עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני עובד בחנות מחשבים, ובאחד המחשבים שלנו (עם וינדוס 8) אחד הלקוחות שם סיסמה, כך שכרגע המחשב מושבת לשימוש. האם יש דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by krispelj,

יש לי מחשב ישן בעל עותק מקורי של וינדוס 7, אני משדרג למחשב חדש וברצוני לדעת האם אני יכול להשתמש באותו עותק של ווינדוס אשר לא ישומש המחשב, או שאני חייב לקנות ווינדוס חדש בשביל המערכת החדשה על מנת שיהיה לי עותק חוקי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nehmia,

כל תקיה עם תמונות אני רואה אותן ככה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם יש ברשותי מחשב שהסרתי ממנו אנטי וירוס AVG, מיד אחרי האתחול שלאחר ההסרה הווינדווס נשאר בשלב של הטעינה. המערכת עולה רק בSafe Mode. -הסרתי מהstartup את כל התוכנות, אך אין שינוי. -שחזור מערכת לאחור גם לא עזר. -ביצוע Last Known Configuration לא עזר. יש לציין שהוספתי למחשב קודם לכן כרטיס PCI USB, גם אותו הוצאתי לראות אם הוא הבעיה. אבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה המרגיזה. תודה רבה תמונה לדוגמה:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי מחשב שמותקן עליו Windows XP בעברית , האם ניתן להחליף לאנגלית ללא פירמוט ? אגב , יש לי language pack שהופכת מאנגלית לעברית , האם יש language pack מעברית לאנגלית ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by g99999901,

איך אני מגדיל DPI בווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בימים האחרונים אני עד לתופעה מטרידה: הוינדוס עולה ,מגיע למסך שבו אני צריך ללחוץ על שם המשתמש שלי (לא יודע איך נפטרים מהמסך הזה-סתם מיותר מבחינתי),וכשאני לוחץ ,הוא לא מצליח להעלות את ההגדרות שלי ועושה RESRATRT .אחרי הריסטרט הוא מתחיל לבדוק את כונן C ומוצא כל פעם משהו אחר בתיקית local settings /temps וכותב לי : "first allocation unit is not valid....the file will be truncated" או משהו כזה....ורק אחרי זה הוינדוס מצליח להעלות את ההגדרות שלי.בפעם הראשונה גם זה לא עזר אז לחצתי על F8 ובחרתי באפשרות של "last known configuration ...." לא כל כך זוכר במדויק ואז זה תיקן (או מחק) את הבאג שהיה בתיקיה local settings /temps ... חשבתי שנפתרה הבעיה ,אבל עכשיו היא מדי פעם חוזרת ...לא מבין …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אין לי מושג למה ואני לא מצליח להחזיר את זה אבל פתאום שאני מסייר "במחשב שלי " אין לי יותר תצוגה מקדימה של קובץ וידאו אלא אני רק רואה שזה קובץ וידאו.. בתמונות עדיין כן יש תצוגה ואפשר לראות את התמונה בקטן בלי להכנס אליה.. מישהו יודע איך להחזיר את הקטע של הוידאו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by -Apple-,

אני ראיתי את ווינדוס 7 בפעולה אצל מכר שלי, ואצלו אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה, נפתחים צילומי מסך קטנים מעל התוכנית הממוזערת שמראים את התוכנית המשויכת בחלון קטן, ואם העכבר מרחף מעל צילומי התוכנית כל החלונות משתקפים חוץ מהתוכנית המשויכת. אצלי אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה נפתח שם התוכנית המשויכת ואייקון לידה, ואם העכבר מרחף מעל שם התוכנית לא משתנה כלום. איך אני יכול לשנות הגדרות, אם בכלל, כך שהתיאור למעלה יהיה גם אצלי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. האלה, מיקרוסופט שיחררה עדכונים קריטיים למערכות האלה החודש וגם בחודש שעבר בגלל החשיבות שלהם. (בעדכון האחרון של ה XP שלי הורדו 10 עדכונים חדשים.)

11. Started by topcat115,

במחשב מותקן Windws XP חוקי, אם אני משדרג לWindows 10 הוא ישאר חוקי או או שיבקש לשים סריאל חדש? מה לגבי שדרוג מXP ל7 ומ7 ל10?

12. זה כותב לי שה CD KEY שלי לא חוקי ודברים כאלה ... יש דרך להתקין SP1 בכל זאת ? ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mrraz,

אני מחפש עברית לגירסה האנגלית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yaviny,

על מחשב שנכבה אוטומטית ב- WIN98 הותקן WINXP וכעת הוא לא נכבה אוטומטית. למישהו יש רעיון לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מעבד-אינטל E6300 1.86GHZ לוח אם של אינטל. כרטיס מסך-intel 946gz express chipset family זיכרון ראם 1 ג'יגה של טווינמוס. 160 ג'יגה(80 C 80 D( צורב דיוידי וכונן דיוידי

