Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הכל התחיל כשהורדתי את הWindows installation 4.5 לאחר שהייתה לי תקלה עם הנוכחי. המחשב עשה הפעלה מחדש ועלה רק עם רקע ללא סמלים/שורת משימות. הכנסתי את הדיסק של וינדוס ועשיתי תיקון. לאחר התיקון היו לי 10 שניות לעשות ריסטרט. פספסתי אותם והמחשב התחיל לעשות פירמוט אוטומטי. זתומרת שכל הקבצים כבר נמחקו? (אין לי גיבוי). אני עכשיו שוב עושה את התיקון. האם יש עוד משהו לעשות חוץ מפירמוט? סייף מוד לא עובד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני לפני כמות הורדות מסיבית. אני צריך לשנות את המיקום של התקיה הזמנית, נגיד לתקיה בD:/ ושתמיד זה יוריד לשם. ולא יבצע את ההעתקה מהתקיה הזמנית לתקיה שבחרתי, כי אני עובד עם כונן IDE וזה לוקח לי על כל 700MB שלוקח 8 דקות עוד 5 דקות. תודה, אריאל
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוסים נתמכים הWIN 7?? יש לי Avira AntiVir הוא נתמך?? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי מלא מסכים כחולים ולא משנה איזה ווינדוס אני מתקין..(פשוט 7 הכי פחות קורס) והכל זה התקנות נקיות... לרוב אלו מסכים בלי שם קובץ כשהשגיאות הם 0x000001e או 0x000001a והBSOD לא מצליח לשמור קובץ DUMP מצאתי קובץ DUMP אחד והכנסתי אותו לקובץ ראר ביחד עם בדיקות של OCCT של שעה וטמפרטורות בזמן מנוחה... המפרט שלי בצד ימין אשמח אם תעזרו... עריכה: במשחקים ובסרטים(בעיקר HD) המחשב לפעמים נתקע עם צבעים מוזרים ומחורבשים והסאונד גם נתקע או שהוא עושה ריסטרט פתאומי... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי וינדוס XP , לפני זמן-מה הוינדוס קרס וכל נסיונותי להפעיל אותו לא צלחו. עשיתי התקנה מחודשת של XP בלי פירמוט של הכונן ובהתקנה החדשה ניסיתי להכנס לחשבון משתמש הקודם שהיה ברשותי. הוינדוס מזהה את החשבון אך לא נותן לי אפשרות להכנס אליו כיוון שהחשבון היה מוגן בסיסמה. ניסיתי בהמון דרכים להכנס לחשבון משתמש אך לא הצלחתי, יש ברשותי את הסיסמה לחשבון הנ"ל. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין windows vista x64 ultimate על מחשב dell Vostro השאלה אם יש הבדל כלשהו עם ווינדוס שהחברות מתקינות על הלפטופ כאשר קונים אצלהם חוץ מהאיקון במחשב שלי...?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אפשרי להתקין win 7 עם diskonkey ? פשוט עושה ההעתק-הדבק ל diskonkey ? ואיזה אפשרות בביוס אני מגדיר לו שיעלה?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אלהן אני עמרי חדש פה ויש לי בעיה במחשב.הדלקתי את המחשב היום ופיתאום הופיעה לי לפני הפעלת המחשב הודעה עם אני רוצה להפעיל את וינדוס רגיל או לעשות תיקון חשבתי שאולי איזה קובץ נמחק אז עשיתי תיקון לקראת סוף התיקון המשחשב נתקע אז כיביתי איתו שהדלקתי שוב המחשב לא פעל ומה שראו על המסך זה כל מיני צבעים מהבהבים על המסך ואי אפשר לעשות כלום חשבתי שאולי זה בעיה במסך אז החלפתי אותו אבל אותו דבר הופיע אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי win7 באמת אחלה של ווינדוס ממש מרוצה אבל יש לי בעיה אחת הסונאד אצלי לא בסדר אני שומע מאוזניה אחת ואחת לא וניסתי לחבר גם רמקולים וגם מרמקול אחד כן ואחד לא בדקתי בהגדרות של הכרטיס והכל והכל טוב ! גם האיזון אני לא מבין מה הבעיה עם זהעוזר הלוח שלי הוא p35ds3l
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עם גיגבייט EX58-UD5 רואה רק 2G RAM (מאפייני המחשב שלי - כללי, אע"פ שב System Info הוא רואה 3G). ב Boot.ini יש: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /PAE /3G מה קורה כאן. נדמה לי שבבורד הקודם שהיה לי (UD4) הוא כן ראה 3G . תודה.
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום , אני באמצע התקנה של ווינדוס 7 על מחשב חדש שנקנה אתמול. למחשב יש כונן של 1 טרה. האם מומלץ לחלק את הכונן? ואם כן אז איזו חלוקה מומלצת? (אני אישית שונא לחלק כוננים ל2 מחיצות) תודה
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר אמר לי ששידרוג יכול להרוס את המחשב(הודעת שגיאה באמצע או משהו כזה..) זה נכון מה שהוא אומר??
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי WIN XP ושולחן העבודה לא עולה אין שום הודעת שגיאה מה שאני ראה זה רק את הסמן של העכבר. נשאתי כבר במצב בטוח עדין לא רואים כלום, חשבתי לעלות את שולחן העבודה באופן ידני אבל אני לא מצליח להיכנס למנהל המשימות בשביל זה(לא מגיב לctrl+alt+delete) מה עוד אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני להתקין windows 7 עבור מחשב הנייד כפול ליבה (LG -F1), ובעל המעבד : PROCESSOR_IDENTIFIER: x86 Family 6 Model 14 Stepping 8, GenuineIntel עד עכשיו עבד ב- 32bit XP. לפי חיפוש בטבלה שבקישור הבא מצאתי שהמעבד שלי תומך ב- 64bit. http://en.wikipedia.org/wiki/X86 1. שאלה כללית: האם בגלל שיש לי שתי ליבות זה תומך ב- 64bit ? 2. בהתחשב במעבד שלי, האם גרסת 64bit תהיה הבחירה האופטימלית או שכדאי 32bit ?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה מסדרת Satellite והשבוע התקנתי למישהו ווינדוס 7 (על מחשב נייח) והתפלאתי לראות עד כמה שההתקנה הייתה מהירה, קלה וידידותית. כל הדרייברים ללא יוצא מן הכלל הותקנו לבד ללא צורך בדיסק המגיע עם לוח האם. עכשיו אני מעוניין לעשות את אותו הדבר אצלי והבנתי שיש אפשרות להתקין את המערכת החדשה על המערכת הקיימת (מותקנת וויסטה כרגע) ובעצם לשדרג מבלי הצורך בגיבוי וכל התוכן ישאר כמו שהוא . השאלה היא עד כמה זה אמין ומדויק, האם כל הדסקטופ שלי ושאר התוכן ישארו במקומם ויועברו למערכת החדשה? האם לא מומלץ יותר לפרמט הכל ולהתקין אותה "על נקי" ? ומה בנושא הדרייברים, איך אני יכול לבדוק שאכן הכל יותקן כמו שצריך ? כיוון שקיבלתי את המחשב ללא דרייברים בכלל אני חושש עוד יותר. אם …
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מעצבנת שמתי שאני לוחץ על רוב המקשים בחלק הימני של המקלדת שלי (אלחוטית של TEAC) מופיעים מספרים בכלל במקום האותיות למשל במקום המקש מ יופיע 0 זה לא בעיה במקלדת כי ניסיתי אותה על מחשב אחר מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי Windows XP מקורי. אם אתקין אותו על עוד מחשב (למשל על מכונה וירטואלית), אקבל כשל בבדיקת המקוריות?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
תראו מזה רושם ...: http://img395.imageshack.us/img395/7009/96720872.jpg מה לעשות ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Hello. I tried to install WINDOWS 7 build 7600 64 bit on this system: CPU - E8400 Motherboard- Gigabyte EP43DS3L Memory- 4GIGABYTE DDR2 Video Card- HD4870 512MB conncted to samsung T220P via DVI PSU-Thermaltake thoughpower 600W. so installation was fine. but just after install was completed after the symbol of Windows 7, there was just Black Screen, nothing else. it's somthing with configuration of my bios because its 64-bit version? maybe its somthing with my graphic card?. please help me THNX.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אהלן. פתאום כשאני מעלה את המחשב אני מקבל שתי הודעות שגיאה. צירפתי תמונה. עשיתי סריקת spyware ולא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין WIN 7 בפעם הראשונה, לאחר ההאתחול הראשון הווינדוס עולה בפעם הראשונה ומסיים את ההתקנה שלו, לאחר מכן לפתע נכנס המחשב למסך שחור עם מקף תחתון ואז לא עולה כל פעם....מה הבעיה ואיך אפשר לעשות כדי לפתור ?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אולי פה מישהו יודע לפתוא לי את הבעיה.. בעבר כבר התקנתי וWIN7 ועבד נפלא עד שנגמרה תקופת הניסיון ועכשיו התקנתי שדרוג לויסטה והמחשב לא מוצא את הכונן. לא רק זה גם בביוס נעלם הכונן ככה שאני אפילו לא יכול לחזור לויסטה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
חברה שלי לא מצליחה להסתדר עם ניפלאות הTASKBAR החדש של WINDOWS 7. האם ניתן להחזירו לצורה של הTASK BAR בWINDOWS VISTA או XP?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי סקריפט (שאני מפיץ אותו בעזרת GPO) שמעתיק לי ערך מסויים ברג'יסטרי ל CURRENT USER הישמתשתי בפקודה REG IMPORT והפנתי אותו לקובץ REG יש בו את הערכים שצריך להוסיף, השאלה שלי היא איך אני יכול לגרום לו להסתכל על הערך הנ"ל ולא לבצע העתקה חוזרת במידה והערך קיים. דבר נוסף אני רוצה לעשות משהו דומה גם עם קובץ שהוא מעתיק שיסתכל לפני אם הקובץ קיים ואם כן שלא יבצע העתקה. אני ישמח אם תביאו לי גם דוגמאות ולא רק הסבר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-