Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קובץ avi שהורדתי עם bittorrent והפסקתי והתחלתי ושוב הפסקתי את ההורדה באמצע. זו לא בעיה של קובץ שפתוח ע"י service מסויים כי גם בsafe mode הוא לא נמחק, גם לא אחרי שאני מסיר את כל תוכנות השיתוף שיש לי על המחשב. חיפשתי גם בעזרת processXP אם יש איזה process/service שמשתמש בו ולא מצאתי כלום... פעם ידעתי איך עושים את זה, עכשיו אני לא זוכר...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=392717&sid=127
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי windowx XP professional באנגלית האם ניתן לשנות שפה לעיבדית נגיד או שאני צריך לקנות windowx XP professional בעיברית? עריכה כשאני מתכוון "לשנות שפה" הכוונה היא שבמקום START יהיה רשום "התחל" במקום XONTROL PANEL "לוח בקרה" וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכול פעם שאני מנסה להתקין את האקספלורר 8 אני מקבל הודעת שגיע שהתקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. אני עובד עם חלונות XP פרופשיונל גרסה 2002 SERVIS PACK 3 שבמקור שלה היא בשפה האנגלית, אבל בעזרת תוכנה מסוימת הפכתי את המערכת לעברית. האם יש איזה שהיא דרך כן להתקין את האקפלורר בעברית? כי באנגלית אם אני זוכר טוב הצלחתי פעם להתקין.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, שדרגתי את המחשב, ועם השדרוג התקנתי ויסטה x64 ואני ממש אבל ממש מרוצה ממנה !!! יש לי טלויזיה: Hitachi LD9000TA2 שמחוברת בכבל HDMI-DVI ובחלונות xp הצלחתי להגדיר רזולוציה של 1366x768 (Native resolution) וראיתי את המחשב בצורה חחלקה. בחלונות ויסטה, לא הצלחתי להגדיר את הרזולוציה, לאחר כשבוע של ניסיונות (עם תוכנת powerstrip, התייעצויות בפורומים בארץ ובחו"ל) גיליתי שויסטה לא תומכת בNR במסך הזה... אני כרגע על 1280*768 ורואים ממש לא טוב :\ (רזולוציה של 1920*1080 רואים הרבה הרבה יותר טוב, אך זה קטן מדי). מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות ? האם מישהו נתקל בכזה דבר ? נ.ב אם אני עובר לחלונות XP, הבנתי שאני יאבד מה-4GB זכרון שלי כ500-700MB, אך האם הביצועים יירדו ? או רק הכמות ? ת…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה- XP32BIT וVISTA64BIT שהותקנה לא מזמן. מכיוון שכרגע המחשב בסלון הוחלט לעבוד רק עם מערכת אחת מכיוון שלמשפחה שלי אין שום ידע והם לא יכולים לבחור בין ויסטה וריקוברי ואקספי בבוט. אני רוצה לפרמט את המחיצה של XP, כלומר C ולשנות את השם של D לC, יש תוכנה שתעשה זאת עבורי? תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
איך לעזעזל אני עושה ריסטרט ב WINDOWS 8 ?
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי...יש לי בעיה, היוזר שלי ננעל כל כמה דקות. בדקתי אם הסיסמא שלי משתנה וזו לא הבעיה, כמו כם בדקתי אם היוזר מחובר במקום אחר והוא לא.. מה יכולה ליהיות הבעיה לכך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
התקנתי Windows xp 64bit לפני כמה ימים ....באתי להתקין norton internet scurity 2005 וזה כתב לי שגיאה ניסיתי להתקין גם של חברות אחרות ועדיין זה לא מתיקןןן אז בבקשה תגידו לי אם יש איזה אנטי וירוס ו פיירפוול שעובד .......עם windows xp 64bit תודה !
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הבעיה צצה פתאום . .כך שאני לא יודע ממה זה יכול להיות . פירמטטתי את המחשב והבעיה ממשיכה אין לי מושג מזה אבל הוא לא פותח לי קבצי EXE והוא דפק לי כמה קבצים למשל : פיתאום יש סרטים שלא שומעים עכשיו .. אבל בעבר שמעו קיצר הינה תמונה אני מאוד יעריך עזרה :
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח משתמש מוגבל. הבעיה שלי שההגבלה היא מאד כללית ואני מעוניין להשיג הגבלה מקסימלית. אני רוצה לפתוח חשבון מוגבל עבור ילדים שישתמשו בחופש במחשב שלי, מלבד סרטים ואופיס אני רוצה שלא יתאפשר להם לגרום לי נזק כלשהו בטעות בנוסף על שמירת הפרטיות שלי וכמובן הגבלת רשת (תרתי משמע) מקסימלית, לא אינטרנט ולא גישה לקבצים שברשת (מחשב שני). הבנתי שב-XP עם NTFS, אפשר להגביל עד רמת קובץ בודד. לא רוצה שיהיה להם גישה ל'מחשב שלי' (ניתן ליצור קיצור דרך ל-CD-DVD), שלא יוכלו לא רק לכתוב לקובץ אלא גם שכל המערכת תהיה חסומה בפניהם, חשבון מוגבל במוגבלות המגבילה ביותר. מה עלי לעשות ולהגדיר כדי שמלבד הסרטים ואופיס לא יהיה להם מושג מה יש מעבר לזה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה מגוף שלישי (לא SP למיניהם). אני מקבל את הIHP120 שלי ומאוד רציתי להעביר קבצים אליו עם USB 2... ומכיוון שיש לי USB2 במערכת אז זאת לא הבעיה! רק תוכנה שתפעיל את הUSB. לא משהו כבד... רק שיזהה את הUSB2. תודה
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום ראיתי שמוכרים windows 10 ב ebay במחיר של 20 שקל ובארץ מוכרים אותו ב 600 שקל והמליצו לי לקנות מחול באיביי, המחיר שם זול הרבה הרבה יותר השאלה היא האם זה מקורי? כי אם כן למה לי לשלם 600 שקל? תודה
-
- 31 תגובות
- 44.9k צפיות
- 3 followers
-
-
עשיתי פירמוט לכונן C בלבד והתקנתי את הווינדוס ( Windows XP HOME EDITION ) בגלל שתוכנת רוגלה קטלנית חדרה למחשבי... לא משנה..... עד כאן הכל בסדר... הווינדוס עולה כמו שצריך והכל טוב... אבל, כל שינוי קטן במראה של שולחן העבודה (אם זה שינוי של הרקע) שינוי בהגדרות השפה (הוספתי עברית, כי לא הייתה) כל שינוי הוא מייד שוכח... לדוגמא: כשאני מנסה להוסיף עברית לווינדוס, אני בוחר עברית מגדיר את העברית כברירת מחדל בוחר רצף מקשים למעבר בין שפות וברגע שאני לוחץ על ה"אישור", השינוי שעשיתי לא מתבצע וכשאני נכנס שוב לאותו חלון אני רואה שהוא חזר לקדמותו (בלי השינויים שעשיתי...) את הרקע הוא בכלל לא משנה... גם כשאני בוחר רקע מהרקעים של ווינדוס ועושה "החל" זה לא משנה פשוט.... ככה גם כשאני מנס…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יצא לי ב UPDATE את ה SP2 אני עם מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE עם עברית
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 7 והתחילו לי בעיות אחרי שהורדתי קבצי ראר של סרט וחילצתי אותם בדקסטופ. מהרגע שהמחשב עולה מופיעה הודעה שהסייר הפסיק לפעול וברגע שאני יוצא מההודעה או בוחר להפעיל את הסייר מחדש הכל קורה שוב. בסייף מוד הסייר עובד אבל לא הצלחתי למחוק את הקובץ של הסרט שנוצר לאחר החילוץ למרות שהשתמשתי בdoctor delete. שמומלצת גם כאן. ניסיתי גם לסרוק קבצי מערכת ורגיסטרי דרך scf /scannow והכל תקין. מה לעשות כי הפתרון היחידי שאני רואה זה לפרמט. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש קישור לקניית רשיון לכל החיים לגרסת 2013 של אופיס. מישהו מכיר? יש אולי לינק? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי.. אני כמה פעמים מנסה להתקין windwos7 מדיסקים שונים והוא לא קורא או עושה שגיאה , יש איזו פעולה מסויימת שצריך לעשות חוץ מזה שבboot הוא יקרא מהכונן דיסקים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מחשב נייד של DELL וכאשר אני מוחק קבצים הם נמחקים ישר ולא עוברים לפח האשפה (הגדרות פח האשפה ב-properties בסדר) ויש לי תקייה ריקה עם שולחן העבודה שמסרבת להימחק גם בSAFE MODE וגם על ידי ה UNLOCKER עזרה בבקשה....
