עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בהוסף מדפסת- לאחר בחירת מדפסת ברשת- מתבצע חיפוש ולא נמצא מדפסת מה נדרש ב WINDOWS 7 (לעומת WINDOWS XP) כדי שימצא את המדפסת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by erbrt,

שלום חברים, התקנתי ווינדוס חדש על הרד-דיסק חדש, בהתקנה כנראה לא הגדרתי משהו נכון ונתקעתי עם המצב הזה (מצורף בתמונה), איך אני יכול לאחד את שני המחיצות הUNALLOCATED האלה ביחד? בנוסף - אני רוצה שבכונן C ישאר 100 ג'יגה ולא 420 כמו שיש עכשיו... איך עושים את זה? Uploaded with ImageShack.us תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lev-27,

יש לי בעיה עם מיקרופון בויסטה. אם אני מפעיל מיקרופון ושם ווליום על 0 במטרה לא לשמוע את עצמי המיקרופון לא עובד ואני לא יכול לדבר בסקייפ. אם אני מעלה את הווליום המיקרופון עובד, אבל אני שומע את עצמי ברקע. ב-XP הבעיה לא הייתה קיימת. כיצד ניתן להתגבר עליה בויסטה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by liav12,

יש לי שתי משתמשים במחשב, אחד שלי ואחד של אחים שלי שקראתי לו "משחקים". עכשיו ב"משחקים" הגדרתי את וינדוס דרך Msconfig שרוב התוכנות לא יעבדו (Startup,Services) ככה שיתאפשר להם לשחק עם כמה שיותר זכרון בלי תוכנות שגונבות זיכרון סתם ברקע..(ראיתי את זה באיזה אתר, ואת האמת שזה מאוד עוזר לתפעול המחשב בזמן משחקים כבדים). הבעיה שכשאני מגדיר את זה אצלם, זה עובר גם למשתמש שלי ומשבית לי חצי מהמחשב..או שפשוט אני צריך להפעיל את ההגדרות מחדש. איך אפשר לעשות שרק ב"משחקים" ההגדרות האלו יהיו קבועות? אם זה משנה אני משתמש PRO.

5. Started by g_s,

יש לי שני מחשבים שמחוברים עם קבל מוצלבואחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט... הדגרתי הכל לפי המדריך פה אבל במחשב עם האינטרנט הווינדוס בעיברית וב "חיבורי רשת" מופיע לי רק החייגן ולא "חיבורי רשת מקומיים" או משהו כזה...(תמונה מצורפת למטה) משהו יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by urich,

יש לי בעיה בעת הדךקת המחשב נפתח חלון של msdos שגתוב בו משהו של regedit וmoo.reg שאמור להיות ב C:\moo.reg שלא נמצא ואז באה שגיאה שאין את הקובץ ואי אפשר לעשות לו import חיפשתי את הקובץ אבל הוא לא נמצא וכשניסתי ''ליצור'' טותו הדבר לא הועיל. עכשיו אני יכול להמשיך להשתמש במחשב אבל הדבר מעצבן למה הוא קורה אני לא יודע וגם איך לא להפסיק אותו מה לעשות.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  7. אהלן אני עם מחשב חדש כבר כ-שבוע אתמול בלילה עשיתי עידכון לאנטי-וירוס והתקנתי אימיול הלכתי לישון בערך בשעה 3 אני מתעורר לרעש ריסטים חוזרים של המחשב כיביתי את המחשב , כשאני מנסה להדליק את המחשב , הוא מגיע עד למסך שכתוב ווינדוס XP ברקע שחור ואז לפחות משניה יש מסך כחול כלשהו , והמחשב עושה ריסט ככה הפעולה חוזרת על עצמה ואי אפשר להדליק את המחשב אני חשבתי לעשות REPAIR לווינדוס , האם זה יעזור? מותקן לי SP2 והדיסק שיש לי של ווינדוס הוא בלי האם עדיין אפשר לעשות ריפייר? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by ShahafH,

לא יודע למה זה קרה אבל פתאום כשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור את היוזר שלי ויש לי רק אחד אז זה לא אמור להופיע.. איך אני מגדיר חזרה שזה יבחר לבד וידליק את המחשב כרגיל?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by superginiman,

כן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לתמיכה תכנית אבל שאני מדליק את המחשב הוא עולה ושאני שם את הווינדאוס (home edition xp( יש את הטעינה ואז המסך פשוט מת אבל שאני מריץ את הSAFE |MODE המסך עובד מה הבעיה

10. Started by eegg,

יש לי וינדוס xp על המחשב וכשאני פותח את המחשב הוא מתחיל לפתוח ובחלון טעינה של וינדוס הוא עושה ריסטרט למחשב. כרגע אני עובד על דיסק לינוקס ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן את המחשב מבלי למחוק את כל המידע?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by hanna magniv,

משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להוטמייל...הוא רושם לי בוצע אך יש שגיאות בדף.....מה לעזאזל לעשות?!?!?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by AVI.S.T,

מה זה ! היא לי מלה דברים BF2 דריברים ועוד מלה לאיפה זה נעלם? בו נגיד אני ירצה להתכין דריברים חדשים לכרטיס מסך או משהו כזה? אני לא יוכל למחוק תקודמים?

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by RS4,

למה שאני מתקין חלק מהתוכנות והדרייברים זה לא מראה לי כמה מגה תופסת כל תוכנה, דרייבר. וזה גם לא מראה את האייקון של אותו דרייבר אלה סתם אייקון רגיל של תוכנה תוכנה... למה זה ככה...? ואם אפשר לשנות את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by Chefach,

כשאני פותח את "הוספה\הסרה של תוכנות" הוא מעלה את החלון ואומר לי לחכות בזמן שהוא עושה את הרשימה, ואז הוא אמור לעלות את כל התוכנות במחשב, אבל הוא לא מעלה לי את התוכנות הוא כאילו נתקע במצב. איך ני פותר את הבעיה? תודה דור

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  15. טוב חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה הזאת אם לא החיים שלי היו מאוד קשים בלשון המעטה . לא מזמן החלטתי להביא מחשב חדש במחשב הישן שלי יש כונן תומך SATA 2 בגודל 500 ג'יגה בייטס . ובתוכו יש מלא פרוייקטים ותוכונות חשובות החלטתי להעביר את הכונן למחשב החדש . כשחברתי את הכונן הכול פעל קשורה המחשב הראה שהוא מזהה אותו כל מה שנותר היה לי לעשות הוא ללכת לכלי הניהול ולהוסיף אותו דרך הווינדוס . אך כשניסיתי לעשות את זה המחשב כתב לי הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן בכדי להוסיף אותו . השאלה לי היא האם יש דרך לעקוף את ההודעה הזאת ולהוסיף את הכונן מבלי לאבד את המידע . תודה מראש אנשים

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by The MHz,

אני מנסה להוסיף שפות כמו יפנית, סינית וזה ואז אני שם את הדיסק של ה XP והוא אומר שאין את הקבצים..... יש מקום שאפשר להוריד אותם? או יש דרך לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by Eden 6600,

כשאני מחבר את הנגן שלי למחשב הנגן מופיע במחשב שלי ואני מצליח להעביר שירים והכל... אבל הנגן לא מופיע ברשימה של החומרות באיקון הירוק הזה למטה של הוצאת חומרה באופן בטוח. מה עלי לעשות כדי הוא כן יופיע? תודה!

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  18. אני עושה מקש ימני על התיקייה->מאפיינים->מוריד את ה-V מ"לקריאה בלבד, לוחץ "Apply", רואה שהוא חושב קצת, לוחץ OK וסוגר את החלון. שתי שניות אחר כך אני נכנס שוב ורואה ששוב אותו V עקשן נמצא שם. מה אני עושה? הבעיה הזו משגעת אותי כבר, ועוד מעט נראה לי כי אנפץ את מחשבי האהוב על קיר/ראש לא אהוב במיוחד

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. Started by yotam360,

http://img79.imageshack.us/i/41362300.jpg/ רציתי להוריד דריבר חדש לכרטיס מסך שלי התחלתי להוריד ואז קפצה לי ההודעה הזאת. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה, וזה לכל הורדה ישירה שאני מנסה להוריד אותה בעיה קופצת. מה יכולה להיות הבעיה? ככה זה נראה IE7 http://img213.imageshack.us/i/73646132.jpg/

20. Started by stas12,

שלום. היום החלטתי להוריד סרטון קצר, עכשיו לחצתי על הלינק ונפתח חלון SAVE/OPEN/CANCEL/MORE INFO למטה היה V קטן מסומן אני בטעות הורדתי את הסימון ולחצתי SAVE... עכשיו כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהוא להוריד משהו הוא לא שואל אותי אם לשמור לפתוח וכו'... אלא מוריד ישר... השאלה שלי איך להחזיר את המצב לקדמותו? שישאל תמיד לפני הורדה.. תודה.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by jackok111,

הי, אני מנסה לעשות עדכון לויסטה והעדכון הרלוונטי אלי הוא SP1. כאשר הויסטה מנסה להוריד את העדכון - היא נתקעת על 0% ואז הוא נותן שגיאה שאין באפשרותו להמשיך בתהליך. אציין שעד כה לא היתה לי שום בעייה עם שאר העדכונים.

22. התקנתי ויסטה אולטימט מקורי ולאחר ההתקנה ניסיתי להוריד עידכונים וקיבךתי קוד שגיאה זה: 80072EE2 ואני מנסה גם להיכנס לאתר של מיקרוסופט והוא לא ניכנס הוא רושם לי שאני לא מחןבר לאינטרנט למרות שאני כן מחובר (גןלש באינטרנט ללא כל בעיה) ליפני שרכשתי את הויסטה היה לי עותק פרוץ (לא חוקי) והיתה לי את הבעיה הזאת אז חשבתי שעלו על העותק הלא חוקי וחסמו מימני את קבלת העידכונים אבל עכשיו זה עותק חוקי למהדרין מה הסיבה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני ניסיתי לעדכן את הווינדוס שלי והוא כתב לי שגיאה 80244019 וגם כל פעם שאני מנסה להוריד מהאתר של מיקרוסופט נהיה לי שגיאה בדפדפן !!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by tiger3,

כל פעם שאני מוריד קבצים מקובצים המחשב לא שואל אותי לאן להוריד הוא מוריד לבד את הקובץ ושם אותו בתיקית TEMP אם אני לא טועה וכשהוא מסיים הוא פותח את ה - WINRAR יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב ישאל אותי לאן להוריד את הקובץ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by sha1823,

משום מה כשאני מנסה או להוריד קובץ שמע או וידאו או מסמך או מצגת או pdf הוא פותח לי כאילו איה שנאי רוצה לשמור את הקובץ ואז מתחיל להוריד וכשהוא מסיים הוא פשוט סוגר לי את החלון הורדות ואני לא מוצא את הקובץ כאילו הוא לא הוריד כלום וזה למרות שלא מסומן לו לסגור את חלון ההורדות בסיום ההורדה מה עושים? יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ודפדפן אקספולרר 8

• 1 תגובה
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.