Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
תיאור הבעיה בכותרת , לפני הבעיה בשביל לעשות שינוי מאנגלית לעברית ולהפך היה צריך פשוט ללחוץ על ALT -> SHIFT וגם זה היה מסדר לי אוטומטי שאם אני מעביר לעברית אז הטקסט מתחיל מימין לשמאל והלפך באנגלית , היום זה פשוט מעצבן כל פעם אני מסתבך וצריך פעם ללחוץ כל CTRL -SHIFT ופעם ALT -SHIFT לא ברור וגם אם זה כבר הופך לעברית הטקסט בעברית נכתב מצד שמאל לימין קיצור בלגן . בנוסף אולי יכול לעזור בפתרון הבעיה כשאני מעלה תרגום בסרט התרגום מוצד בג'יבריש אז אולי צריך להתקין או להגדיר משהו ל WIN7 ; למרות שלפי מה שאני יודע מותקנת אצלי חבילת עברית ב WIN7 אחרת איך הייתי יכול עכשיו לכתוב פה את הטקסט בעברית!?. הערה: ממשק ה WIN7 מוצג באנגלית ואני מעדיף שישאר ככה. אשמח לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של MSI EX620. היה לי וויסטה לפני וכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע כ- 10 דקות על המסך ההפעלה שרואים פס ירוד שמסתובב. יש לציין שהנורה שמציינת שהמחשב "חושב" לא נדלקת כלל בזמן הזה- הוא פשוט דומם. פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 ולאכזבתי גם בווינדוס 7 במסך שרשום STARTING WINDOWS המחשב נתקע כ- 10 דק-ות בלי "לחשוב". יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים. מה אפשר לעשות? ממה זה נובע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נכבה ומפעיל ומחדש לפני שהמחשב נכבה מופיע הודעה "נדרשת הפעלה מחדש כדי לסיים את העדכונים הבאים " ואחרי שאני מפעיל מחדש לא עובר יום ושוב פעם זה קורה יש למישהו מושג איך אני פותר את זה ? מצרף צילומסך
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב היה ב STANDBY (נייד) כשה פתחתי אותו הופיע לי מסך כחול לפי מה שהצלחתי להבין זה קשור להרד דיסק , ניסיתי להריץ את התוכנה של WD לא מצא שום בעיה ניסיתי גם MEMTEST על דרך גם אין בעיות . יש עוד הצעות? Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 24, {1904fb, fffff88006eb6228, fffff88006eb5a90, fffff88001685884} Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+164 ) Followup: MachineOwner --------- 1: kd> !analyze -v ***************************************************************************…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העתקתי כמה משפטים מאתרים ויוצא לי דבר כזה כן -ןכ הייתה לי תוכנה שמטפלת בזה אבל נמחקה לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום!! איך מוחקים את השטויות ברגסיטרי?? תודה מראש!! ושבוע טוב!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך להחליף בין מערכות הפעלה מבלי לעשות ריסטרט רגיל? מעבר בין XP ל-7
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כל כמה שעות מאתמול המחשב שלי קורס ומופיע מסך כחול: http://img439.imageshack.us/img439/8022/dscf08730tj.jpg אולי זה מהעדכון האחרון של מיקרוספוט? אבל עידכנתי לפני 5 ימים וזה הופיע רק עכשיו מה אני אמור לעשות?? תודה לעוזרים?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור אחד שיש לו טונות של חומר על המחשב אהבתי שWIN7 מכילה כל כך הרבה דרכים נוחות לסדר אותו אהבתי את כל LIBRARYS שניתן להרחיב שפועלות לא רק בצורה אסטתית אלא גם משולבות בתוך כל התוכנות ההרחבה של ה WORKGROUP הדי מיותר והמעיק בגרסאות הקודמות ושידרוגו פשוט מעולה, אם שמת לב שיש עכשיו 2 רמות שיתוף, האחת זה השיתוף הישן והטוב שאפשר להגיד מה שבה לכם איך שבה לכם. והשני זה ה HOMEGROUP / PUBLIC GROUP שלכם והם נפרדים משאר הרשת שעובדת כמו קודם השיפור פה שיש לכם אפשרות להגדיר פוליסה והגדרות שיתוף בערך כמו הפרופילים לרשת אלחוטית למשל אני הגדרתי שבקשת הביתית אני משתף הכול חופשי וברשת הכללית אני לא משתף כלום. מעבר לזה יש קבוצות חדשות בשיתוף הפשוט למשל HOMEGROUP שבעצם יש לכם אפשרות עכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט ה7 הזה כל כך גרוע שזה מדהים.יש אפשרות לחזור אחורה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אפשרות לקבל וינדוס 7 בחינם ממשרד החינוך. אני נכנסתי לאתר שלהם וכתוב שם שזה גרסת UPGRADE. האם זה אומר שאני חייב שיהיה לי מערכת הפעלה ולשדרג ממנה או שאני יכול לעשות התקנה נקיה רגילה עם פורמט? תודה. [br]פורסם בתאריך: 12.10.2010 בשעה 21:22:54
