Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה כבר במשך יומיים לפרמט את המחשב שלי , ניסיתי כבר כמה עצות מן הפורומים השונים , ואף אחת מהן לא צלחה לצערי. כאשר אני מאתחל את המחשב בעזרת דיסקט איתחול של WINDOWS 98 למשל (כמו שמוצע), כשאני כותב פקודת FORMAT C , הוא נותן לי הודעה שהכונן לא זמין (משהו INVALID ) , וכאשר אני מנסה להתקין WINDOWS XP , ומגיע לשלב שבו אני יכול למחוק את תוכן הכוננים , הוא לא מוכן למחוק את תוכן כונן C בטענה שיש לו מספר קבצים נחוצים לצורך ההתקנה, שנמצאים באותו כונן. מה לעשות? איך אפשר להיפתר מהמידע על הכונן?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE ורציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול תיקיה מסוימת באמצעות סיסמא דרך הWINDOWS עצמה ולא באמצעות תוכנה צד שלישי אשמח לתגובה תודה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ברשותי מערכת XP64 ואני חושב שהגיע הזמן לעבור לויסטה 64. אני מעוניין לעבוד איתם ביחד לתקופה ואז לסלק את XP אם צריך... כיצד אני עובד עם שניהם ביחד? איך תהליך ההתקנה מתבצע ? 2 ג'יגה ראם 800 מגה הרץ יספיקו למערכת ההפעלה החדשה? איך אני מסלק את אקס פי לאחר תקופה? תודה ח'ברה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני התקנתי WIN XP 64BIT באנגלית ואני מחפש קובץ להורדה התקנה או משהו שאני יכול להפוך אותו לעברית מלאה תודה לכל מי שעוזר!
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין XP על הנייד שלי בתור DUAL BOOT עם הויסטה שכבר מותקנת. לפי המדריכים שקראתי יש צורך להשתמש באפשרות FIX MY COMPUTER (לאחר התקנת XP) שנמצאת באפשרויות הBOOT של הויסטה. הבעיה היא שעם הניידים של לנובו לא בא דיסק התקנה של ויסטה אלא מחיצת גיבוי נפרדת שממנה ניתן לשחזר את המחשב למצבו המקורי (ללא תהליך התקנת הויסטה). שאלתי היא: כיצד ניתן להוסיף את מערכת ההפעלה WINDOWS XP לנייד שכבר נמצאת עליו ויסטה כאשר דיסק התקנת ויסטה לא נמצא בידי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש המון מדריכים ברשת המסבירים כיצד ניתן כן לגרום לויסטה 32 ביט לזהות 4 גיגה זיכרון מישהו שמע/מכיר ? עובד/לא עובד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בניסיונותי ההולכים ונישנים לחסוך מקום בהרד דיסק גיליתי את התיקיה הזאת וציתי לשאול למה היא קימת? ולמה היא תופסת שני גיגה מהארד דיסק שלי תודה מראש לכול העונים וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. אני לא מישתמש בFW של XP אלה ב FW של נורטון FW=firewall ולאחרונה יש לי פואפים מהמסנג'ר למרות שסגרתי אותו דרך TASK MANAGER איזה פורטים אני צריך לחסום כדי לחסום את הפואפים המרגיזים האלה? תודה מראש me
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם אפשר להיות בטוח שבפרמוט WINDOWS XP PROFFESIOANL, רק דיסק קשיח אחד יפורמט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם עכשיו אני מנקה וצורב דברים חשובים, והשני אני רוצה שישארו בו הקבצים כמו שהוא, יש לי שם המון קבצים חשובים שאני מאוד אשתגע אם הם ימחקו לי... אני רוצה לפרמט רק את הראשון © ואת E להשאיר כמו שהוא עם כל הדברים שבתוכו. (הווינדוס מותקן כרגע על C)
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להגיע לאפשרות הזאת בווינדוס XP SP2 תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים זהים, אחד מהם עובד יופי (זה שבמפרט בצד) והשני פתאום הראה לי מסך כחול עם הודעת ACPI כפי שניתן לראות בתמונה. שני המערכות רצות על XP x64, מה לא ניסיתי? safe mode? מסך כחול, last good known configuration? מסך כחול, bootcd של ה windows מסך כחול ברגע שהוא מגיע ל- Setup loading files. היה לי מקרה דומה לפני כחודש ניסיתי הרבה דברים עד שנכנסתי לאתר של WD והורדתי את ה data lifeguard כדי לפרמט את הכונן (כי פשוט לא ניתן לגשת למסך הפורמט בדיסק של ה windows), עשיתי ושיחזרתי את ה windows שהיה לי בקובץ image שעשיתי עם acronis. ה windows עבד טוב עד היום ששוב אותה הבעיה רק שכעת אפילו זה לא עוזר (אני מסיים לשחזר את ה image עושה reboot ושוב מסך כחול). ניסיתי להעביר את הבקר שי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים עם כרטיס מסך שתומך בDirectx 10 ו2GB זיכרון. (מפרט מלא אם צריך: http://img227.imageshack.us/img227/1829/95446136yo1.jpg ) השאלה שלי היא, על איזה סוג vista אתם ממליצים כשיש מפרט מחשב כזה? התקציב הוא עד 700 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני משתמש ב cpu meter ומחפש משהו טוב לRSS ומזג אוויר.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני בטוח שזה קרה לכולכם, כי מסתבר שכשדיברתי על זה עם חברים, הם פתאום אומרים לי שזה קורה להם גם כן. זה קורה לי בקבצי סרטים בדר"כ. ניסיתי למחוק דרך SAFE MODE והצלחתי למחוק כמה מהם. אבל יש כאלה שפשוט מסרבים להימחק!!! איך אני מוחק אותם? זה מה שאני רואה: "can't delete cat.avi: access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently in use" העניין הוא שלא ניסיתי לפתוח את הקובץ עם אף תוכנה או לגעת בו מרגע ה RESTART בכלל. ניסיתי לסגור כמעט את כל הSERVICES וגם זה לא עזר. יש לי NOD32 ו AD AWARE בסריקה מתמדת - ועדכנתי את שניהם). הצילווו תודה.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב פנטיום 3, 866, דיי חזק יחסית, מעולם לא עשה בעיות ועבד תמיד חלק. בשלב ההתקנה, כאשר הוא מעתיק קבצים הוא נתקע ב: setup is loading files (Kernel Debugger)DLL אני משאיר אותו המון זמן אך זה נתקע ולא מתקדם הלאה. החלפתי הארד דיסק אחר, החלפתי 2 כונני דיסקים, הוצאתי והכנסתי זיכרון,כרטיס מסך וכל החיבורים - אך עדיין. זה דיי דחוף לי לסיים השבת, אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בקיצור חבר שלי עכשיו עשה Reset למחשב (לא דרך המחשב דרך הכונן כאילו בכפתור הזה שלוחצים וזה מתחיל מחדש את המחשב) ואז כשהמחשב בא לעלות מחדש ל XP אז הוא נתן לו עמוד שחור כזה שיש שם שלושה אפשרויות של Safe Mode (משהו כמו Safe Mode With Networig ועוד) ולמטה עוד אפשרות Stary Windows Normall. בקיצור הוא בוחר ב Start Windows Normal ואז המחשב בא לעשות כאילו הוא מעלה את ה XP והוא שוב חוזר למסך הזה (שבוחרים אם Start Windows Normal או אם Safe Mode) ואז הוא שוב בוחר Start Widndows Normal ושוב זה חוזר לפה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP HOME EDITION וקניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 bit,רציתי לדעת אם צריך להוריד משהו כדי שהווינדוס יתמוך בוא. אם יש קובץ,אז תתנו לי בבקשה לינק. תודה
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
תגידו , איך הויסטה פרימיום מתפקדת על 2 גיגה בייט זכרון 667 ?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כשאני לוחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי" (MY COMPUTER), הולך לטאב "מתקדם" (ADVANCED) ואז לוחץ על האפשרויות של "STARTUP AND RECOVERY", נפתח חלון חדש שבאזור התחתון שלו אפשר לשנות את גודל או רמת הפירות של הדאמפ. עכשיו שאלתי היא; האם שינוי הגודל ליותר גדול יעזור יותר אם "נופל עלי" מסך כחול? האם יהיה יותר קל לאתר את התקלה? מה יהיו ההשלחות, אם יהיו (חוץ מקובץ יותר גדול)? תודה מראש, תמיר
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, עקב שגיאה בWindows Update - מחקתי מתוך התיקייה הראשית Windows,את כל הנמצא בתוך תת 2 התיקיות,של התיקייה SoftwareDistribution =>Download + StoreData,אשר מכילות בתוכן את קבציי העידכון הזמניים של Windows Update. - האם,כתוצאה מכך;יכול להיגרם נזק כלשהו לפעולתה התקינה של מערכת ההפעלה (Windows 7 Ultimate - 32 Bit),מהם קבצי העידכון הזמניים הללו,ולמה הם נקראים כך? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השעון של הMCE מכוון לשעה יותר מהמערכת הפעלה...איך אני יכול לשנות את זה?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זה בעיה, כי אני משאיר הורדות ובגלל שזה יוצא לי למסך בחירת יוזרים של חלונות הכל מתנתק! אני לא מצליח למצוא איפה אני יכול לבטל את זה , למרות שאני משוכנע שראיתי את האופציה הזאת איפהשהו. תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי XP, עם כמה users (שהם לא אדמין). כשאני נכנס בתור משתמש רגיל - לא ניתן להתקין תכנות חדשות. כשאני מתקין דרך דרך משתמש שיש לו הרשאות - זה לא מתקיו לשאר המשתמשים. איך אני יכול להתקין פעם אחת בשבילכל המשתמשים? איך אני יכול לעדכן תוכנות מותקנות (כמו למשל להתקין מילון חדש לבבילון, ככה שכולם יוכלו להשתמש בו) איך אני יכול להסיר תוכנה שהותקנה לכל המשתמשים?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב והוא ביקש ממני לשים סיסמא במחשב ב Administrator ושמתי סיסמא בפעם הראשונה. (מאז שיש לי את המחשב לא היתה לי סיסמא ל Administrator). מחקתי את התוכנה כי לא אהבתי אותה ומאז נעלמו לי הכפתורי כיבוי והפעלה מחדש של המחשב. עכשיו, כשאני לוחץ על הכפתור shut down ב start הוא מגיע לחלון כזה עם אפשרות גלילה ולבחור מה אני רוצה במקום ה 3 כפתורים שהיו לי. (צהוב, אדום ירוק) של ההפעלה מחדש, כיבוי והתנתקות. איך אני מחזיר את זה למצב של ה 3 כפתורים? תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-