עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קניתי מחשב נייד חדש והותקן עליו ויסטה. כשאני מנסה לשמור קבצים לכונן C (הכונן הראשי) או להעתיק אליו קבצים אני מקבל שגיאה שאין לי הרשאות לעשות את הפעולה הזו. אני רץ כאדמין ככה שקשה לי להבין למה אין לי את ההרשאות לעשות את הכל. ניסיתי להוסיף הרשאות תחת הטאב אבטחה במאפיינים של הכונן, אבל חוץ מלקבל רשימה של קבצים שבשימוש או שהגישה אליהם נדחתה זה לא עזר לי בשום דבר. לתקין תוכנות דווקא הצלחתי (למשל VLC). איך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. סוף סוף החלטתי להסב את XP לעברית אבל נתקלתי בבעיה. בשעת התקנה אני מקבל הודעות שקבצים מסויימים אינם נמצאים בספריות הנכונות. למשל הודעה שקובץ apphelp.sdb.mu_ לא נמצא. בבדיקה מתברר שקיים קובץ בשם apphelp.sdb בספריה הנ"ל וכך זה עם כל הקבצים. הההתקנה מחפשת אותם עם הסיומת mu_ בעוד שבפועל היא איננה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציע פתרון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Wolf-Net,

קבלת את הדיסק והתקנתי אותו עכשיו השאלה איך אני מתקין עברית האם אפשר להשתמש ב- Mui כמו ב- XP הישן? תודה רבה על העזרה זאביק.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום המחשב כבר לא עובד כל כך טוב והגיע זמן להתקין חלונות מחדש חשבתי לי אם כבר, אז בהזדמנות לשדרג לחלונות 8. אני רוצה להתקין שוב את 7 ואז ישר לשדרג ל8 השאלה שלי , אם אני אקנה את הגרסה הזאת, זה בדיוק מה שאני צריך ? אני כרגע על 7 עם 64 ביט http://ksp.co.il/?uin=17364 מה דעתכם? ובכלל זה גרסה טובה או שזה משהו הכי פשוט שקיים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי windows xp professional, ושאני מנסה לעלות את סרגל הכלים של "הפעלה מהירה" בשורת משימות, הוא נותן לי את ההודעה המצורפת. הוא נותן לי את אותה ההודעה גם בסרגלי כלים "סרגל השפה", ו-"שולחן העבודה" באותו מקום. עשיתי סריקה בנורטון (2004), adaware, ו spybot. מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המחשב שלי התחיל להתנהג בצורה ממש חשודה בזמן האחרון, מלבד איטיות רבה, שמתי לב לכתובות מייל שונות כאשר אני מתבקש להכניס מייל בתיבה המיועדת באתרים, צצים לי דפי אינטרנט מוזרים וכו' אני משתמש המון באינטרנט על מנת להזמין דברים שונים מחו"ל ובארץ לכן אני חושש מאוד, זה כמובן עוד לפני ססמאות לאתרים שונים שלי. אני חייב המלצה לאנטי וירוס מקיף וטוב עם FIREWALL וכמו כן תוכנות שונות על מנת לאתר קבצים זדוניים. אני כנראה גם התקין מחדש את הווינדוס לבסוף... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. הכונן הקשיח שלי WD 200GB 7200RPM 8MB SATA2, מופיע באופן קבוע ב - Safely remove hardware, וזה די בעייתי, כי לא נראה לי שזה יהיה ממש טוב אם אני רוצה לעשות Remove hardware לאחד מחיבורי ה USB שלי, ובלי כוונה אני מכבה את ההארד דיסק, למה זה מופיע שם בכלל ? זה לא כונן נייד או משהו.... והאם יש דרך להוציאו משם ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tom1989,

יצרתי Shortcut לתוכנה ואז יצרתי לזה Shortcut key, בטעות מחקתי את הקובץ אבל עדיין נשמר לי הקיצור של המקלדת, איך אני יכול לסדר את זה שלא יהיה הקיצור הזה יותר? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by wooper,

