Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בעיה בRegional and Language Options אין לי אפשרות להוסיף או לשנות את השפות לא בregional ולא ב advanced מופיע לי השפה שאני מעוניין. לאן זה נעלם??למה זה נעלם??? ואיך אפשר לסדר זאת כי זה לא נותן לי גם עם דיסק של המערכת הפעלה לשנות משהו אין לי את האופציה בכלל. למישהו יש מושג זה דחוף תודה מראש דרך אגב מדובר במערכת הפעלה win xp pro
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הרמתי RMDWC על Vista אבל כאשר אני מנסה להתחבר אני מקבל את הודעת השגיאה שמצורפת בתמונה. זה לא קשור לSSL ולcertificate error ניסיתי אותו דבר על פורט 80 רגיל ועל כל פורט אפשרי, בכל מקרה כל מה שהcertificate error אומר שהcertificate שלי לא תקין ויכול להיות שאני מנסה "לעבוד" עליך. לא מצאתי יותר מידי בעיות שקשורות לזה ברשת לא כאלה עם פתרון בכל מקרה, אבל בעקרון זה אמור לעבוד ללא בעיות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה. אני שם את הדיסק של XP PRO וזה מגיע לי למסך הכחול הזה של ההתקנה ואני לוחץ על R שזה יעשה לי repair. ואז זה עולה לי למין מסך דוס שחור כזה והוא רוצה שאני יבחר "איזה windows לתקן" אז אני בוחר את היחידי שאני יכול ואז הוא מבקש סיסמה של הAdministrator. אז אני שם אותה ואז הוא מביא אותי לדבר כזה שאני יכול לרשום מה שבא לי. מה לעזאזל אני רושם כדי שהוא יתחיל לעשות repair לwindows ומה עוד אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נשרף, ולכן עברתי לאיזשהו מחשב אחר שכבר המון זמן לא נגעו בו. בסה"כ המחשב הזה בסדר גמור, אבל אין בו אפילו את service pack 1 של ווינדוס XP, ולכן יש לי בעיה מאוד גדולה להכנס אפילו לכל מיני אתרים (כמו פייסבוק לדוגמא) או אפילו להפעיל איסקיו (אני יכול להשתמש רק בICQ PRO כאן). כמו שאתם בטח יודעים, אי אפשר להתקין את SP3 ישר, אלא צריך קודם להתקין את SP2. לכן הורדתי את SERVICE PACK 2, אבל המחשב רושם את ההודעה הבאה: Windows XP Service Pack 2 cannot install. The product key used to install Microsoft Windows may not be vaild. For more information about why you have received this error message, and steps you can take to resolve this issue visit www.howtotell.com איך אני …
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שהתקנתי את SP3 על המחשב שלי וברגע שהוא ביקש ממני להתקין את הIE7 ביטלתי זמנתי כי הייתי עסוק בהתקנה אחרת עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את הIE7 למרות שהסרתי והתקנתי מחשב את הSP3 וגם ניסיתי להוריד את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט והוא נותן לי הודעת שגיאה שהגירסה לא תומכת במערכת שלי מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אוקיי צירפתי צילום מסך, כדי שתבינו את הבעיה. אין לי מושג איך זה קרה (אני חולק את המחשב עם ילדים קטנים) אבל האם יש למישהו מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודנ מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://img172.imageshack.us/img172/6097/porbmic9.jpg משום מה נעלמו לי השמות של מי שמפעיל אותם... איך אני מסדר את זה? עריכה: אני יודע שזה מהתוכנה Advanced WindowsCare v2.3.0.738 Professional אבל אני לא מצליח להחזיר את זה... בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
טוב תראו יש לי בעיה מעצבנת בויסטה קופץ כל שנייה החלון הזה : כשאני לוחץ על החלון מופיע לי ההודעה הבאה: וזה אצלי כבר כמה ימים בהתחלה חשבתי שזה העכבר שמחובר בUSB אבל זה לא העכבר כי החלפתי אותו ועדייין יש תבעיה הזאת והקטע הוא שאין לי שום דבר שמחובר לUSB ממש ממש כלום. תעזרו בבקשה ;D תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום חשבתי להתחיל לתרגל את exchnage 2010 בבית במחשב הפרטי שלי פשוט הורדתי virtulbox וחשבתי להתקין שם server2008 ואחרי זה להתקין עליו את האקצ'נג' פשוט הבעיה היא שהורדתי כבר 2 מערכות של windows server 2008 ואני לא מבין למה אני מקבל בתהליך התקנה שגיאה של הווינדוס בהתחלה של התקנה הוא אומר installing ואז הוא מעביר אותי לחלון הזה הורדתי 64 BIT כי המחשב שלי הוא 64 BIT
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון זה הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348033.0 בקיצור לא נותן לי להפעיל משחקים גם מקוריים וגם לא מקוריים אשמח לעזרה זה ממש דחוףלי =[
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני נכנס לאקספלורר אני מקבל את השגיאה הבאה: Internet Explorer cannot display the webpage וכשאני סוגר את החלון אני מקבל את השגיאה הנ"ל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: iexplore.exe Application Version: 7.0.6000.16512 Application Timestamp: 46807103 Fault Module Name: StackHash_8d13 Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 04fd13d0 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 8d13 Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311 Additional Information 3: 8d13 Additional Information 4: cdca9b1d21…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאבי מחשב דל חדש (סה"כ חודשיים) והויסטה הגיעה עליו כבר אך לאחרונה לא הותקן שום תוכנה,קובץ או משהו דומה והוא מדווח על STING PRODUCT_NAME WAS NOT FOUND בעת הפעלת המחשב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשרי לבטל אותה?? יש תוכנה NOD32 הכי מעודכנת וסורק קבוע עם ADWARE 2006 הכי מעודכן.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
זה השגיא שאני מקבל שאני מדליק BF2 וגם ניסיתי להתקין התחלה וזה מביא לי איזה ERROR של MD5 CHEK באיזה קובץ ואז אי אפשר להמשיך (אבל באקס פי זה עובד מצויין) עזרה מישו יודע מה איך ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן התקנתי VISTA ULTIMATE 32BIT לפני שבועיים ככה.. ומההתחלה זה כבר עצבןן..כל פעולה שעושים הוא מבקש אישור מעפן כזה..נגיד להפעיל את הWINRAR עושה לך "התוכנית זקוקה לאישורך כדי להמשיך" למעלה בחלון.. יש לך "המשך" ו"ביטול" תלחץ המשך היא תעלה..יופי, יש גם כאלה שהוא רושם את זה..ואז מבקש עוד אישור..ואז עוד אישור לביצוע המשימה בקיצר הוא מחרפןןן! למה הויסטה כל כך דפוקה?? איאפשר פשוט לעשות משו בלי לבקש אישור?!?!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה בXP...ברגע שאני לוחץ על הכונן הקשיח במחשב שלי הוא מפעיל את חלון החיפוש ולא את הOPEN... האם יש דרך לתקן את זה? כמו כן עשיתי בטעות במחשב הנייד שכל פעם שהWIN יעלה אז הוא יבקש סיסמה...האם יש דרך לעשות שהוא לא יבקש? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לפרמט לWINXP אבל אני נתקל כל פעם מחדש כשאני מקבל את הסכם הרישיון -הפירמוט אז אני רוצה ללחוץ על F8 וזה לא לוחץ לי ובגלל זה אני לא יכול לפרמט ולהתקין XP,לעומת זאת הולך לי חלק בהתקנת WIN7 . מה הבעיה בהתקנת XP? יש לי את הדיסק המקורי,צרבתי עוד דיסק וכל ההתקנות לא יכולות להמשיך הלאה לאחר ה.F8 . אם אני רוצה לצאת מההתקנה אני לוחץ על ESC ואז זה סוג של טיימר לריסטרט למחשב - כרגיל כזה. מה הבעיה עם ההמשך של ההתקנה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי SANSA M240 MP3 PLAYER והXP לא מזהה אותו ובכל פעם שאני מחבר אותו הוא כותב אירעה בעיה בהתקנת החומרה ומסרב לעדכן את החומרה ממנהל ההתקנים. לפי מיטב הבנתי צריך להוריד איזה קובץ שXP יזהה את הMP3 אז אם כן איך ומיאפה?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התקנתי על המחשב הניד שלי WIN XP וכאשר אני עושה לי ריסט/כיבוי הוא מגיע לכתובת אוינדוס מבצע כיבוי... ונתקע שם ולא זז ובסוף אני צריך לכבות דרך הכפתור... יש דרך שהוא יעשה את זה כי בשביל לעשות ריסט אני גם צריך לכבות ולהדליק וזה מעצבן!!! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לבטל את הסקריפטים בהפעלת WIN2000? אני מדליק את המחשב ומגיע לWINDOWS נפתח החלון שכתוב בו מחיל מדיניות אבטחה ואז באותו חלון כתוב "מפעיל קבצי SCRIPT להפעלת המערכת" יש איזושהיא דרך לדלג על שלב זה של ההפעלה???? ממה שאני יודע שדרך הרשת המחשב מקבל את הסקריפטים, יש דרך למנוע זאת חוץ מלנתק את הכבל?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
בעיה שלדעתי יכולה להופיע לכל הNT לסוגיהם. נכנסתי לEVENT VIEWER וזה התוכן: The OMSCAN service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ניסיתי לחפש אותו בSERVICES אבל ללא הצלחה. ההודעה מופיעה כל הפעלה של המערכת. אם מישהו יודע להעלים אותה ולהסביר לי מה משמעותה אז תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-