Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מחשב P3 800 של אחי המסך הכחול מופיע קצת אחרי שהפס הכחול של ההטענה מתחיל כתוב להסיר אנטי וירוס לעשות chkdsk או איחוי.. ולמטה כתוב שגיאה ntfs.sys ניסיתי מצב בטוח, לפרמט ולעשות Repair אבל הארור חוזר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרי במצב זה, הכוננים אינם מופיעים כשנכנסים מדיסק בוט. אז מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
When I am trying to write with Hebrew in sites, I got gibrish insted. like this: ?י? In this case I tried to write Moshe in Hebrew. In the windows, the Hebrew is ok. What can be the problem?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב dell 1545 מיושן עשיתי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה windows 7 home premium. התחיל לעבוד כמו שד. משום מה, תוכנית utorrent לא פועלת כמו שצריך: עולה לאט ומשעלתה נכנסת כל הזמן למצב not responding. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים באמצעות חייגן. בחלונות XP היה אייקון ב-SYSTRAY שנראה כמו 2 מחשבים, שהיו נדלקים בעת UPLOAD ו-DOWNLOAD. בחלונות 7 אני לא רואה כזה דבר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לראות פעילות רשת בחלונות 7?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני משתמש בכרום אבל היה לי גם אקספלורר....ומדי פעם קפץ לי המצורף בקובץ... כעת כבר נפטרתי מהאקספלורר והחלון ממשיך להופיע לי מדי כשעה....איך אני נפטר ממנו? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי את הווינדוס במחשב הדיסק קשיח שלי היה חדש ואז התקנתי אותו על שיטת NTFS כי אלה היו שתי האפשרויות שלי או זה או quick NTFS... אחרי שהתקנתי הכל סידרתי את כל התוכנות והכל רציתי לשנות את הכונן לFAT32.. נכנסתי לpartition magic ולא היה אפשרות לסמן שם להפוך את זה ל FAT32 או ל FAT אלא רק logical partitioner תחת הכותרת ( primary logical) (הFAT 32 היה תחת הכותרת file system ) אז החלטתי לשנות את זה בינתיים ל primary logical הוא אמר לי להפעיל את המחשב מחדש ואז התחיל לעשות את הדברים.. לאחר כשעה חזרתי למחשב והוא כתב לי disk boot failure, insert system dist and press enter כאילו אין כלום על המחשב וזה אחרי שהוא עשה בוט מההארד דיסק.. אין אפשרות להיכנס לF8 אפילו כדי לנסו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מריץ WIN7 64bit וחלק מהפקודות ב-cmd לא עובדות לי. לדוגמא - NET TIME לא עובד לי כי הסרביס שלו לא דלוק. אני אשמח להסבר קצרצר איזה סרביסים אחראיים על הפקודות שתחת NET ולמה ב-WIN7 הם לא דלוקים בדיפולט. לגבי NET TIME ספציפית - עברתי על כמה סרביסים ולא מצאתי את הסרביס שמריץ אותו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה שאני רוצה לגשת למחשב בקבוצה מחשבים זה רושם לי אין לך הרשאה למחשב זה (איך אני מכוון הרשאות ) אין בעיה כולם באותו שם של קבוצה אני לא מבין מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באמצע משחק המחשב פתאום מתחיל להתקע לשניה ואז ממשיך וזה לא קיעה של זיכרון, שיצאתי מהמשחק ראיתי שהמעבד שלי על 100 אחוז פעולה וראיתי שיש לי שם קובץ בשם videosd32.exe שלוקח 99 אחוז מהמעבד ותוקע לי אותו, זה וירוס או תוכנה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello everybody! I have a PC with dual-boot of XP and Vista. Usually, I run my games on XP, and I also use XP most of the time for almost everything else. However, some new games will have directx 10, and Halo 2 will only run on Vista! So, I want to optimize Vista for maximum game performance. I dont care about disabling Aero or doing everything I can to maximize performance, even if Vista will look bad. What are your tips to push the most out of vista? Thanks! P.S. I wanted to post this message on the "Windows" forum, but I don't want to double-post. So if any of you is a regular participant in the windows forum, thanks!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש דרך לעשות את זה? איזה טריק חמוד שיעזור לי להתקין את הלינדוס על ה-D שלי שהוא FAT32 ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב שמעו הייתי מטומטם האנטיוירוס לא מצא ופתחתי משהו שהרס לי הכל! בהתחלה האנטי וירוס נסגר, עשיתי ריסטרט והוא לא עלה. מחקתי ידנית את הקובץ אבל זה לא עזר. ניסיתי להפעיל תוכנות כגון: Spybot - Search & Destroy, CCleaner, TuneUp Utilities 2008, Spyware Doctor ושום דבר לא רוצה להעלות! אפילו להפעיל במצב בטוח ניסיתי ולא עבד! אני כבר לא יודע מה לעשות שיחזור מערכת לא עובד שום דבר! איך מוחקים את החרא הזה?!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין ליצור מחיצת דוס דרך התוכנה PARTITION MAGIC הלכתי ליצירת כונן חדש וכו האם כונן דוס הוא כונן FAT ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהי שעברה לת"א ביקשה ממני לסדר לה את החיבור לאינטרנט (בכבלים)- שלא עובד. אחרי בדיקה של כל ההגדרות ו 2 שיחות עם התמיכה הטכנית של 015 המסקנה היא שהבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. מכיוון שלמצוא את הבעיה זה פחות או יותר בלתי אפשרי ובנוסף אין לי תקליטור זמין של 98SE- אני כנראה אפרמט לה את המחשב ואתקין מערכת הפעלה אחרת. האפשרויות- ME, 2000 ו XP. כמובן ש XP הטובה ביותר, 2000 גם לא רעה ו ME לא משהו. מצד שני לפי מה שאני יודע ME דורשת הכי פחות משאבים. XP הכי הרבה. כלומר ההתיעצות שלי היא- איזה מערכת מהן אפשר בכלל לדעתכם להתקין על מחשב עם 128מגה זיכרון. (האם לדוגמה XP בלי כל האפשרויות המתקדמות, תתפוס זיכרון בערך כמו ME?) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i have windows 7 32 bit in english and i can't write in hebrew what can i do? thanks
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה ראיתי המון שטויות ברשת,אבל ידוע לי שלא הכל באמת עובד,יש כמה שכן,אבל אני לא זוכר איזה. אפשר לקבל בבקשה שם לתוכנה שבאמת הופכת את הווינדוס 7(7600) שלי לחוקי וניתן לעדכון רשמי חופשי? כרגע יש לי אחד "חוקי",אבל אני לא זוכר באיזה תוכנה השתמשתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מטעמי נוחות הייתי רוצה לדעת אם אפשר ואיך לעשות את הדברים הבאים: 1. להכין דיסק של WINXP עם SP2 מובנה. 2. להטמיע את המספר הסריאלי בתוכו כך שלא יבקש ממני בשעת ההתקנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בערב אני הולך להתקין גירסת בטא של וינדוס ויסטה מה יכול לקרות למחשב כבר?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעייה די מוכרת ברחבי האינטרנט, יש הארדיסק אחד בו מותקן ה-BOOTMANAGER והוא כונן הסיסטם, והכונן השני עליו תכלס מותקנת הויסטה יש רק את ה-BOOTMANAGER. איך ניתן להעביר את ה-MANAGER שיהיה באותו כונן של הוינסטה ? בבקשה עזרה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי צ'יפ של ג'יגה עכשיו יש לי עוד אחד והם מחוברים בדואל (האם צריך לשנות משהו ב page file או לבטל אותו) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב היה סגור שבועיים והיום כשבאנו לפתוח הוא לא עולה. גם בסייפמוד הוא מראה את כל השורות קוד הלבנות של הטעינה של הסייפמוד, ולא עובר את זה. יש משהו שאפשר לעשות? אולי לעשות ריקברי לווינדואוז?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ווינדוס 7 64 ביט עם IE8 ועד היום הכל היה מצוין עם הגלישה והכל. היום בבוקר התקנתי עידכון שנשלח אליי בשביל הדפדפן שמשפר את התאימות שלו ואני חושב אולי שהבעיה בגללו. לאחר התקנת העידכון גלשתי כרגיל עד שפתאום נתקע לי המחשב,חקרתי קצת הנושא וגיליתי שברגע שאני מפעיל את הדפדפן דרך האייקון בשולחן העבודה אז לאחר מכן כל שולחן העבודה תקוע לי כלומר אני לא יכול להפעיל שום יישום דרכו עד שאני סוגר את הדפדפן דרך מנהל המשימות. ברגע שאני מפעיל את הדפדפן דרך תפריט ההתחל אז הכל בסדר ושולחן העבודה עובד בסדר. הסרתי את העידכון,עשיתי סריקת וירוסים והבעיה לא נפתרה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בWIN7 ULTIMTE 64BIT ונעלם לי האפשרויות תיקיה ומנהל-המשימות אני גם לא יכול להיכנס לRGISTRY מה יכול להיות הסיבה? ואיך אפשר לפתור אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-