Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לכתוב קובץ bat שמשנה את הרזולוציה הנוכחית של המסך למשהו שאני קבעתי. אבל אני לא מכיר שום פקודה שעושה את זה. אני מניח שזה בטח משהו עם rundll32 אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש בכלל. חיפוש בגוגל העלה רק תוכנות שעושות את זה בשבילי, אבל לא פקודה שמובנית בwindows, וזה מה שהייתי מעדיף. מישהו מכיר פקודה של הwindows שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעלה שני עמודים של הרבה שורות אם מישהו מבין אם זה וירוסים אמיתיים או סתם התראות שווא אשמח לתשובה, תכונות אחרות כמו AVAST לא מתריאה על כלום השורות מהתכונה :Malwarebytes
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה קצת מגוכך שלמרות שהחומרה של המחשבים כל הזמן מתקדמת אנחנו עדיין מתמודדים עם דברים כמו מערכות הפעלה איטיות או שצריך לעשות איתחול מחדש בשביל "לתקן איטיות" יש לי מחשבים ישנים, אז השאלה שלי היא האם עם מחשב חדש ועוצמתי יש עוד בעיות מגוכחות של איטיות? לפעמים איטיות היא בלתי נמנעת בגלל פעולה כבדה, אבל נניח לא מבצעים חישובים יוצאי דופן במאטלב, האם ווינדוס 10 עדיין נהיית איטית לפעמים גם בשימוש השותף?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! כן כן, הדלקתי את המחשב ו"סתם בלי סיבה" כל קיצורי הדרך לא עובדים, סתומרת שהווינדוס פתאום לא מבין מה זה לעזאזל סיומת .lnk. *הבעיה היא עם כל קיצורי הדרך בלי יוצא מן הכלל. *בדקתי את הנתיבים של כמה מקיצורי הדרך וכולם בסדר. אז מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם יש לי PRO XP מנסה להתקין חלונות 7 בדואל בוט... אני מכניס את הדיסק של 7' מדליק מחשב ועולה לי רגיל עד שלב מסוים בו אני נדרש ללחוץ על כל מקש בכדי לעשות בוט פרום די וי די.. לוחץ.. ווינדו 7 מתחיל להתקין תיקים ואחרי דקה בערך פשוט עובר ל STARTING WINDO מעלה לי מסך כמו בדסקטופ ונשאר שם.. בקיצור כל שלב ההתקנה לא מתבצע ! ניסיתי עם עותק מקורי ועותק צרוב בשני המיקרים אותה תוצאה.. מה לא ב סדר? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי win7 חוקי מותקן על גבי SSD שהוא כונן C כמובן. אני רוצה לרכוש את השדרוג ל win8 pro אבל להתקין אותו על כונן SSD אחר - חדש שקניתי. השתמשתי באסיסטנט של מיקרוסופט אבל הוא רוצה מקום פנוי של 5G בכונן C. שאין לי. חלק מהעניין שאני רוצה להתקין התקנה נקייה על SSD חדש גדול יותר כי הנוכחי קטן מידי. הייתי מעדיף אפילו להישאר עם שתי מערכות הפעלה במקביל כדי שאוכל לעשות את כל ההתקנות בכונן החדש בנפרד ועדיין לעלות אם אני רוצה עם מערכת ההפעלה הישנה מה SSD הנוכחי. הבנתי שיש אפשרות להוריד ISO ואז להתקין בכונן אחר (לא C) את win 8 . איך אני עושה את זה? האם אני יכול בלי לפנות מקום בכונן C ? יש דרך עוקפת אסיסטנט ? אני לא ממש רוצה להזמין DVD ולחכות מי יודע כמה זמן לדיסק.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז זאת הבעיה שלי: אחרי איזה שבועיים שלא נגעתי בוויסטה אצלי במחשב החלטתי להפעיל אותה בשביל לבדוק משהו... ובזמן שהיא נטענת בBOOT מופיע לי זה: http://img518.imageshack.us/my.php?image=19052007186kf8.jpg לא נגעתי בוויסטה כבר שבועיים ואף אחד אחר גם לא נגע בה, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אין לי שום ווירוס והHD בסדר גמור. ד"א יש לי גישה מלאה לכל הקבצים של וויסטה דרך הXP שגם מותקנת על אותו מחשב. שום מצב לא עובד בוויסטה, לא מצב בטוח ולא אף מצב. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין SP2 ל SP3 כדאי להתקין SP3 למחשבים חלשים שיש בהם SP2 ..? ומה ההשפעה בין SP2 ל SP3.. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... התקנתי XP PRO SP3 לצורך הכנת אימג' להפצה, הכנתי קובץ תשובות בעזרת SETUP MANAGER והפעלתי את הSYSPREP בחרתי MINI SETUP ו-RESEAL. אחרי ההפעלת המחשב באיזה שהוא שלב בהתקנה מתבקש ממני להכניס את הדיסק של ההתקנה של XP בשביל הקובץ הזה c_20127.nls. אם אני מבטל הוא ממשיך עם ה-SYSPREP ובסוף עולה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? נ.ב הורדתי את חבלת ההפצה עבור XP SP3.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן היה קצר, ומאז בכל הפעלה של המחשב הוא רושם DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER כשלוחצים אנטר הוא ממשיך הלאה להעפלה רגילה ותקינה לחלוטין של xp. זה טורדני ומעצבן. מה עושים?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שכדי לעשות Activate שוב לאותו CD-KEY במחשב אחד במקום במחשב הישן צריך לדבר עם מיקרוסופט. יש עם מי לדבר בארץ או שאני חייב להתקשר לחו"ל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעייה די מוכרת ברחבי האינטרנט, יש הארדיסק אחד בו מותקן ה-BOOTMANAGER והוא כונן הסיסטם, והכונן השני עליו תכלס מותקנת הויסטה יש רק את ה-BOOTMANAGER. איך ניתן להעביר את ה-MANAGER שיהיה באותו כונן של הוינסטה ? בבקשה עזרה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באמצע משחק המחשב פתאום מתחיל להתקע לשניה ואז ממשיך וזה לא קיעה של זיכרון, שיצאתי מהמשחק ראיתי שהמעבד שלי על 100 אחוז פעולה וראיתי שיש לי שם קובץ בשם videosd32.exe שלוקח 99 אחוז מהמעבד ותוקע לי אותו, זה וירוס או תוכנה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי מחשב נייד asus n56vb-4022h. המחשב הגיע עם ווינדוס 8 (לצערי הרב) וההתקנה הייתה אוטומטית כשהפעלתי את המחשב. משום מה, הוא החליט להתקין לי המון ג'אנק שאני אפילו לא יודע מהם בנוסף לאנטי וירוס ופיירוול של מקאפי הבנתי מאתרים שונים שהמקאפי מובנה (תקנו אותי אם זה לא נכון) וקצת בעייתי להסיר אותו. אשמח להסבר קצר איך ניתן להסיר אותו במלואו. בנוסף המחשב עובד יחסית לאט. לוקח לו זמן לפתוח תיקיות וקבצים. האם ישנם הגדרות שניתנות לשינוי? אולי כדאי לפרמט ולעשות את זה ב custom installation (לא מצאתי כזאת אפשרות אבל מנסה...) עוד בעיה שצצה, אני מסנה להוריד סקייפ אבל הוא תמיד מחזיר אותי להורדה מחנות האפליקציות שאני לא רוצה להוריד משם שום דבר את האמת... יש אפשרות להוריד …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הסמלים של האינטרנט אקפלורר ושל הלוח בקרה השתנו לי לסמלים של תיקיות כאלה כמו שבהתחל, איך אני משנה אותם חזרה למה שהם היו או למה שבא לי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל שעתיים בדיוק המחשב פתאום נכבה ומופיע מסך כחול עם הקוד 0x4c9e6980
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שנשאלה שאלה דומה, אך לא ניתן שם פתרון אפיון הבעייה: בויסטה 32 home עם sp1 - אחרי חודשיים של עבודה מוצלחת עם המחשב הנייד, נעלם ה language bar, פתאום. - אינני מצליח להחזירו. לא דרך toolbar, שם כלל אינו מופיע, ולא דרך regional and language options - כל שינוי שאני מבצע ב regional and language options איננו משפיע כלל. זה כולל דוקינג/פלואוטינג של task bar, הסרת שפות, שינוי סדר שפות, התקנה מחדש של שפות וכו'. אין כל השפעה - Alt + Shift כמובן לא משפיע על כלום - כמובן שאת ההודעה הזו אני כותב ממחשב אחר.... יתכן ש recovery של המחשב ל boot קודם יעזור, אבל זהו צעד אחרון (ורע) ואני מפסיד כל מיני עניינים מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת מפדח כי אני בטוח שאני מפספס משהו אלמנטרי פה.... היתה מערכת בדואל בוט, אחת xp והשניה win 7, שני כוננים פיסיקליים שונים.xp הותקנה ראשונה.מסך בחירה של 7 נתן לי בחירה בין שניהם... מסיבות שונות החלטתי להתקין על הכונן של ה xp , במקום ה xp ! ,את חלונות 7. פירמוט מלא לכונן של ה xp נעשה דרך אשף ההתקנה... לאחר סיום ההתקנה שצלחה ציפיתי לקבל בכונן ה xp את "חלונות 7 חדש" ובכונן השני בו היתה כבר 7 ולא נגעתי בו את "חלונות 7 הישן". עם מסך בחירה. תוצאה: "7 חדש" תקינה ועולה ללא כל מסך בחירה, כלומר:אין גישה ל "7 ישן"... ניתקתי את הפיסיקלי של "7 חדש" ואני מקבל רק עם "7 ישן" ntldr is missing .... למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי WIN7 64 זו גירסה חוקית שהותקנה לי ע"י טכנאי, ואין לי דיסק עותק של מערכת ההפעלה התקנתי חבילת Add-on עבור Adobe premiere זו חבילה מקורית שהורדתי מהאתר של אדובה באמצע ההתקנה הופיע מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו, ומאז אני לא מצליח להעלות אותו שוב בתפריט system recovery options האפשרויות של imege recovery וה- system restore מעלות הודעת שגיאה stautup repair עובד ומסיים אך זה עדיין לא עוזר ה-cmd עובד אבל לא ניתן לגשת לכונן C, זה כותב שהכונן הוא - system reserved ושם אופציה אחרת מתפריט ה F8, "מצב בטוח" וכל השאר לא מצליחות לעלות, המחשב קורס מייד כשהוא מגיע למסך ה- Starting Windows, מופיע מסך כחול לחצי שניה והוא מבצע שוב אתחול אודה לכם על כל עזרה, זה ממש דחוף לי אני…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב מותקן Windws XP חוקי, אם אני משדרג לWindows 10 הוא ישאר חוקי או או שיבקש לשים סריאל חדש? מה לגבי שדרוג מXP ל7 ומ7 ל10?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים השתדרגתי ל7 , המערכת עובדת מצויין ואני אף מריץ משחקים כמעט כמו בXP ! אך דבר אחד מציק לי - כשאני מחזיק כפתור במקלדת או כאשר אני מקליד מהר מופיעות ''תקיעות'' בצליל =\ גם במשחקים , וגם כשאני גולש באנטרנט ויש לי מוזיקה ברקע . ניסיתי להתקין את הדריוורים של הלוח אם , ואחרי שזה לא עבד ביצעתי פרמוט נוסף - שום דבר . יש רעיונות ? נתוני המערכת שלי : WIN 7 32 DDR2 800 KINGSTON 2 GB AMD X2 5000+ GA-MA74GM-S2H 8800 GT
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע שאני מחלץ את הקובץ מהRAR אני מקבל הודעת שגיאה מהWINRAR, יש לציין שהקובץ טיפה יותר גדול מ4 ג'יגה. זאת ההודעה: ??אין די שטח פנוי בדיסק. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB עכשיו הבנתי שהמערכת NTFS לא תומכת מעל 4 ג'יגה, יש פיתרון לזה? זה דיי דחוף תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה ראיתי המון שטויות ברשת,אבל ידוע לי שלא הכל באמת עובד,יש כמה שכן,אבל אני לא זוכר איזה. אפשר לקבל בבקשה שם לתוכנה שבאמת הופכת את הווינדוס 7(7600) שלי לחוקי וניתן לעדכון רשמי חופשי? כרגע יש לי אחד "חוקי",אבל אני לא זוכר באיזה תוכנה השתמשתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי service מסויים שמותקן, אך כמובן אני יכול להריץ אותו רק פעם אחת. איך ניתן להריץ אותו מספר פעמים? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-