עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by excellence,

טוב יש לי WINDOWS VISTA X86 והוא לא רוצה לקבל שום DRIVRS לא של הכתמסך לא של הלוח אם וגם האנטי וירוס לא עובד מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. היי מה שלומכם? אני די בטוח שזה קרה גם לאחרים, ואפילו שמדובר באחסון לדעתי מקומו של דיון זה הוא כאן. הרקע: יש לי מחשב "ראשי" בחדר משל עצמו ו-HTPC בסלון. שניהם מריצים חלונות 7. למחשב הראשי מחוברים (בדרך כלל) 3 כוננים חיצוניים שמהווים את מרבית שטח האחסון ובפרט כל המדיה דהיינו מוזיקה סרטים וכו' המחשב "הגדול" מחובר ישירות לנתב ואילו הHTPC מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. מבדיקות שערכתי מקבלים בסביבות ה4 מגהבייט קצב העברה ביניהם - מספיק על מנת להזרים את רוב תכני הFHD שיש ברשותי. צעד הגיוני לדעתי היה לשתף את התיקיות הרלוונטיות מהדיסקים החיצוניים על מנת לאפשר הזרמה של הנתונים למחשב בסלון. משום שמדובר בכוננים חיצוניים ניתן גם להביא אותם פיזית ולחבר ישירות ל-USB. וכאן נתקלתי בבעיה, מלכוד…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by gargoil,

ערב טוב! ברשותי מחשב עם windows 2000 advanced server ולאחרונה מסך ה logon לא מופיע לאחר ה אתחול של המכונה. בכניסה מרחוק עם terminal servic הכל עובד ואין בעיה רק המסך שחור ולכן ממש לא נוח. אני מחפש תיקון לבעיה הזו בתודה מראש ישראל

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  4. התקנתי את חלונות 7 עכשיו אני משתמש הרבה עם תוכנות ניידות portable כשאני מפעיל את התוכנות הניידות על החלונות 7 הוא תמיד סוגר אותם ומראה לי הודעה כזו.. נסיתי בכמה וכמה תוכנות ניידות הדבר חוזר על עצמו...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by ktm,

יש לי פשוט בעיה שרוב הפעמים שאני מדליק את המחשב אז הCPU USAGE מראה לי שהוא משתשמש ב100% ובקיצור בדקתי ב- processes מה תופס שם הכי הרבה וזה היה הקובץsvchost.exe שתפס 70% וגם זה תופס איזה 30% system אבל קורה לפעמים שהקבצים האלה תופסים בדיוק את אותו דבר כמו מקודם וה הCPU USAGE פועל על 5% אז משהו לא בסדר פה ובקיצור וגם קורה שאף קובץ לא תופס כלום וזה על 100% אבל הרצתי spybot וזה לא עזר לי אז בקיצור תעזרו לי לפתור תבעיה ????????????

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by ISmile4U,

יש לי בעיה אני עובד עם Windows XP Pro ו outlook xp עכשיו בהתקנה הקודמת שלי כלומר במחשב הקודם שלי בצעתי הצפנה (כזאת המובנת ב windows) לקובץ pst שהכיל את הדואר, השאלה שלי עכשיו במחשב החדש שלי (שידרגתי לוח מעבד וזיכרון) כשאני התקנתי מחדש כמובן את ה windows ו ה office ובכל אינני מצליח לפתוח את קובץ ה pst , כיצד אפשר לפתוח אותו? כיצד אני מבטל את ההרשאה שבו כך שכן הוכל לפתוח, הדרך היחידה שהצלחתי היתה כשהשתמשתי באשף של העברת ההגדרות ממחשב למחשב רק שאז הוא עזה לי בלאגן בכל אופן חשבתי שאז אולי אני יעתיק את קובץ ה PST ל cd אך גם זה לא עוזר. אז שאלתי היא כיצד אני כן יכול לפתוח את הקובץ ??? אודה לעזרה בנידון. :smoke:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יצרתי מחיצה חדשה משטח לא מנוצל אך לא הגדרתי לה פורמט (לצורך התקנת mac ‎‏ במקביל לxp) הגדרתי את המחיצה כactive ‎‏ לאחר ריסט המחשב לא ביצע בוט לווינדוס אז הכנסתי את הדיסק שלו, נכנסתי לrepair‏ הכנסתי את הפקודה fixboot c‏ אבל זה לא עוזר ונראה לי שכל ההארד דיסק נדפק , עכשיו בהדלקה רשום לי: NTLDR is missing ‎‏ ומשם רק אפשר לעשות ריסט מקווה לעזרה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by liran_h,

לפני מספר חודשים בתקנתי את XP PRO בגרסה צרובה עד לפני חודש הכול עבד מצוין אבל אז קרה משהוא מוזר לאחר שעשתי היתחול למחשב הWINDOWS הגיעה לנקודה מסוימת ואז המחשב פשוט ביצע היתחול מחדש וכך זה נמשך בלי הפסקה נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכול מחדש אבל לאחר שלושה שבעות זה שוב קרה. אני עובד עיצות כי לכול החברים שלי אין בעיה אם הWINDOWS ולכן אני חושב שזו לא בעיה של נעילת הWINDOWS [כי אני חושב שXP ננעלת אחרי חודש] למשהוא יש רעיון למה הXP קרסה כי בזמן שעבדתי איתה לא היו בעיות אני נותן את מפרט המחשב אולי זה יוכל לעזור לכם P3 733עם 256 SDRAM כונןCDROM*36,DVDROM*8 וצורב yamaha*16/10/40 סקזי כמו כן לוח אם AUSUS 133 כרטיס מסך VOODOO3 עם TVOUT מודם 56K כרטיס קול 128 מקווה שתוכלו לעזור…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Aviram,

יש לי בעיה! כשאני מדליק את המחשב אני פתאום מקבל שגיאה: בכותרת כתוב File Error וכתוב בחלון קטן: Cannot find ESS.BAT אם אני גולש פתאום האינטרנט אקפלורר נסגר אם אני לוחץ על קישור כזה בחיפוש של הווינדוס פתאום כל החלונות יורד לרגע וחוזר מה לעשות? אני מאוד מפחד!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by yehonatan28,

שלום, יש לי windows 8.1 כבר כמה זמן ופתאום בערך לפני ארבע ימים הוא התחיל לעשות בעיות ואין לי מושג מה לעשות!! אני מתחרפן מזה. אני לא מצליח להיכנס לשם תוכנה אצלי במחשב ולא לכרום....הדבר היחיד שאני יכול להיכנס זה תקית תמונות וכל זה ואקספלורר. כל שניה קופצת לי הודעה אחרת... הכול ממש דפוק אצלי במחשב...אז אני אפילו לא מצליח להעלות תמונה של ההודעה....כלום לא עובד. אני חייב עזרה, תודה מראש

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. אהלן, אני משתמש ב-Vista sp1. כל שלוש שעות האינטרנט קופא ואי אפשר לטעון שום דבר חדש, הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא ריסט של המערכת. אני מחובר ברשת עם עוד מחשב עם מע' הפעלה זהה וכשאצלי האינטרנט קופא, שם הכל עובד --> אין בעיה בראוטר. יש אצלי ZoneAlarm מותקן וכבר ניסיתי למחוק אותו אך זה לא עזר. עוד משהו שממש מסבך את החידה הזאת זה שלפעמים אם נניח בחלון מסויים של דפדפן יש איזה אתר פתוח אז את אותו האתר אפשר להעלות מחדש ולגלוש בו אך אם פותחים חלון חדש עדיין אין אינטרנט. בנוסף, פקודת פינג עובדת לכל אתר כאשר האינרטרנט בדפדפן מת..... מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by 3d7,

בלילה היתה לי הפסקת חשמל רגעית (אני יודע כי השעון של המיקרוגל הבהב בבוקר). יש לי שני מחשבים שמחוברים למייצב מתח. שניהם פועלים 24/7, אבל המסך שלהם מכובה בלילה. הדלקתי את המסך של המחשב הראשי, והוא פועל רגיל (הוא לא נכבה בלילה). הדלקתי את המסך של המחשב השני, וראיתי שהמחשב כבוי. הפעלתי את המחשב, והגעתי למסך של הProgress Bar (לפני המסך Welcome). המחשב נשאר תקוע על המסך הזה. ניסיתי לעלות בSafe Mode ובLast Known Good Configuration, וזה אותו דבר (בSafe Mode הוא אפילו לא מגיע למסך הזה). יש דרך לתקן את התקלה בלי לפרמט את המחשב, ובלי לעשות התקנה מחדש?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  13. יש לי בעיה קטנה עם המצב שינה ב-WIN 7. לפעמים אני משאיר הורדות פתוחות שנמשכות שעות ארוכות. המערכת עובר למצב שינה לאחר 30 דקות שזה דווקא נחמד. הבעיה היא שהחיבור לאינטרנט אינו פעיל במצב שינה (כרטיס רשת לייתר דיוק) וההורדות מפסיקות. אפשר להגדיר למערכת להשאיר את הכרטיס רשת פעיל או משהו בסיגנון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by imperious,

אוקיי אז ככה אני קניתי מחשב חדש חזק והתקנתי windows vista sp2 -32bit הפעלתי את הaero והכל אבל הtab נשאר לי כמו שהיה בXP משהו דומה ולא עם מעבר החלונות הגדולים, מה עושים במצב כזה? תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. אלו של office וvisual studio נראים כמו מסכי 16 ביט (פחות מהXP CLASSIC THEME). לא משנה באיזה THEME אני נמצא. אני משתמש בXP .

