Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ויש לי כמה שאלות: למחשב שלי יש מעבד Athlon X2 64bit , אז אני יכול להתקין win xp sp3 ? הבנתי שזה X86 מה זה אומר ? חוץ מזה יש לי שני כונני SATA בRAID 0 ובשביל זה אני רוצה לשלב את הדרייברים ב NLITE למדריך בפורום נמחקו המתונות, אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור את הדרייברים בדף של הלוח אם: http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&windowstate=normal&mode=view לדעתי אני צריך - Revision 1.0.0.16 Description nForce4 RAID0/1 Driver & Silicon Image 3114 RAID0/1/5 Driver (Self-Extract to floppy for F6 Installation). File NF4_RAID_F6.ZIP Size 533 KB OS תודה רבה !
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות גירסאת שידרוג של Windows 7 Ultimate מויסטא אולטימייט או שעדיף גירסאת RETAIL נקייה? אם אני מתקין גירסאת שידרוג זה פוגע בביצועי המחשב והוא יעבוד פחות טוב מאשר עם גירסאת RETAIL? אם אני קונה גירסאת שידרוג ואני רוצה לפרמט את המחשב האם יש איזה בעיה כלשהי בזה?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
לחלק שבו מבטלים את היישומים שעולים מיד עם פתיחת שולחן העבודה. תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את windows 7 professional אבל בתחילת ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורף קובץ) ואני לא יכול להמשיך מישהו יודע למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב דל D830 הוא הגיע עם ויסטה ביזנס 32 ביט באנגלית והתקנתי אנטי וירוס נורטון 2007 עם רשיון שהגיע עם המחשב .לאחר מס' שבועות המחשב לא התחבר לשום דבר, לא לרשת ולא לבלוטות' וכמו כן הוא פסק להציג את החלון הצדדי, המחשב זיהה רשתות אלחוטיות אך לא התחבר לאינטרנט, גם לא דרך מודם קווי. לפני חודש התקנתי ויסטה אולטמייט בעברית SP1 , בהתחלה הוא עבד מצוין והתחבר לרשת ללא בעיות והקפדתי לעדכן אותו בתוכניות אנטי וירוס. אך שוב לאחר מס' התחברויות הוא הפסיק להתחבר לכל סוג רשת אע"פ שהוא מזהה אותם. וגם הג'אדגטים בסרגל הצדדי לא עובדים. הפעלתי תוכניות אנטי וירוס עדכניות אך הם לא זיהו כלום.. ניסתי להתקין חלונות מחדש אך המחשב מודיע לי קוד שגיאה 45 ולא מתקין , לא ביזנס ולא אולטמייט. …
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את ה- 7 בגרסאת 64 BIT והיא עובדת כמו חלום, למעט בעיה אחת: משום מה, ה- WINRAR תוקע לי את המחשב! וכשהוא לא תוקע לי את המחשב, הוא עובד פי 10 יותר לאט ממה שהוא היה עובד כשהייתי עם XP ב- 32 ביט. כמובן שהורדתי את הגרסא הכי מעודכנת של WINRAR וב- 64 ביט. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה המפרט שלי: Core i7 6 גיגה זיכרון DDR3 לוח אם גיגה בייט EX58
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי כלי של מייקרוסופט, windows 7 upgrade advisor, מריץ בדיקה על המחשב שלך ואומר לך אם תוכל להפעיל את ווינדוס 7 על המחשב, ואם יש בעיות כאלה ואחרות.. הרצתי את הבדיקה, והוא רשם לי בסוף "בעיית תמיכה ב-Windodws Aero" - מתאם הגרפיקה הנוכחי שלך, לא יתמוך ב-ווינדוס Aero. עכשיו הבנתי שזה כאילו הממשק של הווינדוס, העיצוב של הדקסטופ עם כל חלונות השקופים, וכו'.. כמה זה רציני הדבר הזה? זה המפרט שלי: C2d 6320 1.86 @ 2.20 asus p5b ddr2 2gbX2 HD 4770 Dell 2209WA 22' 1680X1050
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה WINXP מותקנת על הארד דיסק קטן ביותר (20 GB) ובנוסף יש לי עוד כונן 250 GB (שקניתי יותר מאוחר) לאחרונה כבר ממש אין מקום בהארד דיסק ובגלל זה ובגלל סיבות אחרות כנראה המערכת עובד לאט ובצורה לא תקינה אין לי זמן ואנרגיות לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש האם יש אפשרות להעביר את כל מערכת הפעלה על נגזרותיה לכונן השני? תודה למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניסיתי להתקין לאחרונה חלונות 7 על המחשב הנוכחי שלי (מפרט קיים בפרטים). בתחילה, ניסיתי להפעיל את ההתקנה ישירות באמצעות boot מה-CD. ההתקנה עלתה קצת באיטיות, אבל לאחר מספר דקות הופיע מסך ההתקנה. לחיצה על install גרמה למחשב להיכנס למצב מוזר, בו המאוורר של כרטיס המסך פועל בעוצמה מלאה, המסך לא מציג כלום (שחור, אחרי הודעה שאיבד תקשורת עם המחשב), ושום כפתור לא מגיב מלבד reset/power שמכבה אותו (גם reset!). הדבר נראה לי מוזר, כיוון שהתעסקתי עם גרסה ישנה יותר של windows 7 (לא התקנתי עד הסוף) לפני, כשעוד היה לי כרטיס מסך ישן יותר (HD3870). יש לציין כי אותה גרסה לא עשתה לי בעיות אז, אבל עושה לי אותן בעיות בדיוק כעת. לאחר מכן, העתקתי את ההתקנה לכונן קשיח חיצוני, והתקנ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל בין מערכת ווינדוס 7 BETA למערכת 7 רגילה? תודה
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
לשנינו אותה מערכת הפעלה ולשנינו 4GB זכרון, אך אני מסוגל להשתמש בפחות (ב32ביט כמובן), מדוע?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת הממוקם בחו"ל. שרת VPS לצורך העניין. הבעיה היא שחיבור באמצעות RD נתקע לעיתים תכופות ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://i34.tinypic.com/vex2ya.jpg יש לציין שהשרת עדיין פעיל, מחזיר פינג וגישת הFTP עדיין פעילה. ניסיתי להעלות לשרת קובץ shutdown.bat עם הפקודה הבאה: shutdown \\support /r הצלחתי להריץ את הפקודה אבל אין שינוי, כאילו שהשרת לא מבצע ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעצה איך לעשות ריסט לשרת או ל session עצמו. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה של מסך כחול וכריסת המחשב בכל עבודה מול הדריוורים של הכרטיס מסך אם בשינוי הגדרות בסיסיות של רזולוציה ומספר צבעים או בפתיחת משחקים. ניסיתי לעדכן את ההדריוורים לעדכן את ה directx אך דבר לא עזר. אני עובד עם כרטיס מסך של ati hd8450 ו win 7 נתוני המחשב: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: P35-DS3L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 5120MB RAM Available OS Memory: 5118MB RAM Page File: 1556MB used, 8678MB available Windows Dir:…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך להתקין את ווינדוס 7 64 ביט. בכונן C יש לי 35GB וב-D יש לי 198GB. כמה מומלץ להעביר לכונן C בשביל שלא יהיו בעיות של חוסר מקום אחר כך? בעזרת איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות שינוי מחיצות? האם כדאי לפרמט (את C מן הסתם כי אני מתקין ווינדוס) אבל גם את D לאחר שינוי המחיצה? האם צריך לעשות איזה סריקת שגיאות או DEFRAG לאחר מכך?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו? יש לי קבצים שאני מוחק מ-DOK, וכשאני נכנס שוב אליו, גם ממחשב אחר, הקבצים מופיעים. אי אפשר להפעיל אותם (לדוגמא סרט) אבל הם "נמצאים שם" ותופסים מקום. אני מוחק שוב, ושוב הם חוזרים. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני פורס את החלונות לרוחב בווינדוס 7 שאני גולש באינטרנט? כמו שתמיד היה בשאר מערכות ההפעלה הקודמות. חוץ מזה אחלה מערכת ההפעלה. נ.ב-למה כתוב לי באתר שאני גולש מוינדוס NT ולא מווינדוס 7? סתם מסקרן...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4355 שמחוברת מקומית ע"י כבל USB למערכת הפעלה WINDOWS 7 64 BIT. חיפשתי באתר של HP דרייברים למדפסת והם לא מספקים דרייבר ל WINDOWS 7 והדרך היחידה היא לקבל מ WINDOWS UPDATE ואכן קיבלתי והדפסה מקומית עובדת. עכשיו כשאני רוצה לשתף את המדפסת למערכת 32 ביט חסר לי דרייבר ל 32 ביט, כאשר אני הולך ל ADDITIONAL DRIVER בשיתוף הוא מבקש ממני קובץ INF ואין אפשרות לגשת ל WINDOWS UPDATE בכדי להתקין. למישהו יש רעיון איך אני משיג דרייבר 32 ביט שאני יוכל להתקין בשביל השיתוף?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, כשאני מנסה להתקין תוכנה ב- Win7 x64 אז ה-installer שלה מתחיל לרוץ ואז נעלם למרות שהתהליך שלו עדיין רץ. התקנת אותה תוכנה על XP x32 עובדת טוב. התוכנה חדשה ואמורה להיות תואמת לשתי הגרסאות הנ"ל. יש סיכוי שהבעיה קשורה לאיזושהי הגדרת אבטחה חדשה ב-windows 7 או משהו דומה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אוקיי. אני שוקל לשדרג לWIN7 אבל לא בטוח אם כדאי לי. אם אשדרג אני מתכוון להוסיף לפחות עוד 2 ג'יגה לזכרון פנימי (סה"כ יהיה 4) ולהתקין גירסאת 64BIT. הארם תהייה בעייה עם דרייברים ו\או תאימות למשחקים? (אם הנושא דומה כבר הועלה - אני מתנצל) :
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס XP פרופשיונל. יום בהיר אחד הוא הפסיק לעלות ובמקום זאת הוא מודיע לי שיש לי קובץ פגום ושעליי להכניס את הדיסק של הווינדוס ומשםלהכנס לREPAIR ולתקן את הקובץ. הקובץ הוא: system32/DRIVERS/pci.sys עכשיו כשאני מכניס את הדיסק ונכנס לREPAIR אני מקבל חלון דוס שחור שאין לי מושג מה לכתוב בו על מנת לתקן את הקובץ. (כשאני כותב פשוט את שם ומיקום הקובץ אני מקבל הודעה שזו פקודה לא חוקית). כיצד מתקנים אותו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה שהיא די דחופה, המחשב נתקע במסך העלייה שלה ווינדוס. אתמול עשיתי ריסט למחשב, והכל נתקע במסך ברוך הבא. לפעמים זה נתקע והמחשב גם מפסיק לחשוב ולפעמים הוא נתקע שם ואז כותב לי על המסך No Signal והמחשב ממשיך לחשוב (על פי הרעש). ניסיתי לחשוב מה יכולה להיות הבעיה, מה התקנתי לאחרונה ונזכרתי שהתקנתי את הדרייבר של המדפסת. נכנסתי למחשב דרך מצב בטוח ביטלתי באתחול את הדרייבר והתוכנות של המדפסת וניסיתי להכנס שוב, וזה לא עזר. החלטתי לבטל כל מה שבאתחול וגם זה לא עזר. בצעתי שחזור מערכת לתאריך של היום שלפני מה שקרה וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 16:39:27 * ווינדוס ויסטה הום פרימום
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי שיש תקלה נדירה שמופיעה לפעמים במהלך השידרוג ל7 מדיסק שידרוג שעוצרת את השידרוג ודופקת את המחשב 1) זה נכון מה ששמעתי? 2) אם כן אז מה הסיכוי שיקרה דבר כזה? (לפחות הערכה אם אפשר) 3) יש עוד בעיות ותקלות שיכולות לקרות במהלך השידרוג? 4) מה לעשות במקרה ומופיעה לי התקלה הזאת או תקלה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאיודע למה בזמן האחרון כל דבר קטן שאני עושה המחשב נתקע לי כזה לכמה שניות לפעמים יותר ואז רק פותח כמו לדוגמא אני מפעיל את הדפדפן לוכח לו משהו כמו דקה לעלות שפעם לכח לו 2 שניות המחשב שלי לוכח לו איזה 20 שניות להבין מה אני רוצה שלא נדבר על winrar לפתוח קובץ winrar נגיד סרט ששוקל משהו כמו 300 מגה לוכח לו במקום חצי דקה שהיה לוכח לו פעם עכשיו משהו כמו 8 דקות ואני לא מגזים יש לי מחשב חזק יחסית אין סיבה שזה יהיה ככה זה גם קרה לי פטעום עכשיו נסיתי להבין מה עשיתי לפני שזה התחיל אבל אני לא יודע לא זוכר משהו פרטים של המחשב: duel core 2 e6600 3 g ram 360 g hardisk 8800 gts 640m Geforce אני אשמח לעצות (דרך הגב יש לי שתי קוננים חיצוניים שמחובברים למחשב האחד קניתי בדיוק לפני שזה קר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-