עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shacharoren,

אהלן, יש לי בעיה שהצליחה להטריף, אני לא מצליח להעביר קבצים שגדולים מ 4GB לכונן חיצוני או לדיסק און קי! OS - XP קיבצי KMV , אבל אין קשר לקובץ כי העברתי KMV קטנים מ4GB ללא בעיה. המחשב רושם שכונן היעד מלא ואין בו מקום, מה שנבדק מספר פעמים ונמצא לא נכון. יש לציין כי לדיסק פנימי הכל עובר בסדר. מישהו יודע מה הבעייה? אני די בטוח שיצא לי להעביר קבצים גדולים כאלה בעבר אבל משהו פה השתבש! העיניין די דחוף, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לי יש בעיה עם PREY בויסטה... כשאני מפעיל אותו יש מסך שחור, אחרי כמה שניות הוא קורס לדסקטופ ואז בצד עולה מסך כחול קטן כזה... התקנתי פאטצ' 1.3 וזה עדיין לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. בכל זאת PREY זה לא משחק כזה ישן! http://img388.imageshack.us/img388/3990/preyprobmm9.jpg *תמונה של הבעיה. תודה לעוזרים מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by omri_ro,

היום באתי להתקין משחק במחשב ושהוא בדק כל מיני דברים הוא נתן לי FAILED בבדיקה של DX וכהרצתי את DXDIAG משורת הפקודה קיבלתי את ההודעה הבאה(בתמונה) ניסיתי להתקין את הDX מחדש (הורדתי אחד טרי מהאינטרנט) אבל זה לא עזר.... :-/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שירות הסטרימינג הפופולרי ממשיך להשתדרג, אך בינתיים רק עבור בעלי חומרה ספציפית לכתבה

5. Started by mrraz,

תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by y_a_n_i_k,

חסרה לי עברית בwin7, אני יכול לכתוב... בכל מקום עברית אבל נגיד כשאני כותב בnotebook בעברית הוא אומר שהוא לא מצליח לשמור את זה כקובץ רגיל ואם אני שומר בכל מקרה זה יוצא לי בסימני שאלה או ג'יבריש כשאני פותח מחדש. זה לא המקום היחיד שזה משפיע עליו.... לכן אני זקוק לפתרון.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yaviny,

על מחשב שנכבה אוטומטית ב- WIN98 הותקן WINXP וכעת הוא לא נכבה אוטומטית. למישהו יש רעיון לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by roadrunner,

אני מקבל הודעות מתוכנות שונות שה-WRITE CACHE לא פועל וההרד דיסק ממש איטי :'( H.D IBM 45 MB ABIT KT7 כל הדרייברים מעודכנים יש למישהו פיתרון לבעיה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by cateye,

היי כל האיקונים שיש לי במחשב הם שונים מברירת המחדל, יש דרך להחזיר את כולם למצב ברירת מחדל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DJ-ARIK,

לא מזמן קניתי מחשב: AMD XP 1900 SUMA GEFORCE 4 TI 4200 128 MB עכשיו יש אל הלוגו בהפעלה של הווינדוס שאומר WELCOME שעד להיום לקח לו שתיים שלוש שניות להסגר ולהגיע לדסקטופ ובואו נתחשב שהמחשב שלי כמעט ריק כמעט בלי תוכנות כמעט בלי כלום מהיום המסך שאומר WELCOME נשאר תקוע למשך של כמעט חצי דקה ולא מספיק זה!!! לאחר שה WELCOME נסגר יש לי מסך כחול(הרקע של הווינדוס שלי) למשך כמעט דקה שלמה אני לא מבין גדול אבל יש לי הרגשה שזה לא אמור להיות ככה יש לזה איזו שהוא קשר אם זה שעשיתי DEFRUG ליפני כמה ימים ??? תודה אני אשמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Iko89,

קבלתי עם הלפטופ קוד של XP HOME אבל לא קבלתי דיסק .. האם אפשרי פשוט להוריד מהאתר של MICROSOFT מערכת הפעלה ולהשתמש בקוד ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

הכוונה שיעבדו 24/7 בו זמנית על אותו מחשב, מישהו מכיר משהו שיכול לגרום לזה להיות אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. השאלה בכותרת. פשוט נתקלתי בזה הרבה פעמים ולא ברור לי מה זה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by deelad,

שלום. יש לי שני הארד דיסקים באחד התקנתי מערכת הפעלה WIN PRO ובשני היתה מערכת הפעלה WIN HOME. אני עשיתי FORMAT למחיצה עם ה WIN HOME ועדיין אני חושב שזה לא מחק את המערכת לגמרי. כי כשאני נכנס לתוך לוח בקרה-ביצועים ותחזוקה-כלי ניהול-ניהול מחשב-ניהול דיסקים. אני רואה שרשום לי איפה שהיה ה WIN HOME מערכת ואיפה שיש WIN PRO רשום איתחול ויש עוד איזה מחיצה שרשום בא פעיל. עכשיו השאלה שלי היא למה רשום מערכת איפה שאין מערכת הפעלה ואיפה שיש רשום איתחול??? גם בתוך ה BOOT.INI רשום לי: multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect מה אני יכול לעשות?. מישהו בבקשה!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BeBest,

