עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום הכונן DVD שלי נדפק אז אני רוצה להתקין את המערכת דרך הDOK שלי הבעיה שנשאתי כבר משהו כמו 5 מדרכים וגם כמה מהאתר פה ואני לא מצליח לעשות BOOT להתקנה של הWIN דרך הUSB. אני מגדיר בBIOS שהוא יעשה BOOT קודם מUSB-FDD הבנתי שזה מה שאני צריך לבחור זה נכון? המדריך האחרון שעשיתי הוא המדריך הזה הוא מראה שם שיש תפריט לבחור מאיזה כונן לעשות BOOT לא מצאתי את זה אצלי...(ד"א הדגם של לוח האם בצד עם המפרט)משהו יכול להסביר לי למה אני לא מצליח לעשות את הBOOT תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by super4life,

ezmanti mahshev bli gpu ve yasimu li windows 7 professional az yesh li kama sheelot ha windows ha ze ba im dx11 muvne? ve im ken kshe ani akne gpu ve ani ahaber lo yehye beayot ?

3. Started by IanCurtis,

שלום יש לי בעיה בהרצת XP mode במחשב שלי (Win7 64bit) ונותן את השגיאה הבאה : Cannot Windows Virtual PC host process. Check the System event log for more details. Windows Virtual PC requires hardware-assisted virtualization. There is no hardware-assisted virtualization support in the system. בביוס Virtualization מופעל עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by abarbotel,

א. מה זה גרסת rc? מה זה גרסת RTM? ב. למה מיקרוספט מפיצה חינם גרסאות כאלה? ג. חוץ מתמיכת זיכרון מה ההבדל בין גרסת 64 ל32 בוינדוס 7 החדש. גרסת 64 לא עלולה לגרום בעיות תאימות לתוכנות מסוימות? ואם לא אז למה בכלל לייצר גרסת 32?

5. Started by matankashi,

התקנתי ווינדוז 7 ולאחר מכן ראיתי שהווינדוז XP קיים גם במחשב! עכשיו, אין לי מושג איך למחוק את המערכת הפעלה XP ! אמרו שצריך דיסקט- אין לי בכלל כונן תקליטורים, איך אני מוחק את הווינדוז XP? מצידי למחוק גם את ה7 איתו ולהתקין מחדש את 7!! אודה לכם אם תעזרו לי@@@

6. שלום לכולם! אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר עלתה בפורום (בכל אופן, לא מצאתי אשכול בנושא הזה)... בכמה מקומות ואפילו בכמה חנויות (ביניהן רשתות כמו באג ואופיס דיפו) נכתב כי מי שקנה מחשב (נייח או נייד) עם מערכת הפעלה ויסטה אחרי סוף יוני או יולי (לא זוכר במדוייק), זכאי לשדרוג מערכת ההפעלה ל-windows7 בעלות משלוח בלבד. מישהוא יודע על זה משהו? מישהוא קנה את השדרוג בדרך הזאת? מישהוא יודע מה היא "עלות המשלוח" הזו, איך זה עובד ועם מי יוצרים קשר כדי לקבל אותה? מי שולח? איך שולח? ובכלל, מה זה אומר? האם זה לכל מחשב שנרכש עם ויסטה אחרי התאריכים האלו, או רק למחשבי HP לדוגמא, שמצהירים שיש להם את המבצע הזה? תודה מראש, עידן

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  7. נעלם לי השורה של הכתובת ושל קדימה אחורה וכל הכפתורים שיש למעלה ???-איך מחזירים אותה? האם זה וירוס? [attachment deleted by admin]

8. Started by yoxo,

אני מתכוון ליקנות את WIN7 , היום אני משתמש בXP מקורי ורציתי לדעת עם אני רוצה לפרמט (לא לשדרג) את המחשב לWIN7 וקניתי את גרסאת השידרוג אז אני יהיה חייב תחילה להתקין את XP?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by Guy950,

