Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך מבטלים את המצב שינה בווינדוס 7 ?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז שמתי פה אחרי פירמוט שעשיתי מופיע לי שגיאות כל כמה דקות ניסיתי לנקות וירוסים וספייוור וההודעות נמשכות.. וזה גם כאילו הווינדוס עובד לאט יותר נגיד אני שומע שיר אז שומעים אותו קצת עם תקיעות כאילו אני שומע איזה רדיו. איך אני יכול לתקן את הבעיות האלה? וד"א השתמשי באנטיוירוס ואנטיספייוור של מקאפי
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 1 200 מגה הרץ 32 זיכרון פנימי, לאחרונה התקנתי לו מערכת הפעלה win 98 אך נתקלתי בבעיה-כאשר אני מפעיל את המחשב הוינדוס עולה ולאחר מספר דקות עבודה 3 לכל היותר המחשב פשוט נתקע ללא אפשרות להגיב מצידי, חוץ מלבצע ריסטרט כמובן, האם הבעייה קשורה למערכת ההפעלה? והאם התקנת לינוקס תפתור את הבעייה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[אני מקווה שזה המקום לשאול] לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדווס XP בעברית, האם יש אפשרות להזיז את הסמלים בשולחן העבודה לצד שמאל של המסך והם יסתדרו אוטמטית באותה צורה, והם יש אפשרות שהרקע לכיתוב של האייקונים יהיה שקוף ולא בצבע? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם.. שאני מעלה את הוינדוס (הבעיה התחילה עכשיו,אחרי repair) אז הוא נתקע לי בערך 2 -3 דקות במסך של ה windows is starting up מה שקודם ביכלל לא הופיע לי ..מרוב שזה היה מהיר זה ישר היה קופץ לוואלקאם סקרין..סרקתי וירוסים וספייווארים וניקיתי הכול ועדיין לא עזר?מה עוד אפשר לעשות זאת בעיה ממש מעצבנת.תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! 8) לפני כשבוע קיבלתי הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה שאני מאוד מרוצה ממנו, התקנתי עליו windows xp pro ואת כל הדרייברים והכל עובד חלק וטוב! 8) חוץ מדבר אחד במקומות מסויימים אני לא רואה עברית אלא ג'בריש, למשל את כל הפורום הזה אני רואה בעברית כמו שצריך, אבל את השירים בעברית למשל ברשימה של הwinamp אני רואה בג'בריש! למרות שבמחשב הישן ראו עברית טוב! :-[ עוד דוגמה היא האנשים באיי סי קיו שהשם שלהם בעברית, אני רואה סימני שאלה במקום! כל שאר הדברים פועלים נפלא.. וכפי שאתם רואים אני גם כותב עברית בסדר... יש למישהו רעיון? ???
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מותקנת אצלי VISTA X64 ULTIMATE WINDOWS UPDATE לא מציג לי את האפשרות של התקנת SP1. ניגשתי לאתר ישירות ושם ממליצים בחום לא להוריד מהאתר (מעל 700 מגה) אלא דרך ה WINDOWN UPDATE ושם זה 125 מגה. למה ההבדל בגדלים? מה ההבדל בכלל? ומה עלי לעשות? עשיתי חיפוש בכמה פורומים וגם הם ממצילים לא להתקין את ה 700 מגה - אבל לא ממש מציינים סיבה.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש מצב שזה מרגל או ווירוס מאתמול פתאום זה עולה
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב שלי היה בתיקון, והטכנאי התקין לי עוד ווינדווס. כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה שואל אותי לאיזה מהם אני רוצה להיכנס. איך אני מוחק אחד מהם?? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן אתלון ישן בתושבת K7 462PIN ופנטיום 4 עם כוננים קשיחים ישנים 20GB וזיכרון קטן 256-512 חשבתי להתקין עליהם WIN98S השאלה אם יש עדיין תמיכה למערכת ההפעלה הזאת ואם תוכנות כמו אנטי וירוס או מסנגר וכו' עובדים איתם ? כי לפי מה שהבנתי אין יותר עידכונים ל 98
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, יש איזה כלי של MS שעושה את זה? הכוונה כמובן להפוך את ה GUI מאנגלית לעברית. אופיר
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. התקנתי לחבר שלי WINDOWS 2000 והוא לא מרוצה בכלל כי זה עובד לו איטי.. אז לקחתי תמחשב אליי לבית... אבל נזכרתי שבהתקנה הפכתי את הכונן NTFS.. לא הייתה לי בעיה לפרמט את כל הכונן קשיח, אבל אני צריך לשמור כל מה שיש בכונן D שהוא עדיין FAT32 . רציתי לבקש ממכם, איזה פיתרון יש לפרמט את C לFAT32 ? ניסיתי עם PARTITION MAGIC אבל הוא כתב לי משהו כמו TABLE ERROR 105# אני צריך היום להחזיר לו את המחשב בדחיפות.. אני ממש יודה לכם אם תעזרו לי! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP (לא פרופישיונל) מקורי! בעבר התקנתי SP3 באופן אצמעי שהוא יצא ועכשיו אחרי הרבה זמן פירמטתי את המחשב היום ואין לי את העידכון של SP3.. יש עדיין רק את SP2 ואני לא רוצה להתקין את זה כי זה יעשה לי בעיות אחר כך עם ההתקנה של 3 אני מעדיף ישר להתקין את SP3. למה אין אותו בעידכונים האוטומטיים? צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה..
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, שאלה מאוד חשובה ואני חייב את עזרה של כולם. יש לי windows 7 Home Premium מקורי של microsofot התקנתי אותו על המחשב הראשון שלי ולאחר שהוא ביקש Prodcut Key (מפתח מוצר) הקשתי את הקוד שיש לי על הקופסא של המדבקה ואז זה לא רשם לי שנשאר לי "30 ימים לביצוע ההפעלה" וכרגע המחשב עם ווינדוס חוקי ותקין. לאחר שבאתי להתקין על המחשב השני שלי (נייד) את הווינדוס והוא שוב ביקש את המפתח מוצר רשמתי את הקוד שיש לי והוא רושם לי שהמפתח מוצר לא תקין. חייב עזרה דחופה מה אפשר לעשות. יש לי ווינדוס מקורי והכול תקין למה אני לא מצליח להתקין אותו על המחשב השני שלי??? כמה שיותר דחוף תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp האים אני יכול לימחוק את הקבצים שבתיקיית temp ב c:Documents and Settings שתופסים לי 600 מגה... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כרגע בNOTEPAD למשל, עברית מופיעה כג'יבריש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת הפעלה winxp pro לאתר צריבת דיסק איחתלתי את המחשב מתדש נכנסתי ל-my computer ושם מופיע רק הדיסק הקשיח וה cd והצורב לא מופיעים בbios ה-cd והצורב מופיעים וכן בsystem הם מופיעים עשיתי ריסטור ליום קודם וזה לא עזר האם יש פיתרון או לפרמט מחדש תודה עריכת המודר: כותרת+תיאור.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, מכירים תמסך הזה שאומר ברוכים הבאים לפני שהוינדוס עולה?! אז אני צריך למצוא את התמונות שלו ולערוך אותם על מנת לשנות אותו. תודה רבה למי שיגיד לי איפה הם נמצאות. NiGhT-FiRe
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה אני עושה כדי לבצע איחוי בווינדוס? נכנסתי לתוכנה של האיחוי בווינדוס.. יש לי שתי אפשרויות : analyse, defragment מה בוחרים מביניהם כדי לבצע איחוי?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה הקובץ הזה pavfires.exe לוקח לי98 אחוז מ-cpu usage ואני חייב לברר מה זה הקובץ הזה אז מי שיודע דחוף בבקשה תכתוב בדיוק מהוא ומה הוא עושה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל אותה בלי הפסקה על חלונות 10 מקורי שרק התקנתי לפני כמה ימים. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנשים , כבר הרבה זמן(כמעט שבועיים) שהאתר www.pch.co.il לא עולה לי , רק הוא! מה הבעיה כאן? כבר פתחתי תארד כאן בעבר ואחרי זה זה הסתדר למשך שלוש-ארבע שעות , אבל זה המשיך! מה הבעיה בידיוק? האם להתקשר לתמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט שלי? מכוון שיש לי שני מחשבים ברשת ובשניהם האתר הזה לא פועל... רק הוא... מה הבעיה כאן? אין פיירוול ואין כלום , גם לא אנטיוירוס...
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יל איזה כונן ה page file צריך להיות ממוקם?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קראתי עכשיו בYNET שהמודם USB לא נתמך מבחינת דרייברים בויסטה 64 ביט ושנזק מחייבים את הלקוחות להחליף את המודם בעלות 50 שח' האם יש דרך לגרום למודם לעבוד ? או שיש דרך לגרום לנזק להחליף את המודם ללא תשלום? בדיוק אתמול סיימתי להתקין ויסטה 64 ביט על המחשב החדש של אחי ואני אמור עוד כמה ימים להעביר לו אותו, ויש לו חיבור של נזק עם מודם USB :-[
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-