עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי ויסטה 64 באנגלית....הוספתי בשפה עברית (דרך העדכון משהו בסביבות ה700 מגה).... ומאז...יש לי בעיה עם חלק התוכנות...הם לא מזהות את העברית....עושות סימנים מוזרים או סימני שאלה.. לדוגמא...הWinamp לא כותב כלום בעברית רק דברים כאלה: ëîä ðãáø... אני לא יכול לשמור מסמך בכתבן אלא אם אני משנה את הקידוד בשיטה ידנית לUnicode... יש משהו לעשות עם זה?..

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by redead,

צץ לי חלון כזה , איזה גיבוי עושה ובאיזה צורה? מה יהיה גודל הגיבוי? כדי להשתמש בזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by -Tal-,

אהלן לפני כחודש נתקע לי המחשב על מסך כחול והיה רשום שם DUMP. לפני מספר ימים המחשב איתחל את עצמו. עכשיו הסתכלתי ב msconfig רשום לי dumprep 0 -k שזה מתוך system32. מה זה בדיוק? האם אפשר להוריד מה msconfig את ה V שם? יש סכנה למחשב? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  4. שלום וחג שמח. יש ברשותי ווינדוס 7 שאני מפעיל אותו מחדש הוא לפעמים נתקע בטעינה של Welcome ודרוש מספר של הפעלות מחדש בשביל שהוא יכנס. מה לעשות?. הבעיה השנייה היא שבסרגל השפה ב EN מופיע לי US ו United states -Dvorak for left hand איך אני מוחק את United states -Dvorak for left hand?. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tzahi16,

שלום לכולם..... יש לי לוח של GIGABYTE EP43-DS3L ומערכת ההפעלה שלי היא WIN 7. את הסואנד הרגיל שבא מהחלק האחורי של המארז אני שומע בצורה תקינה. אבל כאשר אני מחבר את האוזניות לחיבורים מקדימה, מ"ה לא מזהה שאיפלו חיברתי התקן (במקרה הנ"ל מדובר באוזניות עם מיקרופון תקינים שעובדים במחשב אחר). הורדתי דרייבר חדש ל WIN 7 מאתר של GIGABYTE אך גם זה לא עזר. תודה מראש לכל העוזרים ושנה טובה לכולם.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום. ניתקלתי כאן(במחשב של בן-דוד),שיש לו מלא רוגלות טרויינים ומה לא. לא מתאפשר להתקין אצלו תוכנות אנטי-ספאיוור שונות,וחלק מקבצי מערת ההפעלה שלו פגומים אני זוכר שראיתי איפהשהוא שאפשר להריץ שורת פקודה ווהווינדוס מריץ תוכנה שמשחזרת קיבצי מערכת פגומים.אז מי שמכיר וזוכר ש"יעלה מולי". דבר שני בניסיון התקנה של כמעט כל תוכנה קופצת הודעת שגיאה-"MSIEXEC.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר"-אני חושב שיש לו בעיה בWINDOWS INSTELLER או בNET FRAMEWORK,הבעייה שאפילו את התוכנות האלה אי אפשר להתקין או לעדכן..(בהתקנות של אווירה,ואנטי-ספיוואר) מין הסתם נתצטרך בסוף לפרמט,אבל אני רוצה לראות אם אני יצליח גם בלי.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. שלום לכם חבר'ה... שעות שאני מנסה להתקין את המצלמה בהמון דרכים! וזה פשוט לא יוצא. אין שגיאות או משהו, ההתקנה הולכת כרגיל, אבל כשאני מפעיל את התוכנת בדיקה למצלמה זה לא מזהה אותה. לדעתי זה בגלל שהמצלמה ישנה והיא לא תואמת לווינדוס 7 להלן המצלה : מבית GPT - Chicony icam dc 4120 תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by greenvector,

היי אני מתלבט אם להתקין win7. כדאי ? או להשאר עם ויסטה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BENNY-L,

טז כך אני עובד עם אקס פי הרבה זמן וחשבתי להחליף אותה לויסטה או 7 המחשב שלי מעבד Q9550 זיכרון -4 GIGA לוח - ASUS RAMPAGE FORMULA הארדיסק 500 ספק PCPOWER?&COOLING 750 ומארז HAF 932 המחשב לא למשחקים הרוב לאינטרנט ותוכנות תודה נ.ב מה ההבדל בין 32 ל 64 ביט

