עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Echo,

בניגוד לאנשים מסוימים אני לא נוהג לפרמט כל שני חמישי... בעצם לא עשיתי את זה אף פעם... ;D אבל מסתבר שפשוט אי אפשר להתחמק מזה. סוף סוף קרה המקרה וחלונות פתח בשביתה [על הרדיסק שסחב שלוש שנים ושני מחשבים, כמה לא מפתיע] - אני צריך עזרה בהליך פרמוט והתקנת ווינדוס 98 מחדש. יש לי דיסקט אתחול של PM 7. בנוסף הטכנאי ה'חכם' מהחנות [ז"ל] התקין לי את חלונות ב FAT 16, מה שאומר שיש לי 5 מחיצות של 2 ג'יגה. אחרי הפרמוט תהיה בעיה לאחד חלק מהן? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by zaroor,

שלום לכם ראיתי לא מזמן איזה מדריך כאן בעיברית של יצירת דיסק התקנת WINDOW XP שי בו את כל ההגדרות שרושמים אותם מראש עם SP2 ואז ההתקנה רצה לבד הכוונה להכין דיסק CD לא מצאתי את הכתבה האם מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ag43,

ביום בהיר אחד השילוב של ALT+SHIFT החליט להפסיק לעבוד ללא שום אזהרה מוקדמת. כמה נתונים רלוונטיים: 1. הבעיה היא כללית ולא מוגבלת לתוכנה ספיציפית (דפדפני אינטרנט לדוגמא). 2. יש לי מדפסת לוגיט'ק וייב. 3. ההגדרות של השפות והמעברים בינהם בלוח הבקרה מוגדרות נכון. 4. החלק המוזר - כאשר השתמשתי בתוכנה של LOGITECH כדי לקבוע רצף מקשים, ראיתי שהתוכנה מזהה כאשר אני לוחץ ALT וSHIFT בנפרד, אבל ביחד היא מזהה רק את המקש הראשון שנלחץ. יש לציין שבצירופי מקשים אחרים אין שום בעיה והתוכנה מזהה ששניהם נלחצים. יש לציין שערכתי חיפוש בפורום והפתרונות התגלו כלא רלוונטיים לבעיה. אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 7278608,

שלום שאני מוריד קובץ מהאינטרנט ואני רוצה להוריד לכונן אחר שהוא לא כונן C. אז ה windows טוען שאין לי הרשעה להוריד לכונן אחר חוץ מ C. ואני נימצא במצב של administrator איך אני מעלץ אותו לתת לי הרשעה להוריד באיזה כונן שאני רוצה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DarK_NaF,

בזמן האחרון אני לא מצליחה להיכנס לשום אתר בלי לקבל חפיסת Errors לא מובנים במיוחד... האם זו בעיה באקספלורר? זה פשוט באמת כמעט כל האתרים...וזה שגיאות שחוזרות על עצמן...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום בהמשך לדיון הקודם שפתחתי ולא הצלחתי להבין\לפתור את הבעיה, רציתי לדעת האם אפשר להתקין מערכת הפעלה (win7) על HD פנימי דרך מחשב שאינו המחשב שיריץ את המערכת. אני רוצה להוציא את הכונן מהנייח שלי, לחבר אותו לנייד ולהתקין עליו את win7. יש לי מתאם sata ל - usb כדי לחבר אותו ללפטופ. האם ניתן לעשות את זה דרך יצירת אימג' (למשל) מהנייד שלי ולהעביר אותו לכונן? האם ניתן לחבר את הכונן לנייד ואז להתקין עליו את המ"ע? (החיבור יהיה דרך כבל SATA רגיל המקום הכונן שיש עכשיו) תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אני מעלה שני עמודים של הרבה שורות אם מישהו מבין אם זה וירוסים אמיתיים או סתם התראות שווא אשמח לתשובה, תכונות אחרות כמו AVAST לא מתריאה על כלום השורות מהתכונה :Malwarebytes

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Moty_p,

שלום לכולם יש לי בעיה של הרשאות במערכת ההפעלה הנ"ל אני מתכנת אתרים בשפת ASP כאשר VBS היא שפת ברירת המחדל ואני רוצה לגשת לאוביקט ולהריץ קוד שמאפשר לי לתקשר עם DOS ולהריץ פקודות מתי שאני עושה את זה אני מקבל שגיאה שהגישה נדחתה אתם יכולים לראות כאן פרטים נוספים ברמת התכנות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=130&msgid=108200206 אגב עוד כמה שאלות חשובות על הפרק: מזה Wins ולמה זה משתמש? מזה DNS ולמה זה משתמש כי פשוט ב - Windows 2003 Server אנטפריס יש באפשרותי לפתוח DNS ו WINS ועוד מלא שטויות אגב תנחשו כמה הגירסה של המערכת ההפעלה הזאת עולה אתם לא תאמינו אחרי שניחשתם גלגלו לסוף הדף | | | | | | | | | | | | | | | | | | נו ניחשתם כבר? | |…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tovtov,

