Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום.. יש לי כון של 1TB במחשב היה מותקן עליו עד עכשיו רק ויסטה והוספתי XP הויסטה היתה מותקנת על C: ואת ה-XP התקנתי על D: ועכשיו אני לא יכול לזפזפ בניהם המחשב ישר ניכנס לXP איך אפשר לטפל בזה {כונן C לא נמחק..} תודה רבה שבת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, מפרט ASUS STRIKER EXTREME 680I INTEL Q6700 2.66 OCZ 750W GEFORCE 8800 ULTRA 748MB WD HARD 500GB DRIVE ANTEC SONATA I NANYA 2X2GB 800MHZ WIN 7 ULTIMATE 64BUT 7600 לאחר התקנת הOS בפעילות רגילה המסך קופא לפעמים ואין תגובה מהעכבר והמקלדת. הדבר המוזר הוא שכל עוד אני לא מכבה את המחשב הכל בסדר אבל אם אני נכנס לSLEEP לאחר התעוררות המסך קופא לי. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. אז הפסקתי להכנס לSLEEP MODE אבל גם אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק לאחר כמה שעות הוא נתקע לפני שמגיע למערכת הפעלה או לאחר מכן. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. דרייבר של הכרטיס והלוח מעודכן מNVIDIA דרייבר של הכרטיס קול מעודכן מASUS (ויסטה כי לא הוציאו של 7 עדיין משום מה) דרייבר של המקלד…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
טוב קודם כל שנה טובה וחג שמח לכולם עכשיו לשאלתי : כמו בכותרת, אני פותח את המחשב והוא מגיע למסך של ווינדוס שהוא באמצע ומתחתיו יש את הפס הזה שעוברים 3 קוים כאלה. שזה מסתיים יש מסך כחול כזה לשניה ואז המחשב עושה ריסט. זה כבר קרה לי בעבר, וכרגע אני מצליח לפתוח את המחשב רק ממצב בטוח. אני מקווה שאפשר לפתור את זה ולא לפרמט. אז אני באמת אודה לכל מי שיוכל לעזור לי, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
במחשב עם XP הותקן כרטיס מדפסת Netmos 9805 בגלל בעיה ביציאה הפרללית הרגילה. הכל עבד כשורה עד שצצה תקלה והיה צורך בהתקנה מחודשת של הדרייבר של XP לכרטיס. ההתקנה עוברת בשלום אבל הבעיה היא שהמערכת מקצה לכרטיס את LPT3 ולא את LPT1 משום מה. אין בעיה בהדפסה בחלונות אבל במחשב הנ"ל מורצות גם תוכנות דוס משרדיות ואלה ככל הנראה מוגדרות לעבוד עם LPT1 בלבד ואין אפשרות לשנות זאת. אי לכך אני מחפש דרך להקצות במנהל ההתקנים את LPT1 לכרטיס המדפסת כפי שהיה בעבר. מישהו מכיר דרך לעשות זאת? בזמן התקנת הדרייבר של הכרטיס לא ראיתי אפשרות לבחור את היציאה המבוקשת. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מדגם X50GL של ASUS עכשיו שאני מנסה להתקין וינדוס XP אני מקבל את ההודעה הזאת http://www.siz.co.il/down.php?i=2znnrnelewjw.jpg ואני לא יודע מה לעשות דרך אגב על המחשב מותקנת vista bussines תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2.2GHZ וזיכרון 2GB, מחשב מינימלי ביותר מותקנת עליו ויסטה 64 ביט בזמן האחרון הוא נהיה איטי בצורה מטורפת אפילו כשפועל רק מסנג'ר ואקספלורר 8 נכנסתי לTASK MANAGER ואני רואה שתי תהליכים שצורכים די הרבה משאבים: SVCHOST שיש כמה ממנו, וTrustedInstaller, כל אחד מהם תופס איזה 300MB הקטע שבגרפים אני רואה שהCPU בכלל לא מנוצל עד הסוף, הוא מגיע רק ל40 אחוז גג והזיכרון תפוס על 1.3 מתוך 2 מה הבעיה פה? ולמה המחשב כזה איטי?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא זוכר ממתי, חלק מהשמות של הקבצים שלי במחשב צבועים משום מה בכחול? מהי הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש שאני עומד להתקין עליו וינדוס 7 64 ביט רציתי לשאול האם בזמן ההתקנה יש אפשרות לפרמט ולחלק את המחיצות ב HD (בשניהם..) או שאני צריך PARTITION MAGIC או משהו בסגנון בשביל זה..
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להריץ ווינדוס 7 למשל, על מחשב עם XP בלי לגעת במערכת הנוכחית. יש משהו חינמי טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כאן נייד [לא שלי] שנראה לי יחסית ישן. המפרט: AMD TURION 64 2.0GHZ 512 L2 CASHE RADEON XPRESS 1100 SEAGATE 120 לא יודע איזה 512 DDR2 על המחשב מותקן WIN XP והוא פשוט לא זז,אפילו בפעולות פשוטות. רציתי לדעת אם אני יפרמט וישים לו WIN 7 האם הוא יזוז??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מעונין להעביר קבצים ממחשב ישן למחשב אחר ניסיתי בעזרת האשף והוא דורש כבל טורי מה זה הכבל הזה ובאיזה חיבור הוא מיתחבר? והאים אפשר דרך כבל רשת? ועוד שאלה אם אני מפרמט מחשב מהיא הדרך לישמור קבצים והגדרות?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי מחשב נייד של HP שהריץ ויסטה 64 ביט אבל לא עם עברית ואמרו לי שאין גירסא רשמית עם עברית אלא התקנת שפה. שהתקנתי את השפה העברית זה הפך באמת את המחשב לעברית אבל זה העמיס עליו והוא זז יותר לאט מאשר עם אנגלית ו/או עברית אשר באה כדבר מובנה. אז השאלה שלי האם יש וינדוס XP ווינדוס 7 - 64 ביט עם עברית כלולה לא כתוספת אלא כחלק מובנה מהמערכת ? לא מעניין אותי ויסטה, רק שני המערכות הפעלה האלה. חיפשתי בגוגל ואני מצאתי שכן השאלה האם הכוונה לתוספת או לא, כי אני רוצה אך ורק מובנה ולא כתוספת. תודה רבה לכולם על המענה + עוד שאלה ברשותכם - לגבי 4 ג'יגה זכרון - הבנתי שרק ב-64 ביט יש תמיכה כזאת ומעל.. הבעיה שאני לא רוצה לשדרג ל-64 ביט אלא אך ורק בגלל הזכרון אבל לפי המדריך ש…
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התחלתי לעבוד עם וינדוס 7 וגליתי שחסר הרבה דברים שהיו בויסטה כמו הוינדוס דרים משהו שזה סרטון זז במקום תמונה רגילה על שלוחן העבודה.. איך אני יכול (במידה וזה אפשרי) לעשות את זה בוינדוס 7? זה קיים? או שאולי צריך תוכנה צד 3 שעושה את הדבר הזה? תודה לעונים... בנוסף אין לי את ההפשרות להחליף תמונות רקע? מוזר הוא מבקש אישור מנהל.. בדקתי והחשבון שלי כן מנהל מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
גיגלתי הרבה בנושא ולא מצאתי פתרון... גלשתי לי לתומי בYNET ולפתע קיבלתי מסך כחול עם הרבה דברים שהראה לי באחוזים dumping phisycal memory 0-100 שם זה היה תקוע, כיביתי את הנייד והדלקתי, והוא פשוט היה מסך שחור, ואחרי כמה דקות ללא ניסיונות, הוא עולה, ואחרי ממש דקה-שתיים נהיה מאוד איטי וקורס(פשוט העכבר כבר מאט והמחשב נכבה מיד) הסתכלתי על הTASK MANAGER כשזה קורה, הCPU התרחפן, ולא מצאתי PROCESS שמתפרע, וזה כשרק הטאסק מנג'ר פועל. אני לא מבין מה גורם לקריסות, בעליה של המחשב יש לי אופציות start windows normally locate startup problems הLOCATE קורס, מחשב נכבה, הפעלה רגילה עולה סבבה ואחרי שתי דקות נכבה במקום. מישהו מכיר את הנושא? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם הורדתי דרייבר שמוסיף לWindows את הרמקול הפנימי ככרטיס קול. אני יודע שהביצועים הם על הפנים (אם אני לא טועה אז התדר הכי גבוה של ה"כרטיס קול" המובנה הוא 22Khz), אבל יש מצבים שזה עדיף על כלום (כשאין רמקולים לדוגמא). אם מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיעזור לי למצוא (אין לי מושג איך להגדיר את זה לגיגול) או שישים לינק... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש אפשרות ב WIN 7 שיחליף רקעים אוטומתית כל כמה זמן , הבעייה אצלי היא שכל פעם שהוא מחליף את הרקע הוא ממזער את התוכנה/משחק שבו אני נמצא כרגע. יש לזה איזשהו פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי פונטים חדשים אך הם עשו לי בעיות עם הפוטו שופ וכל מיני. אני יודה מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להביא לי קישור להורדה של הפונטים הסטנדרטיים של וינדוס 7, כי מה לעשות בטעות מחקתי אותם עם שאר הפונטים הלא תקינים. תודה רבה מראש, מקווה שהיה לכם צום קל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 32BIT. מלא קבצי EXE של התקנות וכו' עושים לי בעיות אם איני לוחץ מקש ימיני והפעל כמנהל, אבל בהגדרות כתוב שאני כבר מנהל. מה הבעיה? ואיך אני הופך ל"מנהל-על" שלא צריך כל פעם לעשות הפעל כמנהל ? אני המשתמש היחידי במחשב שלי, אולי אם אפתח עוד משתמש "רגיל" אז הויינדוס יכבד אותי כראוי ? בתודה עמרי
