עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. דרושה עזרתכם; הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים, בשבוע הבא הוא יגיע. המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה וללא כונן אופטי. חשבתי על הרעיון לפתוח את המארז, לחבר בכמה שניות כונן אופטי שיריץ את הדיסק ולהתקין. אבל אז הגיעה לאוזניי שמועה כלשהי שישנה אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה בלי כונן אופטי בכלל. מושג? יש שמץ קלוש כלשהו של מושג למישהו? תודה רבה, פאביו.

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by Proww,

היי חברים. התקנתי במחשב הנייד שלי Windows XP pro SP3. הווינדוס הינו באנגלית. איך ניתן להפוך אותו לעברית?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by The UnKnown,

I saw couple weaks ago that the P2P can get imroved by changing some value from 30 to 50 or something like that. Can someone please explaine me how does it works? and where can i get it?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  4. שלום לכולם, התקנתי וינידוס ויסטה אולימטט X64 עכשיו הקבצים שהיו לי בכוננים הקודמים, שאני בא לפתוח אותם מוציא לי הודעת שגיאה כזאת: The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect. עכשיו זה קורה לי רק על קבצי התקנה, תמונות, קבצי סאונד אפשר לפתוח. ואת ההודעת שגיאה ניסיתי על מספר קבצי התקנה ותוכנות שונות ככה שלדעתי אין קשר שהן לא תומכות ב 64 ביט. והשם של הכוננים אחרי ההתקנה לא השתנו. תודה לעוזרים. עריכה: אם אני מעתיק את הקבצים לכונן אחר אז הוא כן מאפשר לי להריץ אותם. אבל אם אני מעתיק אותם חזרה שוב לאותו כונן הוא מוציא לי את ההודעת שגיאה

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by guyl3,

שלום לכולם, יש לי WIN 7 PRO והתקנתי XP mode , שאלתי היא האם יש HEBREW MUI ל XP MODE מאחר והתוכנה שאני עובד איתה היא בעברית

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. איך אני יוכל לעבוד על שני מערכות ההפעלה ,שמותקנות בשני HD ניפרדים, בניפרד?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by Nick_Less,

אז ככה: חבר שלי הביא לי את הארד דיסק שלו WD 320GB 16Mb ואמר שהווינדוס לא עולה. כשחיברתי את הכונן למחשב שלי עבד כמו שצריך,גיביתי את כל מה שהוא רצה - עד כאן הכל טוב.חיברתי לאחר מכן את הכונן שלו כראשי עם דיסק אקס פי בכונן דיוידי,הווינדוס עולה כרגיל וקורס (זו הבעיה העיקרית) אבל כשאני מחבר את הכונן שלי כראשי מתחיל תהליך פרמוט רגיל. הכונן מן הסתם עובד כי יש גישה למידע שעליו השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בשביל לפרמט את הכונן הזה? עשיתי Chkdsk /R וגם /F לכונן כשהמחשב עולה (ריסט וכל פעם אחד אחר) וגם SFC תודה,בר

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by maorsh18,

כאשר המחשב עולה ללא דיסק ההתנה של וויסטה הוא אומר לי שיסר לי קובץ שניקרא:BOOTMGR וכל שביכולתי לעשות הוא ריסט... אבל כשדיסק ההתקנה בכונן הוא עולה יפה מאוד. מישהוא יודע מה הסיבה לכך או מה עלי לעשות בכדי לתקן זאת

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by sk41,

רוצים לשנות את מסך הטעינה? כאן יש הסבר - http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00021.asp וכאן יש את הסקינים- http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00025.asp הכי אהבתי את זה:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by AVI.S.T,

יש לי בעיה מדי פעם שאני מנסה להתנתק מהאינטרנט זה נתקע(לא המחשב ) ובו נגיד אני רוצה להכנס אני לא יכול זה לא זז ואני חיב לעשות ריסט(וכל זה מאז שהתכנתי תמודם החדש) מה הבעיה???

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by dj_horse,

שלום! צריך עזרה בפירמוט המחשב. מבקש הדרכה. תודה.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  12. win xp pro פתחתי ת'רד נוסף לא מזמן בקשר לבעיות. בכל מקרה, עשיתי דיסק התקנה חדש של XP עם SP2 , ההתקנה עולה לי, מזהה את כל הכוננים אך לא נותנת לי את האפשרות של REPAIR. כשאני אומר לו שיתקין את הWIN על המחיצה החלונות מותקנת שם, הוא רושם לי שהוא זיהה שמותקן במחיצה הזאת מערכת אחרת ואם אני רוצה בכל מקרה להתקין שם חדשה. מה שאני מנסה לעשות זה: 1. לעשות תיקון למערכת או 2. להתקין בתיקייה אחרת במחיצה את המערכת, כדי שאני יוכל להכנס לולגבות את המסמכים שלי ואז לפרמט אני לא מצליח להכנס למחשב במצב בטוח, ישנה שגיאה של klif.sys. עזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היה לי xp בהראדיסק 1 בכונן c, התקנתי את הויסטה בהרדיסק 2 בכונן g, שכיבתי את המחשב הווינדוס עלה רק עם הויסטה ולא נתן לי אפשרות בחירה בינו לבין ה-xp, בדקתי בביוס שהבוט של ארדיסק 1 יעלה לפני ארדיסק מס' 2 עדיין אני לא רואה את הxp אני ישמח אם תעזרו לי תודה.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by yuval800,

הם מוכרים רשיון ל win7 pro ב 90$, זה חצי ממה שמצאתי בארץ. http://www.licensekeyshop.com/windows-7-professional-full-version-license-key-p-147.html תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lg84,

יום אחד המחשב נכבה אוטומטית ולמחרת לא נכבה ולא מתאתחל יש לי ממזמן sp2 אז זאת לא הבעיה של ה-APM בדקתי תוכניות רצות ברקע ושעולות עם המחשב עשיתי system restore שום דבר לא עובד ב-safe mode דווקא כן נכבה אבל לא זכור לי שהתקנתי תוכנות חדשות או חשודות...אין לי מושג מה הבעיה אשמח לקבל פתרונות

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  16. שלום לכולם צירפתי תמונה של מנהל ההתקנים ששם המחשב מזהה משהו לא מוכר ניסיתי לעשות עדכון דרייברים מדיסק של XP וגם מדיסק של לוח האם והוא לא מזהה כלום. רציתי לדעת איך אני פותר את זה? תודה למגיבים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by dante123,

*כותרת* הסריאל נאמבר עדיין יהיה טוב לא? *בגרסת HOME.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  18. יש ל WINDOWS VISTA מוכן להתקנה בלפטופ(ב HD),איך אני מתקין אותו ?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט בצד) אך אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול. קראתי שיש איזושהי בעיה שצריך להתקין איזה עדכון ורק אחר כך להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול. ומי שכבר התקין צריך למחוק את הדרייבר (שמופיע עם הסימן הצהוב במנהל התקנים), להתקין את העדכון הזה ואז להתקין את הדרייבר. הבעיה היא שהדרייבר פשוט מסרב להמחק. ההודעה היא "הסרת התקן נכשלה, יתכן שדרוש לאתחל את המחשב". כמובן אתחלתי את המחשב וזה לא עזר, הפכתי את ההתקן ל"לא זמין" וניסתי למחוק, גם לא עזר. אני מריץ XP PRO SP2 על המפרט השני שבצד. מאד יעזרו לי תגובות לפני כניסת כיפור. תודה, צום קל וגמר חתימה טובה!

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  20. שלום, כבר כמה שעות שאני מנסה לתקן את הקבצים במחשב שלי וכל פעם לפני שהמחשב אמור לעלות לשולחן עבודה הוא מציג לי לשניה מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 0x0000006B ובנוסף גם ההודעה הזאת: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? לפי מה שהבנתי יש שלושה אפשרויות לתקלה או רכיבים חדשים שלא מותקנים הייטב שאת זה לא עשיתי, או ווירוסים שאין לי, או קבצים של ווינדוס שחסרים שזאת הבעיה אצלי, אבל אני לא מצליח לתקן אותם בשום דרך... תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. WINXP אין רוגלות אין וירוסים אין תולעים ואין פיירוול

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by ron533,

יצרתי מחיצה נפרדת עבור הזכרון הוירטואלי בכונן, וקבעת את רוב גודל הכונן עבור הזכרון הזה, אבל ה MFT שנוצר ע"י וינדוס יושב באמצע המחיצה הזו ולכן מפצל לי את קובץ ה SWAP של הזכרון הוירטאלי לשניים... כידוע הוא חייב להיות לא מחולק כדי להיות באמת יעיל. איך אני קובע או מזיז (עם תוכנה חיצונית או רג'יסטרי) את מיקומו של ה MFT כדי ליצור קובץ SWAP אחד ומאוחד? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  23. כל פעם שאני מחבר SD פשוט הוא לא מזהה אותו בכלל ואז נתקע לי כל מה שקשור ל-EXPLORER (המחשב שלי וכו...) והמחשב נהיה איטי ואז אני חייב להפעיל את המחשב מחדש. מישהו יודע מה הבעייה? (אין לי שום בעית חומרה זה מחשב חדש -סתכל במפרט שלי).

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by bennyriz,

אני יודע שהבקשה שלי קצת מוזרה. אבל אני מחפש מקום שבו אני יוכל להוריד איקונים מעוצבים לוינדוס XP.. ואני לא מדבר על אלה הרגילים שכבר קימים במערכת כמו איקונים של המסמכים שלי ושל לוח הבקרה. אני מדבר על מיוחדים (שלפעמים אני רואה תמונות שלהם באתרים, אבל אי אפשר להוריד משם את האיקון כי זה נמצא בתבנית של תמונה ולא של איקון. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בנושא ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.