עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dmitrys,

יש לי מסך רחב ברזולוציה FHD . לאחרונה נאלצתי להתקין את הוינדוס מחדש . הוינדוס הוא גירסת XP ישנה. כשאני הולך ב CONTROL PANEL-<DISPLAY-<SETTINGS אני מקבל אפשרויות של יחס 4:3 בלבד. 800:600, 1024:768, 1280:1024, 1600:1200. כיצד אני יכול לעשות רזולוציה שתתאים למסך רחב? אציין שלפני ההתקנה הרזולוציה הייתה מתאימה למסך רחב. אין לי כרטיס מסך, אני משתמש בכרטיס המובנה בלוח אם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הכותרת אולי לא נוסחב כהלכה, השאלה היא, כיצד ניתן להתקין ווינדוס מחדש על מחדש כולל חלוקה חדשה של "פארטישנס"? בכל פעם שאני מתקין ווינדוס על הארד-דיסק שכבר מותקן היה עליו ווינדוס, גם אם אני אומר לו התקנה חדשה לגמרי (לא Upgrade, ולא Repair), כולל פירמוט, נשארים לי קבצים בהארד-דיסק. אני רוצה למחוק את הכל, פשוט הכל, שיהיה חלק ונקי והתחיל מ-0. כולל הגדרה מחדש של הפארטישנס. מישהו יוכל להסביר לי בקצרה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, יש לי בעיה קצת מוזרה שמופיעה אצלי כבר כמה חודשים, אבל נראה שככל שעובר הזמן היא רק מחמירה. המחשב מריץ WinXP Pro ויש 512MB RAM ככה שלא חסר זכרון (רוב הזמן משתמשים במחשב בשביל גלישה/אופיס/איסיקיו וכו', ופחות בשביל משחקים). ההרד-דיסק הוא של Maxtor. קיבולת- 20GB, מחולק לשני כוננים לוגים (כל אחד 10GB). הבעיה שעליה אני מדבר היא פשוט מאוד מקום רב שנעלם ו/או מופיע מעצמו, סתם ככה. כלומר, ללא סיבה נראית לעין (מיד מגיע ההסבר) המקום הפנוי בדיסקים עולה או יורד בבת-אחת במאות MB. אפשר אולי להסביר את זה בגלל שימושים שונים של מערכת ההפעלה, אבל זה נראה לי הרבה מעבר למקום שבו משתמשת מערכת הגיבוי האוטומטית של XP, וגם מעבר למקום שאפשר להשתמש בו בשביל הזכרון הוירטואלי. חוץ מזה, לא הצל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הבנתי שה WINDOWS 7 X64 לא תומך באופן ישיר ביישומי ג'אווה הבנתי שיש לו הרבה יתרונות כגון ניצול משאבים מצויין השאלה היא ככה האם עקב זה שאין תמיכה ישירה בג'אווה זה יכול להוות איזושהי בעיה? או שתוכנות צד ג' כמו JRE יכולות לספק את התמיכה הרצויה? ומעבר לכך הבנתי שתוכנות יישומים ומשחקים של 16 ביט אין אפשרות להפעיל דרך הX64, גם לא דרך אפשרויות התאימות קבצים? ומעבר לכך בקשור לאותה שאלה מהו אופן השימוש בXP MODE לגבי שימוש בתוכנות ישנות יותר? האם זה מפעיל את הXP במקביל ל7 תוך כדי הKRNL של 7? או שהמחשב עושה ריסטרט ופשוט מפעיל במקום את ה7 , את הXP? כמו שהיה דיסקט התחלה בחלונות 95 לתוכנות על בסיס דוס שלא עבדו בחלונות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by JUVE,

יש לי 2 H.D נפרדים על אחד (כונן C ) יש לי WIN XP ועל השני יש לי WIN 98SE . אני רוצה פעם להתחיל עם XP ופעם להתחיל עם 98 האם אפשר, איך עושים את זה . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by 3pac,

יש לי בעיה עם מחשב (לא שלי). כשהוא עולה הוא כותב : Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt:‎ ‎\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM וכותב לי גם להכניס את הדיסק של הוינדוס וללחוץ על R . כשאני בRC הוא מבקש סיסמה למרות שאין .לחצתי אנטר בלי לכתוב סיסמה וזה כותב שהסיסמה שגויה . יש דרך לסדר את הבעיה של הסיסמה או לתקן את הRegistry הפגום ? בלי לפרמט .

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by idanm19,

מערכת ההפעלה שלי היא WINX PRO SP1 ובזמן האחרון לאחר אתחול המערכת המצב תיקן ולאחר זמן מה (אפילו לא הרצתי כלום) מופיע פרוסס שנקרא SYSTEM והוא לוקח את כל משאבי המעבד הקיימים (ומשאיר את SYSTEM IDLE PROCESS על 0) לפעמים אני מצליח לסגור אותו (END PROCESS) ולפעמים הוא מסרב להסגר ואני חייב לאתחל כי המחשב לא זז. למישהו יש רעיון מה זה לעזעזל ??? קבלו סקרין שוט

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, רכשתי לאחותי לפטופ חדש Asus Zenbook UX31, הפעלתי אותו והוא זיהה את הרשת האלחוטית בבית.. הכנסתי סיסמת רשת לא נכונה... איך אני משנה את הסיסמא??? תודה, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 שי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Kukishin,

קיבלתי מחשב מתיקון אצל אסוס עם וינדוס 11 בעברית. הורדתי ערכת שפה באנגלית ושיניתי את תצוגת וינדוס לאנגלית ומה שאני מקבל זה הכל מוזח לשמאל כמו באנגלית וחלק מהווינדוס באנגלית ורובו בעברית. נא עזרתכם האדיבה! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by פתח הדביר,

מה זה אומר ה-32 סיביות וה-64 סיביות? מה ההבדל ביניהן? האם זה משנה אם יש לי 64 או 32?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ברגע שאני מחלץ את הקובץ מהRAR אני מקבל הודעת שגיאה מהWINRAR, יש לציין שהקובץ טיפה יותר גדול מ4 ג'יגה. זאת ההודעה: ??אין די שטח פנוי בדיסק. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB עכשיו הבנתי שהמערכת NTFS לא תומכת מעל 4 ג'יגה, יש פיתרון לזה? זה דיי דחוף תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אז ככה הסרתי תגרסה הקודמת של הכרטיס מסך בשביל להתקין תחדשה... ומאז אין לי דרייברים של כרטיס מסך וכל פעם שאני מפעיל תווינדוס אחרי כמה שניות הוא עושה לי מסך כחול וריסטרט. אני עכשיו בלי דרייברים לכרטיס מסך ונראה לי שזו הבעיה אבל אני לא יכול להתקין אותם כי הומחשב עושה ריסטרט. חשבתי אולי להתחיל בsafe mode אבל אני לא יודע איך להיכנס אליו אמרו לי לעשות f8 אבל זה לא נכנס. מישו יודע למה זה קורה? אני עכשיו על מחשב אחר. ואיך נכנסים לsafe mode? *** יש לציין שלפני שהסרתי תדרייברים הקודמים הכל עבד סבבה. אני משתמש בווינדוס xp. תודה רבה למי שעוזר!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Sargon,

נראה קצת מגוכך שלמרות שהחומרה של המחשבים כל הזמן מתקדמת אנחנו עדיין מתמודדים עם דברים כמו מערכות הפעלה איטיות או שצריך לעשות איתחול מחדש בשביל "לתקן איטיות" יש לי מחשבים ישנים, אז השאלה שלי היא האם עם מחשב חדש ועוצמתי יש עוד בעיות מגוכחות של איטיות? לפעמים איטיות היא בלתי נמנעת בגלל פעולה כבדה, אבל נניח לא מבצעים חישובים יוצאי דופן במאטלב, האם ווינדוס 10 עדיין נהיית איטית לפעמים גם בשימוש השותף?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בצל האירוע המתקרב של מיקרוסופט למערכת ההפעלה הבאה, אנחנו מקבלים הצצה לחבילת האופיס בגרסתה ה-16 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-16-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%a9%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%95%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%a6%d7%9e%d7%95%d7%93/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 00Amir,

לארונה ראיתי שידרוג של מערכת ההפעלה חלונות 7 וניצלתי את ה SP1 לפירמוט והתקנה מחדש... פירמטתי את כל הכונן , התקנתי חלונות 7 מהדיסק וישר הפעלתי update בשביל לקבל את כל העדיכונים וה SP1 בהתקנה חלקה ונקיה.. לאחר מכן התקנתי את כל התוכנות, פתאום שמתי לב שהתוכנה של Gigabyte (לוח האם) מסרבת לפעול. הורדתי מחדש מהאתר של גיגבייט את הגרסה האחרונה ועדיין זה לא עובד... ניסיתי במצב תיאימות שונה וגם ללא הצלחה... אשמח לעצות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, יש לי מחשב ASUS עם קוד מובנה ב BIOS של WINDOWS 8 (מניח גרסה CORE). מחקתי את המחיצות המקוריות על מנת להתקין מחדש וכעת אני תקוע בלי מערכת הפעלה. ניסיתי לקחת דיסק WINDOWS 8 PRO מקורי שיש לי ולמחוק את הקובץ EI.CFG (ואז בעצם אמורה להיות לי האפשרות להתקין איזו גרסה שאני רוצה) אבל הוא רושם לי ש: the product key entered does not match any of the windows images available for installation מה עושים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן יש ברשותי LAPTOP של DELL עם מערכת הפעלה WIN 7 64 מקורית - כלומר שילמתי עליה כסף. איך אני מפרמט את זה? כי אני הבנתי שבדרך כלל מחשבים ניידים שומרים IMAGE של המערכת הפעלה ואז זה לא אמור להיות יותר מדיי מסובך. איך אני יודע אם זה המצב? ואם לא אז איך אני מפרמט? אשמח לעזרה בנושא אריאל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jungle-man,

בXP כשהייתי מחבר מצלמת USB היה נפתח לי באופן אוטומטי VIEWER בMY COMPUTER דרכו הייתי יכול לראות מה מצלמת המצלמה. בWIN7 לאחר התקנה אוטומטית של הדרייבר (דרייבר של MS) אני רואה את המצלמה בDEVICES AND PRINTERS אבל אין לי VIEWER דרכו אני יכול לראות כמו בXP אלה אם אני פותח SKYPE או משהו בסגנון. האם לא קיים VIEWER מובנה בWIN7? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שנתי כמו במדריך האפשרות הראשונה , עשתה או אייקונים קטנים (לא יפה) או אייקונים ענקיים. האפשרות השניה, עשתה לי בגודל מושלם ,גם סמן העכבר נראה בול בגודל , אך דפדפן כרום נראה דפוק ביותר ,הרזולוציה נראת מאוד נמוכה ! http://www.israup.net/images/270d88facda212a856b2717fbfb66629.png לפי התמונה רואים שאין סדר לא רואים את ה ( - ) ליד הריבועים והX של הדפדפן . הכל מבולגן . דפדפן אקספלורר נראה בסדר גמור גם מבחינת רזולוציה ,גם סדר. אחרי שהחזרתי אייקונים מהאתחול ,שוב פעם האייקונים נעלמו אחרי שעשיתי רענון , והסדר התבלגן ! דבר נוסף , תוכלו לראות פה ,כשאני מנסה לשנות סמל לדפדפן כרום, החלון לא מתאים לגודל המסך! אי אפשר ללחוץ אישור על השינוי אני נסתי להרים את החלון עם ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by niv251,

אני פירמטתי את המחשב ואני רוצה SP3 אני כמעט בטוח שאין לי דבר ראשון אם יש איזשהי דרך לבדוק זאת.. דבר שני בWIN UPDATE אין עדכונים למחשב שלי, אבל עוד פעם אני די בטוח שאין לי SP3 על המחשב... יש לי WIN מקורי לכל האלה שתהו...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by idanarieli,

אני מחפש פקודה שתשנה לי את התקן השמע בברירת מחדל, יש לי אוזניות ורמקולים מחוברים ואני רוצה שמתי שאני אריץ את הפקודה זה יחליף בינהם מקווה שהבנתם אם זה יותר מתאים לפורום אחר אשמח אם תעבירו אם אין את זה כפקודה אבל זה אפשרי בדרך אחרת אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, עידן עריכה: פרט חשוב: יש לי WINDOWS 7 ultimate

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המחשב שלי התחיל להתנהג בצורה ממש חשודה בזמן האחרון, מלבד איטיות רבה, שמתי לב לכתובות מייל שונות כאשר אני מתבקש להכניס מייל בתיבה המיועדת באתרים, צצים לי דפי אינטרנט מוזרים וכו' אני משתמש המון באינטרנט על מנת להזמין דברים שונים מחו"ל ובארץ לכן אני חושש מאוד, זה כמובן עוד לפני ססמאות לאתרים שונים שלי. אני חייב המלצה לאנטי וירוס מקיף וטוב עם FIREWALL וכמו כן תוכנות שונות על מנת לאתר קבצים זדוניים. אני כנראה גם התקין מחדש את הווינדוס לבסוף... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nim901,

באחד מהמחשבים בבית מותקן XP ויש שם בעיה מוזרה, קודם כל, אין איקונים של קבצי EXE ולינקים (קיצורי דרך) והוא גם לא פותח קבצי EXE וקיצורי דרך גם לפעמים קופצת הודעה שהוא לא יודע מה לעשות עם הקובץ rundll32.exe עזרה? לא מדובר בוירוס זה בטוח יש מצב שזה קשור ל ad awere (או משהו כזה) כי עשיתי כמה פעמים ריסט (נתקע המחשב בגלל איטונס) ואז כשהמחשב עלה הוא חסם הרבה דברים בריג'סטרי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by -=NightHawk=-,

??? יש לי windows 98 ולאחרונה הוא עושה לי בעיות ורציתי לשאול מי יודע איך אפשר למחוק את ה-windows וה-Program Files מה-dos ולהתקין אותו מחדש בלי לפרמט ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sxs,

ב Win 98 זה היה winipcfg, מה זה ב WinXP???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים