Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לשנות שם של תיקיית מערכת של windows ? ניסיתי לשנות את השם בדרך הרגילה , קיבלתי הודעה , שלא ניתן לשנות שם או להעביר את התיקיה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני USB של מקסטור הבעיה בWINDOWS שלי זה שכשאני מחבר הWINDOWS לא מקצה לכונן אות רק כאשר אני נכנס לניהול מחשב ומקצה באופן ידני אות ואז מנתק את המשתמש ונכנס עוד פעם רק אז אני רואה אותו הבעיה היא אצלי כי הוא עובד מצוין אצל חבר שלי יש לצין שגם אחרי שאני מקצה אות כונן עדיין אני לא יכול לעשות לו CHKDSK
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש באינטרנט ולעיתים אני מנסה להיכנס לקישור ואני לא מצליח אני מקבל הודעה קטנה בתחתית המסך בצד ימין- pop up window blocked משהו יודע איך אני מפסיק את זה ומתחיל לגלוש בצורה נורמלית. כי ממש כל קישור הוא רושם לי את ההודעה הזאת.. תודה מראש.. אתם אחלה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד IBM THINKPAD A21E נתונים: CELERON 600MZH 128 זיכרון פנימי כרגע שמתי לו XP משום שהדרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי תומך רק במערכת הפעלה זו. השאלה אם לא כדאי לשים לו ווינדוס 98 או מערכת אחרת עם כרטיס רשת PCMEDIA שתומכת בו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לשנות את הרקע במחשב שלי (מלבד הרקעים הכחולים והירוקים של windows) לא באפשרויות על מקש ימני ובטח שלא על בחירת תמונה כתמונת רקע. זה כבר הרבה זמן ככה אבל עכשיו זה כבר מתחיל לעצבן, אז אני אשמח אם תיהיה דרך לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק WINDOWS XP HOME עכשיו על הדיסק חוץ מההתקנה יש עוד קבצים, סרטים שירים משחקים וכו'..... קבצים אלו יפריעו למהלך ההתקנה?? בגדול השאלה אם הקבצים מפריעים למהלך התקנת הWINDOWS??? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום ברצוני לדעת כיצד ניתן לשבור את מחסום ה 3 גיגה של חלונות XP.אני עובד עם 3 תוכנות בו זמנית ואני רוצה להתקין 4 גיגה על המחשב. הבנתי ש 64 ביט תומכת אבל אני לא רוצה לפרמט כי הכל עובד חלק.יש פיתרון אחר?? התקנת ויסטה לא ממש קורצת לי וטוב לי עם מה שיש. אני רוצה מערכת שלא תיקח משאבים אלה תדע לנצל אותם כראוי. תודה רבה על העצות ויום טוב לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הדרך הנכונה והמדוייקת(לפרט כמה שיותר בבקשה) לפרמט מחשב עם 2 הארדיסקים? בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום! בשעה טובה ומוצלחת קניתי את המחשב החדש שלי (מפרט בצד). כל ההרכבה וההתקנות עשיתי לבד. הכל עובד בו מדהים, יש רק דבר אחד קטן שקשור לווינדוס (איך לא? ) שמפריע לי. אתחול של המחשב זה ממש עניין של שניות תודות לSSD, אבל ברגע שעולה מסך הlogin של חלונות ואני מכניס את הסיסמא, לוקח זמן ניכר (בעיקר ביחס לבוט המהיר) שבו מופיע מסך הWelcome... ועד שמופיע שולחן העבודה. הבעיה מתרחשת רק כאשר מעלים את מערכת ההפעלה ולא מתרחשת כאשר חוזרים ממצב שינה\נועלים את המחשב. כמו כן זה לא תלוי בכמה זמן אני מחכה לפני שאני עושה login. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה. גיגלתי קצת את הנושא ויש כמה תוצאות שאבדוק אותן בערב כשאחזור מהעבודה, בינתיים אם למישהו יש הצעות\תובנות בנושא אשמח לדעת!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני לא מצליח לפתוח קבצי doc בתוכנת wordpad ומקבל הודעת שגיעה בזו הלשון איך אפתור הבעיה ? בתודה מראש מערכת הפעלה windows 98 se MIE 6 P III Wordpad This program has performed an illegal operation and will be shot down. If the problem persists, contact the program vendor. Details >> WORDPAD caused an invalid page fault in module MSWRD832.CNV at 0167:0140f6d5. Registers: EAX=00000001 CS=0167 EIP=0140f6d5 EFLGS=00010206 EBX=00440000 SS=016f ESP=0166f950 EBP=0166f964 ECX=00445ffd DS=016f ESI=00446000 FS=1227 EDX=00000000 ES=016f EDI=0143c8b9 GS=3246 Bytes at CS:EIP: 66 8b 1e 83 c6 02 0f b7 cb 8d 45 fc 50 51 e8 38 Stack dump: 00445b50 00000000 0044579e 004558c6 00…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה מוזרה כזו: http://img237.imageshack.us/img237/2118/38221718.png אחרי שאני לוחץ אישור: http://img151.imageshack.us/img151/9881/57166680.png איך אפשר להוריד את זה??
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש את הלינק הזה שמסביר איך להחליף ניראה פשוט מידי בשביל ווינדוס המסובכים הכרוניים http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/2bac0e03-c331-48fc-8b7e-b66b8007512d1033.mspx יש לי לפטופ עם ויסטה בעברית שמשגעת אותי!!! :-\ האם אפשרי להחליף את שפת מערכת ההפעלה ...כאילו שזה הותקן מראש באנגלית? מישהו ניסה את זה והצליח בלי באגים ובעיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן עם משחקים מותקנים שאני צריך לסיים, המשחקים לא מותקנים דרך steam או דומיו ולחלק מהמשחקים אין לי את ההתקנה (הרבה אחיינים בעייתיים). יש דרך לפרמט את חלונות (אשר נמצא בכונן אחר) ושהמשחקים ימשיכו לפעול?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לבטל את הסיסמה בכניסתי למערכת ההפעלה windows xp
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ווינדוס 7 64 ביט עם IE8 ועד היום הכל היה מצוין עם הגלישה והכל. היום בבוקר התקנתי עידכון שנשלח אליי בשביל הדפדפן שמשפר את התאימות שלו ואני חושב אולי שהבעיה בגללו. לאחר התקנת העידכון גלשתי כרגיל עד שפתאום נתקע לי המחשב,חקרתי קצת הנושא וגיליתי שברגע שאני מפעיל את הדפדפן דרך האייקון בשולחן העבודה אז לאחר מכן כל שולחן העבודה תקוע לי כלומר אני לא יכול להפעיל שום יישום דרכו עד שאני סוגר את הדפדפן דרך מנהל המשימות. ברגע שאני מפעיל את הדפדפן דרך תפריט ההתחל אז הכל בסדר ושולחן העבודה עובד בסדר. הסרתי את העידכון,עשיתי סריקת וירוסים והבעיה לא נפתרה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהיום במספר אתרים שניסיתי להיכנס הדבר הזה קורה.. לא נותן לי להיכנס מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP תוכנת נורטון אנטי וירוס מותקנת ומעודכנת כולל fire wall . לא מצאה כלום . תוכנת spybot מותקנת ולא מצאה כלום בסריקות . קו adsl והבעיה : המחשב מתחבר כל הזמן לאינטרנט . לא משנה על מה אני לוחץ האינטרנט מופעל . לא משנה שאני מבטל את ההתקשרות פעם אחרי פעם ...הוא שוב מתחבר גם אם לא נגעתי בכלום הוא מתחבר לבד .הדבר קרה אחרי שניסיתי להתפטר מחלון התקשרות שהיה מופיע לי בכל הדלקת מחשב . שיניתי באותו חלון התקשרות , בהגדרות , משהו ומאז הבעיה קיימת ללא הופעת חלון התקשרות הקודם . כאילו שלחצתי dial מה עושים ??????????
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעייה שכל פעם שאני משנה במאפייני העכבר שבחלונות 7, את מספר השורות במסך שהגלגל של העכבר שלי יגלול ל-2 שורות, לאחר כיבוי המחשב או הפעלה מחדש, ההגדרה חוזרת לברירת המחדל: 3 שורות. העכבר שלי הוא Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A, ובמחשב שלי מותקנת התוכנה Microsoft mouse and keyboard center. מה הסיבה לבעייה, ואיך פותרים אותה? עדכון: מצאתי את הפיתרון לבעייה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-desktop/mouse-settings-not-saved-after-rebootrestart/5bf06673-6c48-46ff-a0d4-500f7a0b518a
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ה windows xp לא עולה, ברגע שמופיע הלוגו של xp, לאחר שנייה הוא נתקע ולא זז, מה זה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי דיסק של VISTA ULTIMATE שמסרב לעשות BOOT במחשב החדש. (המפרט בצד..) על המחשב מותקן XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין ויסטה. ה DVD הוא הרכיב הראשון שממנו נעשה ה BOOT. המחשב כאילו "פוסח" על הקריאה של הדיסק ולא מציג את האפשרות של "לחץ על מקש כלשהו כדי להתחיל..." אלא ישר מעלה את ה XP. ניסיתי לשנות אפשרויות בביוס ושום דבר לא עוזר. הבעיה גם חוזרת במחשב הישן ורק בנייד המערכת עולה בלי שום בעיות ככה שאני לא מאמין שהבעיה בדיסק עצמו. נ.ב. אני רואה שניפתח נושא דומה אבל הבעיה שלו מעט שונה משלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם ווינדוס.... עכשיו קיבלתי מחשב נייד ישן ממש מעפן וחלש שמותקן עליו וינדוס 98, יכול להיות שעדיף לי להתקין עליו וינדוס XP ??? כי הוא אולי יותר קל עם פחות בעיות או שעדיף לשמור את המצב הנוכחי ?? אם כן, איך אני מזהה איזה דרייברים אני צריך לאחרי הפרמוט ? וגם, יש לי מעבד Athlon X2 64 bit (במחשב אחר) יש הבדל משמעותי בין 32BIT ל - 64 ???
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i play Counter-Strike or Championship Manger or see movies תעזרו בבבקשה :[
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
XP+SP2 מובנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת מחשב כזו: Intel Q6600 Gigabyte EP35-DS3 4GB Ram nVidia 9600GT Maxtor 120GB SATA על המחשב מותקן Windows Vista x64 Ultimate הבוקר עדכנתי את המחשב עם מספר עידכונים שהופיעו, עדכוני אבטחה כולם אני חושב. כעת כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לקטע בביוס בו רשום Verifying DMI Pool Data... ולאחר הרבה זמן Disk Boot Failure. מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, קצת רקע, אני משתמש בXP. אני מעוניין לשנות תמונות של התיקייה, פעם ידעתי איך עושים את זה, היום כבר שכחתי.. לדוגמא, התיקייה של התמונות שלי ב"מסמכים שלי" משום מה נראית רגיל, בלי הסמל המובנה של windows לתיקייה של "התמונות שלי", איך אני מחליף אותה שכן תיראה ככה? ובכללי - תיקיות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-