Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות עותק שדרוג של ווינדוס 8, אך במהלך נתינת פרטים ותשלום לא שואלים מה אני מעדיף 64/32 ולא שואלים שפה.. איך אדע שהווינדוס בעברית? האסיסטנת של מיקרוסופט בעברית האם זה אומר שהווינדוס יהיה כזה גם? וגם שואלים אם אני מוכן לשלם 14.99 על עותק DVD, שולחים את זה אלי הביתה? האם אתם יודעים כמה זמן זה לוקח?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בניתוח קבצי מינידאמפ המחשב שלי מאז לפני 3 ימים קורס כל כמה זמן אני חושד שזה מאז שהותקן BigTyphoon אצלי, והיום שחזרתי היה לי מסך כחול מוזר, עשיתי ריסט ושהוינדוס עלה שוב מסך כחול. בקשה אני צריך עזרה מה לעשות זה דחוף. :nixweiss: http://rapidshare.de/files/12765163/Minidump.rar.html תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello there! i format my comp and put win xp PRO ENGLISH version how can i set hebrew on the computer? if some1 can give me a link it would B great ohh by the way i have win98 on the computer either, i can paste the fonts from win 98 to the xp should i? this will help? (the win98 is hebrew version thx omri.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על מחשב שנכבה אוטומטית ב- WIN98 הותקן WINXP וכעת הוא לא נכבה אוטומטית. למישהו יש רעיון לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב שהסרתי ממנו אנטי וירוס AVG, מיד אחרי האתחול שלאחר ההסרה הווינדווס נשאר בשלב של הטעינה. המערכת עולה רק בSafe Mode. -הסרתי מהstartup את כל התוכנות, אך אין שינוי. -שחזור מערכת לאחור גם לא עזר. -ביצוע Last Known Configuration לא עזר. יש לציין שהוספתי למחשב קודם לכן כרטיס PCI USB, גם אותו הוצאתי לראות אם הוא הבעיה. אבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה המרגיזה. תודה רבה תמונה לדוגמה:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בכל פעם שאני פותל את האקפלורר או את האאוטלוק אקספרס מופיעה חלון שגיאה (מופיע בתמונות) ניסיתי גם להתקין MAXTHON אבל מופיעה הודעת שגיאה גם כן, וגם באימיול. הדפדפן היחיד שעובד הוא פיירפוקס מערכת ההפעלה היא WIN2000 תמונות: http://briefcase.walla.co.il/natim90
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את ה BUILD 7100 של ה7 ואני לא מצליח לצפות בקבצי MKV למישהו יש רעיונות מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב החדש שלי שנקנה ללא דיסק קשיח אליו העברתי את הדיסק קשיח הישן שלי [יש עליו את מערכת ההפעלה Windows XP Professional]. כאשר ניסיתי להפעילו המחשב עלה, עבר למסך עם הבאר טעינה של המערכת הפעלה ועשה ריסט. בעל החנות ואחד הטכנאים שם אמרו לנו שיש בעיה כאשר מעבירים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה עם לוח אם X למחשב אחר עם לוח עם מסוג שונה. הוא הציע גם להתקין על גבי זה עם ברצוני לשמור על הקבצים אך אמר שזה לא בטוח יפעל. למישהו יכול לעזור לי ולהגיד : א. האם הדרך הזאת פועל? ב. האם יש דרך דומה לעשות את אותו האפקט ללא פירמוט ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש דרך להשיג אייקונים של אתרים לדוגמא- האייקון של YNET זה מן Y אדום כזה.... של גוגל זה מן G כחול... של MSN זה פרפר צבעוני.... אני צריך את האיקונים כדי שיהיו לי במועדפים עם האיקון...זה יותר יפה לעין, ויותר נח, מה גם שזה הרבה יותר אסתטי בסרגל של הLINKS תודה רבה... טל נ.ב, את האייקונים של YNET ושל MSN כבר יש לי , אז אל תתאמצו מה שנחוץ לי זה בעיקר גוגל, פיסיטיפ, ו HWZONE כי הם בסרגל של הלינקים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה שיעבדו 24/7 בו זמנית על אותו מחשב, מישהו מכיר משהו שיכול לגרום לזה להיות אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן.. פירמטתי את המחשב.. יותר נכון שדרגתי.. מXP ל7.. המחשב מחולק ל3 מחיצות.. רציתי לשמור על מידע חשוב לכן כל מה שרציתי לשמור העברתי ל2 הכוננים שעליהם לא מותקן הווינדוס.. כלומר במהלך ההתקנה מחקתי לגמרי את הכונן שעליו היתה מותקנת המערכת הקודמת והקצתי אותו מחדש.. מ0.. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה משום מה זה מזהה את המערכת הישנה ונותן לי לבחור בין ווינדוס 7 ל Earlier windows edition או משהו כזה... איך אני מוחק את המערכת הישנה לגמרי.. (למרות שאני די בטוח שאין לה זכר).. או יותר נכון איך אני מעלים את הזיהוי שלה כדי שהמערכת החדשה תעלה אוטומטית ישר בלי תינתן לי האפשרות לבחור במשהו לא קיים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני מתכנן לפרמט את המחשב שלי ולתקין מחדש את windows 7 ultimate עד כו' היה מותקנת אצלי גרסת ה 32 ביט הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי להתקין את גרסת ה 64 להלן מפרט המחשב: לוח אם elitegroups A780GM-A מעבד AMD Phenom II triple core 2600MHz כרטיס מסך ATI Radeon 4830HD ספק כוח 500W זכרון kingston 2x1gb +1x2gb 800MHz דיסק קשיח WD 320GB- SATA 2 יעוד המחשב הוא בעיקר לגיימינג (משחקים חדשים וכבדים ומשחקי אונליין) תודה ליועצים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב המחשב שלי (AMD955 WIN7 ULTIMATE) הראה לי שיש לו להתקין עדכון בכיבוי הבא. כיביתי אותו והלכתי לישון. ישנתי טוב. יותר מידי טוב. הייתי צריך לדעת שמשהו לא בסדר... בבוקר הדלקתי אותו. המסך כניסה עולה (זה השחור שכתוב בו F12 לסטפ ביי סטפ ו-F9 לריקבורי ו-DEL לביוס וכו'). וזה. אני לוחץ F12, F9, DEL וכו, וכלום לא קורה. בדקתי חיבור למקלדת (שאגב האואות עליה דולקים ומגיבים לקאפסלוק/נאמלוק וכו'). הכל נראה תקין אבל המחשב נשאר שם.... הצילווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה - אורי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר שיהיו צמודים למסגרת של המסך ולא בסדר יורד כמו שזה עכשיו. אני לא רוצה לעשות את זה ידנית. מדובר על XP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למרות מחשבי הרעוע ה-XP עובד דיי מהר. עכשיו לשאלתי מה היתרון בכלל ב- XP. ווינדוס 2000 יותר מהירה??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן היה לי ווינדוז 7 , ביצעתי שדרוג לווינדוז 8 פרו - לאחר מכן ביצעתי עדכונים וניסיתי להתקין את ה8.1 (חייב עדכון כדי שיהיה לך את האופציה) לאחר שביצעתי את העדכונים והפעלה מחדש ניסיתי לשדרג . הכל טוב ויפה מוריד את הקובץ ומבצע שדרוג , אבל בום פתאום עושה בעיה ונותן את השגיאה שכתבתי בכותרת עם תוספת של I/O UNEXPECTED ERROR בדרך כלל זה מרמז על דיסק קשיח לא תקין או דיסק חיצוני שמחובר להתקן . שחזרתי אחורה - ממליץ להצטייד בדיסק של ווינדוז 8 לפני ההרפתקאה כי אולי תצטרכו לשחזורים - ובדקתי את המערכת שלי , הדיסקים היו תקינים שום התקן לא היה מחובר , וביצעתי sfc /scannow וcheckdisk /f /r שזה בדיקה מעמיקה ותיקון - לא נמצאו תקלות . בוצעו גם בדיקות עם תוכנות חיצוניות לא היה לי שום סקטור פג…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WINDOWS 7.. עכשיו אני הכנסתי הדיסק של הWINDOWS, עשיתי ריסט, נתתי לזה לטעון כמה פעמים.. ואז אני צריך לבחור בין UPGRADE ל COSTUM, ואני יודע שאני צריך COSTUM כדי לבחור באיזה כונן להתקין וככה לא למחוק את הXP שמותקן כרגע.. אני בוחר COSTUM, ואז בחלק שאני אמור לבחור את המחיצה שבה אני מתקין, לא מופיע לי שם כלום.. בבקשה תעזרו לי =[
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב NEC P3 800MH 64 RAM ואני רוצה להתקין עליו windows xp אבל שהתקנתי PRO SP 2 הוא לא זז בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה הקובץ הזה pavfires.exe לוקח לי98 אחוז מ-cpu usage ואני חייב לברר מה זה הקובץ הזה אז מי שיודע דחוף בבקשה תכתוב בדיוק מהוא ומה הוא עושה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים ;D קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת הפעלה להתקין עליו???? האם להתקין את ה2000 או הXP Pro sp2 ??? ??? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפעמים כשמשהו בוינדוס לא עובד טוב אני מקיש ב-CMD את הפקודה SFC /Scannow וזה פותר את הבעיה. אבל שמתי לב שתמיד כשאני מריץ את הפקודה היא מדווחת שנמצאו שגיאות במערכת קבצים ושהם תוקנו. למה בכל פעם נמצאות שגיאות? מה גורם כל הזמן לשגיאות בקבצי המערכת? כמעט לא קורה שאני מריץ את הפקודה והיא מדווחת שהכול תקין
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני גולש באקספלורר ואני נכנס לפורום מסוים או לאתר מסוים ואז אני רושם שם משתמש וסיסמא ועושה שזה יזכור את הסיסמא ויתחבר תמיד זה לא מתחבר אוטומטית!! מה אפשר לעשות כדי שזה יתחבר אוטומטית? בעבר זה התחבר אוטומטית,לא יודע מה קרה! יש לי Windows Xp... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB של סיגייט שמדי פעם נעלם מהמחשב, בד"כ בזמן שימוש בUTORRENT אבל לא תמיד .. ככה שלא בטוח הבעיה מהתוכנה.. יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ? תודה עדכון: עכשיו הכונן לא מופיע גם לאחר אתחול..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האייקונים אינם שקופים על הדסקטופ ויוצרים מסגרת סביב הכיתוב [ראו בתמונה]. כיצד ניתן לתקן זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם! ברשותי מחשב בעל מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP2 32Bit, לפני כמה זמן יצרתי תיקייה, והעברתי אליה קבצים מהפלאפון, משהו שם בהעברה לא היה טוב, והפלאפון התנתק באמצע ההעברה, ומאז התיקייה לא מגיבה. הבעיה היא שאם אני מנסה לגשת לתיקיה היא לא מגיבה ואז כל סייר החלונות לא מגיב. וגם כשאני מפעיל מחדש את המחשב, איך שאני לוחץ על התיקיה או בכלל מנסה למחוק אותה מהמחשב, סייר החלונות נתקע. השאלה היא מה ניתן לעשות? והאם אוכל להיכנס לתיקיה עוד פעם כי היו שם לפני כמה קבצים, ואני לא רוצה שהם ימחקו. המחשב הוא Acer Aspire L5100 Vista Ultimate SP2 32Bit . בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-