עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by devek,

הפעלתי את מצב ה AERO מהתצוגה אבל ראיתי בכל מיני סרטונים שאפשר לדפדף בין כל מה שפתוח במחשב בצורה יפה כזאת של חלונות אחורה וקדימה ואני לא יודע איך עושים את זה? מישהו מכיר אולי?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by yuvalm2,

איך אני יכול להתקין שוב את Windows XP לאחר שהתקנתי את Windows 7? (הוא מתחיל להציק לי עם הפעלות מחדש והחלטתי שהגיע הזמן לחזור ל-XP)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by audigy,

http://ln-down.skycn.net/down/MPSetupXP.exe

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היה לי וינדוס ויסטה על המחשב ואחרי זה התקנתי אובונטו (לינוקס) על מחיצה אחרת, רציתי להסיר את האובונטו אז מחקתי את הפרטישן שלו דרך הויסטה (ב DISK MANAGEMENT), ואחרי ריסטרט יש הודעת שגיאה grub loading, please wait error 17 ניסיתי להריץ את ה STARTUP REPAIR הקיים בדיסק של הויסטה אבל זה לא עזר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. שבת שלו ם לכם אנשים. אני עובד עם מערכת ההפעלה Win Xp SP2. יש לי בעיה עם מערכת הפעלה זו והיא: כאשר אני נכנס למנהל המסימות => תהליכים, אני רואה שיש תהליך של system והשם שלו לא פעיל אבל הcpu שלו נע בין 90 ל99 והשימוש בזכרון רק 21K. בנוסף כאשר הרצתי תוכנה מסוימת להפיכת שיר מדיסק לקובץ MP3 המחשב עבד באיטיות לא רגילה. (מפרט המחשב מופיע בחתימתי) אשמח אם תעזרו לי בנושא זה... בתודה מראש אלדד כהן. ;D ;D

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כותרת.. סתם ככה, כל הפעלה מעלה את הCHECKDISK לכונן C (הPRIMARY מוגדר בכלל על D). לא יודע מתי זה התחיל. מעלה את זה אחרי מסך הטעינה של XP.. Windows XP Home SP2

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  7. שלום רציתי לדעת מה הם ההגדרות שאני צריך לתת בוויסטה ובאקס בוקס 360 בישביל להפעיל את windows media center?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by dandisc,

אני מת כבר לפרמט את המחשב הוא לא זז מלא רוגלות השתלטו ופופ אפים עפים(ולא שום דבר לא עזר) בקצב רצחני הווינדוס עולה אחרי פולל זמן בקושי יש ביצועים במשחקים...אז אני עומד להתקין אקס פי SP2..ואחרי שאני יתקין אני רוצה קצת המלצות לתוכנות הגנה מוירוסים/רוגלות/שאר זבל אינטרנטי כככה שאני אוכל להתקין לפני שאני מחבר את האינטרנט כי כל החרא הזה ישר משתלט.. נ.ב אני מתכוון להשאיר את כונן D בתור כונן גיבוי ורק לפרמט את C בתקווה שהזבל לא חדר לD.. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  9. שלום.. אני רוצה לבחור ערכת נושא של וינדוס אקס פי.. והוא משאיר לי "תהתחל" בערכת הקלאסית של וינדוס למרות ששיניתי לערכה של וינדוס אקס פי השורת "התחל" עדיין נישארת אפורה ולא משתנה לשורת התחל הכחולה או הכסופה..! הנה סתכלו בתמונה איך השורה של התחל! אני רוצה להפוך אותה לשניה ו זה לא נותן מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by navk2,

בטעות התקנתי את ויסטה פעמיים, פעם אחת בכנן E ופעם אחת ב- C, עכשיו שאני מנסה למחוק את זה שב- C הוא כותב לי : you need permisssion to preform this action ניסיתי סייף מוד , אותו דבר וד"א אני האדמין ועדיין הוא שואל אותי AOLLOW או לא...

