Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
המפרט רשום אצלי בפרופיל. זה מעצבן. אני עכשיו רואה את האתר ב800*600 על CRT של 17 אינץ'. מה יכול להיות מקור הבעיה? פעם זה לא היה ככה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, לפני שאתם מוחקים/מזהירים אותי אנא קראו את השאלה. האם יש בכלל MUI לוינדוס 2000? ואם יש , אפשר להשתמש בMUI של XP או שזה דיסק אחר שאותו אפשר להזמין דרך ממיקרוסופט? ניב, חברת PCTEC
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני עוברמ-XP32 לויסטה 64X המלצות לגיבוי דריברים ומידע קשורים לתוכנות ומידע יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יום אחד אני עושה אתחול לכוננן-C אחרי שנגמר האתחול הוא כותב לי שיש קבצים מסויימים שלא אוחו (כרגיל במחשב שלי ) ובדרך כלל הם מקסימום 20-40 מגה איזה 2-3 קבצים. אבל אחרי האתחול הזה הוא כותב לי 500 מגה, אז אני נכנס לכתובת שהוא רושם שהקובץ אמור להימצא: Documents and Settings/Users/Local Settings/Temporary Internet Files/ושם הקובץ. עכשיו עשיתי מאפיינים ל-Temporary Internet Files והוא שוקל 615 מגה! נכנסתי לתוך התקיה וכל מה שיש בתוך התקיה לא שוקל יותר מ700K!! וכשאני עושה ניתוח אחרי אתחול אחד הוא רושם שצריך לאחות את-C. וכנראה בגלל זה המחשב נהיה איטי מאוד. תודה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה שפתאום נהיית לי מאתמול... אני פותח את כונן C Local Disk ונפתח לי חלון החיפוש (F3) אם אני עושה על כונן C כפתור ימני ואז Open הוא נפתח אבל בדאבל קליק נפתח לי חלון החיפוש וככה זה גם בכונני התקליטורים שלי כלומר כל מה שמוגדר כ Drive אני חושב שזה קשור ב-Tools > Folder Options < File Types אם מישהו יודע משהו או יכול לנסות לעזור אני אשמח זה משגע אותי! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש תנו בבקשה לינק להורדה. תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בלסטר וכל הקקה מייקה הזה ואני לא רוצה לעשות עידכון אלא פשוט שיהיה לי את הקבצים להתקין במחשב אחר תודה רבה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
עשיתי פורמאט ואני צריך דרייברים שיהיה לי קול מאיפה אני מוריד?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
החלפתי את הקובץ ExplorerFrame.dll עם אחד של סקין אחר בטפשותי בלי לעשות לו גיבוי, אז אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות לי את הקובץ הנ"ל... הוא נמצא בתיקיה c:\windows\system32
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מתקין את חיבורי ה-usb שלי?? דרך האינטרנט כי אין לי שום דיסק התקנה או בכלל מה אני עושה בשביל להתקין את זה? ???
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל מיני משחקים שפועלים ב- OpenGL לא עובדים לי ואמרו לי שככה זה לכולם ב - XP ושיש לזה תיקון חיפשתי מלא זמן את התיקון אבל לא מצאתי מישהו יכול בבקשה להביא לי את הלינק לתיקון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי עידכון הוינדוס חלק מהתוכנות לא עובדות ולא יכולות לעבוד בעתיד כל עוד אני על אותה הגירסה של הויסטה יש לי על המחשב מלא קבצי HD שלא ניתנים לצריבה ואין מצב שאני מוחק אותם ועוד לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה (אני מחכה שיגיע מסך LCD חדש) .. כל החומר גם קבצי הווינדוס וגם קבצי הHD מונחים על C יש לי כונן של 320 גיגה וכולו מתחלק למחיצה אחת כונן C וזהו יש אפשרו לפצל אותו עכשיו לC וD ואז לפרמט רק את C ? מה האפשרויות שעומדות לפני ?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני חדש בפורום הזה ואני לא יודע ממש לאן לפנות אם הבעיה שלי מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני חייב מדריך להתקנת ווינדוזס 98 ואקס פי מי שיכול לזעור לי תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים! טוב אז ככה . יש לי על המחשב עותק של ווינדוס לא חוקי (אל תפלו לי מהכיסא כי חצי מהארץ ככה), ואני שמעתי שכל פעם שאני נכנס לאתר של msn או microsoft הם הולך למחשב שלי ובודק אם יש לי עותק חוקי או לא ואם לא הוא פשוט מוחק לי את המחשב . עכשיו, אני לא יודע עם זה באמת ואני ישמח אם תאמרו לי עם זה נכון . לא להיכנס לאתר של microsoft אין לי בעיה . אבל הבעייה שלי היא שהודיעו לי שגם שמעדכנים דרך : windows update הוא עושה את הבדיקה הזאת !. אני ישמח אם מישהוא יאמר לי עם הדאגה שלי אמיתי כי לא עדכנתי את הווינדוס שלי אף פעם!. אם מישהוא יודע אם הבדיקה של מייקרוסופט באמת מתקיימת או מישהוא יודע פתרון חלופי שיאמר לי כי לא בא לי עכשיו על פירמוט. אני משתמש בwindwos xp pro …
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם .... האייקונים של הוויסטה מעצבנים אותי ורציתי לחזור לאייקונים של XP הקטנים הפשוטים האלה אז מצאתי אפשרות בFOLDER OPTIONS SHOW AS ICONS NEVER THUMBLAR משהו כזה ואז זה עושה לי אותם את האייקונים כמו שרציתי אבל התמונות לא מצוגות ! אני צריך לפתוח תמונה תמונה כדי שיציג לי הנה 2 תמונות דוגמא : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של כרטיס מסך, ועכשיו בכל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה: User Account Control A program needs your permission to continue If you started this program, continue. VDOTool: Display Control Panel PALIT MICROSYSTEMS,INC. אני בוטח באפליקציה הזאת וכמובן שאני מאשר לה לפעול. הבעיה היא שמיקרוסופט שכחו ליישם בויסטה מנגנון למידה, ובכל פעם אני צריך לאשר את האפליקציה הזאת מחדש. מה יקרה כשאני אתקין 10 תוכנות שיעלו ב-Startup? בכל פעם אני אצטרך לאשר את כולם מחדש? זה מצב ממש לא הגיוני. איך אפשר לעקוף את זה?
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום! החל מהשעה 17:00 לערך, אני מקבל מידי דקה התרעה על וירוס BAT/ServU.B trojan בקובץ statistics.ini של eMule, והוא מועבר ל-quarantine. צירפתי תמונת מסך של ההודעה שאני מקבל מ-NOD32. מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום הזה. במחשב שלי מותקנת כרגע וינדוס XP SP1 בעיברית,אני מנסה תקופה ארוכה להתקין וינדוס מתקדם יותר (יש לי SP3 בעיברית).חבר שלי שינה לי את ההגדרות במחשב שכאשר המחשב עולה הוא יתחיל את התהליך (לחץ DEL כשהמחשב עולה). בכל מקרה כשהמחשב מתחיל לעלות והתהליך אמור להתחיל מופיע לי הכתובת הבאה : "Reboot and select proper device or insert boot media in selected boot device and press a key". וכל לחיצה על מקש משכפלת את אותה הודעה,כאשר אני מחזיר את ההגדרות שהמחשב יעלה מההארד דיסק הוא עולה שוב כרגיל,כאילו לא קרה כלום. מקווה מאוד שתעזרו לי...תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מנוי בויגיימס ויש לי בעיה שגם בתמיכה הטכנית הטלפונית לא הצליחו לפתור לי אותה. כפי שאתם רואים (את מה שהקפתי בעיגול..) דרך החלון הזה (ורק דרך זה) ניתן להכנס לאתר עכשיו כבר כמה זמן אני לא יכול לכתוב בחלונית הזאת כלום! ופשוט אני לא מצליח להכנס לוי גיימס (אגב: אני משלם עליו 20 ש"ח בחודש לאתר!) עכשיו התקשרתי לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב וגם הם לא הצליחו לפתור את הבעיה. מישהו כאן יכול לעזור לי בבקשה! :'(
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקיי אנשים טובים תשמעו: אני מדליק את המחשב ומנסה להכנס למחשב שלי והוא משום מה לא מצליח להכנס אליו! כנ"ל לגבי My Documents וכנ"ל לגבי כל תיקיה אחרת שאני מנסה להכנס אליה. לעומת זאת לאינטרנט אקספלורר ול Outlook ולמשחקים ו\או תוכנות שיש לי קיצור דרך שלהם בשולחן העבודה-הכל עובד בסדר גמור. אז כאמור כשאני מנסה להכנס, לדוגמא , ל"מחשב שלי" הוא לא נכנס ורושם לי את הודעת השגיאה שיש בווינדוס אקס-פי: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." ואז יש לי את האפשרויות "Send Error Report" או "Dont Send" והאפשרות האחרונה היא "to see what data this error report contains" שמה רשום לי: "AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2600.0…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב פירמטטי את המחשב שלי והכול עובד טוב חוץ מבעייה באינטרנט שההורדות HTTP שלי יורדות ממש לאט בין 5-15 קילו וליפני זה ירד לי על 100+ אני חושה היה בעיה בוינדוס כי כל הדברים האחרים באינטרנט עודים ממש מהר יש לי אניטרנט 1.5 מהירות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה אני ממש יודה לו תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איזה מערכת הפעלה עדיפה עבור המפרט שלי ? : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 20" 2007FP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני צריך פתרון לשגיאת Generic Host Process שמופיעה לי בווינדוס http://bobbysullivan.com/wp-content/uploads/2007/02/generic%20host%20process%20for%20win32%20services.jpg הורדתי מהאתר של microsoft את העידכון של השגיאה הזאת כדי לטפל בה וזה עדין לא עוזר http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=A87B44B9-7A6A-49B6-BD89-AFAD4E049C48&displaylang=he מישהו יכול לתת לי עוד פתרון?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רואה שהדיון של XP SP3 וויסטה SP1 נעלם מהסטיקי, אז אני אשאל כאן... אני צריך קישור מהיר להורדה של SP3 לXP. ממיקרוסופט זה מוריד לי ממש לאט (40-50KB). חשבתי אולי יש טורנט לזה, אבל לא הצלחתי למצוא (מקסימום שראיתי זה XP לא חוקי שבא עם SP3 מובנה...) קיצר, קישורים מהירים יתקבלו בברכה...
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-