Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שאני מפעיל את המחשב תמיד נפתח חלון ההתחברות לאינטרנט אין ב- startup שום תוכנה ואפילו בילתי את האנטי וירוס. איך אני מוצא מה מפעיל את החיבור בהפעלת המחשב? תודה שלומי
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, לפחות 3 פעמים ביום אני מקבל מסכים כחולים, כולם נובעים מאותה שגיעה ב ndis.sys. רוב הזמן זה קורה במשחקים אבל גם לפעמים כשהמחשב במנוחה. עשיתי חיפוש קטן בגוגל וראיתי שזאת בעיה דיי נפוצה גם בויסטה וXP, אבל לא מצאתי פתרון... אם למישהו יש עצות\פתרונות בבקשה אנשים.. אני כבר מתחיל להתאס שהתקנתי win7.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שחשבתי שפתרתי את כל הבעיות עם המחשב החדש גיליתי שטעיתי. כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי את ההודעה הבאה: SVCHOST.EXE-שגיאת מערכת ההוראה ב"0X76A96BD9" ביצעה הפניה לזיכרון ב " 0X76081220'' . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות ''READ'' לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית. ואז כשאני לוחעל אחד מהם (לא משנה איזה) יש לי את ההודעה הבאה: כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של מערכת שמור את כל העבודות שבביצוע והתנתק מהמערכת שינויים שלא נשמרו ייאבדו תהליך הכיבוי הופעל על ידי NT AUTHORITY\SYSTEM המחשב יופעל מחדש בעוד: 1:00 דקות הודעה יש להפעיל מחדש את WINDOWS כעת מאחר ששירות REMOTE PROCEDURE CALL (RPC) הסתיים באופן בלתי צפוי ואז יש לי דקה עד שהוא מתאתחל בבקשה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקע במסך הכחול של ההתחלה לבסוף עושה logging off וחוזר לאותו מסך כחול של שם משתמש וסיסמא.. מה עושים ? (זה קרה יום לאחר התקנת antiblax)
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין תוכנה אני מקבל את ההודע הבאה: can't run 16-bit windows program אותה תוכנה(proxy) עובדת ללא בעיה במחשב אחר עם אותה מערכת הפעלה. תודה ושנה טובה שלומי
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לאחר ההתקנה פתאום כשאני לוחץ פעמיים על תקיה היא לא נפתחת ואני חייב ללחוץ על ENTER ... מה הבעיה? למה זה קרה פתאום? זה קרה קצת אחרי ששיחקתי עם ההגדרות של העכבר.. אבל אין לי מושג מה עשיתי.. איך פותרים את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום רב. זהו המפרט של המחשב: מעבדי אינטל Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כפול 4: 8 ג'יגה זיכרון. דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ עוד דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מערכת ההפעלה שלי היא WIndows 7 64 bit שנרכשה באופן חוקי מההסכם עם משרד החינוך. הבעיות שלי …
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתקין win8 על הנטבוק שלי ולצורך העניין אני מכין התקנה על דיסק חיצוני של 250GB. משום מה הכלי הנ"ל לא מזהה את הדיסק כשאני רוצה לייצא את ההתקנה. יש למישהו מושג למה? הדיסק מפורמט ועובד תקין. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחיצה על CTR?ALT-DEL מביאה אותי למסך הבחירה הרגיל של 7 (החלף משתמש צא מנהל המשימות). אין לי אפשרות נוספת מה עושים כמו כן אפשרות לכניסה במצב בטוח. אולי בעיית דרייבר כרטיס מסך 1950XT
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קבצי תרגום כאשר אני פותח ב NOTEPAD נראים גיבריש התקנתי גם את התוסף לעברית ל WIN 7 אבל ללא הועיל הישהו יכול לעזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי windows 98 במחשב שלי אבל יצא לי בעיה עם הצבעים וגם עם הקול כלומר הצבעים לא חזרו כמו שהיו אמרו לי שצריך להתקין תוכנה כל שהיא ואני לא יודע כרטיס הקול הוא מסוג CMI 8330 כרטיס המסך SIS 6320 ,
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי יש לי את שגיאה 1719 כל פעם שאני מנסה להתקין או למחוק תוכנה או משחק כלשהו הנה התמונה : מה לעשות ? יש לי ווינדווס אקס פי 64 ביט אם זה משנה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב בmedia player הוא לא מנגן לי קבצי wma ו wmv בכל פעם שאני מנסה לנגן קבצים אלו הוא רושם לי את ההודעה שבתמונה הבעיה קיימת גם בקבצי וידאו מאתרים באינטרנט,הוא פשוט לא מנגן אותן ורושם לי את אותה ההודעה ואפילו סוגר לי את כל הדפים הפתוחים יש לי windows xp תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כשאני נמצא ב windows task manager (cntrl+alt+del) ואני נכנס ל performance וכתוב את האחוזים שהמעבד עובד. כל הזמן זה נמצא לי על 100% אפילו לשנייה זה לא יורד,גם שסגרתי את כל התוכנות שפועלות זה לא יורד אף פעם. ואני לא יודע למה ומה זה אומר? והאם זה באמת נכון? ??? המפרט שלי: PU:AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU MOBO:Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2 Memory:DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory CPU Cooling:Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool mod CPU Cooler for AMD Video Card:ATi RADEON 9500 Pro 128MB Case:COMPUCASE Midi Tower CI-ta19 תודה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס בWINDOWS UPDATE פעם הייתי מצליח הוא כותב לי שגיעה בתופס רישום משהו כזה. אינ זוכר שקראתי לפני חוד משהו כזה באתר TECHNO כתבה אל העניין הזה וישנו תלאי שמתקן את זה אבל אני לא מוצא את הכתבה בTECHNO. מישהו יכול לעזור להביא לינק או פיתרון אחר גם יבורך. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי וינדוס Xp pro והיום בטעות מחקתי תסמל של ה מחשב שלי עכשיו אם אני עוש ה קיצור דרך למחשב שלי אז יענו זה קיצור דרך ולא הסמל המקורי ועכשיו אם אני רוצה ליכנס לעשות מאפינם וליכנס ל מנהל התקים וכול זהה אין לי שם וזה בעיה ליכנס לשם מישהו אולי יודע איך ליצור סמל חדש ??
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם מסוימת דפקה אותו. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים של המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provide functionality for the fol…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי אז ככה נמאס לי מהוינדוס אק פי הזה.. ואני רוצה להתקין וינדוס 98 אז ככה הפעלתי את המחשב דרך הדיסק של הוינדוס אק פי ועלה לי 3 אפשריות 1. להתקין את הוינדוס 2.לתקן את הוינדוס ואפשריות אחרות 3.לצאת בחרתי האפשרות השניה ואז הגיע לי למסך שחור והוא שואל אותי ככה: "which windows installation would you like to log onto" אז לחצתי על 0 וזה לא עשה כלום וחצתי על 2 וזה לא עשה כלום (וככה זה ממשיך) ושלחצתי 1 הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמא של המערכת אז רשמתי את הסיסמא והוא רושם לי שהיא לא נכונה ... ואני זוכר את הסיסמא שלי... אז מה אני עושה? ובכלל איך אני מפרמט ב וינדוס אק פי ..???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברהב שאני מדליק את המחשב שעולה הוינדוס הוא מגיב לפעולות שאני נותן לו אחרי 10 -15 דקות משהו כזה שהוא מעלה לי למטה את התראת האבטחה אז הוא מתחיל להגיב תודה לעוזרים..!
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
טוב אז ככה ... יש לי windowsXP Pro SP1 . עד היום הכל היה טוב ויפה ... רק שעכשיו יש איזו תופעה מוזרה שפשוט אפשר להשתגע . אז הסיפור הוא כזה , אני מפעיל תמחשב ניכנס לי לWindows עד כה הכל טוב , אבל שאני רוצה להכנס ל My Computer הוא פשוט לא פותח שום חלון כאילו כלום ... אני מנסה לפתוח IE גם אותו הדבר , אני בנתיים יכול לשמוע מוזיקה ולעשות הכל אבל החלון פתאום נפתח רק אחרי איזה דקה !!! כלומר אני כל פעם שפותח חלון נוסף של IE צריך לחכות דקה שלמה עד שיפתח , אני לא יכל לסבול את זה . אני לא יודע מה גורם לתופעה זו ... אולי מישהו ניתקל בה ויודע אולי איך לפתור את זה ..? תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים קורה לי כשאני לוחץ על איקון בווינדוס למשל זה מסמן לי עוד איקונים בעת ובעונה אחת או שזה מסמן לי כמה קבצים בלחיצה אחת והדרך היחידה לפתור את הבעיה זה ללחוץ על ctrl+shift הימני ולאחר מכן על ctrl+shift השמאלי... זה ממש מעצבן ... הבעיה קורת בזמן רנדומלי לחלוטין! למישהו עוד זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת: בתוך word לא ניתן לגזור אובייקטים בכלל לא על ידי CUT ולא על ידי COPY. לא משנה באיזה צירוף מקשים לחצן או פונקציה של העכבר השתמשתי. אם אני גוזר משהו בתוכנה אחרת אז אני יכול להדביק אותו בתוך מסמך שלי אבל לא יכול לגזור אותו שוב. פקודת CUT מעלימה את הטקסט המסומן אבל לא מעלה דבר לזיכרון. בבקשה אני מתחרפן מזה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעייה ב XP. כשאני מכניס CD לכונן היא לא עושה שום רושם שהיא מודעת לזה. זאת אומרת שאם יש ל CD קובץ auto run אז היא לא מפעילה אותו, אם הוא CD רגיל אז היא לא פותחת את התפריט המיוחד שלה autorun, ותחת my computer או windows explorer שם ה CD שמופיע הוא שם ה CD הקודם.. כשהמחשב עושה reboot עם CD בכונן הפרטים הנכונים יופיעו אבל כמו שאמרתי אם אני מחליף את ה CD בכונן אז אין שינוי. אם אני אכנס ל CD אז הקבצים הנכונים כן יופיעו.. וזה קורה גם על הקורא וגם על הצורב. דברים שניסיתי עד עכשיו: שתי התקנות של XP. שינוי בלוח בקרה של התנהגות autorun בדיקה של ההגדרות תחת חומרה -> CD ROM בדיקה ב registery של שתי ההגדרות שמטפלות ב autorun. הורדתי win XP Tweak UI ושיחקתי עם ההגדרות של …
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-