שלום לכולם, יש לי HD 20G שאני רוצה לפרמט אותו בDOS לאחר מכן אני רוצה לחלק אותו ל 2G ו 18G ולהתקין WIN98 ב 2G. איך אני מחלק אותו? יש איזה מדריך או הסבר קצר. תודה, יוסי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לפני זמן מה הWindows 2000pro עבד בסדר ומהר (חוץ מבעית ה Restart שעדיין לוקחת הרבה זמן). הסרתי את הדריוורים של הכרטיס מסך, והתקנתי מחדש אותם, ופתאום הWindows זוחל. לחצן הStart נפתח באיטיות מחרידה, תפריט לחצן ימיני על שולחן העבודה נפתח לאט, גילגול דפי האינטרנט למעלה ולמטה איטי, ומשחקים זוחלים. מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. התקנתי וינדוס עשיתי לו אקטיבציה ולאחר מכן עשיתי לו CLONE ששמתי אותו על מחשב אחר הוא רשם לי שיש צורך לבצע אקטיבציה (גם לאופיס היתי צריך לעשות שוב אקטיבציה ) למה זה קורה, ואיך אני עושה שזה לא יבקש אקטיבציה אחרי העלאה מCLONE קרה לי גם בCLONE של וינדוס 7 וגם של XP

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם! כן כן, הדלקתי את המחשב ו"סתם בלי סיבה" כל קיצורי הדרך לא עובדים, סתומרת שהווינדוס פתאום לא מבין מה זה לעזאזל סיומת .lnk. *הבעיה היא עם כל קיצורי הדרך בלי יוצא מן הכלל. *בדקתי את הנתיבים של כמה מקיצורי הדרך וכולם בסדר. אז מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Yehudaa,

?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איך צורבים דיסק של XP כך שאחרי פירמוט נכנסים לביוס ומשנים את דרך ההפעלה (CDR,HD,FLOFY) לCDR ואז התקנת הוינדוס עולה בלי דיסקטים??? יש לי נירו 6 החדש אם זה עוזר! תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by imac,

לא ביל גייטס נכון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Aviv C,

בבקשה תעזרו לי!!! נעלם סרגל ה- explorer!!!(הסרגל שנמצא בצד ימין של המסך ויש בו פעולות כמו העתקה והעברה) איך אני מחזיר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום חבר קנה לי לפני חודשיים בערך מפתח לוינדוס 8.1 פרו ואחרי שהתקנתי את הוינדוס שידרגתי לוינדוס 10. אתמול קיבלתי עידכון לוינדוס 10 פרו אחרי שביצעתי את העדכון מופיע לי בצד ימין למטה בקשה לאקטב את הוינדוס היה לי את הבקשה הזאת כאשר הייתי משתמש בוינדוס לא חוקי אך עכשיו שיש לי וינדוס חוקי אני לא מבין מה הבעיה... הכנסתי את המפתח שוב בחלון אקטיבציה ואת הבעיה אפשר לראות בתמונה המצורפת ראוי לציין שהשדרוג לוינדוס 10 פרו נעשה לבד ולא באישורי כאשר עברתי ממערכת הפעלה פרוצה למקורית התקנתי אותה מחדש על ידי דיסק-און-קי התקנה שנוצר דרך הכלי מהאתר של מקירוספוט אשמח לעזרה תודה רבה!

19. אני מנסה לשנות באפשרויות תיקייה בסוגי קבצים.. בחלק של התיקייה הברירת מחדל זה open אבל בחלק של תייקית קבצים יש רק אפשרות אחת שהיא find.. עכשיו יש שם אפשרות לעשות - חדש אני רושם שם open אבל יש עוד אפשרות למלא - יישום המשמש לביצוע הפעולה מה אני אמור לרשום בו? ואז בעצם אני יצור פקודה חדשה שאני יגדיר אותה כברירת מחדל ואז ישר הוא יפתח את התיקייה ולא יכנס לחיפוש כל פעם... מישהו יודע איך אני עושה את זה ויוצר פקודה חדשה של Open?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by hamoodit,

יום טוב לכולם.... מישהו זוכר איך עושים הגנת סיסמא לתיקייה ספציפית (למנוע גישה בקיצר....) ב XP Pro ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mistaarvim,

להוריד את זה? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=10cc340b-f857-4a14-83f5-25634c3bf043&DisplayLang=en ויש לי E6300 וxp pro sp2 אז אני צריך להוריד את הגירסה של ה32 או 64?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 996,

כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב, רציתי לברר האם הנתונים של המחשב שלי (שהורכב לפני כ 3 שנים) מספיקים עבור מערכת ההפעלה ווינדוס 7. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד E7200 Due Core 2.53Ghz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון 4GB ובנוסף, איך לחלק את ההרדיסק במהלך ההתקנה (כונן 1TB) האם את כל ההתקנות לבצע על אותה מחיצה? או להפריד בין ההתקנה של מערכת ההפעלה להתקנת תוכנות ב PROGRAM FILES במחיצה / כונן אחר.. וגם איזה גירסא של ווינדוס 7 להתקין... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום בכל פעם שוורד עולה או נסגר אני מקבל הערה THE MACROS IN THIS PROJECT ARE DISABLED להחליט אם להפוך ל- ENABLEL לך לעזרה. לא הצלחתי למצוא איך להפתר מההודעה ולאפשר מקרו לכל. עריכת המודר: כותרת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים