Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום .ראיתי שבכל חנויות המחשבים רכישת W7 בגירסת OEM מותנת ברכישת מחשב חדש בלבד. זה לא כל כך מובן לי . כלומר האם אני חייב לרכוש מהם מחשב קומפלט בשביל לקבל את ה- W7 במחיר המצויין. וכפריט בודד האם ימכרו אותו אך במחיר שונה ,או לא ימכרו. כוונתי בחודש הבא לקנות ולהרכיב מחשב חדש לגמרי , אך לא נראה לי שארכוש את כל החלקים מאותה חנות בגלל הבדלי המחירים לפריטים השונים .
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייי. קודם כל כמו שאתם רואים אני חדש בפורום אז אם אני שואל את השאלה במקום הלא נכון אז סליחה. טוב אז נתחיל.... כבר הרבה זמן שאני סוחב את הבעייה הזו אבל זהו כבר אין לי כוח. לפעמים אחרי כל מני פעולות שאני עושה במחשב זה עושה לי את זה. למשל הפיכה של google chrome לדפדפן ברירת מחדל ועוד.... (זה לא נותן לי להפוך אותו לדפדפן ברירת המחדל שלי- דבר שמקשה עלי מאוד) ד"א ביום שהתחילה התקלה אני הורדתי את IE 9 BETA ואת IDM 6 BETA אז יכול ליהיות שזה קשור (אבל כבר מחקתי את שניהם) תמונה- http://www.fastup.co.il/v.php?file=24024715.png איך אני מסדר את זה? אהה ועוד דבר קטן- יש את האתר של אפל שיש בו את האפליקציות (כמו itunes רק בדפדפן) ושם יש אופציה view on itunes אבל כשאנ…
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה ווינדוס 98 SE באנגלית. כפי שאתם רואים אני מסוגל לכתוב בעברית לפחות בדפדפן , אבל ברוב התוכנות העברית לא ממש עובדת טוב... באוטלוק אקספרס אני רואה רק סימנים מוזרים במקום עברית , ובאיסיקיו העברית הפוכה לחלוטין. את התמיכה המעטה שיש לי כאן לעברית הצלחתי להתקין מאתר windows update. פרט לזה את כל הצעדים האלה כבר ביצעתי: לוח הבקרה - הגדרות איזוריות - בחרתי עברית. לוח הבקרה - מקלדות - בחירת הטאב של "שפה" - הוספתי מקלדת עברית. משום מה אני לא יכול לבחור אותה בתור ברירת מחדל. כשאני מנסה אני מקבל את ההודעה הבאה: windows could not change the default language because it does not match the character set (code page) that your computer is currently using. Choose another langu…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין SP1 ואז במהלם ההתקנה (דקה לאחר פתיחת האשף של ההתקנה) מופיעה לי הודעת שגיאה כזו: the file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other appilication and then click retry ואני נשבע - אין לי אף תוכנה ברקע. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא צריך להגיע לי מחשב חדש שהזמנתי, intel i7 עם 16GB RAM. מערכת ההפעלה תותקן על כונן SSD. עד כמה שידוע לי לא תהיה בעיה מבחינת חומרה של המערכות הנ"ל, ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, המחשב עצמו ישמש בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי רגיל של סרטים וגלישת אינטרנט, מדי פעם עריכת סרטים עם premiere\after fx יש יתרון בולט ל win8 או שעדיף win7? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לשים Themes חדשים לווינדוס אבל לא מצליח. אני מוריד את הערכות, שם ב: C:\WINDOWS\Resources\Themes לוחץ על הקובץ שמפעיל את ה Theme אבל זה מראה את הסקין הרגיל של ווינדוס לדוגמה (ה Theme לא עובד). ושום Theme שהורדתי וניסיתי לא עבד. מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך קצת עזרה מכל אלו שמבינים בSERVER ,לצורכי הלימודים שלי אני צריך להגדיר בדומיין הגדרות של שומר מסך(שיפעל אחרי זמן מסויים וידרוש סיסמא וכו'). כמובן שאני מגדיר את זה בGPO אבל אין לי אפשרות להגדיר את זה ברמת computer configuration אלא רק תחת USER איך אני גורם שזה יחול על כולם???
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הוינדוס 7 עולה והוא כל פעם סוגר את הסייר ומפעיל מחדש בלופ אינסופי וגם מציג שגיאה שהזיכרון לא יכול לקרוא איך אפשר לפתור את הבעיה?פתאום זה קרה אחרי שחילצתי קובץ של סרט ניסיתי גם אתחול סלקטיבי וביטלתי את כל השירותים ללא הצלחה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ויסטה 32 עולה אבל אומרת שהיא משלימה את העידכונים אבל האחוזים לא עולים בשלב 1 הוא מדלק לשלב 3 וגם שם 0 אחוז ואז עושה ריסטרט. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל הוא מחק את כל השיחזורים הקודמים (בדוק כי לפני איזה יומיים עשיתי שיחזור). ניסית גם לתקן איתחול דרך F8 REPER גם שם לא עזר לי. ניסיתי דרך ERD גם לא עזר לי. בדקתי את הדיסק ואת הזיכרון עם התוכנות שיש ב HIRENS BOOT 10.4 הכל תקין. משהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. בעקבות כתבה בווי-נט, אני מתעניין בפעולה הזאת. מישהו יכול לכוון אותי בנוגע לסיכונים שפורטו ? לא כ"כ הבנתי. או שאולי זה בעצם בלוף ? יש לי מחשב נייד עם ויסטה בייסיק שמחובר רוב הזמן לחשמל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html ותודה מראש לעונים. 8)
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזו גרסא של ויסטה תתאים למחשב שלי x32 או x64? איך אני בודק? וניסיתי דרך 'עזרה ותמיכה' של הוינדוס אבל הוא לא עובד אצלי..