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש בעיה של תאימות בין ווינדוס7 לחיבור HDMI. (יש לי בעיות של רזולוציה ושל קצב רענון) כ.מסך HD4770, מתאם DVI שנכנס לכ.מסך ומתחבר לכבל ה-HDMI שהולך לטלוויזיה. עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה יש כזה טעינה קטנה של ווינדוס ורואים כזה לוגו, האם יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה את הלוגו הזה? כי אני לא רואה אותו, עוד בהתקנה של ווינדוס.. וכאשר אני מחליף את החיבור ל-VGA רגיל פתאום אני רואה אותו. יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה אותו? במסך השחור עוד לפני שמערכת ההפעלה ממש עולה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז התקנתי ווינדוס 7 X64 והוא לא מזהה את הרייד קונטרולר של אינטל ראיתי ברשת שזה רעיון רע להתקין דרייברים של רייד אחרי שהתקנת ווינדוס... אז השאלה שלי היא איך אני מתקין את הדרייברים של הרייד לפני הווינדוס?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אחרי שנתקלתי בבעיה בעצמי (אחרי התקנה חלקה של ויסטה באנגלית) ולא מצאתי פתרון ברשת, אני חושב שהגעתי אליו בכוחות עצמי: ** יש לציין שלפתרון הגעתי לאחר עדכון שפת הווינדוס (תפריטים וכו') לעברית, אבל נראה לי שזה אמור לעבוד גם בגרסא האנגלית. 1.הכנס להתחל-לוח הבקרה-שנה שפת תצוגה (תחת הכותרת "שעון,שפה ואיזור"). 2.לחץ על הכותרת (TAB) "לוחות מקשים ושפות" ושם על "שינוי לוחות מקשים". 3. הכנס לכותרת "הגדרות מקשים מתקדמות". 4. אצלי רק באפשרות "בין שפות קלט" היה מוגדר שיפט+אלט שמאלי, והייתי צריך להגדיר גם לאפשרות "לאגנלית (ארצות הברית)-עברית" את קיצור המקשים שרציתי (במקרה שלי שיפט+אלט שמאלי) והבעיה נפתרה. מקווה שעזרתי לאנשים אחרים (מחיפוש ברשת ראיתי שיש את הבעיה הזו,אבל לא ראיתי פתרונות)…
-
- 6 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
כמעט כל קובץ RAR שאני מוריד מתקבלת השגיאה בחילוץ. אני עובד עם WIN 7 ו WINRAR 3.9, זה קורה גם בהורדה רגילה וגם עם מנהל הורדה. עשיתי התקנה חדשה וזה עדיין קורה. בדקתי כל דבר אפשרי CHKDSK ,זכרון, החלפתי כבל SATA. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? אולי ההרדיסק דפוק ? השתגעתי כבר תודה ! [br]פורסם בתאריך: 25.09.2009 בשעה 21:11:31 בנוסף: זה קורה גם בXP !
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבצע סינכרון של תיקייה עם הכונן החיצוני שלי (WD 250GB בתוך מעטפת של TT MAX4) אבל מרכז הסינכרון לא מזהה אותו, למרות שהוא מזוהה ע"י ווינדוס ומופיע במנהל ההתקנים. מה לעשות? אני על ויסטה 32 הום פרימיום. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ראיתי פרסומות לניידים של HP עם הבטחה לשדרוג חינם לווינדוס 7 באוקטובר בעלות דמי טיפול?! מה עומד מאחורי הכרזות אלו? מה זה דמי טיפול? האם המבצע תקף רק לניידים של HP?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחיי כבר השתגעתי מהעיניין הזה - המערכת WIN7 64BIT לא מצליחה למצוא לבד את הדרייבר למדפסת זירוקס 3150 שלי > למרות שהיא מזהה אותה (מופיעה ברשימה של ההתקנים אבל בלי דרייבר...??? !!!) ניסיתי ידנית - גם לא הצלחתי למצוא שום דבר שעובד מתאים גם לא באתר החברה...גם לא לויסטה? מי עוזר לי תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-