Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
אהלן, על מנת להשתמש בתוכנה מסויימת שלא עובדת על הx64 נאלצתי לנשתמש בxp mode, הבעיה היא שאין בxp mode תמיכה בעברית. לדוג' שמות של תיקיות בעברית מופיעים הפוך, עברית בתוכנה מופיע בג'יבריש. כשאני בא להתקין תמיכה בשפות RTL, אז הוא נותן לי שגיאה שחסרים לי קבצים. http://img697.imageshack.us/img697/3426/40586854.jpg בדיסק של XP הוא לא מוצא את הקבצים החסרים. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש...ובנוסף להרד דיסק IDE שהיה לי הוספתי הרד דיסק sata חדש... התקנתי גרסת וינדאוס נוספת על הרד דיסק ה Sata ומסיבה מסויימת לוקח לו הרבה מאד זמן להיטען...כשאני מנסה בביוס לשנות את ההרדיסק שממנו אני רוצה לעלות את הוינדואס הוא משנה אבל אח"כ כותב לי error משהו כמו NTLDR not found....ואומר לעשות ריסטרט... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי WIN7 64 זו גירסה חוקית שהותקנה לי ע"י טכנאי, ואין לי דיסק עותק של מערכת ההפעלה התקנתי חבילת Add-on עבור Adobe premiere זו חבילה מקורית שהורדתי מהאתר של אדובה באמצע ההתקנה הופיע מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו, ומאז אני לא מצליח להעלות אותו שוב בתפריט system recovery options האפשרויות של imege recovery וה- system restore מעלות הודעת שגיאה stautup repair עובד ומסיים אך זה עדיין לא עוזר ה-cmd עובד אבל לא ניתן לגשת לכונן C, זה כותב שהכונן הוא - system reserved ושם אופציה אחרת מתפריט ה F8, "מצב בטוח" וכל השאר לא מצליחות לעלות, המחשב קורס מייד כשהוא מגיע למסך ה- Starting Windows, מופיע מסך כחול לחצי שניה והוא מבצע שוב אתחול אודה לכם על כל עזרה, זה ממש דחוף לי אני…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי את הווינדוס במחשב הדיסק קשיח שלי היה חדש ואז התקנתי אותו על שיטת NTFS כי אלה היו שתי האפשרויות שלי או זה או quick NTFS... אחרי שהתקנתי הכל סידרתי את כל התוכנות והכל רציתי לשנות את הכונן לFAT32.. נכנסתי לpartition magic ולא היה אפשרות לסמן שם להפוך את זה ל FAT32 או ל FAT אלא רק logical partitioner תחת הכותרת ( primary logical) (הFAT 32 היה תחת הכותרת file system ) אז החלטתי לשנות את זה בינתיים ל primary logical הוא אמר לי להפעיל את המחשב מחדש ואז התחיל לעשות את הדברים.. לאחר כשעה חזרתי למחשב והוא כתב לי disk boot failure, insert system dist and press enter כאילו אין כלום על המחשב וזה אחרי שהוא עשה בוט מההארד דיסק.. אין אפשרות להיכנס לF8 אפילו כדי לנסו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חיב לפרמט את המחשב ועכשיו גיליתי שהדיסק של הXP הישן והטוב שלי אצל חבר ואני תקוע עם דיסק של הויסטה. אז נשאלת השאלה, האם אני יכול להתקין את הויסטה ואח"כ לפרמט את הכונן (רצוי לא לפרמט) ולהתקין XP ? או שפשוט לחכות לXP שלי ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עקב שגיאה בWindows Update - מחקתי מתוך התיקייה הראשית Windows,את כל הנמצא בתוך תת 2 התיקיות,של התיקייה SoftwareDistribution =>Download + StoreData,אשר מכילות בתוכן את קבציי העידכון הזמניים של Windows Update. - האם,כתוצאה מכך;יכול להיגרם נזק כלשהו לפעולתה התקינה של מערכת ההפעלה (Windows 7 Ultimate - 32 Bit),מהם קבצי העידכון הזמניים הללו,ולמה הם נקראים כך? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים השתדרגתי ל7 , המערכת עובדת מצויין ואני אף מריץ משחקים כמעט כמו בXP ! אך דבר אחד מציק לי - כשאני מחזיק כפתור במקלדת או כאשר אני מקליד מהר מופיעות ''תקיעות'' בצליל =\ גם במשחקים , וגם כשאני גולש באנטרנט ויש לי מוזיקה ברקע . ניסיתי להתקין את הדריוורים של הלוח אם , ואחרי שזה לא עבד ביצעתי פרמוט נוסף - שום דבר . יש רעיונות ? נתוני המערכת שלי : WIN 7 32 DDR2 800 KINGSTON 2 GB AMD X2 5000+ GA-MA74GM-S2H 8800 GT
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במאפייני תצוגה קיימת רק ערכת הנושא הקלאסית אפילו לא המקורית של xp אתמול זה קרה ומאז אני לא מצליח לשנות את זה ניסיתי לשים ערכות מן האינטרנט אבל אני מקבל הודעת שגיאה "לא הייתה אפשרות לטעון את ערכת הנושא מכיוון ששירות ערכות הנושא אינו פועל. באפשרותך להפעיל את השירות בכלי ניהול בלוח הבקרה " ניסיתי אבל לא הצלחתי , התהליך מופיע כפועל ניסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר! מישהו יודע איך מתגברים על זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... התקנתי XP PRO SP3 לצורך הכנת אימג' להפצה, הכנתי קובץ תשובות בעזרת SETUP MANAGER והפעלתי את הSYSPREP בחרתי MINI SETUP ו-RESEAL. אחרי ההפעלת המחשב באיזה שהוא שלב בהתקנה מתבקש ממני להכניס את הדיסק של ההתקנה של XP בשביל הקובץ הזה c_20127.nls. אם אני מבטל הוא ממשיך עם ה-SYSPREP ובסוף עולה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? נ.ב הורדתי את חבלת ההפצה עבור XP SP3.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי במושג הזה פעמיים,גם כשדיסק מסוים הוכנס לתוך הכונן וניסיתי לעשות ריסטרט (שהוצאתי את הדיסק הווינדוס עלה בסדר) וגם שניסיתי להתקין daemon tools יש פונקציה שלא עובדת טוב עם הDEBUGGER. השאלה שלי היא-מה זה בכלל?לפי מה שהבנתי זה קשור לתפקוד הכונן,לא? ורציתי לדעת האם אפשר להתקין את הדאמון ולבטל את זה,או האם זה עוזר לתפקוד הכונן. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לאט ועד שסוףסוף הוא מגיע לשולחן העבודה לא רואים איכונים לא את הפריט ההתחל ולא כלום. רק את התמונת רקע שלי רואים. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב dell 1545 מיושן עשיתי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה windows 7 home premium. התחיל לעבוד כמו שד. משום מה, תוכנית utorrent לא פועלת כמו שצריך: עולה לאט ומשעלתה נכנסת כל הזמן למצב not responding. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים נתקלתי בתופעה מעצבנת ! חלון עם כותרת "Messenger Service" ותוכן פירסום "קופץ" פתאום ומוציא אותי מהמשחק. זה קורה לפחות פעם ביום. היום זה קרה שלוש פעמים כששיחקתי ברשת והחלטתי שדי ! איאפשר יותר ! מישהו יכול לעזור לי להיפטר מזה ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הזמן אני יכלתי לראות וידאו באינטרנט , למשל: שידורים חיים , וידאו צ'ט וכ'. ובשבוע שבועיים האחרונים אני שמתי לב שאני לא יכול לראות , כאשר אני נכנס לאתר ולוחץ על שידור חי (בוידאו) זה לא פועל , אני רואה מסך שחור. מה אני יכול כדי לתקן את הבעיה.... בבקשה .. אני צריך את זה... :-[
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עולה ועושה בוט מהדיסק. בשלב הראשון של ההתקנה שאמורים לבחור שפת התקנה וכו' המחשב מפסיק להגיב. ניסיתי עם כמה דיסקים של ויסטה וקורה אותו דבר, דיסקים מקוריים וגם לא. מיהו מכיר את הבעיה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי מחשב נייד asus n56vb-4022h. המחשב הגיע עם ווינדוס 8 (לצערי הרב) וההתקנה הייתה אוטומטית כשהפעלתי את המחשב. משום מה, הוא החליט להתקין לי המון ג'אנק שאני אפילו לא יודע מהם בנוסף לאנטי וירוס ופיירוול של מקאפי הבנתי מאתרים שונים שהמקאפי מובנה (תקנו אותי אם זה לא נכון) וקצת בעייתי להסיר אותו. אשמח להסבר קצר איך ניתן להסיר אותו במלואו. בנוסף המחשב עובד יחסית לאט. לוקח לו זמן לפתוח תיקיות וקבצים. האם ישנם הגדרות שניתנות לשינוי? אולי כדאי לפרמט ולעשות את זה ב custom installation (לא מצאתי כזאת אפשרות אבל מנסה...) עוד בעיה שצצה, אני מסנה להוריד סקייפ אבל הוא תמיד מחזיר אותי להורדה מחנות האפליקציות שאני לא רוצה להוריד משם שום דבר את האמת... יש אפשרות להוריד …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד הוא pentium D 925. כשאני פותח את windows task manager אני רואה 2 חלונות "cpu usage history". אני לא אמור לראות 4? 2 לכל ליבה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשנה הWINDOWS עשה לי עדכון אוטומטי והפך חצי מחשב לאנגלית (במקור עברית) ומאז שניסיתי להתקין SERVICE PACK 2 הווינדוס רושם שהשפה במחשב לא תואמת לשפת הservice pack, ניסית את הגירסה האנגלית וגם את העברית ובשתי הגירסאות מופיעה אותה שגיאה ובעצם אני חושב שגם service pack 1 לא מותקן אצלי. מה אני עושה?! לפחות אני יכול להתקין את הסרביס פק 1? אפשר קישור?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה מישהו יודע אולי למה לוקח זמן עד ש windows 10 עולה? זה לא היה לי ככה ב 7..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מסך LCD 17 אינץ. כשחזרתי הביתה חיברתה את המסך והכל טוב ויפה. הבעיות התחילו כשניסיתי להריץ את הוינדוס שלי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 TI הוינדוס עלה זיהה את המסך כPLUG&PLAY התקין בשבילו דרברים וביקש ריסטר,כמובן אפשרתי לו. אחרי שהוא עלה הוא כתב לי את השגיאה שניתן לראות בתמונה המצורפת. ועכשיו אני תקוע אני לא יכול לשנות רזולוציה או עומק צבא כי הוינדוס דורש רטיסטר כשאני מאפשר לו הוא פשוט ניקתה בשבל העלייה ואני צריך לעשות RESET רק אז הוינדוס מסכים לעלות כותב שוב את השגיעה והכל חוזר חלילה כשאני מנסה לשנות הגדרות. כתובת לתמונה עם הERROR: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0007/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/2003022815393…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לשדרג את הזיכרון שלי מ 1024 ל 2048 לטובת הרצת חלונות ויסטה - האם כמות זיכרון כזאת גדולה (יחסית) תספיק לכל יישום שאני אנסה להריץ על המחשב מבלי אובדן ביצועים? יותר מזה כבר אי אפשר לשדרג את המחשב שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לארונה ראיתי שידרוג של מערכת ההפעלה חלונות 7 וניצלתי את ה SP1 לפירמוט והתקנה מחדש... פירמטתי את כל הכונן , התקנתי חלונות 7 מהדיסק וישר הפעלתי update בשביל לקבל את כל העדיכונים וה SP1 בהתקנה חלקה ונקיה.. לאחר מכן התקנתי את כל התוכנות, פתאום שמתי לב שהתוכנה של Gigabyte (לוח האם) מסרבת לפעול. הורדתי מחדש מהאתר של גיגבייט את הגרסה האחרונה ועדיין זה לא עובד... ניסיתי במצב תיאימות שונה וגם ללא הצלחה... אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני אגש ישר לנושא אני לא אפרט איפה אני מתכוון לעשות זאת ולמה למי שמכיר ישנו קובץ hosts ששם אפשר להגדיר מעין מעקף DNS שכזה למשל לחסימת אתרים (הקובץ בXP ממוקם ב windows/system32/driver/etc/hosts) אני אדגים: אם אני רושם בקובץ את השורה הבאה www.hwzone.co.il 127.0.0.1 כשאני אשמור וינסה לגלוש אני אקבל שגיאה שאי אפשר עכשיו לעיקר... המחשב בעל הרשאות user בלבד (זאת אומרת שאין לי סיסמאת Admin וכדומה) ואין לי גישה לערוך את הקובץ שאלתי היא האם יש דרך לערוך\לעקוף את הקובץ? לעקוף יהיה מצוין יותר אפילו (יתכן שיש תוסף פיירפוקס שיטפל בזה?) תודה רבה לכם אגב אולי זה מתאים בכלל לפורום רשתות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-