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. צהריים טובים, בעקבות שיחה שערכתי היום נזכרתי במאמר אותו קראתי אשר יוצא נגד הפורצים של מ"ה windows 7. אני זוכר שקראתי שב-"יום הדין" מ"ה תכבה את עצמה רנדומלית בתוך טווח של עד כמה שעות לכמה דקות. מישהו יכול לאמת את הדבר עם מאמר כלשהו? אשמח לשמוע עוד, תודה רבה והמשך ערב נעים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. גלשתי באינטרנט ואז הוא הפסיק להגיב. שום כפתור לא נלחץ וגם העכבר נעצר. הדלקתי מחדש מהמארז ואז פתאום המ"ה לא עולה. כיביתי והוצאתי את חיבור החשמל והמודם וחיברתי מחדש. הדלקתי שוב, והפעם עלה חלון ש-W7 מתקן את עצמו ושזה ייקח מספר דקות. לאחר 10 ד' קיבלתי הודעה שהפעולה הצליחה חלקית, וגם שהסיבה יכולה להיגרם מחיבור/ניתוק מכשירים כגון מצלמה. ובאמת באותו זמן שהבעיות התחילו חיברתי (בפעם הראשונה מהתקנת המ"ה) מצלמה ולאחר שהורדתי את התמונות ניתקתי את החיבור. בקיצור עכשיו הכל עולה ולא רואים שינוי כלשהו. האם אני יכול להיות שקט? האם הבעיה הזאת קרתה רק לי או שזה נפוץ ב-W7?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by IDO-G,

ניסתי למצוא שרשורים בנושא 32 - 64 ביט ולא ממש מצאתי - אז האם יש עדיפות מסוימת למערכת הפעלה עבור גיימינג ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ELiA,

היום בערב אני הולך להתקין גירסת בטא של וינדוס ויסטה מה יכול לקרות למחשב כבר?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כאלה שלא דורשים מיליון תוכנות וזה.. אני רוצה להוריד ט'אמ ולהתקין.... טוד סוף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום חבר'ה, לא הצלחתי כ"כ להסביר את זה במילים: אבל הנה הוידאו: היציאה מהEXPLORER נעשית ברגע שאני לוחץ על לחיצה ימנית בעכבר: עכשיו לפני כמה רגעים זה הראה לי שגיאה אחרת: של doctor watson מה עושים? תודה! **עידכון** תראו הודעה שלישית בפוסט - תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. ברשותכם שאלה קצת מסובכת. לפני כמה ימים קניתי עותק חוקי של Windows xp בגרסת הום- אדישן בעברית. קיבלתי איתו דיסק התקנה מקורי (תמונה 1) ומס' רישיון. התקנתי את התוכנה על המחשב הנוכחי בהצלחה (עד היום עבדתי עם Windows 98). בחודש ינואר 2007 קנתה אחותי מחשב נייד, איתו הגיעה כבר מותקנת מערכת ההפעלה Windows xp בגרסת הום- אדישן אבל באנגלית. על גב המחשב הנייד מודבקת מדבקה עם מס' רישיון שונה ממה שסיפקו לי לפני כמה ימים בחנות (תמונה 2). השאלה שלי היא כזאת: מערכת ההפעלה בנייד היא באנגלית. האם אני יכול לפרמט את כל ההרד דיסק בנייד, ולהתקין את מערכת ההפעלה מאותו דיסק מקורי שיש לי (בעברית), אך להקליד את מס' הרישיון שיש מאחורי המחשב הנייד, ולא את מס' הרישיון שהקלדתי בהתקנה במחשב …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הי! יש לי WinMe. מידי פעם אני רואה שהקובץ הנ"ל נטען לזיכרון. כשאני מעיף את ה-Task, לא נראה שזה משפיע על משהו. למישהו יש רמז מה הקובץ הזה עושה? בתודה מראש, TheTech. ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. win xp pro sp2 יש לי קספרסקי אנטי וירוס מעודכן . כל איזה שעה ,שעתיים הקספרסקי נותן הודעה שפרצו לי למחשב מip מסוים וככה זה חוזר על עצמו כל הזמן שאני באינטרנט כבר במשך איזה חודש. עד עכשיו לא קרה טפו טפו למחשב כלום (לא מחקו כלום ואין וירוסים וכדומה) . יש לי רק פירוול של וינדוס מופעל וזהו. אני לא יודע אם להתייחס להודעות האלה ברצינות או שהקספרסקי השתגע כי עד עכשיו לא קרה כלום אבל מצד שני אולי עדיף להוריד איזה פירוול נוסף לזה של וינדוס?? מה אתם אומרים??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shiko,

אקספלורר לא נכנס לכל האתרים לחלק מהאתרים הוא נכנס ובחלק מהם הוא פשוט זורק החוצה כלומר הוא סוגר את האינטנט אקספלורר והחיבור לאנטרנט נשאר עדיין מחובר ניתן להכנס שוב לתוך הדפדפן אבל כששוב פותחים את אותם אתרים דומים הוא זורק שוב החוצה אתר כדוגמת www.fibi.co.il אני משתמש במערכת הפעלה מסוג windows xp professional המערכת מעודכת מתוך אתר העידכון של windows update אני מחובר בחיבור adsl מפרט המחשב: פנטיום 4 2.4 זיכרון 256 תודהshiko

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.