עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 00Amir,

לארונה ראיתי שידרוג של מערכת ההפעלה חלונות 7 וניצלתי את ה SP1 לפירמוט והתקנה מחדש... פירמטתי את כל הכונן , התקנתי חלונות 7 מהדיסק וישר הפעלתי update בשביל לקבל את כל העדיכונים וה SP1 בהתקנה חלקה ונקיה.. לאחר מכן התקנתי את כל התוכנות, פתאום שמתי לב שהתוכנה של Gigabyte (לוח האם) מסרבת לפעול. הורדתי מחדש מהאתר של גיגבייט את הגרסה האחרונה ועדיין זה לא עובד... ניסיתי במצב תיאימות שונה וגם ללא הצלחה... אשמח לעצות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mike-mt,

היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב, אני אגש ישר לנושא אני לא אפרט איפה אני מתכוון לעשות זאת ולמה למי שמכיר ישנו קובץ hosts ששם אפשר להגדיר מעין מעקף DNS שכזה למשל לחסימת אתרים (הקובץ בXP ממוקם ב windows/system32/driver/etc/hosts) אני אדגים: אם אני רושם בקובץ את השורה הבאה www.hwzone.co.il 127.0.0.1 כשאני אשמור וינסה לגלוש אני אקבל שגיאה שאי אפשר עכשיו לעיקר... המחשב בעל הרשאות user בלבד (זאת אומרת שאין לי סיסמאת Admin וכדומה) ואין לי גישה לערוך את הקובץ שאלתי היא האם יש דרך לערוך\לעקוף את הקובץ? לעקוף יהיה מצוין יותר אפילו (יתכן שיש תוסף פיירפוקס שיטפל בזה?) תודה רבה לכם אגב אולי זה מתאים בכלל לפורום רשתות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by liav12,

באמצע משחק המחשב פתאום מתחיל להתקע לשניה ואז ממשיך וזה לא קיעה של זיכרון, שיצאתי מהמשחק ראיתי שהמעבד שלי על 100 אחוז פעולה וראיתי שיש לי שם קובץ בשם videosd32.exe שלוקח 99 אחוז מהמעבד ותוקע לי אותו, זה וירוס או תוכנה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הכול התחיל אחרי שהסרתי התקנה של כמה תוכניות אנטיוירוס ופירוול, וניסיון לעשות שחזור למקום שבו המחשב היה בסדר, לפני כמה בעיות אחרות שהיו לי. בהתחלה שחזרתי לנקודה קרובה, ואחר כך ניסיתי לשחזר לנקודה של לפני חודש בערך, והשחזור לא הצליח. הבעיה הופיעה אחרי כמה זמן אחרי כל הבלגן הזה. בכל מקרה עד אז כבר היו לי בעיות עם החיבור, שהוא התנתק לי לפעמים. לפני שאני אקנה מודם חדש אני רוצה לבדוק איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאתי. כשאני מתחיל מחדש את המחשב ומתחבר לאינטרנט, האינטרנט עובד למשך כמה דקות, ואחר כך אני לא יכול לגלוש, לא עם פיירפוקס ולא עם אינטרנט אקספלורר. מה שמוזר זה שהמודם עצמו לא מראה בעיה (כמה שהוא יכול להראות, עם נורה מהבהבת בצד של ה ADSL), ושלפי האיקונים ליד השעון אני מחובר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום בהמשך לדיון הקודם שפתחתי ולא הצלחתי להבין\לפתור את הבעיה, רציתי לדעת האם אפשר להתקין מערכת הפעלה (win7) על HD פנימי דרך מחשב שאינו המחשב שיריץ את המערכת. אני רוצה להוציא את הכונן מהנייח שלי, לחבר אותו לנייד ולהתקין עליו את win7. יש לי מתאם sata ל - usb כדי לחבר אותו ללפטופ. האם ניתן לעשות את זה דרך יצירת אימג' (למשל) מהנייד שלי ולהעביר אותו לכונן? האם ניתן לחבר את הכונן לנייד ואז להתקין עליו את המ"ע? (החיבור יהיה דרך כבל SATA רגיל המקום הכונן שיש עכשיו) תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי את ווינדוס7 ו-XP מותקנות ב dual boot על כונן פיזי אחד בעל שתי מחיצות. כשאני רץ על ווינדוס 7 ורוצה לפתוח קובץ מהמחיצה שעליה מותקן הXP אני נתקל בהודעה הבאה. אני מוגדר כמשתמש אדמין... מודה מראש למי שידע להציל אותי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso Serial:M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה לשנות את השעון לזמן שלי ולא לזמן שרשום בשרת של מיקרוסופט. גם כשאני מבטל את הסינכרון עם השרת זמן, תמיד כשאני משנה את השעה אחרי כמה זמן ווינדוס משנה אותה בחזרה לזמן שהוא מעדכן מאנארף. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by roi777,

כשאני מנסה לשחזר מערכת, בסוף התהליך אני מקבל הודעה שהשיחזור נכשל. האפשרות היחידה לשחזר היא רק במצב בטוח אבל אח"כ לא ניתן לבטל את השיחזור במידת הצורך כי בכלל לא ניתן ליצור נקודת שיחזור במצב בטוח ולכן אני צריך ליצור נקודה בצורה ידנית ואח"כ לעבור למצב בטוח ולשחזר. בקיצור: מה עושים כדי שהשיחזור יעבוד בצורה סדירה? (XP Pro SP2) תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by md22,

כשאני סוגר את ה - Internet explorer העמוד נשאר תקוע על המסך בלי אפשרות לסגור ואני נאלץ לאתחל את המחשב. יש לי WINXP תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by apelt,

מחפש עותק חוקי לקניה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. כל פעם שמנסים להזיז אותו או למחוק כתוב שתוכנה משתמשת בו ואי אפשר למחוק ואז המחשב נכנס לצריכה מלאה של המעבד וזז כמו P100 איך למחוק אותו??? קוראים לו: [TMD] (Real) Lilo and Stitch (2of2) Message For Trade

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by adis50,

שלום ... אני רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין XP על דיסק קשיח דרך כונן חיצוני ואחר כך לחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר ללא מערכת הפעלה בכלל ?? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Raghad sh,

היי אני עובדת על פרויקט גמר המורכב מדגם של חניון עם ארדואינו צריך להציג על המסך את המקומות הפנויות והתפוסות בחניון אני רוצה עזרה בתוכנה ו איך מחברים תוכנת ארדואינו לשפת C ? דחווווף מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by imac,

לא ביל גייטס נכון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gkman,

הי. לפני יומיים המחשב שלי התחיל להתקע בכיבוי. אני הולך לתפריט התחל- לוחץ כיבוי- כל התוכניות נסגרות והמסך מתחלף ל"shutting down". ושם הוא נשאר תקוע עד שאני פשוט מכבה אותו בלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי של המחשב. מחיפוש שעשיתי הבנתי שזה יכול להיות דרייברים של כל מיני דברים. ובאמת התקנתי דרייבר של המדפסת ממש ביום שהבעיה התחילה. זה באמת יכול להיות זה? אין דרך לתקן את הבעיה חוץ מלהוריד את הדרייבר? מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 7278608,

שלום שאני מוריד קובץ מהאינטרנט ואני רוצה להוריד לכונן אחר שהוא לא כונן C. אז ה windows טוען שאין לי הרשעה להוריד לכונן אחר חוץ מ C. ואני נימצא במצב של administrator איך אני מעלץ אותו לתת לי הרשעה להוריד באיזה כונן שאני רוצה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. טוב שמעו הייתי מטומטם האנטיוירוס לא מצא ופתחתי משהו שהרס לי הכל! בהתחלה האנטי וירוס נסגר, עשיתי ריסטרט והוא לא עלה. מחקתי ידנית את הקובץ אבל זה לא עזר. ניסיתי להפעיל תוכנות כגון: Spybot - Search & Destroy, CCleaner, TuneUp Utilities 2008, Spyware Doctor ושום דבר לא רוצה להעלות! אפילו להפעיל במצב בטוח ניסיתי ולא עבד! אני כבר לא יודע מה לעשות שיחזור מערכת לא עובד שום דבר! איך מוחקים את החרא הזה?!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום בעוונותיי הרבים אני אוהב משחקי מחשב ישנים יותר וישנים פחות (שלושת משחקי ה X-com, ארבעת משחקי Dune, גרסאות CIV ו Diablo). המשחקים הותאמו למערכות הפעלה שונות, חלקם בכלל משחקי Dos. מהם מערכות ההפעלה המומלצות? חשבתי על מולטיבוטינג, כדי שאוכל מצד אחד להשתמש במערכת ידידותית לדוס, ומצד שני לתמוך בטכנולוגיה עכשווית (כמו כוננים גדולים) ולהיות מסוגל להשתמש בתוכנות\משחקים חדשים יחסית. לרשותי חלונות 98, XP, 7. חלונות 98 זכורה לי כידידותית גם לדוס, אך בעייתית עם הטכנולוגיה של הים (כוננים גדולים למשל). נדמה לי ש XP היה גם כן ידידותי למשחקים ישנים, ומצד שני אני קורא כאן שיש משחקים תואמי XP שאינם עולים על מערכות הפעלה חדשות יותר. וכמובן ישנה בעיית הדרייברים - האם אוכל להפעיל את חלונ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. למרות שאני יכול לרשום בעברית במקלדת. גם כשאני נכנס לפונט בכדי לבחור עברית אז אין לי שם עברית. איך אני מסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ivan,

אני חושב סוף סוף W7 יודע לעבוד טוב יותר עם יותר ממעבד אחד. אני מריץ את CPUZ ו CPU FREE BENCHMARK באותו זמן. מעבד שלי עובד ב 1.6 רגיל ו 1.8 אם יש עומס. ב XP וויסטה CPUZ מראה כל זמן 1.6 אפילו שבגלל BENCHMARK מעבד עובד ב 1.8 בגלל CPUZ כאילו תקוע. גם אם אני עושה AFINITY ונותן לכל תוכנה CPU אחר ה CPUZ תקוע ולא מראה נכון. ב W7 בלי לשנות כלום CPUZ מראה מהירות נכון בזמן עומס וגם מעדכן מהירות של CORE באחוזים קטנים סביב 1.8 כל זמן ש BENCHMARK רץ. מישהו יש נסיון/מה להגיב ? עריכה אני קצת להסביר מה בעיה במערכת הפעלה עם כמה מעבדים מעבדים לא עובדים טוב בגלל וינדוס. תמיד יש רק וינדוס אחד שעובד והוא עם LOCKS של תוכנה שומר שמעבד אחד לא יקלקל שום דבר שמעבד שני עושה באותו זמן עם טבלאות וזכ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RobiNooB,

לא רשום לי USER וגם רוב ה SYSTEM בדקתי SPYBOT ...NOD32 ....MALEWARE ........כלום גם המון RUNDLL32 רץ לי מדיי פעם אין שום דבר חשוד ב MSCONFIG ....עברתי על כל ה SERVICES .MSC גם לא מופעל משהו שלא צריך ... מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הרבה פעמים שאני גולש בINTERNET EXPLORER נפתחים לי מלא חלונות של "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED" שמציפים לי את המחשב ואני חייב לסגור את כולם דרך לחצן ימיני בשורת המשימות על הIE וסגור קבוצה. ברוב הפעמים כתוב בכתובת של החלון אקספלורר שנפתח ads.msn ואז עוד כל מני דברים. איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. פתחתי את "המחשב שלי" ופתאום אני רואה שהתווסף לי עוד כונן, תודה רבה שמחתי מאוד : אבל הוא סתם כונן מת כזה, איך אני מסיר אותו משם?? הנה תמונה לתיאור הבעיה:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.