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב ?? אני רוצה לשנות את שפת הממשק ב וינדוס 7 אבל אחקי התקנת SP1 השפות נעלמו מ WU . עכשיו הורדתי קבצים של שינוי שפת הממשק אבל הוא לא נותן לי לשנות אותו מה לעשות ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I formated my computer and installed windows xp sp2 and everything went ok (there were no disk problems before just a case of installing to much junk) when I restart the computer I get the message DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER and the only way I can get the system to boot is if I leave my Windows CD in the drive. I ignore the "Press any key to boot from CD....." message and Windows simply starts up. Otherwise I can't get past the error message. I installed the windows on the extended partition in one of the logical drives, and before it was on the primary partition. Could this be the problem Please help
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ננעל לי המישתמש ADMINISTRATOR עם סיסמה שנבחרה רנדומלית יש לי WIN XP מה הדרך הקלה לפרוץ את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי התמים פתח את הקובץ המקולל שהופץ באייסיקיו.בתחילה לא היו בעיות רציניות,אבל ביומיים האחרונים זה פשוט מכה.קובץ בשם SYSSHIT מפיץ את עצמו ללא הרף,מחיקתו לא עוזרת כלל,המון המון קריסות של המחשב,60 שניות כבר ביטלתי אז אין ריסטים אבל שום דבר לא מנקה לי את המחשב כמו שצריך.אני כרגע על נוד32 אבל נראה לי שהתוכנה נדפקה קצת.יש רעיונות כיצד לטפל בבעיה באופן יסודי? אה,בנוסף,אני מקבל הודעות שגיאה רבות של המערכת שאומרת ש GENERIC HOST גרם לבעיות ועליו להסגר בערך כל 10 דקות זה חוזר! עריכה: שכחתי לציין ש SAFE MODE אינו עולה כלל.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב- xp ואני סובל כל יום שאני רואה את העננים המעצבנים בוולפייפר שלי. כל המערכת הזאת משגעת אותי ואני כבר משתוקק לפרמט ולהתקין את ה-98 SE הקודמת שלי, אלא שבזמן האחרון יותר מדי אנשים המליצו לי לנסות את ה windows 2000. לפני שהציעו לי להשתמש במערכת הפעלה זו ייחסתי אותה ל-NT מעודכנת ולא למערכת הפעלה בשביל משחקים ואינטרנט. מה אתם אומרים? האם כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד הוא pentium D 925. כשאני פותח את windows task manager אני רואה 2 חלונות "cpu usage history". אני לא אמור לראות 4? 2 לכל ליבה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל עליית מחשב נעשית לי בדיקת CHECK של כונן D שלי, הדבר קורה אחרי עליית הלוגו של XP ולוקח כדקה (בתנאי שלא לחצתי על מקש כלשהו שאז זה מבטל את זה). רציתי לדעת איך להפסיק את זה ע"מ שזה לא יקרה לי באופו אוטומטי בעליית המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מפתח חוקי. האם יש דרך להוריד באופן חוקי גרסה "נקיה" של התקנת Win7 Ultimate? שמעתי איפשהו שזה אפשרי מהאתר של מייקרוסופט, אבל לא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי Shortcut לתוכנה ואז יצרתי לזה Shortcut key, בטעות מחקתי את הקובץ אבל עדיין נשמר לי הקיצור של המקלדת, איך אני יכול לסדר את זה שלא יהיה הקיצור הזה יותר? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה לא הצלחתי לבטל את הסיסמא שבכל פעם שאני רוצה להיכנס לווינדוס 10 הוא נותן לי סיסמא עזרה בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם...רציתי לישאול מה שהוא בקשר לכתובות האי פי בווינדוס...ואלה השאלות.. 1)מה זה כתובת איפי חיצונית ומה זה כתובת אי פי פנימית ולמה כל אחת משמשת.. 2)האם יש דרך שבה אני יוכל להחליף את האי פי שלי בלי לגרום לזנקים?.. זהו אלה השאלות שלי ואני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם..תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכן בכותר ^ תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום לפני כמה זמן המחשב שלי הפסיק להתחבר לאינטרנט ב wi fi. הוא רשם שהוא מחובר אבל ללא גישה לאינטרנט. לקחתי אותו לטכנאי והוא אמר שהיו חסרים דרייברים, כנראה בגלל איזה עדכון של ה windows. הכל היה טוב ויפה עד שאתמול ה windows התעדכן עוד פעם והבעיה חזרה, המחשב לא מתחבר לאינטרנט. איזה דרייברים צריך להוריד? יש לי dell inspiron 5323
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שיש לו משתמש אחד אבל מהישנים שאין משתמשים ואפשר להוריד את הסיסמא בadminstor זה מערכת הפעלה שכתוב 1985 -2001 . בפתיחה אתה צריך להכניס שם משתמש וסיסמא וזה לא קולט לי משום מה את הפרטים. הכנסתי אותו לפייס מוד עדיין עושה אותו הדבר. מה אפשר לעשות זה ממש דחוף ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-