Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לבצע חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר שיעזור לי.. אני רוצה להתקין במחשב החדש שלי וינדוס 7.. מה ההבדל בין שניהם? ואיזה גירסה הכי מומלצת יש כרגע ברשת?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני גולש באקספלורר ואני נכנס לפורום מסוים או לאתר מסוים ואז אני רושם שם משתמש וסיסמא ועושה שזה יזכור את הסיסמא ויתחבר תמיד זה לא מתחבר אוטומטית!! מה אפשר לעשות כדי שזה יתחבר אוטומטית? בעבר זה התחבר אוטומטית,לא יודע מה קרה! יש לי Windows Xp... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי יש הרבה זבל באימג' של HP מצד שני האם הוא יזהה את הרישיון? האם זה יצריך התקנת דרייברים? זה מחשב בן 4-5 שנים תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני עושה כפתור ימני open in new window באיזה לינק תמיד יוצא לי איזה חלון עקום יש איפשהו אפשרות לעשות שהוא תמיד יפתח על חלון מלא?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחר מכן נפתח מחדש באופן אוטומטי,ומופיעה ההודעה:"אינטרנט אקספלורר נסגר באופן לא צפוי"- ואז מופיעה האפשרות "שחזר הפעלה". השאלה/בעיה בכותרת + מה הסיבה לכך,ואיך אפשר לתקן ולפתור בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב P3 800 של אחי המסך הכחול מופיע קצת אחרי שהפס הכחול של ההטענה מתחיל כתוב להסיר אנטי וירוס לעשות chkdsk או איחוי.. ולמטה כתוב שגיאה ntfs.sys ניסיתי מצב בטוח, לפרמט ולעשות Repair אבל הארור חוזר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין למה המערכת הפעלה לוקח 3-4 דקןת כדי להגיע לWINDOWS [ ויסטה] ניסתי לעדכן את ה DRIVERS ב VMWARE לוקח לWINDOWS לעלות אחרי פחות מדקה תודה על כל עזרה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התקנתי AMD OVERDRIVE וזה לא נותן לי להפעיל אותו כי אין לי הרשאה של אדמיניסטרטור למרות שרשום לי שאני כזה איך אני עושה שיהיה לי את ההרשאה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני הופך משתמש ב WIN ל ADMINISTRATOR? ;D
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, פתחתי היום בצהריים את המחשב, וכמו תמיד, בחרתי במסך בחירת ה-OS בדוס, ב-WinXP, אבל הוא לא עולה.. אין לי מושג למה, בכלל לא נגעתי בשום הגדרות או בתיקיית הווינדוס, פתאום אני לא יכול להיכנס.. קיבלתי את ההודעה הזאת בדוס : Windows could not start because this following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair. נכנסתי לתיקיית הווינדוס דרך Win98 שגם מותקן על המחשב שלי, והקובץ היה שם, אז כנראה הוא השתנה או משהו, אין לי מושג.. ניסיתי גם לתקן אותו דרך מה שהיה כתוב, אבל אז אתה רק נכנס לדוס, ואתה נמצא בתיקיית ווינדוס, ואי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הזמנתי אתמול מחשב, ואיתו ויסטה פרימיום. אני עדיין לא בטוח איך לחלק את הכונן שלי. רציתי לדעת, כשאני אתקין ואחלק אותו למחיצות מסויימות ויום אחד אקום ואחליט להגדיל/להקטין/להוסיף/להסיר מחיצות - איך עושים את זה? הבנתי שהוא עושה בעיות עם פרטישן מגיק או דומיו... יש אפשרות דרך הוינדוס עצמו או עם איזו תוכנה שמגיעה על דיסק ההתקנה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נעילת דף בית בinternet explorer ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel בתוך התיקייה Control Panel לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו HomePage ללחוץ ולשנות את האפס לאחד. נעילה למחיקת ההיסטוריה בinternet explorer ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel בתוך התיקייה Control Panel לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו History ללחוץ ולשנות את האפס לאחד. קריאת דוא"ל בפורמט טקסט בלבד בoutlook ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Options\Mail בתוך התיקייה mail לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו ReadAsPlain ללחוץ ולשנות את האפס לאחד.…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מסיבות שלא אפרטן, אני נאלץ להתקין וינדוס 98 במקום ה XP במחשב שלי. בידי תקליטור התקנה של 98 אבל כזה שלא עולה אוטומטית עם איתחול המחשב. כלומר, ב setup קבעתי שב boot ה cd יעלה ראשון, שמתי את התקליטור בכונן ובכל זאת המחשב מעלה את ה XP. אני יכול לפרמט את הכונן אבל אז לא אוכל לקרוא את כונן התקליטורים כאמור לעיל. ניסיתי להעתיק מתקליטור ההתקנה של 98 את ena לדיסק הקשיח ולא הצלחתי, יתכן שזה משום שהדיסק הקשיח הוא ntfs ? בקיצור, הסתבכתי. אודה לכל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בדיוק היום שדרגתי לWIN7 64BIT ואני מרוצה בסך הכל. לצערי קצת שיחקתי עם ההגדרות של שיתוף הקבצים במחיצה/כונן D וכעת איני יכול לערוך שמות של קבצים שם או בכלל למחוק קבצים. זה מה שאני מקבל, אפור כזה שאי אפשר לעשות איתו כלום: יש הצעה לפיתרון? בכונן E ו C אין לי את הבעייה הזו.. אני צריך להגיע למצב שיהיה לי אפשרות להוסיף שם משתמש Everyone וככה אני אצליח לערוך קבצים בתיקייה. תודה מראש. *הקובץ Unlocker הזה שהמליצו לי פה לא עבד טוב עם זה, לא עשה כלום. אני פשוט צריך הדרכה מה לעשות עם ההגדרות. תודה שוב. כל האפשרויות צבועות באפור.