עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by fireskill,

שלום, יש לי מחשב בבית שהוא די ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אז שינתי את ההגדרות בביוס ואז הכנסתי את הדיסק התחלתי , נכנסתי להתקנה של הווינדוס המשכתי ... ואז היה לי דף התקנה כחול כזה והיה כתוב שעם אני רוצה להתקין על כונן אחד כמה ווינדוסים - ואין לי משוג למה אני רוצה לפרמט את הישן ולתקן חדש, איך לעזעאל אני עושה את זה?!

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  2. יש לי תחנותׁׁ(TC) שיש עליהם XP שמחוברות לדומיין אך לא מסונכרנות מבחינת שעון ואיזור זמן. הרצתי עליהם DSfix לתיקון, והוא עדיין מראה שעה לא תקינה. איך ניתן לתקן זאת ?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  3. כלי של ווינדוס או תוכנת צד שלישי כלשהם אפשריים לגישה למחיצות האלא?(באופן רגיל כמו גישה לNTFS)

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  4. שלום לכולם, יש ברשותי SANSA M240 MP3 PLAYER והXP לא מזהה אותו ובכל פעם שאני מחבר אותו הוא כותב אירעה בעיה בהתקנת החומרה ומסרב לעדכן את החומרה ממנהל ההתקנים. לפי מיטב הבנתי צריך להוריד איזה קובץ שXP יזהה את הMP3 אז אם כן איך ומיאפה?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ת'אמת ששתי המערכות מהירות דיי באותה מידה, אבל משום ה32BIT כיאילו זז חלק יותר. ועוד דבר, בויסטה שסוגרים חלונות, הם כזה נשמים, מתנדפים, לא סתם נעלמים, ב32BIT זה כן קורה לי בצורה יפה, ב64BIT זה פשוט נסגר כמו שזה היה בXP. מישהו יודע למה זה ? זו בדיוק אותה מערכת רק לא לאותה ארכיטקטורה[או שכן...בקיצור אותה מערכת אחת של 64BIT אחת של 32BIT]. פשוט הגרסה של ה64 רצה טיפה לאט יותר. והמפרט שלי הוא: E7200 P35-DS3L HD4850 4GB RAM מפרט שבכיף אמור להטיס את 64 וזה מוזר כולם אמרו ש64 טססס להם אבל אצלי זה ההפך[שתיהן מהירות, אבל ה32BIT זזה יפה, חלק ומהר יותר בקצת]. אגב אין כמעט על שתי המערכות כלום.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  6. הזמנתי לחבר מחשב למטרת שימושים רגילים + משחקים (משחקים בעיקר). הנה המפרט, מעבד: AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition – RETAIL זיכרון: GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original 4 לוח אם: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (AMD 785G) DDR3 DVI + HDMI – mATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 - RETAIL - ZIGZAG SALE דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 דיוידי: DVD-RW X22 BLACK ספק: Thermaltak litepower 500w ואני מתלבט איזה מערכת של וינדוס 7 להתקין 32 ביט או 64 ביט. השיקול להתקין וינדוס 7 64 ביט על מנת לנצל אל כול הזיכרון 4 ג'יגביט. אולם התקנה של מערכת 64 ביט…

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by Electric Boom,

שאלה בכותרת. הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא מצליח למצוא,בדוק איות,בלה בלה בלה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by FastJack,

שלום. כאשר רציתי לשנות בWIN XP את תצוגת התיקיות הייתי נכנס דרך הסייר לFolder Options ושם לוחץ על "החל את העיצוב הנוכחי על כל התיקיות". איך אני עושה זאת בWIN7? אין את הFolder Options דרך הסייר אלה רק דרך הControl panel. אני רוצה שהתקיות יהיו בצורת "רשימה" ולא "פרטים".

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. התקינו לחבר של ווינדוס XP, עכשיו התקנה לא פירמטו לו גם את כונן D,כך שהוא לא יכולה לאחסן מידע ב-120 ג'יגה של אותו כונן. אשר אני מנסה לפרמט את כונן D דרך הווינדוס הוא מציג לי שגיאה שרשום בה: "לא ניתן לבצע את הפעולה הנדרשת" שגיאה מוזרה מאוד,מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את אותו כונן? רק כדי להזכיר שאין במחשב כונן Floopy כדי שאוכל לבצע -Fdisk בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. להתקין את המודם כבר בפתיחת דיסק ההתקנה הוא נותן לי שגיאת SCRIPT. חיש קל, חייגתי לבזק ונאמר לי כי הסיבה לכל היא הWIN 7 וכי עדיף להשתמש ב XP.לטעמי זו תשובת נפנוף שאינה מקצועית.רבותיי מה עליי לעשות? אני מחובר לאנטרנט באמצעות קו בזק ספקית ברק 013. תודה

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  11. יש לי חלונות XP. פתאום אני לא מצליח להעלות את המערכת, רק דרך SAFE MODE. כשאני מנסה להעלות בדרך רגילה אז עולה לי המסך שמאפשר לבחור אחד מ-2 משתמשים (אני או אשתי) ולא משנה איזה משתמש בוחרים מופיע לאחר מכן מסך כחול עם תקלה 0x0000008E. בדקתי הכל כבר, זכרונות, כולל עם MEMTEST, כרטיס מסך, שהוחלף לאחר כ-3 פעמים, ועדיין התקלה חזרה על עצמה. נסיון העלאה ב-DIAGNOSTIC MODE באמצעות MSCONFIG לא פתרה את הבעיה, והיא נשארה על כנה. נסיון לעשות REPAIR עם דיסק ההתקנה ללא הצלחה. מחיקת קובץ ה-Pagefile גם כן לא עזרה. נסיון סריקה עם אנטי-וירוס לא מצא וירוס הבעיה היא, שאם אני אתקין את חלונות מחדש על הספירה אז קרוב לודאי שכל התוכניות שלי לא יעבדו, נכון? אני מחפש, אולי למישהו יש פתרון. תודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  12. שלום לכולם, ביומיים האחרונים הופיעה לי בעייה. העניין הוא שזה קורה לפעמים, כשאני מנסה לעשות ריסטרט למערכת ההפעלה, אני מגיע למסך של "SHUTTING DOWN", וזה פשוט נתקע וחייב לעשות ריסטרט אגרסיבי עם הלחצן במארז. כמו שאמרתי קשה לי למצוא כיוון לבעייה, כי זה קורה רק לפעמים. ניסיתי לחפש אולי התקנתי תוכנה יוצאת דופן, חדשה, שלא השתמשתי בה לפני שהבעייה התחילה, ולא ממש מצאתי כזאת. מישהו יכול לכוון אותי ולעזור לי בפיתרון הבעייה הזאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by itaic,

שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש, ובעת התקנת הווידנוס הגדרתי מחיצה של 50GB שעליה יותקן הווינדוס. כנראה שלא הגדרתי את כל השטח הנותר כעוד מחיצה ועכשיו אני רואה בווינדוס רק את ה 50GB ולא את כל שאר הכונן (500GB) האם יש דרך להוסיף את שאר הכונן באמצעות משהו בווידנוס/תוכנה אחרת או שאני צריך להתקין הכל מהתחלה? בברכה איתי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. התקנתי את המשחק האף לייף 2 ההתקנה היתה חלקה אבל כשאני בא להפעיל את המשחק הוא מראה לי שגיאה שחסרים לי כמה קבצי DLL. אחרי שהתקנתי כמה קבצים כאלה הגעתי למסך למעלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות מה זה בכלל ddentry10?? חיפשתי בגוגל לתשובות וראיתי שלהמון אנשים אחרים יש את הבעיה הזאת ולא יודעים איך לפתור אותה אז בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by zaroor,

1-אחרי התקנה מחדש של SP.1 עם סריאל תקין ללא בעייה אבל אחרי עידכון ל SP2 שני סוגי בעיות לאחר שהדגל XP מוצג וצריך לעבור ...לתכלת ..ברוך הבא כאן זה לא מגיע והפך למסך שחור המחשב ממשיך לעבוד ללא תצוגה וכך שוב עם מדליקים מחדש ותופעה דומה שעוד ראיתי במקום מסך שחור הוא מאתחל מחדש לבד ביצעתי עידכון ביוס לא עזר לפי מה שרשום במייקרוסופט האם יש פתרון לעניין ? 2-בחירת שומר מסך שמתי לב במיוחד שיש מסכי LCD לדוגמא אחרי 5 דקות שיפעל הדגל של XP זה לא עובד במקום זאת יש מצב חשוך לגמרי אבל אם בוחרים בפעלולים או אחר זה כן עובד .את התופעה הזו בדקתי במספר מחשביפ עם LCD ,ולעומת זאת במסכים רגילים הכל עובד , יש הסבר או פיתרון ?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by Real_Me,

אני רוצה להתקין מחדש את XP ורציתי לדעת אם כמו ב-98 התקנה בספריית חלונות הקיימת לא דורסת דברים חשובים כמו הגדרות מסך, דסקטופ, מועדפים וכו'. אם כך הוא, השאלה היא מה בעצם זה יכול לשפר לעומת המצב שלפני ההתקנה שכלל בעיות של כרטיס מסך ומערכת שמפסיקה לתפקד אחרי זמן מה. אני מקווה שכל זה ייפתר עם ההתקנה המחודשת והשאלה האם לא עדיף כבר לעשות התקנה נקיה לספריה אחרת ולהתחיל מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום יש סיבה כלשהיא לדעתכם שיכולה לגרום לדבר או שזה נורמלי ? אני מדבר על משחקים כמו BF2 וF.E.A.R, נגיד כשהBF2 עולה אז כמסתיימת הטעינה של המסך ונותר ללחוץ על JOIN GAME אני לוחץ ואז יש תקיעות בסאונד (כמו איזה דיסק שרוט שניתקע) זה קורה גם לכם ?? אני מניח שלא .... ממה זה יכול להיות ? עשיתי TEST SPEED לH.D תגידו לי אם זה בסדר לדעתם. ואיך אני יכול עוד לבדוק, אולי משהו בVIRTUAL MEMORY ?! לא יודע.... תודה כל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by dudu2683,

יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA ...יש לי איזה תקיה שעשיתי אותה נסתרת עם מערכת ההפעלה VISTA ...משום מה הלך לי הכונן שעליו מותקן ויסטה ונשארתי רק עם XP שאני מנסה לראות את התקיה אני לא יכול ובכלל אין לי את האפשרויות בתפריט התקיה להראות תקיות נסתרות ..מה אני יכול לעשות על מנת לראות את התקיה הזו? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tzahi16,

שלום לכולם ! יש לי ויסטה הום פרימיום ( מפורט במפרט מחשב ) כשאני רוצה לראות משחק במסך מלא הוא מראה לי את המסך כאילו במוד של מסך מלא אבל הקטע של המחשק עצמו יותר קטן מגודל של המסך וכל שאר המסך שחור. אגב זה אותו הדבר בוירטואל פי סי וגם סרטים זה ככה. למישהו יש רעיונות לפיתרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by LoK_fanboy,

היי, קראתי את כל המדריכים, שאלתי אנשים ופשוט לא הצלחתי להבין מה התשובות לשאלות שלי. אז נתחיל מאפס, יש לי שתי שאלות עבור שני מקרים נפרדים לחלוטין ללא קשר ביניהם: 1. לחברה שלי יש על הלאפטופ ויסטה 32 ביט (הלאפטופ עצמו בעל חומרה תואמת 64 ביט אבל זה מה שקיבלה איתו פעם). אני רוצה שתקנה את השדרוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט וכמובן שיש לי העדפה חזקה מאוד לעשות clean install ולא לשדרג על המערכת הקודמת. האם זה אפשרי? והאם באותה עלות שידרוג של 40 דולר? מה הפרוצדורה גם ע"מ ליישם זאת? 2. להורים שלי יש מחשב ממש ממש ישן (AMD Sempron 2200) שכבר לא מצליח לסחוב עבודה רגילה באינטרנט. יש לו XP מקורי, כמובן 32 ביט ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות שדירוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט, לצרוב על דיסק ואז עם רכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כל פעם שאני מפעיל תוכנה הוא מבקש ממני את הדבר הבא : http://img239.exs.cx/my.php?loc=img239ℑ=tochna3ma.gif בבקשה עזרה זה חושב תודה !!

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  22. שלום, השאלה לי קשורה גם לנושא פיתוח תוכנה, אז תגידו לי אם טעיתי בפורום. אני רוצה לפתח תוכנה כלשהי, שאם בכניסה לwindows מקישים סיסמה שגויה במשך 3 פעמים, התוכנה תופעל, ותשלח אלי מייל. אז דבר ראשון האם יש אפשרות בכלל להריץ משהו לפני הפעלת windows. דבר שני, במידה ואפשר, בשביל לשלוח מייל צריך אינטרנט, האם יש דרך לשלוט על ה wireless ולשלוח מייל לפני שעלה ה windows ? תודה אדיר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני משתמש בWIN XP ופשוט שאני בודק אחרי 5-6 שעות שהמחשב פועל את מצב משאבי המערכת אני מגלה ש220 מ"ב תפוסים ובגלל זה המחשב נעשה איטי... למישהו יש תשובה לזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by watch out,

הי אני רכשתי דרך מיקרוסופט ווינדוס 8 חשבתי שמדובר בגרסה טובה לאחרונה רציתי לנסות את האופציה שמשולבת בשמערכת ההפעלה bitlocker גיליתי שאין bitlocker במערכת הפעלה האם אני יכול לדרוש שדרוג לגרסה מתקדמת יותר? אני כועס שקניתי ווינדוס ללא אפשרות הצפנה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום אני צריך 2 דברים לדעת 1) שהמחשב יעלה יקפוץ הודעה קטנה כזאת כל פעם שהמחשב יעלה 2) איזה אפשרות יש לעשות גיבוי יומי של קבצי הדואר האלקטרוני (תוכנת WINDOWS או תוכנה מבחוץ) תודה

• 6 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.