טוב, אני כבר הרבה זמן מנסה להבין לאן נעלם לי הזיכרון. הרי לכם תמונה ממנהל המשימות שלי: http://www.cue.co.il/i/cue-qs5tw5vmWJ.png כפי שניתן להבחין גם אם תחברו את כל הפרוססים ביחד תגיעו אולי ל1GB ולמטה רשום ש75% בשימוש (מתוך 4GB, ש1GB [נניח] הוא לא מזהה אז מתוך 3GB). אז איך זה ש1GB מתוך 3GB שווה 75%? טוב, נכנסתי לResource Monitor: http://www.cue.co.il/i/cue-62efc0196k.png כאן רשום ש2.5GB בשימוש (זה כבר מסביר 75%), למרות שברשימת הפרוססים אי אפשר להגיע ל2.5GB אם מחברים את כולם (או שאני גרוע בחשבון). ועוד 800MB ממתינים (למי?) ו110MB פנויים. בערך 1GB שמורים לחומרה (32BIT) ולא מנוצלים..בסדר אבל שוב, איך הגענו ל75%? משהו מאוד מוזר לי ואשמח אם מישהו יסביר לי על ניהול ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, תמונה מצורפת. הבנתי שמחיקת קבצים מtemp יכולה לעורר בעיות.. יש טיפים בנושא ? תודה

17. התקנתי משהו שכנראה דפק לי את הדרייבר של המצלמה הדיגיטלית. שמעתי על האפשרות של שחזור מערכת לפי תאריך אז רציתי לדעת איך... בWIN XP שלי איך עושים את זה? איך גורמים לזה לעבוד? תודה גיל.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב חברה לפני כשבוע התקנתי את ווינדוס 7 והכל רץ מצויין ואני דיי מרוצה ממנו אך לפני כמה ימים אני מדליק את המחשב ואופס כל האייקונים והתיקיות שהיו על שולחן העבודה נעלמו(המסך פשוט ריק).נסיתי לפתור את הבעיה על ידי לחצן ימני וכניסה להגדרות של שולחן העבודה אך לצערי הוא מראה שהאייקונים צריכים להיות על שולחן אבל העובדה היא שהם אינם מופעים במסך שולחן העבודה. תודה מראש ערב טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני צריך לעשות תיקון לwinxp home אבל שכחתי את הסיסמה (לא זכרתי בכלל ששמתי בכלל) ראיתי אלפי מדריכים כדי למצא סיסמאות לחשבונות משתמשים אבל אף אחד בשביל ההתקנה. יש דרך למצא או לאפס את הסיסמה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני כבר חודש מנסה לסדר את זה וזה לא עובד. יש מסכים ותוכנות בהן הגרפיקה מצוינת ויש כאלו שזה ממש לא במיוחד כל מה ששור לוידאו. מצרף דוגמא לשני תפריטים מאותו עולם, אחד נראה מטושטש ורע מצד ימין לעומת זה מצד שמאל שחלק ונקי. כבר משתגע ולא מוצא פתרון. דרייברים מעודכנים ומה לא.. תודה (: !!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Zadu,

יש לי windows 8.1 64bit ואני רוצה לדעת מה יקרה אם 100% מmemory שלי יהיה בשימוש? המחשב יקרוס? יתקע? סתם שאלה שמעניינת אותי. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום אני יודע שאולי הכותרת שלי לא כל כך מובנה אבל אני ינסה להרחיב פה על הבעיה שיש לי . קניתי כונן קשיח חדש וההיתי צריך להתקין ווינדווס XP מחדש עליו עכשיו יש לי עותק מקורי של ווינדווס XP הום אודישן בעיברית ... התקנתי אותו והכל עבר כרגיל וסבבה . אבל כאשר התקנתי את חיבור האינטרנט והתחברתי לאינטרנט , אחרי זמן מאוד קצר התצוגה הופכת לתצוגה הישנה הקלאסית מהגירסאות הישנות יותר של הווינדווס והוא מנתק לי את החיבור ואני לא יכול להתחבר עוד עד שאני לא עושה ריסטרט . ניסיתי להתקין עוד כמה וכמה פעמים את הווינדווס מחדש אבל כלום לא עובד הבעיה פשוט חוזרת על עצמה ! אני ממש מיואש פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה ... יש פתרונות לבעיה המוזרה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מתלבט בין להתקין ווינדוס ויסטה באנגלית ואז להתקין mui שיהפוך אותו לעברית או להתקין ווינדוס בעברית מלאה, כי שמעתי שהווינדוס בעברית מלאה שמורידים ברשת הכול לא מוסדר ולא נקי, ואיזו גירסה של ויסטה עדיפה, ד"א יש לי 64 bit אני יוכל להתקין גירסה של 32bit

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by PingLOst,

האם יש ווינדוס אקספי פרופשיונל שאפשר להתקין אותו מבוט הוא יהיה LOCOLAIZED אני יודע שיש חבילת הרחבה ואז הוא נהיה הכל בעברית ואני יודע שיש הום אדישן שמבוט הוא כבר הכל בעברית , אבל אני רוצה פרופשיונל מבוט שהכל בעברית , קיים כזה דבר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by NickLess@TheMoment,

במנהל התקנים, Computer, שיניתי את ה ACPI ל Standard PC כדי לשנות את ה IRQ של רכיבים שונים. זה שינה (זה לא עזר במיוחד) ועכשיו אני לא מצליח להחזיר לACPI... שיניתי על ידי אפדייט דריבר ל Standard PC, וה ACPI לא קיים עכשיו ברשימה. תעזרו בבקשה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים