עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by razabc,

שלום, לא מזמן (כשבוע בערך) התקנתי את ה Windows החדש על המחשב שלי (מדובר בגרסת Ultimate OEM של BIE). כ"כ חיכיתי לרגע הזה, כי קראתי בכל מקום שאלה החלונות הטובים ביותר כנראה, שבאו לשפר את חלונות ויסטה. אני חייב לומר שבניגוד לכל הרעש והבלאגן (החיוביים) שיצאו לחלונות האלה- אני מאוכזב. חשבתי ש"כל מה שרץ על XP ירוץ גם על חלונות 7"- והמשפט הזה, שכ"כ הרבה אמרו אותו- התברר כשגוי. אני עדיין לא יכול להפעיל כמו שצריך משחקים ותוכנות שיכולתי להפעיל באופן אופטימלי ב XP (כדוגמת המשחק Counter- Strike ואחרים). אז מה שרציתי לשאול זה- האם הבעיה אצלי, או שאני צודק במה שאני אומר? כל מה שעשו בחלונות האלה זה שיפורים טכניים בעיקר למשתמש רגיל, ושיפור גרפיקה, כמו גם הוספת תכונות חדשות. תכל'ס- למשחקי…

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  2. אני רוצה לעשות פורמט להרד דיסק שלי לצורך התקנה נקיה של ווינדוס מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות כדי לעשות פורמט ואז להתקין מהדיסק את הווינדוס? אני יודע שצריך לעשות איזשהו סוג של הפעלה מחדש של המחשב ואז להפעיל אותו מהדיסק ומשם להתחיל להריץ דברים... משהו כזה לא?

3. Started by es88,

המחשב לא מזהה לי את האוברקלוק של המעבד, כלומר לפי "מאפיינים - המחשב שלי" , רשום שם 1.86 @ 1.86 , כאשר בעיקרון לפני הפורמט היה רשום 2.20.. איך מעדכנים את זה? אגב עד שלא נכנסתי לשם וראיתי את "rate and imporve your computer" המערכת הייתה זזה קצת מעצבן, עכשיו זה יותר טוב. אגב כמה באמת משנה הציון? רשום לי 5.4 (בעיקר בגלל המעבד אני חושב ) - C2D 6320, Asus P5B, 2x2GB DDR2, HD 4770, DELL 2209WA. שאלה אחרת, בשני הכוננים אחרי שהתקנתי מספר תוכנות, הוא יצר לי תיקייה נוספת של Program Files - X86 , מה העניין עם זה?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by alex15,

יש לי מחשב הוינדוס נפל וצריך לעשות פורמט . כי אין לי וינדוס . אבל יש לי מסמכים חשובים נורא ואני לא רוצה לאבד מסמכים חשובים מאוד . אז אני שואל אפשר לבצע גיבוי שלגבות קבצים מאוד מאוד חשובים בתוך הפורמט עצמו .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by hack2003,

אז מתי בעצם צריך לאפס את WINSOCK? מיקרוסופט אומרת פה http://support.microsoft.com/kb/811259 שהתנאים לאיפוס הקטלוג של WINSOCK הוא רק במקרה שאין קבלת כתובת אי פי. מוזכר שם שבמידה ומתקבל " The page cannot be displayed" אבל זה בתור שלב שני שאחרי שמופיע לך "An error occurred while renewing interface Local Area Connection: the requested service provider could not be loaded or initialized." כאשר אתה מחדש כתובת IP. אני לא יודע את רזי חלונות בכלל ולא מכיר את הפרטים הקטנים של קטלוג ה WINSOCK. אנשים מתלוננים על איטיות? מציעים להם WINSOCK! אנשים מתלוננים על זה שדף אינטרנט לא מופיע.. ציעים להם WINSOCK! מה יש לאנשים מזה? מחשב מקבל כתובת IP משרת DHCP יש לו פינגים יש לו פיענוח DNS יש לו …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 64BIT ולאחר התקנת דריבר לכרטיס קול הווינדוס החלה לקרוס בכל פעם שאני בחרתי בכרטיס הקול בתור התקן ברירת מחדל. המערכת אינה קרסה במיידית אלא לאחר כמה דקות של פעולות במערכת ולאחר הפעלת צלילי המערכת שעובדים בכל מקרה ברקע... כרטיס הקול הוא creative SB!live 5.1 לאחר הקריסה אני רואה שהמחשב רושם לי שיש שגיאה בעת ניסוי להתקין את החומרה של הכרטיס קול... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by shevah,

שלום לכולם, פרמטתי כונן שלם והתקנתי עליו את וינדוס 7, הכל טוב ויפה רק שהכונן הפיזי השני לא מזוהה, אותו לא פירמטתי כי יש לי עליו מידע חשוב. מה שמוזר הוא שלפי מנהל ההתקנים הכונן עובד טוב אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי, תמונה להמחשה:

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  8. רק רוצה לראות מה אחרים חושבים.. חשבתי שאני אתרגל אליו אבל ככול שאני משתמש בו יותר כך הוא נהיה יותר מעצבן

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by yotam360,

מה WIN7 OEM שונה מה-WIN7 רגיל?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  10. Started by Or94,

האם כדאי לי לקנות גירסאת שידרוג של Windows 7 Ultimate מויסטא אולטימייט או שעדיף גירסאת RETAIL נקייה? אם אני מתקין גירסאת שידרוג זה פוגע בביצועי המחשב והוא יעבוד פחות טוב מאשר עם גירסאת RETAIL? אם אני קונה גירסאת שידרוג ואני רוצה לפרמט את המחשב האם יש איזה בעיה כלשהי בזה?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by lifewriter,

מכירים את הבעיה בויסטה וWIN 7 שיש עם זכרון רם שזה מראה רק בין 3 ל 4gb? ההסבר לזה הוא פשוט! מטעם בחירות כלכליות של אינטל ומיקרוסופט שהתחילו עוד בתקופת הpentium II החליטו ליצור שני סוגי מערכות הפעלה... 32 bit ו 64 bit, לא נכנס לזה עכשיו.. אבל חלק מהבחירה הזאת היתה ליצור חסימה בכל מערכות ה32 bit לזיכרון וירטואלי.. שכדי שאם המשתמש ירצה להשתשמש במעל לסכום הנ"ל הוא פשוט יצתרך להשתמש במ"ע הפעלה של 64 Bit... הסבר ארוך יותר לעניין (ובאנגלית) אפשר למצוא כאן:http://www.msfn.org/board/32bit-windows-not-using-seeing-all-4gb-ram-t130000.html יתרה מכך יש פתרון דיי פשוט שגובל בהתקנת פאץ' שמסדר את כל זה... אני עד עכשיו מצאתי פתרון רק לWindows 7 (x86) Build 7600 RTM, ו Windows Vista x86 S…

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by djdodo,

שלום אני מנסה להתקין את windows 7 professional אבל בתחילת ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורף קובץ) ואני לא יכול להמשיך מישהו יודע למה זה קורה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

לחלק שבו מבטלים את היישומים שעולים מיד עם פתיחת שולחן העבודה. תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה ... יש לי win xp והמערכת הפעלה קרסה , אני מנסה לעשות boot ל xp ולעשות שיחזור repair, שאני מגיע למסך של הסיסמא שאני צריך להקיש סיסמא , בשביל לתקן את המחשב דרך הדיסק של ה- xp , אני לא יודע מה הסיסמא . אין לי במערכת הפעלה סיסמא שאני נכנס אלייה מעולם לא שמתי. אתם יודעים אולי מה הסיסמא שלי? איף אני אמור לדעת אותה , אם מעולם לא שמתי סיסמא במערכת הפעלה שלי. אני מדבר פה על הכלי ששמו: recovery repair איפה שמתקינים את ה xp במסך הכחול , שלוחצים על r כדי לתקן. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי... בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by avihy.a,

התקנתי לא מזמן את ה- 7 בגרסאת 64 BIT והיא עובדת כמו חלום, למעט בעיה אחת: משום מה, ה- WINRAR תוקע לי את המחשב! וכשהוא לא תוקע לי את המחשב, הוא עובד פי 10 יותר לאט ממה שהוא היה עובד כשהייתי עם XP ב- 32 ביט. כמובן שהורדתי את הגרסא הכי מעודכנת של WINRAR וב- 64 ביט. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה המפרט שלי: Core i7 6 גיגה זיכרון DDR3 לוח אם גיגה בייט EX58

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by es88,

הורדתי כלי של מייקרוסופט, windows 7 upgrade advisor, מריץ בדיקה על המחשב שלך ואומר לך אם תוכל להפעיל את ווינדוס 7 על המחשב, ואם יש בעיות כאלה ואחרות.. הרצתי את הבדיקה, והוא רשם לי בסוף "בעיית תמיכה ב-Windodws Aero" - מתאם הגרפיקה הנוכחי שלך, לא יתמוך ב-ווינדוס Aero. עכשיו הבנתי שזה כאילו הממשק של הווינדוס, העיצוב של הדקסטופ עם כל חלונות השקופים, וכו'.. כמה זה רציני הדבר הזה? זה המפרט שלי: C2d 6320 1.86 @ 2.20 asus p5b ddr2 2gbX2 HD 4770 Dell 2209WA 22' 1680X1050

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by penny1,

שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה WINXP מותקנת על הארד דיסק קטן ביותר (20 GB) ובנוסף יש לי עוד כונן 250 GB (שקניתי יותר מאוחר) לאחרונה כבר ממש אין מקום בהארד דיסק ובגלל זה ובגלל סיבות אחרות כנראה המערכת עובד לאט ובצורה לא תקינה אין לי זמן ואנרגיות לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש האם יש אפשרות להעביר את כל מערכת הפעלה על נגזרותיה לכונן השני? תודה למגיבים!

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by laviko1,

שלום, האם יש הבדל בין מערכת ווינדוס 7 BETA למערכת 7 רגילה? תודה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by kame,

תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by calculator,

הי, כשאני מנסה להתקין תוכנה ב- Win7 x64 אז ה-installer שלה מתחיל לרוץ ואז נעלם למרות שהתהליך שלו עדיין רץ. התקנת אותה תוכנה על XP x32 עובדת טוב. התוכנה חדשה ואמורה להיות תואמת לשתי הגרסאות הנ"ל. יש סיכוי שהבעיה קשורה לאיזושהי הגדרת אבטחה חדשה ב-windows 7 או משהו דומה? תודה.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by tzahi16,

שלום לכולם.... יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4355 שמחוברת מקומית ע"י כבל USB למערכת הפעלה WINDOWS 7 64 BIT. חיפשתי באתר של HP דרייברים למדפסת והם לא מספקים דרייבר ל WINDOWS 7 והדרך היחידה היא לקבל מ WINDOWS UPDATE ואכן קיבלתי והדפסה מקומית עובדת. עכשיו כשאני רוצה לשתף את המדפסת למערכת 32 ביט חסר לי דרייבר ל 32 ביט, כאשר אני הולך ל ADDITIONAL DRIVER בשיתוף הוא מבקש ממני קובץ INF ואין אפשרות לגשת ל WINDOWS UPDATE בכדי להתקין. למישהו יש רעיון איך אני משיג דרייבר 32 ביט שאני יוכל להתקין בשביל השיתוף?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by proviewz,

אהלן, אני צריך עזרה שהיא די דחופה, המחשב נתקע במסך העלייה שלה ווינדוס. אתמול עשיתי ריסט למחשב, והכל נתקע במסך ברוך הבא. לפעמים זה נתקע והמחשב גם מפסיק לחשוב ולפעמים הוא נתקע שם ואז כותב לי על המסך No Signal והמחשב ממשיך לחשוב (על פי הרעש). ניסיתי לחשוב מה יכולה להיות הבעיה, מה התקנתי לאחרונה ונזכרתי שהתקנתי את הדרייבר של המדפסת. נכנסתי למחשב דרך מצב בטוח ביטלתי באתחול את הדרייבר והתוכנות של המדפסת וניסיתי להכנס שוב, וזה לא עזר. החלטתי לבטל כל מה שבאתחול וגם זה לא עזר. בצעתי שחזור מערכת לתאריך של היום שלפני מה שקרה וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 16:39:27 * ווינדוס ויסטה הום פרימום

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לשנינו אותה מערכת הפעלה ולשנינו 4GB זכרון, אך אני מסוגל להשתמש בפחות (ב32ביט כמובן), מדוע?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני פורס את החלונות לרוחב בווינדוס 7 שאני גולש באינטרנט? כמו שתמיד היה בשאר מערכות ההפעלה הקודמות. חוץ מזה אחלה מערכת ההפעלה. נ.ב-למה כתוב לי באתר שאני גולש מוינדוס NT ולא מווינדוס 7? סתם מסקרן...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לאיודע למה בזמן האחרון כל דבר קטן שאני עושה המחשב נתקע לי כזה לכמה שניות לפעמים יותר ואז רק פותח כמו לדוגמא אני מפעיל את הדפדפן לוכח לו משהו כמו דקה לעלות שפעם לכח לו 2 שניות המחשב שלי לוכח לו איזה 20 שניות להבין מה אני רוצה שלא נדבר על winrar לפתוח קובץ winrar נגיד סרט ששוקל משהו כמו 300 מגה לוכח לו במקום חצי דקה שהיה לוכח לו פעם עכשיו משהו כמו 8 דקות ואני לא מגזים יש לי מחשב חזק יחסית אין סיבה שזה יהיה ככה זה גם קרה לי פטעום עכשיו נסיתי להבין מה עשיתי לפני שזה התחיל אבל אני לא יודע לא זוכר משהו פרטים של המחשב: duel core 2 e6600 3 g ram 360 g hardisk 8800 gts 640m Geforce אני אשמח לעצות (דרך הגב יש לי שתי קוננים חיצוניים שמחובברים למחשב האחד קניתי בדיוק לפני שזה קר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים