עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מתכוון להתקין 3 מערכות הפעלה על המחשב, שתי מיקרוסופטיות (כנראה XP ו-VISTA BETA), ויוניקסית אחת (כנראה הפצה כלשהי של לינוקס). 1. האם ה os loader של וינדוס יודע לגשת ללינוקס, או שאני אהיה חייב להשתמש ב os loader שונה כגון Lilo\grub. 2. מה הסדר המועדף להתקנת שלושת מערכות ההפעלה (מי ראשון מי אחרון, ואם אפשר גם את הסיבה שאני אלמד ממנה). 3. *חשוב מאוד*, למי שהתנסה בבטא העדכני ביותר של הויסטה, האם היא כבר פעילה בצורה נורמלית שמאפשרת גלישה הורדות וכו, ללא תקיעות ובאגים מיוחדים, או שאפילו בשימושים הבסיסיים האלה ל XP יש עדיין יתרון משמעותי? 4. כמה גיגה מומלץ להקצות לכל מערכת הפעלה, תוכנות משחקים ושאר הקבצים יאוחסנו בפרטישן נפרד, אבל עדיין יש לא מעט דברים שיתנחלו על הפרטישן של מ…

2. אז ככה רציתי לדעת עם איזה מערכת קבצים עדיף להתקין את ה XP עם NTFS או עם FAT ומה ההבדל ביניהם..... ? תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. שלום לכולם. אני משתמש ב-windows xp sp2 Hebrew שהתקנתי שילשום. אין לי בעיה עם יישומים חוץ מיישום אחד, שכאשר אני מנסה לפתוח אותו אני מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ התמונה, וכן האייקון שלו זה אייקון ברירת מחדל של windows. המוזר הוא שיש לי windows xp sp2 באנגלית שאין לו בעיה לפתוח את הקובץ ולהראות את האייקון האמיתי. אני בעל זכויות של administrator וכן יש לי אנטיוירוס של AVG free (שגם אותו ניטרלתי לשם הבדיקה). למישהו יש פיתרון מדוע זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה כך שלא יקרה דבר כזה עם קבצים אחרים שאתקל בהם בעתיד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. Started by Nevo,

שלום, אני משתמש בFTP של מערכת ההפעלה חלונות XP (המובנה עם דפדפן הקבצים). איך אני יוצר קיצור דרך שאני לוחץ עליו והFTP נפתח ? ניסתי לעשות: לחיצה ימנית>חדש>קיצור דרך> הכנסתי את הftp://..... אבל הוא פתוח לי את זה עם פיירפוקס. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום חבר הביא לי מחשב של הילדים שלו שכשהוא עולה (XP)במצב רגיל הוא עולה כל התוכנות נטענות בהתחלה..ואז הוא נתקע העכבר לא זז..כלום במצב בטוח הכל עובד כרגיל... מה ניתן לעשות לו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by tommy_g,

שלום! מישהו יוכל לכתוב לי כיצד אני מעלים את הרגע לתיקיית המוזיקה שלי בווינדוס? מצורפת תמונה להמחשה. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. Started by liav12,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הטוויקים לוינדוס? אם אני לא טועה שמו פה פעם קישור אבל אני לא מוצא אותו.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  8. בפינה הימנית - Windows 8, ובפינה השמאלית - Windows 7 Round One - FIGHT! אני אסכם בקצרה מה אני חושב על המערכת. סה"כ מערכת טובה, רצה מהר עם תוספת של כמה פיצ'רים נחדמים. אני לא רואה הבדל בין תפריט ההתחל למסך המטרו החדש. הם משמשים די לאותו הדבר רק האחד נפתח במסך מלא והשני לא. עיצוב כללי אני חושב נקי ונחמד - זה תלוי בכל אחד, שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה ולכל אחד מותרת הדיעה שלו. אני חושב שזה נראה טוב. אני אולי לא משתמש באפליקציות מטרו, אבל זה ממש לא מפריע לי, אני גם לא רואה סיבה שזה יפריע למישהו אחר. לא אוהבים - אל תשתמשו, אף אחד לא מכריח אותכם. אתם מוזמנים להתחיל להתווכח בינכם ובבקשה בואו נשמור על הפורום נקי ואת כל הוויכוחים על מה יותר טוב מה פחות טוב נשמור לכאן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. איפה אני מוחק קבצי אינטרנט זמניים