שלום היה לי סתם שגיעה בwindows ועכשיו שאני עושה קליק ימני בwindows אז אין את התפריט חוץ מזה בדפדפן זה עובד איך אני מסדר את הבעיה בלי לאתחל את המחשב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by spike_staff,

שלום לכולם! יש לי אפשרות לקבל וינדוס 7 בחינם ממשרד החינוך. אני נכנסתי לאתר שלהם וכתוב שם שזה גרסת UPGRADE. האם זה אומר שאני חייב שיהיה לי מערכת הפעלה ולשדרג ממנה או שאני יכול לעשות התקנה נקיה רגילה עם פורמט? תודה. [br]פורסם בתאריך: 12.10.2010 בשעה 21:22:54

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pain_killer12,

שלום חברים, עד עכשיו היה לי משתנה administrator והחלטתי לשנות שיהיה משתמש לי ואחד למשפחה. אז נכנסתי ללוח בקרה ושם לuser accounts ועשיתי "צור משתמש חדש" נתתי לו סמכויות של admin ואז כשהפעלתי מחדש את המחשב, התגלה לי שמשתמש הadmin נעלם מהמחשב וכל שנותר הוא המשתמש שלי. אך המשתמש שלי ריק מכל הקבצים שהיו במשתמש הadmin. נכנסתי דרך C ואז doc and settings ושם הייתה לי תיקייה של aministrator, כאשר נכנסתי אליה לא הייתה שם הmy documents שלו. לשולחן עבודה הקודם הצלחתי להיכנס(תיקיית ה desktop הייתה קיימת) ולהעביר קבצים אך לא הייתה תיקייה ששמה my documents. האם כל מה שהיה לי ב"מסמכים שלי" לפני השינוי נחמק? אם לא, כיצד אפשר להעבירם למשתמש החדש? או אם זה לא אפשרי, האם אפשר לבטל את מה שע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Holy,

חיפשתי כבר ב-google וקראתי באתר של מיקרוסופט ככה שאל תגידו לי לחפש כל יום בערך אני מקבל כזה מסך כחול לפעמים כשאני מפעיל ומשהו ולפעמים סתם. החלפתי זיכרון וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני יכול לבדוק מה גורם לזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by אנדי,

שלום, מערכת חלונות מתקינה בכל מחיצה בדיסק, תיקייה סמוייה בשם system volume information. באופן רגיל אין אפשרות לפתוח תיקייה זו כמו שפותחים תיקיות אחרות. לאחרונה, סריקת in-depth analysis שבצעתי ע"י האנטיווירוס nod32, זיהתה שני 'ג'וקים' שמסתתרים בתוך תיקייה כזו באחת ממחיצות הדיסק (לא C). סריקת וירוסים רגילה באמצעות אותו אנטיווירוס, לא גילתה דבר. nod לא הצליחה להסיר את אותם שני 'ג'וקים', וגם הגרסה החדשה של ad-aware נכשלה במשימה. האם יש דרך כלשהי לפתוח את התיקייה הזו באופן ידני? האם יש תוכנה שמסוגלת בוודאות לעשות זאת? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by אחד שיודע,

החלפתי כונן קשיח (SSD מהקבוצתית) והתקנתי את המערכת הפעלה המקורית שהייתה לי - home premium. הורדתי את קובץ ההתקנה מאיזה בלוג שהומלץ כאן בעבר: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html העניין הוא שהמערכת שהייתה לי בשפה עברית, אבל התקנתי את האנגלית. קראתי מהתמיכה של וינדוס שרק גרסאות premium או Professional מקבלות אפשרות להתקנת שפות נוספות, וה - Home Premium לא מקבלת. בקיצור, איך אני מתקין את המערכת הפעלה בעברית ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ng400,

how can I omit the the windows logo, so I can reduce the boot delay? does any-1 know other ways of making the boot process faster?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הסיפור הוא כזה - מחשב נייד חדש עם מ.ע שאני רוצה להחליף לו את הדיסק הקשיח ב-ssd. איך אני מתקין את המ.ע על הכונן החדש? הרי אין היום את הקדים דבוקים מתחת למחשב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idanarieli,

אני מחפש פקודה שתשנה לי את התקן השמע בברירת מחדל, יש לי אוזניות ורמקולים מחוברים ואני רוצה שמתי שאני אריץ את הפקודה זה יחליף בינהם מקווה שהבנתם אם זה יותר מתאים לפורום אחר אשמח אם תעבירו אם אין את זה כפקודה אבל זה אפשרי בדרך אחרת אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, עידן עריכה: פרט חשוב: יש לי WINDOWS 7 ultimate

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MishaK,

יש דרך לעשות את זה? איזה טריק חמוד שיעזור לי להתקין את הלינדוס על ה-D שלי שהוא FAT32 ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by YoniDahan,

שלום, יש לי כרגע מערכת הפעלה WIN8.1 מותקנת על כונן SSD. רכשתי לוח אם ומעבד חדשים (מסוג אחר ממה שמותקן כרגע במערכת שלי) השאלה שלי אם לאחר שאני ירכיב את הרכיבים אני יצטרך להתקין שוב מחדש את מערכת ההפעלה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. זה לא יאמן אני לא יודע מה הוא חושב כולכך הרבה ומה הוא רוצה מהחיים שלי אבל למחוק קובץ מסכן של איזה 350 מגה לוקח בערך נצח.. הוא שנה וחצי רושם לי CALCULATING TIME REAINING... מה הבעיה שלו ישר למחוק את הקובץ כמה מסובך זה לבצע מחיקה? אוקיי משום מה זה הסתדר אחרי ריסט.. מערכת מוזרה משהו..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by lioryb,

שלום התקנתי WINDOWS 7 על נייד - DELL STUDIO 1537 - כמערכת הפעלה יחידה. את רזולוציית המסך הגדרתי לרזולוציה הגבוהה ביותר (1280x800). מדי פעם, כשהמערכת מתעוררת מ-HIBERNATE או STAND BY, הגדרות הרזולוציה משתנות והמסך עובר לרזולוציה הכי נמוכה שלו (800x600) ללא שום סיבה לנראית לעין, ואז אני צריך לשוב ולהגדיר מחדש את רזולוצייית המסך. מישהו נתקל בבעיה דומה? מישהו מכיר פתרון? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by itayizra,

מה ההבדל בין SP2 ל SP3 כדאי להתקין SP3 למחשבים חלשים שיש בהם SP2 ..? ומה ההשפעה בין SP2 ל SP3.. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם ושבת שלום!! איך מוחקים את השטויות ברגסיטרי?? תודה מראש!! ושבוע טוב!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Gosha,

אני משתמש ב- xp ואני סובל כל יום שאני רואה את העננים המעצבנים בוולפייפר שלי. כל המערכת הזאת משגעת אותי ואני כבר משתוקק לפרמט ולהתקין את ה-98 SE הקודמת שלי, אלא שבזמן האחרון יותר מדי אנשים המליצו לי לנסות את ה windows 2000. לפני שהציעו לי להשתמש במערכת הפעלה זו ייחסתי אותה ל-NT מעודכנת ולא למערכת הפעלה בשביל משחקים ואינטרנט. מה אתם אומרים? האם כדאי?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jambo7,

שלום יש לי מחשב עם 2 כוננים קשיחים על פי מיקרוסופט יש להתקין קודם את המערכת הישנה xp ואחר כך את החדשה win 7, וכך עשיתי. WIN XP היה מותקן על דיסק קשיח 2 = כונן D התקנתי את WINDOWS 7 על דיסק קשיח 1 = כונן C מה שקרה זה ש WIN XP נעלם ואני לא יכול להעלות אותו כי עם הפעלת המחשב עולה אוטומטית ה WINDOWS 7 למרות שקבעתי 30 שניות לעלית התוכנה כשאני בודק בכונן D הWINDOWS XP לא נמחק והוא ישנו (רדום ) מה עלי לעשות כדי שיהיה לי דואל בוט כדי שאבחר מערכת הפעלה תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.