עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Aviram,

יש איזושהי תוכנה שמתקינה עיברית בווינדוס בלי שצריך את הדיסק של הווינדוס? תודה.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by chaikr,

לפני כשבוע קנו לאחותי מחשב נייג מסוג LG F1 שכלל בערכה שלו גם WIN XP מקורי. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הWIN גם על שאר המחשבים בבית וזה יחשב לי כחוקי? יש לציין שאם אני אכנס לאינטרנט זה יהיה מאותה כניסת אינטרנט של המחשב הנייד וכמו כן שבהתקנת הWIN לא הייתי צריך להתקשר למיקרוסופט או איפשהו לעשות אקטיבציה, רק הורדתי את כל העידכונים מ windows update כמו כן הגירסה היא windows xp home sp2

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

אני עומד לרכוש נייד חדש שמגיע עם Home Premium, ויש אפשרות לשדרג לProfessional ב50 דולר. (שתי הגירסאות 64bit כמובן). ראיתי את הטבלה הזו של מיקרוסופט: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare ולפיה אין לי צורך בגירסת Professional, מלבד עניין השפה שלא ברור לי(ייתכן והמחשב יירכש בארה"ב ולכן תמיכה בעברית[גם אם לאחר הורדה או משהו דומה] חשובה מאוד כמובן...). כמו כן מצאתי את הטבלה הזו: http://www.zdnet.com/blog/bott/do-you-need-more-than-windows-7-home-premium/1128 שכתוב בה פחות או יותר אותו דבר כמו זו של מיקרוסופט, רק שמוסיפים גם שההום פרימיום מוגבל ל16GB... כרגע זו כמות הזיכרון שעומדת להיות למחשב, אך התכנון הוא שאם יהיה צורך הוא גם יורחב - האם הום פרימיום בא…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איך מבטלים את האפשרות שזה לא יופיע לי שוב אף פעם?, מכיוון שכל פעם שאני מפעיל את הבאטלפילד או כל משחק עם גרפיקה גבוהה זה יוצא לי מהמשחק ושואל את השאלה הזאת.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by םר,

הבעיה היא כזאת כאשר אני מתחיל את ההתקנה (עם המסך הכחול) הכול הולך חלק (אפילו רשום למעלה windows home setup) ואז הוא אומר לי להכניס את הדיסק של וינדוס ואני מכניס (כונן דיוידי אם זה משנה) ואז הוא אומר לי שהוא לא מצליח לזהות את הדיסק או שהדיסק לא vaild אבל ניסיתי את הדיסק על מחשב אחר והכול עובד טוב מה הבעיה? יכול להיות שזה בגלל הכונן? (לא נראה לי אבל אולי אני טועה) תודה

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by MasterGal,

כבר כמה זמן מופיע לי בTOOL BAR תוכנה נוספת בשם Search assistent. ניסיתי להעיף אותה בכל דרך אפשרית (msconfig, הסרה והוספה של תוכניות הכל) אבל כלום לא עזר בכל פעם שאני מדליק את המחשב זה מתקין לי אותו אוטומטית מישהו יודע איך מסירים את זה לצמיתות. תודה,גל.

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by -JobNick-,

שלום, קניתי היום מסך LCD 17 אינץ. כשחזרתי הביתה חיברתה את המסך והכל טוב ויפה. הבעיות התחילו כשניסיתי להריץ את הוינדוס שלי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 TI הוינדוס עלה זיהה את המסך כPLUG&PLAY התקין בשבילו דרברים וביקש ריסטר,כמובן אפשרתי לו. אחרי שהוא עלה הוא כתב לי את השגיאה שניתן לראות בתמונה המצורפת. ועכשיו אני תקוע אני לא יכול לשנות רזולוציה או עומק צבא כי הוינדוס דורש רטיסטר כשאני מאפשר לו הוא פשוט ניקתה בשבל העלייה ואני צריך לעשות RESET רק אז הוינדוס מסכים לעלות כותב שוב את השגיעה והכל חוזר חלילה כשאני מנסה לשנות הגדרות. כתובת לתמונה עם הERROR: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0007/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/2003022815393…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לאחר מאמצים מצאתי באינטרנט את שוקי קווסט (משחק ישן חובבני קצר לאללה וקורע מצחוק) להפתעתי המשחק והסאונד פועלים תחת WINDOWS XP הבעייה היחידה היא שהמשחק בעברית אז זה מראה לי בג'יבריש ניסיתי מדיסקט הפעלה יחד עם KEYBHE שמצאתי גם אי שם ולא עבד אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח נ.ב. המשחק הוא SHAREWARE אז הת'רד לא עוסק בדברים אסורים

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. http://www.betanews.com/article/Microsoft_Reminds_No_Vista_SP1_This_Year/1184861572 תראו מה זה!, אני כבר פיתחתי ציפיות :-[. מה מסתבר?, הכתבת שאמרה ש-SP1 הבטא תצא השבוע,והגירסה המלאה בנובמבר, - סתם אמרה,לא שהיה לה מקור אמין או משהוא.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by Oranl,

היי, יש לי מחשב שהתחיל להיתקע בכל פעם ב-Welcome Screen.. פשוט נתקע ואי אפשר להיכנס למערכת ההפעלה. זה קורה גם במצב בטוח ככה שאין לי שום גישה למערכת. פירקתי את ה-HDD וביצעתי עליו סריקות ממחשב חיצוני, ניקיתי וירוסים והחזרתי ועדיין אותה בעיה. יש איזה רעיון? כי לא נראה לי שאפשר לפתור את זה.. ???

