עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by md22,

כשאני סוגר את ה - Internet explorer העמוד נשאר תקוע על המסך בלי אפשרות לסגור ואני נאלץ לאתחל את המחשב. יש לי WINXP תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מפעיל כרגיל וברגע שזה מגיע למסך הכניסה (הכחול "ברוך הבא") ונכנס רואים את הדסקטופ ריק כלומר רק הרקע ואז זה חוזר למסך הכניסה הכחול עם הסמל והמשתמש (אדמניסטריטור) ורושם שומר את ההגדרות האישיות שלך (או משהו בסגנון) כל נסיון ללחוץ על הסמל של המשתמש על מנת להכנס פשוט רושם "מתנתק" וזהו עדיין במסך ההמתנה הכחול... סייפמוד לא עובד :-( וגם ההגדרות האחרונות הטובות שלXPץ last known(....) מה ניתן לעשות? כל רעיון יתקבל בברכה (יש לציין שאין ברשותי את דיסק ההתקנה כרגע)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. התקנתי וינדוס עשיתי לו אקטיבציה ולאחר מכן עשיתי לו CLONE ששמתי אותו על מחשב אחר הוא רשם לי שיש צורך לבצע אקטיבציה (גם לאופיס היתי צריך לעשות שוב אקטיבציה ) למה זה קורה, ואיך אני עושה שזה לא יבקש אקטיבציה אחרי העלאה מCLONE קרה לי גם בCLONE של וינדוס 7 וגם של XP

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שכנה שלי לא הצליחה להכנס אתמול לצ'ט של נענע, היא פשוט לוחצת על "כניסה לצ'ט" או משהו כזה וכלום לא קורה, אבל ממש כלום כיאילו לא לחצה על כלום ואין לי ממש מושג מה הבעיה... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nissim_y,

אני מעלה ב dual-boot את windows-me ואת windows-xp איך אני מבטל את גירסת me כך שתשאר לי רק מערכת ה xp? :P

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by or,

איך אני יכול לצאת לדוס (כי אני חייב לעשות copy שאי אפשר אם זה ב-windows( נ.ב אם שאלו אז בבקשה תתנו לי קישור (כי אני לא מצאתי)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tovtov,

שלום לכולם, יש לי HD 20G שאני רוצה לפרמט אותו בDOS לאחר מכן אני רוצה לחלק אותו ל 2G ו 18G ולהתקין WIN98 ב 2G. איך אני מחלק אותו? יש איזה מדריך או הסבר קצר. תודה, יוסי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הי, האיקונים הענקיים בשולחן עבודה של ויסטה ממש מפריעים, מישהו יודע איך להקטין אותם? (אני יכול לנחש שאי אפשר) ועוד משהו, יש לי BSPLAYER והורדתי קודאקים אבל הסטים פשוט לא עובדים שם (ז"א רואים מסך שחור אבל שומעים סאונד), בWMP זה כן עובד מישהו יודע איך לסדר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מנסה להתקין דרייברים ל Realtek 1120 על XP 32bit. הכרטיס הוא חלק מלוח האם Asus P5QL-E, וכל הדרייברים שאני מנסה, בין אם אלה שהגיעו עם הדיסק של לוח האם או שהורדו מהאתר של asus או realtel, לא עובדים. ההתקנה מתבצעת באופן תקין לכאורה, אבל לאחר אתחול הכרטיס עדיין לא מזוהה כלל. לפי מה שראיתי באינטרנט הבעיה מוכרת אבל לא מצאתי שום פתרון שעובד. מישהו יודע משהו בנושא? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by idanarieli,

אני מחפש פקודה שתשנה לי את התקן השמע בברירת מחדל, יש לי אוזניות ורמקולים מחוברים ואני רוצה שמתי שאני אריץ את הפקודה זה יחליף בינהם מקווה שהבנתם אם זה יותר מתאים לפורום אחר אשמח אם תעבירו אם אין את זה כפקודה אבל זה אפשרי בדרך אחרת אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, עידן עריכה: פרט חשוב: יש לי WINDOWS 7 ultimate

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט, הבעיה היא שהסמלים בשורת משימות פשוט הפוכים כפי שמוצג בתמונה: תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום קיבלתי מחשב חדש עם וינודס 7 הבעיה שהמחשב לא שומר לי שום הגדרה אחרי כיבוי - למשל את דף הבית הוא כל הזמן משנה ל MSN בהפעלה מחדש למרות שכוון אחרת קבצים שאני יוצר ושומר על שולחן העבודה נעלמים לי ואין זכר להם כאשר אני פותח וורד מחדש.. יש למישהו מושג מה קורה ? אני די בטוח שזה לא וירוס כי עשיתי סריקה מלאה עם כמה תוכנות לי יותר נראה שיש תוכנה שמותקנת - או הגדרה בווינדוס שגורמת לזה. המחשב הגיע מותקן מהעבודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום בהמשך לדיון הקודם שפתחתי ולא הצלחתי להבין\לפתור את הבעיה, רציתי לדעת האם אפשר להתקין מערכת הפעלה (win7) על HD פנימי דרך מחשב שאינו המחשב שיריץ את המערכת. אני רוצה להוציא את הכונן מהנייח שלי, לחבר אותו לנייד ולהתקין עליו את win7. יש לי מתאם sata ל - usb כדי לחבר אותו ללפטופ. האם ניתן לעשות את זה דרך יצירת אימג' (למשל) מהנייד שלי ולהעביר אותו לכונן? האם ניתן לחבר את הכונן לנייד ואז להתקין עליו את המ"ע? (החיבור יהיה דרך כבל SATA רגיל המקום הכונן שיש עכשיו) תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by adam99,

שלום! קודם כל עשיתי את זה: שם תכתוב BOOTCFG /DELETE BOOTCFG /REBUILD Total Identified Windows Installs [1] C:\Windows Add installation to boot list?‎ (להוסיף את ההתקנה לרשימת האתחול?) <כן/לא/הכל>: אתה רושם Y Enter Load Identifier:‎ (הזן מזהה טעינהSmiley <תיאור מותאם של מערכת ההפעלה הנטענת מתפריט האתחול> : תכתוב את איזה שם שאתה רוצה למשל WINDOWS XP PRO SP2 Enter Operating System Load Options:‎ (הזן אפשרויות טעינה למערכת הפעלהSmiley : תכתוב FASTDETECT/ ובסוף תכתוב BOOTCFG /DEFAULT וזה לא עובד: אני מנסה לעשות Bootcfg וזה כותב שאי אפשר והוא לא מוצא כלום ושאני ינסה לעשות chkdsk אז ניסיתי את זה וגם עם על הפרמטרים זה אומר לי שיש unrecoverable error או משהו כזה. וכאי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. השאלה בכותרת: לפני כחצי שנה רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה חוקית של WINDOWS7, כרגע אני בתהליך רכישה של מחשב נוסף. האם אני אוכל להתקין מהדיסק שברשותי את המערכת ההפעלה גם במחשב השני? - וכמובן להמשיך להשתמש בשניהם. תודה רבה על התשובות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן! הבעיה היא כזו - המחשב שלי בזמן האחרון (שבוע~) התחיל לעבוד לאט בהפעלה, פעם הייתי יכול לעבוד עליו ישר כשהפעלתי אותו (כשיש משהו כמו 7 דברים בסטארט אפ - וגם עכשיו זה ככה, אני עוקב אחרי זה שיישארו רק הדברים החשובים בסטארט-אפ), והיום הוא פשוט איטי מאוד למשך שתי דקות~ מהרגע שהוא נכנס לווינדוס. מה גם, שלאחר שעתיים בערך שאני לא עובד עליו, לא משנה על מה אני לוחץ (IE למשל) - הוא פשוט נתקע. העכבר עדיין זז, יש את הסמל של שעון החול של ויסטה - עיגול כזה שמסתובב, ואחרי דקה וחצי או שתיים יש פשוט מסך שחור שעדיין אפשר לראות בו את העכבר ולהזיז אותו, ואני חייב לרסטרט. מוכר? אני רוצה לעשות סריקת וירוסים, אבל המחשב בטח ייתקע לי באמצע... לא זוכר מתי פעם אחרונה עשיתי סריקת SPYWARE וכאלה, מא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום! יש לי מחשב נייד dell קבלתי איתו דיסק מקורי של ווינדוס 10 ..אני רוצה לבצע לו פורמט אבל משום מה הוא מראה לי בעיה כזו "אירעה בעיה בעת איפוס המחשב שלך" מישהו יודע מה צריך לעשות ? אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by atomic rooster,

אהלן. לאחר חיפוש מקיף ברשת בכלל ובHW בפרט, אני מתקשה למצוא את הפתרון. מדובר בלפטופ ישן של חבר, וזו ההודעה שמתקבלת. אני מבין מגיגול שהחדשות הטובות הן שישנה אפשרות שההארדיסק עדיין לא מת. הבעיה היא, שאני לא יכול לפרמט ולהתקין מחדש מערכת הפעלה כיוון שכונן הדיסקים כאן לא תקין. :-\ יש ברשותי DOK של 4 ג'יגה והארדיסק חיצוני של 40 ג'יגה. לפני שחורצים את גזר דינו של הדיסק הקשיח רציתי להתייעץ כאן ולראות אם יש פתרון אחר. מן הסתם חשבתי לאתחל את מערכת ההפעלה מאחד האמצעים שכתבתי כדי לראות אם ניתן לכתוב בכלל להארדיסק של המחשב, אבל בכל דף שאני קורא ברשת הפתרון תמיד כולל שימוש בכונן התקליטורים. קיבעתי אתחול מUSB DEVICE בביוס ושמתי את מערכת ההפעלה (XP) על הדיסק הקשיח החיצוני, אח"כ ניסית…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gulshannegi,

I just bought a new motherboard, RAM, and CPU and wanted to reuse all my other existing hardware (GPU, power, DVD drive, hard drive). I hooked everything up and Windows would not boot off the hard drive. I pulled out my laptop and learned that this is normal when the hardware changes. I want my new computer to work but do not know what to do to get Windows to boot. I also learned that my new motherboard does not support IDE DVD drives so I will likely have to buy a new one. Is there an easy way to get Windows 10 to boot on the new hardware without having to reinstall everything? to boot on the new hardware without having to reinstall everything?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, ברשותי מערכת הפעלה WindowsXP והתקנתי Visual Style נחמד שמאוד אהבתי והחלטתי להישאר איתו. הכל בסדר חוץ מדבר אחד שמפריע: כשיש טקסט אפור (כלומר לא לחיץ/לא ניתן לשינוי) בחלון כלשהו (כל חלון...) אז הוא מופיע באפור, כמו תמיד, אך עם צבעי ה-Visual Style הזה, שבהם רקע החלון דומה מאוד לצבע הטקסט, בקושי אפשר לקרוא מה כתוב שם. רציתי לדעת איך אני משנה את הטקסט הזה מצבע אפור בהיר לצבע אפור קצת יותר כהה. לא מצאתי ב-Properties איפה לשנות את זה, אך ידוע לי שאיפשהו ברג'יסטרי אפשר לשנות את הצבעים ע"י ערכם המספרי (אני חושב דקסימלי או הקסימלי... לא זוכר [ש-0,0,0 זה לבן ו-255,255,255 זה שחור...]) כדי להיות ברור יותר צרפתי תמונה של הטקסט (מוקף בצהוב), כדי שתראו שבאמת אי אפשר לקרוא או…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כל פעם שאני רוצה להתחיל לכתוב ב word או במקום שכותבים את כתובת האינטרנט זה מתחיל לכתוב בעברית ,איך אני משנה במערכת ההפעלה לאנגלית כברירת מחדל? תודה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 21:51:40 הסתדרתי תודה .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by roma,

שלום לכולם! אז ככה יש לי 2 בעיות שנורא מטרידות אותי בזמן האחרון: בעיה א: כל הזמן כשאני מדליק את המחשב שלי אז ה אקס פי ישר נכנס לאדמיניסטרטור(לשולחן עבודה שלו), לא שואל פסוורד, פשוט נכנס וזהו עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לבטל את האופציה הזו ולא יודע איך? אני רוצה שכל פעם שאני נכנס למחשב אז שהוא יביא לי שתי אופציות לאיזה יוזר להיכנס לשלי או לשל אמא שלי ובלי האדמיניסטרטור. בעיה ב: אני לא יודע מה קרה אבל אחרי שפרמטתי לפני שלוש שבועות את המחשב ועברו כשבועיים פתאום שתי כונני הסי די שלי התחילו להיעלם (אחד די וי די ואחד צורב) . עכשיו כאשר אני נכנס לdevice manager ולוחץ על scan for hardware changes אז הוא ישר מוצא את הדי וי די אבל את הצורב הוא מסרב למצוא... פתחתי את המחשב בדקת…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. איך צורבים דיסק של XP כך שאחרי פירמוט נכנסים לביוס ומשנים את דרך ההפעלה (CDR,HD,FLOFY) לCDR ואז התקנת הוינדוס עולה בלי דיסקטים??? יש לי נירו 6 החדש אם זה עוזר! תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ag43,

ביום בהיר אחד השילוב של ALT+SHIFT החליט להפסיק לעבוד ללא שום אזהרה מוקדמת. כמה נתונים רלוונטיים: 1. הבעיה היא כללית ולא מוגבלת לתוכנה ספיציפית (דפדפני אינטרנט לדוגמא). 2. יש לי מדפסת לוגיט'ק וייב. 3. ההגדרות של השפות והמעברים בינהם בלוח הבקרה מוגדרות נכון. 4. החלק המוזר - כאשר השתמשתי בתוכנה של LOGITECH כדי לקבוע רצף מקשים, ראיתי שהתוכנה מזהה כאשר אני לוחץ ALT וSHIFT בנפרד, אבל ביחד היא מזהה רק את המקש הראשון שנלחץ. יש לציין שבצירופי מקשים אחרים אין שום בעיה והתוכנה מזהה ששניהם נלחצים. יש לציין שערכתי חיפוש בפורום והפתרונות התגלו כלא רלוונטיים לבעיה. אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by LoopXXX,

יש לי קובץ שאני מעוניין למחוק אך כשאני רוצה לזרוק לפח אשפה הוא אומר שהקובץ פתוח ב WINDOWS EXPLORER. יצוין כי סגרתי את כל התוכנות בדקתי בTM שאין משהו נוסף פתוח ואפילו עשיתי ריסטרט. ולא משנה בכל פעם הוא לא נותן לי למחוק את הקובץ באותה טענה. יש איזה תוכנה שיכולה לעזור שמחייבת את מע' ההפעלה לעשות דברים? כי אני לא יודע מה כבר מתשמש בקובץ.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים