Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של MSI EX620. היה לי וויסטה לפני וכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע כ- 10 דקות על המסך ההפעלה שרואים פס ירוד שמסתובב. יש לציין שהנורה שמציינת שהמחשב "חושב" לא נדלקת כלל בזמן הזה- הוא פשוט דומם. פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 ולאכזבתי גם בווינדוס 7 במסך שרשום STARTING WINDOWS המחשב נתקע כ- 10 דק-ות בלי "לחשוב". יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים. מה אפשר לעשות? ממה זה נובע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי גרסא אנגלית עם רישיון. יש לי את קבצי ה MUI עברית. מישהו יודע איך מתקינים אותם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במנהל התקנים, Computer, שיניתי את ה ACPI ל Standard PC כדי לשנות את ה IRQ של רכיבים שונים. זה שינה (זה לא עזר במיוחד) ועכשיו אני לא מצליח להחזיר לACPI... שיניתי על ידי אפדייט דריבר ל Standard PC, וה ACPI לא קיים עכשיו ברשימה. תעזרו בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי התמים פתח את הקובץ המקולל שהופץ באייסיקיו.בתחילה לא היו בעיות רציניות,אבל ביומיים האחרונים זה פשוט מכה.קובץ בשם SYSSHIT מפיץ את עצמו ללא הרף,מחיקתו לא עוזרת כלל,המון המון קריסות של המחשב,60 שניות כבר ביטלתי אז אין ריסטים אבל שום דבר לא מנקה לי את המחשב כמו שצריך.אני כרגע על נוד32 אבל נראה לי שהתוכנה נדפקה קצת.יש רעיונות כיצד לטפל בבעיה באופן יסודי? אה,בנוסף,אני מקבל הודעות שגיאה רבות של המערכת שאומרת ש GENERIC HOST גרם לבעיות ועליו להסגר בערך כל 10 דקות זה חוזר! עריכה: שכחתי לציין ש SAFE MODE אינו עולה כלל.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לאחרונה להשתמש ב"כלי ניהול" וגיליתי שהספריה ב-לוח הבקרה פשוט ריקה. איך משיבים את המצב לקדמותו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 16 גיגה זיכרון ראם ... עכשיו תכלס אין לי שימוש בו כל כך... השאלה אם אני יכול בוינדאוס 7 לבטל כל שימוש אפשרי בגישה להרדיסק ?! כל ה Page File, Virtual Memory, Swap file וכו' ... מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה בטעות מחקתי את כול תיקיית הGAMES שלי שהיא היתה 20 GIGA של מישחקים וזה לא מופיע לי בסל מיחזור!#!@%$@#% בבקשה תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל לפני שהוא טוען את הווינדוס. לפני זה היתה לי הודעה system is running in fail safe state please recheck BIOS CMOS SETUP אז חבר שלי אמר לי להוציא את הסוללה אז הוצאתי ועכשיו אני מקבל את ההודעה שכתובה בנושא.. יש לי עוד בעיה המעבד שלי הוא amd athlon 2800+ ועכשיו הוא מראה לי שיש לי 800 מג"ה פחות ממה שאמור להיות לו 1250 במקום 2000. יש לי ווינדוס XP amd athlon 2800+ Abit GURU 1 G kingstone בקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל הודעות מתוכנות שונות שה-WRITE CACHE לא פועל וההרד דיסק ממש איטי :'( H.D IBM 45 MB ABIT KT7 כל הדרייברים מעודכנים יש למישהו פיתרון לבעיה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן...... אני לפני שבועיים הורדתי קובץ התקנה של תוכנה ובזמן שזה הוריד או שהפעלתי את ההתקנה בטעות או שהספקתי את ההורדה באמצע...... קיצר הקובץ לא מוכן הלימחק גם בסייפ מוד............. לא הפריע לי אבל עכשיו זה מעצבן......... איך למחוק אותו?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תגיבו מי שיש לו את זה ושיכול לשלוח לי את זה לאי מייל שלי. אל תשלחו, רק תגיבו ואני אבקש כבר ממישהו שיכול, בשביל לא לפוצץ את תיבת הדואר. תודה רבה!
-
יש לי windows 8.1 64bit ואני רוצה לדעת מה יקרה אם 100% מmemory שלי יהיה בשימוש? המחשב יקרוס? יתקע? סתם שאלה שמעניינת אותי. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכן בכותר ^ תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשנינו אותה מערכת הפעלה ולשנינו 4GB זכרון, אך אני מסוגל להשתמש בפחות (ב32ביט כמובן), מדוע?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר ראיתי סירטונים בYoutube על כול ה3D של ויסטה, נגנבתי, הוא יכול לגרור את הנגן וידיו הצידה כזה [שיהיה באלכסון בצד של המסך], להפוך פתאום את החלון של הדפדפן ככה שבצד השני יהיה כתבן [של טקסט] וכאלה, איפה כול זה? כול מה שיש זה החלפת החלונות ב3D, אבל זה כלום. הם סתם הראו? או מה? לא הבנתי |:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. פשוט נתקלתי בזה הרבה פעמים ולא ברור לי מה זה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שבטעות לחצתי על לא לשאול לעולם ועל לא , לכן אני צריך לדעת כיצד ניתן להחזיר מצב זה , יש לי winxp . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הפקודה הכי נוחה שיש לבדוק מה עולה עם וינדוס MSCONFIG עכשיו ניסיתי לעשות משהו התחל הפעלה MSCONFIG לא עושה כלום "אין אפשרות לאתר את השם " בלה בלה בלה : מישהו יודע מה הולך פה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפתע כאשר אני עושה אנטר בוורד יש לי מן סימן כזה מוזר, ועוד כמה דברים הישתנו כמו ניקוד מקפ ....... הינה דוגמא לאנטר: וגם באי סי קיו בפרטים של אנשים יש את הסימן הזה..... מישהו יודע איך לתקן את זה??
-
שלום, בהדלקה המחשב מגיע לתפריט של העלאה רגילה, SAFE MOD וכו', ולא משנה מה אני בוחר, הוא עושה ריסטרט לאחר מספר שניות. מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על מחשב שנכבה אוטומטית ב- WIN98 הותקן WINXP וכעת הוא לא נכבה אוטומטית. למישהו יש רעיון לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שלושה ימים עשיתי ADSL, קיבלתי מודם USB חמוד והכל עובד כמו שצריך, חוץ מאייקון מציק שיושב לו ב-Tray שאיתו אני יכול "לנתק את החומרה בבטחה", אני כמובן לא רוצה לנתק את המודם וכמו כן אני לא רוצה את האייקון הטורדני... אשמח לדעת איך להעלים את האייקון... מצורפת תמונה שלו... תודה וערב טוב, אורן.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי דיסק של windwos xp pro sp1 אני רוצה להשאר עם הגירסא הזו ללא עדכון לה sp2 הבעיה היא אחרי התקנת הwindwos והעידכונים של ה....sp1 ממש כמה דקות אני מכבה את הפיירואל והמחשב הולך קפוט כיביתי לה 5 דקות לקבל קבצים באיסקיו ואחרי זה המחשב לא הצליח לגלוש באיטרנאט הודיע לי על תוכנת ריגול ולא הספקתי כלום זה כבר פעם 10 ... ממש עיינוי סיני ... פעם 10 שהתקנתי ... windwos עכשיו עוד לפני שנכנסתי לאיטרנאט הדלקתי את הפיירואל אבל אני לא יכל לקבל קבצים מהאיסקיו נמשל או להיכנס לסרברים ב emule בהsp2 הוא שואל אותך פה לא.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-