Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כמעט כל משחק שאני מוריד מהרשת עושה לי בעיות (ולא מדובר על משחקים חדשים) עכשיו הורדתי את THE LONGEST JOURNEY והוא עושה לי בעיות שלשום הורדתי את RA2 וגם הוא לפעמים נתקע לי.... :asthanos: :asthanos: :asthanos: נראה לי בקרוב אחזור ל98...
-
לפני בערך חודש הפעלתי את המערכת הישנה שלי ופתאום להפתעתי לקח למערכת בערך 60-75 שניות לעלות (לפני זה בערך 15-20 שניות) אחרי הBOOT כשהמערכת עלתה פתחתי את מנהל המשימות וגיליתי שהקובץ SYSTEM לוקח בערך 80 מגה (כל השאר בסטנדרט) המערכת הישנה שלי היא המעבד Pentium 4 2.4Ghz presscot @ 3.4Ghz זיכרון 2GB 333mhz cl3 @ 415mhz cl2 כונן 120 שעליו המערכת מהן אפשרויותיי מה אני יכול לעשות מלבד פרמוט שאני רוצה להמנע ממנו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב היה סגור שבועיים והיום כשבאנו לפתוח הוא לא עולה. גם בסייפמוד הוא מראה את כל השורות קוד הלבנות של הטעינה של הסייפמוד, ולא עובר את זה. יש משהו שאפשר לעשות? אולי לעשות ריקברי לווינדואוז?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע בNOTEPAD למשל, עברית מופיעה כג'יבריש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס 2000 אחרי פירמוט והכל היה בסדר עד שהתקנתי את האיסיקיו למשל ויוזרים ששמם בעברית נראים כסימני שאלה אני יכול לכתוב בעברית ולקבל הודעות בעברית אבל יש בעיות.. בבקשה תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש, מדובר על ווינדוס 7. אותה גרסא הייתה לי לפני הפרמוט. הווינדוס הוא אנגלית, והתקנתי תוסף עיברית. שמתי לב שבתוך קבצי הTXT שיצרתי לפני הפרמוט, העיברית אינה תקינה, זה הפך לגיבריש. אם אני עכשיו כותב בעיברית זה כותב בצורה תקינה. מישהו יודע איך אפשר לפטור את זה? בעיה שניה שיש לי, אין לי אפשרות לעשות ייבוא\ייצוא באאוטלוק 2007. זו אינה גרסאת ניסיון. והאוופיס בעיברית. אשמח לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בגרסאת ריטייל, אני מקבל את המוצא באריזה המקורית? זה ההבדל? ואם זה נכון, מה בדיוק חוסכים המשווקים בזה שהם מונעים ממני את האריזה המקורית וחוברת ההפעלה? האם אין חשש לקנות מוצר זה ללא אריזה מקורית? תודה למשיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מסך LCD 17 אינץ. כשחזרתי הביתה חיברתה את המסך והכל טוב ויפה. הבעיות התחילו כשניסיתי להריץ את הוינדוס שלי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 TI הוינדוס עלה זיהה את המסך כPLUG&PLAY התקין בשבילו דרברים וביקש ריסטר,כמובן אפשרתי לו. אחרי שהוא עלה הוא כתב לי את השגיאה שניתן לראות בתמונה המצורפת. ועכשיו אני תקוע אני לא יכול לשנות רזולוציה או עומק צבא כי הוינדוס דורש רטיסטר כשאני מאפשר לו הוא פשוט ניקתה בשבל העלייה ואני צריך לעשות RESET רק אז הוינדוס מסכים לעלות כותב שוב את השגיעה והכל חוזר חלילה כשאני מנסה לשנות הגדרות. כתובת לתמונה עם הERROR: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0007/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/2003022815393…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המערכת תומכת WIFI נגיד עם דונגל אני רוצה לקנות לרכב מערכת ורובם באים עם ווינדוס CE 6.0 וראיתי רק דונגל אחד שרשום תומך CE והוא עולה יקר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello there! i format my comp and put win xp PRO ENGLISH version how can i set hebrew on the computer? if some1 can give me a link it would B great ohh by the way i have win98 on the computer either, i can paste the fonts from win 98 to the xp should i? this will help? (the win98 is hebrew version thx omri.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי WINDOWS 7 על נייד - DELL STUDIO 1537 - כמערכת הפעלה יחידה. את רזולוציית המסך הגדרתי לרזולוציה הגבוהה ביותר (1280x800). מדי פעם, כשהמערכת מתעוררת מ-HIBERNATE או STAND BY, הגדרות הרזולוציה משתנות והמסך עובר לרזולוציה הכי נמוכה שלו (800x600) ללא שום סיבה לנראית לעין, ואז אני צריך לשוב ולהגדיר מחדש את רזולוצייית המסך. מישהו נתקל בבעיה דומה? מישהו מכיר פתרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העוזרת שלי זרקה את הניילון שאליו היה מודבק הקוד של הווינדוס שלי(XP home edition HE), אמרו לי שיש דרך לשחזר את הקוד דרך הווינדוס המותקן על המחשב, איך עושים את זה??? אשמח לקבל הדרכה מפורטת, תודה מראש !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה, אני רוצה מדריך שיסביר לי שלב אחר שלב איך לפרמט מחשב, להתקין בו windows ומאיפה להשיג דרייברים. תודה מראש. slim_shady.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. לאחרונה אמא שלי באה אלי בבקשה לעשות סרטון בשביל העבודה שלה. אמרתי שאין בעיות והדלקתי את המחשב בשביל להפעיל את movie maker (יש לי וינדוס xp) אבל לא מצאתי אותו. הוא לא היה בתפריט התחל. פתחתי את הכונן הראשי (איפה שווינדוס מותקן) הלכתי לתיקית program files הוא גם לא שם. לא התיאשת- פתחתי את לוח הבקרה הלכתי לאיפה שמוסיפים את הרכיבים של ווינדוס-גם שם הוא לא נמצא. נכנסתי לאינטרנט לחפש פתרונות- הציעו לפתוח כל מיני תיקיות מערכת ולחפש קובץ בשם moviemk.inf ולהתקין- גם לא עזר. אמרו להיכנס לאתר העידכונים של ווינדוס ולהוריד את העדכון משם- נכנסתי (פה החלק המעניין..) היה שם אפשרות להוריד את חבילת ה- windows live שבפרטים של העדכון מצאתי את עצמי קורא שאפשר להוריד את מסנג'ר, תוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נכבה ומפעיל ומחדש לפני שהמחשב נכבה מופיע הודעה "נדרשת הפעלה מחדש כדי לסיים את העדכונים הבאים " ואחרי שאני מפעיל מחדש לא עובר יום ושוב פעם זה קורה יש למישהו מושג איך אני פותר את זה ? מצרף צילומסך
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כל כמה שעות מאתמול המחשב שלי קורס ומופיע מסך כחול: http://img439.imageshack.us/img439/8022/dscf08730tj.jpg אולי זה מהעדכון האחרון של מיקרוספוט? אבל עידכנתי לפני 5 ימים וזה הופיע רק עכשיו מה אני אמור לעשות?? תודה לעוזרים?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
Hello everybody! I have a PC with dual-boot of XP and Vista. Usually, I run my games on XP, and I also use XP most of the time for almost everything else. However, some new games will have directx 10, and Halo 2 will only run on Vista! So, I want to optimize Vista for maximum game performance. I dont care about disabling Aero or doing everything I can to maximize performance, even if Vista will look bad. What are your tips to push the most out of vista? Thanks! P.S. I wanted to post this message on the "Windows" forum, but I don't want to double-post. So if any of you is a regular participant in the windows forum, thanks!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה לא מופיע לי האפשרות של language used in menus and dialogs ?? בשינוי שפות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהי שעברה לת"א ביקשה ממני לסדר לה את החיבור לאינטרנט (בכבלים)- שלא עובד. אחרי בדיקה של כל ההגדרות ו 2 שיחות עם התמיכה הטכנית של 015 המסקנה היא שהבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. מכיוון שלמצוא את הבעיה זה פחות או יותר בלתי אפשרי ובנוסף אין לי תקליטור זמין של 98SE- אני כנראה אפרמט לה את המחשב ואתקין מערכת הפעלה אחרת. האפשרויות- ME, 2000 ו XP. כמובן ש XP הטובה ביותר, 2000 גם לא רעה ו ME לא משהו. מצד שני לפי מה שאני יודע ME דורשת הכי פחות משאבים. XP הכי הרבה. כלומר ההתיעצות שלי היא- איזה מערכת מהן אפשר בכלל לדעתכם להתקין על מחשב עם 128מגה זיכרון. (האם לדוגמה XP בלי כל האפשרויות המתקדמות, תתפוס זיכרון בערך כמו ME?) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש...ובנוסף להרד דיסק IDE שהיה לי הוספתי הרד דיסק sata חדש... התקנתי גרסת וינדאוס נוספת על הרד דיסק ה Sata ומסיבה מסויימת לוקח לו הרבה מאד זמן להיטען...כשאני מנסה בביוס לשנות את ההרדיסק שממנו אני רוצה לעלות את הוינדואס הוא משנה אבל אח"כ כותב לי error משהו כמו NTLDR not found....ואומר לעשות ריסטרט... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אפשרות לקבל וינדוס 7 בחינם ממשרד החינוך. אני נכנסתי לאתר שלהם וכתוב שם שזה גרסת UPGRADE. האם זה אומר שאני חייב שיהיה לי מערכת הפעלה ולשדרג ממנה או שאני יכול לעשות התקנה נקיה רגילה עם פורמט? תודה. [br]פורסם בתאריך: 12.10.2010 בשעה 21:22:54
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מספר מחשבי XP שמחוברים ל ROUTER.... ברצוני לכבות מחשב מסויים דרך הרשת - דרך מחשב אחר ( עליו אני נמצא רוב הזמן ) - ידוע לי מה הפעולות שצריך לעשות - הבעייה היא דרך ההגדרה של הUSER שלי כ ADMINISTRATOR במחשבים האחרים ( או יותר נכון - חוסר ההגדרה - כי כל פעולה שאני מנסה - XP צועק שאין לי הרשאות - ACCESS IS DENIED וכול'...- ) לגבי ההגדרות - יש לי USER זהה בכל המחשבים - ובכולם אותה סיסמה - וכולם USERים ברמת ADMIN - זה לא מספיק? האם צריך להכנס בUSER של הADMINISTRATOR לשם כך? האם יש להגדיר פרופיל רשת דרך הגדרות משתמשים? - אם כן - כיצד? באתר של מיקרוסופט לא מצאתי ישועה וגם לא בחיפוש בTHREAים באתר... בתודה מראש - MEK
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמייח... יש לי בעיה קטנה הייתה לי במחשב תיקיה של כל המשחקים שהתקנתי.. משום מה יום אחד היא נעלמה עשיתי SCAN DISK ועדיין לא שיחזר אותה.. אני לא יודע לאן היא נעלמה, איך אפשר לנסות להחזיר אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל שעתיים בדיוק המחשב פתאום נכבה ומופיע מסך כחול עם הקוד 0x4c9e6980
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-