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קספרסקי שלי מחק לי קובץ חשוב של הוינדוס.יש דרך להכניס תדיסק של XP ולהחזיר תקובץ? תודה

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by karpad,

(כולל קבצי מוזיקה וצלילי ההפעלה והכיבוי) זה התחיל היום למישהו יש מושג מזה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by The Terminator,

היי, יש לי WIN XP PRO וחוץ מאם אני מכבה את המחשב בריסט או סתם מכבה אותו אז עולה ה SCANDISK. האם יש אפשרות להעלות אותו באמצע השימוש בחלונות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by S^E,

נתחיל בזה שיש לי WinXP . פרמטתי אתמול, עכשיו דיסק ההתקנה יש בו מן תוכנות מובנות וטוויקים למיניהם, ואחד מהם מוריד את ה Language Bar למטה בצד ימין (לאחי התקין עם אותו דיסק ואיך שהוא היה לו תבר הזה למטה ולא הייתה לו שום בעיה עם החלפת השפות, לאחותי יש אותה בעיה כמו שלי) יכול להיות שאם נחזיר את הבר אז גם זה יפתור את הבעיה ?. עכשיו עוד משהו מוזר, לגבי התוכנות, כרגע אני מצליח לשנות שפה בכפתורים הרגילים (Shift + Alt ) רק באקספלורר למעשה, ותוכנות כמו מירק איי סי קיו זה לא מחליף. מה אני צריך לעשות ? . תודה לעוזרים. נ.ב אם משהו לא מובן :} תשאלו אני אשמח לענות על השאלות ולפרט עוד.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by roKp,

שלום, יש לי מחשב שעליו מותקן windows xp וברצוני להתקינו מחדש. אבל אני לא בטוח מה עושים.... אשמח אם מישהו יסביר לי צעד אחר צעד מה עושים. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by sos,

טוב כמו שאתם יודעים יש לי בעיה ואפשר לראות אותה בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44343 עכשיו נראה לי שאני יודע מה לעשות אז אני צריך עזרה. מישהו יודע איך להפוך את כונן C מNTFS לFAT32 (כזכור אני לא מצליח להתקין את WINXP )?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idang,

יש לי מחשב אחד ( מארז ) ויש לי שני דיסקים קשיחים שבכל אחד מהם ישנה מערכת הפעלה משלה. אני רוצה לחבר את שני הדיסקים למחשב ובמהלך האיתחול אני אסמן לו איזה מערכת הפעלה להפעיל ... ישנה אפשרות כזאת ? ? ?

18. Started by Nahum2,

הוספתי ל 2 סטיקים של ג'יגה של 667. 2 סטיקים של ג'יגה 800. ורק 3.37 מזוהים. הוא רושם: 4 giga installed and only 3.37 giga useable למה?!?!?!?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by matan5000,

שלום, כאשר אני נכנס למחשב שלי ולשאר התיקיות שורת התפריטים לא מופיעה, איך אפשר להחזיר אותה? בתודה מתן. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Sundayarak,

שלום רב, הודעה ראשונה שלי בפורום.. שלום לכולם! ברשותי windows 7 ואיני מצליח לשייך תמונה לתיקייה כמו בדרך הרגילה כשהשתמשתי בXP FolderName - options - customize - folder picture נסיתי מספר דברים, הלכתי לFolder Options - view והורדתי את V מהאופציה הראשונה והשלישית. כמו כן הלכתי לPerformnce & Tools ושם שימת Show Thumbnails Instead icons ללא הועיל. בתודה מראש, ערק ביום ראשון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. על מחשב חדש תודה מראש

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by RomaDev,

היי חברה, יש לי מחשב ישן מישנת 88 של חברת : American Technologhi Association מחשב: PC-AT ויש לו 2 כוננים של דיסקטים ענקיים כאלה(5 אינץ') אז לא יודע איזה מערכת הפעלה צריך בישביל המחשב! ??? בבקשה תעזרו לי! :'(

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by neogod,

לפני כל כיבוי/ ריסט קופץ לי החלון של END NOW עם הקובץ CCAPP ,שאין לי מושג משהו!!! הדבר קורה מאז הפעם הראשונה שהווינדוס הופעל! מזה הקובץ הזה ולמה הוא קופץ כל הזמן ?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by eran256,

האם ניתן מבלי לפרמט את המחשב לשנות את הרשיון? איך עושים זאת? יש לי רשיון מזוייף (עלו עלי), ועכשיו קיבלתי מקורי איך ניתן להחליף ללא פירמוט המחשב? תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Adi42,

שלום. רכשתי מחשב חדש עם: לוח אם GA-EP34-DS3L של ג'יגה בייט, כרטיס מסך HD4870 של ATI, זיכרונות DDR2 2048 x2 800MHZ של G-SKILL, מעבד 2duo E7300 ועוד כמה חלקים אחרים. התקנתי בו XP 32BIT ויש לי המון בעיות. המון תוכנות כמו מסנג'ר, פיירפוקס וכ'ו קורסות באופן רנדומלי או מתי שהמחשב נדלק, עם שגיאה שמדברת על קובץ בשם KERNEL32.DLL. וכל שעה בערך המחשב עושה מסך כחול (לפני זה הוא עשה ריסט אוטומטי עד שביטלתי את זה). תמונה של המסך הכחול: http://img83.imageshack.us/my.php?image=dsc00567my9.jpg ותמונה של שגיאות DLL: http://img510.imageshack.us/my.php?image=errorme1.jpg אני כמעט בטוח שזאת לא בעיה של חומרה, בדקנו טמפרטורות והכל בסביבות ה30 מעלות. משחקים עצמם חשוב לציין שפועלים מצוין, כמעט תמ…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.