Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי HD 20G שאני רוצה לפרמט אותו בDOS לאחר מכן אני רוצה לחלק אותו ל 2G ו 18G ולהתקין WIN98 ב 2G. איך אני מחלק אותו? יש איזה מדריך או הסבר קצר. תודה, יוסי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הזמן אני יכלתי לראות וידאו באינטרנט , למשל: שידורים חיים , וידאו צ'ט וכ'. ובשבוע שבועיים האחרונים אני שמתי לב שאני לא יכול לראות , כאשר אני נכנס לאתר ולוחץ על שידור חי (בוידאו) זה לא פועל , אני רואה מסך שחור. מה אני יכול כדי לתקן את הבעיה.... בבקשה .. אני צריך את זה... :-[
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אח שלי נגע בתוכנה ששולטת על התוכנות העולות כשהמחשב נדלק (START UP MANGER ) וכנראה שהוא הסיר תוכנה שחיונית לפיעלותו של וידוס. עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי למשתמש (יש רק משתמש אחד ) ומציג את תמונת הרקע אבל בלי הסמלים והשורת התחל וארחי 10-15 שניות מתנתק ומביא אותו לחלון שאני בוחר לאיזה משתמש להיכנס (לחלון הזה http://img525.imageshack.us/img525/2525/logonuserdi9.png ואין לי שום אפשרות להפעיל תוכנה או משהו . ניסתי להיכנס גם למצב בטוח והוא עושה לי אותו דבר... מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני סוגר את ה - Internet explorer העמוד נשאר תקוע על המסך בלי אפשרות לסגור ואני נאלץ לאתחל את המחשב. יש לי WINXP תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WinXP כבר מותקן לי בערך חצי שנה אולי יותר,בימים האחרונים אפילו שאני לא עושה כלום ה explorer.exe קורס ועולה בחזרה,אני חייב אחרי זה לעשות reboot או log off כי ישנם כמה דברים ב Task bar ליד השעון שלא עובדים לי אם אני לא עושה את זה. מיותר להגיד שאין לי וירוסים,הכל up to date,גם ה spy bot...זה ממש משגע לי את השכל ואין לי כח להתחיל (עוד פעם) עם פורמט.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך לעזעזל אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב? יש לי מחשב נייד compaq Armada M7000 ואני לא יודע איך אני יכול לכנס לדוס לפני שהווינדוס עולה כדי לפרמט את הכונן! (אני יודע שחלק מפה לא קשור לווינודס לבד)אז תסבירו לי בבקשה איך אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב שלי... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שמנסים להזיז אותו או למחוק כתוב שתוכנה משתמשת בו ואי אפשר למחוק ואז המחשב נכנס לצריכה מלאה של המעבד וזז כמו P100 איך למחוק אותו??? קוראים לו: [TMD] (Real) Lilo and Stitch (2of2) Message For Trade
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה לא מופיע לי האפשרות של language used in menus and dialogs ?? בשינוי שפות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לפרמט ולהתקין וינדוס 7 אבל כשאני מעלה את הוינדוס זה עושה לי שהוא מתקין קבצים של וינדוס ומדלג על כל שלב הפירמוט , מישהוא יכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם בגרסאת ריטייל, אני מקבל את המוצא באריזה המקורית? זה ההבדל? ואם זה נכון, מה בדיוק חוסכים המשווקים בזה שהם מונעים ממני את האריזה המקורית וחוברת ההפעלה? האם אין חשש לקנות מוצר זה ללא אריזה מקורית? תודה למשיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאני מוריד קובץ מהאינטרנט ואני רוצה להוריד לכונן אחר שהוא לא כונן C. אז ה windows טוען שאין לי הרשעה להוריד לכונן אחר חוץ מ C. ואני נימצא במצב של administrator איך אני מעלץ אותו לתת לי הרשעה להוריד באיזה כונן שאני רוצה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם אני יתקין את tweak ui בXP היא תוכל לעזור לי במשהו נגיד להאיץ ביצועים או לשפר משהו? או שהיא סתם לא תעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב dell 1545 מיושן עשיתי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה windows 7 home premium. התחיל לעבוד כמו שד. משום מה, תוכנית utorrent לא פועלת כמו שצריך: עולה לאט ומשעלתה נכנסת כל הזמן למצב not responding. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רשום לי USER וגם רוב ה SYSTEM בדקתי SPYBOT ...NOD32 ....MALEWARE ........כלום גם המון RUNDLL32 רץ לי מדיי פעם אין שום דבר חשוד ב MSCONFIG ....עברתי על כל ה SERVICES .MSC גם לא מופעל משהו שלא צריך ... מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות Windows 7 למטרת התקנתו על מלא מחשבים. וכמה זה בערך עולה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד הוא pentium D 925. כשאני פותח את windows task manager אני רואה 2 חלונות "cpu usage history". אני לא אמור לראות 4? 2 לכל ליבה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם 2 כוננים קשיחים על פי מיקרוסופט יש להתקין קודם את המערכת הישנה xp ואחר כך את החדשה win 7, וכך עשיתי. WIN XP היה מותקן על דיסק קשיח 2 = כונן D התקנתי את WINDOWS 7 על דיסק קשיח 1 = כונן C מה שקרה זה ש WIN XP נעלם ואני לא יכול להעלות אותו כי עם הפעלת המחשב עולה אוטומטית ה WINDOWS 7 למרות שקבעתי 30 שניות לעלית התוכנה כשאני בודק בכונן D הWINDOWS XP לא נמחק והוא ישנו (רדום ) מה עלי לעשות כדי שיהיה לי דואל בוט כדי שאבחר מערכת הפעלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש דרך לעשות את זה? איזה טריק חמוד שיעזור לי להתקין את הלינדוס על ה-D שלי שהוא FAT32 ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מערכת הפעלה WIN8.1 מותקנת על כונן SSD. רכשתי לוח אם ומעבד חדשים (מסוג אחר ממה שמותקן כרגע במערכת שלי) השאלה שלי אם לאחר שאני ירכיב את הרכיבים אני יצטרך להתקין שוב מחדש את מערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! שוב... מי פה משתמש ב XP ? מי משתמש ב XP ובפיירוול ? במה אתם משתמשים ? אם מישהו מכם משתמש ב XP וב Zonealarm, אולי נתקלתם בתופעה מוזרה - לאחר התנתקות מהרשת, לא ניתן לחזור ולהתחבר. החייגן מחייג, מתחבר , אולם כתובת ה IP אינה משתנה, ולא ניתן לקבל כלום מהרשת - רק לאחר אתחול הכל מסתדר. שיתקתי את ה ZoneAlarm, והבעיה נעלמה כלא היתה. כעת אני משתמש בפיירוול של נורטון, אבל הוא כבד מדי. רעיונות ? הצעות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב שמעו הייתי מטומטם האנטיוירוס לא מצא ופתחתי משהו שהרס לי הכל! בהתחלה האנטי וירוס נסגר, עשיתי ריסטרט והוא לא עלה. מחקתי ידנית את הקובץ אבל זה לא עזר. ניסיתי להפעיל תוכנות כגון: Spybot - Search & Destroy, CCleaner, TuneUp Utilities 2008, Spyware Doctor ושום דבר לא רוצה להעלות! אפילו להפעיל במצב בטוח ניסיתי ולא עבד! אני כבר לא יודע מה לעשות שיחזור מערכת לא עובד שום דבר! איך מוחקים את החרא הזה?!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i have windows 7 32 bit in english and i can't write in hebrew what can i do? thanks
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אפשרות לקבל וינדוס 7 בחינם ממשרד החינוך. אני נכנסתי לאתר שלהם וכתוב שם שזה גרסת UPGRADE. האם זה אומר שאני חייב שיהיה לי מערכת הפעלה ולשדרג ממנה או שאני יכול לעשות התקנה נקיה רגילה עם פורמט? תודה. [br]פורסם בתאריך: 12.10.2010 בשעה 21:22:54
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-