עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liloli,

אהלן אנשים. היום ניסיתי להתקין ברוב טיפשותי נרו 8, הוא התחיל את ההתקנה ביקש לכבות את המחשב, ועשה הפעלה מחדש. כשהוא חזר לויסטה הופיע לי חלון קטן ליד השעון אם סימן אדום עגול אם קו באמצע. הוא אמר איזה משהוא לגבי זה שוינדוס לא יכול להמשיך בהתקנת הנרו וצריך לסדר איזה משהו נראה לי קשור למנל החלונות הקופצים. לחצתי על זה נכנסיתי לתיקייה שאין לי מושג מהיא אבל אני כמעט בטוח שהיה רשום למעלה נרו בקיצור הלכתי ללשונית הראשונה וסימנתי (הורדתי את הסימון יותר נכון) שלא יטען קבצי מערכת בכניסה לוינדוס ועוד משהו לגבי השולחן עבודה ואופציה השלישית לא היה ניתן לשנותה זה היה משהו לגבי ההפעלה (startup). ביצע הפעלה מחדש ומסתבר שכנראה ביטלתי טעינת קבצים של הוינדוס ומאז הוא עולה לי ללא גרפיקה (זאת א…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by wrecker,

קניתי 1TB ובנתיים עד שאני מסדר את כל המחשב חיברתי אותו במקום הCD-ROM עכשיו לפעמים יוצא שאני צריך פתאום את הסידי, וחשבתי על זה שאם אני עושה SLEEP המחשב במצב המתנה ומכבה גם את הקשיחים ומאווררים וכו'.. ובזמן הזה אני מחליף בין הקשיח לסידי.. ואז מעיר את המחשב. למה? כי זה חוסך לי זמן של כיבוי והדלק וסגירת תוכניות.. (החלפה לוקחת ממש דקה מה"מצב שינה", שינוי כבלים והדלקה) בכל מקרה זה עכשיו שאני חושב על זה יותר בהגיון למען האמת, אני חושב אולי המחשב לא באמת מכובה לגמרי וזה יכול לעשות נזק כל שהוא? נזק חשמלי? נזק לאיבוד נתונים?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. שלום לכולם. לאחורנה שמתי לב שכמעט נגמר לי המקום בכונן סי, שלא היה גדול מלכתכילה כי הוא מכיל רק תוכנות. כשבררתי לאן נעלם המקום, גיליתי שתיקיית הוינדוס לוקחת 9.5 גיגה. זה נשמע לי אבסורדי ברמות. האקספי שלי היה לוקוח 3 גיגה, אחרי שימוש מאוד ממושך והמון תוכנות. הסתכלתי פנימה וגיליתי שאת רוב המקום תופסת תיקיית winsxs, כ -4 גיגה. הבנתי שזו תיקייה של סוג של גיבויים וכזה, אז ביטלתי את system restore ומחקתי את כל נקודות השחזור, אך כמעט ולא התפנה כלום. לא ברור לי אם כך מה זה מגבה וגם אין לי מושג איך זה אמור לעזור לי במקרה הצורך. אשמח להקטין אותה או להפטר ממנה. האם מישהו התעסק בזה מבלי לשבור את המערכת? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by eli24,

שלום לכולם וחג שמח! היתה לי בעיה באווטלוק אקספרס שכל ההודעות שישבו בתוכנת הדואר נמחקו איך שיצאתי מהתוכנה בעיה מוזרה שנפתרה רק לאחר שהרצתי תוכנת אנטי ריגול שסידרה את הבעיה (sqybot) אבל... עדיין,כל הדואר עם מכתבים מאוד חשובים נמחקו (הכתובות דואר לא נמחקו) מה שנשאר זה התקיות של הדואר שיושבות ב WINDOWS וכל החומר נמצא שם,הבעייה שכשאני נכנס לתקיות הכל שם נראה כג'בריש ואני לא יכול לקרא כלום השאלה היא-האם אפשר לשחזר מהתקיות האלה משהו??? ואיך? אני מקווה שהייתי ברור מספיק. בתודה מראש אלי

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by ben-bar,

אני רוצה להתקין את הVISTA אבל אני חושב שיש לי בעית דרייברים חיפשתי דרייברים לכרטיס קול וללוח אם ואין כלום ניכנסתי לאתר של אסוס ואין להם ביכלל דרייברים שלVISTA ללוח אים שלי אז השאלה שלי היא כזו.. ביזמן ההתקנה של VISTA המערכת מזהה את הדרייברים לבד או שצריך לימצא דרייברים בניפרד וגם איזו גירסה של הדרייבר של NVIDIA הכיי טובה לויסטה ? זה המפרט שלי: P4:3.30.OC זיכרון: 1.5 גיגה 400 MHZ לוח אם: ASUS P4V800D-X צ'יפ של VIA כרטיס מסך:PALIT 7600 GS SONIC 256 MB DDR3 כרטיס קול :SoundMAX AD1888

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני לא יכול להתקין את הדרייבר של המודם (USB) על הויסטה , מה אני עושה יש איזו שהיא דרך או שצריך לחכות עד שיצא דרייבר רשמי ?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  7. כשאני נכנס לתיקיה עם קבצים בכונן חיצוני , התיקיה נתקעת. בשיוט בתיקיות אחרות- הכל בסדר. זה ככה רק בכונן החיצוני. נראה לי שהוא נדבק במשהו. למישהו יש מושג כיצד לסדר זאת? אשמח לעזרה פשוט, אין לי כרגע גישה לשום קובץ בכונן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MODY69,

שלום חברה, ברשותי מחשב כזה: P4 3.0GHZ 915P 2*512 400MHZ HD 160GB SATA 7200RPM 7800GTX ה- XP שלי כבר גוסס אחרי שנתיים ללא פירמוט ורציתי לדעת אם לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש (פעולה שאני עושה פעם בהמון זמן) או להתקין וינדוס ויסטה. כמו כן, שמעתי פעם שלא חובה לעשות פורמט ל- XP ואפשר לעשות ריפייר ואז אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש. האם באמת יש דבר כזה? אם כן, איך עושים את זה? אני מבקש שלא תגידו לי "למה לא קראת את הפוסט מאתמול?" או דברים בסגנון כי אין לי יותר מדי זמן לשוטט בפורום. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by saar,

היי לכולם אני עובד על ויינ 2000 פרו. הייתי מעוניין לדעת מה התוכנות ואמצעים להגן על המחשב מפני חדירות דרך הרשת או כל דבר אחר יש ברשותי פיירוול של נורטון (2002). אשמח לדעת על תוכנותאו צורות הגנה יעילות יותר.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, בדקתי ווירוסים בכמה תוכנות (חלקם רשומים בתוכנות המומלצות) לא נתגלה כלום.. יש פתרון? תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. כך על פי הנאמר באתרים שונים ברשת. בגירסת מאי של חלונות 10 יהיה אפשר לדחות עדכונים עד 35 יום גם בגירסת Home . עוד יתאפשר לבחון עדכונים מבלי שיותקנו ישירות עועד כהנה וכהנה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אמרו לי שזה כצת יותר קשה להתקין מעבד AMD יותר מי INTEL זה נכון? או שזה בידיוק אותו דבר? יש לי מעבד amd לוח asus a7n8x-e אר דיסק SATA אני רוצה לפרמט את המחשב אני מכניס את הדיסק WIN XP אני נכנס לביוס עם כפתור DEL/DELETE ואז איפה ללחוץ ? שאתם אומרים לשנות בביוס שהCDROM יהיה ראשון אר דיסק שני כונן דיסקטים שלישי איך אני מגיע למקום הזה? ותגידו את השם כי בלוח שלי הביוס שונה מי כול הלוחות האחרים..

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. אני חדש כן כניתי מחשב ובחנות סמו לי windows לא חוקי ויש לי קוד של חוקי אמרו לי שאפשר להפוך את הwindows לחוקי בלי לפרמת איך אני אושה את זה בבקשה תאזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה אם לא סמתי את העודה במקום הלא נכון!!!!! (סליחה אל שגיאות כתיב)

14. Started by steve_morse,

שלום רב, בעת ניסיון הצמדת תיקיה לשורת המשימות הוא מראה לי כל הזמן את סייר וינדוס. אני רוצה להצמיד תיקיה אישית שלי האם ניתן לעשות זאת? אם כן כיצד? תודה רבה. שבוע טוב, תום.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  15. לפי המדריך הזה http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אני לא מבין כלום ממנו בבקשה שמשהו יעזור לי אין לי כוח להתעסק עם תקליטורים כל הזמן אני רוצה שהוא יתקין מהדיסק את הדרייבריים תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי בעיה מעצבנת שמתי שאני לוחץ על רוב המקשים בחלק הימני של המקלדת שלי (אלחוטית של TEAC) מופיעים מספרים בכלל במקום האותיות למשל במקום המקש מ יופיע 0 זה לא בעיה במקלדת כי ניסיתי אותה על מחשב אחר מה לעשות?

17. Started by Atlon-Xp,

6 SVCHOST.EXE כולם רשומים באותיות קטונות ולא לפי הסדר! רציתי לדעת עם זה נורמלי או שיש את הוירוס של זה שתמיד האנטי וירוס מוצא... עם היה לכם את זה בפעמים הקודמות... עם מישהו יודע מזה או שבכלל זה בסדר ושאני לא צריך להכנס ללחץ אז בבקשה תעזרו תודה,

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן יש לי בעיה מוזרה, פעם אני מדליק את המחשב עובד בסדר פעם לא, כשלא הוא מציג לי מסך שחור וכותב משהו על תקלה של ה system32 , הייתי רוצה לדעת כיצד ניתן לסדר את זה , ניסיתי בעבר להכנס לREPAIR של חלונות אבל לא הצלחתי לעשות דבר כי לא ידעתי איך לתפעל את זה , אשמח לעזרה תודה ושסת שלום

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by jj516,

בעיה ב windows xp יש לי כפתור sleep במקלדת, ואני רוצה להשתמש בו אבל כשאני לוחץ עליו המחשב עובד ל sleep mode ומייד חוזר למצב עבודה. וכך גם עם הכפתור של הכיבוי אני לוחץ עליו והוא באופן אוטומטי אמור להכבות אבל מקום זה הוא עושה reset. ב power opotions הכול נראה תקין והאפשרויות מוגדרות נכון (כפתור sleep ל sleep כפתור כיבוי ל shout down). מה אני יכול לעשות???

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום חברים, בידי שני דיסקים של Windows XP Home, אשר נרכשו כחוק. כמו כן יש שני מחשבים, על כל אחד מותקנת מערכת הפעלה עם הרשיון שלה. פירמטתי את אחד המחשבים, רציתי להתקין עליו בחזרה את המערכת, אך איני מוצא את הדיסק (שעליו מספר הרשיון שלו) עם מערכת ההפעלה שהיתה מותקנת בו. האם אוכל, לבינתיים, להתקין מערכת ההפעלה, עם הרשיון שבמחשב האחר, כלומר שבשניהם יהיה אותו מספר רשיון, ואז לאחר שאמצא את הדיסק האבוד והרשיון (הוא חייב להיות באיזה מקום... ) להזין את מספר הרשיון שלו במקום? האם עד שיימצא הדיסק האבוד, אוכל להוריד עדכונים מהרשת, למרות שקיימים שני מחשבים עם רשיון זהה? תודה רבה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום! היום התקנתי וינדוז חדש , הורדתי את הדרייבר של הקול מאתר HP , ובמהלך ההתקנה , אומר שלא נמצא חומרה עבור התקן זה מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  22. בוקר טוב. התקנתי על אחד מהמחשבים בחברה אצלי את הXP מחדש לאחר פרמוט, משום מה הדיסק שהיה משויך למחשב היה גרסא עברית של הXP PRO. לגבי מעבר מאנגלית לעברית אני יודע שיש את MUI. אין בעיה. מה לגבי המצב ההפוך ? שבו אני רוצה לעבור מעברית חזרה לאנגלית(ההתקנה הייתה בשפה העברית). בתודה, אסף.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  23. הרכבתי היום מחשב חדש (לוח אפוקס 8RDA3+) יחד עם כונן SATA של WD 80GB, עכשיו הכל מחובר נכון והכונן מזוהה ע"י המחשב, אבל שאני מנסה להתקין עליו WINDOWS XP (הגירסא החדשה של הSERVICE PACK 2 - אם זה קשור), ההתקנה אומרת לי שהיא לא מזהה HD ויוצאת. פיספתי משהו בתהליך? באג ידוע? PLZ HELP!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. יש לי 2 מחשבים עם רשת... איך אני משתף את הקבצים ביניהם? לדוגמה במחשב א' אני יכול להיכנס לכונן C של מחשב ב' די ברור מה אני רוצה..... תודה

25. Started by gimdy,

שאני מעלה בדף טעינה של וינדוס XP שמדליקים את המשחב הוא נשאר בו יחסית הרבה זמן המחשב חדש ואני לא מבין למה זה טוען הרבה זמן ולא רץ ?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.