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by WiseOne,

אני רוצה להתחבר לאזור מסויים באתר, האזור הזה מחייב התקנה של פקד אקטיביקס מסויים ולאחריו העברה של מספר קבצים למחשב ... הבעיה היא שויסטה חוסמת את זה ולא מאפשרת להעברת הקבצים להתקיים איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by zik125,

שלום לכולם קרה לי משהו מזר לאחרונה-כשאני משתמש בתצוגה של תמונות בווינדוס התמונות מופיעות בגוון צהוב כזה להבדיל מלבן רגיל שהיה לי בעבר אין לי מושג איך זה קרה מישהו מכיר את התופעה ואיך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? יש לי ויסטה אוליטמייט תודה

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by linkinuser,

שלום לכולם, ברשותי המחשב msi pr601 היום ניסתי להתקין עליו את מערכת ההפעלה vista מחדש כי בזמן אחרון המחשב עשה לי קצת בעיות עם מערכת ההפעלה הקודמת שהייתה עליו טוב אז ככה זו הבעייה התקנתי את הויסטה ההתקנה הסתיימה בהצלחה המחשב עלה הכל יופי טופי המחשב עבד אולי 30 שניות ואז פתאום רשם לי ווינדוס מתכבה ויותר הוא לא עולה הוא מגיע לחלון הטעינה של הווינדוס אבל נתקע שם... מישו יכול לעזור לפתור את הבעיות עם המחשב המעצבן הזה בבקשה?? או לפחות להגיד לי מה הבעייה שלו ומה נדפק איתו נ.ב אני חושב שהויסטה שניסתי להתקין זה גרסת 64 ולא 32 יכול להיות שפה הבעייה??

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by sbarbz,

שלום לכולם,תבורכו השאלה שלי אם יש אפשרות בווינדוס 7 לעשות כמו בויסטה/XP שאם אני ממזער את המדיה פליר יש "סרגל מהיר" בסרגל כלים ליד השעון.. עם פלאי פאוס להעביר להנמיך וכל זה ! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. Started by itayizra,

אני צריך את הגירסא הסופית של windows 7 64bit יש כל כך הרבה גירסאות שזה מבלבל וריאיתי שיצא ב 13 לחודש גירסא חדשה אפשר בקשה לינק ישיר להורדה חיפשתי ולא מצאתי.. שיהיה 64BIT..... תודה לעוזרים ד"א SAMP יפעל על win7 ?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  15. פירמטתי את המחשב ובמקום לפרמט כונן, מחקתי אותו..כן טעות מוזרה...ואני צריך את עזרתכם להחזיר את הכונן הזה חזרה. ניסיתי לפרמט שוב ולהכניס את הכונן אבל לא היה אפשרות לעשות חדש בוסיטה. איך אני יכול להוסיף את הכונן הזה מחדש שהמערכת תזהה אותו? תודה[br]פורסם בתאריך: 18.09.2009 בשעה 16:52:59 יכול להיות שקניתי אז את המחשב אולי פיצלו לי את הכונן וחילקו לי אותו,אבל עכשיו יש לי כונן אחד פחות ולא הצלחתי בפירמוט לעשות "חדש" ולהחזיר אותו, למרות שבהתחלה זה נתן לי את האפשרות ושאישרתי , לא קרה כלום

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. כיאלו שיהיה שתי חלונות של המשחק ,ושירצו בו זמנית...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Guy950,

יש לי נייד נטבוק של HP שהוא יחסית חלש לכן לא מותקן עליו ויסטה או WIN 7, מה שכן יש לי אפשרות לעדכן את המחשב לSP3 אבל רציתי לדעת האם זה כדאי? הנייד הוא חלש עם 1 ג'יגה זיכרון ראם ומעבד חד ליבה חלש, מה הSP3 ישפר? גם כן, חייבים לגבות?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  18. א.אני מנסה לפרמט את המחשב {ל-XP} וכשהוא מגיע למקום הזה של הפירמוט אני לא יכול לפרמט אותו אני לא מבין מה הבעיה הדבר היחיד שעולה לי בראש שזה ביגלל שהכונן נמצא במצב הזה NTFS הכונן מחולק ל-2 C,D את D אני מצליח לפרמט אבל את C אני לא יכול... ב. אני מנסה לעשות את זה עם ונדוס 7 אין לו יכולת פירמוט.. האם בכל זאת אפשר לפרמט איתו בצורה כל שהיא ג. אני לא יודע כמה זה קשור לWINDOWS אבל אני רוצה לעשות BOOT ואני לא יכול מהBIOS הוא רוצה קוד הוצאתי בטריה ודברים כאלה לא עוזר ובBOOT עצמו אני לא יכול לזוז עם המקלדת ד. האם אפשר למצא DOS?! {הישן ישן... לפני שהיה וינדוס}. תודה רבה וחג שמח שנה טובה

19. Started by MX-2,

הבעיה שאני לא מצליח לעבור את שלב הצריבה משום מה. הורדתי את התוכנה מהאתר (LIVE CD) לויסטה וירד קובץ ראר בגודל 400 מגה בערך. צרבתי אותו כמו שהוא עם תוכנת BURN AWARE באופצית ISO IMAGE והכנסתי את הדיסק לכונן של המחשב הבעייתי. ורשום BOOT FAILED... מה אני עושה לא נכון?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. http://img210.imageshack.us/img210/2917/50784774.png

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by nadav_coh,

אז ככה... יש לי גם מחשב נייד (של אחותי בעצם). לפני שההורים שלי יצאו מהבית שלשום הם כיבו את המחשב נייד. הייתי צריך משהו מהמחשב הנייד וכשפתחתי אותו גיליתי שהווינדוס לא עולה בכלל. הוא מגיע למסך שכתוב "טוען את ווינדוס..." והוא נתקע על זה. הווינדוס פשוט לא עולה. עכשיו זה לא המחשב שלי, ואני לא רוצה להגיד להם שפתחתי אותו כשלא היו בבית. אם אני יכול לסדר את זה איכשהוא עד מחר שהם חוזרים הבייתה כאילו לא קרה, אז אני אשמח מאוד. דרך אגב זה ווינדוס ויסטה אם זה משנה משהו. וזה מחשב נייד, לא מחשב רגיל אז לא להתבלבל. מה אני עושה במצב כזה?!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  22. הכותרת אולי לא נוסחב כהלכה, השאלה היא, כיצד ניתן להתקין ווינדוס מחדש על מחדש כולל חלוקה חדשה של "פארטישנס"? בכל פעם שאני מתקין ווינדוס על הארד-דיסק שכבר מותקן היה עליו ווינדוס, גם אם אני אומר לו התקנה חדשה לגמרי (לא Upgrade, ולא Repair), כולל פירמוט, נשארים לי קבצים בהארד-דיסק. אני רוצה למחוק את הכל, פשוט הכל, שיהיה חלק ונקי והתחיל מ-0. כולל הגדרה מחדש של הפארטישנס. מישהו יוכל להסביר לי בקצרה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by h_yoav,

שלום יש לי 3 מחשבים בבית שלכולם win 7 rc כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת הוא לא מצליח להתחבר למחשב השני הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא כדי להתחבר למחשב ובאף אחד מהמחשבים אין סיסמא. מישהו יודע מה הפתרון? צירפתי תמונה כדי שתראו בדיוק על מה מדובר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  24. http://lifehacker.com/5361566/get-eight-windows-7-licenses-for-19-if-youre-a-student-anywhere לכל הסטודנטים שלא מקבלים ממקום הלימודים בחינם, יש אפשרות להצטרף לארגון שיתן לכם בכל זאת. רק לסטודנטים למדעים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כידוע, ב-22 לאוקטובר תכריז חברת מיקרוסופט על מערכת ההפעלה החדשה שלה -- Windows 7. בין שאר החידושים שאפשר יהיה למצוא ב-Windows 7 היא שיטה חדשה להקמת רשת ביתית ושיתוף משאבים. מדובר בקונספט שמטרתו לפשט את הדרך בה משותפים משאבים (כוננים, מדפסות, קבצים, סרטי וידאו וקבצי אודיו) בין המחשבים ברשת. קונספט זה מבוסס על מנגנון הקרוי HomeGroup. מנגנון זה מסתיר מהמשתמש את הצעדים המורכבים שהיה עליו לבצע בעבר על מנת להקים רשת הביתית וחוסך ממנו התעסקות עם הגדרות מסובכות והרשאות בין משתמשים. באמצעות ה-HomeGroup ניתן עתה לבצע את השיתוף בלחיצת עכבר אחת, כאשר כל ההגדרות המורכבות מתבצעות באופן אוטומטי מאחורי הקלעים. במדריך להלן, מוסבר מנגנון ה-HomeGroup, אופן השימוש בו וכיצד ניתן לשתף משאבים …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים