עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KingYes,

שלום אנשים אני רוצה לרכוש את ווינדוז 7, אבל אני רוצה לדעת עד כמה הצעד יהיה בטוח. כיום יש לי מערכת אחת של XP. בעבר היה לי גם-כן ווינדוז ויסטה בכונן נפרד.. אבל ממש התאכזבתי ומחקתי אותה. קודם כל, בשביל לשחק במשחקים אני צריך להתקין דווקא 32 ביט (כמו שאמרו לי בויסטה)? האם כדי להתקין ישר על ה-XP או שלהתקין על מחיצה נוספת כדי להיות בטוח שהכל ירוץ לי חלק? שבוע טוב ותודה רבה.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  2. אהלן! כשאני מוריד מהדפדפן, המהירות בסדר גמור, הבעיה היא שנגיד אני אומר שיוריד לשולחן עבודה. הוא עובר קודם בתיקיה אחרת ואז מעתיק אותו. הבעיה זה שההעתקה הזאת לוקחת זמן על כונןIDE, וזה חבל. אני מדבר על הורדה מFILEFLYER ראפידשר וכד'. איך מבטלים את זה? אריאל

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shahar07,

זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה לעלות המערכת, מה שקרה הוא שניסיתי להתקין מערכת נוספת על הארד דיסק השני שלי אך כאשר הוא שאל אותי היכן אני רוצה להתקין הוא נתן לי 2 אפשרויות כאשר אחד הראה לי דיסק בגודל 465 או משהו כזה והשני בגודל 100 עם 78 ג׳יגה פנוי אך מכיוון שזה לא הספיק להתקנה נתתי הוראה לפירמוט של הדיסק הקטן כביכול ומאז לא עולה לי המערכת מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  4. יש לי Windows 7 x64 ואת המדפסת בנושא. התקנתי למדפסת דרייבר של ויסטה 64 ביט. הבעיה שהדרייבר של המדפסת לא מראה את סטטוס הדיו והדפים כמו שהראה בויסטה. חיפשתי דרייבר באתר של Canon העולמית ל-Windows 7 ולא מצאתי. מה שמעניין ומטריד הוא שלדגם החדש (iP4700) כן יש דרייבר ל-7 ואפילו ל-64 ביט. המדפסת אמנם מדפיסה אבל חיווי הסטטוס מאוד חשוב לי גם כן. האם יש משהו לעשות חוץ מלקנות את הדגם החדש? אודה לכל רעיון. עריכה: עשיתי ריסט למחשב והבעיה נפתרה. למרות שעדיין אני לא מבינה למה אין באתר של Canon דרייבר ל-Windows 7 אלא רק לויסטה. אבל העיקר שזה עובד.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by Offens1ve,

ברשותי כרטיס טלוויזיה LifeView FlyTV Prime 30 עד עתה עבד מצויין בWinXp, מאז שעברתי לWindows 7 יש לי בעיה אני מצליח לקבל ווידאו, אבל לא מצליח לקבל אודיו.. יש לציין שניסיתי ב2 תוכנות גם ChrisTV וגם בDScaler, ואותן ההגדרות מצליחות לעבור בXP אך ב7 לא.. אני לא חושב שהבעיה בדרייברים כי WINDOWS הצליח לאתר לי מיד את הכרטיס טלוויזיה והדגם המדוייק, חוץ מזה שנכנסתי לאתר להוריד דרייבר וקיבלתי תשובה שיש ברשותי את הדרייבר המעודכן.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? אולי התוכנות שהשתמשתי לא תומכות בWIN7?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. לפי מה שהבנתי, בידיוק כמו VISTA גם WINDOWS 7 צורכת ג'יגה זכרון האם צריך להרחיב זכרון או שאפשר להסתדר עם WIN7 ולא לסבול מירידת ביצועים במשחקים?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by mc_elad,

שאלה1: אם אני יכול להתקין ווינדוס 7 על הווינדוס שיש לי(ויסטה הום פרימיום 64ביט)...הכוונה היא לא יהיה לי שתי ווינדוסים אלה שבמקום ויסטה יהיה ווינדוס 7 ושהקבצים שקיימים במחשב לא ימחקו או משהו...---האם זה אפשרי??? שאלה2: יצא לווינדוס 7 כבר עידכונים??....כי בדר"כ יש לווינדוס כשהוא רק יוצא ים שגיעות ותקלות ... :alcoholic:

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by Ash Binary,

אני ממיר מחשב נייד שהיה בו ויסטה ל xp המחשב hp G60-414CA יש לו לחצן של wifi שנותן לכבות את ה wifi. הוא מחליף צבעים כחול כשיש wifi וכתום כשאין באקספי הלחצן תמיד מראה כתום ולא משתנה. התוכנה של ה wifi מראה תמיד שה wifi מכובה התקנתי את זה ועדיין זה לא עובד

9. Started by gatitito,

אהלן לאחר מחיקת עידכוני windows מסוימים שהפריעו לאחת התוכנות במחשב שלי לעבוד. המחשב הפסיק לזהות את ההרד דיסק הנייד שלי 500Giga מתוצרת western digital. כשאני בודק ב manage רואים את ההרד דיסק אבל המחשב לא מזהה את מערכת הקבצים ורושם 500giga unallocated . אני מאמין שיש בעיה והוא לא מסוגל לזהות מערכת קבצים של FAT32 לכן הוא לא מכיר את ההרד דיסק. במחשבים אחרים ההרד דיסק עובד מצויין. על המחשב הבעייתי כאשר מחברים הוא נדלק אבל לא מזוהה משום מה. האם תכלו לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eranir,

בחלק מהמדינות ניתן לקנות רישיון עבור W7 ב-30 דולר בלבד. לצורך כך האונ' בה אתה לומד צריכה להיות חברה ב-MSDN Academic Alliance של מיקרוסופט. מכיוון שהאונ' בארץ אינן חברות בגוף זה, רציתי לדעת אם מישהו כאן מצא דרך לקנות רישיון סטודנט (שלא דרך חברים בחו"ל כמובן) ? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  11. Started by -Tal-,

התקנתי היום ווינדוס 7 שאני מנסה לעשות ריסטרט הוא רושם לי shutting down ולא עושה כלום. ב SAFE MODE זה עובד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה -סודר-

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  12. Started by IME3,

Alt+Tab פעם שהייתי משתמש במקשים הייתי מקבל חלון עם תצוגה מוקדמת של כל החלונות אפילו וידאו וגם אם הייתי מעביר את העכבר למטה בשורה של החלונות הפתוחים הייתי מקבל תצוגה מוקדמת בקטנה אני רואה שזה נעלם לי עכשיו מאיזו סיבה איך אני מחזיר את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by sss122,

שלום רב. יש לי בעיה קטנה אשמח לעזרה. בווינדוס 7 כשאני פותח ספרית וידאו ושם את האופציה LARGE ICONS אני אמור לראות את התמונה של הסרט/סרטון על הקובץ ממש... משום מה כל הסרטים נהפכו לתמונה של MPEG /AVI ואני לא רואה שום תמונה על הסרטונים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by vali13,

שלום לכולם בשעה טובה קבלתי את הנייד החדש שלי מה שמצריך אותי לעבור לעבוד עם ויסטה אני לא מצליח להתקין שום תוכנה לא "חוקית", בכל פעם שאני מנסה להתקין נפתחת לי חלונית אזהרה ואני נאלץ להפסיק את ההתקנה איך מבטלים את ההגנה הזו???? (אפילו office אני לא מצליח להתקין) תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  15. שלום לכולם התקנתי על המחשב הנייח שלי וינדוס 7 ultimate. ההתקנה בוצעה כמו שצריך בלי בעיות, גם המחשב עבר פורמט לפני ההתקנה כך שלא אמורות להיות בעיות. לאחר המסך פתיחה וטעינת הדסקטופ המחשב נתקע. בהתחלה אפשר לזוז עם העכבר ולאחר מכן לא. יש לציין שיש לי מחשב טוב שאמור להריץ את ה7 בקלות. אני אשמח לעזרה, אני ממש תקוע, ולא בא לי לחזור ל XP... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by or_doc,

לא משנה לנעול

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  17. קודם כל הנגן bsplayer בכלל לא מצליח להראות שום דבר כנראה עדין אין תמיכה במדיה פליר בכל מקרה שאני שם סרט וכתוביות אני רואה את הכתוביות בג'יבריש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  18. Started by reviZor,

שלום אנשים אני משתמש ב WIN7 Ultimate 64 bit RC , היום החלטתי לעדכן דרייבר לכרטיס המסך שלי GTX260 עכשיו כרגיל אני מסיר את הדרייבר דרך Add / remove programs מפעיל מחדש את המחשב, לאחר מכן נכנס לSAFE MODE ומתקין את הדרייבר החדש. (עד כמה שידוע לי Driver Sweeper לא עובד אם WIN7). אחרי שבצעתי את ההתקנה של הדרייבר והפעלתי מחדש את המחשב אני מקבל מסך כחול אם STOP : 0x0000007B והמחשב כמובן מפעיל את עצמו מחדש. אין שום בעיה להכנס לSAFE MODE אבל למצב הנורמאלי הוא לא נותן לי. יש פתרון לבעיה הזו מבלי לפרמט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by alons126,

שלום לכולם ושבת שלום אני הולך לקבל דיסק שידרוג של W7 בקרוב ורציתי לשאול: 1) אם קורה שגיאה בשידרוג איך אני יכול לשחזר את ויסטה? (אין לי דיסק של ויסט לא קיבלתי עם הלפטופ שלי) 2) אני יכול לקחת ממישהו דיסק התקנה של 7 ולשים בוא את הסריאל של הדיסק שידרוג. זה יפעל לדעתכם?? תודה לעונים ושבת שלום

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sagioto,

שלום, אני סטודנט וחלק מהעבודה שלי נעשית על מחשבים אחרים, אני מעוניין בכלי שיסנכרן לי תיקיות שנמצאות גם על הHDD וגם על DOK, כך שבשני הכיוונים יועתקו הגרסאות החדשות יותר ויוספו קבצים חדשים- כל פעם שאני מחבר אותו למחשב, יש לי windows 7, יש משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. בוקר טוב לכולם, יש לי בעיית BlueScreen ממש מוזרה; אני אחרי OC למעבד עד לתדר של 3.5GHZ והוא יציב לגמרי, עבר 8 שעות ב- OCCT ללא שום שגיאות/קריסות, אבל, כשאני שם את המחשב על SLEEP ורוצה לחזור לעבוד, המחשב "מתעורר", אני לוחץ על שם המשתמש שלי, ופתאום מקבל BSOD מה זה יכול להיות? הנה פרטי השגיאה כפי שווינדוס מדווח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA8006850030 BCP3: 00000000B66D4000 BCP4: 0000000000000135 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\M…

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  22. בוקר טוב שידרגתי את מע ההפעלה לווינדוס 7 האם צריך להתקין קודקים כדי לראות סרטים בווינדוס 7 ? ווידוס 7 התקין לי דרייברים,האם צריך לעשות עדכון של הדרייברים ידנית? יש לי כרטיס מסך 4850 של ATI בווינדוס XP היה לי מרובע קטן אדום של ATI ליד השעון למטה בקטן כרגע הוא לא מופיע בווינדוס 7,האם זה תקין? עוד שאלה קטנה: לגבי הדרייבר של הכרטיס קול של הלוח אם,היה לי בווינדוס XP בנוסף לציור של הרמקול למטה ליד שעון גם את הדרייבר של הכרטיס קול למשל שאפשר לבחור בPOP,ROCK ועוד כאלה.כרגע בווידוס 7 אין לי את זה,יש לי רק את הציור של רמקול רגיל ובודד האם זה תקין? אשמח לעזרה תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by x-dude,

אם כן אז מאיפה? ורשום שזה upgrade, מה אני עושה אם אין לי בכלל מערכת הפעלה?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. תיראו מה זה ... תמונה ממנהל התקנים: זה ממש מעצבן אני תקוע ככה כבר יומיים ... עריכה : עכשיו יש לי כבל כחול עם מתאם לבן מישהו אמר לי שביגלל הכבל הזה אני לא יכול לשנות את הרזולוציה... ושאני אני צריך כבל DVI לHDMI ... זה נכון ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, הורדתי Windows 7 Upgrade Advisor סתם כדי לבדוק אם המחשב עומד בדרישה של Windows 7. לאחר הבדיקה ב Windows 7 Upgrade Advisor אמר לי שהכרטיס מסך שלי לא עומד בדרישה של Windows 7 ולכן לא אוכל להריץ את התכונה שלו: Windows Aero. תמונה: http://up174.siz.co.il/up2/gu1iyfmmwwox.png יש לי 4870... כאילו... אהה? מה הקטע של זה? לא אוכל לראות את כל האפקטים הויזואלים של Windows 7? http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/What-is-the-Aero-desktop-experience אילו דרישות זקוק Windows Aero הזה? או שזה בכלל סתם באג?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים