Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בהרצת XP mode במחשב שלי (Win7 64bit) ונותן את השגיאה הבאה : Cannot Windows Virtual PC host process. Check the System event log for more details. Windows Virtual PC requires hardware-assisted virtualization. There is no hardware-assisted virtualization support in the system. בביוס Virtualization מופעל עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
טוב אז תקשיבו יש לי windows xp pro אם אני רוצה לפרמט אותו איך אני עושה זאת???????? תודה לכל העוזר ועוד שאלה איך אני מתקין windows xp pro מהדוס כאילו עשיתי פירמוט עכשיו איך אני מתקין אקס פי מהדוס תודה לעוזר ושום תודה גדולה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לא מזמן עשיתי עידכון לויינדוס דרך האתר של מיקרוסופט בגלל הוירוס SASSER ולמחרת פתאום התחיל להופיע לי בהדלקת המחשב מופיע בשורת המסימות למטה " נותרו עוד 30 יום להפעלה .." כנראה שהתקינו לי איזה תוכנה לא חוקית אולי ??? וכל יום זה יורד למה זה קורה רציתי לקחת את המחשב לחנות שקניתי ממנה אבל מסתבר שהיא נסגרה .משהו אמר לי שניתן להחליף קוד של ההתקנה או משהו כזה האים מישהו יכול לעזור ??? תודה :huh
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום עשיתי עדכונים והמחשב עושה לי בעיה אחרי שאני מתקין את העדכון Windows XP ?KB929338 ד"א יש לי Vista Transformation Pack 6.0 מותקן במחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot של הויסטה אחרי שהתקנתי את העדכון הנ"ל (Windows XP ?KB929338) שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot הרגיל של ה XP ואחרי כמה שניות הוא נתקע ולא עולה!! אחר כך אני מפעיל את המחשב במצב בטוח ועושה שחזור מערכת לאתמול והמחשב עולה רגיל!! לעוד משהו זה קרה?? איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
VISTA ULTIMATE 64 BIT מנסה לשדרג לWIN 7 HOME PREMIUM שדרוג 64 BIT בעברית לא נותן לשדרג בגלל שפה שונה הוא נותן רק התקנה מחדש יש פטרון איך אפשר לשדרג?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP PRO עם כרטיס קול פשוט של קריאטיב. כל פעם ב- volume control העוצמה בעמודה של ה- wave יורדת. אני מעלה את העוצמה ולאחר יום יומיים היא יורדת שוב. יש דרך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
עשיתי CHDSK לכונן מסוים במחשב שלי ויש לי בעיה. בשלב הרביעי מתוך חמש (verifying file data) הבדיקה מתחילה להיות איטית. ניסיתי כמה פעמים לבטל ולעשות שוב ועדיין אותו דבר. פעם אחת כשמתי את ה- CHDSK לחמש שעות בערך בלי נגיעה במחשב זה הגיע רק ל- 7%. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי קיימים 2 דיסקים. על הראשון מותקן XP PRO. על השני התקנתי פדורה 7.. בכל פעם שאני מעלה את המחשב מתקבל תפריט של הפדורה ונותן לי 5 שניות לבחור אם להעלות מערכת הפעלה אחרת. האם ניתן לגרום לכך שבאתחול יופיע המסך בחירה של ה- XP ?? וגם שה- XP תהיה ברירת המחדל שלי ולא פדורה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הדיסק צ'ק, כאשר המחשב עולה אחרי טעינת הוינדוס מופיע חלון תכלת ומתחיל לעשות דיסק צ'ק , מגיע לשלב של וריפאינג משהו ונתקע, כדי להפעיל את המחשב אני צריך לבטל אותו, ניסיתי להפעיל בוינדוס, זה מתחיל וזהו נתקע מה חעשות?! בבקשה עזרו. תודה אלי.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. ישנם אתרים (לא כל אתר) שאני פותח דרך האקספלורר שבהם מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: "אירעה שגיאה ב- Script בדף זה". תעזרו בבקשה . תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחרונה האפלוקציה התחילה "לתחון" זכרון ו-CPU כשאני ב-BLANK זה טופס 10000K באתרים מגיע ל- 35,000K ו יותר ה- CPU ב- 90.... יש למישהו מושג מה הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את ה-ie הוא נסגר לבד אחרי שנייה או 2. ניסיתי למחוק אותו ולהתקין שוב ולהתקין גרסא חדשה יותר וכל מיני עידכוני אבטחה אבל שוב דבר לא עזר יש לי אנטי וירוס והוא לא מוצא שום וירוס... אני עכשיו משתמש ב-netscape וזה ממש לא נוח... מישהו יודע למה זה קורה ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המערכת: windows XP Sp2 הרצתי את Ad - Adware, Spybot האקספלורר נותן הודעת שגיאה בלי שום סיבה בעת כניסה לאתרים מסויימים . ולעתים עד שאני לא מבצע Refresh על אותו עמוד, אז מתנטרלות אפשרויות מסויימות. באתר ynet אי אפשר בכלל לראות הטוקבקים ... בנוסף דפים מסויימים, וקישורי Java מסרבים להפתח. ניסיתי לעשות לאקספלורר reinstall אך ללא הועיל. הנה דוגמא להודעת שגיאה באתר גוגל: מישהו יודע מה ניתן לעשות? יש לציין שבדפדפן Firefox לא קיימת אף אחת מהבעיות הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני משתמש ב- Win XP Pro ומשום מה בזמן האחרון כשאני מפעיל את התוכנה אז מופיע מסך הפתיחה שלה ואני צריך לחכות איזה 20 שניות עד שהתוכנה עצמה נפתחת.. פעם זה היה פועל לי מייד ומסך הפתיחה היה נעלם תוך שנייה... איך אפשר לסדר את הבעיה? ודרך אגב ה- Windows Messenger מבוטל אצלי..
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, קיניתי מחשב נייד של Dell לפני כחודשיים. המחשב מצוייד ב- Windows 7. בכל המצבים שניסיתי המחשב עובד בסדר גמור (גלישה, אופיס, סרטים, הורדה וכו') מלבד כאשר אני מפעיל את ה- Remote Desktop. אני משתמש בו לשם חיבור לשרתים של העבודה. העבודה דרכו היא איטית להחריד, כל הקשה על עכבר או מיקלדת נמשכת כמה שניות עד דקה ולא ניתן לעבוד בצורה כזו. חושב לציין, כי יש ברשותי נייד ישן יותר של lenovo מדגם T61 (המצוייד ב- XP) ומשם החיבור לאותו שרת מרוחק עובד מצויין ומהיר. ניסיתי "לשחק" עם כל הקונפיגורציות של ה- Remote Desktop, להוריד חומת אש (של Windows ושל אנטי וירוס), להפעיל חומת אש - כלום. זה לא שינה למהירות. אודה על כל עצה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב אז אחריי המסכים הכחולים שהיו לי ביצעתי פירמוטט ובנתיים אין מסכים כחולים אבל עכשיו בעיה היא.. יש לי מעבד 3.06 וג'יגה ביית ראם ואת האשאר אפשר לראות במפרט, ועכשיו שאני מפעיל תוכנה למשל לוקח לזה שעה עד שהוא מפעיל אותה או שאני ניכנס לאקספלורר, אני יודע שיצא לזה פיקס- נתנו אותו כאן והורדתי אותו והתקנתי וזה לא עזר, רציתי לישאול אם יש עוד פיקס או האם יש דרך לעשות שזה לא יקרה? בנוסף גיליתי שהפיקס מתקן את הקובץ: ntdll.dll השגתי את הקובץ הזה אבל לא הצלחתי להעתיק אותו לתקיית ה- SYSTEM32 כיוון שהוא בפעולה, האם יש דרך להעתיק את הקובץ? אני יודע שזה אפשרי דרך דוס השאלה איך אני עושה את זה..? שוב תודה מראש לכולם :'(
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Win XP המערכת מעודכנת על כל הדרייברים הנדרשים מוזיקה אני אכן שומע דרך כל תוכנה אחרת כלומר Winamp או רדיו אינטרנט וכ"ו הבעיה היא שמיעה של צלילי המערכת כאשר אני נכנס דרך Control Panel ל- Sounds and Audio Devices בכרטיסיה Sounds אני בוחר תליל כלשהו שאפשרי מבחינת המרכת ומנסה להשמיע אותו אזי הכפתור "Play" בעצם צבוע באפור כאילו שלא מותקן לי כרטיס קול, אך ציינתי מראש שאכן הוא מותקן היטב וגם אני שומע דרכו מוזיקה אבל בכרטיסיה הVoice תחת קטגוריה Voice Playback ה- Default device לא מצביע על שום התקן, ברור שאני מגדיר את מה שיש לי במערכת (Realtek AC97 Audio) אבל כאשר אני לוחץ OK וחוזר לשם ההתקן כאילו לא נבחר ראוי לציין שאת כרטיס הקול התקנתי כבר פעמיים (הדרייבר) ושום…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לפני כיומיים נכנסתי לחשבון שלי ב- WIN XP וקיבלתי DESKTOP כאילו של משתמש חדש בלי כל ההגדרות שלי. הוא אפילו הקפיץ לי הודעה של לעשות סיור היכרות ב- XP. מבדיקה ראשונית נראה לי שה- PROFILE שלי נדפק איכשהו ובתוך ה- Document and Settings נוצרה לי תיקייה חדשה בשם TEMP.{Name}.000 והיא למעשה ה- Profile החדש שלי. תיקיית ה- PROFILE הישנה קיימת אבל הפסיקה להיות בשימוש. איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
למרות שמוגדר ב- Explorer (לא IE) שלחיצות על תיקיות וכו' לא יפתחו בנפרד, הוא פותח אותן בנפרד, מישהו נתקל ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היתה לי תקלה ב -windows לחצתי F8 ועשיתי לו שיעשה את ההגדרות הכי טובות שהיו עכשיו כל ה- desktop שלי נעלם וגם תפריטים ב- start נעלמו ניסיתי לעשות system restore אולם הוא לא החזיר את הקבצים , הקבצים לא נעלמו לגמרי (לפחות מה שהיה בוינדוס ) הם שמורים היכן שהיה user (השם משתמש שלי ) C:\Documents and Settings עכשיו שם הוא יצר חוץ מ- user ששם כל הקבצים עוד יוזר נוסף בשם user.002 ששם אין כלום וזה כאילו יוזר חדש רציתי לשאול איך אפשר להחזיר את הדברים כמו שהם היו לפני שעשיתי את השינוי כלומר שכל התפריטים יחזרו וגם הקבצים יחזרו להיראות ב- desktop
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מידי פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות שונות מופיעה לי ההודעה הבאה (רק לאחרונה, לפני זה לא הייתה לי בעיה להפעיל כל דבר...). מישהו יודע במה מדובר ואיך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, שהתחילה דיי לאחרונה. אין לי מושג ממה היא נובעת , מדי פעם מסך המחשב פשוט כבה ואז אני שומע את הסאונד פועל לקצת זמן עד שהוא מתעוות לרעשים צורמים ומפחידים. לאחר מכן כל מה שנותר לי הוא לרסט. אני עם אוברקלוק, מלא זמן עם אותו אוברקלוק שהיה יציב. החזרתי את המעבד למהירויות סטוק (גם זכרונות וכו') אבל ללא הועיל , המחשב עדיין מדי פעם נתקע , מסך שחור , מת. ב Event Viewer של ווינדוס אני לא מצליח למצוא תיעוד למה גרם לבעיה. ואני לא מצליח לפרש את השטויות שהוא רושם לי שאני מפעיל מחדש לעיתים רחוקות אני מקבל מסך כחול במקום שחור שגם אותו קשה לי לפענח. לפני שאני לוקח צעדים דרסטיים ומפרמט הכל ומתקין מחדש את מערכת ההפעלה , אולי יש למישהו מושג מאין נובעת הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש כונן DVD וכשאני רוצה לראות סרט אני לא מצליח. הורדתי את העדכון האחרון (10) בכדי שאולי זה יפעל אבל עדיין אותה הבעיה. אני משתמש ברמת צבע גבוהה 32 סיביות, וגם במחשב של אחי אותה רמת צבע אבל אצלו זה עובד. ההודעה שמקפיץ לי: אין לי מושג מה לעשות. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המציקה הזו. תודה רבה. מצטער אם לא שמתי את זה בפורום המתאים, אם לא אנא העבירו את הנושא לפורום המתאים.
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מאז שמיקרוסופט שינו את אתר ה- Windows Update שלהם אני פשוט לא מצליח לעדכן. ניסיתי את את הפתרון שהם מציעים בתמונה בעזרת ה- services.msc אך זה לא עוזר. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-