עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mulderfox,

when I write out of explorer, in winxp, no problem. but when I try to write in web pages hebrew this is what I get: י??? י??? י??? if I copy from outside of explorer and paste, it comes out okay: בסדר but this is no solution... I already tried removing the languages in explorer internet options. restoring defaults in the advanced tab, tried the regional settings.. nothing. does anyone have any idea before I try system restore? thanks... Mulder.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by A-10,

שלום לכולם אובכן, אחרי הרעש והמהומה שקמה בדבר דרישות החומרה שתאפשר התקנת חלונות 11, ובייחוד ההגבלה שהמעבד חייב להיות דור 8 ומעלה, מייקרוסופט אומרת בחצי פה כי יתאפשר להתקין חלונות 11 גם על מחשבים עם מעבדים ישנים יותר, אבל לא כשדרוג מתוך החלונות אלא כהתקנה ע"י קובץ ISO. ככלל, הדרישה למעבד דור 8 או מקבילו מצד AMD נובעת מהפעלת תכונות של אבטחת מידע שזמינות רק במעבדים הנ"ל או בניידים ישנים יותר הפעלת אותן תכונות גורמת לירידת ביצועים רצינית. בכל מקרה, עניין ה - TPM עומד על כנו !

3. Started by ng400,

how can I omit the the windows logo, so I can reduce the boot delay? does any-1 know other ways of making the boot process faster?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה ואני מקבלת הודעת שגיאה. האם יכול להיות שבגלל שיש איזו שהיא הגדרה בביוס שאני צריכה לשנות מ-disable ל-enable כדי שיתאפשר לי לבצע פירמוט והתקנה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, כפי שציינתי בכותרת, המחשב שלי קופא לכמה שניות (אפשר להגיד שמדובר ב-10 שניות לערך) ואז חוזר למצבו הרגיל ללא הצורך בביצוע ריסטארט. כשאני שם שיר ברקע וכשבו זמנית המחשב קופא, אפשר לשמוע שהשיר נתקע, כלומר שומעים את אותו הצליל בחזרות... נוסף על כך, במצב שבו המחשב נתקע יש את הצליל המודיע על ניתוק USB, בדיוק כמו שמחברים DOK ואז מנתקים (רק שפה זה צליל הניתוק). המקלדת לא מגיבה ולא העכבר, אלא שהם חוזרים להגיב רק אחרי שהמחשב יוצא ממצב של "קיפאון". אפשר לדעת מה עושים במקרה כזה? ניסיתי לנקות אבק מהמחשב, לבדוק וירוסים באמצעות NIS 2013 ולבצע סריקה של CCLEANER. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני צריך לכתוב קובץ bat שמשנה את הרזולוציה הנוכחית של המסך למשהו שאני קבעתי. אבל אני לא מכיר שום פקודה שעושה את זה. אני מניח שזה בטח משהו עם rundll32 אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש בכלל. חיפוש בגוגל העלה רק תוכנות שעושות את זה בשבילי, אבל לא פקודה שמובנית בwindows, וזה מה שהייתי מעדיף. מישהו מכיר פקודה של הwindows שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Silvering,

בתודה מראש, שי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by or,

איך אני יכול לצאת לדוס (כי אני חייב לעשות copy שאי אפשר אם זה ב-windows( נ.ב אם שאלו אז בבקשה תתנו לי קישור (כי אני לא מצאתי)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Bug2000,

אוקיי אז כאמור יש לי בעיה. אני מוריד את ההתקנה מתחיל להתקין ו... הופ! זה קופץ לי : http://forums.ort.org.il/files/30/2096057/5841779.jpg ואין לי מושג מה הגורם לכך. תעזרו לי אני מת לשחק ב SIMS2 ולא יכול בגלל זה תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בתחילה עליתי על רעיון של לעשות Disable לאנטיוירוס ואז זה עבד. אבל בפעם השניה והבאות לאחר מכן שניסיתי, זה לא עזר. זה עוזר לפעמים, אבל זה לא פיתרון זמני קבוע. בכל אופן, אני יודע שאם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (Win98SE) אז הבעיה תפתר אבל תקליטור ההתקנה לא ממש אצלי כרגע. יש למישהו פיתרון או אלטרנטיבה זמנית עד לשהתקליטור שלי יחזור לידי?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עריכה: נא להסתכל על הפוסט האחרון שלי, שם למטה תודה בוקר טוב אנשים היום, כשישנתי, המחשב קיבל עדכון אוטומטי, וכשהתעוררתי והדלקתי את המחשב (חשבתי שזה אמור לעשות restart אוטומטי, לא לכבות לי את המחשב כשזה מסיים...) המחשב התחיל להריץ איזו דיאגנוסטיקה והתחיל למחוק לי קבצים (קבצים "יתומים" ועוד כל מיני קבצים עם בעיות אחרות), בינהם כמה DLLים וקבצים שנראים כאילו יש להם חשיבות כלשהי כשהמחשב עלה גיליתי שאני לא יכול להיכנס ל- internet explorer או chrome - אני מקבל איזו שגיאה, ונראה שזה קורה בעוד כמה תוכנות... system restore, לעומת זאת, עבד בסדר גמור, אבל לא שינה כלום... אז הכנסתי את הדיסק התקנה של וינדוס 7 Proffesional, עשיתי Boot from CD/DVD והאפשרויות הבאות עלו בפני: Startu…

12. לפני כשנה הWINDOWS עשה לי עדכון אוטומטי והפך חצי מחשב לאנגלית (במקור עברית) ומאז שניסיתי להתקין SERVICE PACK 2 הווינדוס רושם שהשפה במחשב לא תואמת לשפת הservice pack, ניסית את הגירסה האנגלית וגם את העברית ובשתי הגירסאות מופיעה אותה שגיאה ובעצם אני חושב שגם service pack 1 לא מותקן אצלי. מה אני עושה?! לפחות אני יכול להתקין את הסרביס פק 1? אפשר קישור?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני משתמש בWIN7 ULTIMTE 64BIT ונעלם לי האפשרויות תיקיה ומנהל-המשימות אני גם לא יכול להיכנס לRGISTRY מה יכול להיות הסיבה? ואיך אפשר לפתור אותם תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לפני כמה ימים פתאום קרה לי משהו מוזר במחשב, אני גולש איזה 45 דקות באינטרנט ואז פתאום האינטרנט מתנתק, זאת אומרת החייגן מתנתק ומתי שאני מנסה להתחבר בחזרה אז החייגן כותב לי Error 769 :The spcified destination is not rechable וגם ישר אחרי שזה קורה פתאום אין סאונד במחשב, שאני נכנס ללוח בקרה לצלילים והתקני שמע כתוב "אין התקן שמע" למרות שבמנהל ההתקנים אין סימן אזהרה צהוב והדרייבר של הכרטיס קול מופיע והכול שם פלוסים. אני יודע שזה בעיה בווינדוז כי יש לי מחשב נייד שיש בו בדיוק את אותו החייגן ושאני מחבר את הכבל רשת למחשב נייד אז אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיה. יש לציין שמתי שאני עושה ריסטרט למחשב אז אחרי זה אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי לסרוק SPYWARE ווירו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by adis50,

שלום ... אני רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין XP על דיסק קשיח דרך כונן חיצוני ואחר כך לחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר ללא מערכת הפעלה בכלל ?? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי כרגע מחשב די ישן אם לא ישן מאוד (AMD 2800 עם לוח לא כלכך מזוהה של epox) והארדיסק sata של WD. בכל התקנה חדשה של מערכת הפעלה נדרשתי להתקין קודם דרייברים של הכונן הקשיח דרך כונן A. בפעם האחרונה שניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה נחרדתי לגלות שאני לא מצליח להתקין את הכונן הקשיח (כונן דפוק \ דיסקט דפוק). האם ניתן לשדרג ביוס כדי לפתור את הבעיה \ האם הסוגיה תיפתר אם אתקין חלונות 7 \ ויסטה \ XP עם SP3 ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שכנה שלי לא הצליחה להכנס אתמול לצ'ט של נענע, היא פשוט לוחצת על "כניסה לצ'ט" או משהו כזה וכלום לא קורה, אבל ממש כלום כיאילו לא לחצה על כלום ואין לי ממש מושג מה הבעיה... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בווינדוס XP 32 , יכולתי להפעיל עוד תוכנות, אך לאחר התקנתק ווינדוס 7 אי אפשר לשמוע משום תוכנה אחרת בזמן שהASIO עובד(ביחד עם guitar rig 4) , אם אני מפעיל את הASIO לאחר (לדוגמא) שהרצתי שיר במדיה פלייר, אז בASIO ההתקן Realtek hd output במצב "Unavailable" , ורק לאחר סגירת הנגן הוא חוזר למצב תקין. לפני שהתקנתי WIN7, בXP לא הייתה את הבעיה.. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בס"ד חודש טוב ושלום רב לכם אמרו לי שמערכת וינדוס בנויה בצורה כזו שתמיד צריך לפרמט אותה מידי פעם איחוי אני עושה באופן קבוע הבנתי גם בנוסף שצריך לבצע ניקוי לרג'יסטרי במידה ויש לי תוכנות שהסרתי אותן שלא מנקות את הרגי'סטרי שלהן בהסרה <ואיך אני יכול לדעת אם התוכנה אחי עושה זאת או לא?> ואמרו לי שתוכנות שהסרתי גם משאירות קיבצי DLL בנוסף שגם גוראים להאטה של המערכת יש אפשרות למנוע מצב בו יהיה צורך לפרמט או שהכי הרבה אפשר רק לדחות את הפירמוט? ניסיתי בעבר תוכנות לניקוי dll ורג'יסטרי וזכרו לי שזה עשה בעיות תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT בעברית והורדתי WINRAR מהאתר של התוכנה לגרסת 64 BIT, וחלק מהתפריטים של התוכנה הם בצורת סימני שאלה. מה בעצם הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. איך לעזעזל אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב? יש לי מחשב נייד compaq Armada M7000 ואני לא יודע איך אני יכול לכנס לדוס לפני שהווינדוס עולה כדי לפרמט את הכונן! (אני יודע שחלק מפה לא קשור לווינודס לבד)אז תסבירו לי בבקשה איך אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב שלי... תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by roma,

שלום לכולם! אז ככה יש לי 2 בעיות שנורא מטרידות אותי בזמן האחרון: בעיה א: כל הזמן כשאני מדליק את המחשב שלי אז ה אקס פי ישר נכנס לאדמיניסטרטור(לשולחן עבודה שלו), לא שואל פסוורד, פשוט נכנס וזהו עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לבטל את האופציה הזו ולא יודע איך? אני רוצה שכל פעם שאני נכנס למחשב אז שהוא יביא לי שתי אופציות לאיזה יוזר להיכנס לשלי או לשל אמא שלי ובלי האדמיניסטרטור. בעיה ב: אני לא יודע מה קרה אבל אחרי שפרמטתי לפני שלוש שבועות את המחשב ועברו כשבועיים פתאום שתי כונני הסי די שלי התחילו להיעלם (אחד די וי די ואחד צורב) . עכשיו כאשר אני נכנס לdevice manager ולוחץ על scan for hardware changes אז הוא ישר מוצא את הדי וי די אבל את הצורב הוא מסרב למצוא... פתחתי את המחשב בדקת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Yaron2012,

שלום, אשמח לקבל קישור להורדת Windows 7 Pro/Ultimate x64 בעברית. אני משתמש ב- Windows 7 Image Updater וחשוב לי שה- ISO יהיה x64 בלבד. תודה.

24. קצת מפדח כי אני בטוח שאני מפספס משהו אלמנטרי פה.... היתה מערכת בדואל בוט, אחת xp והשניה win 7, שני כוננים פיסיקליים שונים.xp הותקנה ראשונה.מסך בחירה של 7 נתן לי בחירה בין שניהם... מסיבות שונות החלטתי להתקין על הכונן של ה xp , במקום ה xp ! ,את חלונות 7. פירמוט מלא לכונן של ה xp נעשה דרך אשף ההתקנה... לאחר סיום ההתקנה שצלחה ציפיתי לקבל בכונן ה xp את "חלונות 7 חדש" ובכונן השני בו היתה כבר 7 ולא נגעתי בו את "חלונות 7 הישן". עם מסך בחירה. תוצאה: "7 חדש" תקינה ועולה ללא כל מסך בחירה, כלומר:אין גישה ל "7 ישן"... ניתקתי את הפיסיקלי של "7 חדש" ואני מקבל רק עם "7 ישן" ntldr is missing .... למה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by laviko1,

שלום, כמה אמורה לישקול התיקייה של הווינדוס? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים