא אדמיניסטרטור לפני הבעיה הזאת הייתי לוחץ על Switch User ומגיע למסך פתיחה ובוחר משתמש בהתחלה ניסיתי להגדיר את ההגדרות של החלפת משתמשים ובכניסה להגדרות היה רשום לי Automation Server can't create object סידרתי את זה ע"י הורדת Microsoft Windows Script ואז הגדרתי ב-V את החלפת משתמשים מהירה וב-V את הצג מסך פתיחה... אך עדיין יש לי את החלון Unlock Computer במקום המסך Welcom מה אני יכול לעשות כדי לחזור למצב הקודם פליזזזז תעזרו.....
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהעברה מעברית לאנגלית.. כשאני לוחץ על ALT + SHIFT הכתב עדיין נשאר בעברית ללא כל שינוי.. רק אם אני לוחץ על CAPS LOCK אני מקבל את האנגלית אך לא מעבר.. כשאני מרסט אז הבעיה נפתרת בערך ל5-10 דק' ולאחר מכן שוב הבעיה.. אני לא יכול לכתוב נורמלי באנגלית חוץ מ CAPS LOCK. מה עושים ? WIN 7 64 BIT
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בעקבות קובץ CONFIG פגום- אני מנסה להחליף אותו בקובץ מספריית REPAIR כאשר אני במצב בטוח הבעיה כשאני משנה את שם הקובץ הפגום ל OLD-אני מקבל הודעה שהוא תפוס ע"י תהליך אחר (ואף תוכנה אינה פתוחה) איזה תהליך נדרש לסגור?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO.... וכשאני מנסה להחליף רקעים אני מקבל את ההודעה הזאת: מישהו יכול לעזור לי?? בתודה מראש.... אסף. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
משום מה כשאני עושה ALT+SHIFT במסמך טקסט זה עובד לי מצויין אבל באינטרנט זה משום מה לא מחליף לי ואני צריך לעשות ידני מלמטה לבחור את השפה.. למה זה קורה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
נתחיל בזה שיש לי WinXP . פרמטתי אתמול, עכשיו דיסק ההתקנה יש בו מן תוכנות מובנות וטוויקים למיניהם, ואחד מהם מוריד את ה Language Bar למטה בצד ימין (לאחי התקין עם אותו דיסק ואיך שהוא היה לו תבר הזה למטה ולא הייתה לו שום בעיה עם החלפת השפות, לאחותי יש אותה בעיה כמו שלי) יכול להיות שאם נחזיר את הבר אז גם זה יפתור את הבעיה ?. עכשיו עוד משהו מוזר, לגבי התוכנות, כרגע אני מצליח לשנות שפה בכפתורים הרגילים (Shift + Alt ) רק באקספלורר למעשה, ותוכנות כמו מירק איי סי קיו זה לא מחליף. מה אני צריך לעשות ? . תודה לעוזרים. נ.ב אם משהו לא מובן :} תשאלו אני אשמח לענות על השאלות ולפרט עוד.
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא די מוזרה וזאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת! אני לא יכול להחליף בין השפות בעזרת אלט שמאלי ושיפט! זה מוזר! כי הכל מוגדר כמו שצריך יש את התמיכה... משהו נתקל בבעיה הזאת? יש פתרון לזה? או שמשהו נדפק? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקינו לי מערכת הפעלה של וינדוס אקספי משולבת עם אופיס 2003! בתודה לכולם ויום נעים! אדי מה ששכחתי להוסיף הוא שהתקינו לי את Multilanguage Hebrew
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום כבר זמן מה שאני נתקל בבעיה בהחלפה בין השפות במקדלת שלי. לפעמים המקלדת שלי נתקעת על שפה אחת ורק לאחר שאני הופך את השפה השנייה לשפת ברירת מחדל במקלדת השפה משתנת. זה קורה לאחר בערך חצי שעה של שימוש במחשב (לאחר הדלקתו) ומאז השפה לא מתחלפת, יש תוכנות מסויימות שבהן כן השפה מתחלפת ויש אחרות שהיא לא מתחפלת לגמרי (בעיקר בחלונות ובאקספלורר). אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO המקלדת -MICROSOFT Multimedia Keyboard נ.ב פירמטתי לאחרונה והתופעה חזרה לכן אני חושב שיכול להיות שזה בעיה בדרייברים של המקלדת או בזיהוי שלה ע"י ווינדוס. מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה וירוס או תולעת אז סרקתי את ההארדיסק לוירוסים על מחשב תקין ואז לסקטורים רעים והוא תקין לחלוטין (פשוט זה מה שקרה לי אז שללתי את זה קודם). מה שגורם לי לחשוב שאו שיש בעיה בתוכנה או בחומרה שהוא מנסה להעלות. הסתכלתי על ה NTBTLOG.TXT וזה מה שראיתי: www.angelfire.com/rock3/shmeni/ntbtlog.txt זה היה במצב בטוח, זו הסיבה שהוא מדלג לו על חלק מהקבצים (לדעתי הלא מלומדת). מה שכן - את הקובץ האחרון AFD.SYS הוא ניסה להטעין כמה פעמים ואז זה נגמר... מה שמוביל אותי לחשוב שאולי זה מקור הבעיה? מישהו חושב אחרת? מישהו יודע מה זה הקובץ הזה מלבד העובדה שהוא מגדיר כמה זיכרון מוקצב לרשת? בעית תוכנה שפירמוט יפטור? רכיב חומרה שצריך להחליף? אשמח לקבל עזרה.
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שאני מכניס דיסק לכונן הדיסק לא עולה לי אוטומטית לא יודע למה זה פתאום זה השתנה.. מה אני צריך לעשות !
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד של Toshiba שנקנה עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 שהרשיון שלה צרוב בביוס,הגירסה הנוכחית של הוינדוס לא איפשרה לי להכניס את המחשב לדומיין, לכן רכשנו וינדוס 8.1 Pro עם רשיון חדש ע"מ שיהיה אפשר להכניס את המחשב לדומיין. לאחר ההתקנה של הוינדוס Pro כשאני מכניס את הרשיון החדש המערכת הפעלה אומרת לי "this key wont work.check it and try again...". לדעתי המערכת הפעלה מזהה את הרשיון הישן שצרוב בביוס ולכן לא נותנת לי להכניס את הרשיון החדש. אחרי חיפושים בפורמים לא מצאתי פתרון לבעיה. אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי דיסק חיצוני נוסף, וכדי שניתן יהיה להעביר אליו קבצים בנפחים גדולים, נזכרתי שעליי לבצע המרה ל-NTFS כמו שהמלצתם לי לעשות בפעם הקודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 אוקיי, אז הלכתי לפי ההוראות של Vampire_Master ,אבל משום מה מתקבלת הודעה שלא הופיעה בפעם הקודמת (תצלום ההודעה מצורף) אז מה פשר הבעיה, ואיך ממשיכים מכאן? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ערב טוב (בדיוק בהפסקה של הכדורגל) יש לי בעיה עם הסרת power dvd 6 מהויסטה.שאני מנסה להביר את התוכנה אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה מצורפת) יש לציין שההתקנה עברה לי ללא כל בעיה אך עם זאת אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה שהיא לא תואמת לווינדוס הזה (לא יכלו לומר על ההתחלה?) בכל מקרה לא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להסיר את התוכנה.ניסיתי גם להריץ ולהסיר את התוכנה דרך שינוי התיאמות שלה לxp תודה מראש ובהצלחה לליברפול אחסון תמונות חינם
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