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ.. אני מתכנן לקנות מחשב , דיי טוב. מעבד E8400 לוח אם EP43-DS3L זכרון 4GB RAM דיסק קשיח 500GB/640GB כרטיס מסך HD4870 512/1GB מארז CM690 ספק כוח TT600 מסך T220P/T220 בקיצור לעניין, אני כבר מ2002 בערך עם XP ומאוד נוח, עיצוב צנוע אבל לעומת זאת מהיר ונוח עכשיו אני מתלבט אם לעבור לVISTA 64BIT , הרוב התרונות , עיצוב, מנצל יותר את הזכרון וכו' אבל גם איטיות, לא מקבל תוכנות,משחקים ישנים שלא תומכים ב64BIT וכו' אני רוצה שיהיה לי נוח לעבוד על המחשב, בלי בעיות אבל לעומת זאת גם להפיק את המקסימום *עריכה: בנוסף יש אפשרות של להתקין בהתחלה XP ואז לעבור לVISTA, שאלה בקשר לזה, אם צריך להתקין מערכת הפעלה מחדש זה רק כונן C נכון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיתון היום של פיסי נט, היה כתבה על שיפור הרשת הביתית, בין השטויות שהיו כתובים שם על שימוש בראוטר ברשת פנימית היה גם כתוב על כלי של מיקרוסופט אשר מיקרוסופט לא מפיצה אותו עם XP כלי בשם BOOTVIS הכלי הזה אמור לשפר את זמן העלאת חלונות למעלה. הנה הלינק לאתר BOOTVIS וכן עם לא רוצים לשחק יותר מידי עם הכלי לתת לו לעשות TRACE OPTIMIZE SYSTEM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס 8 פרו 64 ביט. עד לפני חצי שעה הכל עבד בסדר גמור, ופתאום האקספלורר של ווינדוס (explorer.exe לא הדפדפן) התחיל לקרוס ולהפתח מחדש כל שנייה. איך אני אמור לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למרות מחשבי הרעוע ה-XP עובד דיי מהר. עכשיו לשאלתי מה היתרון בכלל ב- XP. ווינדוס 2000 יותר מהירה??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי dual boot 1. 98 2. 2000 3. xp אני רוצה להתקין מחדש את ה 98. אך אני מפרמט או מתקין מחדש את 98 בלי לפגוע ב BOOT rec?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אז ככה הורדתי קבצים מהאינטרנט שמסתיימים בסיומת 001 כל קובץ הוא 14MB ובתוך כל קובץ יש bin וcue ואני לא מצליח להבין איך ליצור מהם ספרייה אחת שיש בה setup כמובן זו תוכנה גדולה למישהו יש רעיון???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל svchost.exe לוקח בערך 60% ממשאבי המעבד שלי כל הזמן לא משנה איזה תוכנות אני מריץ, או אם אני מחובר לאינטרנט או משהו כזה. כאשר מסתכלים בtask manager רואים שיש כמה גראסות של הקובץ הזה שרצות. הגירסה שעושה בעיות שייכת לlocal service. ואינה לוקחת הרבה זיכרון כרגע 2MB אני לא יודע מה לעשות!!! המערכת שלי היא כזאת: win xp pro build 2600 pentium 4 2ghz 256 ddr radeon 8500 gigabyte לוח אם ga-8st gigabyte בבקשה עזרה. הדבר הזה הופך לי את המחשב ל 486.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני זמן מה הWindows 2000pro עבד בסדר ומהר (חוץ מבעית ה Restart שעדיין לוקחת הרבה זמן). הסרתי את הדריוורים של הכרטיס מסך, והתקנתי מחדש אותם, ופתאום הWindows זוחל. לחצן הStart נפתח באיטיות מחרידה, תפריט לחצן ימיני על שולחן העבודה נפתח לאט, גילגול דפי האינטרנט למעלה ולמטה איטי, ומשחקים זוחלים. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. ברשותי win7 מקורי. אתמול אחרי שהרצתי איזושהי תוכנה לסריקה אחר מזיקים (נמצאו משהו כמו 8) המחשב עשה restart ומאותו רגע בכל הפעלה של הווינדוס כשאני נכנס אל ה-user אני רואה מסך אפור מוזר. כלומר הווינדוס לא נטען. ניסיתי להכנס ממצב safe mode והתוצאה זהה. במקום לראות מסך אפור ה-safe mode לא נטען כפי שצריך. ניסיתי לשחזר את המערכת אמנם לא הצלחתי למצוא נקודת שחזור שעובדת כראוי, בכולן הווינדוס מודיע על תקלה. אם יש למישהו פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע. אם לא אני כנראה אפרמט את המחשב וכאן מגיעה השאלה שלי, כיצד ניתן לגבות קבצים שנמצאים על הדסקטופ כאשר אין לי גישה אל הדסקטופ (שהרי מערכת ההפעלה לא נטענת כפי שצריך) האם אפשר דרך תפריט הפירמוט לגבות קבצים הנמצאים בדסקטופ? תודה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה זה גרסאת RTM ? זה שונה מהגירסא הסופית או לא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://dotnetwizard.net/hacks/how-to-clear-file-search-history-in-windows-7/ האם יש אפשרות לעשות את זה בלי להתעסק עם הר'גסטרי או להתקין תוכנה חיצונית? לא שמעו על פרטיות במיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-