Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, מטעמי נוחות הייתי רוצה לדעת אם אפשר ואיך לעשות את הדברים הבאים: 1. להכין דיסק של WINXP עם SP2 מובנה. 2. להטמיע את המספר הסריאלי בתוכו כך שלא יבקש ממני בשעת ההתקנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת Vista שאמורה לצאת קיימת אפשרות תצוגה מקדימה של חלונות בשורת המשימות (ראה תמונה לפני ואחרי בסוף המסמך) על מנת לקבל את אותו אפקט בWindows xp ניתן להתקין תוכנה קטנה בשם Visual Task מאתר הבא: http://www.visualtasktips.com/ לינק להורדה: http://www.visualtasktips.com/download.php לאחר ההתקנה יש לבצע הפעלה מחדש למחשב ופשוט \לעבור עם העכבר על החלונות הפתוחים כמו בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי כמה אפשריות לשדרוג ווינדוס 10 . אפשרות ראשונה: 1. 1. C:\Windows\SoftwareDistribution\Download 2. מחקתי את את כל הקבצים. 3. הרצת פקודה wuauclt.exe /updatenow. ללא שינוי וגם הורדתי את השדרוג דרך את Microsoft מספר פעמים עם אותה שגיאה , http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/error-code-800700c1/1506421e-2d26-4da6-8914-8328f438315c?source=netaffiliation&epi=v13dcf1616j9v08yv3thutcmcdwha-5vjn5sh9nu&tduid=(631ab0ebd1d971aef3e224f320676625)(223748)(2144190)(v13dcf1616j9v08yv3thutcmcdwha-5vjn5sh9nu)()
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתחילה עליתי על רעיון של לעשות Disable לאנטיוירוס ואז זה עבד. אבל בפעם השניה והבאות לאחר מכן שניסיתי, זה לא עזר. זה עוזר לפעמים, אבל זה לא פיתרון זמני קבוע. בכל אופן, אני יודע שאם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (Win98SE) אז הבעיה תפתר אבל תקליטור ההתקנה לא ממש אצלי כרגע. יש למישהו פיתרון או אלטרנטיבה זמנית עד לשהתקליטור שלי יחזור לידי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע דוד שלי רכש מחשב נייח של HP עם WINDOWS 7. לאחר בדיקה קצרה במהלך שימוש רגיל, מצאתי שאין למחשב תצוגה מקדימה של קבצים כמו תמונות וסרטים. ניסיתי לבדוק בהגדרות של הוינדווז אבל זה היה לחינם, כי לא מצאתי שום אופציה לתצוגה מקדימה בקבצים מהסוג הזה. מישהו יכול לרמוז איפה ואיך? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, בעיה נוראית קרתה לווינדוס 7 אולטימייט שלי במחשב לעריכת סאונד, הוא לא מחובר לאינטרנט. כשמפעילים את הווינדוס, הCPU USAGE & RAM USAGE מתחילים לעלות בצורה מטורפת עד לכדי תקיעה, ובזמן זה, נפתחים אינסוף פרוססים בשם F12345 או 0F2345, וכל מיני שמות מוזרים שכאלה. בנוסף, בזמן התקיעה, כשאני מנסה להכנס לקונטרול פאנל או אפשרויות אחרות, אני מקבל שגיאות שונות כמו No such interface supported או an unexpected error occoured. סלט שלם. המחשב שלי השתגע. הבעיה מוכרת? מה עושים? יש לציין שהיא נחתה על המחשב כרעם ביום בהיר, לא אחרי התקנה של שום תוכנה. אודה לעזרתכם, אני נואש. תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי WIN7 לשדרוג מויסטה 32 ביט מתכוון לשדרג ל 32 ביט . 1.כמה זמן אמור לקחת שדרוג במקרה הטוב וכמה במקרה הרע (שאין תקלות) 2. לא הבנתי מה בדיוק לא אמור להמחק לי ומה כן האם יש צורך בהתקנה של תוכנות שוב (הרוב מותקן בכונן אחר ) 3.אני חייב לא לקחת סיכון ולגבות את המיילים שבדואר נכנס איפה התקיה שצירך לגבות נמצאת או מה צריך בכדי לשחזר את המיילים ? 4.האם מחיקה של היונדוס והתקנה חדשה אפשרית בגירסת השידורוג והיא עדיפה על שידרוג ובעצם מה ההבדל בין שידרוג להתקנה מלאה ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור Administrator, איך אני יכול לקבוע איזה תוכנית תעלה עם ה- XP לאיזה משתמש (הרי אין RUN בריג'יסטרי לכל user)? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי את הווינדוס במחשב הדיסק קשיח שלי היה חדש ואז התקנתי אותו על שיטת NTFS כי אלה היו שתי האפשרויות שלי או זה או quick NTFS... אחרי שהתקנתי הכל סידרתי את כל התוכנות והכל רציתי לשנות את הכונן לFAT32.. נכנסתי לpartition magic ולא היה אפשרות לסמן שם להפוך את זה ל FAT32 או ל FAT אלא רק logical partitioner תחת הכותרת ( primary logical) (הFAT 32 היה תחת הכותרת file system ) אז החלטתי לשנות את זה בינתיים ל primary logical הוא אמר לי להפעיל את המחשב מחדש ואז התחיל לעשות את הדברים.. לאחר כשעה חזרתי למחשב והוא כתב לי disk boot failure, insert system dist and press enter כאילו אין כלום על המחשב וזה אחרי שהוא עשה בוט מההארד דיסק.. אין אפשרות להיכנס לF8 אפילו כדי לנסו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי גדסת שדרוג מ XP ל vista ultimate בהתחלה שומר המסך ומצב השינה היו נכנסים לפעולה אוטומטית אבל עכשיו, למרות שכל ההגדרות בסדר המערכת לא נכנסת למצב המתנה/ שומר המסך לא נכנס לפעולה מכירים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
when I write out of explorer, in winxp, no problem. but when I try to write in web pages hebrew this is what I get: י??? י??? י??? if I copy from outside of explorer and paste, it comes out okay: בסדר but this is no solution... I already tried removing the languages in explorer internet options. restoring defaults in the advanced tab, tried the regional settings.. nothing. does anyone have any idea before I try system restore? thanks... Mulder.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים כפתור ההתחל ב-win 8.1 החליט להפסיק להגיב לכל לחיצה עליו. בצורה דומה כמו שבסרטון הזה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להחזיר את המצב לקדמותו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא אומר שזה יישום לא חוקי על 32, מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, בדרך כלל, כאשר אני מסיים עבודה עם המחשב, אני מעביר אותו ל'מצב שינה'. מזה תקופה לא קצרה, אחת לכמה הפעלות, בעת החזרת המחשב ממצב שינה למצב של עבודה. המערכת קורסת ואני מקבל מסך כחול. התופעה יכולה להתרחש בזמן החזרה לפעילות, או זמן קצר (שניות) לאחר מכן. במסך הכחול מופיעה הודעת השגיאה הבאה – 'kernel stack inpage error' כך נראה קובץ dump שנוצר לאחרונה (ותודה על ההדרכה! אגב, לא הבנתי מהטור הנ"ל מהם הסמלים וכיצד יש לעבוד איתם). שימו לב לשורות המודגשות: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini052009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack tr…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה windows xp לא עולה, ברגע שמופיע הלוגו של xp, לאחר שנייה הוא נתקע ולא זז, מה זה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב והוא נתקע על בעיה על האקספלורר ולא רוצה להמשיך לעלות אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לו קישור ב startup לתמונה. זה מה שאני חושב מבקש לדעת אולי זה משהו אחר ואם זה מה שאני חושב איך אני מסיר את התמונה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני כוננים (אחד "לוגי") איך אני מגדיל את כונן C? (אני רוצה להעביר מ D ל C) תודה [=
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לארונה ראיתי שידרוג של מערכת ההפעלה חלונות 7 וניצלתי את ה SP1 לפירמוט והתקנה מחדש... פירמטתי את כל הכונן , התקנתי חלונות 7 מהדיסק וישר הפעלתי update בשביל לקבל את כל העדיכונים וה SP1 בהתקנה חלקה ונקיה.. לאחר מכן התקנתי את כל התוכנות, פתאום שמתי לב שהתוכנה של Gigabyte (לוח האם) מסרבת לפעול. הורדתי מחדש מהאתר של גיגבייט את הגרסה האחרונה ועדיין זה לא עובד... ניסיתי במצב תיאימות שונה וגם ללא הצלחה... אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום 1. אני משתמש בוינדוס 8.1 ומשום מה אני לא מצליח למצוא איפה ממוקם הwindows update 2. התקנתי על המחשב את התוכנה lg pc suite אבל משום מה היא מוצגת לי מאוד קטן וגם שאני מגדיל עדיין כל הפקודות מופיעות בקטן מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, היום בבוקר אמא שלי גילתה שהמחשב שלה לא מוכן לעלות.. הוא עולה באופן תקין וטוען את WINDOWS, לאחר מכן מציג את תמונת הרקע של שולחן העבודה לכמה שניות, ואז עובר למסך כזה עם סמל של WINDOWS XP (תמונה מצורפת), ושם הוא פשוט נתקע (אפשר להזיז את העכבר, אבל המחשב לא ממשיך את פעולת ההדלקה...) הנייד לא ישן מדי אבל לא חדש, PENTIUM 4 עם 512MB RAM, Compaq presario 2500 מריץ WINDOWS XP HOME.. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. לאחרונה אמא שלי באה אלי בבקשה לעשות סרטון בשביל העבודה שלה. אמרתי שאין בעיות והדלקתי את המחשב בשביל להפעיל את movie maker (יש לי וינדוס xp) אבל לא מצאתי אותו. הוא לא היה בתפריט התחל. פתחתי את הכונן הראשי (איפה שווינדוס מותקן) הלכתי לתיקית program files הוא גם לא שם. לא התיאשת- פתחתי את לוח הבקרה הלכתי לאיפה שמוסיפים את הרכיבים של ווינדוס-גם שם הוא לא נמצא. נכנסתי לאינטרנט לחפש פתרונות- הציעו לפתוח כל מיני תיקיות מערכת ולחפש קובץ בשם moviemk.inf ולהתקין- גם לא עזר. אמרו להיכנס לאתר העידכונים של ווינדוס ולהוריד את העדכון משם- נכנסתי (פה החלק המעניין..) היה שם אפשרות להוריד את חבילת ה- windows live שבפרטים של העדכון מצאתי את עצמי קורא שאפשר להוריד את מסנג'ר, תוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי כרגע מערכת הפעלה מקורים של ווינדווס VISTA HOME PREMIUM. האם יש איזו שהיא אפשרות לשדרג למערכת הפעלה WIN 7 מכורי ממיקרוסופת בלי תשלום? ואם צריך לשלם כמה? ואיך עושים זאת? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה בהתקנת חלונות 7 עם לוח אם GA B150M-D3H, ברגע שאני רוצה לתחיל בהתקנה המערכת מבקשת דריוורים של הsata ע"מ לזהות את הדיסקים הקשיחים. הדיסק הקשיח שאני משתמש בומזוהה בביוס ובהתקנת חלונות 10 אין שום בעיה,אך אני צריך להתקין חלונות 7 היות ומדובר ברישיון חדש. בכל אופן, סיפקתי לו דרייוורים sata מהאתר של גיגהבייט לחלונות 7 הוא מזהה במערכת את הדריוור, אך כשהוא מנסה להתקין אותו הוא זורק תקלה שלא ניתן להתקין את הדריוור ויש לפנות ליצרן של הלוח אם לפיתרון. אוסיף ואומר שאת הדרייוורים שמתי בדיסק קשיח רגיל ולא על DOK רגיל, אם זה מה שגורם לבעיה? , וגם לא ניסיתי להתקין ישירות מהדיסק שהגיע עם הלוח אם (הכונן dvd שיש לי לא מזהה את הדיסק, יש לי כונן dvd נוסף שמחובר למחשב א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעוונותיי הרבים אני אוהב משחקי מחשב ישנים יותר וישנים פחות (שלושת משחקי ה X-com, ארבעת משחקי Dune, גרסאות CIV ו Diablo). המשחקים הותאמו למערכות הפעלה שונות, חלקם בכלל משחקי Dos. מהם מערכות ההפעלה המומלצות? חשבתי על מולטיבוטינג, כדי שאוכל מצד אחד להשתמש במערכת ידידותית לדוס, ומצד שני לתמוך בטכנולוגיה עכשווית (כמו כוננים גדולים) ולהיות מסוגל להשתמש בתוכנות\משחקים חדשים יחסית. לרשותי חלונות 98, XP, 7. חלונות 98 זכורה לי כידידותית גם לדוס, אך בעייתית עם הטכנולוגיה של הים (כוננים גדולים למשל). נדמה לי ש XP היה גם כן ידידותי למשחקים ישנים, ומצד שני אני קורא כאן שיש משחקים תואמי XP שאינם עולים על מערכות הפעלה חדשות יותר. וכמובן ישנה בעיית הדרייברים - האם אוכל להפעיל את חלונ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XP Pro sp2. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. יש לי חמש svchost שפועלים במחשב ואחד מהם לוקח 19,416k. בדקתי עם avg וקאספרסקי והם לא מצאו שום וירוס... מה יכולה להיות הבעיה? 2. אני לא יכול לפתוח את אותו אתר בשתי חלונות של IE כי אז הם נתקעים כזה. במיוחד HWzone שאז זה כמעט ולא זז. עשיתי סריקות על המחשב ממש עכשיו עם תוכנות מעודכנות: Kaspersky AV, AVG AV, Webroot Spysweeper, Microsoft Antispyware והבעיות נמשכות... בבקשה תעזרו!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-