עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המחשב שלי נהיה איטי בפתיחת הרבה חלונות בזמן האחרון .. לפעמים הוא עושה freeze לכמה שניות .. זה לא היה ככה. אני משחק במשחק רשת ושאני פותח בו כמה חלונות זה גם ככה נתקע ואיטי. המפרט - מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W מה אפשר לעשות ? בדקתי וירוסים הכל ... עשיתי Boot scan עם avast הכי מעודכן ולא מצא כלום . יש לי sp3 עם כל העדכונים .. עדכונים לכל הדרייברים הכי מעודכנים . לשנות את הvirtutal memory יעזור ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mrraz,

תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין ליצור מחיצת דוס דרך התוכנה PARTITION MAGIC הלכתי ליצירת כונן חדש וכו האם כונן דוס הוא כונן FAT ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. טוב חברה לפני כשבוע התקנתי את ווינדוס 7 והכל רץ מצויין ואני דיי מרוצה ממנו אך לפני כמה ימים אני מדליק את המחשב ואופס כל האייקונים והתיקיות שהיו על שולחן העבודה נעלמו(המסך פשוט ריק).נסיתי לפתור את הבעיה על ידי לחצן ימני וכניסה להגדרות של שולחן העבודה אך לצערי הוא מראה שהאייקונים צריכים להיות על שולחן אבל העובדה היא שהם אינם מופעים במסך שולחן העבודה. תודה מראש ערב טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by domuzy,

אני עובד עם XP PRO, ולאחר פירמוט המחשב, הורדתי דרייבר לסאונד, אבל מסתבר שהוא היה סוס טרויאני חדש שאין לקספרסקי או לאחרים פיתרון בשבילו. זו השורה בקספרסקי שמתארת את שמו ומיקומו: detected: Trojan program Trojan.Win32.BHO.yr File: C:\WINDOWS\system32\comdlg3.dll//PE_Patch.UPX//UPX הבעיות הן כאלה: א. לאחר שמחקתי את הקובץ שהורדתי והביא איתו את הטרויאני, ניסיתי להיכנס לתיקיה בה הטרויאני עצמו התמקם, אבל אי אפשר למחוק את הקובץ. הוא פשוט מודיע שזה לא ניתן למחיקה! ב. שם הוירוס לא ניתן בכלל לאיתור ברשת, בעיקר בגלל סיומת ה-YR שלו. יש מלא טרויאנים עם שם זהה, רק עם סיומת שונה, כך שאני גם לא יכול לאתר טיפול מתאים. ג. אני זוכר שאפשר להיכנס לדוס כשהמחשב עולה, עוד לפני עליית הXP ואז משם …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by assaf990,

במחשב XP יש חשבון אדמין וחשבון אורח אני רוצה שבעת הפעלת המחשב עבור חשבון האורח יופעלו מס' תוכנות כך שהאורח לא יהיה רשאי להסיר אותם באף צורה. לא להרוג את הפרוסס במנהל ההתקנים, ולא למחוק את תקיית התוכנה או uninstall. כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by deelad,

שלום. יש לי שני הארד דיסקים באחד התקנתי מערכת הפעלה WIN PRO ובשני היתה מערכת הפעלה WIN HOME. אני עשיתי FORMAT למחיצה עם ה WIN HOME ועדיין אני חושב שזה לא מחק את המערכת לגמרי. כי כשאני נכנס לתוך לוח בקרה-ביצועים ותחזוקה-כלי ניהול-ניהול מחשב-ניהול דיסקים. אני רואה שרשום לי איפה שהיה ה WIN HOME מערכת ואיפה שיש WIN PRO רשום איתחול ויש עוד איזה מחיצה שרשום בא פעיל. עכשיו השאלה שלי היא למה רשום מערכת איפה שאין מערכת הפעלה ואיפה שיש רשום איתחול??? גם בתוך ה BOOT.INI רשום לי: multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect מה אני יכול לעשות?. מישהו בבקשה!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מה ההבדל בין Windows XP ל-Windows XP SP3? למה קניתי D-LINK ואני לא יודע איזה גרסא של WINDOWS צרבתי על הדיסק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by y_a_n_i_k,

חסרה לי עברית בwin7, אני יכול לכתוב... בכל מקום עברית אבל נגיד כשאני כותב בnotebook בעברית הוא אומר שהוא לא מצליח לשמור את זה כקובץ רגיל ואם אני שומר בכל מקרה זה יוצא לי בסימני שאלה או ג'יבריש כשאני פותח מחדש. זה לא המקום היחיד שזה משפיע עליו.... לכן אני זקוק לפתרון.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני רוצה לפרמט, וכבעל אינטרנט איטי (56K), אני רוצה לדעת אם אפשר לשמור את כל ההורדות שהורדתי מ Windows Update (לצרוב אותם על דיסק ואח"כ להתקינם), זה פשוט מעצבן להוריד את הכול מחדש. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by biggie,

זאת ההודעה שאני מקבל לפני שהוא טוען את הווינדוס. לפני זה היתה לי הודעה system is running in fail safe state please recheck BIOS CMOS SETUP אז חבר שלי אמר לי להוציא את הסוללה אז הוצאתי ועכשיו אני מקבל את ההודעה שכתובה בנושא.. יש לי עוד בעיה המעבד שלי הוא amd athlon 2800+ ועכשיו הוא מראה לי שיש לי 800 מג"ה פחות ממה שאמור להיות לו 1250 במקום 2000. יש לי ווינדוס XP amd athlon 2800+ Abit GURU 1 G kingstone בקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Or94,

אוקיי בזמן האחרון כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי מסך כחול שאומר שהמחשב צריך להיכבות בגלל איזה בעיה מסויימת. זאת השגיאה שמופיע לי: BAD_POOL_Header Stop:0X00000019 (0X00000020) איך פותרים את הבעיה הזאת?היה כתוב לי במסך הזה למחוק תוכנות חדשות שהתקנתי וניסיתי וזה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מעבד-אינטל E6300 1.86GHZ לוח אם של אינטל. כרטיס מסך-intel 946gz express chipset family זיכרון ראם 1 ג'יגה של טווינמוס. 160 ג'יגה(80 C 80 D( צורב דיוידי וכונן דיוידי

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by pure perfection,

מה המצב ?? אני רוצה לשנות את שפת הממשק ב וינדוס 7 אבל אחקי התקנת SP1 השפות נעלמו מ WU . עכשיו הורדתי קבצים של שינוי שפת הממשק אבל הוא לא נותן לי לשנות אותו מה לעשות ?? תודה

15. בס"ד חודש טוב ושלום רב לכם אמרו לי שמערכת וינדוס בנויה בצורה כזו שתמיד צריך לפרמט אותה מידי פעם איחוי אני עושה באופן קבוע הבנתי גם בנוסף שצריך לבצע ניקוי לרג'יסטרי במידה ויש לי תוכנות שהסרתי אותן שלא מנקות את הרגי'סטרי שלהן בהסרה <ואיך אני יכול לדעת אם התוכנה אחי עושה זאת או לא?> ואמרו לי שתוכנות שהסרתי גם משאירות קיבצי DLL בנוסף שגם גוראים להאטה של המערכת יש אפשרות למנוע מצב בו יהיה צורך לפרמט או שהכי הרבה אפשר רק לדחות את הפירמוט? ניסיתי בעבר תוכנות לניקוי dll ורג'יסטרי וזכרו לי שזה עשה בעיות תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בוקר טוב חבריה, xp home מצב- מסך כחול ללא אייקונים ורק שורת המשימות התחל מופיעה. נסיתי את כל האופציות של,שיחזור בריירת מחדל,כניסה לשולחן עבודה ממאיפנים, כלום לא עזר יש פתרון כלשהו נוסף.? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש את הלינק הזה שמסביר איך להחליף ניראה פשוט מידי בשביל ווינדוס המסובכים הכרוניים http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/2bac0e03-c331-48fc-8b7e-b66b8007512d1033.mspx יש לי לפטופ עם ויסטה בעברית שמשגעת אותי!!! :-\ האם אפשרי להחליף את שפת מערכת ההפעלה ...כאילו שזה הותקן מראש באנגלית? מישהו ניסה את זה והצליח בלי באגים ובעיות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. דוד שלי שינה לי את ערכת הנושא של ווינדוס xp(כחולה ועגולה) לערכת הנושא של ווינדוס 98(אפורה ומרובעת). ועכשיו שאני מנסה להחזיר את זה רשום לי באפשרויות רק: 1.windows xp(השתנה). 2.ערכת הנושא הנוכחית שלי. 3.קלאסי של windiws. 4.ערכות נושא נוספות באינטרנט. 5.עיון. איך אני יכול להחזיר את זה לרגיל של windows xp? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by wow,

ומה ההבדל בינו לבין ה-XP PRO

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by itayze,

הבעיה שלי היא שבטעות לחצתי על לא לשאול לעולם ועל לא , לכן אני צריך לדעת כיצד ניתן להחזיר מצב זה , יש לי winxp . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני לא סגור שההודעה מתאימה לפורום הזה... בכל אופן שאני נכנס להוטמייל אני קודם כל מזין את השם משתמש והסיסמה שלי ובדף הבא איפה שרשום "תיבת הדואר שלי" אני לא מצליח להיכנס... ס'תומרת אני לוחץ על תיבת הדואר שלי אבל זה לא נכנס...זה יעני עושה ריפרש ואני נשאר באותו העמוד... חשוב לציין שהיתה לי את הבעיה הזאת לפני שפירמטתי....אחרי הפירמוט בדקתי אם עדיין יש את זה וזה לא היה... אבל אתמול שוב פעם בדקתי והבעיה חזרה... עשיתי סריקה לרוגלות עם שלושה תוכנות (Ad Aware SE. Spy Sweeper, Spybot S&D) והעפתי את כל הרוגלות שנמצאו... והבעיה עדיין קיימת...אנשים אין לי כח לפרמט שוב ולעשות את כל התהליך מהתחלה... תעזרו לי למצוא פיתרון לזה... - - -

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. למישהו יש מושג איך אני מדבר ומקליט שיחות טלפון דרך xp כי ב2000 זו לא בעיה ואפשר למצוא את זה באקססוריז אבל בxp לא דובים ולא יער ????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני צריך לעשות תיקון לwinxp home אבל שכחתי את הסיסמה (לא זכרתי בכלל ששמתי בכלל) ראיתי אלפי מדריכים כדי למצא סיסמאות לחשבונות משתמשים אבל אף אחד בשביל ההתקנה. יש דרך למצא או לאפס את הסיסמה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by esaly,

חבר'ה.. מישהו יודע איזו גירסה של KASPERSKY תומכת בויסטה? וגם לגבי NETLIMITER....התקנתי את גירסת 1.30 והיא סגרה לי את החיבור לאינטרנט....ממש מוזר..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by e.s,

למישהו יש איזה קישור לתת לי לאיזה מדריך להתקנת הווידוס הזה או אם מישהו בכלל פה יכול לעזור לי ולהגיד איך אני מתקין את windows me oem דרך תקליטון אתחול המחשב שלי מפורמט כבר והכל....אבל ממה שעכשיו אני מבין לא פרמטתי אותו בדרך הנכונה בקיצור אני מבקש עזרה תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.