זה ה- Spyware הכי עקשן, ורחב שנתקלתי בו (הרבה קבצים, ומפתחות reg). היא גורמת לקפיצת POP-UP (את זה פתרתי) וקריסת אינטרנט אקספלורר מדי פעם. שום תוכנה כגון SB S&D, ADAWARE SE, ADAWARE 6 ו- SCAN SPYWARE לא הצליחו להסיר אותה, רק חלקים ממנה שחזרו לאחר מכן. נסיתי להסיר אותה גם לבד ולא הלך... יש למישהו רעיון? יש כאן יותר פרטים - http://www.scanspyware.net/info/VX2.htm
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי מדיה פלייר 11 במחשב ואני מעוניין להסיר אותו דרך לוח בקרה הסרה/הוספה אני לא מצליח זה זורק אותי מהוינזרד האם יש דרך אחרת להסיר את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכם היה לי עד עכשיו שתי מערכות הפעלה אחת ויסטה ואחת XP. כל אחת הייתה מותקנת על כונן בנפרד, עשיתי אתחול לכונן של הויסטה ועדין הוא מעלה לי את המסך של ה BOT שאני מדליק את המחשב, איך מבטלים את זה? שהמחשב יעלה ישר ל XP. עוד שאלה, יש לי OFFICE 2007 מותקן ומשום מה הוא נדפק שאני רוצה להסיר הוא אומר שחסרים קבצים, ושאני מפעיל התקנה הוא אומר להפעיל את ההתקנה מהמיקום המקורי. מה קורה פה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אוקיי.. הבנתי שיש לי וירוס, בדיוק את זה http://www.pchell.com/virus/welchia.shtml התקנתי את הפאט'צ , לא עזר... שאני מנסה למחוק את התקיה wins הוא אומר שזה תהליך שעובד, שאני מנסה לעשות לו סיים משימה הוא אומר לי access is denied , אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות! בבקשה נסו לפחות לעזור לי! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי WIN XP ואני לא מצליח להסיר את NERO7 מהמחשב דרך הלוח בקרה. הוא רושם לי שגיאה. למישהו יש רעיון איך להסיר בדרך אחרת ויעילה?(לא למחוק את הספריה)
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום. ובכן, החלטתי להתחיל בניקוי מאסיבי של המחשב: עשיית טוויקינג לשיפור ביצועים, ניקוי קבצים, ועוד. עכשיו, כאשר אני מנסה להסיר תוכנות ישנות שהורדתי ידנית (מחוסר ניסיון) לפני שנה וחצי כגון Kazaa, התוכנה אמנם לא מזוהה בתפריט הסרת התוכניות, אך כן מזוהה בתפריטים שונים כגון msconfig. ניסיתי למחוק את הקבצים הנותרים ברג'יסטרי, ועוד, אך התוכנות הללו פשוט לא יורדות מהתפריטים. יש פתרון? עריכה: שכחתי להוסיף שישנן תוכנות שלא שוקלות במחשב, וכן מופיעות בתפריטים השונים. כמובן שעקב כך שבילדותי חשבתי שמסירים תוכנות ע" מחיקת קבצים ידנית, התוכנות הללו לא מוצאות את קבצי המחיקה. שורה תחתונה: האם יש דרך להעיף אותן מהמחשב שלי? את ה"שאריות" מהתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בלפ טופ WIN98 ויש לי בעיה בהסרת אחת התוכניות. אני מנסה להתקין גרסה חדשה יותר של אותה תוכנית אבל אני לא מצליח כי המחשב דורש שאני יסיר קודם את הישנה. הלכתי להוספה/הסרה של תוכניות בלוח בקרה והסרתי משם ורשם שזה הוסר בהצלחה והפעלתי את המחשב מחדש ליתר בטחון. נסיתי להתקין שוב והמחשב שוב רשם שצריך להסיר את הישנה. נכנסתי ללוח בקרה שוב וראיתי את התוכנה למרות שהסרתי אותה והוא רשם שהוסר בהצלחה. התהליך נמשך כמה פעמים עד שעכשיו החלטתי לבקש את העזרה שלכם בפתרון הבעיה. איך אני מסיר את התוכנה הישנה?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי WINXP PRO (יש לי את הבעיה גם ב SP1 וגם ב SP2 והיא נשארה אחרי כמה פירמוטים שלא קשורים לזה). ההגדרות של ההסתרת אייקונים ב TRAY (תמונה מצורפת) משתנות לבד. למשל האנטי-וירוס משתנה מ Always hide ל Hide when inactive והאייסיקיו משתנה מ Always show ל Hide when inactive. איך מסדר את זה ואיך אני מוחק דברים מהרשימה של ה PAST ITEMS? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לכתוב באיזה שדה באינטרנט ואני רוצה להעביר מאנגלית לעברית אני עושה את השיפט + אלט כרגיל הסמן מתהפך אך ברגע שאני לוחץ על אות כלשהיא הוא חוזר לשפה הקודמת אז אני צריך ללחוץ למטה על הסרגל שפות ולשנות זה מעצבן מה עושים עם זה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-