Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אתמול הדלקתי את המחשב , הכול היה רגיל עד שהווינדוס עלה, שהווינדוס עלה בא לי מסך כחול לגמרי (הרקע הרגיל שלי) בלי כלום עליו. לחצי ALT+CNTRL+DLT לחצתי על NEW ושם רשמתי EXPLORE . הייתי בטוח שזה יפתור את הבעיה (קרה לי פעם) אבל אז הוא אומר שהוא לא מוצא קובץ כזה :'( אז מה עושים ??? יש ברשותי את הדיסק של ווינדוס אבל לא זה שהתקנתי ממנו אבל אותו גרסה , זה יכול לעזור ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי את ווינדוס7 ו-XP מותקנות ב dual boot על כונן פיזי אחד בעל שתי מחיצות. כשאני רץ על ווינדוס 7 ורוצה לפתוח קובץ מהמחיצה שעליה מותקן הXP אני נתקל בהודעה הבאה. אני מוגדר כמשתמש אדמין... מודה מראש למי שידע להציל אותי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לארונה ראיתי שידרוג של מערכת ההפעלה חלונות 7 וניצלתי את ה SP1 לפירמוט והתקנה מחדש... פירמטתי את כל הכונן , התקנתי חלונות 7 מהדיסק וישר הפעלתי update בשביל לקבל את כל העדיכונים וה SP1 בהתקנה חלקה ונקיה.. לאחר מכן התקנתי את כל התוכנות, פתאום שמתי לב שהתוכנה של Gigabyte (לוח האם) מסרבת לפעול. הורדתי מחדש מהאתר של גיגבייט את הגרסה האחרונה ועדיין זה לא עובד... ניסיתי במצב תיאימות שונה וגם ללא הצלחה... אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להוריד את זה? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=10cc340b-f857-4a14-83f5-25634c3bf043&DisplayLang=en ויש לי E6300 וxp pro sp2 אז אני צריך להוריד את הגירסה של ה32 או 64?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP חדש, וחבר שלי התחיל לסדר לי שם ת'עניינים, וכשהוא הלך שמתי לב ששורת העברית\אנגלית שלי לא מופיעה למטה, ואני לא יכול לשנות בין השפות, רק כשאר אני נכנס להגדרות בלוח בקרה, ואני מסיר את האפשרות שהדבר הזה יהיה בשורת המשימות ומחזיר אותו, וכשהוא חוזר הוא מופיע לי בסוף המסך למעלה, ושם הכל טוב ויפה הוא נמצא למעלה בכיף שלו, ואני יכול לשנות אבל כאשר אני לוחץ על הכפתור ,-, שם בשביל להוריד אותו למטה בחזרה הוא שוב פעם נעלם ואי אפשר לשנות שםות, ניסיתי הכל תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניגוד לאנשים מסוימים אני לא נוהג לפרמט כל שני חמישי... בעצם לא עשיתי את זה אף פעם... ;D אבל מסתבר שפשוט אי אפשר להתחמק מזה. סוף סוף קרה המקרה וחלונות פתח בשביתה [על הרדיסק שסחב שלוש שנים ושני מחשבים, כמה לא מפתיע] - אני צריך עזרה בהליך פרמוט והתקנת ווינדוס 98 מחדש. יש לי דיסקט אתחול של PM 7. בנוסף הטכנאי ה'חכם' מהחנות [ז"ל] התקין לי את חלונות ב FAT 16, מה שאומר שיש לי 5 מחיצות של 2 ג'יגה. אחרי הפרמוט תהיה בעיה לאחד חלק מהן? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנתי כמו במדריך האפשרות הראשונה , עשתה או אייקונים קטנים (לא יפה) או אייקונים ענקיים. האפשרות השניה, עשתה לי בגודל מושלם ,גם סמן העכבר נראה בול בגודל , אך דפדפן כרום נראה דפוק ביותר ,הרזולוציה נראת מאוד נמוכה ! http://www.israup.net/images/270d88facda212a856b2717fbfb66629.png לפי התמונה רואים שאין סדר לא רואים את ה ( - ) ליד הריבועים והX של הדפדפן . הכל מבולגן . דפדפן אקספלורר נראה בסדר גמור גם מבחינת רזולוציה ,גם סדר. אחרי שהחזרתי אייקונים מהאתחול ,שוב פעם האייקונים נעלמו אחרי שעשיתי רענון , והסדר התבלגן ! דבר נוסף , תוכלו לראות פה ,כשאני מנסה לשנות סמל לדפדפן כרום, החלון לא מתאים לגודל המסך! אי אפשר ללחוץ אישור על השינוי אני נסתי להרים את החלון עם ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך קוראים לגרסה המומלצת להורדה של Windows 8.1? קראתי בוויקיפדיה וראיתי שניתן למצוא "Pro, רגיל ו-Enterprise" - למי מה שהבנתי עדיף את ה-Pro אז השאלה שלי היא מה השם המדויק? שאני אדע מה לחפש להורדה (ואם יש לכם מקור זה בכלל יהיה נחמד, כי אין לי כבר TL, אבל אני מניח ש-THEPIRATEBAY יספק את הסחורה) אגב - קראתי בקשר ל-activation crack והגעתי למסקנה שה-KMS הכי טוב, נכון? תודה! נ.ב אם זה רלוונטי - אני מתכוון להתקין באנגלית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חסרים לי שני קבצים שחשובים בשביל התפקוד התקין של בודק האיות לצערי אין לי את דיסק ההתקנה של XP איך אני יכולה להשיג את הקבצים האלה: Mssp232.dll Mssp2_en.lex תודה מראש למסייעים...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לךני כשבוע את חלונות 10 וכעת אני מעוניין לרכוש סיראל כנראה באתר kinghin. יכול להיות שאת הסיראל יש צורך להזין במהלך ההתקנה ושלא אוכל להזין אותו כי כבר התקנתי את המערכת? כך הבנתי שזה בגירסאות oem.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לשנות באפשרויות תיקייה בסוגי קבצים.. בחלק של התיקייה הברירת מחדל זה open אבל בחלק של תייקית קבצים יש רק אפשרות אחת שהיא find.. עכשיו יש שם אפשרות לעשות - חדש אני רושם שם open אבל יש עוד אפשרות למלא - יישום המשמש לביצוע הפעולה מה אני אמור לרשום בו? ואז בעצם אני יצור פקודה חדשה שאני יגדיר אותה כברירת מחדל ואז ישר הוא יפתח את התיקייה ולא יכנס לחיפוש כל פעם... מישהו יודע איך אני עושה את זה ויוצר פקודה חדשה של Open?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, העברתי דיסק קשיח ממחשב ישן למחשב חדש עליו התקנתי WIN7. הדיסק מכיל קבצי סרטים ושירים, את מערכת ההפעלה התקנתי על דיסק קשיח חדש. בזמן ההתקנה המחשב כן זיהה אותו וגם עכשיו אפשר לראות שהוא מזהה אותו ב device manager, אבל במחשב שלי מופיע רק החדש. איך מסדרים את זה בלי לפרמט אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיימת גירסה של חלונות 10 שאפשר להתקין בלי שתדרוש את כל הפרטים האישיים, או לחילופין, האם אפשר להתקין בלי לתת את כל הפרטים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי בעיה קצת מוזרה שמופיעה אצלי כבר כמה חודשים, אבל נראה שככל שעובר הזמן היא רק מחמירה. המחשב מריץ WinXP Pro ויש 512MB RAM ככה שלא חסר זכרון (רוב הזמן משתמשים במחשב בשביל גלישה/אופיס/איסיקיו וכו', ופחות בשביל משחקים). ההרד-דיסק הוא של Maxtor. קיבולת- 20GB, מחולק לשני כוננים לוגים (כל אחד 10GB). הבעיה שעליה אני מדבר היא פשוט מאוד מקום רב שנעלם ו/או מופיע מעצמו, סתם ככה. כלומר, ללא סיבה נראית לעין (מיד מגיע ההסבר) המקום הפנוי בדיסקים עולה או יורד בבת-אחת במאות MB. אפשר אולי להסביר את זה בגלל שימושים שונים של מערכת ההפעלה, אבל זה נראה לי הרבה מעבר למקום שבו משתמשת מערכת הגיבוי האוטומטית של XP, וגם מעבר למקום שאפשר להשתמש בו בשביל הזכרון הוירטואלי. חוץ מזה, לא הצל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסמלים של האינטרנט אקפלורר ושל הלוח בקרה השתנו לי לסמלים של תיקיות כאלה כמו שבהתחל, איך אני משנה אותם חזרה למה שהם היו או למה שבא לי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת נתקעת ב 3 מתוך 3 ב 75% ומתחילה ב RESET שוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש פנטיום 4 2.66 לבקרי ה- IDE הרגילים מחוברים סידי צורב ודי וי די. הלוח אם של ג'יגבייט GA-8IK1100 ואליו מחובר דיסק 120 ג'יגה SATA בביוס הדיסק מזוהה ללא בעיה. אני מנסה להתקין / לחלק את הדיסק עם WINDOWS XP? SP1 אך מיד לאחר קריאת הקבצים אני מקבל הודעה ממהתקנה שלא אותר שום דיסק וללחוץ F3 ליציאה. ניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס ללא הצלחה. אודה למי שיכול לעזור.
-
בXP כשהייתי מחבר מצלמת USB היה נפתח לי באופן אוטומטי VIEWER בMY COMPUTER דרכו הייתי יכול לראות מה מצלמת המצלמה. בWIN7 לאחר התקנה אוטומטית של הדרייבר (דרייבר של MS) אני רואה את המצלמה בDEVICES AND PRINTERS אבל אין לי VIEWER דרכו אני יכול לראות כמו בXP אלה אם אני פותח SKYPE או משהו בסגנון. האם לא קיים VIEWER מובנה בWIN7? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני עובד עם XP ולאחרונה ניסיתי לשנות את השם של התקייה "my documents" שנמצאת על השולחן עבודה לשם אחר ("my files") חשבתי שזה יהיה יותר נחמד ומשקף את התוכן של התקיה. לאחר ששיניתי את השם הזה התברר לי שהשם הזה מוחלף בכל מקום שמוזכר השם "my documents" אז אמרתי לעצמי יופי לי, מה רע, יותר טוב ! אבל... לאחר עבודה ממושכת עם המחשב שמתי לב שהשם חוזר לשם המקורי. טוב שיניתי שוב את השם וחשבתי אולי זה לא יחזור, אבל שוב זה חזר לשם המקורי.. התעצבנתי ורציתי לגלות למה זה קורה וכל מה שגיליתי עד עתה זה שהשם הזה חוחזר לשם המקורי כל יום לאחר חצות ! ז"א כשהשעון של המחשב עובר יום השם של התקיה חוזר למקורי.. נשמע מוזר נכון ? עוד יותר מוזר שיש לי שני accounts במחשב, שלי ושל אח שלי. ומשום מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רשום לי USER וגם רוב ה SYSTEM בדקתי SPYBOT ...NOD32 ....MALEWARE ........כלום גם המון RUNDLL32 רץ לי מדיי פעם אין שום דבר חשוד ב MSCONFIG ....עברתי על כל ה SERVICES .MSC גם לא מופעל משהו שלא צריך ... מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא מצליחה להיכנס לשום אתר בלי לקבל חפיסת Errors לא מובנים במיוחד... האם זו בעיה באקספלורר? זה פשוט באמת כמעט כל האתרים...וזה שגיאות שחוזרות על עצמן...
-
ערב טוב ברשתי וינדוס ויסטה רגיל הסמל של וינדוס ליד השעון שאפשר דרכו לכוונן את הקול נעלם לי ואני לא יודע איך להחזיר. גם הסמל של חיבור הרשת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-