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Nemesis,

לפני שבוע שידרגתי את הזכרון במחשב מ-2 ג'יגה ל-6 ג'יגה (המחירים בריצפה). ויסטה x64 כמובן. Page File מבוטל. חויית השימוש בוויסטה השתפרה פלאים. מתבצע Caching לזכרון של תוכנות ורכיבים בשימוש תכוף (כל עוד יש מקום). השימוש במחשב זורם ונעים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אהלן ברשותי WIN7 ULTIMATE מעבד : E8400 לוח אם : ASUS P5Q PRO כרטיס מסך HD 4830 זכרון : 4GB אנטיוירוס NOD 32 דפדפנים : כרום + שועל האש. זה כבר כמה ימים שהמערכת קופאת בתדירות גבוהה, כ 3 פעמים ביום. לא עשיתי שינוי מיוחד במחשב. ניסיתי לבדוק מספר גורמים : זכרונות = הכל תקין. קשיח = יש בו סקטורים פגומים, אבל שלקחתי אותו לבדיקה במחשב אחר - אין בעיה. כרטיס מסך - תקין לא עשיתי OC בשום רכיב במערכת. כיביתי את אפשרות ה SLEEPING MODE במערכת. עדיין ללא פתרון ! מה עושים למי זה קרה וכיצד פתר? תודה.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  13. פירמטתי בטעות דיסק בעל מערכת קבצים ntfs למערכת קבצים fat32. האם ק'יימת אפשרות להציך הנתונים שהיו על הדיסק ? אני יודע שאם הפורמט היה לאותה מערכת קבצים ניתן באמצעות תוכנות שחזור נתונים להציל את המידע אבל כשבפורמט ביקשתי שיפרמט ל-fat32 מה אפשר לעשות ? אודה על עצות דחופות.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  14. שלום לכולם !!! אני לא מצליח לקבל עידכונים אני מקבל הודעת גיאה זו: 80072EE2 זה התחיל ליפני שבוע ליפני כן העידכונים היו יורדים ומותקנים ללא כל בעייה מה פרוש שגיאה זו? תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by gkman,

שלום. אני מנסה לשתף תיקיה ברשת הביתית (כל המחשבים windows 7) שלי. כולם שייכים לקבוצה Homegroup קליק ימני על התיקיה properties>> sharing tab >>share יש שם תפריט נפתח עם האפשרויות everyone, homegroup, guset וכמובן אני מופיע גם. הוספתי את homegroup. אחותי הצליחה להכנס לתיקיה אבל אמא שלי ואבא שלי ראו את התיקיה אבל לא הצליחו להכנס- המחשב הודיע להם שאין להם הרשאה (אחותי ואני על הרשת האלחוטית בזמן שאמא שלי ואבא שלי על החוטי) חזרתי והוספתי גם את everyone ועכשיו גם ההורים שלי יכולים להתחבר. אני לא רוצה את everyone (למקרה שאורח או מישהו בא או משהו). אז נסיתי לכתוב בשדה את שם המחשב והמשתמש (ככה \\computer\user) אבל זה לא זיהה לי את מה שכתבתי. איך אני עושה את זה? מיותר לצ…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  16. שלום אני משתמש Windows XP home editon בעברית. אני היתקנתי אנטי וירוס 2006 של נורטון סימנטק. עשיתי עידכונים מלאים. 2 התוכנות שיש לי הם מקורים. עכשיו אני רוצה לבטל עידכונים אוטומטי ב- XP. ביטלתי עידכונים אוטמטי. ופתאום באנטי וירוס 2006 יש 2 סמלים עיגולים בצהוב ליד שעון אחד אנטי וירוס והשני בדיקה סריקה (יכול להיות שאני אומר נכון). סמן עיגול בצהוב של הסריקה הופך לעיגול איקס(X) באדום בתוך עיגול הצהוב. ומבקש ממני ללחוץ FIX להחזיר בחזרה לעידכונים אוטמטי. אני לא רוצה להחזיר עידכונים אוטמטי. אני רוצה לבטל. מעדיף לעשות דרך האתר עידכונים של מיקרוסופט להוריד שם רגיל. כמו כולם מכירים Windows Update. איך מבטלים באנטי וירוס 2006 שלא יחזיר לי אוטמטי עידכונים? והדבר השני ניגשים ללוח בקרה …

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by liordavid,

שלום לכולם, בדקתי את כונן C (סימנתי את כל התיקיות כולל הנסתרות) והוא תופס 58GB לעומת זאת, כאשר אני בתיקיית המחשב שלי, כונן C תופס 154GB מה הולך פה ? 2 קובצי תמונה של התיקיות בכונן C, והמחשב שלי מצורפות

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שאני לוחץ ctrl+alt+delete ואז נכנס שם ל"תהליכים"... אני יכול לקבוע הגדרות עדיפות לתוכניות שרצות (ע"י הקשה עם מקש ימני על התוכנית הרצויה בחירה ב "הגדרות עדיפות" ושם את העדיפות שאני רוצה). אבל כל פעם שאני יוצא מהתוכנית (נניח משחק) ואז שאני מפעיל אותו שוב.... ההגדרות עדיפות שלו חוזרת להיות "רגילה". איך אני יכול לקבוע לתוכנית כלשהי הגדרות עדיפות שיהיו קבועות??

19. מחיפוש בגוגל ראיתי שזה בעוד כל מיני דגמים אבל לי יש את הדגם 720C הבעיה היא בוודאות בעיה עם ויסטה כי ב XP היא עבדה בסדר, המדפסת מדפיסה דפים ריקים לא משנה מאיפה אני שולח. לא מצאתי פתרון בגוגל אשמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by snaek212,

יש לי הודעות שגיאה כשאני מנסה להפעיל תוכנות (EXE)

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  21. אז כחה קניתי מחשב חדש, מחשב טוב ויקר, 3000 דולר כך שהחומרה פה עדכנית ביותר ואמורה לעבודה בצורה מהירה בפעם הראשונה שניסתי להתקין כמו בפעמים הבאות, ההתקנה היתה מאוד איטית העכבר זז מצוין וגם לבחור באפשריות זה לא נתקע, אבל לוקח מעל שעה להתקין, רק במסך "מפעיל מחדש את המחשב, וימשיך בהתקנה" זה נתקע רבע שעה בפעם הראשונה הווינדוס הותקן, אבל הווינדוס החליט שהכונן הגדול יהיה כונן C ולא כונן D כפי שביקשתי (מחיצה 2 C - מחיצה 3 D) אז פירמטתי והתקנתי עוד פעם, (כמובן ההתקנה היתה איטית) אבל ב99 אחוז של "משלים התקנה" אני מקבל שגיעה "התקנת WINDOWS" "ל- WINDOWS אין אפשרות להתקין קבצים נדרשים. ודא שכל הקבצים הנדרשים להתקנה זמינים והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: x8007045DO." צרבתי מחדש למרות…

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. שלום, זו פעם ראשונה שלי בפורום (אני מקווה שאני במקום הנכון כי הממשק פה ממש מבלבל...) אני חייבת עזרה דחוף!! הכרטיס קול שלי אינו עובד משום מה לאחר שהותקן windows ניכנסתי ל control panel: sounds & audio devicesוכמעט הכל שם אפור! אשמח לשמוע תגובה מהירה תודה.

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי שרת משחק של משחק mmorpg שכל חפץ שנוצר בו בתוך המשחק יוצר קובץ של 1KB בתיקייה מסויימת על השרת שלי. יש לי בתיקייה הזאת מעל מיליון קבצים שכל קובץ הוא 1KB. אני רוצה למחוק את התיקייה הזאת לגמרי מהשרת (שלא יגיע לrecycle bin. שימחק לגמרי) אבל כשאני משתמש בShift+Delete למחוק את התיקייה הזאת השרת קופא ונתקע וזה יכול להגיע גם לכמה שעות שהוא תקוע. אני צריך את הדרך המהירה ביותר (ושלא תתקע לי את המחשב) למחוק את התיקייה הזאת לתמיד. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אני רוצה להתקין ווינדוס 8.1. טענתי אותו מהדיסק ושמרתי כ-ISO במחשב בזמנו, היום אין לי את הדיסק וגם אין לי DOK זמין. יש אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה ללא דיסק? כלומר איכשהו מה-HDD? הוא אמור להיות מותקן על SSD. תודה

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by בזיק,

משהו מוזר המחשב הוא לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה בdevice manager הכונן של הצורב DVD לא מופיע לעומת זאת, אם אני מעלה את המחשב כאשר דיסק ההתקנה נמצא בצורב - אז דווקא הצורב כן מופיע.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.