עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, אני יודע שיש פאץ שנותן להגדיר מחדש את ההגבלת חיבורים בו זמנית של ה-tcp. האם יש פאץ או פתרון אחר דומה לשחק עם ההגבלה של ה-inbound connections ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  2. להרדיסק אחר וזהו? כי יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף ואני לא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אז אפשר פשוט לקחת את התיקיה של הווינדוז של אחד מהם ולעהתיק לשני ובכך להימצע מהתקנת מערכת הפעלה פעם נוספת? תודה מראש. :s05:

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  3. שלום, פתאום החלה אצלי במחשב (ישן) תופעה מוזרה - הווינדוז XP עולה, ובחלק שבו הוא אמור לעבור לדסקטופ הוא פשוט נתקע (מסך שחור). התופעה מתרחשת ב 100% הפעמים שניסינו לאתחל אותו. בסייפמוד הוא מגיע לדקטופ, ד"א. מה אפשר לעשות ? תוד

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by shalev33,

אני מפעיל את המחשב ואחרי שוינדוס עולה יש לי רק את הרקע והאקספלורר לא עולה, גם אחרי שאני פותח ידנית את היישום EXPLORER.EXE. (נותן לי הודעה שוינדוס סגר את היישום) בSAFE MODE עשיתי בדיקת שגיאות ובאמצעבשלב הרביעי זה נותן מסך כחול ומאתחל את המחשב

5. Started by tidan26,

שלום! יש לי בעיה כאשר אני מפעיל כל משחק ומשחק אחרי זמן מסוים קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט מה הסיבה לתופעה?... ??? המפרט שלי: מעבד: intel core i7 extreme 975 לוח: asus rampage 2 gene זיכרון: ocz 6gb 1600 mhz כרטיס מסך: bfg gtx 295 ספק כח: thermaltake 850w מערכת הפעלה: ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט

6. Started by meroosher,

רציתי לדעת איך אפשר לשנות את כל התיקיות כך שבכולן כל הפריטים יופיעו כמשבצות. כרגע כל פעם שאני פותח או נכנס לתיקיה בפעם הראשונה כל הפריטים מופיעם כרשימה. ניסיתי לחפש איך אפשר לשנות את ההגדרות לכל התיקיות אבל לא מצאתי. הדרך היחידה שעבדה לי הייתה בעזרת הלחצן הימני של העכבר, אבל בדרך הזאת ההגדרות משתנות רק לאותה התיקיה, ואני לא מתכנן לעבור על כל התיקיות במחשב... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. שלום לכולם, כן אולי יראה לכם מוזר, גם לי קצת אבל חשבתי עם המחשב החדש שאקנה, לרכוש גם מערכת הפעלה. שאלתי היא האם יש גרסה מסויימת של VISTA שאם אקנה - אוכל לשדרג לווינדוס 7 ללא עלות. יש בכלל דבר כזה? אני מדבר על רכישה של מחשב נייח. תודה! אסף

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. היי לפני מספר ימים ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך במחשב הנייד (יצרן MSI) במהלך ההתקנה המחשב נתקע, ביצעתי ריסטרט למחשב ומאז הוא לא עולה, אלא נתקע במסך של הפסים הירוקים שזזים מצד לצד. ניסיתי להפעיל ב SAFE MODE אבל ההפעלה נתקעת בקובץ crcdisk.sys (חיפוש בגוגל מעלה שזו בעיה נפוצה אבל בלי פתרון יחיד). ניסיתי להכניס את הדיסק של ויסטה במטרה לעשות REPAIR או מקסימום התקנה מחדש- הבעיה היא שגם הדיסק לא עולה, אלא גם הוא נתקע בשלב של הפסים הירוקים. מתוך ייאוש ניסיתי אפילו להיכנס להתקנת ווינדו XP, ווינדוס 7 ואפילו ווינדוס XP דרך דיסק און קי. שום דבר לא עובד, הם תמיד נתקעים בשלב של טעינת הווינדוס. הביוס מזהה את הדיסק הקשיח, הסידי והזכרון. יש למישהו עיצה? נ.ב. אני מאוד מרוחק פיזית מהיבוא…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by pak82,

באירגון שבו אני עובד ישנם מחשבים שיש להם תופעה מוזרה שהמחשב עובד לאט מאוד, כאשר בדקתי בtask manager רואים שהCPU על 100% אבל בפועל כשמסתכלים על התהליכים אין שום בעיה הכל נראה תקין המחשבים עובדים עם XP SP2 ויש להם מספיק זיכרון (בגלל שזה אירגון לא ניתן לשדרג סתם כך לSP3) מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Zadu,

היום בבוקר היה לי 2 הפסקות חשמל . אחת הייתה באמצע שהייתי באיזה משחק . והשנייה הייתה בזמן העלייה של המחשב . עכשיו כל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה : invaild boot.ini file ואז זה רושם : booting from c/windows מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by crabrocket,

שלום רציתי לדעת אם מחשב מיני נייד כמו זה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7727764 יוכל להריץ את ווינדוס 7 בצורה חלקה(אני מתכוון לשדרג את הזיכרון ל2gb)? (לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לא)

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. כל פעם שאני מפעיל את המחשב במסך של הכניסה איפה שכתוב ברוך הבא אני לא יכול להיכנס למשתמש כל פעם שאני לוחץ עליו הוא נכנס לרגע ויישר מתנתק ועושה שומר את ההגדרות שלך .. הצלחתי להיכנס למצב בטוח יצרתי עוד משתמשים כלום לא עוזר... מישהו יודע מה הבעיה בבקשה זה דחוףף!!?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  13. האם אפשר להתקין WIN 7 יחד עם WIN XP המותקנת כבר ב-C? אם כן, איך עושים זאת ועל מה עלי להיזהר או להכין מראש מלבד גיבוי של המערכת הקיימת? תודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  14. זאת השקיעה שקופצת http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms795930.aspx מה אפשר לעשות במצב כזה? בדקתי את הרכיבים עד כמה שזה נין הרצתי MEMTEST...

15. כמו שהיה בתפריט התצוגה באקס פי

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by Infection,

שלום צרבתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לדיסק עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מגדיר שהכונן דיסקים יעלה ראשון ואיך להתקין את מערכת ההפעלה 7 ולפרמט את הדיסק הקשיח שבו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה בווינדווס. עד עכשיו תמיד הייתי מחליף בין המשתמשים במחשב שלי בלי שום בעיה, ולאחרונה, כל פעם שאני עושה החלף משתמש, אז המחשב נתקע. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  18. Started by zvika48,

שלומות. המחשב עם 2 הרד דיסקים. שני ההרד דיסקים נכנסים למצב המתנה כאשר ההגדרה מתבצעת באמצעות כלי מאפייני תצוגה-שומר מסך-צריכת חשמל של ווינדוס xp האם ניתן באמצעות כלי תוכנה או חומרה (גמפרים) להכניס למצב המתנה רק את דיסק ה "slave". במצב המתנה מאוורר כרטיס המסך ממשיך לפעול. האם ניתן להרדים אותו? תודה צביקה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  19. Started by FRI,

מעבד - INTEL PENTIUM E5300 BOX לוח אם - FOXCONN TG31-M2 Retail זכרונות - A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4830 512MB כונן קשיח - WD 320GB AAKS 16MB מארז - RAIDMAX APEX 802 ספק כח - SEASONIC 400W SS-400ET בעקרון אני צריך אותו למשחקים בינוניים ולפוטושופ, השאלה שלי האם ויסטה 64 ביט יעבוד טוב על המחשב הזה או שהמערכת הזאת תשאב ממנו יותר מדי כוח? אם לא אז איזה מערכת הפעלה לקחת?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by guuner,

אני מנסה להתקין סקינים לW7 אבל לא ממש מצליח. זה נותן לי קובץ שלא נותן בכלל להשתמש באותו קובץ ולא כלום ואין לי משוג מה עושים עם זה. הנה האתר http://windows7themes.com/ איך אני משתמש בסקין?? תודה מראש אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  21. בימים האחרונים הVista שלי מצא כמה עדכונים חדשים והתקין אותם בלי לשאול אותי כשהוא סיים הוא התחיל איתי במירוץ, על המסך הופיע חלון ובו מד ירוק שמתמלא במהירות, הספקת ללחוץ בזמן? יש לך עוד 4 שעות של שקט לא הספקת ללחוץ? המחשב עושה ריסטרט מעצמו וכל העבודה הולכת לפח אחרי שכבר לא הספקת ללחוץ והוא נכבה, הוא נתקע עוד חצי שעה בתהליך של סיום התקנת העדכונים, וכשהוא נדלק בחזרה עוד חצי שעה מי ביקש את זה בכלל? *** על ההגנה של המחשב שלי, אני לא משתמש לא בפיירוול, לא באנטי וירוס, ולא בכלום כבר שנה שלמה והמחשב שלי רץ מעולה יש דרך להעיף את הדבר המציק הזה? במיוחד את זה שהמחשב נכבה על דעת עצמו

22. Started by alons126,

יש לי את הלפטופ שלי קצת יותר מחצי שנה הוא הגיע עם 250GB בHD ושהפעלתי אותו בפעם הראשונה היה פנוי 199GB אני מתקין הכל על HD נייד שלי ולא על הלפטופ חוץ מדברים חיוניים בלבד עכשיו אני לא יודע איך זה אבל המקום על הלפטופ מתמלא למרות שאני לא מתקין כלום! כיום הוא הפסיק לרדת ונשאר על 150GB היתה פעם שרק התקנה של התוכנה של הפלאפון שלי שקלה 20GB על המחשב! ואפילו שמחקתי אותה לא התפנה לי כלום! ורק שהתקנתי אותה והסרתי אותה מחדש כחודש אחרי זה התפנה 27GB ליום אחד ואז ותמלא מחדש! מה לעשות זה בעיה בWIN? או בחומרה? אני לא יודע מה לעשות!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by FastJack,

שלום. כאשר רציתי לשנות בWIN XP את תצוגת התיקיות הייתי נכנס דרך הסייר לFolder Options ושם לוחץ על "החל את העיצוב הנוכחי על כל התיקיות". איך אני עושה זאת בWIN7? אין את הFolder Options דרך הסייר אלה רק דרך הControl panel. אני רוצה שהתקיות יהיו בצורת "רשימה" ולא "פרטים".

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by position,

התקנתי לאחרונה windows 7 והעברתי חומר שגיביתי ממחשב אחר. חלק מהחומר מכיל קבצים מוסתרים, ואני לא מוצא את המקום בו מורים למחשב להציג קבצים נסתרים (מה שהיה באפשרויות תיקייה בXP) כיצד ניתן לראות קבצים מוסתרים בווינדוס 7? תודה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nsasseon,

רציתי לדעת אם ווינדוס 7 תומך ב8GB זיכרון? ואם התקנתי כבר את ווינדוס 7 שהוא 32BIT יש אפשרות לעשות שדרוג ל64BIT (כאילו בלי למחוק את כל התוכנות וההגדרות שהתקנתי עד עכשיו)? כאילו Upgrade בהתקנה מהווינדוס. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים