Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם תהיתי אם אפשר לבטל את הפיצ'ר של החלונות הקופצים , כל פעם שיש משהו (כמו שאלה שהוינדוז שואל או כל דבר אחר שהתוכנה מקפיצה את עצמה בשבילו) ובמקום זה שהחלונות פשוט יהבהבו בסרגל למטה תודה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שמתי לב שבויסטה כשאני לא על המחשב אחרי כמה זמן המחשב מתכבה לבד, איך אני מבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מחשב HP COMPAQ DC7800 CONVERTIBLE MINITOWER ולאחר התקנה של ויסטה אולטימייט, המחשב לא מזהה לי את הכרטיס קול (שהוא מובנה על הלוח אם) ועוד רכיב שנקרא SM BUS הורדתי והתקנתי את כל הדריברים הדרושים מהאתר של HP וזה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי רק משתמש אחד, שהוא היה האדמין. בגלל ששכחתי את הסיסמא שלו נאלצתי לפתוח חשבון Administrator חדש בעזרת תוכנות חיצוניות. אין לי מושג למה, אבל יש הבדל כלשהו בין המשתמש הישן, לבין הAdministrator שנוצר. שתיהם אדמינים, אבל את המשתמש הישן אפשר למחוק, ואת הAdministrator אי אפשר. יש דרך כלשהי למחוק את הAdministrator הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! איך עושים שהדיספליי של התיקיות של הXP יפתח תמיד בצורת DETAILS ןלא שום צורה אחרת תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי מחשב של חבר,הוא שכח תסיסמא של הלוגין. עכשיו ניסיתי לעלות תמחשב מהSAFE MODE שאולי זה יתחבר לווינדוס בלי הסיסמא ואז מהלוח בקרה לשנות. מה עושים אז יש איזה משהו שיכול לפתור תבעיה? ואין עוד משתמש במחשב הזה יש רק אחד שאין סיסמא אליו ויש למחשב VISTA וזה לפטופ אם זה חשוב. אשמח לעזרה
-
- 37 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מסמן ועדיין אין לי אפשרות לעשות הבא. והוא לא יתקין עד אז.. מה עושים? http://img518.imageshack.us/i/47290398.jpg/
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי כולם רכשתי מחשב נייד עם ויסטה המצויינת למעלה בגרסאת 64 ביט ואני לא יכול להתקין איתה דריבר לחומרה שאני חייב אז אני צריך לעבוד עם 32 ביט השאלה היא האם הרשיון של ה 64 יעבוד על 32??? ואם כבר אז האם ניתן לעשות דואל בוט ככה שברגיל אני יעבוד עם 64 ביט וכאשר ארצה אפעיל את ה 32 ביט לשימוש בחומרה שאני צריך. קו המחשבה שלי אומר שמבחינת אקטיוציה זה אותו מחשב עם אותה חומרה אז לא צריכה להיות בעיה אבל מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום!!! חבר התקין לי לפני כחודשיים ווינדוס 7 מהדור הכי ראשון לפני כשבוע קיבלתי הודעה לפיה עליי לגבות את המחשב כי תוקף הרשיון תם בעוד 9 ימים במשך כל השבוע לא קיבלתי שום הודעה נוספת בעניין היום קיבלתי מחדש הודעה שבה כתוב שתוך יומיים יפוג התוקף מה עליי לעשות כדי לחדש את התוקף של הרשיון??? ומדוע הווינדוס שאמור להיות תקף עד 2011 עושה לי בעיות?(הגירסה הינה חוקית מהאינטרנט) אודה אם תעזרו אני ממש נואש (החבר שהתקין לי במילואים ויש לי רק יומיים) נ.ב היה זכור לי שיש פורום למערכות הפעלה אבל לא מצאתי אותו במידה וכן אני מצטער שלא פניתי לפורום הנכון ומקבש שתעבירו אותי אילו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. בעיה: taskbar מופיע כרגיל, כלל tray ותפריט התחלה. חלונות לא מופיעים, פרט למקרים בהם אני משנה הגדרה של המסך או מפעיל משחק\סרט, ואז הם מופיעים לרגע(יענו flicker). אחרי לא מעט חקר לא מצאתי שום דבר שקרוב לתיקון בשבילי. עכשיו חוץ מפורמט, למישהו יש איזה משהו שקרוב לפתרון בשבילי? תודה מראש על כל עזרה שהיא!
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: amd 940, 4GB, HD4870, 500GB אמרו לי שכדאי לי להתקין על המחשב XP(עם service pack 3) כי המערכת יותר קלה ומהירה מויסטה. עכשיו השאלה שלי היא האם זה באמת נכון ולא יהיה שום הבדל בין XP ל VISTA (חוץ מהאפקטים הוויזואלים)? אני יוכל להפעיל את כל המשחקים והכל יהיה בסדר? אני יודע שXP יודע לנצל רק 3.25GB זיכרון RAM - יש משחק שדורש יותר מזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קבלתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של VISTA או XP אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת WINDOWS BOOT MANAGER מה הסיבה וכיצד אני פותר אותה תודה אני מצטער עם זה לא קשור לפורם הזה פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לפנות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 1 T והוא מחולק ל2 מחיצות ובנוסף יש 100 מגה UNLLOCATED SPACE. כשאני מנסה לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות ואני משתמש בPARAGON PAR|TIT|ION זה אומר לי שהיא אפשר חעשות את זה במערכת הפעלה 64 ביט כאילו שוינדוס צריכה את ה100 מגה האלה ב64 ביט. למה זה ואיך אפשר לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, הייתה הפסקת חשמל בבית ושהדלקתי את המחשב בחזרה האייקונים בשולחן העבודה שינו את הסדר ונעלם האייקון של הסל מחזור, איך אני משחזר אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, יש דרך למחוק וינדוסים בלבד? איני מעוניין בפירמוט הדיסק הקשיח אלא ספציפית למחוק את הוינדוס, יש דרך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 ישן שאני מחזיק בתור שרת הדפסות.(128MB זכרון, 80GIGA הארד דיסק) כרגע מותקנות עליו שתי מערכות הפעלה:XP32 וSERVER2000. השאלה שלי אם 7 תרוץ עליו יותר טוב מXP ? הבנתי שהליבה של 7 יותר קלה מVISTA והיא אמורה לרוץ גם על מעבדי אטום.
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, זה זמן רב שהתקנת עדכוני האבטחה של Microsoft Office 2003 למיניהם נכשלים. החשד שלי הוא שזה נובע מניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנת Abexo). האם יש למישהו הצעה מה לעשות? תודה. זה קרה לי בעבר באופו דומה ונעלם אחרי Format והתקנת Windows מחדש.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה אחת במערכת: כשאני פותח RUN וכותב את הפקודה הנ"ל נפתח לי חלון OPEN WITH, המערכת לא יודעת עם איזו תוכנה לפתוח את הקובץ הנ"ל. ביצעתי BROWSE ל EXPLORER.EXE - ללא הצלחה. חשוב לציין כי הגישה לקובץ מתאפשרת באופן רגיל דרך לוח הבקרה והביעה מופיעה רק דרך הקשת שם הקובץ ב RUN. יש למישהו הסבר לבעיה או פתרון? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל זה הכי מתאים האם זה אפשרי שסיסמה (לווא דווקא סיסמה של הווינדוס) תכיל את המקש BACKSPACE? נגיד 12346, מקש הBACKSAPCE (כלומר למחוק את ה6) ואז 5 כלומר הסיסמה יוצאת 12345 אבל צריך כאילו לטעות בכוונה ושאם אני מכניס 12345 ישר זה לא יעבוד אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם!יש לי בעיה עם מקשי קיצור דרך כאשר אני לוחץ על אנטר או על אותיות אחרות נפתח לי או מדיה פלייר או שעושה לי מזעור לחלון. רציתי לשאול האם יש אפשרות להגדיר את מקשי קיצור הדרך בווינס ויסטה. תודה למי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי VISTA שבו רק משתמש אחד (שמן הסתם הוא גם הADMINISTRATOR) לפני כמה ימים ניסיתי לשנות את הסיסמא למשתמש הזה, אבל הופיעה לי הודעת שגיאה שאמרה שאי אפשר לשנות את הסיסמא. מאז ניסיתי להתחבר גם דרך הסיסמא הישנה וגם דרך החדשה וזה לא מקבל את הסיסמא. עכשיו המחשב שלי חסום ע"י סיסמא שאני לא יודע מה היא, יש דרך לפתוח את זה? דברים שניסיתי: 1. להכנס דרך SAFE MODE 2. לפרוץ את הסיסמא באמצעות תוכנת OPHCRACK
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה, זה חדש ואפעם לא קרה. המחשב עובר לשומר מסך ולאחר זמן מה שהגדרתי, המסך נכבה. אך אי אפשר לחזור למחשב. לא משנה אם מזיזים את העכבר או מקישים על המקלדת המחשב עדין באותו מצב ואי אפשר לחזור אליו. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP חוקי עם SP2 מובנה. לאחרונה ניסיתי להתקין אותו על כונן חדש לשיפור ביצועים (יש לי 3 כוננים לא ב RAID). לצערי לאחר ההתקנה מתגלות תופעות מוזרות ושגיאות מוזרות כמו בעיות תצוגה, חוסר תאימות עם דרייברים, IE קורס וכיו"ב - כל זה ממשיך גם אחרי התקנת SP3 וכלל העדכונים. (פירמטתי והתקנתי כבר 3 פעמים השבוע....\). הרצתי SFC וזה לא ממש עוזר. חשבתי שאולי ישנה בעיה בדיסק ההתקנה אז העתקתי את כל הקבצים על הדיסק וצרבתי (במהירות איטית) על דיסק אחר - הבעיה רק הוחמרה מכיוון שבזמן ההתקנה לפתע המערכת זיהתה כל מיני דרייברים שלא עברו "אישור ואימות" של WIN וההתקנה נעצרת. חשבתי שאולי כדאי לנסות "לקרוע" את SP2 משאר קבצי ההתקנה - לא יודע אם אפשרי.... יש למישהו פתרון? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כשאני נכנס למולטיפלייר ומכניס את השם ולאחר מכן לוחץ על "LOG IN" או "REMEMBER PASSWORD" התוכנה קופאת ונסגרת. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-