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  16. שלום. יש לי בעיה בויינדוס (XP PRO SP3). הבעיה: הווינדוס לא מתעדכן לי ידנית / אוטומטית (כבר ניסיתי לעשות לו עידכונים, אך זה לא עובד). וגם כשאני רוצה להוריד משהו מאתר מיקרוסופט זה לא מוריד לי - זה מראה לי כאילו הדף אינו זמין (זה ההערה שפותח לי בדף קטן:" ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט"). הנה תמונה: אז מה עושים כדי לפתור את זה? תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום לכולם אחרי איזה דקה שהוינדוס עולה אני מקבל הודעה שהתהליך הזה נתקל בבעיה עליו להיסגר אחרי שהוא נגר זה קורה שוב פעם אחר פעם ואי אפשר לעבוד ככה בכלל! ??

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. Started by uriya,

שלום לכולם ברגעים אלו אני מנסה להתקין מערכת הפעלה, חוקית יש לציין, על המחשב אך הוא נותן לי שוב ושוב את ההודעה הזו: windows is unable to find system volume that meets its criteria insallation יש לציין כי רכשתי דיסק חדש baracuda 500GB מה יכולה להיות הבעיה? אוריה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  19. מאיזושהי סיבה ווידוס 7 לא עולה, רק במצב safe mode. החלון שבו צריך להכניס סיסמה(כדי להיכנס למשתמש) עולה - אבל שאני מכניס סיסמה, המסך עובר למסך "welcome" ונשאר תקוע שם. המחשב עצמו לא תקוע מכיוון שליד ה"welcome" יש מין עיגול כזה שממשיך להסתובב אבל כלום לא קורה. אותו דבר בדיוק קורה כאשר אני מכניס סיסמא לא נכונה(בד"כ שאתה מכניס סיסמה לא נכונה אתה עובר לדף שרושם לך שהסיסמה לא נכונה). במצב safe mode המחשב עולה כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by מiכaל,

שלום, בכל פעם שהמחשב מגיע למצב של שומר מסך או כאשר אני רק מדליק את המחשב... המחשב מגיע לחלון של הניתוק ששמה אפשר להחליף את המשתמשים, אני לא רוצה את זה... כי יש לי רק משתמש אחד במחשב. אז איך אני מבטל את זה? O_o תודה מראש, ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. שלום לכולם היום קרה לי משהו מוזר ביותר,אני לא מצליח להריץ את הוינדואוס מהדיסק. כאשר המחשב נדלק אני בוחר שיעשה לי BOOT מהדיסק,המסך נהיה שחור לכמה שניות ואז הוינדואוס עולה(כלומר המחשב עושה BOOT מהHD). נסיתי לעשות דיסק חדש,אותה תוצאה. ושתי הדיסקים עובדים כשמריצים אותם מהמחשב שלי... בדקתי שהחיבורים במחשב הדוקים שמתי את ה BIOS על DEFAULT ועדיין כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dbx22,

זה התחיל אצלי אתמול. כשעשיתי משהו במחשב, שמעתי בו מוזיקה, ראיתי סרטים, בפתאומיות הוא עושה לעצמו איתחול. אבל כשהמחשב היה דלוק כל הלילה והוריד מביטורנט לא היה שום איתחול. האיתחול קורה בפתאומוית ורק כשעושים משהו במחשב, וזה קורה לעיתים קרובות מאוד. מה לעשות? ממה זה נובע? לא נגעתי בכלום בחומרה או בתוכנה של המחשב. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. שלום כל פעם שאני מכבה את את המחשב או מאתחל אותו, נוספים לי לרשימת Favorites באינטרנט אקספלורר עשרות לינקים לאתרי פורנוגורפיה האם אתם יודעים איך ניתן לבטל זאת ? מקווה לעזרה, הדבר מטריד ביותר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים , אם זהו לא הפורום הנכון אנא להעביר. פס הטעינה באספלורר למטה נעלם לי פתאום.. איך אני מחזיר אותו? תודה. (נ.ב דפדפן אחר לא בא בחשבון).

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by shay0200,

לינק לתמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=xq2tzmjzwmei.bmp השגיאה בהפעלת המחשב,איך לפתור ת'בעיה? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקנתי אנטי וירוס [וכנראה הוא מחק אותו]. Help

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.