Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי אקס פי מהדורה ביתית כשאני רוצה למזג קובץ *.reg או להפעיל את regedit אז אני מקבל הודעה אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך והחשבון שלי מוגדר בתור מנהל כשאני ניכנס לסייף מוד בחשבור של האדמיניסטרטור יש לי גישה לרג'יסטרי איך אני מסדר את זה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הותקנו בארגון, שני שרתי Еxchange 2003 על אותו הארגון (Site), בשני השרתים אין בעייה לקבל ולשלוח דואר לעולם ודואר פנימי לעצמם. הבעייה היחידה היא שליחת דואר בין שני השרתים(בינם לבין עצמם), וכל ההודעות נתקעות ב Queue. כנראה הבעייה ב SMTP, השאלה היא מה הבעיה, ואיך פותרים אותה. ה DNS נבדק וההגדרות של ה DNS נבדקו ומצאו תקינים. ב- nslookup וב tracert הכל נראה בסדר. ההודעה שרואים ב Tracking היא: mail was rejected by administration policy on destination server אשמח לקבל פתרונות, תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
סכוי קטן שמישהו יענה, אבל אולי בכל זאת. יש לי solidworks 2005 ו 2006, בשניהם יש בעיה עם שמירת קבצי PDF, שאני מנסה לשמור save as pdf...הוא נותן לי שגיעת printer error, הוא מסיים את ההמרה אבל קובץ ה PDF שוקל משהו כמו 4k והוא ריק. ניסיתי להוריד את bluebeam pushbutton plus החדש, שם הוא לא נותן לי הודעת שגיאה, והוא מסיים את ההמרה, אבל עדיין קובץ ה pdf שוקל משהו כמו 4k והוא ריק. מתמיכת solidworks ישראל אני לא מצפה לתשובה רצינית... ("זה אמור לעבוד")
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בSTART MENU יש את הקיצורים שאם שמים את הלחצן עליהם, אז בצד ימין נפתחת רשימה עם כל הקבצים האחרונים שפתחתי . אז לאחרונה זה לא עובד לי, פשוט לא מופיע כלום... לא משנה, הסתדרתי.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
נעלמו לי קבצים ב start menue איך אני משחזרת? הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום אני כרגע אחרי התקנה נקיה של חלונות שעברה כמה שינויים קלים ב NLITE.הכל עובד חלק אבל שמתי לב שפונקציה חשוב לא הותקנה או עובדת המחשב שלי הוא דו ליבתי וקיים במערכת הפעלה במנהל משימות אפשרות לחלק עומס בין שני המעבדים http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-6168870.html הנה הסבר על הפרוסס ועל הפונקציה.משום מה זה לא הותקן לי במערכת בהתקנה החדשה.האם אפשר להתקין את זה חיצונית עם טוויק כלשהו או שזה מחייב התקנה נקייה מחדש? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כשאני מדליק את ה Task Manager אז ב CPU USAGE יש אחד אדום ואחד ירוק. תמונה:
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO ועוד כמה דברים בסיסים (כרטיס מסך USB מודם וכו...) עכשיו כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL נפתחת לי הבחירה, כשאני בוחר TASK MANAGER הוא מופיע ל שניה-שתיים ומייד נסגר. מה עושים :? (חיפשתי משהוא דומה בפורום אבל לא מצאתי) נ.ב - SP1 MAT
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מתי שאני לוחץ על מקש יממני של העכבר מופיע לי האפשרות אבל אני לא יכול ללחוץ אליה מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
יש לי בעיה קטנה בtaskbar יש לו רווח כזה שפעם לא היה... איך אני מבטל אותו? תמונה: http://www.jup.co.il/files/1796a7dd56.jpg
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בVISTA בדרייברים החדשים של NVIDIA 100.59. אין TRAY ICON של NVIDIA מישהוא יודע איך להפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום,המחשב שלי חד יחסית מעבד פנטיום 1500 ,256 ראם 9 ג'יגה פנויים בכונן של ה-win-xp בפעולה השוטפת המחשב עובד מצויין אבל כאשר אני בא לכבות את המחשב הוא רושם לי שיש בעיה בוירטואל ממורי שאין לי מושג מה זה,זה לא כלכך מפריע אבל רציתי לדעת מה זה והאם זה בעיה רצינית ואיך אפשר לסדר את זה תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום,התקנתי היום windows 7 32bit וירטואלי על ה win 7 64 bit שלי כי הוא לא נתן לי משהו אחר,בכל אופן המחשב הוירטואלי כל הזמן עולה ל100% CPU ואי אפשר להשתמש בו ככה,ניסיתי מדריך של מיקרוסופט אבל הוא לא עבד. מה יכולה להיות התקלה? הקצתי לו 2000 RAM וגם לא מופיע שום סימן בPROCESS LIST לאיזושהי בעיה כזאת שעלולה לצוץ.. תודה .
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מפעיל תתכונה וכעבור כמה דקות...הוינדוס נותן לי תשגיאה הבאה וסוגר תאימיול: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, התקנתי VISTA RTM ויש לי 7800GT לאחר נסיונת רבים לא הצלחתי להפעיל את ה TV OUT למרות ששמתי את הדרייברים מאתר של NVIDIA ל VISTA, מישהו יודע על פתרון? שאלה נוספת , האם אני יכול עכשיו לאחר שהתקנתי כבר את הויסטה לעשות מחיצה נוספת במחשב ולהתקין עליה את ה XP ואז פשוט לבחור מבינהם? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חבר'ס, [המפרט שלי בצד] אני משתמש בויסטה x64 כבר קרוב לחודש... הכל היה בסדר בזמן האחרון זה נהיה איטי נורא !! בלתי נסבל !! עכשיו קראתי הרבה הרבה דברים בגוגל על כך... מה שעשיתי זה: 1. ביטליתי Indexing ב 2 הכוננים [c+d] 2. בDevice Manager עשיתי Enable advance performace לכונן הקשיח שלי 3. ביטלתי Superfetch 4. ביטלתי Windows Defender 5. ביטלתי ב Services את Windows Search 6. ביטלתי את ה איחוי היומי בלילה אם אני זוכר נכון זה הכל : ******************* בעיית האיטיות נפתרה... והדיסק כבר הפסיק כל הזמן לעבוד... השאלה שלי, האם עשיתי פה משהו שהוריד לי ביצועי מחשב, משהו לא בריא למחשב, ובכלל משהו לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין אותו אחרי שהתקנתי XP אחרי VISTA וזה נותן שגיאה http://img114.imageshack.us/img114/1426/jjwn0.jpg
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הקבצים, לפתע כל קובץ MP3 שקיים לי על המערכת, ויש לי כמעט איזה 5 ג'יגה של קבצים כאלה, שוכפל ויצר קובץ נוסף בעל אותו שם אבל סיומת שונה, שנקרא VBS FILE, כל קובץ VBS שוקל כ 11.8 קיי הייתי מוחק אחד אחד בעצמי אבל לא רק שזה הרבה קבצים, אני רוצה לדעת מה הבעיה האמיתית לתוצאה הזאתי אולי וירוס כלשהו ? או ש?.. אודה אם תעזרו לי .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזו ולא יודע מה לעשות. Search for a driver for your hard disk controller Your hard disk controller has stopped working properly because a compatible driver isn't available for this version of Windows. ויש לי הארד דיסק טרה של WD ואין לי מושג מה הדרייבר..ועוד משהו שאני עושה גיבוי לקבצים ב64 ביט איפה זה שומר? יש לי לוח אם GA-P55A עם היציאות של usb 3, ממה שהבנתי זה משהו בלוח אם שלא מזוהה? כשאני התקנתי את המערכת הפעלה לא שמתי את הדיסק של הדרייבר של הלוח, המערכת זיהתה את הלוח לבד. וגם את הכרטיס מסך 460gtx הווינדוס לבד הציע לי דרייבר. עכשיו בלוח הבקרה של וווינדוס זה מביא אותי לאתר הזה של מרווול שאני אוריד משם דרייבר, מה זה לעזעזעל המרוול הזה? זה קשור ללוח אם? …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הWIN 7 פשוט משגע אותי לדוגמא אני מתקין (מנסה) גוגל כרום אבל הWIN לא נותן רושם שגיאה 0x8005071c אני המשתמש היחידי במחשב(אדמניסטרטור) בדקתי בחשבונות משתמשים בדקתי מנהל האישורים לא מצאתי פתרון זה כאילו שאין לי הרשאות במחשב לפי דעתי הבעיה ברגיסטרי אבל אין לי מושג מה עושים שם
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של NVIDIA עבוק WIN 7 64BIT . בכול פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול ולאחר הריסט הכול עובד תקין. חשוב לציין שזה קורה רק בפעם הראושנה שהמחשב מופעל. כאשר אני מסיר את הדרייבר ומנקה הכול באמצעות driver sweeper אז אין את הבעיה. כשבדקתי את המסך הכחול באמצעות who crashed זה אומר שהבעיה עם הקובץ nvlddmkm.sys מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Ctrl + Alt + Delete אמור להיפתח חלון הtask MANAGER, הבעיה שלי היא כאשר אני לוחץ את השילוב הנ"ל נפתח לי חלון בלי טאבים. החלון שנפתח מראה את השימוש של המחשב שלי בCPU וגרף שמתאר את זה, בלי טאבים בלי אפשרות לסגור תוכנות שנתקעו. תמונה של הבעיה : איך אני מחזיר את הtask manager הרגיל עם הטאבים ?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב עם ווינדוס xp pro sp1 שיש לי וכשהורדתי את ה-sp2 ההתקנה עברה בהצלחה כמו שהיה רשום בחלון האחרון, הוא ביקש להפעיל מחדש את המחשב ואז מגיעה המסך טעינה של הווינדוס ואחרי כמה שניות מראה מסך שחור ללא כלום. גם כשניסיתי לעלות במצב בטוח זה נתקע לאחר שהגעתי לקובץ agp40 משהו כזה. יש להדגיש שבמקלדת המקש של Num lock עובד וכשניה לפני שזה קורה הנורה נכבת וזה קורה.. יש קשר בין אחד לשני? בתודה, ניר
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-