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש משהו מטריף בווינדוס אקספלורר של ווינדוס. וזה לא השתנה כבר הרבה זמן. לפעמים אחד החלונות משום מה מעדכן את עצמו הרבה פעמים. בליש שום סיבה ברורה. הבעיה כשזה קורה הוונידס עושה כזה רעש מעצבן "טק" כזה. נראה לי היום זה הפעם הראשונה שסגרתי את כל האפליקציות אחת אחת, ובסוף ראיתי שהאקספלורר אשם. מה נסגר עם זה? אני אחסוך ממכם ממחמאות למיקרוספוט...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצרתי אימ'ג בghost הפלתי אותי על מחשבים בדיוק אותו הדבר מבחינת החומרה מה שקרה כל המחשבים שהפלתי עליהם את האימג מגיעים עד המסך של הברוך הבא אני לוחץ אינטר מאשר להם להיכנס למערכת זה נכנס וישר מתנתק וחוזר עוד פעם למסך ברוך הבא ניסיתי כמה פעמים להיכנס והבעיה חוזרת על עצמה בכל המחשבים שהפלתי עליהם את האימ'ג מדובר במערכת הפעלה win xp sp3 pro
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
קודם כל האם יש הבדל בין פירמוט דרך דיסקט איתחול (דוס) לבין פירמוט דך ההתקנה של XP? והאם יש הבדל אם מפרמטים את המחיצות האחרות דרך הווינדווס עצמו או דרך הדוס?? והאם אחרי שמפרמטים את C , נגיד יש משחקים שמתקינים והם נכנסיפ לתפריט הוספה/הסרה אז מן הסתם יש להם קבצים בכונן המערכת מה קורה אם מפרמטים את כונן C (למרות שהמשחק מותקן במחיצה אחרת)?? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לכל בעלי ה-Vista x64 (ולא לאף אחד אחר תפתחו תראד משלכם) האם התחלתם לקבל בשבועיים האחרונים מסכים כחולים עם קוד 0x00000109?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את SP2 במחשב החלה לצוץ לי הודעת שגיאה על בעיה בחלונות אני הבנתי שיש איזו תוכנת הגנה שמותקנת ביחד עם ה-SP2 והיא עושה לי בעיות שאלתי היא איך אני מבטל אותה או איך אני מסדר את הבעיה כי הבעיה היא בהחלט לא בחלונות הנה התמונה: עריכה: שכחתי לציין שכאשר לוחצים על 'סגור הודעה' הוינדוס נסגר תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש כזאת אופציה בהגדרות .. שאם הסוללה נטענת עד הסוף שהווינדוס יפסיק או יעצור את הטעינה.. הלכה לי הסוללה במחשב ואמרו לי שיש הגדרה שצריך לעשות .. השאלה שלי איפה זה אני משתמש בוינדוס 7 .
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-