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. אני לא יודע לאיזה תכונה זה שייך? של מה זה? תודה רבה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. רק בתמונות אני רואה בצבע צהוב למה זה [attachment deleted by admin]

12. Started by fiz23,

CLOCK-WATCHDOG-TIMEOUT מופיע לי שהמחשב נופל למה זה קורה ? מה זה אומר ? יש לי WIN 8 64 AMD 1075 CPU http://www.reviversoft.com/blog/2013/01/clock-watchdog-timeout/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Pentium D,

היום לאחר שעשיתי ריסט, המחשב נדלק אך כל התיקיות, הקבצים (כולל המחשב שלי, המסמכים שלי) נחמקו משולחן העבודה. הדבר היחידי שנשאר זה כל מני קיצורי דרך לתוכנות שהתקנית, חיבור לאינטרנט וסל מיחזור. יצרתי תיקייה חדשה וכשנכנסתי אליה היא הייתה מתוך משתמש אחר. דוגמה: C:\Documents and Settings\Center.CENTER\Desktop\new folder שם המשתמש של המחשב שלי הוא "Center", אך כפי שניתן לראות רשום "Center.CENTER". ניסיתי לעשות ריסט כבר כמה וכמה פעמים וזה לא עזר. ניסיתי לעשות ניתוק אבל זה לא עבד. השאלה היא איך אני מחזיר א זה שכל פעם כשאני מדליק את המחשב זה יכניס אותי אל תוך המשתמש "Center" ולא "Center.CENTER"? תודה מראש! =] עריכה: אף אחד לא נוגע לי במחשב, ואף אחד לא נגע לי. אין לי מושג על משתמש שש…

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  14. שלום לכולם, התחילה לי היום בעייה במחשב: כשאני מסיים זמנית לעבוד אני שם את המחשב במצב שינה - SLEEP. הבעייה היא שהיום כל פעם שבאתי לצאת ממצב שינה ע"י הזזת העכבר או גם בלחיצה על כפתור ההפעלה של המחשב - המחשב לא חוזר לעבוד אלא נדלק לכמה שניות ואז נכבה והוא במין לופ - נכבה ונדלק - ואני לא מצליח לצאת מזה בשום דרך אלא חייב פיזית להוציא את התקע של המחשב מהחשמל, ורק אחרי כמה שניות להחזיר ולהדליק מחדש את המחשב. אחר כך הכול בסדר עד הפעם הבאה שהמחשב נכנס ל-SLEEP. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום יש לי בעיה בעת התקנת ווינדוס אקס פי על לפטופ MSI דגם PR601 אני מכניס את הדיסק של הווינדוס והוא עולה אחרי לחיצה על מקש המחשב מבצע סריקה ראשונית בהתקנה של הווינדוס ואחרי כדקה בפתאומיות עולה מסך שגיאה כחו ובו מופיעה השגיאה הבאה מסך כחול שכתוב בו thchnical information: stop: 0X0000007B (0xf78d2524,0xc0000034,0x00000000,0x00000000 *** איך פותרים את הבעיה הזו? צריך להגדיר אולי משהו ב BIOS? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי אשמח אם מישהו באמת יעזור לי בבעיה זו

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by oded6188,

אני מתקין על המחשב XP Proffesional, במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני את דיסק מספר 2.... (בחיים לא נתקלתי ב XP עם יותר מדיסק 1) אני עושה לו ביטול, וההתקנה ממשיכה ומסתיימת בהצלחה.... עכשיו כשאני נכנס ל Run>Winver, הוא מראה לי Windows Media Center Edition... קרה למישהו?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by KoM,

משום מה השירות הבא סוינדוס 2000PRO החל להציג ארורים כל כמה דקות, בינתיים הפסקתי תמידית את השירות, מה תפקידו בכלל ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by supercars,

הכל התחיל כשהורדתי את הWindows installation 4.5 לאחר שהייתה לי תקלה עם הנוכחי. המחשב עשה הפעלה מחדש ועלה רק עם רקע ללא סמלים/שורת משימות. הכנסתי את הדיסק של וינדוס ועשיתי תיקון. לאחר התיקון היו לי 10 שניות לעשות ריסטרט. פספסתי אותם והמחשב התחיל לעשות פירמוט אוטומטי. זתומרת שכל הקבצים כבר נמחקו? (אין לי גיבוי). אני עכשיו שוב עושה את התיקון. האם יש עוד משהו לעשות חוץ מפירמוט? סייף מוד לא עובד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by m1ke,

יש פה מישהו שהצליח ליצור דיסק התקנה unattended ל-XP עם שילוב של דרייברים ל SCSI ויכול לחלוק איתי את הידע? [br]פורסם בתאריך: 26.10.2009 בשעה 20:43:45 מסתבר שהדבר יותר פשוט מפשוט עם nlite.נפתר

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. יש לי XP HOME עם SP3 (חוקי) הבעיה היא שיש לי את המגן האדום הזה בשורת משימות שמציין את העובדה שהמחשב שלי נמצא בסיכון, לכן נסיתי להכנס ולהפעיל את העידכון האוטומטי אבל שום דבר לא עוזר. וכשאני לוחץ על WINDOWS UPDATE בSTART אז הוא פותח את הדפדפן באתר של מיקרוסופט אבל מציג שגיאה שאומרת שאני לעשות עידכונים בגלל שהם לא מופעלים אצל על המחשב. HELP.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  21. שלום נראה לי שזה לא קשור ממש לפה לכן אני ישמח שתעבירו ותגידו לאן זה כן מתאים, תודה. כעת לשאלה שלי יש לי שתי משתמשים במחשב אחד מנהל המחשב עם סיסמא ואחד חשבון מוגבל יש לי 160 גיגה בכמה כוננים, יצרתי כונן ממנהל המחשב שנקרא לו f ששוקל 50 גיגה אני רוצה שהמשתמש המוגבל כאשר הוא יכנס למחשב שלי הוא יראה רק אותו ואת כונן הוינדוס ואת יתר הכוננים הוא לא יראה ולא יוכל לגשת אליהם. זה אפשרי? תודה לעוזרים

22. Started by gatitito,

אהלן לאחר מחיקת עידכוני windows מסוימים שהפריעו לאחת התוכנות במחשב שלי לעבוד. המחשב הפסיק לזהות את ההרד דיסק הנייד שלי 500Giga מתוצרת western digital. כשאני בודק ב manage רואים את ההרד דיסק אבל המחשב לא מזהה את מערכת הקבצים ורושם 500giga unallocated . אני מאמין שיש בעיה והוא לא מסוגל לזהות מערכת קבצים של FAT32 לכן הוא לא מכיר את ההרד דיסק. במחשבים אחרים ההרד דיסק עובד מצויין. על המחשב הבעייתי כאשר מחברים הוא נדלק אבל לא מזוהה משום מה. האם תכלו לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by QuickSilver,

היי ... יש לי את הכרטיס טלויזיה הנ"ל , כבר הרבה זמן , זה דגם דיי ישן אבל עושה את העבודה אחלה . מאז שעברתי ל ווינדוס 2000 יש לי איתו בעיות , בעזרת העדכון של החברה אני לא יכול לראות על מסך מלא , ואפילו אם אני מנסה להגדיל את החלון ע"י מתיחה מהקצוות הכל נהייה איטי למרות שיש לי מחשב חזק וכרטיס מסך טוב . מישהי נתקל \ יודע משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by LazyCat,

מידי פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות שונות מופיעה לי ההודעה הבאה (רק לאחרונה, לפני זה לא הייתה לי בעיה להפעיל כל דבר...). מישהו יודע במה מדובר ואיך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.