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בפרטישן שבו יושב מערכת ההפעלה ( דיסק של 60G מחולק ל13-47 של ווסטרן), לאחר מחיקות של קבצים כדי לשחרר מקום, אין שום שינוי בfree space כשאני עומד על C וקליק ימני. מה גם שאין לי מושג כיצד הדיסק התמלא עד לכדי 12.5G כשאת רוב הקבצים אני שומר בפרטישנים אחרים. אגב, כשמחקתי דרך clean disk כן השתחרר מקום. ועוד שאלה, איפה כדי לחפש במיוחד כדי לשחרר מקום?כלומר איזה תיקייה מתמלאת כל הזמן למרות שאני לא שומר שום דבר בכונן זה באופן מכוון?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איזה ווינדוס עדיף על המפרט הבא AMD BARTON 2600 1.5 GIGA RAM RADON 9600 ווינדוס XP ווינדוס 7 סטארטר ווינדוס 7 ???? המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אין חשיבות ממש למשחקים גם ככה הוא ישן מידי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows XP. האם יש אפשרות שלכל יוזר תהיה את הרזולוציה שלו? כי משום מה שאני משנה למשתמש אחד את הרזולוציה, זה משנה לכל המשתמשים האחרים גם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיסמה (לא SERIAL NUMBER סיסמא או כ OWNER או כ GUEST בשעת ההתקנה לא נתתי סיסמא בשום מקום
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הסרתי תוכנה שהייתה לי על המחשב (TVTOOL) כשבדקתי ב - EVENT VIEWER של WIN ראיתי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ה - WIN מנסה להעלות את הדרייבר של התוכנה, זאת למרות שכבר הסרתי אותה. מישהו יודע איך לבטל את זה? יש לציין שאין שום שורה של התוכנה ב STARTUP של MSCONFIG. ראיתי שיש סיפריה ב REGISTRY של התוכנה. האם בטוח למחוק אותה? האם זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין גם וונדוס 7 וגם xp על אותו מחשב ושתיהיה לי בחירה???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש עם הארד דיסק של 160 ג'יגה. אחרי שהתקנתי את הווינדווס ראיתי שיש לי על המחשב רק 127 ג'יגה. אני יודע שיצרניות-החומרה מפרשות מס ג'יגה כ 1000*1000*X במקום 1024*1024*X אבל לפי החישוב הזה היו אמורים להיות לי 157 גיגה ולא 127. ואכן, לפני שהתקנתי את הווינדווס באמת ראיתי שיש לי 157 ג'יגה בהארד דיסק, ופתאום אחרי שהתקנתי את הווינדווס יש לי רק 127. על המחשב התקנתי רק ווינדווס אקס-פי וpartition magic 7. אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה שיגיד לי בבקשה . תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לאחרונה להשתמש ב"כלי ניהול" וגיליתי שהספריה ב-לוח הבקרה פשוט ריקה. איך משיבים את המצב לקדמותו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מוחקים את הכניסות לתוכנות שכבר לא עולות עם המחשב? ולא דרך ניווט אל המקום שמופיע שם ב-registery כי שם זה רק הפועלות
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן אנשים! הרבה זמן התעניינתי בדבר הזה,הזכרון הוירטואלי הזה שאפשר לשלוט בו ולקבוע את גודלו.. אז ספרו לי בבקשה,מהו הזיכרון הוירטואלי?,האם אני צריך שיהיה קובץ החלפה כזה גם בכונן D? (אצלי ב-C נמצא הווינדוס וב-D התוכנות והמשחקים),כיצד אני קובע את גודלו של קובץ ההחלפה ומהם הגדלים המומלצים? תודה רבה לעוזרים.. (!!)
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הכל התחיל שפתאום ה-NOD32 נדפק ועלתה הודעה שחסרים קבצים וצריך להתקין מחדש. אני בא להתקין ועולה לי ההודעה הזאת http://img138.imageshack.us/img138/5543/nod32lf0.jpg ניסיתי גירסה אחרת וגם בה זה עולה אז אמרתי ננסה אנטי וירוס אחר Kaspersky גם בו עולה משהו http://img88.imageshack.us/img88/9515/kaspestv8.jpg עכשיו כבר ממש התחלתי להתייאש גם ב-AVG חטפתי שגיאה http://img512.imageshack.us/img512/5628/avgdb1.jpg התקנתי SPYWARE DOCTOR והוא לא מותקן בהצלחה הנה http://img458.imageshack.us/img458/5361/spyam5.jpg ואחר כך ההודעה הזאת עולה לי http://img510.imageshack.us/img510/7159/hmoe7.jpg אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי שזה לא הדיסק הנכון http://img228.imageshack.us/img228/2…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
Q6600 2GB RAM HD3850 הW7 מוריד FPS (כמו שהיה אז בויסטה) ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כבר פתרון לבעית ה סאונד ב ויסטה?? 5.1 לא עובד בויסטה...רק 2 רמקולים קדמים...
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-