אני רוצה לשדרג לווינדוס שבע מווינדוס ויסטה פירמיום 64bit. כרגע האופציה היא לשדרג לWIN7 פרימיום (אולי אני ארצה לשדרג לאולטימייט בגלל הXP MODE) אבל איך כדאי לי לעשות זאת? אני רוצה לקנות את ערכת השדרוג כי מן הסתם היא זולה יותר, אבל אני קורא שיש בעיות עם השידרוג, מה הבעיות בידיוק? אני ברמת העיקרון הורדתי את הWindows 7 Upgrade Advisor מהאתר של מיקרוסופט ויצא שכל הרכיבים שלי תואמים וכו' וכו' וכו', רק הוא אמר לי שאין לי מספיק מקום במחיצה הראשית (הנפח במחיצה הוא כ48 ג'יגה, הויסטה עצמה תופסת 23 ג'יגה, ועוד כמה דברים שגם שייכים למערכת כגון AppData וכו') ויש לי 12 ג'יגה פנויים, אני יכול להתקין בכ"ז את הווינדוס 7 על המחיצה הזאת גם בידיעה שהתוכנה אומרת שאין מקום? הרי במילא ההתקנה מתלב…

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  10. היי חברים, נתקלתי בדילמה מסויימת. כרגע מותקנת על המחשב שלי חלונות XP, ואני מעוניין לפרמט לגמרי את המחשב ולהתקין עליו את Windows 7 בהתקנה נקייה. בנוסף לכך אני מעוניין לגבות מספר תיקיות, שמשקלן הוא יותר מ-50 ג'יגה (מוסיקה, סרטים וכו'). השאלה שלי היא האם יש דרך קלה יותר לגבות כמות כזאת של קבצים משאר הדרך הקלאסית של לצרוב את הקבצים על המוני dvd's... האם ישנה אפשרות/תוכנה לפרמט את המחשב לגמרי, חוץ מאשר תיקיות מסוימות? סליחה על הבורות הרבה בנושא תודה רבה דרך אגב - הפורום לא קורא נכון את הדפדפן שלי, אני משתמש ב-Chrome

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. זה קרה לי פתאום שאני מדליק את המחשב! מה לפרמט ולהתקין מחדש? לא הגיוני? CHKDISK /R יעזור? או שיש דרך אחרת להעתיק את הקובץ ממחשב אחר? ענה עיזרו לי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. במעמד הרכישה, אי אפשר לשנות מדינה, אז הכנסתי כתובת של חבר שגר בניו ג'רזי אבל עם פרטי כרטיס האשראי הבינלאומי שלי ועדיין... לא הצלחתי לבצע רכישה. מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן, רציתי לדעת, האם מישהו יודע באופן ודאי, האם ניתן להתקין גרסת שדרוג של חלונות 7, על גבי דיסק מפורמט? אני שואל, כיוון שיש לי XP, אבל אני מתכוון לפרמט מדי פעם את המחשב (זה עסק בריא וממולץ), אבל לא רוצה כל פעם להזדקק להתקנת הXP לפני שאני מתקין את ה7.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by aribrukman007,

ניסיתי היום להתקין את windows7 ויש לי כמה בעיות עם ההתקנה אחרי שזה נכנס לחלון ההתקנה, מגיע לשלב האחרון (finishing installation) המחשב מאתחל את עצמו בחזרה, ופשוט לא עולה, כל המסך נשאר שחור ניסיתי שוב להתקין מחדש, ניסיתי גם גם להתקין על כונן אחר, שום דבר לא עזר ניסיתי גם לעלות ב safe mode זה נכנס לחלון בו כתוב: windows is preparing for first use ואז מופיע חלון בו כתוב שאי אפשר לעלות במצב בטוח, ואז שוב, המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעונים!!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by m1ke,

יש פה מישהו שהצליח ליצור דיסק התקנה unattended ל-XP עם שילוב של דרייברים ל SCSI ויכול לחלוק איתי את הידע? [br]פורסם בתאריך: 26.10.2009 בשעה 20:43:45 מסתבר שהדבר יותר פשוט מפשוט עם nlite.נפתר

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. אהלן יש לי בעיה מוזרה, פעם אני מדליק את המחשב עובד בסדר פעם לא, כשלא הוא מציג לי מסך שחור וכותב משהו על תקלה של ה system32 , הייתי רוצה לדעת כיצד ניתן לסדר את זה , ניסיתי בעבר להכנס לREPAIR של חלונות אבל לא הצלחתי לעשות דבר כי לא ידעתי איך לתפעל את זה , אשמח לעזרה תודה ושסת שלום

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by felixb,

שלום, לאחרונה ה DEVICE MANAGER שלי התחיל להראות שני מופעים של: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz במקום מופע אחד (בפועל יש לי רק מעבד אחד). שני המופעים מופיעים עם סימון אזהרה בצבע צהוב. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  18. הודעה שגיאה כזו מופיעה לי עבור כל קובץ התקנה (תוכנה) שאני מנסה להתקין win xp pro sp3 מדוע זה?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by yirmio,

שלום! אני רוצה לשדרג לWIN7 64BIT, כרגע יש לי את הגרסא של 32BIT והיא עובדת חלק. יש לי מעבד E8400 עם 4 ג'יגה זכרון. תוכנות שאני משתמש photoshop cs3 spss chrome office 2007 האם צפויות בעיות? תודה!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by ofirrjd,

ואיך אני רואה איזה מספר גרסא מותקן אצלי?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד שחווה תקלה זו.. לא מצליח להוריד קובץ מהאינטרנט ולשמור אותו על המחשב, בכל אחד מהכוננים. חשוב לציין שיש רק חשבון אחד וגם הוא מנהל .. מה ניתן לעשות ? ?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by OmriF,

חבר שלי רכש מחשב ניד של לנובו המגיע עם Vista מובנה. הוא ביקש במקום XP אז ניסיתי לבצע אצלו התקנה סטנדרטית של XP ולאחר שלוחצים התחלת ההתקנה ושהתוכנה מעלה את הקבצים, קופצת שגיאת מסך כחול שמודיעה שקיימת שגיאה כלשהי. למישהו יש מושג מה פשר השגיאה שלא מאפשרת את התקדמות ההתקנה? הדיסק תקין לחלוטין.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by yohna,

לא בטוח שזה שייך לכאן.. בכל אופן קניתי חלקים חדשים למחשב [ מעבד לוח כרטיס מסך ] חיברתי הכל טוב ויפה אבל בחיבור ה USB הוא לא מזהה לי הוא מזהה ב BIOS ועד לבחית מערכת [ SAFE MOD או רגיל וכו'] ישר שהוא נכנס לעמוד הטעינה כל מה שמחובר בחיבורי ה USB מתכבים ב BIOS כל מה שקשור ל USB על ENABLED [לא בטוח ככה כותבים] נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל ה HD מהמחשב הקודם ולא התקנתי דרייברים כי אני לא יכול.. [ בעעית USB] מה לעשות? אני מתחרפן.. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by interfan7,

שלום, בשעה טובה התקנתי חלונות 7 במאקבוק שלי. אני מודאג לגבי עניין חומת האש? האם ניתן לסמוך על המובנה של חלונות 7? במיוחד כשמדובר בפאקטים שיוצאים החוצה, כי ב-XP היתה לי חומת אש אשר כברירת מחדל חסמה את כל היציאות, אלא אם אני אישרתי. ככה אני רוצה גם בחלונות 7.

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  25. יש לי Vista על אחד הארד-דיסקים המשניים שלי שגורמת לי להמון בעיות, בעיקר בגלל שכל פעם בבוט נותנים לי לבחור בין מערכות ההפעלה, ואחרי שסידרתי את זה שזה יריץ ישר את 7 משום מה זה בחר דווקא את הויסטה שלא עלתה. הפתרון שכרגע עובד לי משום מה זה להכניס דיסק של Win7 לכונן, מה שגורם להעלאת ה win7 כשורה (בלי להכנס לדיסק) אחרת זה נתקע בבוט. אין לי מושג למה זה עובד אבל זה עובד בנתיים ככה השאלה שלי היא איך אני מוחק את הויסטה? יש חסימה שאני לא מצליח לעבור אותה איך אני מוחק מהבוט את הויסטה לעזאזל?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים